Home » Archief » Snakken naar Jodenhaat, met wijd opengesperde snavels


[09.05.2024]

Snakken naar Jodenhaat, met wijd opengesperde snavels

Peter Breedveld


Scène uit G-Men of the Pacific (Teruo Ishii, 1962).

Koortsachtig probeert heel Domrechts de protesten tegen de Israëlische bloeddorst te framen als Jodenhaat. Want, zegt onderwijsminister Robbert Dijkgraaf, het beleid van de universiteiten ten aanzien van Israël aan de kaak stellen doe je met argumenten.

Nou, en wat een sterke argumenten worden er ingebracht door de Vrienden van Israël! “Niks anders dan Jodenhaat!” blèrt staatssecretaris Eric van der Burg. “Jodenhaat!” twittert ook Andries Knevel. “Jodenhaat!” schreeuwt De Telegraaf, de “voormalige” Nazikrant.

Auschwitz

Heel Domrechts gaat vol op het Jodenhaat-orgel. Ze lopen langs het Namenmonument! Ze lopen door de oude Jodenbuurt! (waar geen Joden meer wonen dankzij de inspanningen van de vorige generatie Telegraaf-lezers). Simpelweg door Amsterdam lopen is al antisemitisme, tegenwoordig. “Auschwitz”! ze roepen “Auschwitz”!, klinkt het vreugdevol. O, jammer, het was “Our streets”, als je totaal geobsedeerd bent door Jodenhaat klinkt dat als “Auschwitz”. Kut, zeg.

Ze willen zo graag, ze willen zó graag Jodenhaat. Jodenhaat is hun liefste lievelings. Altijd al. “O, wanneer komt er nou eens een aanslag op een Jood?” Een kiezelharde stijve krijgen ze ervan. Hoor ik daar nou “Juden raus”? O nee, iemand vroeg om meer knoflooksaus. Ja, het grijpt wild om zich heen, de Jodenhaat. Het is weer overal, meneer.

Mark Rutte: “Steeds vaker en met steeds hardere woorden wordt het geweld in Gaza in de schoenen geschoven van Joodse Nederlanders.” Door wie dan? Waar dan? Wanneer dan? Er wordt gewoon antisemitisme verzonnen om een excuus te hebben elk kritische geluid ten aanzien van Israël met grof geweld de kop in te drukken.

Rassenhaat

Verder is het een typisch gevalletje zoals de waard is, die beschuldigingen van Jodenhaat door types die zelf racisme zweten, pissen en schijten. Als Eric van der Burg een zwarte vrouw toebijt dat ze haar plaats moet kennen, is dat rassenhaat, en als hij koortsachtig pleit voor het opsluiten van vluchtelingkinderen, is dat rassenhaat. Als Andries Knevel oproept om antiracistische demonstranten preventief op te sluiten is dat natúúrljk rassenhaat. Heel Domrechts wordt gemotiveerd door rassenhaat. De Telegraaf is één en al rassenhaat. De Stürmer aan de Basisweg, noemt mijn vriend Ruud Hendriks dat gebruikte wc-papier. Volg die man!

Het is allemaal rassenhaat. Ook de onvoorwaardelijke steun aan Israël van dat gajes is pure rassenhaat. Het anti-antisemitisme uit deze hoek is rassenhaat.

Dus natuurlijk kunnen ze zich niet voorstellen dat, als mensen tegen oorlog demonstreren, ze dat vanwege iets anders zouden doen dan haat. Idealisme is deze types vreemd, ze gaan voor totalitarisme. Iedereen tegen Arabieren en vóór Israël, en we trekken weer een paar blikken doorgesnoven ME’ers open om onze argumenten kracht bij te zetten.

Joodse knokploeg

De politie, die steevast weigert in te grijpen als de terreurboeren het hele land weer eens platleggen, want daar heeft de Gewapende Tak van de PVV rapport mee, of als antiracisten racisten belagen, want met antiracisme heeft de Gewapende Tak van de PVV echt helemaal niks, deed ook weer niks toen een Joodse knokploeg, jawel, een Joodse knokploeg, die eerst even de zegen van Esther Voet was gaan halen, brandende fakkels naar het tentenkamp van de pro-Palestijnen gooide “om onrust te veroorzaken”. Pas toen de knokploeg een koekje van eigen deeg kreeg, brak het verontwaardigde geloei weer los van het gajes en van de ongewassen hooitrol, de moeder overste van de terreurboeren. Het gajes juicht als de politie helemaal losgaat op vreedzame demonstranten, jammer dat er niet met scherp wordt geschoten, vinden ze. Een paar dooie pro-Palestijnen hadden ze niet erg gevonden. En dan hun hoofd op een staak, als afschrikwekkend voorbeeld voor wie het in zijn hoofd haalt om ook voor vrede te demonstreren.

