Home » Archief » Hoe Carel Brendel en de “voormalige” nazikrant hun zoveelste racistische hetze tegen een jonge idealist bij elkaar blunderen


[13.11.2020]

Hoe Carel Brendel en de “voormalige” nazikrant hun zoveelste racistische hetze tegen een jonge idealist bij elkaar blunderen

Peter Breedveld


Illustratie: Anders Zorn

Eén van de valste hitsers uit het domrechtse kamp is Carel Brendel, voormalige journalist van het Algemeen Dagblad. Viel nooit op toen hij nog in loondienst was, maar begon meteen na zijn pensioen als een bezetene te bloggen over moslims die van Nederland een kalifaat willen maken. Elke individuele moslim is in de ogen van Brendel een gevaar voor het land. Hij “bewijst” dat steeds op dezelfde manier: iemand is moslim en heeft dus contacten met andere moslims. Daar zitten altijd wel moslims bij die banden hebben met de Moslimbroederschap, het Ultieme Kwaad in de ogen van Brendel. En anders is er wel een moslim die een andere moslim kent die een achterneef heeft met een vage kennis die iemand kent wiens buurman contacten met de Moslimbroederschap heeft.

De Moslimbroederschap is voor Brendel wat de Vrijmetselarij is in de ogen van andere fascisten, namelijk een sinistere samenzwering tegen de vrije wereld, tegen de nationale trots, onze normen en waarden en tegen het christendom. Wie er door Brendel van wordt beschuldigd gelieerd te zijn aan de Moslimbroederschap, wordt er door hem van beschuldigd een landverrader te zijn. Zelfs de rechtse houwdegen Ahmed Marcouch ontsnapte niet aan deze eenmansinquisitie. En wie nu protesteert dat Marcouch links is omdat hij PvdA-lid is, is hartstikke af.

Zweterige zolderkamer

Met Kauthar Bouchallikht, de jonge, idealistische vrouw die door GroenLinks op de kandidatenlijst voor de Tweede Kamer-verkiezingen is gezet, is het niet anders. Bouchallikht is opgevallen als klimaatactivist en het is dus niet gek dat GroenLinks iets in haar ziet. Maar ze draagt ook een hoofddoek en dan wéét je dat in menige zweterige zolderkamer de extreemrechtse trollen het bloed uit de oren spuit, zo ook in huize Brendel. Gisteren ontploften opeens de domrechtse media want Bouchallikht bleek lid te zijn van de Moslimbroederschap en de bron van die beschuldiging was, tadaa!, Carel Brendel.

Bouchallikht ontkent met klem maar dat helpt allemaal niks, want als de racisten een rood stuk vlees is toegeworpen, stilt niets of niemand hun daardoor opgewekte bloeddorst. “Brendel heeft alles heel goed onderbouwd, geef maar toe!”, reageren de trollen op haar, maar ik wist al voordat ik ging kijken hoe Brendel zijn beschuldiging heeft onderbouwd.

Dat blijkt inderdaad weer volgens het principe van 136 degrees of separation te gaan: Bouchallikht zit in het bestuur van het Forum of Muslim Youth and Student Organisations (FEMYSO) en de voorzitter daarvan nam onlangs deel aan een online conferentie van moslimorganisaties die uiteraard allemaal Moslimbroederschap zijn en toen werd FEMYSO geprezen voor zijn inspanningen voor de bewustwording rond de coronacrisis. Ik moet eerlijk zeggen dat ik niet heel erg goed meer op de hoogte ben van de complottheorieën in islamofobe kringen, maar blijkbaar is ook waarschuwen voor corona een subversieve activiteit die geen ander doel dient dan de wereldheerschappij van de Moslimbroederschap.

Satanistische pedo’s

Brendel stort zoals gebruikelijk een hele reeks namen en acroniemen over ons uit: die is van die organisatie, en die had contact met die van die andere organisatie die weer verbonden is met deze organisatie en het is allemaal Moslimbroederschap en ze hadden ook een congres over “islamofobie”! Nou, dan weet je het wel. Brendel zet “islamofobie” tussen aanhalingstekens, want hij is van de school die zegt dat islamofobie niet bestaat omdat er niks irrationeels is aan de angst dat de moslims uit zijn op wereldheerschappij en daarbij worden geholpen door George Soros en een club cultureel-marxistische, satanistische pedo’s. Niks fobie, is realiteitszin, open je ogen!

