Home » Archief » Moslims, vluchtelingen en naaktlopers


[27.06.2017]

Moslims, vluchtelingen en naaktlopers

Peter Breedveld


Scène uit: ‘Vivre Nu, à la recherche du paradis perdu’.

Dat het Avondland – een nogal melodramatische benaming voor het Europese continent – wordt bedreigd door de moslims en de linksen en door massa’s vluchtelingen, dat wisten we al. Maar de altijd wakkere journalist Wierd Duk heeft een nieuw stukje van het grote complot tegen onze beschaving blootgelegd en it ain’t pretty, lieve lezers. De muzelman, met zijn lappen en kopvodden en zwarte tenten en zijn liefde voor overdadig textiel heeft versterking gekregen van… naakte mensen!

U leest het goed, naakte mensen werken keihard aan de ondergang van het Avondland. Dukkie Duk gaat waar niemand anders durft te gaan en stuitte op deze subversieve expressie van de permissieve allesmoetkunnen, no rules-cultuur.

Decorum in het museum

Mensen die naakt een tentoonstelling van foto’s van Robbert Mapplethorne bezoeken, Annabel Nanninga wordt het nu ook te gortig. De altijd stijlvolle freule, behoedster van de goede smaak en de nette manieren, bekend geworden door haar fijnzinnige bijdragen aan de sjieke website GeenStijl, die het motto ‘deugdzaam, wellevend en altijd in goede harmonie‘ hoog in het vaandel draagt, pleit voor een béétje decorum in het museum.

En ze heeft volstrekt gelijk natuurlijk. Naakt en kunst horen niet bij elkaar. Naakt en kunst, dat is olie en water, water en vuur, onze superieure beschaving heeft het naakt millennia lang uit de kunst weten te houden. De Oude Grieken, Michelangelo, Rubens, Rembrandt, ze moesten niks hebben van naakt en daar hadden ze goede redenen voor. Als je naakt wil zijn, ga je maar naar Iran!

Bekrompen domineeszoon

Ja, ik stond er ook van te kijken, maar click maar op de links, ze zeggen het allemaal echt. Westerse vrijheden moet je maar in Iran gaan doen en niet in Rotterdam want gereformeerden kwetsen is zóóóó makkelijk. Dus: naakt in Iran moet en in Nederland is het de ondergang van onze beschaving. Overigens is er, voor zover ik weet, geen gereformeerde die zich druk maakt om die naakte bezoekers van de tentoonstelling van Mapplethorne, het zijn Duk en Nanninga en Erik de Vlieger en van die Elsevier-achtige types die er een rolberoerte van krijgen.

Duk legt zelfs een link met seksueel misbruik. Hier toont zich de bekrompen domineeszoon uit één of ander Fries kutdorp waar niemand normaal met elkaar kan omgaan: naakt = seks en seks = seksueel misbruik. Jij bent getraumatiseerd, jongen. Je opvattingen zijn echt niet gezond.

Iemand wijst er nog op dat naaktcultuur, FKK, onlosmakelijk deel uitmaakt van de Europese cultuur, maar Duitslandkenner Duk weiß es besser: allein in de DDR! (geperverteerde linksmensen, snapt u wel). Nou ja, sta me toe over je parade heen te pissen, Dukkie Duk, FKK ontstond in Duitsland aan het begin van de 20e eeuw, lang, lang voordat er sprake was van de DDR. Ongeveer tegelijkertijd ontstond het naturisme in Frankrijk en in Spanje is el naturismo ook al heel oud, in elk geval al van voor de oorlog.

Katholieke conservatieven

Het was een romantische beweging van mensen die in harmonie met elkaar en met de natuur wilden leven, nadrukkelijk a-seksueel en weet je wie er ook een grafhekel aan hadden? De fascisten. Jawohl, Herr Hitler zag naakt óók als een bedreiging van het Avondland (een verbod op naaktrecreatie werd in Nazi-Duitsland uiteindelijk wel versoepeld, moet ik eerlijk zeggen) en Franco verbood het eveneens.

In Nederland werd het naturisme na de Tweede Wereldoorlog populair, onder linksmensen that is. Naakt met elkaar achter de heg speelden ze Adam-en-Eva’tje, alsof de verschrikkingen van de oorlog daarmee konden worden bezworen. Katholieke conservatieven dreigden die nudistenkampen in de hens te steken.