Maar als er wordt teruggevochten, dan klinkt weer luid het geween en geknarsetand. “Dit is geen demonstreren!” Wees gewoon eerlijk en geef toe dat je elke vorm van demonstreren verkeerd vindt, als het tegen oorlog is, tegen racisme, tegen een Nazi bij de Dodenherdenking of voor klimaatmaatregelen. Demonstratierecht slegs vir boeren en Nazi’s.

 

 

 

Is het Vrije Woord u écht lief? Steun me dan met een financiële bijdrage. Doneer aan de enige dwarsdenkende, onafhankelijke (maar echt) site van Nederland. Rekeningnummer NL24 ASNB 8832 6749 39 (N.P. Breedveld, ASBN Rijswijk), BIC ASNB NL21.

Peter Breedveld, 09.05.2024 @ 09:42

[Home]
 

1 Reactie

op 09 05 2024 at 09:43 schreef Peter:

Reageren? Leesfrontaalnaakt@gmail.com.

 


Home

Archief

 

STEUN FRONTAAL NAAKT MET EEN TIKKIE!

 

 

OF VIA PATREON!

 

 

Let op: Toelating van reacties en publicatie van opiniestukken van anderen dan de hoofdredacteur zelf betekenen geenszins dat hij het met de inhoud ervan eens is.

 

pbgif (88k image)
 

MEEST GELEZEN IN 2024

O Richard K., martelaar van de Afgehaakten

O Liever Wilders dan Yesilgöz

O De aangifte van Wilders is een greep naar de macht over onze taal

O Hoe Albert Heijn constant probeert ons te bestelen

O Domheid is een kanker en we zitten nu in stadium 4

O Het terloopse nazisme van Caroline van der Plas

O Kankerhomo

O Harde Por

O Vrij Nederland: Peter Breedveld had toch weer gelijk

O Zijn onze universiteiten antisemitische Hamasbolwerken?

 

MEEST GELEZEN EVER

O Caroline van der Plas, dwangmatige leugenmachine

O Caroline van der Plas is de Nederlandse Donald Trump

O YouPorn

O Iedereen haat Sander Schimmelpenninck omdat hij écht onafhankelijk is

O Wierd Duk de pro-Russische complotdenker

O Domme Lul

O Frans Timmermans kan het einde van de domrechtse ijstijd zijn

O Wierd Duk en Jan Dijkgraaf, hoeders van het fatsoen

O De koning van het uittrekken van de damesslip

O Haatoma

 

pbgif (88k image)
 

CONTACT
Stuur uw loftuitingen en steunbetuigingen naar Frontaal Naakt.

 

NIEUWSBRIEF
Ontvang gratis de Frontaal Naakt nieuwsbrief.

 

pbgif (88k image)
 

BLURBS
“How does it feel to be famous, Peter?” (David Bowie)

“Tegenover de enorme hoeveelheid onnozelaars in de Nederlandse journalistiek, die zelfs overduidelijke schertsfiguren als Sywert, Baudet en Duk pas ver in blessuretijd op waarde wisten te schatten, staat een klein groepje van ondergewaardeerde woestijnroepers. Met Peter op 1.” (Sander Schimmelpenninck)

“Frontaal Naakt dient een publiek belang” (mr. P.L.C.M. Ficq, politierechter)

“Peter schrijft hartstochtelijk, natuurlijk beargumenteerd, maar zijn stijl volgt het ritme van zijn hart.” (Hafid Bouazza).

