Home » Archief » Minder, minder, minder moslims in De Balie


[25.01.2017]

Minder, minder, minder moslims in De Balie

Peter Breedveld


Illustratie: Inna Shirokova

Ik zeg het al jaren: onder directeur Yoeri Albrecht is De Balie verworden tot vast honk van regelrechte Nazi’s, die er hun rassentheoriën propageren en hitsen tegen moslims. Vlaamse extreemrechtse griezels als Benno Barnard en Wim en Sam van Rooy zijn er kind aan huis. Net als Annabel Nanninga en dat soort schorem. Albrecht, tevens suikeroompje van de extreemrechtse haatsite The Post Online, vindt dan ook dat er iets mis met je is als je geen islamofoob bent.

Maar nu is iedereen geschokt omdat er in De Balie, in het bijzijn van Frits Bolkestein, werd gedebatteerd over de beste manier om Nederland etnisch te zuiveren van moslims. Rechten ontnemen, zei Wim van Rooy, eerst de beroepsmoslims deporteren, opperde Bernadette de Wit. Paul Cliteur vond zich te poezelig voor dergelijk grof geschut. Hij wil voorzichtig beginnen.

Zionistisch complot

Ik vind het geweldig, die vrije meningsuiting. Laat duizend bloemen bloeien. Roep lekker op moslims te vergassen, ze te verdelgen of eerst gewoon voorzichtig te beginnen met de deportatie van de beroepsmoslims. Zo weten we vanwaar de kanker zich uitzaait.

Maar! Hou dan ook je grote smoel als er eens een buitenlandse imam iets wil komen zeggen, of als Abou Jahjah ergens een podium krijgt. Ga dan ook geen moord en brand schreeuwen als een ambtenaar zegt dat er een zionistisch complot achter ISIS zit, of als een Turkse Nederlander zegt op Erdogan te hebben gestemd omdat die de minste van twee kwaden is. Als je jezelf vrijheid van meningsuiting gunt, moet je dat ook een ander gunnen, die een mening heeft die jou niet aanstaat.

Maar da’s een beetje het probleem, hè? Yoeri Albrecht zit nu schijnheilig te meesmuilen dat je ook een podium moet geven aan mernsen met wie je het niet eens bent, maar hij bedreigt en belastert zelf mensen die kritiek op hem hebben. Hij werd zelfs handtastelijk toen Joost Niemöller iets zei dat hem niet beviel, hij belasterde mij omdat ik kritiek heb op Nazi’s en hij beschuldigde journalist Rena Netjes zelfs van Holocaustontkenning toen ze het waagde te betwijfelen dat joden in Nederland niet meer veilig zijn vanwege de moslims.

Een veel gebezigde manier van Domrechts om mensen te straffen voor hun onwelgevallige mening. Maar voor een debatje over de beste wijze van etnische zuivering is bij Albrecht altijd plaats.

Abjecte mening

Ook GroenLinksers Zihni Özdil en Miko Flohr vinden dat het gewoon moet kunnen, met elkaar in een openbaar debatcentrum van gedachten wisselen over etnische zuivering. Prima, vind ik ook. Laat het pus maar rijkelijk vloeien, geef je eraan over.

Alleen staan Flohr en Özdil altijd vooraan met de grootste bek als het erom gaat een allochtoon de mond te snoeren. Flohr, voormalig redacteur van The Post Online, vindt dat Turken met een genuanceerde mening over Erdogan geen plaats hebben bij ‘zijn partij’ en Zihni vindt het terecht dat ambtenaar van Justitie Yasmina Haifi ontslagen werd vanwege haar ‘abjecte mening‘. Ter vergelijking: toen een Duindorper, Nico L., veroordeeld werd wegens het oproepen van geweld tegen allochtonen – ik herhaal: GEWELD tegen allochtonen – riep Zihni hem uit tot martelaar van het vrije woord.

Ik zal daarom nooit meer een stem op GroenLinks overwegen. GroenLinks is de PVV met een milieuagenda. Discrimineert gewoon net als iedereen allochtonen. Denkt dat je het niet ziet als het daarvoor speciaal een Turk op de lijst zet.

