Home » Archief » Vrije vrouwen


[10.10.2013]

Vrije vrouwen

Peter Breedveld

sm7
Illustratie: Kitan Club, via Les Retro-Galeries de Mister Gutsy

Ik vraag al jaren aandacht voor de roomblanke, autochtone ‘hoer’-roepers (hier bijvoorbeeld, en hier en hier en hier, en hier is een bloemlezing van het fraais dat een Marokkaanse vrouw over zich heen krijgt als ze op televisie is), maar het is heel fijn dat ook iemand anders er een keer wat van zegt en nog mooier als dat een invloedrijk iemand als Femke Halsema is.

Halsema is zelf het mikpunt van zogenaamde islamcritici die zich geweldig druk maken om het lot van onderdrukte moslima’s maar in één adem door fantaseren over haar executie als ‘nazislamitische hoer’ of oproepen haar kaal te scheren omdat ze een ‘moffenhoer’ is. Ook dreigde een islamcriticus eens Halsema’s dochter uit elkaar te trekken. ‘Uit elkaar trekken’ is GeenStijl-jargon voor seks. Daar heeft die psycho het dus van, zoals Halsema zelf terecht opmerkt.

In irrelevantie laten vervagen

Maar daar mág Halsema helemaal niet over klagen, want in de moslimwereld gebeuren veel ergere dingen, kankert GeenStijl. En omdat GeenStijl zo’n beetje de hofleverancier is van roomblanke ‘hoer’-roepers, wat ook aan Halsema niet onopgemerkt is gebleven, wordt zij door de anonieme autodropman achter het Twitter-account van De Jaap ook maar even beschuldigd van haatzaaien. Je gelooft het niet, maar het staat er echt.

Er zijn ook mensen die minder agressief reageren, maar die het door Halsema gesignaleerde probleem wel proberen te bagatelliseren. Bas Paternotte bijvoorbeeld, haalt zijn schouders erover op: Halsema komt er nu pas achter dat de meeste reaguurders debielen zijn. Maar ook aan de goede kant haasten mensen zich om dit vuiltje weer snel onder het vloerkleed te krijgen: ‘Het beste is om ze in irrelevantie te laten vervagen’, meent Hans Laroes. Dat is bombastisch voor: “Je moet ze gewoon negeren”. Krijg ik ook altijd te horen als ik aandacht vraag voor roomblanke, autochtone racisten en seksisten. Je hoort het nóóit als het gaat over allochtone ‘hoer’-roepers.

Extra podium bieden

Laroes vindt het onverstandig om de ‘hoer’-roepers een ‘extra podium‘ te geven. Ik vind dat een bizar standpunt voor een voormalige hoofdredacteur van het NOS-Journaal, die een extra podium heeft gegeven aan terroristen, war-lords, hoofden van schurkenstaten, fraudeurs, beroepsleugenaars, politici en de Paus.

En daar had je de onvermijdelijke Maja Mischke weer, die zich nooit onbetuigd laat als het gaat om schelden op Halsema, moslims en Arabieren. Ook Mischke vindt dat Halsema prioriteiten moet stellen en niet moet zeuren over seksistisch gescheld zolang de moslims hun vrouwen onderdrukken en daar ook alle ruimte voor krijgen van de ‘zogenaamde progressieven die zulk geweld als excessief betitelen’ en die ‘het lijden van meisjes en vrouwen veroorzaakt door ongelijke man-vrouwverhoudingen voor lief nemen’.

Deportatie en vernietiging

Volgens Mischke hoeven de ‘door Halsema aangehaalde Nederlandse voorbeelden niet te vrezen voor hun leven omdat ze vrije vrouwen willen zijn’. I beg to differ en kan nog steeds maar nauwelijks geloven dat de huidige concensus is dat moslims en de ‘zogenaamde progressieven’ niks te vrezen hebben, in het licht van de recente massamoord door Anders Breivik, net als Mischke zelf een islamcriticus, op 77 jonge ‘zogenaamde progressieven’ die volgens Breivik Europa hielpen islamiseren.