Dit is het kenmerk van de ware fascist, altijd en overal, of-ie nou islamitisch is of christelijk of atheïstisch. Hij zal altijd willen bepalen hoeveel kleding jij aan mag. Je mag niet teveel, maar zeker ook niet te weinig. De zedelijkheid moet worden bewaakt. En seks is om kinderen te maken en niet om van te genieten, want daar komt misbruik van en allerlei andere ellende.

Naakt = vrijheid en fascisten haten vrijheid het meest van alles.

Daarom: gooi die kleren uit, lieve mensen. Hoe sneller dat afschuwelijke Avondland van Dukkie Duk ten onder gaat, hoe liever het me is.

Is het Vrije Woord u écht lief? Help me dan met een financiële bijdrage. Deze website wordt elke dag bedreigd door de virtuele knokploegen van Domrechts, malafide Nederlandse journalisten en zelfs door de vicepremier. Steun Frontaal Naakt. Doneer aan de enige dwarsdenkende, onafhankelijke site van Nederland. Stort wat u missen kunt op rekeningnummer NL59 RABO 0393 4449 61 (N.P. Breedveld, Rabobank Rijswijk), SWIFT BIC RABONL2U o.v.v. ‘Frontaal Naakt’. Lees hier waarom dat niet met PayPal kan. Nog liever heb ik dat u op Frontaal Naakt adverteert of mij inhuurt. Mail mij. Mij financieel steunen kan nu ook op Patreon.

Peter Breedveld, 27.06.2017 @ 08:03

[Home]
 

10 Reacties

op 27 06 2017 at 08:14 schreef Martijn:

Ze draaien door. Ik durf nog niet te hopen dat het hun ondergang wordt, iets te vaak gedacht “zover zal het niet komen met zo’n schertsfiguur” maar toch. Laat ze maar lekker opkrullen in een eenzaam uithoekje van teh internetz tussen de animated gifs van penisverlengingsadvertenties.

op 27 06 2017 at 14:02 schreef wees:

k zou graag op de links klikken.
echter ….
“you are blocked from following this account.”
meisje Annabel vind dat haar wijsheid niet aan mij besteed is.

op 27 06 2017 at 14:04 schreef Peter:

Met je rechtermuisknop op de links clicken, dan ‘in incognitovenster openen’. Veel leesplezier.

op 27 06 2017 at 14:10 schreef wees:

hahahaha

hilarisch

op 27 06 2017 at 16:37 schreef Jeroen S. van den Heuvel:

Weet je zeker dat je me naakt wil zien?

op 27 06 2017 at 18:49 schreef Martijn:

Eerst gaven die “benoemers” de extremisten feitelijk gelijk in wat dan die “ware islam” zou zijn. Alleen was het voor de ene kant een schrikbeeld en voor de andere kant een ideaal.

Nu beginnen die kritikasters in hun blinde angst voor “liberalen” ook in puritanisme op hun vijanden te lijken.

Rare tijden, Plato waarschuwde er al voor.
https://youtu.be/cnzo9qXLFUo

op 28 06 2017 at 05:11 schreef Murat:

Maar je ‘moet naar ze luisteren’, want we hebben ze ‘al lang genoeg genegeerd’ en lang genoeg ‘weggekeken’ van de ‘echte problemen’ die zij aankaarten.

op 28 06 2017 at 18:34 schreef Jeroen Spruit:

“…maar Duitslandkenner Duk weiß es besser: allein in de DDR!”

Daarom pakken al die binnenvaartschippers bij Lobith hun verrekijker en bergen ze hem pas weer op bij Karlsruhe. Dus toch om de natuur aan de oevers te bewonderen. Ik kon het me al niet voorstellen bij die doorgaans keurige gereformeerde riviervaarders.

Echt een hilarische vent, die Duk.

op 28 06 2017 at 18:38 schreef Daan:

Het punt is natuurlijk niet dat naakt aanzet tot seks, maar dat je in 99% van de gevallen een jaar lang geen zin hebt in seks als je eenmaal een ander in al zn lelijke natuur aanschouwt.

