Home » Archief » Torentje bestormen


[02.09.2017]

Torentje bestormen

Peter Breedveld

Geert Wilders en Thierry Baudet willen een politieke aardverschuiving, maar vooralsnog op democratische manier: het volk voeden met alarmistische verhalen over islamisering en omvolking, ons opgelegd door de perfide elite, dan een overweldigende meerderheid halen in het parlement en vervolgens een racistische immigratiepolitiek voeren en universiteiten en media zuiveren van subversieve elementen en zo.

Dat gaat de achterban van de beide heren echter niet snel genoeg. De wens om een gewelddadige staatsgreep leeft heel breed en niet alleen bij Wierd Duk van Het Algemeen Dagblad, die hoopt op een gewapende clash met Nieuwe Orde na. Publicist Joost Niemöller, eind vorig jaar genomineerd voor een prestigieuze boekenprijs, dreigt al heel lang met grootschalig geweld, specifiek gericht op moslims, en de hoofdredacteur van GeenStijl, Marck Burema alias Pritt, verklaarde dit voorjaar nog plechtig dat ‘alleen een staatsgreep dit land nog kan redden’.

Vroegoude heertjes

De nieuwe intellectuele elite, de groep bleke, pafferige jongemannen die de huidige elite gaat vervangen, lust ook wel pap van een staatsgreep. Van de week werd mijn aandacht gevestigd op Café Weltschmerz, een online praatprogramma waar de fine fleur van nieuw-conservatief rechts wordt opgevoerd: Paul Cliteur, Geerten Waling, Erik de Vlieger, Wierd Duk, dat soort types. In deze aflevering zitten twee van die vroegoude heertjes met elkaar te babbelen over een staatsgreep: Sid Lukkassen en Rutger van der Noort.

Sid Lukkassen zag ik een dag eerder toevallig langskomen in een paginagroot artikel in de Volkskrant, de zoveelste hagiografische beschrijving van een vertegenwoordiger van Domrechts. Hij wordt erin afgeschilderd als een Wunderkind, een briljante geest met welhaast bovennatuurlijke gaven. De schrijver van het artikel, Toine Heijmans, is duidelijk geïmponeerd: ‘Sid ordent miljoenen gedachten terwijl hij praat. Al die kennis.’

Leuke vrouwen

Lukkassen heeft een boek geschreven: Avondland en Identiteit. In De Groene Amsterdammer schrijft Thijs Kleinpaste (de laatste keer dat ik die sprak, neigde die ook nog naar Domrechts) dat daarin onder meer de vraag behandeld wordt waarom homo’s zich zo schunnig gedragen en dat Lukkassen uitlegt ‘waarom doorsnee mannen geen leuke vrouw kunnen vinden (antwoord: omdat die liever uitgaan ‘met een boomlange basketbalspeler’, lees: neger)’. Mark Rutte schijnt het eerste exemplaar in ontvangst te hebben genomen. Thierry Baudet schreef het voorwoord en Volkskrant-journalist Derk Jan Eppink een nawoord.

De term ‘Avondland’ (Wierd Duk is er ook gek op) verwijst naar filosoof Oswald Spengler, volgens dit artikel (verschenen in 1939, met dank aan Merijn Oudenampsen) heeft Spengler het gedachtegoed van de Nazi’s salonfähig gemaakt. ‘He was an invaluable ally in attacks on the Weimar Republic and on Marxists, pacifists, democrats, and “world improvers” of all varieties‘. U ziet, Spengler was de Wierd Duk van zijn tijd. Hij is weer helemaal in: binnenkort verschijnt er een nieuwe vertaling van zijn boek ‘Ondergang van het Avondland’.

Moderne popmuziek

Rutger van der Noort moest ik googelen. Die schrijft voor de website OpinieZ, opgericht door de rabiate islamofoben Maja Mischke en Asher Ben-Avraham, en houdt zich bovenmatig met staatsgrepen bezig. Uiteraard is hij al eens geïnterviewd door Wierd Duk: ‘Ik hoop op een omwenteling’.

