Home » Archief » Lul afvegen aan een hoofddoekje


[10.07.2019]

Lul afvegen aan een hoofddoekje

Peter Breedveld


Illustratie: Bernard Villemot

‘Rot op kopvod dit is NEDERLAND wij Nederlanders willen geen kut moslims in Nederland’; ‘Graag neuk ik haar in haar kont en veeg mijn lul af aan haar hoofd doekje!!!’ Fatima Elatik deelde gisteren op Twitter een aantal screenshots van reacties op een foto van Ugbaad Killinci, PvdA-raadslid in Emmen. De foto was op Facebook geplaatst door de Utrechtse PVV, met als enige commentaar: ‘Raadslid PvdA Emmen’.

Meer is er niet nodig voor Hans de Koning (maar echt), Arthur van der Zwan, Enno de Bruyn, Ina Mientjes, Roger Cox, Ronald Postma en anderen om onder eigen naam en toenaam helemaal los te gaan op Killinci. Het is de methode waar GeenStijl mee groot is geworden: een foto, een tekstje en je laat de reageerders het vuile werk doen, namelijk een persoon die jou niet aanstaat helemaal de tyfus intimideren met de goorste racistische en seksistische drek die mensen in zichzelf kunnen vinden.

Kwaad daglicht

Killinci gaat aangifte tegen de Utrechtse PVV doen, meldt RTL Nieuws, maar ik geef haar weinig kans. Het Openbaar Ministerie zal liever achter degene aangaan die Hans de Koning, Ronald Postma en Ina Mientjes “in een kwaad daglicht zet” door zomaar hun racistische gescheld voor het voetlicht brengen.

En bovendien is dit gecultiveerd. Door de politiek en door de media. Killinci ziet er immers uit als de verpersoonlijking van alles waar het publiek de afgelopen decennia angst voor is ingeboezemd: ze is zwart, moslim en draagt een hoofddoek, een ‘kopvod’, zoals een zekere Politicus van Het jaar dat heeft gedoopt. Gelukkig gaan Lodewijk Asscher en Eddy Terstall vrouwen als Killinci van die nare hoofddoek bevrijden, want dat is toch een “instrument van vrouwenonderdrukking”, niet waar. Enno de Bruyn heeft dat van dat afvegen van zijn lul aan haar hoofddoekje ook niet zelf verzonnen. Het is een grap van Theo Maassen, die recentelijk nog klaagde dat je als witte man helemaal niets meer mag zeggen.

‘Dit gebeurt er met vrouwen die participeren en een bijdrage leveren aan de samenleving’, aldus Elatik. Zij kan het weten, ze is ervaringsdeskundige. Lang voor Killinci en ook lang voor Sylvana Simons was zij het constante mikpunt van de ongebreidelde racistische en misogyne haat van de Ronalds, de Hansen en de Enno’s. Voor Hassnae is dit gescheld ook niks nieuws. Jaren geleden al werd ze uitgemaakt voor moslimhoer, moslimvarken en mosliminsekt dat verdelgd moest worden (sorry, ‘verdelgt’ moet dat zijn), onder andere nadat ze in het programma Pauw en Witteman was geframed als bondgenoot van een Palestijnse terrorist die de dood van Israelische kinderen op haar geweten had.

Brandend hakenkruis

De media doen een voorzetje, de achterban van de PVV en het FvD, en ik zie er ook altijd wel een paar PvdA’ers, CDA’ers, VVD’ers, dierenvrienden en GroenLinksers bij, maken er een mooi, brandend hakenkruis van. Dezelfde media kapittelen vervolgens de ‘deugmensen’ die dat maar matig kunnen waarderen, want dit is nou eenmaal de manier waarop deze mensen hun zorgen uiten over de stijgende huren en de verschraling van de gezondheidszorg. Waarom ga jij de wijk niet in, Peter Breedveld, om naar PVV’ers te luisteren?

“HOU JE VUILE KANKERKOP, STINKHOER!! ZE MOETEN JE VERDELGEN, ALS HET MOSLIMINSEKT DAT JE BENT!!” – Ja, oké, maar wat bedoel je daar nu precies mee? Het zijn de stijgende huren, hè? En de verschraling van de zorg. Ik begrijp je wel.

“Deze verdachte, edelachtbare, heeft als enige bedoeling gehad die arme Bezorgde Burger in een kwaad daglicht te zetten. Daarom eisen wij een voorwaardelijke boete en hij mag dit NOOIT meer doen, want Bezorgde Burgers moeten onweersproken hun gore racistische drek de ether in kunnen kotsen.”

