Home » Archief » Negerpik


[18.04.2015]

Negerpik

Peter Breedveld

set15
Setsuko Hara

Ik val op donkere vrouwen, altijd al gedaan. Zal ik zeggen waarom? Omdat ik een donkere huid en zwart haar mooi vind, en helemaal wee word van fonkelzwarte vrouwenogen en omdat ze aardiger zijn dan lichte vrouwen. Omdat ze temperament hebben en omdat hun kut gloeit. Je kunt de warmte van hun kut door hun kleren heen voelen. Is gewoon zo.

Witte vrouwen hebben een koude kut, en geen temperament en ik durf ze niet aan te kijken of naar ze te lachen uit angst voor een publieke vernedering of zelfs een aanklacht. Ik ben doodsbang voor witte vrouwen.

Stigmatisering van zwarte mannen

Ja, erg hè? Je reinste racisme, wat u zegt (en moet je straks Einstein Barbie horen over mijn seksisme!). Ik vond de ophef over #Vivagate, een artikeltje waarin blanke vrouwen geadviseerd werd het met een donkere man aan te leggen vanwege onder meer hun piemel, dan ook behoorlijk hysterisch (ja, ik weet waar het woord ‘hysterie’ vandaan komt). Nog verbaasder was ik dat het Bert Brussen was die als eerste een hoop stampij maakte over het ‘stigmatiseren‘ van zwarte mannen door Viva.

Bert Brussen, die op Twitter eens iemand vroeg of ze een ‘negerpik in haar hol hadden gedouwd‘ en een Marokkaan toebeet dat-ie een Rifaap was. De oprichter van The Post Online, waar ze wel pap lusten van het stigmatiseren van zwarten, en waar ze steevast de rabiaat racistische Robert van den Engel naar bijeenkomsten van zwarte activisten sturen. Van den Engel, die zichzelf als KukluxKlan-fan presenteert en die fantaseert over verkrachtende, ‘spreekwoordelijke’ negers.

Bekende stereotyperingen

Maar het is Viva die deze week aan de schandpaal gaat, terwijl Brussen twee pagina’s in het suprematistische witte mannenblad Het Parool krijgt om op te snijden over hoe geweldig hij is. (‘De Holocaust ontkennen mag bij ons ook’. Waarom de fuck moest er dan van Brussen aangifte gedaan worden tegen Krapuul?)

Ja lieve mensen, de ene stigmatiseerder is de andere niet.

Ik weet het, het zijn de bekende stereotyperingen waar Viva mee strooit, dat zwarte mannen zo goed kunnen dansen en een grote piemel hebben. Zwarte mannen worden geseksualiseerd, merkte iemand op Twitter op. Ja, dat is zo, maar het is de Viva. Alle mannen worden in dat blad geseksualiseerd. Ik heb zelfs kale mannen geseksualiseerd zien worden in de Viva. Het zou discriminatie zijn als zwarte mannen niet door de Viva worden geseksualiseerd.

Dansende witte mensen

En laten we wel zijn: iedereen weet dat witte mensen niet kunnen dansen en zwarte mensen wel. Kijk, hier is Eddy Murphy die een perfecte imitatie doet van dansende witte mensen:

 

 

Racistisch, hè? Natuurlijk zijn er uitzonderingen. Ik ben bijvoorbeeld een uitzondering. Ik dans als een zwarte. Dat zeg ík niet, dat zeggen donkere mensen tegen me. Een Marokkaanse (het was Raja Felgata) wilde eens niet geloven dat ik van mezelf zo goed kan dansen, die hield vol dat ik dat van Hassnae moest hebben geleerd want witte mannen dansen niet zo. Nou, ik wel en ik ben ook geweldig in bed en superhoffelijk. Over mijn piemel doe ik geen mededelingen want dat is niet netjes.

