Home » Archief » Jouw vrijheid houdt op waar mijn verbodsfetisjisme welig tiert


[14.01.2021]

Jouw vrijheid houdt op waar mijn verbodsfetisjisme welig tiert

Peter Breedveld


Foto: William Mortensen

Nog maar enkele maanden geleden was heel Nederland tegen track & tracing en twee weken quarantaine voor mensen die positief getest waren voor corona. Landen als Zuid-Korea en Taiwan boekten met deze methode eclatante successen in de strijd tegen corona, maar dat kwam door het confucianisme, zeiden de virologen. Confucianisme maakte alle Aziaten collectivistisch en chronisch gehoorzaam. In het vrijheidslievende Nederland kon zo’n ingrijpende aantasting van de privacy nooit werken, daar waren Nederlanders veel te individualistisch voor.

Nu roepen alle Nederlanders collectivistisch en met overslaande stem om een avondklok en laten vrouwen zich door Diederik Gommers vertellen wanneer ze weer zwanger mogen worden. Sommige vrijheidslievende Nederlanders gaat een avondklok nog niet ver genoeg, die willen zelfs heel Europa op slot en niemand verder dan vijftien kilometer van zijn huis. Wie zijn bedenkingen heeft tegen de avondklok, zegt deze deugneus, is onderdeel van het probleem. Zo wordt iedereen tot gehoorzaamheid geshamed. Deze ziekenhuisbestuurder eist dat iedereen zijn kritiek op Rutte voor zich houdt, want fatsoen en respect. Corona-fascisme, puur en simpel. Intussen kunnen de collectivistische Zuid-Koreanen en Taiwanezen gaan en staan waar ze willen.

Vrijheid inleveren

Dat jullie allemaal zo gretig je vrijheid opgeven moet je zelf weten, maar ik heb er een groot probleem mee dat jullie die van mij ook zo makkelijk inleveren. Iemand vroeg me wat ik nog op straat moest na acht uur. Leo Lucassen vraagt zich af wat er na acht uur nog op straat te beleven is. “Ik heb er geen behoefte aan om ’s avonds op straat te zijn, waarom zou jij die behoefte dan wel hebben?” is de gedachte. Dit empathieloze egocentrisme gaat al sinds het begin van de crisis viraal. “Wat nou lockdown, er is geen lockdown”, luidt het mantra van de coronafascisten. “Ik kan gewoon naar de oliebollenkraam huppelen!” Dat thuiswerkende ouders van schoolgaande kinderen gillend gek worden van de enorme werk- en onderwijsbegeleidingslast, boeit ze niet, want het overkomt henzelf niet. Dat mensen kapot gaan aan de eenzaamheid, evenmin. Zij vinden het heerlijk om alleen maar thuis te zitten en niets te hoeven, dus moet iedereen het heerlijk vinden. Als de oliebollenkraam uiteindelijk toch dicht moet, hadden ze toch al genoeg van oliebollen. Die oliebollenbakker boeit ze niks. “Ik ben klaar met die klagende ondernemers”, zegt iemand. Dus moeten alle ondernemers hun klep houden. Failliet gaan en de rest van je leven in armoede doorbrengen hoort bij het ondernemersrisico. De coronafascisten hebben allemaal een vast contract, dus het moet heel gek lopen, mocht hén iets overkomen.

Wat wél mag, wat verplicht is, zelfs, is positief-blijven-door-je-tranen-heen. Het hele land slobbert bij de verhalen over leerlingen die hun docent verrassen, juffen die dansjes doen en buurvrouwen die hun bejaarde buurman een bord soep brengen en dat breed adverteren op Twitter en Facebook. Mensen die er het beste van maken – snik in stem – ondanks alles, want dan blijkt er toch wel een lockdown te zijn die zwaar op het leven drukt. Je mag er alleen niet over mopperen. (“Mekkeren”, aldus de sikkeneurige Nederlandse expats in Italië en Spanje, want zij hadden het veel erger.) Je moet er een Disney-film van maken. Je overgeven aan kleffig melodrama en narcistische virtue-signaling.

Totale controle

Als Nederlanders eenmaal van de onvrijheid hebben geproefd, willen ze niks anders meer. Uitgaansverbod, bezoekverbod, vuurwerkverbod, seksverbod, zwangerschapsverbod, vakantieverbod, vliegverbod, spray it all over me, baby. Je weet dat hun bloeddorst zal blijven als iedereen ingeënt is en het gevaar is geweken. Dan zal er jacht gemaakt worden op iedere vakantieganger, vleeseter, melkdrinker, vliegtuigpassagier en laatopblijver, totdat iedereen hetzelfde grauwe, vreugdeloze bruineboterhammetvegankaasbestaan leidt. Totale controle over elkaar, voor minder doen ze het niet. Geen volk op aarde dat zich zo hartstochtelijk overgeeft aan het misgunnen van de ander. Nederland is alras aan het veranderen in een grote openluchtgevangenis.