Over hoe die omwenteling precies vorm moet krijgen, filosoferen Van der Noort en Lukkassen in Café Weltschmerz. Het wijdlopige geneuzel is niet te harden, maar als je goed oplet, hoor je hoe de heertjes het zich allemaal voorstellen. Van der Noort denkt dat er een ‘clash’ komt tussen twee groepen (Dukkie Duk maakt school), Lukkassen ziet een “bestorming van het torentje” voor zich. Dit alles omdat de overheid allerlei beslissingen neemt “over onze hoofden heen” of zoiets, of vanwege de teloorgang van het Avondland, die begonnen is met de moderne popmuziek, als ik het goed begrijp.

Nazi’s met hakenkruizen

Het zal allemaal wel hypothetisch zijn, maar ik denk niet dat Petra Kramer er ver naast zit als ze zegt dat de heren nu vastgezet zouden zijn op de terroristenafdeling Vught als ze moslims of antifascisten waren geweest. Die worden immers dag na dag na dag na dag na dag na dag door media en politiek opgevoerd als terroristen, terwijl racisten en fascisten en zelfs Nazi’s met hakenkruizen en alles alleen nog maar worden neergezet als mensen die de westerse cultuur willen verdedigen.

En al dat gekoketteer met moeilijke boeken en de ideeën van Plato en oud-Griekse neologismen, zo blijkt hier wel weer uit, verhullen slecht wat de heren werkelijk zijn: gewelddadige apen. Woeste primitievelingen die allemaal fantaseren over nekschoten en de hoofden van onze ‘perfide elite’ op staken voor het Binnenhof. Showprocessen en publieke terechtstellingen. Apen.

Voetbal is oorlog

Dit apengedrag breidt zich uit als een olievlek over het hele land, het vervuilt alle aspecten van onze samenleving. Eergisteren werd het Nederlands voetbalelftal verpletterend verslagen door Frankrijk, in het bijzijn van de Franse president Macron en ook Mark Rutte en de minister van buitenlandse zaken, Bert Koenders. Die feliciteerden Macron, zoals het hoort, hartelijk met de klinkende overwinning.

Dit werd door vele Domrechtse amokmakers op Twitter, waaronder de steenrijke fraudeur Erik de Vlieger, opgevat als een vorm van landverraad. Rutte had het stadion blijkbaar woedend moeten verlaten, Macron geen blik waardig gunnend.

Dit gajes kreeg versterking van de intellectuele elite in de vorm van Leon de Winter. De Winter gedraagt zich de laatste maanden zelfs voor zijn doen ronduit bizar, maar wat hij over Ruttes felicitatie aan Macron schrijft, is zowel hilarisch als bloedstollend eng:

‘Voetbal is de voortzetting van de tribale oorlog met andere middelen. Als jouw tribe wordt afgeslacht, ga je niet grijnzen. Kijk weg, zwijg.’

Nieuw nationalistisch elan

Nu is het nationale voetbal al heel lang omgeven met een sfeer van nationalisme die naar mijn mening erg ongezond is, maar De Winter tilt de koorts hier naar een hoger plan. Hij maakt er een stammenoorlog van, waarbij de eer van je land op het spel staat en dus jouw persoonlijke eer. En in zijn ogen is Nederland niet verslagen maar afgeslacht door de vijand.

Apen zijn het. En als afsluiter dit filmpje dat ik op Twitter zag langskomen. Ik weet niet wie het zijn en waar het is, maar een fakkeloptocht, zo vlak na Charlottesville, waarbij het volkslied wordt gezongen, sinds kort ook de inzet van een poging tot nieuw nationalistisch elan, ik word daar heel ongemakkelijk van.

Is het Vrije Woord u écht lief? Help me dan met een financiële bijdrage. Deze website wordt elke dag bedreigd door de virtuele knokploegen van Domrechts, malafide Nederlandse journalisten en zelfs door de vicepremier. Steun Frontaal Naakt. Doneer aan de enige dwarsdenkende, onafhankelijke site van Nederland. Stort wat u missen kunt op rekeningnummer NL59 RABO 0393 4449 61 (N.P. Breedveld, Rabobank Rijswijk), SWIFT BIC RABONL2U o.v.v. ‘Frontaal Naakt’. Lees hier waarom dat niet met PayPal kan. Nog liever heb ik dat u op Frontaal Naakt adverteert of mij inhuurt. Mail mij.