Vlaag van paniek

Ik begrijp er echt niks van dat de hoofdredacteur van Viva door het stof ging en in een vlaag van paniek een zwarte columniste heeft aangenomen, vanwege een storm van verontwaardiging in dezelfde media die het de afgelopen vier jaar hartstochtelijk hebben opgenomen voor Zwarte Piet, een achterlijke karikatuur van het vrolijke, domme zwartje. Zwarte mensen die dáártegen protesteren, worden in de media belasterd en krijgen zelfs beroepsverboden opgelegd. Waar blijft de verontwaardiging dáárover?

Waar blijft de storm van verontwaardiging over het college van bestuur van de UvA, dat de aanwezigheid van twee ‘vermoedelijke’ Marokkanen als argument gebruikt voor de ontruiming van het Maagdenhuis? #Vivagate wordt gewoon door racisten gebruikt om de aandacht af te leiden van het echte racisme, waar mensen echt onder lijden, dat échte gevolgen heeft.

Met je poes in de Libelle

Er valt ook geen peil op te trekken waar de media ophef over gaan maken en waarover niet. Van de week was er bijvoorbeeld een heleboel te doen over een groep PVV-stemmers die hun lol niet op konden over het nieuws dat er vierhonderd vluchtelingen waren verdronken in de Middellandse Zee. Hoezo? Dergelijke grappen kun je al sinds jaar en dag lezen op GeenStijl en dat wordt door de Grote Denkers des vaderlands gezien als de enige ware erfgenaam van Spinoza. Waarom mag Annabel Nanninga wel grappen maken over ‘dobbernegers‘ en hopen dat de ebola een beetje doorpakt, en deze troglodieten niet?

Ik weet het natuurlijk wel. Die troglodieten zijn ‘De Ander’ en Nanninga is een medialieveling. Ja, ik weet dat Domrechts zichzelf graag presenteert als rebelse underdog, maar als je met je poes in de Libelle staat en steeds wordt gevraagd voor de praatprogramma’s, ben je een medialieveling en geen rebel.

Halfabete PVV-stemmer

Het is gewoon klassemoralisme. Als je bij de elite hoort – en Brussen, GeenStijl, Nanninga enzovoort horen, net als het UvA-bestuur, bij de elite – mag je zwarten ebola toewensen en je erop beroemen dat antisemitisme op je site ook gewoon welkom is, maar je moet hetzelfde niet wagen als je een halfabete PVV-stemmer bent of voor een braaf vrouwenblad schrijft.

Hypocriete kutmedia.

Als alle lezers van Frontaal Naakt, het enige echte dissidente geluid in Nederland, nou maandelijks twee euro zouden storten, zouden de makers van deze website volkomen autonoom zijn! Lees hier waarom donaties nodig zijn. Stort op rekeningnummer NL59 RABO 0393 4449 61 (N.P. Breedveld, Rabobank Rijswijk), SWIFT BIC RABONL2U o.v.v. ‘Frontaal Naakt’.

Peter Breedveld, 18.04.2015 @ 12:09

[Home]
 

11 Reacties

op 18 04 2015 at 12:49 schreef Dennis:

Wonderbaarlijk! Het ergste is dat de Viva buigt voor mensen die de Viva niet eens lezen. Dat verkondigen deze mensen ook zelf op twitter.
Wanneer wordt de hysterie op de sociale media nu eindelijk eens genegeerd? Er is meer dan eens sprake van het ‘ three men pretending to be à crowd’ principe. Zeker in Nederland.

op 18 04 2015 at 13:34 schreef dewanand:

mooi betoog zeg Peter,
Wieroe vindt jou een professionele racist en adviseert jou om vaker Duitse Nassie te eten uit 1940.

Ach rassenhaat is natuurlijk hoor joh, ik ken zoveel (hete) hindoesletjes die absoluut nooit een superieure, gloeiende negerpik in een van hun drie scheurtjes willen. Soms verzoek ik hen zelfs van kom koeliemeid doe het een keer met een goede negervriend van mij, laat je lekker verwennen door hem met zijn lange negre bana, nou lukt niet.