Keulen-hoax

Wie zijn gezicht ook met driedubbel geconcentreerde hondepis heeft gewassen: Arabist Jan Jaap de Ruiter. Was aanwezig bij dat Nazi-debat in De Balie, tweette al dat “het masker afviel” (geef het twee dagen en iedereen is dit alweer vergeten en dan zegt Paul Cliteur dat alle moslims op een poezelige manier het land uitgewerkt moeten worden en dan zal iedereen wéér zeggen dat ‘het masker nu afvalt’) en huilt nu dat hij zijn aanwezigheid in De Balie als dieptepunt beschouwt, maar werkelijk. De Ruiter staat zowat elke dag in een of ander medium te blèren dat moslims en Arabieren ons bedreigen. Vooraan stond hij toen de Keulen-hoax begon, om te declameren dat dit nu eenmaal in de cultuur van Arabieren zit. De Holocaust probeerde hij in de schoenen van de Groot-Moefti van Jeruzalem (lees: de moslims) te schuiven. De Ruiter schrijft voor The Post Online en voor The Post Online schrijven is racisme en islamofobie legitimeren.

Je hoort daar gewoon tussen die mensen, De Ruiter. Ga nou niet net doen of je sjieker bent, want dat ben je niet.

Wegbereiders

En last but not least: al die mensen die constant weer opdraven voor evenementen in De Balie. Nu er een filmpje opduikt zijn ze opeens geschokt. Maar dit soort debatten wordt constant in De Balie gehouden. In De Balie wordt de komende oorlog tegen de moslims voorbereid. Jullie wisten het, maar je kunt die uitnodigingen nooit afslaan. De ijdelheid wint het altijd. En geef toe: volgende week staan jullie er weer, en staan jullie weer gezellig met Albrecht te keuvelen. En dan lezen we in de Volkskrant betogen over de beste manier om Nederland van de moslims te zuiveren en dan vindt niemand het meer schokkend.

Lees Milton Mayer en de Tijdmachine nog maar eens. Dat gaat over jullie. Jullie helpen de Nazi’s aan de macht. Jullie zijn hun wegbereiders.

Streng verboten door Bas Taart, maar ik doe het toch: Is het Vrije Woord u écht lief? Help me dan met een financiële bijdrage. Steun Frontaal Naakt. Doneer aan de enige dwarsdenkende, onafhankelijke site van Nederland. Stort wat u missen kunt op rekeningnummer NL59 RABO 0393 4449 61 (N.P. Breedveld, Rabobank Rijswijk), SWIFT BIC RABONL2U o.v.v. ‘Frontaal Naakt’. Lees hier waarom dat niet met PayPal kan. Nog liever heb ik dat u op Frontaal Naakt adverteert of mij inhuurt. Mail mij.

Peter Breedveld, 25.01.2017 @ 08:50

[Home]
 

34 Reacties

op 25 01 2017 at 09:21 schreef Martijn:

Heb de hele 2 uur afgeluisterd van dat debat, mozeskriebel! Denk je alles gehad te hebben, gaat die De Wit nog ff los.

Ik verheugde me gisteren op Abou Jahjah vs Koopmans bij De Tafel van Tijs, maar die bleken te elfder ure te chicken en Koopmans mocht weer bijna ongestoord leeglopen, want zijn ’tegenstander’ was een lieve jongen die snel in zijn eigen verleden werd gemanoeuvreerd.

op 25 01 2017 at 10:09 schreef Murat:

Ha! Ik herken mij in dit stuk! ;)

Geweldig.

op 25 01 2017 at 10:26 schreef jos:

En op 4 mei staan we allemaal weer met onze schijnheilige smoelen op de Dam.

op 25 01 2017 at 11:07 schreef Martijn:

Die meid die vorig jaar in opspraak was omdat ze herdenking wilde boycotten had gelijk, alleen had ze het feestje op 5 mei niet moeten vieren. Dát is wat we momenteel helemaal niet verdienen.

op 25 01 2017 at 11:22 schreef Murat:

Martijn en Jos,

Lees:

http://www.joop.nl/opinies/islamisering-verjudung-21ste-eeuw

op 25 01 2017 at 11:59 schreef Martijn:

Helemaal waar, alleen zien alleen een letterlijke herhaling, dus die zien moslims als de nieuwe Nazi’s. Kan je met 1.000 statistieken komen omdat 5%-10% moslims (waarvan nog maar een percentage anti-semitisch is) in Nederland geen deuk in een pakje boter gaan slaan en die volkstammen die Wilders gaan stemmen wel. Om hopeloos van te worden.

op 25 01 2017 at 12:07 schreef dewanand:

============== [wfor1340:96]

N1. REF Cit tekst Peter Breedveld:

‘Maar nu is iedereen geschokt omdat er in De Balie, in het bijzijn van Frits Bolkestein, werd gedebatteerd over de beste manier om Nederland etnisch te zuiveren van moslims. Rechten ontnemen, zei Wim van Rooy, eerst de beroepsmoslims deporteren, opperde Bernadette de Wit. Paul Cliteur vond zich te poezelig voor dergelijk grof geschut. Hij wil voorzichtig beginnen.’

N2. REF Cit tekst Peter Breedveld:

‘Zionistisch complot’
‘Ik vind het geweldig, die vrije meningsuiting. Laat duizend bloemen bloeien. Roep lekker op moslims te vergassen, ze te verdelgen of eerst gewoon voorzichtig te beginnen met de deportatie van de beroepsmoslims. Zo weten we vanwaar de kanker zich uitzaait.’

N3. Tsja Peter, het is toch allemaal karma v islam joh, maar wat geloof jij nu eigenlijk?? Ik ben 50 procent moslim mensaapje en 50 % hindoe mensaapje, moeder was moslim en vader dus hindoe. Ik heb nooit begrepen wat jij gelooft Peter, wil je dit aub zsm hier publiceren, jouw geloof??? Ben je christen, moslim, hindoe, jood, boeddhist, naturist, humanist, of hou je van vrij metselen in grote, gapende wondjes tussen natte VROOMblanke dijen?

op 25 01 2017 at 12:28 schreef Bertje Knor:

Met verbazing verbijstering debat in delen beluisterd.
Fokking onbegrijpelijk is godverdomme gewoon de Wannsee conferentie 2.0.

https://de.wikipedia.org/wiki/Wannseekonferenz

Waar en wanneer precies is de door mij eens hoog gewaardeerde(15 jaar geleden althans) Paul Cliteur de weg kwijt geraakt !

op 25 01 2017 at 14:51 schreef Hermann:

Hierbij de “Notulen van de Wannseeconferentie” – ik ben geen historicus, maar ga ervan uit, dat dit de echte notulen zijn. Mocht dat niet zo zijn, dan lees ik dat hier op FN wel – graag met onderbouwing.

http://www.dedokwerker.nl/copy/wannsee_notulen.pdf

Ik denk, dat Cliteur die notulen ook wel gelezen heeft.

“……waarbij echter het veroorzaken van
onrust onder de bevolking vermeden zou moeten worden.” staat er in de notulen te lezen. Voorzichtig beginnen dus.

op 25 01 2017 at 16:18 schreef Chakir:

Stukje + fragment gezien op Joop en Peters advies ter harte genomen: “als ik Nazi’s wil zien, kijk ik wel naar Indiana Jones, die weet tenminste hoe je met dat tuig om moet gaan”. Bah, geen behoefte om ernaar te kijken.

op 25 01 2017 at 18:35 schreef babs:

Ergens is dit gedoe wel positief. Niemand kan volhouden dat het allemaal wel mee gaat vallen als Wilders zijn zin krijgt: deportaties en kampen, dwang en politiegeweld, verzet en onderdrukking van die terroristen.