Peter Breedveld, 02.09.2017 @ 13:31

[Home]
 

30 Reacties

op 02 09 2017 at 15:57 schreef dewanand:

============== [wfor1346:38]

N1: REF kern Cit Peter Breedveld

‘Leuke vrouwen’
‘Lukkassen heeft een boek geschreven: Avondland en Identiteit. In De Groene Amsterdammer schrijft Thijs Kleinpaste (de laatste keer dat ik die sprak, neigde die ook nog naar Domrechts) dat daarin onder meer de vraag behandeld wordt waarom homo’s zich zo schunnig gedragen en legt Lukkassen uit ‘waarom doorsnee mannen geen leuke vrouw kunnen vinden (antwoord: omdat die liever uitgaan ‘met een boomlange basketbalspeler’, lees: neger)’.’

N2. Ja Peter, dit boek v Sid Lukkassen heeft voorwoord van Herr Thierry Baudet (14,1888) met zijn pootafdruk, je zou haast geloven in de reincarnatie theorie en dan Joseph Goebbels, Albert Speer, en adolf hitler in een nieuw jasje voor je ogen zien.

N3. Maar ok ik als Hindoe aapje geloof in reincarnatie cycli, net zolang totdat je ooit de Samsara Jackpot loterij wint en moksha realiseert gedurende de laatste 360 seconden in je luxueuze Hollandse psycho gaskamer, als je hart dan voor de laatste keer zichzelf leegpompt.

N4. Reincarnatie v alle Nazi’s uit WOII is dus voor ons als hindoe aapjes iets natuurlijks en noch goed, noch slecht // karmische plicht nazi zielen

op 02 09 2017 at 16:08 schreef marcodB:

Uitstekend stuk, Peter, Imho helemaal raak. Even als aanvulling als je me toestaat.
-1- Toen Baudet nog voor wetenschapper wilde doorgaan omschreef hij zich als Spengleriaan, kenner van het werk van Spengler. Dit was jaren geleden voordat Pegida de term avondland gebruikte.
-2- Als je Lukassen en Baudet echt “los” wilt horen gaan, dan zijn er deze 2 fragmenten:
Over cultuurmarxisme: https://www.youtube.com/watch?v=SlUGYLj1dPU en over feminisme: https://www.youtube.com/watch?v=fnmuV7PJ5xg
Beide fragmenten hebben een ZEER hoog Koot-en-Bie gehalte…

op 02 09 2017 at 17:30 schreef MNb:

“vooralsnog op democratische manier”
Dat is Hitler tenslotte ook gelukt in 1933 en de SA was net zo ongeduldig.

“Als jouw tribe wordt afgeslacht, ga je niet grijnzen. Kijk weg, zwijg.”
Kolere. De finale van 1974 zag ik in de Elzas samen met een Duitse toerist, in een plaatselijke woning. Na afloop had ik tranen in mijn ogen, maar heb hem wel een hand gegeven. Oh ja, ik was nog geen 12.
Kijk, PB, ik zit ver weg en vind het af en toe moeilijk je te geloven. Alleen krijg ik regelmatig onafhankelijke bevestiging van mijn zoon. Je bent niets te somber en pessimistisch; er zijn nog veel te weinig mensen die zien wat er gebeurt en waar Nld. naar toe gaat.

op 02 09 2017 at 17:50 schreef sum:

Peter, dat de ratten boven het riool zijn gekomen en als een plaag hun aanwezigheid drukken in de media, kranten en het dagelijks leven, is mede te danken aan onze politieke (tering)lijders. Onze MP van niet-alle-nederlanders had al beloofd NL terug te geven aan NLs en likte zijn vingers bij af. Daarbij ook nog vermeldde dat er niets goeds kwam van de multiculturele samenleving. 1+1+1= rage against the machine voor neonazis.