En weet je waarom? Omdat de kut van veel koeliemeiden te klein is voor lange, dikke negerpikken. Dit vertelde een neger nog zelf aan mij. ONgelooflijk zeg.

Zie dit de harde waarheid, en eigenlijk toch primitief, dierlijk maar ok wij zijn nog niet zo lang geleden poedelnaakt uit de bomen geklommen in Eden he.

Neem limiet uit mantra:

‘Make love, no war’

nou dan moeten alle meiden kortgerokt, slipjesloos en met sperma afveeg doekjes op hun kop rondlopen en elke man afwerken in gratis sekscabines op elke hoek:

WEBpublication BOOK WART0273 / EPAGE 15 of 23
Analyse Emancipatie Hindoestanen, man en vrouw, incl. de Holebi

14. De verwoede pik oorlog tussen Hindoestanen en negers

http://www.dewanand.com/emancipatie15.htm

op 18 04 2015 at 14:24 schreef Thomas E:

Ik ben ook dol op vrouwen met pikzwarte ogen – met of zonder kleurtje op hun huid. Ook Jodinnen kunnen zulke prachtige, amandelvormige zwarte ogen hebben.

Maar hebben witte vrouwen echt zo’n koude kut? Hmm… de enigen waarvan ik het zeker weet zitten in het ijsberenverblijf van Ouwehands Dierenpark.

op 18 04 2015 at 15:00 schreef Peter:

Thomas, je gaat me toch niet vertellen dat je ijsberen hebt geneukt?

op 18 04 2015 at 15:11 schreef Thomas E:

Twist my arm and I’ll say yes :)

op 18 04 2015 at 16:21 schreef Ralph van der Geest:

De rolverdeling in de maatschappij is als volgt: het CVB van de UVA, de Asschertjes, de Bumaatjes, de Pauwtjes, de Ruttetjes en de vrouwtjes van de Remarquetjes en niet te vergeten de Groenewoldjes en andere politieschooldocentjes…kortom: de zelfbenoemde ‘elite’ wakkert de rassenwaan en vreemdelingenhaat aan, plaveien de weg voor de komende genocide en de PVV-jankertjes bij u en mij in de straat denken straks dat ze iets doen dat moreel volkomen gerechtvaardigd is als ze die genocide uitvoeren.
Welkom in het land waar 70 jaar na de hongerwinter een regering er een weekendje over na gaat denken of ze mensen in opperste nood zullen voorzien van een stuk brood en waar de rest van het kutvolk van dat land te druk met de auto wassen op zaterdag om zich er ook maar één flikker voor te interesseren.

op 18 04 2015 at 16:36 schreef dewanand:

nou Petertje,

‘Ik val op donkere vrouwen, altijd al gedaan. Zal ik zeggen waarom? Omdat ik een donkere huid en zwart haar mooi vind, en helemaal wee word van fonkelzwarte vrouwenogen en omdat ze aardiger zijn dan lichte vrouwen. Omdat ze temperament hebben en omdat hun kut gloeit. Je kunt de warmte van hun kut door hun kleren heen voelen. Is gewoon zo.’

Fout he miaauwt Wieroe, want hij valt altijd op de aarde en niet op zwarte hete koeliescheurtjes:

nou hier een cadeautje van Wieroe die dit even googelde voor jou.

superieur dansende, chocolade zwarte guyanese koeliescheurtjes, ijs en IJSHEET in tropisch guyana:

Michelle Gobin – Dis time nah like long time
ssignalproductions1

https://www.youtube.com/watch?v=32GZ0h0VQ1E

op 19 04 2015 at 10:35 schreef Nrosa:

Rutte brak het ‘overleg’ over de BBB-regeling af omdat hij naar een diner (!) moest ter herdenking van de holocaust, de periode waarin Nederland ook al geen trek had in vluchtelingen, dat de man hier zelf niet de stuitende ironie van inziet…..

op 19 04 2015 at 20:06 schreef Hans van der Neut:

Ralph, ik begrijp je angst maar die PVV-jankertjes krijgen niet de kans die de NSB destijds had, de messen zijn geslepen.