Nou komt maart misschien te vroeg voor Wilders, maar dat Vollidioten verkiezingen kunnen winnen moet toch inmiddels ook wel duidelijk zijn en echt niet only in America.

op 25 01 2017 at 19:00 schreef Daan:

Haha, die eerste zin :) Dat kan wel wat minder genuanceerd, zal ik maar zeggen. Tijdens het bijkomen daarvan, effe deze reactie tikken. Ga ik nu weer verder met lezen. Want daartoe nodigt het wel uit. Iig, het worden zware tijden, met 17 mio nazi’s in NL.

op 25 01 2017 at 19:11 schreef Daan:

Overigens, die Ozdil is toch ook ECHT van de etnische dinges. Die heeft nog ooit ns getwitterd dat heel het dorp Oranje in Drenthe aan elkaar vast zit van de incest. “Do the math”, schreef ie geloof ik toen twee op elkaar gelijkende roodharigen (racisme!) op TV in beeld kwamen.

op 25 01 2017 at 20:24 schreef Muurbloem:

Ik vind het prima dat alle meningen in een debat aan bod komen, maar die circle jerks met gelijkgestemden op zo’n avond heeft niets met een debat te maken. De brainstorm sessie hoe je mensen het beste kunt deporteren is gewoon eng.

op 25 01 2017 at 21:56 schreef Maurits Burgers:

De Balie der afrekening, de teneur is richting wannsee wirklich schrecklich.
Eén oplichting: Indien POTUS in gevaar is roept men nu niet meer GET DOWN maar DONALD DUCK!

op 26 01 2017 at 03:04 schreef MNb:

Ik help het je hopen, Babs – maar intussen loopt Asscher schijnheilig te doen.

op 26 01 2017 at 09:24 schreef babs:

Het grote risico is dat Asscher cs zaken invoeren om zich bij domrechts in te likken, waar Wilders later misbruik van kan maken. Zaken als Etnische registratie.

Nou kan het Asscher echt geen fuck schelen wie er wel of niet gedeporteerd gaat worden, als hij zijn stoeltje in vak K maar mag houden, maar ik schat Klaver en Pechtold net iets hoger in.

Zo’n debatje in de Balie kan vrij nette mensen als Klaver en Pechtold eraan helpen herinneren dat je bij de overheid er altijd aan moet denken wie er mogelijk na je komt en hoe die je werk kan misbruiken.

op 26 01 2017 at 12:30 schreef Murat:

Babs,

Klaver is half Marokkaans, dus hij mag nog oppassen ook.

op 26 01 2017 at 12:36 schreef F.Brouwer:

Alvorens een stuk te publiceren laat dan het navolgende citaat van jezelf eens tot je doordringen : “Als je jezelf vrijheid van meningsuiting gunt, moet je dat ook een ander gunnen, die een mening heeft die jou niet aanstaat.”
Het houdt de discussie wat zuiverder.

op 26 01 2017 at 12:42 schreef Jeroen S. van den Heuvel:

De meeste moslims zijn echt niet verkeerd. Dat is althans mijn ervaring. Ik hoop dat iedereen met elkaar kan leren leven.

op 26 01 2017 at 13:06 schreef Pyt van der Galiën:

Ik vrees het ergste. Zie Hollande die in Frankrijk feitelijk een permanente noodtoestand heeft ingevoerd, die gebruikt is om protesten tijdens de klimaattop de kop in te drukken.

Sinds 9/11 zijn onder het mom van ’terreurbestrijding’ overal wetten ingevoerd die het bespioneren en disciplineren van de eigen burgers eenvoudiger moet maken, vaak zelfs door centrumlinkse regeringen. Uiteraard zullen extreemrechtse groeperingen daar dankbaar gebruik van maken, wanneer ze aan de macht komen.

En echt niemand zou zich enige illusie moeten maken over conservatief Nederland. Zie dit recente opzetje van de VVD voor de Gleichschaltung van de Nederlandse universiteiten.

op 26 01 2017 at 13:23 schreef babs:

Ik ben minder negatief, Pyt, al heb je vwb Hollande gelijk natuurlijk.