op 02 09 2017 at 20:08 schreef Koos Swart:

Er is al eens een “social media relletje” geweest om die Rutger van der Noort. De man is zeer verknipt van de universiteit gekomen. Ik ben me toen af gaan vragen waarom bedrijven de naam “Friesland” in hun bedrijfsnaam mogen plakken. Slaat nergens op, zeker niet als dit soort types een leidinggevende functie hebben bij zo’n bedrijf en dan niet echt representatief overkomen in hun communiceren.
Die leidinggevende functie heeft hij volgens zijn professoren verdiend aan het doen wat zijn professoren zeggen. Die kregen daar dan ook dik voor betaald.
God, wat haat ik de universiteit.

op 02 09 2017 at 21:09 schreef Chakir:

Arme Leon.. denkt ie nu echt dat de nazi’s hem zien als tribe member? Hij (en Wilders voorop) draaien de joden al jaren een rad voor ogen door samen met de nazi’s islamofobie te propageren. Don’t forget my brothers: nazi’s geloven NIET in een JOODS-christelijke cultuur.

op 03 09 2017 at 01:37 schreef dewanand:

============== [wfor1346:38:2]

N5. Ja Chakir, miaauw, zielig al die binaire haat ideologieen, met religieus en nazi tintje. ONze mensapensoort is zielig, ik ook, ja jezelf overwinnen is de echte overwinning. De Jackel en Hyde in jezelf overwinnen, en alletwee nek omdraaien, en lekker cremeren, voeren aan de haaien.

N6. Gisteravond in wild bosdeel delftse hout gewandeld zonder licht, smal bospad met brandnetels, stukje met modderplas. Zo voel ik een sterkere band met de Hollandse aardkloot en kan ik de blanke KKK/ nazi/ RE hollanders beter aanvoelen.

N7. Zielig dat Thierry Baudet alles zo wil verbloemen met dure woordjes, oikofobi, cit ‘ Café Weltschmerz, een online praatprogramma waar de fine fleur van nieuw-conservatief rechts wordt opgevoerd’. Hahahah raar, waarom dat duitse weeklagend woordje: – met smart en weemoed in mijn HOOGduits hartje kijk ik tranend naar mijn uitstervende kleurloze, Arisch Arctische Ubermensapen ras, O here adolf JHWH daal neer aub, begeester mij, zend de nieuwe pantoffelheld met zijn mooie kapsel en sexy snorresnitje???

N8. Ach kom op, zonder superieure blanken hadden wij nu geen seksuele revolutie, geen hi tech anale vibrators enz enz.

op 03 09 2017 at 02:04 schreef Murat:

Thierry Baudet met zijn Romaanse achternaam en zijn donkere voorkomen is zelf ook een smet op het Germaanse ras.

Hij zal een van de eerste insiders zijn die de echte diehard nazis, zodra ze aan de macht zijn, zullen pakken.

op 03 09 2017 at 09:40 schreef toto:

Murat.
Hitler was donkerharig. Goebbels was donkerharig en mank. Zagen er absoluut niet uit als edelgermanen. Voor de diehard nazis in die tijd geen enkel beletsel. Hun gebral ging er bij de meute in en bleef er ingaan, als gods woord in een ouderling. Schreeuwitje is een Indo, Bidet van Franse afkomst. Dat maakt de huidige diehard nazi echt niets uit, omdat het alleen om het bevestigende gebral gaat.

op 03 09 2017 at 11:09 schreef Sonar:

Alcohol.

Bovenmatig alcoholgebruik is wat al die gasten bindt. Toine H. uitgezonderd, die ontbeert de hersencellen om weg te drinken.

op 03 09 2017 at 11:10 schreef babs:

Dat artikel van Toine Heijmans had ik gelezen als heerlijk cynisme. Nu, na herlezing, weet ik het echt niet meer.

Als het niet cynisch bedoeld is, gaat de intellectuele verarming harder dan ik dacht. Is het wel cynisch, dan is het erg grappig, maar dan is wel pijnlijk dat je dit soort teksten tegenwoordig als serieus kunt lezen.

op 03 09 2017 at 11:13 schreef Murat:

True toto.