Zoals Jerry Seinfeld ooit opmerkte, is de gehele voortplanting van de mens afhankelijk van alcohol. Paartjes vormen zich altijd op uitgaansavonden waarbij de drank rijkelijk vloeit. Zonder alcohol zit je de hele avond hoofdschuddend naar de andere sekse te kijken. Laat staan de rolberoerte die je krijgt als het zich begint te ontkleden later op de avond.

Met Nanninga en Duk meen ik dan ook dat de burka verplicht moet worden gesteld bij museumbezoek.

op 28 06 2017 at 21:19 schreef ikzelf:

•”Een jaar lang geen zin in seks als je eenmaal een ander in al z’n lelijke natuur aanschouwt”
•”Zoals Jerry Seinfeld ooit opmerkte, is de gehele voortplanting van de mens afhankelijk van alcohol”
•”Paartjes vormen zich altijd op uitgaansavonden waarbij de drank rijkelijk vloeit”
•”Zonder alcohol zit je de hele avond hoofdschuddend naar de andere sekse te kijken”
•”Laat staan de rolberoerte die je krijgt als het [sic] zich begint te ontkleden later op de avond”

Meer lachwekkend boude uitspraken kon ik niet vinden in je berichtje… Ben ik blij dat ik de wereld, om nog maar te zwijgen van beide sekses, niet door jouw bril hoef te zien.

Nieuwe reactie
Naam:
E-mail:
Homepage:
  Afbeelding invoegen
 

 


Home

Archief

 

STEUN FRONTAAL NAAKT MET EEN TIKKIE!

 

 

OF VIA PATREON!

 

 

Let op: Toelating van reacties en publicatie van opiniestukken van anderen dan de hoofdredacteur zelf betekenen geenszins dat hij het met de inhoud ervan eens is.

 

pbgif (88k image)
 

MEEST GELEZEN IN JUNI

O Aso’s in de trein

O Waarom zijn christenen van die hardvochtige klootzakken?

O Huub Stapel is een klootzak

O Het gilde van het bruine gajes

O Lampies ontdekken: extreemrechts is best linke soep

O Mag geen omvolking zeggen

O Harde stukjes poep

O Niet zien is geloven

O Wilders: domme lul of geniale schurk?

O Ook Jezus was een harteloze bullebak

 

MEEST GELEZEN EVER

O Caroline van der Plas, dwangmatige leugenmachine

O Caroline van der Plas is de Nederlandse Donald Trump

O YouPorn

O Iedereen haat Sander Schimmelpenninck omdat hij écht onafhankelijk is

O Wierd Duk de pro-Russische complotdenker

O Domme Lul

O Frans Timmermans kan het einde van de domrechtse ijstijd zijn

O Wierd Duk en Jan Dijkgraaf, hoeders van het fatsoen

O De koning van het uittrekken van de damesslip

O Haatoma

 

pbgif (88k image)
 

CONTACT
Stuur uw loftuitingen en steunbetuigingen naar Frontaal Naakt.

 

NIEUWSBRIEF
Ontvang gratis de Frontaal Naakt nieuwsbrief.

 

pbgif (88k image)
 

BLURBS
“How does it feel to be famous, Peter?” (David Bowie)

“Tegenover de enorme hoeveelheid onnozelaars in de Nederlandse journalistiek, die zelfs overduidelijke schertsfiguren als Sywert, Baudet en Duk pas ver in blessuretijd op waarde wisten te schatten, staat een klein groepje van ondergewaardeerde woestijnroepers. Met Peter op 1.” (Sander Schimmelpenninck)

“Frontaal Naakt dient een publiek belang” (mr. P.L.C.M. Ficq, politierechter)

“Peter schrijft hartstochtelijk, natuurlijk beargumenteerd, maar zijn stijl volgt het ritme van zijn hart.” (Hafid Bouazza).

