Home » Archief » Ronald Plasterk voert een totale oorlog


[12.08.2023]

Ronald Plasterk voert een totale oorlog

Peter Breedveld

Geert Wilders verklaarde in 2011 heel Goebbelsiaans de “totale oorlog” aan de multiculturele elite, met de islamisering van Europa als inzet, en hij overdreef niet. Sindsdien zijn politici, die door Wilders tot die elite worden gerekend, bedreigd en in een enkel geval zelfs vermoord. Later dat jaar zou één van zijn aanhangers, de Noor Anders Breivik, tachtig kinderen doodschieten die hij zag als de toekomstige culturele elite en dus verantwoordelijk voor de islamisering van Europa. PVV-aanhanger Tristan van der Vlis had toen al een voorschotje genomen in Alphen aan de Rijn, waar hij in april zes mensen doodschoot en er 17 verwondde. Wereldwijd richtten extreemrechtse racisten bloedbaden aan in moslimgemeenschappen en moskeeën, opgehitst door haatpropaganda over islamisering.

Wilders heeft nooit ingebonden, en dat hoefde hij ook niet. Wie erop durfde wijzen dat zulke bloedbaden begonnen met haatspeeches als die van Wilders, werd er door keurige linkse mensen als Femke Halsema op gewezen dat dat ‘vingerwijzen’ en ‘blame-gamen’ is. Wilders zette er juist steeds een tandje bij en zweepte de boze burger op tot het aanvallen van asielzoekerscentra en het bedreigen van politici, en van de kinderen van politici. Ook op moskeeën werden aanslagen gepleegd, maar je mocht Wilders daar niet mee in verband brengen want die moest worden beveiligd.

Neonazi’s

Intussen staan Wilders en zijn makkers in de Tweede Kamer speeches af te draaien waar Hitler nog wit bij zou wegtrekken, wordt er af en toe een pogrom georganiseerd en puilt de Tweede Kamer uit van de halve, hele en driekwart nazi’s. De AIVD waarschuwt voor het gevaar van extreemrechts, het Nederlandse leger blijkt een bolwerk van extreemrechts te zijn, de politie barst van de extreemrechtse types en als ze dat niet zijn, worden ze ontslagen of weggepromoveerd. In Polen is een neonazi opgepakt die daar wapens wilde kopen om een aanslag in Nederland te plegen.

Dit alles zonder enige ophef. Het is nog maar kortgeleden dat, als een moslim zijn baard liet staan, politici en journalisten over elkaar buitelden om te waarschuwen voor het gif van de jihad, die via de schotels Nederlandse huiskamers binnenkwam, over de haat die werd gekweekt in de “haatpaleizen”, Marokkaanse en Turkse Nederlanders die met de rug naar de samenleving stonden, de vijfde colonne in ons midden, enzovoort, enzovoort.

Linkse gekkies omleggen

Nederland is inmiddels niet geïslamiseerd maar genazificeerd en niemand geeft een kut. In plaats daarvan hitst Ronald Plasterk in De Telegraaf tegen vreedzame klimaatactivisten, waar volgens hem een nieuwe Volkert tussen kan zitten. Dus aanslagen op asielzoekerscentra en moskeeën, progroms, aanslagen op politici, neonazi’s in het leger, neonazi’s bij de politie, neonazi met plannen voor een aanslag in Nederland, maar huu, die klimaatactivisten met hun plakacties en wegblokkades. En allang niet meer het gebruikelijke domme gajes dat dit vreet, types als Maxime Verhagen en die pseudowetenschapsjournalist van de Volkskrant steken er ook de loftrompet over af.

En het is hitsen. Het slaat nergens op en het is veel waarschijnlijker dat door een column als die van Plasterk een extreemrechtse gek opstaat die eventjes orde op zaken gaat stellen en wat klimaatactivisten doodschiet, een paar linkse gekkies omlegt. Daar wordt dan natuurlijk meteen afstand van genomen want Plasterk is heel beschaafd en van het debatteren en zo, hij is niet verantwoordelijk voor wat zijn lezers doen, zoals Wierd Duk nooit verantwoordelijk is voor de bedreigingen die mensen voor hun kiezen krijgen waar hij een paar weken achter elkaar op zit te schelden, en zoals GeenStijl nooit verantwoordelijk is voor het weerzinwekkende gedrag van zijn reaguurders, zoals Wilders, Baudet en Van der Plas nooit verantwoordelijk zijn voor wat ze aanrichten, voor het verkankeren van de samenleving.

