Home » Archief » Wetenschap schetenschap


[27.02.2020]

Wetenschap schetenschap

Peter Breedveld

Shashi Roopram baarde acht jaar geleden opzien met een scriptieonderzoek waaruit bleek dat veel Hindoestaans-Surinaamse Nederlanders PVV stemden. Daarna probeerde hij, zoals zoveel andere Nederlanders, fanatiek mij ontslagen te krijgen wegens de verkeerde mening en afgelopen zomer werd ik weer aan zijn bestaan herinnerd toen hij, in aanloop naar mijn rechtszaak wegens belediging van de racist Hans Konings, in een videoblog met ernstig gezicht verklaarde dat Frontaal Naakt geen publiek belang diende en ik dus wel veroordeeld zou worden. Uitspraak van de rechter die mij vrijsprak: Frontaal Naakt dient een publiek belang.

Roopram slaat dus altijd de plank mis. Al jaren dingt hij naar de gunst van witte racisten, die hem maar al te graag gebruiken om hun haat jegens Nederlanders met een migratie-achtergrond te legitimeren. Hé, als een allochtoon het zegt, is het geen racisme! Honderden retweets en 2000 likes krijgt ie met een tweet waarin hij betoogt dat a) etnisch profileren niks met etniciteit te maken heeft b) je niet achter bejaarde omaatjes aangaat als je een messentrekker zoekt c) je handhaving baseert op risicoanalyse en d) ‘links’ liever thee drinkt. Flatsj, flatsj, flatsj, flatsj, met vier zeperds etaleert Roopram zijn domme ongeïnformeerdheid.

Opsporing Verzocht

De agressie! die ik over me heen kreeg toen ik er wat van zei! Mijn Twitter-tijdlijn krioelde binnen de kortste keren van veelal anoniem tuig dat steeds dezelfde drie ‘argumenten’ inbracht, namelijk dat 1) ik een klootzak en een idioot ben die in therapie moet, 2) alle criminelen zwart of getint zijn, 3) kijk maar naar Opsporing Verzocht (er waren ook een paar die, onvermijdelijk als je een persoon van kleur tegenspreekt, verklaarden dat juist ik een racist ben).

Etnische profilering werkt niet, is vernederend en zet de maatschappelijke verhoudingen op scherp en ik bracht ter bewijs vier wetenschappelijk onderbouwde betogen in van onder andere antropoloog Sinan Çankaya en criminoloog Marc Schuilenburg maar ik werd gewoon uitgelachen. Wetenschap! Hij komt aanzetten met wetenschappers! Boerenverstand is beter dan wetenschap, zei er één. Aan de logica van Roopram heb je meer, vond een ander. “Haha, hij leest de NRC! Ja, nee, dan nemen we je serieus!” sneerde een derde. Iemand kakte mijn tijdlijn vol met filmpjes van schuimbekkende racisten over de hel op aarde die Zweden is, en dat Theresa May Londen had uitgeleverd aan de zwarten. “Links klootjesvolk!” schreeuwde hij er steeds bij.

Criminele Huffelpuffers

Ik voelde me een beetje Leo Lucassen, totdat iemand naar een column van wiskundige Ionica Smeets linkte, en daarin staat eigenlijk het beste uitgelegd waarom etnische profilering niet werkt: als je alleen maar geïnteresseerd bent in criminele Huffelpuffers vang je ook alleen maar criminele Huffelpuffers en ontspringen de criminele Ravenklauwers de dans. De gevangenissen vullen zich met Huffelpuffers en Shashi Roopram gaat dan schreeuwen dat je wel gek zou zijn om naar Ravenklauwers te kijken als je op zoek bent naar de dader van een brute roofmoord, want kijk, de gevangenissen zitten vol met Huffelpuffers.

Dat. Is logica.

Maar Christus te paard, het was een tijdje geleden dat ik zoveel agressieve racisten over me heen had die hun domheid ook met zoveel trots belijden. Die echt openlijk verklaren dat ze geen boodschap hebben aan wetenschap, omdat wetenschappers allemaal een marxistische agenda hebben. De vrucht, maar ik heb dat niet wetenschappelijk onderzocht, van jaren stemming maken tegen wetenschappers door lieden als Thierry B. En van het normaliseren van racisme door types als Lodewijk A., Wierd D., Elma D., Bente B., Dilan Y. enzovoort.