Met Breivik in gedachten, maar ook het toenemende extreemrechtse geweld in heel Europa, van Griekenland (Gouden Dageraad) tot Duitsland (‘Döner-moorden’), Frankrijk (racistisch geweld tegen moslimvrouwen) en ook Nederland, waar de NSB-vlag zijn weg inmiddels naar het parlement heeft gevonden en waar oproepen tot deportatie en vernietiging van moslims inmiddels heel gewoon is, zijn oproepen tot het kaalscheren, je executie en de verkrachting van je dochter erg intimiderend.

Verdelgen als mosliminsect

Niet genoemd in Halsema’s stuk, maar toch ook niet onbelangrijk is de manier waarop mijn moslimvrouw wordt behandeld door de dames en heren islamcritci. Hoeft zij ook niet voor haar leven te vrezen? Is het niet ernstig genoeg dat ze wordt bedreigd met verkrachting, dat er wordt opgeroepen haar te verdelgen als een mosliminsect, dat ze dag in, dag uit wordt bedreigd en uitgescholden door hetzelfde soort schorem dat Mischke complimentjes geeft voor haar islamofobe jeremiades?

Moet ik echt geloven dat mijn vrouw geen gevaar loopt als de racistische, islamofobe psychopaat die haar uitscheldt voor antisemietenhoer, haar belaagt als een maniak, fantaseert over haar verkrachting, haar opwacht op Schiphol en foto’s van haar maakt?

Racisten en islamofoben

Wie in 2013 beweert dat ‘zogenaamde progressieven’ wegkijken als het om geweld van moslims tegen vrouwen gaat, is in 2004 blijven hangen. Iederéén heeft het over moslims, links en rechts, progressief en conservatief, hele shariawijken worden door de krant verzonnen om de angst voor de moslims er goed in te houden. Moslims, moslims, moslims – elke dag.

Maar bij extreemrechts geweld tegen vrouwen en allochtonen wordt juist hardnekkig weggekeken. Door de zogenaamde conservatieven, die in werkelijkheid gewoon racisten en islamofoben zijn. Ze beschouwen het als collateral damage in de strijd tegen de vermaledijde islam. Als die eenmaal overwonnen is, zal het vrede zijn op aarde en komt alles goed.

Eigenaardige gewoonte

Seksueel en huiselijk geweld tegen vrouwen is geen exclusief allochtone bezigheid. Eén op de vijf autochtone vrouwen is slachtoffer van huiselijk geweld (tegenover één op die vier allochtone vrouwen), dertig procent is slachtoffer van seksueel geweld (tegenover acht procent allochtone vrouwen). Dat zijn een boel mishandelde vrouwen en dat is geen wonder, in een land waar je te verstaan wordt gegeven dat je je bek moet houden als je het wilt hebben over de eigenaardige gewoonte om vrouwen met een mening verkrachting, verminking en een afschuwelijke dood toe te wensen omdat het nazislamitische,- moslim,- neger,- of gewoon vette hoeren zijn.

Steun Frontaal Naakt, het enige echte dissidente geluid in Nederland! Stort op rekeningnummer NL59 RABO 0393 4449 61 (N.P. Breedveld, Rabobank Rijswijk), SWIFT BIC RABONL2U o.v.v. ‘Frontaal Naakt’.

Peter Breedveld, 10.10.2013 @ 06:43

[Home]
 

13 Reacties

op 10 10 2013 at 07:00 schreef Tanja:

Waarschijnlijk is het meer lallen dan daden, maar dan nog is het bizar. Los van het met twee maten meten. Los van het feit dat er maar 1 extra-verwrongen geest bij hoeft te zijn die het rumoer op denkt te moeten vatten als legitimatie en aanmoediging.
Ik geloof dat ik de bagatelliseerders nóg enger vind dan de brullers – domheid ergert me, maar kan ik begrijpen, al keur ik de uitingen zeer af. Maar wie zogenaamd bij zijn/haar volle verstand is en zegt dat het best meevalt als de brullers de meest uitzinnige bedreigingen oprochelen, die let gewoon niet op.

op 10 10 2013 at 07:03 schreef Rob:

Het account @TPOnl is Bert Brussen. Zie https://twitter.com/WillemBosch/status/387294495056068608 en https://twitter.com/TPOnl/status/387294552656076800

Ik zag gisteren dat een groot aantal “gerespecteerde” rechtsmensen gewoon gezellig praat met Ed Ipskamp. Niks aan de hand joh. Fijne, gezellige, “goede vaderlander”. http://edgeofeurope.files.wordpress.com/2013/10/ipskamp.jpg

op 10 10 2013 at 08:46 schreef Daan:

@Tanja: hoe meer er gelald word hoe dieper het geworteld raakt in de gedachten en uiteindelijk mond het uit in een daad, omdat het in de gedachte is gevestigd en dus gerechtvaardigd. Eng en zorgelijk dus. Wel heel nederlands, als het kalf verdronken is dempt men de put. En daar staan we dan, te wachten tot het beestje nu eindelijk eens kopje onder gaat en niet meer bovenkomt…

op 10 10 2013 at 09:35 schreef Ralph van der Geest:

Ook voor dit stuk geldt wat Marco de Baar ervan zei: recht op het doel af, goed geinformeerd en met een dwingende logica.
Niks aan toe te voegen.
Voor wat betreft het NOS journaal en Laroes’reactie op dat ‘podium bieden’: typisch sheeple-media, als het niet in het belang van de broodheren is, hoef je er niks over te zeggen….sterker nog: moet je erover zwijgen.
En reken maar dat de broodheren van het NOS-journaal belang hebben bij haat jegens moslims!

op 10 10 2013 at 17:12 schreef dewanand:

namaste Peter,

Wieroe en ik zijn toch trots op een succssvolle Marokkaans-nederlandse vrouw, of marokkilander dame zoals Hassnae, en zo zijn er nog veel meer allochtone, Afro, hindoe meiden die het verder hebben geschopt dan de lange, blanke man in Nederland en zelfs tov mij ook als inferieur, bruin koelieaapje. Acht achter elke succesvolle meid staat een trouwe huisman achter het aanrecht en in jouw geval ben jij dit dus: Peter Breedveld is het blanke romig geheim van het grote succes van Hassnae Boazza. Eigenlijk kende ik veel Hindoemeiden die erg hoog kwamen dankzij een roomblanke spuitende Hollandse man die hen af en toe lekker liet ontspannen door hen liefdevol inwendig te masseren met een lang wit en stijf ding in hun broekjes. Dit ding doet wonderen voor elke zwarte, hindoe, of allochtone meid en het is iets dat wij fascinerend vinden. Ik zal hier geen namen noemen van succesvolle hindoemeiden met blanke mannen, maar als je even googelt dan vind je snel een slordige 20.000 van in Nederland en suriname. Dit is een erg interessant intercultureel verschijnsel en ik wil het ooit diepzinniger onderzoeken. Ideale interculturele kruisbestuiving is dit en erg mooi in bed.

op 10 10 2013 at 17:49 schreef Leo Schmit:

Ik begrijp Tanja niet zo goed. Ze zegt dat het meer ‘lallen’ dan daden is. Daarna zegt Tanja dat: ‘ik de bagatelliseerders nóg enger vind dan de brullers’.

Maar door het ‘lallen’ te noemen, bagatalliseert Tanja het probleem. Toch geloof ik dat haar bijdrage goedbedoeld is.

op 11 10 2013 at 15:10 schreef laarmans:

De meeste mannen hebben een hekel aan sterke vrouwen met een eigen mening. In Engeland kreeg Margaret Thatcher pas erkenning nadat ze ballen had getoond in de Falkland oorlog.
Eergisteren schreef Linda Duits een column met de titel: Nederland haat diversiteit.Het kwam er op neer dat er vandaag de dag een keiharde backlash aan de gang is tegen politiek correct denken. Ze haalde Asha ten Broeke en de anti-Zwarte Piet activist aan als voorbeeld.Deze mensen-of je het met ze eens bent of niet-krijgen geen tegenargumenten, maar alleen gelach en eindeloze spot.
Na het laatste punt van mevrouw Duits achter haar column, schakelde ik over naar de comments. Verdomd! Spot en gesneer.Bert Brussen maakte het helemaal bont.Hij besloot zijn commentaar met de vleiende en zeer originele opmerking: Flikker toch op, ga koken wijf.