Zat een beetje te dollen.

op 03 09 2017 at 12:34 schreef dewanand:

============== [wfor1346:38:3]

N9. Cit media: FVD lid hiddema in actie

05-07-2017
Motie van het lid Hiddema over het per 31 december 2017 stoppen van iedere financiële ondersteuning van de discriminatieregistratiebureaus
verworpen met 128 zetels

N10. Dat hele gezeik artikel 1 en 7 afschaffen uit grondwet. Domme oneliners, met garnalen hersentjes, mongooltjes IQ, zielig hoor die psychopaten in de tweede nationale peeskamer. Hoe kan nou een mongooltje daar op de wc schijten hele dag?? Ook D66, Pvda, CDA, VVD hebben van die fulltime Hollandse mongooltjes in dienst met salarissen van 6 digits.

N11. Nou miaauw Peter Breedveld verzoekje v Wieroe om je eigen Frontaal Naakte vingerclub te starten om zo ook lekker te gaan schijten in dat nationale peeshokje bij binnenhof. Jouw Seculiere Fundamentalisme is echt Post Modern NeoHollands, met kebab en humus sausje he om het spannender te maken in jou Hollandse peeshokjes en dark rooms. Wieroe wil van Nederland een Love and Fuck Nation maken, hele wereld moet in Nederland komen om liefde te kopen achter het glas in alle standjes uit de Rooie Oortjes en Gay Cocktail. Echte Toeristische miljarden knaller he kan dit worden zeg.

op 03 09 2017 at 14:15 schreef ex-cellentie:

voetbal is geld

net zo dom als juichen voor unielever

op 03 09 2017 at 15:50 schreef Hans:

Nou heb ik in dit artikel meerdere keren gelezen : Domrechts .
Wat een stigmatisering van een deel van de goed bedoelende Nederlanders .

op 03 09 2017 at 15:52 schreef Hans:

Dewanand : blijkbaar geen fatsoen meer?
Het verkeerd gebruik van het woord mongooltje ?
Flinke vent.

op 03 09 2017 at 17:11 schreef Peter:

Hans is van de fatsoensbrigade.

op 03 09 2017 at 18:09 schreef MNb:

Goede bedoelingen kunnen prima dom zijn, of ze nou van rechts of van links komen.

op 03 09 2017 at 19:18 schreef Chris:

Halfgod Dewa had voor de verandering al eens halfdags te diep in het glaasje gekeken en haalde ’t één en ander al onderuit voor menigeen wakker was. Saluut ende proost.

op 03 09 2017 at 19:36 schreef Murat:

Hans vindt het best dat rechts het over rassen heeft en multiculturele Nederlanders wegzet. Who cares, zijn toch maar bruintjes.

Maar het woordje ‘domrechts’!? Hoe durf je!

op 03 09 2017 at 20:43 schreef Hans:

Peter , wat is er tegen een beetje fatsoen ?

Waarom word er toch altijd gedacht dat rechts een hekel heeft aan bepaalde rassen ?
Er bestaan ook nog normale rechts denkenden net zo als er normale links denkenden zijn .
Domrechts is net zo’n vreemd scheldwoord als achterlijk links.

op 03 09 2017 at 20:46 schreef Daan:

Gezien het feit dat NL alle soevereiniteit heeft overgedragen aan Brussel heeft een staatsgreep niet zo gek veel zin meer…

op 03 09 2017 at 21:00 schreef dewanand:

============== [wfor1346:38:5]
Miaauw Hans, ea Fnaakters,

N12. Hindoe fundamentalisme stelt absoluut: wij existeren in dwaita, de dualiteit, maw: als iemand schrijft over ‘Domrechtse Nederlanders’ dan bestaan er ook ‘Slimrechtse Nederlanders’, simpelweg omdat dit dwaita in engere zin is. Maar het is niet 0 en 1, nee ook grijs, dus zijn er ook ‘DOMslimRechtse Nederlanders’, ‘(dom/2)SlimRechtse Nederlanders’, ‘(DOM^2)Slimrechtse Nederlanders’ enz. .