Dom en angstaanjagend

“Een cliché van de meute, angstaanjagend, dom en vijandig”, schreef de Grote Profeet Theo van Gogh al. Hier valt echt helemaal niks meer mee aan te vangen. Niet voor rede vatbaar, gedreven door blinde haat en niet gehinderd door enige kennis van zaken.

Voordeel is wel dat ze geen boodschap hebben aan waarschuwingen tegen klimaatopwarming, zodat Nederland binnen afzienbare tijd zal zijn teruggenomen door de zee. Social Darwinism works!

 

Become a Patron!

 

Is het Vrije Woord u écht lief? Help me dan met een financiële bijdrage. Deze website wordt elke dag bedreigd door de virtuele knokploegen van Domrechts, malafide Nederlandse journalisten en zelfs door de vicepremier. Vorig jaar werd ik door het Openbaar Ministerie vervolgd wegens belediging van een racistische troll! Steun Frontaal Naakt. Doneer aan de enige dwarsdenkende, onafhankelijke site van Nederland. Stort wat u missen kunt op rekeningnummer NL59 RABO 0393 4449 61 (N.P. Breedveld, Rabobank Rijswijk), SWIFT BIC RABONL2U o.v.v. ‘Frontaal Naakt’. Lees hier waarom dat niet met PayPal kan, maar steunen via Patreon kan weer wel. Nog liever heb ik dat u op Frontaal Naakt adverteert of mij inhuurt. Mail mij.

Peter Breedveld, 27.02.2020 @ 08:43

[Home]
 

1 Reactie

op 27 02 2020 at 08:44 schreef Peter:

Schelden en schuimbekken? Leesfrontaalnaakt@gmail.com.

 


Home

Archief

 

STEUN FRONTAAL NAAKT MET EEN TIKKIE!

 

 

OF VIA PATREON!

 

 

Let op: Toelating van reacties en publicatie van opiniestukken van anderen dan de hoofdredacteur zelf betekent geenszins dat hij het met de inhoud ervan eens is.

 

pbgif (88k image)
 

MEEST GELEZEN IN 2024

O Richard K., martelaar van de Afgehaakten

O Liever Wilders dan Yesilgöz

O Hoe Albert Heijn constant probeert ons te bestelen

O Kankerhomo

O Domheid is een kanker en we zitten nu in stadium 4

O Harde Por

O Het terloopse nazisme van Caroline van der Plas

O Zijn onze universiteiten antisemitische Hamasbolwerken?

O Vrij Nederland: Peter Breedveld had toch weer gelijk

O Er is niks meer om respect voor te hebben

 

MEEST GELEZEN EVER

O Caroline van der Plas, dwangmatige leugenmachine

O Caroline van der Plas is de Nederlandse Donald Trump

O YouPorn

O Iedereen haat Sander Schimmelpenninck omdat hij écht onafhankelijk is

O Wierd Duk de pro-Russische complotdenker

O Domme Lul

O Frans Timmermans kan het einde van de domrechtse ijstijd zijn

O Wierd Duk en Jan Dijkgraaf, hoeders van het fatsoen

O De koning van het uittrekken van de damesslip

O Haatoma

 

pbgif (88k image)
 

CONTACT
Stuur uw loftuitingen en steunbetuigingen naar Frontaal Naakt.

 

NIEUWSBRIEF
Ontvang gratis de Frontaal Naakt nieuwsbrief.

 

pbgif (88k image)
 

BLURBS
“How does it feel to be famous, Peter?” (David Bowie)

“Tegenover de enorme hoeveelheid onnozelaars in de Nederlandse journalistiek, die zelfs overduidelijke schertsfiguren als Sywert, Baudet en Duk pas ver in blessuretijd op waarde wisten te schatten, staat een klein groepje van ondergewaardeerde woestijnroepers. Met Peter op 1.” (Sander Schimmelpenninck)

“Frontaal Naakt dient een publiek belang” (mr. P.L.C.M. Ficq, politierechter)

“Peter schrijft hartstochtelijk, natuurlijk beargumenteerd, maar zijn stijl volgt het ritme van zijn hart.” (Hafid Bouazza).