Goed stuk op de Correspondent vandaag over dan het met privacybescherming in de EU juist best goed gaat. Ik hoop daarnaast dat Trump, die Europa gewoon met Rusland wil verdelen, onze leiders bang genoeg maakt om een paar sprongen vooruit te zetten richting gezamelijke defensie en meer afstand tov Amerikaanse oorlogen. Dat kan ook nog eens zomaar terrorisme terugdringen. Een soort Europe First desnoods, maar dan minder racistisch en met echte grondrechten en de typisch Europese sociale zekerheid.

op 26 01 2017 at 16:42 schreef tonnie:

Ik vrees met je mee Pyt, ik zal het misschien niet meer meemaken, maar mijn kleinkinderen die moslim zijn wel. En ik geloof nog steeds in de complottheorie van 9/11 – het kwam Bush te goed uit allemaal.

op 26 01 2017 at 16:52 schreef MNb:

Het is toch zonneklaar dat conservatief Nld. sinds 9/11 bezig burgerrechten af te zwakken onder het mom van veiligheid. Ik wil Pechtold en Klaver best het voordeel van de twijfel gunnen, maar ik moet eerst zien dat ze daadwerkelijk iets doen voor die burgerrechten voor ik Babs’ optimism kan delen.

“I am truly free only when all human beings, men and women, are equally free. The freedom of other men, far from negating or limiting my freedom, is, on the contrary, its necessary premise and confirmation.”
Bakunin, Man, Society and Freedom, 1871.

op 26 01 2017 at 17:18 schreef dewanand:

N4. Zie dit Peter, ivm de Arische revolutie in Nazi Holland kan ik beter alvast een onderduik adres zoeken he in Sneek.

N5. Wieroe verkoopt illegale kaartjes he voor Untermenschen die alvast een onderduikadres willen boeken voor de komende vijf jaar na de verkiezingen als de superieure, woeste blanke Hollandse Arische Barbaren de totalitaire macht veroveren. Betalingen kontant of als kattenbrokjes. Zo wil Wieroe snel rijk worden, hij wil eerste Hindoe Nazi (homo) kat worden die slapend rijk werd in HOOGbeschaafd BBB Arisch Nederland.

N6. zie onder link ref.

Administratie duizenden onderduikers uit omgeving Sneek ontdekt

http://www.nu.nl/binnenland/4420437/administratie-duizenden-onderduikers-omgeving-sneek-ontdekt.html

op 26 01 2017 at 19:58 schreef sum:

Cliteur en Elian maken Universiteit Leiden een fascistisch bolwerk. Zou mijn kind er niet naar toe sturen.

op 26 01 2017 at 19:59 schreef Chakir:

We zijn weer een paar dagen verder en er is… niks gebeurd! Ik verwachtte het niet, maar waar zijn de massale aangiftes, het spoeddebat, de burgemeesters die “opstaan”, de universiteiten die afstand nemen, de ontslagen etc? Nee, er gebeurt godverdomme gewoon He-le-maal niks! Ja een paar kuttweets van Asscher. Dat wordt dus serieus nadenken over “om dan maar gewoon weg te gaan” (hell no!). Babs, je zegt “debatje”, en dat is de juiste typering: dit debatje is de schimmel die langzaam aan nu echt voor iedereen zichtbaar wordt op het brood dat al enige tijd bedorven is.

op 26 01 2017 at 20:34 schreef Ahmad:

@Chakir: Schimmel verwijder je niet meer van een boterham als die eenmaal zichtbaar is. Op zoek naar een nieuwe snee dus.

op 27 01 2017 at 00:21 schreef Hilco:

Peter,
Herken mij volledig in dit stuk. Decennia fouten maken. Zeker ik ook. Het komt hier neer. veel mensen zien de koran als Nazie geloof en eigenlijk steunt de katholieke kerk dit ook.

Ik snap dat het pijn doet, maar de waarheid is er. Tja sorry. Blijf links, blijf voor de medelander. Gooi geloof weg en gun, eis, recht voor man of vrouw, de mensenrechten gaan altijd voor. Strijd voor mensen niet voor geloof.

op 27 01 2017 at 00:36 schreef Murat:

Chakir,

Heel goed punt.

op 27 01 2017 at 21:18 schreef jos:

It’s only getting worse. Wierd Duk en het AD geven de hoofdrolspelers nog een keer een podium want etnische zuivering moet wel een serieus, legitiem discussiepunt blijven. Wim van Rooy is een smerige leugenaar met z’n verhaaltjes over wijken en azc’s waar de sjari’a regeert maar wordt door Duk geïntroduceerd als een “groot kenner van de islam”.