IC-baas Diederik Gommers kan inmiddels ook geen genoeg meer krijgen van zijn macht. Hij begon met het verbieden van festivals en vakanties, vond dat we kerst maar een jaartje moest overslaan, vorige week zei hij dat we de verkiezingen ook maar moesten overslaan en inmiddels heeft hij zich al op het gebied van de baarmoederpolitiek begeven. Een SGP’er zou worden gelyncht, Gommers blijft onverminderd populair.

Regels zijn regels

Net als Rutte. We krijgen straks gewoon wéér een Kabinet Rutte, want mijn landgenoten vinden al die onderdrukking, het racisme en de corruptie fantastisch. Ze bedanken hem voor de toeslagenaffaire en voor de vluchtelingen die op Moria wegrotten en die hij dus maar mooi buiten de grens weet te houden. Ik slaap er serieus waar heel erg slecht van.

Aziaten collectivistisch? Ik ken geen collectivistischer volk dan de Nederlanders, protesteerde ik als student Japans al in de collegezaal, waar elke docent wel een keer over het collectivisme van de Japanners begon. Ik ken ook geen gehoorzamer volk. “Regels zijn regels” moet het meest gebezigde gezegde zijn in dit land. Met als goede tweede “Jouw vrijheid houdt op waar mijn verbodsfetisjisme welig tiert.”

 

Become a Patron!
 

Is het Vrije Woord u écht lief? Help me dan met een financiële bijdrage. Deze website wordt elke dag bedreigd door de virtuele knokploegen van Domrechts, malafide Nederlandse journalisten en zelfs door de vicepremier. Vorig jaar moest ik voor de rechter verschijnen wegens belediging van een racistische troll! Steun Frontaal Naakt. Doneer aan de enige dwarsdenkende, onafhankelijke site van Nederland. Stort wat u missen kunt op rekeningnummer NL59 RABO 0393 4449 61 (N.P. Breedveld, Rabobank Rijswijk), SWIFT BIC RABONL2U o.v.v. ‘Frontaal Naakt’. Lees hier waarom dat niet met PayPal kan, maar steunen via Patreon kan weer wel. Nog liever heb ik dat u op Frontaal Naakt adverteert of mij inhuurt. Mail mij.

Peter Breedveld, 14.01.2021 @ 11:13

[Home]
 

1 Reactie

op 14 01 2021 at 11:13 schreef Peter:

Reageren? Leesfrontaalnaakt@gmail.com.

 


Home

Archief

 

STEUN FRONTAAL NAAKT MET EEN TIKKIE!

 

 

OF VIA PATREON!

 

 

Let op: Toelating van reacties en publicatie van opiniestukken van anderen dan de hoofdredacteur zelf betekent geenszins dat hij het met de inhoud ervan eens is.

 

pbgif (88k image)
 

MEEST GELEZEN IN 2024

O Richard K., martelaar van de Afgehaakten

O Liever Wilders dan Yesilgöz

O Hoe Albert Heijn constant probeert ons te bestelen

O Kankerhomo

O Domheid is een kanker en we zitten nu in stadium 4

O Harde Por

O Het terloopse nazisme van Caroline van der Plas

O Zijn onze universiteiten antisemitische Hamasbolwerken?

O Vrij Nederland: Peter Breedveld had toch weer gelijk

O Er is niks meer om respect voor te hebben

 

MEEST GELEZEN EVER

O Caroline van der Plas, dwangmatige leugenmachine

O Caroline van der Plas is de Nederlandse Donald Trump

O YouPorn

O Iedereen haat Sander Schimmelpenninck omdat hij écht onafhankelijk is

O Wierd Duk de pro-Russische complotdenker

O Domme Lul

O Frans Timmermans kan het einde van de domrechtse ijstijd zijn

O Wierd Duk en Jan Dijkgraaf, hoeders van het fatsoen

O De koning van het uittrekken van de damesslip

O Haatoma

 

pbgif (88k image)
 

CONTACT
Stuur uw loftuitingen en steunbetuigingen naar Frontaal Naakt.

 

NIEUWSBRIEF
Ontvang gratis de Frontaal Naakt nieuwsbrief.

 

pbgif (88k image)
 

BLURBS
“How does it feel to be famous, Peter?” (David Bowie)

“Tegenover de enorme hoeveelheid onnozelaars in de Nederlandse journalistiek, die zelfs overduidelijke schertsfiguren als Sywert, Baudet en Duk pas ver in blessuretijd op waarde wisten te schatten, staat een klein groepje van ondergewaardeerde woestijnroepers. Met Peter op 1.” (Sander Schimmelpenninck)

“Frontaal Naakt dient een publiek belang” (mr. P.L.C.M. Ficq, politierechter)

“Peter schrijft hartstochtelijk, natuurlijk beargumenteerd, maar zijn stijl volgt het ritme van zijn hart.” (Hafid Bouazza).