op 19 04 2015 at 21:48 schreef Vanes:

Ondertussen ben ik maar geëmigreerd. Een land waar volidioten als Brussen een platform krijgen in het hoofdstedelijke sufferdje, waar talentloze anti-intellectuelen in de Libelle komen en een mooie zwarte vrouw door blondines wordt aangevallen omdat ze een column krijgt in wat ooit een bedreiging leek voor de Libelle, in zo’n land wil ik niet meer wonen.

op 11 05 2015 at 22:29 schreef Annabel Nanninga – toptweets vanaf 2011 | Internetarchief-plus:

[…] Waarom mag Annabel Nanninga ‘dobbernegers’ ebola toewensen, en mogen de apen van Nederland mijn Vaderland dat niet? http://www.frontaalnaakt.nl/archives/negerpik.html … […]

Nieuwe reactie
Naam:
E-mail:
Homepage:
  Afbeelding invoegen
 

 


Home

Archief

 

STEUN FRONTAAL NAAKT MET EEN TIKKIE!

 

 

OF VIA PATREON!

 

 

Let op: Toelating van reacties en publicatie van opiniestukken van anderen dan de hoofdredacteur zelf betekenen geenszins dat hij het met de inhoud ervan eens is.

 

pbgif (88k image)
 

MEEST GELEZEN IN 2024

O Richard K., martelaar van de Afgehaakten

O Liever Wilders dan Yesilgöz

O De aangifte van Wilders is een greep naar de macht over onze taal

O Hoe Albert Heijn constant probeert ons te bestelen

O Domheid is een kanker en we zitten nu in stadium 4

O Het terloopse nazisme van Caroline van der Plas

O Kankerhomo

O Harde Por

O Vrij Nederland: Peter Breedveld had toch weer gelijk

O Zijn onze universiteiten antisemitische Hamasbolwerken?

 

MEEST GELEZEN EVER

O Caroline van der Plas, dwangmatige leugenmachine

O Caroline van der Plas is de Nederlandse Donald Trump

O YouPorn

O Iedereen haat Sander Schimmelpenninck omdat hij écht onafhankelijk is

O Wierd Duk de pro-Russische complotdenker

O Domme Lul

O Frans Timmermans kan het einde van de domrechtse ijstijd zijn

O Wierd Duk en Jan Dijkgraaf, hoeders van het fatsoen

O De koning van het uittrekken van de damesslip

O Haatoma

 

pbgif (88k image)
 

CONTACT
Stuur uw loftuitingen en steunbetuigingen naar Frontaal Naakt.

 

NIEUWSBRIEF
Ontvang gratis de Frontaal Naakt nieuwsbrief.

 

pbgif (88k image)
 

BLURBS
“How does it feel to be famous, Peter?” (David Bowie)

“Tegenover de enorme hoeveelheid onnozelaars in de Nederlandse journalistiek, die zelfs overduidelijke schertsfiguren als Sywert, Baudet en Duk pas ver in blessuretijd op waarde wisten te schatten, staat een klein groepje van ondergewaardeerde woestijnroepers. Met Peter op 1.” (Sander Schimmelpenninck)

“Frontaal Naakt dient een publiek belang” (mr. P.L.C.M. Ficq, politierechter)

“Peter schrijft hartstochtelijk, natuurlijk beargumenteerd, maar zijn stijl volgt het ritme van zijn hart.” (Hafid Bouazza).