N13. Een ‘(dom^3)SlimRechtse Nederlander’ die artikel 1 en 7 v d grondwet wil laten deleten moet er wel rekening mee houden dat de buitenlanders en allochtonen dan daarna ook in staat zijn om zijn blanke Nederlanders legaal kapot te discrimineren, en lokaal zijn de blanken al vaak een verzwakte minderheid.

N14. Ja, beste is FVD, PVV, NVU en Pvdd moeten een beschaafd en professioneel PRO WHITE DUTCH alliantie vormen, een soort Post Moderne Unie van Utrecht om hen teerbeminde vieze turfpoldertje terug te pakken van de bezetters sedert 5 mei 1945, evt via een HOMOfiele oorlog met scherpgeslepen dildo’s, buttplugs en vibrators, echte Moderne hi tech LOVE WAR

N15. haha Rectale Zumba en jenever borrel v nacht rond 04:30 voel ik nog

op 03 09 2017 at 21:39 schreef Chakir:

VREEMD scheldwoord? HAHAHAHAHAHAHAHA!
….Bedankt, ik kan weer volle goede moed de week starten morgen

op 03 09 2017 at 22:29 schreef Jules Dijcks:

Eens met Sonar: alcohol. Dat goedje waar Zappa ooit over schreef: “Wij, als groep van mannen, zullen deze edele drank tot ons nemen waarna we die gast daaro helemaal tot moes zullen slaan.” Het goedje ook dat naar mijn geslepen mening de Russen WO2 liet winnen, dat machinegeweervuur was toch maar “exxtra ppppaaarrteyyy effects”.

In combinatie met social media 1 hell van een manier om de mensheid Met Spoed kapot te krijgen on oh so many levels. Je kunt geen echte trots en dus ook geen overlevingsdrang verwachten van mensen die hun hele prive al over t internet uitgekotst hebben.

Face(book) it, peoples: poepslingeren is de nieuwe norm en nucleaire poep slingert voort t beste. Bereid uw ondergeschikten en volgers voor op de 500 meter gemengd swaffelen.

*series of muffled shreeks & yells*

op 03 09 2017 at 22:42 schreef Floris Schreve:

En we werden vandaag meteen bediend in Buitenhof, https://www.vpro.nl/buitenhof/speel~POMS_VPRO_10595449~cultuurmarxisme~.html
Wederom het bewijs hoe mainstream dit geluid is geworden

op 03 09 2017 at 22:43 schreef Paul Hoekveld:

Hele rake column

op 04 09 2017 at 00:19 schreef Blom Dondje:

Dewanand, ik ben agnost en ga er vanuit dat ik qua het hiernamaals eigenlijk zo goed als niets weet… Maar goed, moet je voor moksha ook nog naar dom/slim links kijken ?

op 04 09 2017 at 12:26 schreef dewanand:

============== [wfor1346:38:6]

N16. Miaauw Blom Dondje, mooie vraag, antw: Moksha is een limiettoestand waarbij alle karmische ladingen uit alle vorige levens dus absoluut de NUL waarde behaald hebben, door boete doening (tapasya, asceet zijn), offeren (yajna), diverse yoga levels realiseren, en het vervullen van je karmische plichten. Feitelijk is het een extreem geatomiseerde activiteit, als EENLING, EINZELGANGER, een lichaam, een ziel, een jiva, een chetan, die dus Moksha willen realiseren tijdens deze ene reincarnatiecyclus en zo Samsara dus voor eeuwig willen verlaten. Extreem individualistisch, en het aardse, materiele moet je eruit gooien, verzaken dus, is vergankelijk, tamasisch, vol demonen die gevangen zitten in Kama (lust) en Artha (weelde, bezit).

