Home » Archief » They’ve taken her children away


[19.06.2018]

They’ve taken her children away

Peter Breedveld


Pizzo Greco

Arthur Japin – praise beverwondert zich over de hardvochtigheid van mensen die het opnemen voor Trumps beleid om kinderen van illegale immigranten van hun ouders af te pakken en in concentratiekampen te stoppen. Hij constateert, met verbijstering, dat die mensen “trots zijn op hun kwaadaardigheid.”

Ook andere mensen zijn de schellen van de ogen gevallen na de beelden – en geluiden – van krijsende kinderen die bij hun huilende ouders worden weggehaald en de mensen die dit verdedigen. Ze tonen zich geschokt en verontwaardigd. Ze kunnen het niet geloven, dat mensen zich zo monsterlijk kunnen opstellen.

Maar dit is er niet opeens. Dit is ook niet vanzelf zo gegroeid. Dit is gecultiveerd, zorgvuldig gecultiveerd, gekweekt in kassen, afgeschermd van bedreigingen van buiten.

Dobbernegers

Kom op, pagina-grote hagiografieën van Annabel Nanninga in de kwaliteitskranten, de vrouw die het epitheton ‘dobbernegers’ muntte. Youp van ’t Hek is jaloers omdat hij het woord niet verzonnen heeft. ‘Dobbernegers’, daarmee worden de vluchtelingen bedoeld die steeds gevaarlijker toeren moeten uithalen om Europa te bereiken, op de vlucht voor regimes en rebellen die, gefinancierd door het Westen, hun kinderen kapotschieten. Hun lijken drijven in de Middellandse zee of spoelen aan op het strand, en worden dan smalend uitgescholden voor ‘dobbernegers’.

Apotheose van vijftien jaar GeenStijl, dat het ontmenselijken van de kwetsbaren tot cultuur heeft verheven, en de weg heeft geplaveid voor Wilders en Baudet, die jaar na jaar tot politicus van het jaar worden gekozen door onze media, die zogenaamd links zijn.

De weg geplaveid voor Wilders en Baudet, maar vlak ook Gert-Jan Segers niet uit, en Buma en de SGP en al die monsters die er hun hand al jaren en jaren niet voor omdraaien kinderen bij hun ouders weg te halen, of ouders bij hun kinderen, vanwege een regel, maar eerlijk gezegd denk ik gewoon omdat ze het lekker vinden.

Rare ideeën

En wie zich waagt zich ertegen uit te spreken wordt geïntimideerd. Geschandpaald in de media, vernederd en kapotgemaakt voor het oog van televisiekijkend Nederland, als waarschuwing voor degenen die zich ook rare ideeën in het hoofd halen.

Een linkse omroep die zich voor duurzaamheid inzette, moest wijken voor Powned, die reporters de straat op stuurt om ruzie te maken, om zwarte mensen belachelijk te maken onder het mom ‘een neger omdat het moet’. Iedere journalist wil nu als Rutger Castricum zijn, een onbehouwen laffe lul met een microfoon en een camera als wapen. Wie geen zin heeft zich op deze manier te laten vernederen, roept de toorn van journalistenvakbond NVJ over zich af, en van de perverse flapdrol Thomas Bruning. Van onze premier krijgt hij te horen dat-ie moet oppleuren.

Bert Brussen, Joost Niemöller, Pegida, Bart Nijman, Annabel Nanninga, medialievelingen zijn het. Elke week twee pagina’s Baudet in de weekendbijlagen, overal Wierd Duk, echt overal waar je kijkt en luistert en leest, Wierd Duk, Wierd Duk, Wierd Duk. Een fucking Wannseeconferentie in De Balie.

Lieverdje

“Ja”, zegt dan zo’n domrechtse kut tegen mij, “maar jij bent ook geen lieverdje.” Robert de Niro zegt “Fuck Trump” en wordt veroordeeld door het Geweten van Onze Natie. “Dat is niet chic! Dat kan constructiever!”

En nu zijn we verbaasd dat mensen hun hufterige hardvochtigheid uitbundig vieren.