“Ik vind dat je beter schrijft dan Hitler” (Ionica Smeets)

“Peter is soms een beetje intens en zo maar hij kan wél echt goed schrijven.” (Özcan Akyol)

“Jij levert toch wel het bewijs dat prachtige columns ook op weblogs (en niet alleen in de oude media) verschijnen.” (Femke Halsema)

“Literaire Spartacus” (André Holterman)

“Wie verlost me van die vieze vuile tiefuslul?” (Lodewijk Asscher cs)

“Pijnlijk treffend” (Sylvana Simons)

네덜란드 매체 프론탈 나크트(Frontaal Naakt)에 따르면, 네덜란드 라 (MT News)

“Echt intelligente mensen zoals Peter Breedveld.” (Candy Dulfer)

“De Kanye West van de Nederlandse journalistiek.” (Aicha Qandisha)

“Vieze gore domme shit” (Tofik Dibi)

“Ik denk dat de geschiedenis zal uitmaken dat Peter Breedveld de Multatuli van deze tijd is.” (Esther Gasseling)

“Nu weet ik het zeker. Jij bent de antichrist.” (Sylvia Witteman)

“Ik ben dol op Peter. Peter moet blijven.” (Sheila Sitalsing)

“Ik vind hem vaak te heftig” (Hans Laroes)

“Schrijver bij wie iedereen verbleekt, weergaloos, dodelijk eerlijk. Om in je broek te piesen, zo grappig. Perfecte billen.” (Hassnae Bouazza)

“Scherpe confrontatie, zelfs als die soms over grenzen van smaak heen gaat, is een essentieel onderdeel van een gezonde democratie.” (Lousewies van der Laan)

“Ik moet enorm lachen om alles wat Peter Breedveld roept.” (Naeeda Aurangzeb)

“We kunnen niet zonder jouw geluid in dit land” (Petra Stienen)

“De scherpste online columnist van Nederland” (Francisco van Jole)

“Elk woord van jou is gemeen, dat hoort bij de provocateur en de polemist, nietsontziendheid is een vak” (Nausicaa Marbe)

“Als Peter Breedveld zich kwaad maakt, dan wordt het internet weer een stukje mooier. Wat kan die gast schrijven.” (Hollandse Hufters)

“De kritische en vlijmscherpe blogger Peter Breedveld” (Joop.nl)

“Frontaal Naakt, waar het verzet tegen moslimhaat bijna altijd in libertijnse vorm wordt gegoten.” (Hans Beerekamp – NRC Handelsblad)

“De grootste lul van Nederland” (GeenStijl)

“Verder vermaak ik mij prima bij Peter Breedveld. Een groot schrijver.” (Bert Brussen)

“Landverrader” (Ehsan Jami)

“You are an icon!” (Dunya Henya)

“De mooie stukken van Peter Breedveld, die op Frontaal Naakt tegen de maatschappelijke stroom in zwemt.” (Sargasso)

‘De website Frontaal Naakt is een toonbeeld van smaak en intellect.’ (Elsevier weekblad)

“Frontaal Gestoord ben je!” (Frits ‘bonnetje’ Huffnagel)

“Jouw blogs maken hongerig Peter. Leeshonger, eethonger, sekshonger, geweldhonger, ik heb het allemaal gekregen na het lezen van Frontaal Naakt.” (Joyce Brekelmans)

‘Fucking goed geschreven en met de vinger op de zere plek van het multicultidebat.’ (jury Dutch Bloggies 2009)

Frontaal Naakt is een buitengewoon intelligent en kunstig geschreven, even confronterend als origineel weblog waar ook de reacties en discussies er vaak toe doen.’ (jury Dutch Bloggies 2008)

‘Intellectuele stukken die mooi zijn geschreven; confronterend, fel en scherp.’ (Revu)

‘Extreem-rechtse website’ (NRC Handelsblad)

‘De meeste Nederlanders zijn van buitengewoon beschaafde huize, uitzonderingen als Peter Breedveld daargelaten.’ (Anil Ramdas)

‘Peter Breedveld verrast!’ (Nederlandse Moslim Omroep)

‘Breedveld is voor de duvel nog niet bang’ (Jeroen Mirck)

‘Nog een geluk dat er iemand bestaat als Peter Breedveld.’ (Max J. Molovich)

‘Godskolere, ik heb me toch over je gedróómd! Schandalig gewoon.’ (Laurence Blik)

 

pbgif (88k image)
 

 

(Advertentie)
 

 

pbgif (88k image)
 

LINKS

 

 

RSS RSS