N17. Wel heb je de aarde, Dharti Maata nodig om Moksha te realiseren dus een hechte, spirituele verbondenheid met je eigen aardkloot is noodzakelijk en daarom moet je ahw op extreem rechtse wijze je Bodem, Bloedband en Vlag toch respecteren, omdat dit de metafysische link is tussen de astrale werelden en het materiele. Hierbij kan je liever satthvisch voelen dan tamasisch, dus je hoeft niet in X-haat te leven,…..

op 05 09 2017 at 22:28 schreef vander F:

Voordat Oswald Spengler allerlei narigheid in de schoenen krijgt geschoven:
Oswald had zelf niets met de Nazis, hij verzette zich openlijk tegen Hitler,
verder was Spengler een anti-racist, hij vond dat hele ras gedoe maar onzin.
Slecht voorbeeld dus als je racistische nazi’s wil duiden.
Blijft staan dat het een steile conservatieve nationalist was die weldegelijk medeverantwoordelijk was voor het politieke klimaat in het interbellum waarin de nazis konden gedijen.
https://www.nrc.nl/nieuws/1992/04/11/de-cultuurpessimistische-bevlogenheid-van-oswald-spengler-7139772-a256465

Nieuwe reactie
Naam:
E-mail:
Homepage:
  Afbeelding invoegen
 

 


Home

Archief

 

STEUN FRONTAAL NAAKT MET EEN TIKKIE!

 

 

OF VIA PATREON!

 

 

Let op: Toelating van reacties en publicatie van opiniestukken van anderen dan de hoofdredacteur zelf betekent geenszins dat hij het met de inhoud ervan eens is.

 

pbgif (88k image)
 

MEEST GELEZEN IN 2024

O Richard K., martelaar van de Afgehaakten

O Liever Wilders dan Yesilgöz

O Hoe Albert Heijn constant probeert ons te bestelen

O Kankerhomo

O Domheid is een kanker en we zitten nu in stadium 4

O Harde Por

O Het terloopse nazisme van Caroline van der Plas

O Zijn onze universiteiten antisemitische Hamasbolwerken?

O Vrij Nederland: Peter Breedveld had toch weer gelijk

O Er is niks meer om respect voor te hebben

 

MEEST GELEZEN EVER

O Caroline van der Plas, dwangmatige leugenmachine

O Caroline van der Plas is de Nederlandse Donald Trump

O YouPorn

O Iedereen haat Sander Schimmelpenninck omdat hij écht onafhankelijk is

O Wierd Duk de pro-Russische complotdenker

O Domme Lul

O Frans Timmermans kan het einde van de domrechtse ijstijd zijn

O Wierd Duk en Jan Dijkgraaf, hoeders van het fatsoen

O De koning van het uittrekken van de damesslip

O Haatoma

 

pbgif (88k image)
 

CONTACT
Stuur uw loftuitingen en steunbetuigingen naar Frontaal Naakt.

 

NIEUWSBRIEF
Ontvang gratis de Frontaal Naakt nieuwsbrief.

 

pbgif (88k image)
 

BLURBS
“How does it feel to be famous, Peter?” (David Bowie)

“Tegenover de enorme hoeveelheid onnozelaars in de Nederlandse journalistiek, die zelfs overduidelijke schertsfiguren als Sywert, Baudet en Duk pas ver in blessuretijd op waarde wisten te schatten, staat een klein groepje van ondergewaardeerde woestijnroepers. Met Peter op 1.” (Sander Schimmelpenninck)

“Frontaal Naakt dient een publiek belang” (mr. P.L.C.M. Ficq, politierechter)

“Peter schrijft hartstochtelijk, natuurlijk beargumenteerd, maar zijn stijl volgt het ritme van zijn hart.” (Hafid Bouazza).