JULLIE! Fatsoenlijke mensen, kampioenen van het betamelijke taalgebruik, advocaten van het goede gesprek, toonpolitieagenten, tuttuttutters, relativisten, mag-geen-racisme-zeggen-zeggers, de Trumphaters-beheers-je-lispelaars, de definitieneukers, de Robert-de-Niro-terugfluiters, jullie zijn hier schuldig aan. Jullie hebben het zover laten komen.

Ik haat jullie. Intens.

 

Become a Patron!

 

Is het Vrije Woord u écht lief? Help me dan met een financiële bijdrage. Deze website wordt elke dag bedreigd door de virtuele knokploegen van Domrechts, malafide Nederlandse journalisten en zelfs door de vicepremier. Steun Frontaal Naakt. Doneer aan de enige dwarsdenkende, onafhankelijke site van Nederland. Stort wat u missen kunt op rekeningnummer NL59 RABO 0393 4449 61 (N.P. Breedveld, Rabobank Rijswijk), SWIFT BIC RABONL2U o.v.v. ‘Frontaal Naakt’. Lees hier waarom dat niet met PayPal kan, maar steunen via Patreon kan weer wel. Nog liever heb ik dat u op Frontaal Naakt adverteert of mij inhuurt. Mail mij.

Peter Breedveld, 19.06.2018 @ 08:02

[Home]
 

1 Reactie

op 19 06 2018 at 08:06 schreef Peter:

Je benige wijsvingertje in mijn gezicht prikken? Leesfrontaalnaakt@gmail.com.

 


Home

Archief

 

STEUN FRONTAAL NAAKT MET EEN TIKKIE!

 

 

OF VIA PATREON!

 

 

Let op: Toelating van reacties en publicatie van opiniestukken van anderen dan de hoofdredacteur zelf betekenen geenszins dat hij het met de inhoud ervan eens is.

 

pbgif (88k image)
 

MEEST GELEZEN IN 2024

O Richard K., martelaar van de Afgehaakten

O Liever Wilders dan Yesilgöz

O De aangifte van Wilders is een greep naar de macht over onze taal

O Hoe Albert Heijn constant probeert ons te bestelen

O Domheid is een kanker en we zitten nu in stadium 4

O Het terloopse nazisme van Caroline van der Plas

O Kankerhomo

O Harde Por

O Vrij Nederland: Peter Breedveld had toch weer gelijk

O Zijn onze universiteiten antisemitische Hamasbolwerken?

 

MEEST GELEZEN EVER

O Caroline van der Plas, dwangmatige leugenmachine

O Caroline van der Plas is de Nederlandse Donald Trump

O YouPorn

O Iedereen haat Sander Schimmelpenninck omdat hij écht onafhankelijk is

O Wierd Duk de pro-Russische complotdenker

O Domme Lul

O Frans Timmermans kan het einde van de domrechtse ijstijd zijn

O Wierd Duk en Jan Dijkgraaf, hoeders van het fatsoen

O De koning van het uittrekken van de damesslip

O Haatoma

 

pbgif (88k image)
 

CONTACT
Stuur uw loftuitingen en steunbetuigingen naar Frontaal Naakt.

 

NIEUWSBRIEF
Ontvang gratis de Frontaal Naakt nieuwsbrief.

 

pbgif (88k image)
 

BLURBS
“How does it feel to be famous, Peter?” (David Bowie)

“Tegenover de enorme hoeveelheid onnozelaars in de Nederlandse journalistiek, die zelfs overduidelijke schertsfiguren als Sywert, Baudet en Duk pas ver in blessuretijd op waarde wisten te schatten, staat een klein groepje van ondergewaardeerde woestijnroepers. Met Peter op 1.” (Sander Schimmelpenninck)

“Frontaal Naakt dient een publiek belang” (mr. P.L.C.M. Ficq, politierechter)

“Peter schrijft hartstochtelijk, natuurlijk beargumenteerd, maar zijn stijl volgt het ritme van zijn hart.” (Hafid Bouazza).

