Home » Archief » Mannelijkheid vieren


[13.04.2019]

Mannelijkheid vieren

Peter Breedveld


Scène uit The Tale of Princess Kaguya.

De blanke man moet zijn mannelijkheid kunnen vieren, vindt Wierd Duk. Hij heeft de nieuwe docu van Sunny Bergman gezien, en daar kennelijk uit gedestilleerd dat de blanke man zijn mannelijkheid niet mag vieren. Ik heb de docu nog niet gezien, en ik weet niet of Bergman alleen de blanke man zijn plezier in zijn mannelijkheid wil afnemen, of dat het Duk niks kan schelen of de zwarte en de bruine en de gele man zijn mannelijkheid mag vieren of niet.

Het kan natuurlijk heel goed zijn dat Bergman de blanke man geen strobreed in de weg wil leggen als die zijn mannelijkheid wil vieren. Misschien is het alleen Duk, die meent dat het feest van de blanke man in gevaar is, zoals hij ook meent dat je niks mag zeggen over de islam, hoewel hij constant van alles zegt over de islam en nog altijd een vrij man is.

Spermamachine

Ik weet ook niet wat dat is, je mannelijkheid vieren. Toen ik dat las van die blanke man, die zijn mannelijkheid moet vieren, zag ik op Twitter ook steeds filmpjes voorbij komen van een Chinese spermaoogstmachine voor spermadonors die het genant vinden om in het ziekenhuis te masturberen. Ik kan dat vieren van die mannelijkheid en die spermaoogstmachine nu niet meer los van elkaar zien. In gedachten zie ik Wierd Duk zijn lul in die machine steken om zijn mannelijkheid te vieren. Hier zal ik waarschijnlijk tot mijn dood mee moeten leven.

Ik snap trouwens ook niks van het principe van die machine. Mannen die het genant vinden om in een ziekenhuis te masturberen, hebben er geen moeite mee zich door die machine te laten afrukken?

Ik geloof niet dat er iemand is die Duk ervan wil weerhouden zijn mannelijkheid te vieren, whatever that is. Wel vermoed ik dat alleen mannen, die onzeker zijn over hun eigen mannelijkheid, hun mannelijkheid willen vieren. Zelf heb ik er nooit behoefte aan gehad. Vooral toen ik jong was, waren er tal van mensen die aan mijn mannelijkheid twijfelden, maar dat heeft me echt nooit een biet geïnteresseerd.

Verkeerde kant

Mijn moeder begon ermee, voor zover ik me kan herinneren. Mijn moeder is mijn stiefmoeder, mijn echte moeder heb ik nooit gekend, ik heb er alleen een vage herinnering aan, van toen ik nog een peuter was. Mijn moeder vermoedde dat ik homo was of, zoals zij het noemde, “van de verkeerde kant”. Omdat ik nogal schoon op mezelf was. Ik waste me vaak, en dat vond mijn stiefmoeder blijkbaar niet mannelijk. Ik heb daar geen verstand van. Ik had een oma, van mijn vaders kant, die ook nogal poetserig was, dus misschien is het erfelijk. Ik heb me nooit afgevraagd of ik misschien van de verkeerde kant was. Dat heeft me echt nooit een jota geboeid.

Anderen wel. Op de Mavo werd ik constant uitgescholden voor homo. “Bowiehomo”, om precies te zijn. Omdat ik Bowie-fan was. Ik hield niet van voetbal, dus dan ben je sowieso homo, en niet alleen in de ogen van mannen. Op het VWO heb ik daar overigens weinig last van gehad. Niet dat ik denk dat VWO’ers beter zijn dan Mavo-klanten, ze zijn alleen wat achterbakser.

Later, toen ik allerlei bijbaantjes had in mijn studententijd, vroegen mijn mannelijke collega’s me voortdurend of ik homo was. Niet in zoveel woorden, maar er was altijd iemand die er behoefte aan had om te speculeren over mijn geaardheid. Daarbij werd dan bijvoorbeeld met de hand van de ene arm net onder de pols van de andere arm geslagen en gezegd: “Jij bent toch, eeeeh..?”

Fluïde gendergedoe

Ik vroeg altijd of dat een probleem zou zijn. Zonder uitzondering werd daarop ontkennend geantwoord. Maar het is natuurlijk wel een probleem. Echte mannen houden niet van homo’s. Vraag me niet waarom. Ik vermoed dat het een allergie voor ambiguïteit is. Mensen willen klaarheid, zekerheid. Het is dit of het is dat, wit of zwart, dag of nacht, geen schemering, geen dageraad. Man of vrouw, geen fluïde gendergedoe. Ze willen weten waar ze aan toe zijn. Zoveel vrouwen hebben me verweten dat ze niet weten waar ze met mij aan toe zijn, dus misschien is het dat. Ik hou graag alle opties open.