Zou het dan toch waar zijn dat zwakke mannen bang zijn voor sterke vrouwen?

op 11 10 2013 at 17:36 schreef Thomas E:

Linda Duits heeft soms best een paar aardige punten, en de door jou aangehaalde column is idd een van haar betere, maar het irritante van ex-universitair docent dr Duits is dat veel van haar met veel aplomb geponeerde stellingen wetenschappelijk gezien zo lek als een mandje zijn. En als dat aangetoond wordt gaat ze wild om zich heen trappen. Sterke vrouw? hmmm vileine vrouw met haantjesgedrag, zou ik eerder zeggen.

op 11 10 2013 at 18:44 schreef dewanand:

namaste Laarmans,

mbt je laatste zin: zwakke mannen bang? Hier iets kort, hoewel ik niet alles weet he over paargedrag, baltsgedrag, kasten hierarchie gedrag, hoge aap vs lage aap, ed bij mensapen, erg ingewikkeld en hele wetenschap.

In het algemeen gelden deze stellingen:
1. Mannetjes willen lagere wijfjes om te domineren en mee te paren, dus recessieve meisjes zijn erg geliefd, denk aan lust en het domme blondje.

2. hogere wijfjes maken mannetjes bang en de erectie blijft uit, castratie effect van een dominante wijfje is dit, ze hakt je ballen eraf en vreet ze op.

Ikzelf ben erg inferieur, klein, dun, zwak, koelie kleurtje, in fysieke zin, veel vrouwen weten direct dat ik hen als paarpartner niets te bieden heb, en ik moet deze inferieuriteit van mijzelf accepteren. Voor 97 procent v d wijfjes in nederland ben ik recessief, lager, ongeschikt als paarpartner, maar ik vind een dominant wijfje wel leuk om mee om te gaan, en dit is symbiotisch.

ja de zwakke man is erg bang voor sterke, agressieve, assertieve, rebelse, veeleisende, dominante, wijd uitgerekte meiden, omdat die hem castreren en ontmannen, stories zat he overal, biologisch gezond gedrag.

dewanand en wieroe

op 11 10 2013 at 20:30 schreef vander f:

‘8 % allochtone vrouwen’
Ik mag hopen dat je dit uiterst onbetrouwbare cijfer niet gebruikt om ook een potje te bagatelliseren,
maar gewoon laat zien hoe mensen aan de haal kunnen gaan met onzekere cijfers om hun zekere gelijk te verkrijgen.

op 11 10 2013 at 20:37 schreef laarmans:

Thomas E.

Dus een vrouw die geen wetenschappelijk onderbouwde column neerpent, neem je niet serieus? En wat doe je dan met een man die zich ook niet aan deze stelregel houdt in zijn column? Het lijkt me een typies gevalletje van seksisme. O

op 11 10 2013 at 21:14 schreef Thomas E:

Nee Laarmans, het gaat me helemaal niet om wetenschappelijk onderbouwde columns. Opniniërende, satirische of humoristische columns vind ik zelfs vaak leuker. Maar ALS je je columns lardeert met allerlei ‘wetenschappelijke feiten’ en ‘uitkomsten van studies’ – en daarbij ook nog eens om de 10 zinnen roept dat je gepromoveerd bent en her en der uitgenodigd wordt voor gastcolleges – dan smeek je erom om serieus genomen te worden, toch? Overigens vind ik de titel van haar vorige maand uitgekomen boekje “Meisjes kijken” wel erg dicht tegen de titel van Hassnae’s boek aan liggen. En tenslotte vind ik het nogal hypocriet om naar P&W te sneeren als je er zelf driekwart jaar geleden nog zelfgenoegzaam het fenomeen ‘bangalijstjes’ zat uit te leggen.

op 12 10 2013 at 09:22 schreef Peter:

Ik ben het eindelijk weer eens met Thomas eens. Linda Duits beroept zich altijd op haar autoriteit als wetenschapper, wanneer ze weer eens een zooi totaal onhoudbare stellingen de wereld in gooit.