Het gekke is dat al dat gegoochel met al die dwarsverbanden en die spekkoektheorieën helemaal niet nodig zou moeten zijn, want Carel Brendel beweert meteen in het begin van zijn stuk al dat FEMYSO de jeugdorganisatie van de Moslimbroederschap is en hij haalt daarvoor als bron Lorenzo Vidino aan.

En there is the rub. Lorenzo Vidino is een totaal onbetrouwbare bron want een rabiate islamofoob die, ondanks zijn universitaire graad, de meest groteske complottheorieën aanhangt rond islamisering en omvolking en deel uitmaakt van een wereldwijd netwerk van rabiaat-islamofobe organisaties en bloggers als Fjordman, één van de belangrijkste inspirators van Anders Breivik, en David Horowitz, bekend van extreemrechtse haatsites als FrontPage Magazine. Een totale wappie dus, deze Vidino, die net als Brendel elke samenscholing van moslims ziet als een samenzwering van de Moslimbroederschap. Lees het allemaal hier.

“Voormalige” nazikrant

Brendel en de voormalige nazikrant, die hem klakkeloos heeft overgeschreven, halen nog een andere bron aan, Steven Merley, die beweert dat de Moslimbroeders worden gefinancierd door Saoedi-Arabië en de Emiraten. Merley heb ik gegoogeld, ook die is heel populair bij racisten, fascisten en moslimhaters als de Vlaming Sam van Rooy (die zelfs voor de PVV te rechts was). En het lachste is dat Merley echt niet weet waar hij het over heeft. Hij lult maar wat, en de voormalige nazikrant schrijft het driftig over, want rood waas voor ogen van de opwinding om weer een verse karaktermoord op een jonge idealist (ik schrijf dan ook steeds “voormalige nazikrant” om te voorkomen dat ik weer voor de rechter word gesleept door een extreemrechtse huilstruik. U begrijpt wat ik bedoel).

De Moslimbroederschap gefinancierd door Saoedi-Arabië? Hilarisch! De Saoedi’s en de Moslimbroeders haten elkaar. Saoedi-Arabië beschouwt de Moslimbroederschap als een terroristische organisatie. Zelfde geldt voor de Arabische Emiraten. Kom op, “voormalige” nazikrant, moeten we je nu nog uitleggen hoe je moet googelen? Tik in “Muslim Brotherhood” en “Saoudi Arabia” en druk op “enter“. Lutsers.

Een zeperd dus, die beschuldiging aan het adres van Kauthar Bouchallikht, een domrechtse cluster-fuck, de zoveelste, die begint met een blogje van een wandelend lijk dat gevoed wordt door pure racistische haat, maar nog nooit in zijn hele 287-jarige leven een feit naar boven heeft weten te halen en die desalniettemin toch steeds weer als bron gebruikt wordt door niet alleen de voormalige nazi-krant, maar ook door bijvoorbeeld weekblad Elsevier. Ook Jeroen Pauw is een zelfverklaard fan.

Nieuwe haatcampagne

Elke advocaat of arts die een leven zou vernietigen door op deze manier en op deze schaal te blunderen, zou een beroepsverbod krijgen opgelegd, maar journalisten, die enorm veel macht hebben en iemand kunnen vernietigen met één dom stukje dat in in twintig minuten bij elkaar is geharkt, wordt geen strobreed in de weg gelegd. Laster, smaad, manipulatie van de feiten, pure, harde leugens, ingegeven door racistische haat en door een verlangen, gewoon openlijk toegegeven, naar een gewelddadige machtsovername door de fascisten, dit mag gewoon.

Nota bene op dezelfde dag dat de beschamende en schandalige racistische hetze tegen de Amsterdamse ambtenaar Saadia Ait-Taleb door overheid en media werd gereconstrueerd in een spraakmakende televisiereportage, begint de “voormalige” nazikrant gewoon weer met een nieuwe haatcampagne tegen een moslima. Werkelijk om te kotsen.