“Ik vind dat je beter schrijft dan Hitler” (Ionica Smeets)

“Peter is soms een beetje intens en zo maar hij kan wél echt goed schrijven.” (Özcan Akyol)

“Jij levert toch wel het bewijs dat prachtige columns ook op weblogs (en niet alleen in de oude media) verschijnen.” (Femke Halsema)

“Literaire Spartacus” (André Holterman)

“Wie verlost me van die vieze vuile tiefuslul?” (Lodewijk Asscher cs)

“Pijnlijk treffend” (Sylvana Simons)

네덜란드 매체 프론탈 나크트(Frontaal Naakt)에 따르면, 네덜란드 라 (MT News)

“Echt intelligente mensen zoals Peter Breedveld.” (Candy Dulfer)

“De Kanye West van de Nederlandse journalistiek.” (Aicha Qandisha)

“Vieze gore domme shit” (Tofik Dibi)

“Ik denk dat de geschiedenis zal uitmaken dat Peter Breedveld de Multatuli van deze tijd is.” (Esther Gasseling)

“Nu weet ik het zeker. Jij bent de antichrist.” (Sylvia Witteman)

“Ik ben dol op Peter. Peter moet blijven.” (Sheila Sitalsing)

“Ik vind hem vaak te heftig” (Hans Laroes)

“Schrijver bij wie iedereen verbleekt, weergaloos, dodelijk eerlijk. Om in je broek te piesen, zo grappig. Perfecte billen.” (Hassnae Bouazza)

“Scherpe confrontatie, zelfs als die soms over grenzen van smaak heen gaat, is een essentieel onderdeel van een gezonde democratie.” (Lousewies van der Laan)

“Ik moet enorm lachen om alles wat Peter Breedveld roept.” (Naeeda Aurangzeb)

“We kunnen niet zonder jouw geluid in dit land” (Petra Stienen)

“De scherpste online columnist van Nederland” (Francisco van Jole)

“Elk woord van jou is gemeen, dat hoort bij de provocateur en de polemist, nietsontziendheid is een vak” (Nausicaa Marbe)

“Als Peter Breedveld zich kwaad maakt, dan wordt het internet weer een stukje mooier. Wat kan die gast schrijven.” (Hollandse Hufters)

“De kritische en vlijmscherpe blogger Peter Breedveld” (Joop.nl)

“Frontaal Naakt, waar het verzet tegen moslimhaat bijna altijd in libertijnse vorm wordt gegoten.” (Hans Beerekamp – NRC Handelsblad)

“De grootste lul van Nederland” (GeenStijl)

“Verder vermaak ik mij prima bij Peter Breedveld. Een groot schrijver.” (Bert Brussen)

“Landverrader” (Ehsan Jami)

“You are an icon!” (Dunya Henya)

“De mooie stukken van Peter Breedveld, die op Frontaal Naakt tegen de maatschappelijke stroom in zwemt.” (Sargasso)

‘De website Frontaal Naakt is een toonbeeld van smaak en intellect.’ (Elsevier weekblad)

“Frontaal Gestoord ben je!” (Frits ‘bonnetje’ Huffnagel)

“Jouw blogs maken hongerig Peter. Leeshonger, eethonger, sekshonger, geweldhonger, ik heb het allemaal gekregen na het lezen van Frontaal Naakt.” (Joyce Brekelmans)

‘Fucking goed geschreven en met de vinger op de zere plek van het multicultidebat.’ (jury Dutch Bloggies 2009)

Frontaal Naakt is een buitengewoon intelligent en kunstig geschreven, even confronterend als origineel weblog waar ook de reacties en discussies er vaak toe doen.’ (jury Dutch Bloggies 2008)

‘Intellectuele stukken die mooi zijn geschreven; confronterend, fel en scherp.’ (Revu)

‘Extreem-rechtse website’ (NRC Handelsblad)

‘De meeste Nederlanders zijn van buitengewoon beschaafde huize, uitzonderingen als Peter Breedveld daargelaten.’ (Anil Ramdas)

‘Peter Breedveld verrast!’ (Nederlandse Moslim Omroep)

‘Breedveld is voor de duvel nog niet bang’ (Jeroen Mirck)

‘Nog een geluk dat er iemand bestaat als Peter Breedveld.’ (Max J. Molovich)

‘Godskolere, ik heb me toch over je gedróómd! Schandalig gewoon.’ (Laurence Blik)

 

pbgif (88k image)
 

 

(Advertentie)
 

 

pbgif (88k image)
 

LINKS

 

 

RSS RSS