Misschien is Duk bang dat hij niet meer mag man-spreaden in de trein, misschien baalt hij dat hij vrouwen geen ferme tik meer op hun billen mag geven als hij ze leuk vindt. Misschien is er een vrouw op de Telegraaf-redactie die meer verdient dan hij.

Koloniale tijd

Waarschijnlijk baalt hij gewoon dat de koloniale tijd nu toch echt in de eindfase zit. De witte man is niet langer de baas. Of hij is het nog wel, maar niet heel lang meer. Zijn standaard is niet langer de standaard, zijn maat is niet langer de maat. Het is niet meer Columbus die Amerika heeft ontdekt, het waren de voorouders van de Indianen. Wiskunde komt uit Irak, een vrouw heeft de eerste foto van een zwart gat mogelijk gemaakt.

En alleen een Chinese masturbeermachine is nog bereid om Duk zijn mannelijkheid te laten vieren.

 

Become a Patron!
 

Is het Vrije Woord u écht lief? Help me dan met een financiële bijdrage. Deze website wordt elke dag bedreigd door de virtuele knokploegen van Domrechts, malafide Nederlandse journalisten en zelfs door de vicepremier. Binnenkort moet ik voor de rechter verschijnen wegens belediging van een racistische troll! Steun Frontaal Naakt. Doneer aan de enige dwarsdenkende, onafhankelijke site van Nederland. Stort wat u missen kunt op rekeningnummer NL59 RABO 0393 4449 61 (N.P. Breedveld, Rabobank Rijswijk), SWIFT BIC RABONL2U o.v.v. ‘Frontaal Naakt’. Lees hier waarom dat niet met PayPal kan, maar steunen via Patreon kan weer wel. Nog liever heb ik dat u op Frontaal Naakt adverteert of mij inhuurt. Mail mij.

Peter Breedveld, 13.04.2019 @ 15:28

[Home]
 

1 Reactie

op 13 04 2019 at 15:29 schreef Peter:

Reageren? Leesfrontaalnaakt@gmail.com.

 


Home

Archief

 

STEUN FRONTAAL NAAKT MET EEN TIKKIE!

 

 

OF VIA PATREON!

 

 

Let op: Toelating van reacties en publicatie van opiniestukken van anderen dan de hoofdredacteur zelf betekenen geenszins dat hij het met de inhoud ervan eens is.

 

pbgif (88k image)
 

MEEST GELEZEN IN JUNI

O Aso’s in de trein

O Waarom zijn christenen van die hardvochtige klootzakken?

O Huub Stapel is een klootzak

O Het gilde van het bruine gajes

O Lampies ontdekken: extreemrechts is best linke soep

O Mag geen omvolking zeggen

O Harde stukjes poep

O Niet zien is geloven

O Wilders: domme lul of geniale schurk?

O Ook Jezus was een harteloze bullebak

 

MEEST GELEZEN EVER

O Caroline van der Plas, dwangmatige leugenmachine

O Caroline van der Plas is de Nederlandse Donald Trump

O YouPorn

O Iedereen haat Sander Schimmelpenninck omdat hij écht onafhankelijk is

O Wierd Duk de pro-Russische complotdenker

O Domme Lul

O Frans Timmermans kan het einde van de domrechtse ijstijd zijn

O Wierd Duk en Jan Dijkgraaf, hoeders van het fatsoen

O De koning van het uittrekken van de damesslip

O Haatoma

 

pbgif (88k image)
 

CONTACT
Stuur uw loftuitingen en steunbetuigingen naar Frontaal Naakt.

 

NIEUWSBRIEF
Ontvang gratis de Frontaal Naakt nieuwsbrief.

 

pbgif (88k image)
 

BLURBS
“How does it feel to be famous, Peter?” (David Bowie)

“Tegenover de enorme hoeveelheid onnozelaars in de Nederlandse journalistiek, die zelfs overduidelijke schertsfiguren als Sywert, Baudet en Duk pas ver in blessuretijd op waarde wisten te schatten, staat een klein groepje van ondergewaardeerde woestijnroepers. Met Peter op 1.” (Sander Schimmelpenninck)

“Frontaal Naakt dient een publiek belang” (mr. P.L.C.M. Ficq, politierechter)

“Peter schrijft hartstochtelijk, natuurlijk beargumenteerd, maar zijn stijl volgt het ritme van zijn hart.” (Hafid Bouazza).