“Ik vind dat je beter schrijft dan Hitler” (Ionica Smeets)

“Peter is soms een beetje intens en zo maar hij kan wél echt goed schrijven.” (Özcan Akyol)

“Jij levert toch wel het bewijs dat prachtige columns ook op weblogs (en niet alleen in de oude media) verschijnen.” (Femke Halsema)

“Literaire Spartacus” (André Holterman)

“Wie verlost me van die vieze vuile tiefuslul?” (Lodewijk Asscher cs)

“Pijnlijk treffend” (Sylvana Simons)

네덜란드 매체 프론탈 나크트(Frontaal Naakt)에 따르면, 네덜란드 라 (MT News)

“Echt intelligente mensen zoals Peter Breedveld.” (Candy Dulfer)

“De Kanye West van de Nederlandse journalistiek.” (Aicha Qandisha)

“Vieze gore domme shit” (Tofik Dibi)

“Ik denk dat de geschiedenis zal uitmaken dat Peter Breedveld de Multatuli van deze tijd is.” (Esther Gasseling)

“Nu weet ik het zeker. Jij bent de antichrist.” (Sylvia Witteman)

“Ik ben dol op Peter. Peter moet blijven.” (Sheila Sitalsing)

“Ik vind hem vaak te heftig” (Hans Laroes)

“Schrijver bij wie iedereen verbleekt, weergaloos, dodelijk eerlijk. Om in je broek te piesen, zo grappig. Perfecte billen.” (Hassnae Bouazza)

“Scherpe confrontatie, zelfs als die soms over grenzen van smaak heen gaat, is een essentieel onderdeel van een gezonde democratie.” (Lousewies van der Laan)

“Ik moet enorm lachen om alles wat Peter Breedveld roept.” (Naeeda Aurangzeb)

“We kunnen niet zonder jouw geluid in dit land” (Petra Stienen)

“De scherpste online columnist van Nederland” (Francisco van Jole)

“Elk woord van jou is gemeen, dat hoort bij de provocateur en de polemist, nietsontziendheid is een vak” (Nausicaa Marbe)

“Als Peter Breedveld zich kwaad maakt, dan wordt het internet weer een stukje mooier. Wat kan die gast schrijven.” (Hollandse Hufters)

“De kritische en vlijmscherpe blogger Peter Breedveld” (Joop.nl)

“Frontaal Naakt, waar het verzet tegen moslimhaat bijna altijd in libertijnse vorm wordt gegoten.” (Hans Beerekamp – NRC Handelsblad)

“De grootste lul van Nederland” (GeenStijl)

“Verder vermaak ik mij prima bij Peter Breedveld. Een groot schrijver.” (Bert Brussen)

“Landverrader” (Ehsan Jami)

“You are an icon!” (Dunya Henya)

“De mooie stukken van Peter Breedveld, die op Frontaal Naakt tegen de maatschappelijke stroom in zwemt.” (Sargasso)

‘De website Frontaal Naakt is een toonbeeld van smaak en intellect.’ (Elsevier weekblad)

“Frontaal Gestoord ben je!” (Frits ‘bonnetje’ Huffnagel)

“Jouw blogs maken hongerig Peter. Leeshonger, eethonger, sekshonger, geweldhonger, ik heb het allemaal gekregen na het lezen van Frontaal Naakt.” (Joyce Brekelmans)

‘Fucking goed geschreven en met de vinger op de zere plek van het multicultidebat.’ (jury Dutch Bloggies 2009)

Frontaal Naakt is een buitengewoon intelligent en kunstig geschreven, even confronterend als origineel weblog waar ook de reacties en discussies er vaak toe doen.’ (jury Dutch Bloggies 2008)

‘Intellectuele stukken die mooi zijn geschreven; confronterend, fel en scherp.’ (Revu)

‘Extreem-rechtse website’ (NRC Handelsblad)

‘De meeste Nederlanders zijn van buitengewoon beschaafde huize, uitzonderingen als Peter Breedveld daargelaten.’ (Anil Ramdas)

‘Peter Breedveld verrast!’ (Nederlandse Moslim Omroep)

‘Breedveld is voor de duvel nog niet bang’ (Jeroen Mirck)

‘Nog een geluk dat er iemand bestaat als Peter Breedveld.’ (Max J. Molovich)

‘Godskolere, ik heb me toch over je gedróómd! Schandalig gewoon.’ (Laurence Blik)

 

pbgif (88k image)
 

 

(Advertentie)
 

 

pbgif (88k image)
 

LINKS

 

 

RSS RSS