“Ik vind dat je beter schrijft dan Hitler” (Ionica Smeets)

“Peter is soms een beetje intens en zo maar hij kan wél echt goed schrijven.” (Özcan Akyol)

“Jij levert toch wel het bewijs dat prachtige columns ook op weblogs (en niet alleen in de oude media) verschijnen.” (Femke Halsema)

“Literaire Spartacus” (André Holterman)

“Wie verlost me van die vieze vuile tiefuslul?” (Lodewijk Asscher cs)

“Pijnlijk treffend” (Sylvana Simons)

네덜란드 매체 프론탈 나크트(Frontaal Naakt)에 따르면, 네덜란드 라 (MT News)

“Echt intelligente mensen zoals Peter Breedveld.” (Candy Dulfer)

“De Kanye West van de Nederlandse journalistiek.” (Aicha Qandisha)

“Vieze gore domme shit” (Tofik Dibi)

“Ik denk dat de geschiedenis zal uitmaken dat Peter Breedveld de Multatuli van deze tijd is.” (Esther Gasseling)

“Nu weet ik het zeker. Jij bent de antichrist.” (Sylvia Witteman)

“Ik ben dol op Peter. Peter moet blijven.” (Sheila Sitalsing)

“Ik vind hem vaak te heftig” (Hans Laroes)

“Schrijver bij wie iedereen verbleekt, weergaloos, dodelijk eerlijk. Om in je broek te piesen, zo grappig. Perfecte billen.” (Hassnae Bouazza)

“Scherpe confrontatie, zelfs als die soms over grenzen van smaak heen gaat, is een essentieel onderdeel van een gezonde democratie.” (Lousewies van der Laan)

“Ik moet enorm lachen om alles wat Peter Breedveld roept.” (Naeeda Aurangzeb)

“We kunnen niet zonder jouw geluid in dit land” (Petra Stienen)

“De scherpste online columnist van Nederland” (Francisco van Jole)

“Elk woord van jou is gemeen, dat hoort bij de provocateur en de polemist, nietsontziendheid is een vak” (Nausicaa Marbe)

“Als Peter Breedveld zich kwaad maakt, dan wordt het internet weer een stukje mooier. Wat kan die gast schrijven.” (Hollandse Hufters)

“De kritische en vlijmscherpe blogger Peter Breedveld” (Joop.nl)

“Frontaal Naakt, waar het verzet tegen moslimhaat bijna altijd in libertijnse vorm wordt gegoten.” (Hans Beerekamp – NRC Handelsblad)

“De grootste lul van Nederland” (GeenStijl)

“Verder vermaak ik mij prima bij Peter Breedveld. Een groot schrijver.” (Bert Brussen)

“Landverrader” (Ehsan Jami)

“You are an icon!” (Dunya Henya)

“De mooie stukken van Peter Breedveld, die op Frontaal Naakt tegen de maatschappelijke stroom in zwemt.” (Sargasso)

‘De website Frontaal Naakt is een toonbeeld van smaak en intellect.’ (Elsevier weekblad)

“Frontaal Gestoord ben je!” (Frits ‘bonnetje’ Huffnagel)

“Jouw blogs maken hongerig Peter. Leeshonger, eethonger, sekshonger, geweldhonger, ik heb het allemaal gekregen na het lezen van Frontaal Naakt.” (Joyce Brekelmans)

‘Fucking goed geschreven en met de vinger op de zere plek van het multicultidebat.’ (jury Dutch Bloggies 2009)

Frontaal Naakt is een buitengewoon intelligent en kunstig geschreven, even confronterend als origineel weblog waar ook de reacties en discussies er vaak toe doen.’ (jury Dutch Bloggies 2008)

‘Intellectuele stukken die mooi zijn geschreven; confronterend, fel en scherp.’ (Revu)

‘Extreem-rechtse website’ (NRC Handelsblad)

‘De meeste Nederlanders zijn van buitengewoon beschaafde huize, uitzonderingen als Peter Breedveld daargelaten.’ (Anil Ramdas)

‘Peter Breedveld verrast!’ (Nederlandse Moslim Omroep)

‘Breedveld is voor de duvel nog niet bang’ (Jeroen Mirck)

‘Nog een geluk dat er iemand bestaat als Peter Breedveld.’ (Max J. Molovich)

‘Godskolere, ik heb me toch over je gedróómd! Schandalig gewoon.’ (Laurence Blik)

 

pbgif (88k image)
 

 

(Advertentie)
 

 

pbgif (88k image)
 

LINKS

 

 

RSS RSS