Home » Archief » Terreurboeren


[18.10.2019]

Terreurboeren

Peter Breedveld


Scène uit Bōrei Kaibyō Yashiki (Het Huis van de Spookkat, 1958)

Even los van de maatregelen tegen het stikstofprobleem en of de boeren een punt hebben en wiens schuld het allemaal is: als je het hele wegennet platlegt, en de deur van een provinciehuis openramt, en de boel vernielt en mensen in gevaar brengt met je tractor en bijna kinderen doodrijdt en politici bedreigt met dood en verkrachting, met je galg en je doodskist, en een wetenschappelijk instituut intimideert en de directeur van dat instituut behandelt als een krijgsgevangene, als je een vrouw intimideert die in haar eentje zorgt voor wat tegenwicht tegen al dat boerengeweld, haar heur bord afpakt en doormidden scheurt, dan ben je een bende asociale pleurislijders, een zootje terreurboeren. Dan hoor je in de EBI in Vught, met een zak over je kop en je handen geboeid op je rug.

Maar de politie doet helemaal niks! De politie begeleidt de boeren zelfs op hun illegale tractoroptocht tocht naar Utrecht en Den Haag, helpt ze een handje. Vergeeft het de boer die een motoragent het ziekenhuis inrijdt, was niet opzettelijk, ongelukje, kan gebeuren. Tractor rijdt in op een politiepaard, als witte redneck kun je een potje breken, nietwaar. De boeren worden aangemoedigd door het CDA, de VVD, de PVV en het FvD. De premier vraagt ze twee keer vriendelijk zich aan de regels te houden, dat willen ze niet, dan houdt het op natuurlijk, even goede vrienden.

Anti-zwartepietbetogers in elkaar rammen

Ik wil dat u even naar deze videopname uit 2014 kijkt. Politie die vreedzame anti-zwartepietbetogers in elkaar ramt. Zie die verbeten koppen, dat agressieve fanatisme. En de klimaatstakers die vorige week een straat in Amsterdam blokkeerden, daar weten de autoriteiten ook wel raad mee. Er werden er 180 gearresteerd, die elk een boete kregen van 380 euro. Ze hebben negen uur in de cel gezeten, terwijl ze alleen maar vreedzaam een liedje zongen. Een studente die tijdens een demonstratie tegen racisme zong dat “als je Thierry dood wil schieten, zeg dan paf”, werd eerst landelijk geschandpaald en toen veroordeeld tot een taakstraf.

Ik kwam afgelopen weekend in Den Haag in een grote demonstratie van Koerden terecht. Ook heel vreedzaam, maar er was bijna net zoveel politie als er demonstranten waren. Dreigend met honden, zwaarbewapende ME’ers, een stoet politiebusjes die met gillende sirenes tussen de massa door reden.

Maar er is geen sprake van rechtsongelijkheid, zegt Ferdi Grapperhaus, de minister van justitie. Boeren zijn nou eenmaal wat gelijker dan klimaatactivisten of antiracisten.

Bezorgde burgers

En net als toen in 2015 gemeentehuizen werden bestormd door ‘bezorgde burgers’ die, opgehitst door Geert Wilders, slag leverden met de politie en politici intimideerden en hun kinderen bedreigden, waarna een aantal gemeenten hun plannen voor een asielzoekerscentra fluks weer introkken, zwicht ook nu de politiek voor de terreur van deze boeren. Maatregelen tegen het stikstofprobleem worden weer ingetrokken en wetenschappers en migranten krijgen de schuld.

Uiteraard staat gans extreemrechts pal achter de boeren, die worden gebombardeerd tot helden want eerlijk, ze doen het allemaal niet voor zichzelf. Ze staan daar voor de onbegrepen burgers die telkens weer door de politiek worden genaaid, ze symboliseren de kloof tussen de elite en de gewone man!

Ergens toch knap, dat je ongestraft het land kan platleggen en alles kort en klein kunt slaan, ongestraft politici en politie kunt intimideren en dan ook meteen je zin krijgt, maar dat je toch symbool staat voor het verzet tegen de politiek die niet luistert.

Witte klootzakken

De politiek luistert alleen maar naar de witte klootzakken die Nederland al vijftien jaar in een verstikkende wurggreep houden. Waar de politiek niet naar luistert, is naar de leraren die worden uitgebuit, die met tienduizenden vreedzaam protesteerden, maar helemaal niets gedaan kregen. De politiek luistert niet naar de wetenschappers op wie roofbouw wordt gepleegd, die een grote vreedzame protestdemonstratie hielden en toen hooghartig van de minister van Onderwijs te horen kregen dat ze maar op Prinsjesdag moesten wachten, waarop ze nog een keer vorstelijk werden genaaid.