Dit laatste artikel van haar is hilarisch, als je bedenkt dat ze én voor De Jaap schrijft, waar racisme, islamofobie en seksisme actief worden gepromoot, én bij het aantreden van Annabel Nanninga als GeenStijl-redacteur betoogde dat Nanninga de emancipatie van vrouwelijke bloggers bevorderde.

In werkelijkheid is Nanninga (en wie zijn ogen open heeft, kon dat voorspellen) de virulentste racist/seksist/islamofoob/alles-wat-anders-is-hater van het ganse Nederlandstalige Internet.

Je kunt dus stellen dat Duits mede-verantwoordelijk is voor de haatcultus, voor het racisme, het seksisme, de oproepen tot verkrachting, enzovoort, waar ze nu haar krokodillentranen over plengt.

Nieuwe reactie
Naam:
E-mail:
Homepage:
  Afbeelding invoegen
 

 


Home

Archief

 

STEUN FRONTAAL NAAKT MET EEN TIKKIE!

 

 

OF VIA PATREON!

 

 

Let op: Toelating van reacties en publicatie van opiniestukken van anderen dan de hoofdredacteur zelf betekent geenszins dat hij het met de inhoud ervan eens is.

 

pbgif (88k image)
 

MEEST GELEZEN IN 2024

O Richard K., martelaar van de Afgehaakten

O Liever Wilders dan Yesilgöz

O Hoe Albert Heijn constant probeert ons te bestelen

O Kankerhomo

O Domheid is een kanker en we zitten nu in stadium 4

O Harde Por

O Het terloopse nazisme van Caroline van der Plas

O Zijn onze universiteiten antisemitische Hamasbolwerken?

O Vrij Nederland: Peter Breedveld had toch weer gelijk

O Er is niks meer om respect voor te hebben

 

MEEST GELEZEN EVER

O Caroline van der Plas, dwangmatige leugenmachine

O Caroline van der Plas is de Nederlandse Donald Trump

O YouPorn

O Iedereen haat Sander Schimmelpenninck omdat hij écht onafhankelijk is

O Wierd Duk de pro-Russische complotdenker

O Domme Lul

O Frans Timmermans kan het einde van de domrechtse ijstijd zijn

O Wierd Duk en Jan Dijkgraaf, hoeders van het fatsoen

O De koning van het uittrekken van de damesslip

O Haatoma

 

pbgif (88k image)
 

CONTACT
Stuur uw loftuitingen en steunbetuigingen naar Frontaal Naakt.

 

NIEUWSBRIEF
Ontvang gratis de Frontaal Naakt nieuwsbrief.

 

pbgif (88k image)
 

BLURBS
“How does it feel to be famous, Peter?” (David Bowie)

“Tegenover de enorme hoeveelheid onnozelaars in de Nederlandse journalistiek, die zelfs overduidelijke schertsfiguren als Sywert, Baudet en Duk pas ver in blessuretijd op waarde wisten te schatten, staat een klein groepje van ondergewaardeerde woestijnroepers. Met Peter op 1.” (Sander Schimmelpenninck)

“Frontaal Naakt dient een publiek belang” (mr. P.L.C.M. Ficq, politierechter)

“Peter schrijft hartstochtelijk, natuurlijk beargumenteerd, maar zijn stijl volgt het ritme van zijn hart.” (Hafid Bouazza).