op 28 01 2017 at 02:51 schreef Martijn:

Alle moslims voor crypto-fascisten uitmaken en dan wéér aankomen met Marcel Van Dam die eens iets onaardigs over Pim Fortuyn zei … man, man, wie is hier nou een “snowflake”?

op 29 01 2017 at 20:17 schreef Elza:

Hilco, wat is er mis met godsdienst? Mensen kunnen regelen veel van leren. Het wordt tijd dat er ook in Europa gekeken wordt naar alternatieve manieren waarop we de rechten (en verantwoordelijkheden) van vrouwen (en homo’s etc) kunnen invullen

op 02 02 2017 at 10:19 schreef Cas Sander Crescent:

Kijk nu eens gewoon naar wie er in de islamdebatten in de Balie, deze heren voor zijn gegaan, waar deze over spraken, en hoeveel ophef daarover is gemaakt, zowel vooraf als achteraf.

Nieuwe reactie
Naam:
E-mail:
Homepage:
  Afbeelding invoegen
 

 


Home

Archief

 

STEUN FRONTAAL NAAKT MET EEN TIKKIE!

 

 

OF VIA PATREON!

 

 

Let op: Toelating van reacties en publicatie van opiniestukken van anderen dan de hoofdredacteur zelf betekent geenszins dat hij het met de inhoud ervan eens is.

 

pbgif (88k image)
 

MEEST GELEZEN IN JANUARI

O Richard K., martelaar van de Afgehaakten

O Kankerhomo

O Hoe Albert Heijn constant probeert ons te bestelen

O De meest gelezen stukken van 2023

O Neem PVV-stemmers serieus!

O Aylin Bilic kan beter zwijgen over Theo van Gogh

O Tegen racisme zijn is het nieuwe haatzaaien

O De beste boeken die ik in 2023 las

O Eigen vrije doorvaart eerst

O De verpletterende charme van de supertolerante Gidi Markuszower

 

MEEST GELEZEN EVER

O Caroline van der Plas, dwangmatige leugenmachine

O Caroline van der Plas is de Nederlandse Donald Trump

O YouPorn

O Iedereen haat Sander Schimmelpenninck omdat hij écht onafhankelijk is

O Wierd Duk de pro-Russische complotdenker

O Domme Lul

O Frans Timmermans kan het einde van de domrechtse ijstijd zijn

O Wierd Duk en Jan Dijkgraaf, hoeders van het fatsoen

O De koning van het uittrekken van de damesslip

O Haatoma

 

pbgif (88k image)
 

CONTACT
Stuur uw loftuitingen en steunbetuigingen naar Frontaal Naakt.

 

NIEUWSBRIEF
Ontvang gratis de Frontaal Naakt nieuwsbrief.

 

pbgif (88k image)
 

BLURBS
“How does it feel to be famous, Peter?” (David Bowie)

“Tegenover de enorme hoeveelheid onnozelaars in de Nederlandse journalistiek, die zelfs overduidelijke schertsfiguren als Sywert, Baudet en Duk pas ver in blessuretijd op waarde wisten te schatten, staat een klein groepje van ondergewaardeerde woestijnroepers. Met Peter op 1.” (Sander Schimmelpenninck)

“Frontaal Naakt dient een publiek belang” (mr. P.L.C.M. Ficq, politierechter)

“Peter schrijft hartstochtelijk, natuurlijk beargumenteerd, maar zijn stijl volgt het ritme van zijn hart.” (Hafid Bouazza).