De politiek luistert niet naar de juristen die protesteren tegen de afbraak van de rechtstaat en niet naar de professionals in de gezondheidszorg die op hun tandvlees lopen.

Niemand die het opneemt voor de wetenschappers van het RIVM, die door de boeren worden geïntimideerd omdat hun wetenschappelijke bevindingen dit tuig niet bevallen. Die krijgen van de politiek zelfs een enorm mes in hun rug.

Miljardenindustrie

De boeren zijn geen underdogs, ze zijn waanzinnig zwaar gesubsidieerde miljonairs die, betaald door de vleesverwerkingsindustrie, een miljardenindustrie, met grof geweld hun wil komen opleggen aan de rest van ons land. Er gaapt een kloof tussen de boeren en de burgers wier leefomgeving ze vernietigen, maar die stom genoeg zijn om ze met omhooggestoken duimen te verwelkomen op hun tractors.

 

Become a Patron!

 

Is het Vrije Woord u écht lief? Help me dan met een financiële bijdrage. Deze website wordt elke dag bedreigd door de virtuele knokploegen van Domrechts, malafide Nederlandse journalisten en zelfs door de vicepremier. Eerder dit jaar moest ik voor de rechter verschijnen wegens belediging van een racistische troll! Steun Frontaal Naakt. Doneer aan de enige dwarsdenkende, onafhankelijke site van Nederland. Stort wat u missen kunt op rekeningnummer NL59 RABO 0393 4449 61 (N.P. Breedveld, Rabobank Rijswijk), SWIFT BIC RABONL2U o.v.v. ‘Frontaal Naakt’. Lees hier waarom dat niet met PayPal kan, maar steunen via Patreon kan weer wel. Nog liever heb ik dat u op Frontaal Naakt adverteert of mij inhuurt. Mail mij.

Peter Breedveld, 18.10.2019 @ 08:19

[Home]
 

1 Reactie

op 18 10 2019 at 08:19 schreef Peter:

Reageren? Leesfrontaalnaakt@gmail.com.

 


Home

Archief

 

STEUN FRONTAAL NAAKT MET EEN TIKKIE!

 

 

OF VIA PATREON!

 

 

Let op: Toelating van reacties en publicatie van opiniestukken van anderen dan de hoofdredacteur zelf betekenen geenszins dat hij het met de inhoud ervan eens is.

 

pbgif (88k image)
 

MEEST GELEZEN IN MEI

O Polderhitler

O Waarom ik Wilders (en Van der Plas, Yesilgöz en Omtzigt) gewoon extreemrechts blijf noemen

O De ondraaglijke hypocrisie van Natascha van Weezel

O Ik las Hannah Arendt en Wilders lijkt dus écht op Hitler

O Snakken naar Jodenhaat, met wijd opengesperde snavels

O Hoe je antisemitisme bestrijdt

O De vrije pers heeft zijn eigen graf gegraven

O Yvonne Coldewijer is een zegen voor de NVJ

O Wilders 1: stevig verankerd in het kolonialisme

O De ene schelder is de andere niet

 

MEEST GELEZEN EVER

O Caroline van der Plas, dwangmatige leugenmachine

O Caroline van der Plas is de Nederlandse Donald Trump

O YouPorn

O Iedereen haat Sander Schimmelpenninck omdat hij écht onafhankelijk is

O Wierd Duk de pro-Russische complotdenker

O Domme Lul

O Frans Timmermans kan het einde van de domrechtse ijstijd zijn

O Wierd Duk en Jan Dijkgraaf, hoeders van het fatsoen

O De koning van het uittrekken van de damesslip

O Haatoma

 

pbgif (88k image)
 

CONTACT
Stuur uw loftuitingen en steunbetuigingen naar Frontaal Naakt.

 

NIEUWSBRIEF
Ontvang gratis de Frontaal Naakt nieuwsbrief.

 

pbgif (88k image)
 

BLURBS
“How does it feel to be famous, Peter?” (David Bowie)

“Tegenover de enorme hoeveelheid onnozelaars in de Nederlandse journalistiek, die zelfs overduidelijke schertsfiguren als Sywert, Baudet en Duk pas ver in blessuretijd op waarde wisten te schatten, staat een klein groepje van ondergewaardeerde woestijnroepers. Met Peter op 1.” (Sander Schimmelpenninck)

“Frontaal Naakt dient een publiek belang” (mr. P.L.C.M. Ficq, politierechter)

“Peter schrijft hartstochtelijk, natuurlijk beargumenteerd, maar zijn stijl volgt het ritme van zijn hart.” (Hafid Bouazza).