“Ik vind dat je beter schrijft dan Hitler” (Ionica Smeets)

“Peter is soms een beetje intens en zo maar hij kan wél echt goed schrijven.” (Özcan Akyol)

“Jij levert toch wel het bewijs dat prachtige columns ook op weblogs (en niet alleen in de oude media) verschijnen.” (Femke Halsema)

“Literaire Spartacus” (André Holterman)

“Wie verlost me van die vieze vuile tiefuslul?” (Lodewijk Asscher cs)

“Pijnlijk treffend” (Sylvana Simons)

네덜란드 매체 프론탈 나크트(Frontaal Naakt)에 따르면, 네덜란드 라 (MT News)

“Echt intelligente mensen zoals Peter Breedveld.” (Candy Dulfer)

“De Kanye West van de Nederlandse journalistiek.” (Aicha Qandisha)

“Vieze gore domme shit” (Tofik Dibi)

“Ik denk dat de geschiedenis zal uitmaken dat Peter Breedveld de Multatuli van deze tijd is.” (Esther Gasseling)

“Nu weet ik het zeker. Jij bent de antichrist.” (Sylvia Witteman)

“Ik ben dol op Peter. Peter moet blijven.” (Sheila Sitalsing)

“Ik vind hem vaak te heftig” (Hans Laroes)

“Schrijver bij wie iedereen verbleekt, weergaloos, dodelijk eerlijk. Om in je broek te piesen, zo grappig. Perfecte billen.” (Hassnae Bouazza)

“Scherpe confrontatie, zelfs als die soms over grenzen van smaak heen gaat, is een essentieel onderdeel van een gezonde democratie.” (Lousewies van der Laan)

“Ik moet enorm lachen om alles wat Peter Breedveld roept.” (Naeeda Aurangzeb)

“We kunnen niet zonder jouw geluid in dit land” (Petra Stienen)

“De scherpste online columnist van Nederland” (Francisco van Jole)

“Elk woord van jou is gemeen, dat hoort bij de provocateur en de polemist, nietsontziendheid is een vak” (Nausicaa Marbe)

“Als Peter Breedveld zich kwaad maakt, dan wordt het internet weer een stukje mooier. Wat kan die gast schrijven.” (Hollandse Hufters)

“De kritische en vlijmscherpe blogger Peter Breedveld” (Joop.nl)

“Frontaal Naakt, waar het verzet tegen moslimhaat bijna altijd in libertijnse vorm wordt gegoten.” (Hans Beerekamp – NRC Handelsblad)

“De grootste lul van Nederland” (GeenStijl)

“Verder vermaak ik mij prima bij Peter Breedveld. Een groot schrijver.” (Bert Brussen)

“Landverrader” (Ehsan Jami)

“You are an icon!” (Dunya Henya)

“De mooie stukken van Peter Breedveld, die op Frontaal Naakt tegen de maatschappelijke stroom in zwemt.” (Sargasso)

‘De website Frontaal Naakt is een toonbeeld van smaak en intellect.’ (Elsevier weekblad)

“Frontaal Gestoord ben je!” (Frits ‘bonnetje’ Huffnagel)

“Jouw blogs maken hongerig Peter. Leeshonger, eethonger, sekshonger, geweldhonger, ik heb het allemaal gekregen na het lezen van Frontaal Naakt.” (Joyce Brekelmans)

‘Fucking goed geschreven en met de vinger op de zere plek van het multicultidebat.’ (jury Dutch Bloggies 2009)

Frontaal Naakt is een buitengewoon intelligent en kunstig geschreven, even confronterend als origineel weblog waar ook de reacties en discussies er vaak toe doen.’ (jury Dutch Bloggies 2008)

‘Intellectuele stukken die mooi zijn geschreven; confronterend, fel en scherp.’ (Revu)

‘Extreem-rechtse website’ (NRC Handelsblad)

‘De meeste Nederlanders zijn van buitengewoon beschaafde huize, uitzonderingen als Peter Breedveld daargelaten.’ (Anil Ramdas)

‘Peter Breedveld verrast!’ (Nederlandse Moslim Omroep)

‘Breedveld is voor de duvel nog niet bang’ (Jeroen Mirck)

‘Nog een geluk dat er iemand bestaat als Peter Breedveld.’ (Max J. Molovich)

‘Godskolere, ik heb me toch over je gedróómd! Schandalig gewoon.’ (Laurence Blik)

 

pbgif (88k image)
 

 

(Advertentie)
 

 

pbgif (88k image)
 

LINKS

 

 

RSS RSS