Er zijn best veel mensen die die screenshots van Elatik bekijken, dat weerzinwekkende racistische, misogyne gescheld lezen, die ongebreidelde haat, die gore, stinkende drek, en dat dan vergoelijken door te jijbakken over Marokkanen die zich misdragen in zwembaden. Het is namelijk het seizoen weer voor mediarellen over elke Marokkaan die zijn handen niet kan thuishouden in het zwembad. Abby Chalgoum kreeg het ook meteen, toen hij kritiek uitte op de weigering van onder andere de VVD, het CDA en de SGP om een motie te steunen om het redden van mensen nooit strafbaar te stellen. U leest dat goed, inderdaad. “Ja maar moslimtuig in zwembaden”, tweet meteen zo’n kutracist (“belediging”; “kwaad daglicht”). Toen ik een linkje tweette naar mijn stuk over Wierd Duk en Lucas Hartong, die een spraakmakende groepsverkrachting in Spanje op het bordje van ‘immigranten’ probeerden te schuiven, was er ook onmiddellijk een troll die begon over ‘medelanders’ in zwembaden.

Kindermisbruik

Ja, die immigranten, allemaal viezeriken zijn het. Vraag het ze maar in Cambodja, waar Nederlanders in de top drie staan van het aantal opgepakte kindermisbruikers. Er zitten best veel Nederlanders in een buitenlandse cel wegens kindermisbruik. Hier, Nederlander opgepakt in Nepal, Nederlander opgepakt in Kenia, Nederlander voor de rechter wegens kindermisbruik op de Filippijnen, Nederlander in de cel voor kindermisbruik in Thailand, Nederlander randt kind (2) aan in Brazilië, Nederlander kan niet van de kinderen afblijven in Bulgarije, Nederlander vergrijpt zich aan kinderen in Suriname, Nederlander de petoet in in Spanje.

Nederlander is er maar druk mee! Iedere keer als ik weer een PVV’er zie schelden op moslims vanuit z’n onderduikadres in Zuidoost-Azië… enfin, u begrijpt wat ik bedoel. Ze zijn inderdaad niet te vertrouwen, die immigranten. Uit Nederland.

O kijk, Nederland wereldkampioen kinderporno hosten!

Maar goed, wat ik bedoel te zeggen is: laat je niet kisten, Ugbaad Killinci! Ik zal voor je vechten, al word ik er door het OM wéér voor voor de rechter gesleept.

 

Become a Patron!

 

Is het Vrije Woord u écht lief? Help me dan met een financiële bijdrage. Deze website wordt elke dag bedreigd door de virtuele knokploegen van Domrechts, malafide Nederlandse journalisten en zelfs door de vicepremier. Afgelopen maandag moest ik voor de rechter verschijnen wegens belediging van een racistische troll! Steun Frontaal Naakt. Doneer aan de enige dwarsdenkende, onafhankelijke site van Nederland. Stort wat u missen kunt op rekeningnummer NL59 RABO 0393 4449 61 (N.P. Breedveld, Rabobank Rijswijk), SWIFT BIC RABONL2U o.v.v. ‘Frontaal Naakt’. Lees hier waarom dat niet met PayPal kan, maar steunen via Patreon kan weer wel. Nog liever heb ik dat u op Frontaal Naakt adverteert of mij inhuurt. Mail mij.

Peter Breedveld, 10.07.2019 @ 08:01

[Home]
 

1 Reactie

op 10 07 2019 at 08:01 schreef Peter:

Reageren? Leesfrontaalnaakt@gmail.com.

 


Home

Archief

 

STEUN FRONTAAL NAAKT MET EEN TIKKIE!

 

 

OF VIA PATREON!

 

 

Let op: Toelating van reacties en publicatie van opiniestukken van anderen dan de hoofdredacteur zelf betekenen geenszins dat hij het met de inhoud ervan eens is.

 

pbgif (88k image)
 

MEEST GELEZEN IN MEI

O Polderhitler

O Waarom ik Wilders (en Van der Plas, Yesilgöz en Omtzigt) gewoon extreemrechts blijf noemen

O De ondraaglijke hypocrisie van Natascha van Weezel

O Ik las Hannah Arendt en Wilders lijkt dus écht op Hitler

O Snakken naar Jodenhaat, met wijd opengesperde snavels

O Hoe je antisemitisme bestrijdt

O De vrije pers heeft zijn eigen graf gegraven

O Yvonne Coldewijer is een zegen voor de NVJ

O Wilders 1: stevig verankerd in het kolonialisme

O De ene schelder is de andere niet

 

MEEST GELEZEN EVER

O Caroline van der Plas, dwangmatige leugenmachine

O Caroline van der Plas is de Nederlandse Donald Trump

O YouPorn

O Iedereen haat Sander Schimmelpenninck omdat hij écht onafhankelijk is

O Wierd Duk de pro-Russische complotdenker

O Domme Lul

O Frans Timmermans kan het einde van de domrechtse ijstijd zijn

O Wierd Duk en Jan Dijkgraaf, hoeders van het fatsoen

O De koning van het uittrekken van de damesslip

O Haatoma

 

pbgif (88k image)
 

CONTACT
Stuur uw loftuitingen en steunbetuigingen naar Frontaal Naakt.

 

NIEUWSBRIEF
Ontvang gratis de Frontaal Naakt nieuwsbrief.