“Ik vind dat je beter schrijft dan Hitler” (Ionica Smeets)

“Peter is soms een beetje intens en zo maar hij kan wél echt goed schrijven.” (Özcan Akyol)

“Jij levert toch wel het bewijs dat prachtige columns ook op weblogs (en niet alleen in de oude media) verschijnen.” (Femke Halsema)

“Literaire Spartacus” (André Holterman)

“Wie verlost me van die vieze vuile tiefuslul?” (Lodewijk Asscher cs)

“Pijnlijk treffend” (Sylvana Simons)

네덜란드 매체 프론탈 나크트(Frontaal Naakt)에 따르면, 네덜란드 라 (MT News)

“Echt intelligente mensen zoals Peter Breedveld.” (Candy Dulfer)

“De Kanye West van de Nederlandse journalistiek.” (Aicha Qandisha)

“Vieze gore domme shit” (Tofik Dibi)

“Ik denk dat de geschiedenis zal uitmaken dat Peter Breedveld de Multatuli van deze tijd is.” (Esther Gasseling)

“Nu weet ik het zeker. Jij bent de antichrist.” (Sylvia Witteman)

“Ik ben dol op Peter. Peter moet blijven.” (Sheila Sitalsing)

“Ik vind hem vaak te heftig” (Hans Laroes)

“Schrijver bij wie iedereen verbleekt, weergaloos, dodelijk eerlijk. Om in je broek te piesen, zo grappig. Perfecte billen.” (Hassnae Bouazza)

“Scherpe confrontatie, zelfs als die soms over grenzen van smaak heen gaat, is een essentieel onderdeel van een gezonde democratie.” (Lousewies van der Laan)

“Ik moet enorm lachen om alles wat Peter Breedveld roept.” (Naeeda Aurangzeb)

“We kunnen niet zonder jouw geluid in dit land” (Petra Stienen)

“De scherpste online columnist van Nederland” (Francisco van Jole)

“Elk woord van jou is gemeen, dat hoort bij de provocateur en de polemist, nietsontziendheid is een vak” (Nausicaa Marbe)

“Als Peter Breedveld zich kwaad maakt, dan wordt het internet weer een stukje mooier. Wat kan die gast schrijven.” (Hollandse Hufters)

“De kritische en vlijmscherpe blogger Peter Breedveld” (Joop.nl)

“Frontaal Naakt, waar het verzet tegen moslimhaat bijna altijd in libertijnse vorm wordt gegoten.” (Hans Beerekamp – NRC Handelsblad)

“De grootste lul van Nederland” (GeenStijl)

“Verder vermaak ik mij prima bij Peter Breedveld. Een groot schrijver.” (Bert Brussen)

“Landverrader” (Ehsan Jami)

“You are an icon!” (Dunya Henya)

“De mooie stukken van Peter Breedveld, die op Frontaal Naakt tegen de maatschappelijke stroom in zwemt.” (Sargasso)

‘De website Frontaal Naakt is een toonbeeld van smaak en intellect.’ (Elsevier weekblad)

“Frontaal Gestoord ben je!” (Frits ‘bonnetje’ Huffnagel)

“Jouw blogs maken hongerig Peter. Leeshonger, eethonger, sekshonger, geweldhonger, ik heb het allemaal gekregen na het lezen van Frontaal Naakt.” (Joyce Brekelmans)

‘Fucking goed geschreven en met de vinger op de zere plek van het multicultidebat.’ (jury Dutch Bloggies 2009)

Frontaal Naakt is een buitengewoon intelligent en kunstig geschreven, even confronterend als origineel weblog waar ook de reacties en discussies er vaak toe doen.’ (jury Dutch Bloggies 2008)

‘Intellectuele stukken die mooi zijn geschreven; confronterend, fel en scherp.’ (Revu)

‘Extreem-rechtse website’ (NRC Handelsblad)

‘De meeste Nederlanders zijn van buitengewoon beschaafde huize, uitzonderingen als Peter Breedveld daargelaten.’ (Anil Ramdas)

‘Peter Breedveld verrast!’ (Nederlandse Moslim Omroep)

‘Breedveld is voor de duvel nog niet bang’ (Jeroen Mirck)

‘Nog een geluk dat er iemand bestaat als Peter Breedveld.’ (Max J. Molovich)

‘Godskolere, ik heb me toch over je gedróómd! Schandalig gewoon.’ (Laurence Blik)

 

pbgif (88k image)
 

 

(Advertentie)
 

 

pbgif (88k image)
 

LINKS

 

 

RSS RSS