“Ik vind dat je beter schrijft dan Hitler” (Ionica Smeets)

“Peter is soms een beetje intens en zo maar hij kan wél echt goed schrijven.” (Özcan Akyol)

“Jij levert toch wel het bewijs dat prachtige columns ook op weblogs (en niet alleen in de oude media) verschijnen.” (Femke Halsema)

“Literaire Spartacus” (André Holterman)

“Wie verlost me van die vieze vuile tiefuslul?” (Lodewijk Asscher cs)

“Pijnlijk treffend” (Sylvana Simons)

네덜란드 매체 프론탈 나크트(Frontaal Naakt)에 따르면, 네덜란드 라 (MT News)

“Echt intelligente mensen zoals Peter Breedveld.” (Candy Dulfer)

“De Kanye West van de Nederlandse journalistiek.” (Aicha Qandisha)

“Vieze gore domme shit” (Tofik Dibi)

“Ik denk dat de geschiedenis zal uitmaken dat Peter Breedveld de Multatuli van deze tijd is.” (Esther Gasseling)

“Nu weet ik het zeker. Jij bent de antichrist.” (Sylvia Witteman)

“Ik ben dol op Peter. Peter moet blijven.” (Sheila Sitalsing)

“Ik vind hem vaak te heftig” (Hans Laroes)

“Schrijver bij wie iedereen verbleekt, weergaloos, dodelijk eerlijk. Om in je broek te piesen, zo grappig. Perfecte billen.” (Hassnae Bouazza)

“Scherpe confrontatie, zelfs als die soms over grenzen van smaak heen gaat, is een essentieel onderdeel van een gezonde democratie.” (Lousewies van der Laan)

“Ik moet enorm lachen om alles wat Peter Breedveld roept.” (Naeeda Aurangzeb)

“We kunnen niet zonder jouw geluid in dit land” (Petra Stienen)

“De scherpste online columnist van Nederland” (Francisco van Jole)

“Elk woord van jou is gemeen, dat hoort bij de provocateur en de polemist, nietsontziendheid is een vak” (Nausicaa Marbe)

“Als Peter Breedveld zich kwaad maakt, dan wordt het internet weer een stukje mooier. Wat kan die gast schrijven.” (Hollandse Hufters)

“De kritische en vlijmscherpe blogger Peter Breedveld” (Joop.nl)

“Frontaal Naakt, waar het verzet tegen moslimhaat bijna altijd in libertijnse vorm wordt gegoten.” (Hans Beerekamp – NRC Handelsblad)

“De grootste lul van Nederland” (GeenStijl)

“Verder vermaak ik mij prima bij Peter Breedveld. Een groot schrijver.” (Bert Brussen)

“Landverrader” (Ehsan Jami)

“You are an icon!” (Dunya Henya)

“De mooie stukken van Peter Breedveld, die op Frontaal Naakt tegen de maatschappelijke stroom in zwemt.” (Sargasso)

‘De website Frontaal Naakt is een toonbeeld van smaak en intellect.’ (Elsevier weekblad)

“Frontaal Gestoord ben je!” (Frits ‘bonnetje’ Huffnagel)

“Jouw blogs maken hongerig Peter. Leeshonger, eethonger, sekshonger, geweldhonger, ik heb het allemaal gekregen na het lezen van Frontaal Naakt.” (Joyce Brekelmans)

‘Fucking goed geschreven en met de vinger op de zere plek van het multicultidebat.’ (jury Dutch Bloggies 2009)

Frontaal Naakt is een buitengewoon intelligent en kunstig geschreven, even confronterend als origineel weblog waar ook de reacties en discussies er vaak toe doen.’ (jury Dutch Bloggies 2008)

‘Intellectuele stukken die mooi zijn geschreven; confronterend, fel en scherp.’ (Revu)

‘Extreem-rechtse website’ (NRC Handelsblad)

‘De meeste Nederlanders zijn van buitengewoon beschaafde huize, uitzonderingen als Peter Breedveld daargelaten.’ (Anil Ramdas)

‘Peter Breedveld verrast!’ (Nederlandse Moslim Omroep)

‘Breedveld is voor de duvel nog niet bang’ (Jeroen Mirck)

‘Nog een geluk dat er iemand bestaat als Peter Breedveld.’ (Max J. Molovich)

‘Godskolere, ik heb me toch over je gedróómd! Schandalig gewoon.’ (Laurence Blik)

 

pbgif (88k image)
 

 

(Advertentie)
 

 

pbgif (88k image)
 

LINKS

 

 

RSS RSS