“Ik vind dat je beter schrijft dan Hitler” (Ionica Smeets)

“Peter is soms een beetje intens en zo maar hij kan wél echt goed schrijven.” (Özcan Akyol)

“Jij levert toch wel het bewijs dat prachtige columns ook op weblogs (en niet alleen in de oude media) verschijnen.” (Femke Halsema)

“Literaire Spartacus” (André Holterman)

“Wie verlost me van die vieze vuile tiefuslul?” (Lodewijk Asscher cs)

“Pijnlijk treffend” (Sylvana Simons)

네덜란드 매체 프론탈 나크트(Frontaal Naakt)에 따르면, 네덜란드 라 (MT News)

“Echt intelligente mensen zoals Peter Breedveld.” (Candy Dulfer)

“De Kanye West van de Nederlandse journalistiek.” (Aicha Qandisha)

“Vieze gore domme shit” (Tofik Dibi)

“Ik denk dat de geschiedenis zal uitmaken dat Peter Breedveld de Multatuli van deze tijd is.” (Esther Gasseling)

“Nu weet ik het zeker. Jij bent de antichrist.” (Sylvia Witteman)

“Ik ben dol op Peter. Peter moet blijven.” (Sheila Sitalsing)

“Ik vind hem vaak te heftig” (Hans Laroes)

“Schrijver bij wie iedereen verbleekt, weergaloos, dodelijk eerlijk. Om in je broek te piesen, zo grappig. Perfecte billen.” (Hassnae Bouazza)

“Scherpe confrontatie, zelfs als die soms over grenzen van smaak heen gaat, is een essentieel onderdeel van een gezonde democratie.” (Lousewies van der Laan)

“Ik moet enorm lachen om alles wat Peter Breedveld roept.” (Naeeda Aurangzeb)

“We kunnen niet zonder jouw geluid in dit land” (Petra Stienen)

“De scherpste online columnist van Nederland” (Francisco van Jole)

“Elk woord van jou is gemeen, dat hoort bij de provocateur en de polemist, nietsontziendheid is een vak” (Nausicaa Marbe)

“Als Peter Breedveld zich kwaad maakt, dan wordt het internet weer een stukje mooier. Wat kan die gast schrijven.” (Hollandse Hufters)

“De kritische en vlijmscherpe blogger Peter Breedveld” (Joop.nl)

“Frontaal Naakt, waar het verzet tegen moslimhaat bijna altijd in libertijnse vorm wordt gegoten.” (Hans Beerekamp – NRC Handelsblad)

“De grootste lul van Nederland” (GeenStijl)

“Verder vermaak ik mij prima bij Peter Breedveld. Een groot schrijver.” (Bert Brussen)

“Landverrader” (Ehsan Jami)

“You are an icon!” (Dunya Henya)

“De mooie stukken van Peter Breedveld, die op Frontaal Naakt tegen de maatschappelijke stroom in zwemt.” (Sargasso)

‘De website Frontaal Naakt is een toonbeeld van smaak en intellect.’ (Elsevier weekblad)

“Frontaal Gestoord ben je!” (Frits ‘bonnetje’ Huffnagel)

“Jouw blogs maken hongerig Peter. Leeshonger, eethonger, sekshonger, geweldhonger, ik heb het allemaal gekregen na het lezen van Frontaal Naakt.” (Joyce Brekelmans)

‘Fucking goed geschreven en met de vinger op de zere plek van het multicultidebat.’ (jury Dutch Bloggies 2009)

Frontaal Naakt is een buitengewoon intelligent en kunstig geschreven, even confronterend als origineel weblog waar ook de reacties en discussies er vaak toe doen.’ (jury Dutch Bloggies 2008)

‘Intellectuele stukken die mooi zijn geschreven; confronterend, fel en scherp.’ (Revu)

‘Extreem-rechtse website’ (NRC Handelsblad)

‘De meeste Nederlanders zijn van buitengewoon beschaafde huize, uitzonderingen als Peter Breedveld daargelaten.’ (Anil Ramdas)

‘Peter Breedveld verrast!’ (Nederlandse Moslim Omroep)

‘Breedveld is voor de duvel nog niet bang’ (Jeroen Mirck)

‘Nog een geluk dat er iemand bestaat als Peter Breedveld.’ (Max J. Molovich)

‘Godskolere, ik heb me toch over je gedróómd! Schandalig gewoon.’ (Laurence Blik)

 

pbgif (88k image)
 

 

(Advertentie)
 

 

pbgif (88k image)
 

LINKS

 

 

RSS RSS