“Ik vind dat je beter schrijft dan Hitler” (Ionica Smeets)

“Peter is soms een beetje intens en zo maar hij kan wél echt goed schrijven.” (Özcan Akyol)

“Jij levert toch wel het bewijs dat prachtige columns ook op weblogs (en niet alleen in de oude media) verschijnen.” (Femke Halsema)

“Literaire Spartacus” (André Holterman)

“Wie verlost me van die vieze vuile tiefuslul?” (Lodewijk Asscher cs)

“Pijnlijk treffend” (Sylvana Simons)

네덜란드 매체 프론탈 나크트(Frontaal Naakt)에 따르면, 네덜란드 라 (MT News)

“Echt intelligente mensen zoals Peter Breedveld.” (Candy Dulfer)

“De Kanye West van de Nederlandse journalistiek.” (Aicha Qandisha)

“Vieze gore domme shit” (Tofik Dibi)

“Ik denk dat de geschiedenis zal uitmaken dat Peter Breedveld de Multatuli van deze tijd is.” (Esther Gasseling)

“Nu weet ik het zeker. Jij bent de antichrist.” (Sylvia Witteman)

“Ik ben dol op Peter. Peter moet blijven.” (Sheila Sitalsing)

“Ik vind hem vaak te heftig” (Hans Laroes)

“Schrijver bij wie iedereen verbleekt, weergaloos, dodelijk eerlijk. Om in je broek te piesen, zo grappig. Perfecte billen.” (Hassnae Bouazza)

“Scherpe confrontatie, zelfs als die soms over grenzen van smaak heen gaat, is een essentieel onderdeel van een gezonde democratie.” (Lousewies van der Laan)

“Ik moet enorm lachen om alles wat Peter Breedveld roept.” (Naeeda Aurangzeb)

“We kunnen niet zonder jouw geluid in dit land” (Petra Stienen)

“De scherpste online columnist van Nederland” (Francisco van Jole)

“Elk woord van jou is gemeen, dat hoort bij de provocateur en de polemist, nietsontziendheid is een vak” (Nausicaa Marbe)

“Als Peter Breedveld zich kwaad maakt, dan wordt het internet weer een stukje mooier. Wat kan die gast schrijven.” (Hollandse Hufters)

“De kritische en vlijmscherpe blogger Peter Breedveld” (Joop.nl)

“Frontaal Naakt, waar het verzet tegen moslimhaat bijna altijd in libertijnse vorm wordt gegoten.” (Hans Beerekamp – NRC Handelsblad)

“De grootste lul van Nederland” (GeenStijl)

“Verder vermaak ik mij prima bij Peter Breedveld. Een groot schrijver.” (Bert Brussen)

“Landverrader” (Ehsan Jami)

“You are an icon!” (Dunya Henya)

“De mooie stukken van Peter Breedveld, die op Frontaal Naakt tegen de maatschappelijke stroom in zwemt.” (Sargasso)

‘De website Frontaal Naakt is een toonbeeld van smaak en intellect.’ (Elsevier weekblad)

“Frontaal Gestoord ben je!” (Frits ‘bonnetje’ Huffnagel)

“Jouw blogs maken hongerig Peter. Leeshonger, eethonger, sekshonger, geweldhonger, ik heb het allemaal gekregen na het lezen van Frontaal Naakt.” (Joyce Brekelmans)

‘Fucking goed geschreven en met de vinger op de zere plek van het multicultidebat.’ (jury Dutch Bloggies 2009)

Frontaal Naakt is een buitengewoon intelligent en kunstig geschreven, even confronterend als origineel weblog waar ook de reacties en discussies er vaak toe doen.’ (jury Dutch Bloggies 2008)

‘Intellectuele stukken die mooi zijn geschreven; confronterend, fel en scherp.’ (Revu)

‘Extreem-rechtse website’ (NRC Handelsblad)

‘De meeste Nederlanders zijn van buitengewoon beschaafde huize, uitzonderingen als Peter Breedveld daargelaten.’ (Anil Ramdas)

‘Peter Breedveld verrast!’ (Nederlandse Moslim Omroep)

‘Breedveld is voor de duvel nog niet bang’ (Jeroen Mirck)

‘Nog een geluk dat er iemand bestaat als Peter Breedveld.’ (Max J. Molovich)

‘Godskolere, ik heb me toch over je gedróómd! Schandalig gewoon.’ (Laurence Blik)

 

pbgif (88k image)
 

 

(Advertentie)
 

 

pbgif (88k image)
 

LINKS

 

 

RSS RSS