 

Become a Patron!
 

Is het Vrije Woord u écht lief? Help me dan met een financiële bijdrage. Deze website wordt elke dag bedreigd door de virtuele knokploegen van Domrechts, malafide Nederlandse journalisten en zelfs door de vicepremier. Vorig jaar moest ik voor de rechter verschijnen wegens belediging van een racistische troll! Steun Frontaal Naakt. Doneer aan de enige dwarsdenkende, onafhankelijke site van Nederland. Stort wat u missen kunt op rekeningnummer NL59 RABO 0393 4449 61 (N.P. Breedveld, Rabobank Rijswijk), SWIFT BIC RABONL2U o.v.v. ‘Frontaal Naakt’. Lees hier waarom dat niet met PayPal kan, maar steunen via Patreon kan weer wel. Nog liever heb ik dat u op Frontaal Naakt adverteert of mij inhuurt. Mail mij.

Peter Breedveld, 13.11.2020 @ 10:16

[Home]
 

1 Reactie

op 13 11 2020 at 10:17 schreef Peter:

Janken en dreigen? Leesfrontaalnaakt@gmail.com.

 


Home

Archief

 

STEUN FRONTAAL NAAKT MET EEN TIKKIE!

 

 

OF VIA PATREON!

 

 

Let op: Toelating van reacties en publicatie van opiniestukken van anderen dan de hoofdredacteur zelf betekenen geenszins dat hij het met de inhoud ervan eens is.

 

pbgif (88k image)
 

MEEST GELEZEN IN JUNI

O Aso’s in de trein

O Waarom zijn christenen van die hardvochtige klootzakken?

O Huub Stapel is een klootzak

O Het gilde van het bruine gajes

O Lampies ontdekken: extreemrechts is best linke soep

O Mag geen omvolking zeggen

O Harde stukjes poep

O Niet zien is geloven

O Wilders: domme lul of geniale schurk?

O Ook Jezus was een harteloze bullebak

 

MEEST GELEZEN EVER

O Caroline van der Plas, dwangmatige leugenmachine

O Caroline van der Plas is de Nederlandse Donald Trump

O YouPorn

O Iedereen haat Sander Schimmelpenninck omdat hij écht onafhankelijk is

O Wierd Duk de pro-Russische complotdenker

O Domme Lul

O Frans Timmermans kan het einde van de domrechtse ijstijd zijn

O Wierd Duk en Jan Dijkgraaf, hoeders van het fatsoen

O De koning van het uittrekken van de damesslip

O Haatoma

 

pbgif (88k image)
 

CONTACT
Stuur uw loftuitingen en steunbetuigingen naar Frontaal Naakt.

 

NIEUWSBRIEF
Ontvang gratis de Frontaal Naakt nieuwsbrief.

 

pbgif (88k image)
 

BLURBS
“How does it feel to be famous, Peter?” (David Bowie)

“Tegenover de enorme hoeveelheid onnozelaars in de Nederlandse journalistiek, die zelfs overduidelijke schertsfiguren als Sywert, Baudet en Duk pas ver in blessuretijd op waarde wisten te schatten, staat een klein groepje van ondergewaardeerde woestijnroepers. Met Peter op 1.” (Sander Schimmelpenninck)

“Frontaal Naakt dient een publiek belang” (mr. P.L.C.M. Ficq, politierechter)

“Peter schrijft hartstochtelijk, natuurlijk beargumenteerd, maar zijn stijl volgt het ritme van zijn hart.” (Hafid Bouazza).