Extreemrechtse aanslag

Plasterk voert een totale oorlog tegen de multiculturele elite, net als de rest van De Telegraaf, net als heel Domrechts. Het gáát weer gebeuren, het broeit al zolang, er komt een extreemrechtse aanslag in Nederland. Niet van een linkse Volkert maar van een Wildersstemmende Telegraaflezer. En daar wordt heel gericht op aangestuurd.

 

 

Become a Patron!

Peter Breedveld, 12.08.2023 @ 18:01

[Home]
 

1 Reactie

op 12 08 2023 at 18:02 schreef Peter:

Reageren? Leesfrontaalnaakt@gmail.com.

 


Home

Archief

 

STEUN FRONTAAL NAAKT MET EEN TIKKIE!

 

 

OF VIA PATREON!

 

 

Let op: Toelating van reacties en publicatie van opiniestukken van anderen dan de hoofdredacteur zelf betekenen geenszins dat hij het met de inhoud ervan eens is.

 

pbgif (88k image)
 

MEEST GELEZEN IN MEI

O Polderhitler

O Waarom ik Wilders (en Van der Plas, Yesilgöz en Omtzigt) gewoon extreemrechts blijf noemen

O De ondraaglijke hypocrisie van Natascha van Weezel

O Ik las Hannah Arendt en Wilders lijkt dus écht op Hitler

O Snakken naar Jodenhaat, met wijd opengesperde snavels

O Hoe je antisemitisme bestrijdt

O De vrije pers heeft zijn eigen graf gegraven

O Yvonne Coldewijer is een zegen voor de NVJ

O Wilders 1: stevig verankerd in het kolonialisme

O De ene schelder is de andere niet

 

MEEST GELEZEN EVER

O Caroline van der Plas, dwangmatige leugenmachine

O Caroline van der Plas is de Nederlandse Donald Trump

O YouPorn

O Iedereen haat Sander Schimmelpenninck omdat hij écht onafhankelijk is

O Wierd Duk de pro-Russische complotdenker

O Domme Lul

O Frans Timmermans kan het einde van de domrechtse ijstijd zijn

O Wierd Duk en Jan Dijkgraaf, hoeders van het fatsoen

O De koning van het uittrekken van de damesslip

O Haatoma

 

pbgif (88k image)
 

CONTACT
Stuur uw loftuitingen en steunbetuigingen naar Frontaal Naakt.

 

NIEUWSBRIEF
Ontvang gratis de Frontaal Naakt nieuwsbrief.

 

pbgif (88k image)
 

BLURBS
“How does it feel to be famous, Peter?” (David Bowie)

“Tegenover de enorme hoeveelheid onnozelaars in de Nederlandse journalistiek, die zelfs overduidelijke schertsfiguren als Sywert, Baudet en Duk pas ver in blessuretijd op waarde wisten te schatten, staat een klein groepje van ondergewaardeerde woestijnroepers. Met Peter op 1.” (Sander Schimmelpenninck)

“Frontaal Naakt dient een publiek belang” (mr. P.L.C.M. Ficq, politierechter)

“Peter schrijft hartstochtelijk, natuurlijk beargumenteerd, maar zijn stijl volgt het ritme van zijn hart.” (Hafid Bouazza).