 

pbgif (88k image)
 

BLURBS
“How does it feel to be famous, Peter?” (David Bowie)

“Tegenover de enorme hoeveelheid onnozelaars in de Nederlandse journalistiek, die zelfs overduidelijke schertsfiguren als Sywert, Baudet en Duk pas ver in blessuretijd op waarde wisten te schatten, staat een klein groepje van ondergewaardeerde woestijnroepers. Met Peter op 1.” (Sander Schimmelpenninck)

“Frontaal Naakt dient een publiek belang” (mr. P.L.C.M. Ficq, politierechter)

“Peter schrijft hartstochtelijk, natuurlijk beargumenteerd, maar zijn stijl volgt het ritme van zijn hart.” (Hafid Bouazza).

“Ik vind dat je beter schrijft dan Hitler” (Ionica Smeets)

“Peter is soms een beetje intens en zo maar hij kan wél echt goed schrijven.” (Özcan Akyol)

“Jij levert toch wel het bewijs dat prachtige columns ook op weblogs (en niet alleen in de oude media) verschijnen.” (Femke Halsema)

“Literaire Spartacus” (André Holterman)

“Wie verlost me van die vieze vuile tiefuslul?” (Lodewijk Asscher cs)

“Pijnlijk treffend” (Sylvana Simons)

네덜란드 매체 프론탈 나크트(Frontaal Naakt)에 따르면, 네덜란드 라 (MT News)

“Echt intelligente mensen zoals Peter Breedveld.” (Candy Dulfer)

“De Kanye West van de Nederlandse journalistiek.” (Aicha Qandisha)

“Vieze gore domme shit” (Tofik Dibi)

“Ik denk dat de geschiedenis zal uitmaken dat Peter Breedveld de Multatuli van deze tijd is.” (Esther Gasseling)

“Nu weet ik het zeker. Jij bent de antichrist.” (Sylvia Witteman)

“Ik ben dol op Peter. Peter moet blijven.” (Sheila Sitalsing)

“Ik vind hem vaak te heftig” (Hans Laroes)

“Schrijver bij wie iedereen verbleekt, weergaloos, dodelijk eerlijk. Om in je broek te piesen, zo grappig. Perfecte billen.” (Hassnae Bouazza)

“Scherpe confrontatie, zelfs als die soms over grenzen van smaak heen gaat, is een essentieel onderdeel van een gezonde democratie.” (Lousewies van der Laan)

“Ik moet enorm lachen om alles wat Peter Breedveld roept.” (Naeeda Aurangzeb)

“We kunnen niet zonder jouw geluid in dit land” (Petra Stienen)

“De scherpste online columnist van Nederland” (Francisco van Jole)

“Elk woord van jou is gemeen, dat hoort bij de provocateur en de polemist, nietsontziendheid is een vak” (Nausicaa Marbe)

“Als Peter Breedveld zich kwaad maakt, dan wordt het internet weer een stukje mooier. Wat kan die gast schrijven.” (Hollandse Hufters)

“De kritische en vlijmscherpe blogger Peter Breedveld” (Joop.nl)

“Frontaal Naakt, waar het verzet tegen moslimhaat bijna altijd in libertijnse vorm wordt gegoten.” (Hans Beerekamp – NRC Handelsblad)

“De grootste lul van Nederland” (GeenStijl)

“Verder vermaak ik mij prima bij Peter Breedveld. Een groot schrijver.” (Bert Brussen)

“Landverrader” (Ehsan Jami)

“You are an icon!” (Dunya Henya)

“De mooie stukken van Peter Breedveld, die op Frontaal Naakt tegen de maatschappelijke stroom in zwemt.” (Sargasso)

‘De website Frontaal Naakt is een toonbeeld van smaak en intellect.’ (Elsevier weekblad)

“Frontaal Gestoord ben je!” (Frits ‘bonnetje’ Huffnagel)

“Jouw blogs maken hongerig Peter. Leeshonger, eethonger, sekshonger, geweldhonger, ik heb het allemaal gekregen na het lezen van Frontaal Naakt.” (Joyce Brekelmans)

‘Fucking goed geschreven en met de vinger op de zere plek van het multicultidebat.’ (jury Dutch Bloggies 2009)

Frontaal Naakt is een buitengewoon intelligent en kunstig geschreven, even confronterend als origineel weblog waar ook de reacties en discussies er vaak toe doen.’ (jury Dutch Bloggies 2008)

‘Intellectuele stukken die mooi zijn geschreven; confronterend, fel en scherp.’ (Revu)

‘Extreem-rechtse website’ (NRC Handelsblad)

‘De meeste Nederlanders zijn van buitengewoon beschaafde huize, uitzonderingen als Peter Breedveld daargelaten.’ (Anil Ramdas)

‘Peter Breedveld verrast!’ (Nederlandse Moslim Omroep)

‘Breedveld is voor de duvel nog niet bang’ (Jeroen Mirck)

‘Nog een geluk dat er iemand bestaat als Peter Breedveld.’ (Max J. Molovich)

‘Godskolere, ik heb me toch over je gedróómd! Schandalig gewoon.’ (Laurence Blik)

 

pbgif (88k image)
 

 

(Advertentie)
 

 

pbgif (88k image)
 

LINKS

 

 

RSS RSS