“Ik vind dat je beter schrijft dan Hitler” (Ionica Smeets)

“Peter is soms een beetje intens en zo maar hij kan wél echt goed schrijven.” (Özcan Akyol)

“Jij levert toch wel het bewijs dat prachtige columns ook op weblogs (en niet alleen in de oude media) verschijnen.” (Femke Halsema)

“Literaire Spartacus” (André Holterman)

“Wie verlost me van die vieze vuile tiefuslul?” (Lodewijk Asscher cs)

“Pijnlijk treffend” (Sylvana Simons)

네덜란드 매체 프론탈 나크트(Frontaal Naakt)에 따르면, 네덜란드 라 (MT News)

“Echt intelligente mensen zoals Peter Breedveld.” (Candy Dulfer)

“De Kanye West van de Nederlandse journalistiek.” (Aicha Qandisha)

“Vieze gore domme shit” (Tofik Dibi)

“Ik denk dat de geschiedenis zal uitmaken dat Peter Breedveld de Multatuli van deze tijd is.” (Esther Gasseling)

“Nu weet ik het zeker. Jij bent de antichrist.” (Sylvia Witteman)

“Ik ben dol op Peter. Peter moet blijven.” (Sheila Sitalsing)

“Ik vind hem vaak te heftig” (Hans Laroes)

“Schrijver bij wie iedereen verbleekt, weergaloos, dodelijk eerlijk. Om in je broek te piesen, zo grappig. Perfecte billen.” (Hassnae Bouazza)

“Scherpe confrontatie, zelfs als die soms over grenzen van smaak heen gaat, is een essentieel onderdeel van een gezonde democratie.” (Lousewies van der Laan)

“Ik moet enorm lachen om alles wat Peter Breedveld roept.” (Naeeda Aurangzeb)

“We kunnen niet zonder jouw geluid in dit land” (Petra Stienen)

“De scherpste online columnist van Nederland” (Francisco van Jole)

“Elk woord van jou is gemeen, dat hoort bij de provocateur en de polemist, nietsontziendheid is een vak” (Nausicaa Marbe)

“Als Peter Breedveld zich kwaad maakt, dan wordt het internet weer een stukje mooier. Wat kan die gast schrijven.” (Hollandse Hufters)

“De kritische en vlijmscherpe blogger Peter Breedveld” (Joop.nl)

“Frontaal Naakt, waar het verzet tegen moslimhaat bijna altijd in libertijnse vorm wordt gegoten.” (Hans Beerekamp – NRC Handelsblad)

“De grootste lul van Nederland” (GeenStijl)

“Verder vermaak ik mij prima bij Peter Breedveld. Een groot schrijver.” (Bert Brussen)

“Landverrader” (Ehsan Jami)

“You are an icon!” (Dunya Henya)

“De mooie stukken van Peter Breedveld, die op Frontaal Naakt tegen de maatschappelijke stroom in zwemt.” (Sargasso)

‘De website Frontaal Naakt is een toonbeeld van smaak en intellect.’ (Elsevier weekblad)

“Frontaal Gestoord ben je!” (Frits ‘bonnetje’ Huffnagel)

“Jouw blogs maken hongerig Peter. Leeshonger, eethonger, sekshonger, geweldhonger, ik heb het allemaal gekregen na het lezen van Frontaal Naakt.” (Joyce Brekelmans)

‘Fucking goed geschreven en met de vinger op de zere plek van het multicultidebat.’ (jury Dutch Bloggies 2009)

Frontaal Naakt is een buitengewoon intelligent en kunstig geschreven, even confronterend als origineel weblog waar ook de reacties en discussies er vaak toe doen.’ (jury Dutch Bloggies 2008)

‘Intellectuele stukken die mooi zijn geschreven; confronterend, fel en scherp.’ (Revu)

‘Extreem-rechtse website’ (NRC Handelsblad)

‘De meeste Nederlanders zijn van buitengewoon beschaafde huize, uitzonderingen als Peter Breedveld daargelaten.’ (Anil Ramdas)

‘Peter Breedveld verrast!’ (Nederlandse Moslim Omroep)

‘Breedveld is voor de duvel nog niet bang’ (Jeroen Mirck)

‘Nog een geluk dat er iemand bestaat als Peter Breedveld.’ (Max J. Molovich)

‘Godskolere, ik heb me toch over je gedróómd! Schandalig gewoon.’ (Laurence Blik)

 

pbgif (88k image)
 

 

(Advertentie)
 

 

pbgif (88k image)
 

LINKS

 

 

RSS RSS