“Ik vind dat je beter schrijft dan Hitler” (Ionica Smeets)

“Peter is soms een beetje intens en zo maar hij kan wél echt goed schrijven.” (Özcan Akyol)

“Jij levert toch wel het bewijs dat prachtige columns ook op weblogs (en niet alleen in de oude media) verschijnen.” (Femke Halsema)

“Literaire Spartacus” (André Holterman)

“Wie verlost me van die vieze vuile tiefuslul?” (Lodewijk Asscher cs)

“Pijnlijk treffend” (Sylvana Simons)

네덜란드 매체 프론탈 나크트(Frontaal Naakt)에 따르면, 네덜란드 라 (MT News)

“Echt intelligente mensen zoals Peter Breedveld.” (Candy Dulfer)

“De Kanye West van de Nederlandse journalistiek.” (Aicha Qandisha)

“Vieze gore domme shit” (Tofik Dibi)

“Ik denk dat de geschiedenis zal uitmaken dat Peter Breedveld de Multatuli van deze tijd is.” (Esther Gasseling)

“Nu weet ik het zeker. Jij bent de antichrist.” (Sylvia Witteman)

“Ik ben dol op Peter. Peter moet blijven.” (Sheila Sitalsing)

“Ik vind hem vaak te heftig” (Hans Laroes)

“Schrijver bij wie iedereen verbleekt, weergaloos, dodelijk eerlijk. Om in je broek te piesen, zo grappig. Perfecte billen.” (Hassnae Bouazza)

“Scherpe confrontatie, zelfs als die soms over grenzen van smaak heen gaat, is een essentieel onderdeel van een gezonde democratie.” (Lousewies van der Laan)

“Ik moet enorm lachen om alles wat Peter Breedveld roept.” (Naeeda Aurangzeb)

“We kunnen niet zonder jouw geluid in dit land” (Petra Stienen)

“De scherpste online columnist van Nederland” (Francisco van Jole)

“Elk woord van jou is gemeen, dat hoort bij de provocateur en de polemist, nietsontziendheid is een vak” (Nausicaa Marbe)

“Als Peter Breedveld zich kwaad maakt, dan wordt het internet weer een stukje mooier. Wat kan die gast schrijven.” (Hollandse Hufters)

“De kritische en vlijmscherpe blogger Peter Breedveld” (Joop.nl)

“Frontaal Naakt, waar het verzet tegen moslimhaat bijna altijd in libertijnse vorm wordt gegoten.” (Hans Beerekamp – NRC Handelsblad)

“De grootste lul van Nederland” (GeenStijl)

“Verder vermaak ik mij prima bij Peter Breedveld. Een groot schrijver.” (Bert Brussen)

“Landverrader” (Ehsan Jami)

“You are an icon!” (Dunya Henya)

“De mooie stukken van Peter Breedveld, die op Frontaal Naakt tegen de maatschappelijke stroom in zwemt.” (Sargasso)

‘De website Frontaal Naakt is een toonbeeld van smaak en intellect.’ (Elsevier weekblad)

“Frontaal Gestoord ben je!” (Frits ‘bonnetje’ Huffnagel)

“Jouw blogs maken hongerig Peter. Leeshonger, eethonger, sekshonger, geweldhonger, ik heb het allemaal gekregen na het lezen van Frontaal Naakt.” (Joyce Brekelmans)

‘Fucking goed geschreven en met de vinger op de zere plek van het multicultidebat.’ (jury Dutch Bloggies 2009)

Frontaal Naakt is een buitengewoon intelligent en kunstig geschreven, even confronterend als origineel weblog waar ook de reacties en discussies er vaak toe doen.’ (jury Dutch Bloggies 2008)

‘Intellectuele stukken die mooi zijn geschreven; confronterend, fel en scherp.’ (Revu)

‘Extreem-rechtse website’ (NRC Handelsblad)

‘De meeste Nederlanders zijn van buitengewoon beschaafde huize, uitzonderingen als Peter Breedveld daargelaten.’ (Anil Ramdas)

‘Peter Breedveld verrast!’ (Nederlandse Moslim Omroep)

‘Breedveld is voor de duvel nog niet bang’ (Jeroen Mirck)

‘Nog een geluk dat er iemand bestaat als Peter Breedveld.’ (Max J. Molovich)

‘Godskolere, ik heb me toch over je gedróómd! Schandalig gewoon.’ (Laurence Blik)

 

pbgif (88k image)
 

 

(Advertentie)
 

 

pbgif (88k image)
 

LINKS

 

 

RSS RSS