“Ik vind dat je beter schrijft dan Hitler” (Ionica Smeets)

“Peter is soms een beetje intens en zo maar hij kan wél echt goed schrijven.” (Özcan Akyol)

“Jij levert toch wel het bewijs dat prachtige columns ook op weblogs (en niet alleen in de oude media) verschijnen.” (Femke Halsema)

“Literaire Spartacus” (André Holterman)

“Wie verlost me van die vieze vuile tiefuslul?” (Lodewijk Asscher cs)

“Pijnlijk treffend” (Sylvana Simons)

네덜란드 매체 프론탈 나크트(Frontaal Naakt)에 따르면, 네덜란드 라 (MT News)

“Echt intelligente mensen zoals Peter Breedveld.” (Candy Dulfer)

“De Kanye West van de Nederlandse journalistiek.” (Aicha Qandisha)

“Vieze gore domme shit” (Tofik Dibi)

“Ik denk dat de geschiedenis zal uitmaken dat Peter Breedveld de Multatuli van deze tijd is.” (Esther Gasseling)

“Nu weet ik het zeker. Jij bent de antichrist.” (Sylvia Witteman)

“Ik ben dol op Peter. Peter moet blijven.” (Sheila Sitalsing)

“Ik vind hem vaak te heftig” (Hans Laroes)

“Schrijver bij wie iedereen verbleekt, weergaloos, dodelijk eerlijk. Om in je broek te piesen, zo grappig. Perfecte billen.” (Hassnae Bouazza)

“Scherpe confrontatie, zelfs als die soms over grenzen van smaak heen gaat, is een essentieel onderdeel van een gezonde democratie.” (Lousewies van der Laan)

“Ik moet enorm lachen om alles wat Peter Breedveld roept.” (Naeeda Aurangzeb)

“We kunnen niet zonder jouw geluid in dit land” (Petra Stienen)

“De scherpste online columnist van Nederland” (Francisco van Jole)

“Elk woord van jou is gemeen, dat hoort bij de provocateur en de polemist, nietsontziendheid is een vak” (Nausicaa Marbe)

“Als Peter Breedveld zich kwaad maakt, dan wordt het internet weer een stukje mooier. Wat kan die gast schrijven.” (Hollandse Hufters)

“De kritische en vlijmscherpe blogger Peter Breedveld” (Joop.nl)

“Frontaal Naakt, waar het verzet tegen moslimhaat bijna altijd in libertijnse vorm wordt gegoten.” (Hans Beerekamp – NRC Handelsblad)

“De grootste lul van Nederland” (GeenStijl)

“Verder vermaak ik mij prima bij Peter Breedveld. Een groot schrijver.” (Bert Brussen)

“Landverrader” (Ehsan Jami)

“You are an icon!” (Dunya Henya)

“De mooie stukken van Peter Breedveld, die op Frontaal Naakt tegen de maatschappelijke stroom in zwemt.” (Sargasso)

‘De website Frontaal Naakt is een toonbeeld van smaak en intellect.’ (Elsevier weekblad)

“Frontaal Gestoord ben je!” (Frits ‘bonnetje’ Huffnagel)

“Jouw blogs maken hongerig Peter. Leeshonger, eethonger, sekshonger, geweldhonger, ik heb het allemaal gekregen na het lezen van Frontaal Naakt.” (Joyce Brekelmans)

‘Fucking goed geschreven en met de vinger op de zere plek van het multicultidebat.’ (jury Dutch Bloggies 2009)

Frontaal Naakt is een buitengewoon intelligent en kunstig geschreven, even confronterend als origineel weblog waar ook de reacties en discussies er vaak toe doen.’ (jury Dutch Bloggies 2008)

‘Intellectuele stukken die mooi zijn geschreven; confronterend, fel en scherp.’ (Revu)

‘Extreem-rechtse website’ (NRC Handelsblad)

‘De meeste Nederlanders zijn van buitengewoon beschaafde huize, uitzonderingen als Peter Breedveld daargelaten.’ (Anil Ramdas)

‘Peter Breedveld verrast!’ (Nederlandse Moslim Omroep)

‘Breedveld is voor de duvel nog niet bang’ (Jeroen Mirck)

‘Nog een geluk dat er iemand bestaat als Peter Breedveld.’ (Max J. Molovich)

‘Godskolere, ik heb me toch over je gedróómd! Schandalig gewoon.’ (Laurence Blik)

 

pbgif (88k image)
 

 

(Advertentie)
 

 

pbgif (88k image)
 

LINKS

 

 

RSS RSS