“Ik vind dat je beter schrijft dan Hitler” (Ionica Smeets)

“Peter is soms een beetje intens en zo maar hij kan wél echt goed schrijven.” (Özcan Akyol)

“Jij levert toch wel het bewijs dat prachtige columns ook op weblogs (en niet alleen in de oude media) verschijnen.” (Femke Halsema)

“Literaire Spartacus” (André Holterman)

“Wie verlost me van die vieze vuile tiefuslul?” (Lodewijk Asscher cs)

“Pijnlijk treffend” (Sylvana Simons)

네덜란드 매체 프론탈 나크트(Frontaal Naakt)에 따르면, 네덜란드 라 (MT News)

“Echt intelligente mensen zoals Peter Breedveld.” (Candy Dulfer)

“De Kanye West van de Nederlandse journalistiek.” (Aicha Qandisha)

“Vieze gore domme shit” (Tofik Dibi)

“Ik denk dat de geschiedenis zal uitmaken dat Peter Breedveld de Multatuli van deze tijd is.” (Esther Gasseling)

“Nu weet ik het zeker. Jij bent de antichrist.” (Sylvia Witteman)

“Ik ben dol op Peter. Peter moet blijven.” (Sheila Sitalsing)

“Ik vind hem vaak te heftig” (Hans Laroes)

“Schrijver bij wie iedereen verbleekt, weergaloos, dodelijk eerlijk. Om in je broek te piesen, zo grappig. Perfecte billen.” (Hassnae Bouazza)

“Scherpe confrontatie, zelfs als die soms over grenzen van smaak heen gaat, is een essentieel onderdeel van een gezonde democratie.” (Lousewies van der Laan)

“Ik moet enorm lachen om alles wat Peter Breedveld roept.” (Naeeda Aurangzeb)

“We kunnen niet zonder jouw geluid in dit land” (Petra Stienen)

“De scherpste online columnist van Nederland” (Francisco van Jole)

“Elk woord van jou is gemeen, dat hoort bij de provocateur en de polemist, nietsontziendheid is een vak” (Nausicaa Marbe)

“Als Peter Breedveld zich kwaad maakt, dan wordt het internet weer een stukje mooier. Wat kan die gast schrijven.” (Hollandse Hufters)

“De kritische en vlijmscherpe blogger Peter Breedveld” (Joop.nl)

“Frontaal Naakt, waar het verzet tegen moslimhaat bijna altijd in libertijnse vorm wordt gegoten.” (Hans Beerekamp – NRC Handelsblad)

“De grootste lul van Nederland” (GeenStijl)

“Verder vermaak ik mij prima bij Peter Breedveld. Een groot schrijver.” (Bert Brussen)

“Landverrader” (Ehsan Jami)

“You are an icon!” (Dunya Henya)

“De mooie stukken van Peter Breedveld, die op Frontaal Naakt tegen de maatschappelijke stroom in zwemt.” (Sargasso)

‘De website Frontaal Naakt is een toonbeeld van smaak en intellect.’ (Elsevier weekblad)

“Frontaal Gestoord ben je!” (Frits ‘bonnetje’ Huffnagel)

“Jouw blogs maken hongerig Peter. Leeshonger, eethonger, sekshonger, geweldhonger, ik heb het allemaal gekregen na het lezen van Frontaal Naakt.” (Joyce Brekelmans)

‘Fucking goed geschreven en met de vinger op de zere plek van het multicultidebat.’ (jury Dutch Bloggies 2009)

Frontaal Naakt is een buitengewoon intelligent en kunstig geschreven, even confronterend als origineel weblog waar ook de reacties en discussies er vaak toe doen.’ (jury Dutch Bloggies 2008)

‘Intellectuele stukken die mooi zijn geschreven; confronterend, fel en scherp.’ (Revu)

‘Extreem-rechtse website’ (NRC Handelsblad)

‘De meeste Nederlanders zijn van buitengewoon beschaafde huize, uitzonderingen als Peter Breedveld daargelaten.’ (Anil Ramdas)

‘Peter Breedveld verrast!’ (Nederlandse Moslim Omroep)

‘Breedveld is voor de duvel nog niet bang’ (Jeroen Mirck)

‘Nog een geluk dat er iemand bestaat als Peter Breedveld.’ (Max J. Molovich)

‘Godskolere, ik heb me toch over je gedróómd! Schandalig gewoon.’ (Laurence Blik)

 

pbgif (88k image)
 

 

(Advertentie)
 

 

pbgif (88k image)
 

LINKS

 

 

RSS RSS