Home » Archief » Zelfs van racisme krijgen hier zwarte mensen en migranten de schuld


[04.07.2020]

Zelfs van racisme krijgen hier zwarte mensen en migranten de schuld

Peter Breedveld


Scène uit We Are Little Zombies

Dankzij Black Lives Matter is in Nederland eindelijk dat broodnodige maatschappelijke debat van de grond gekomen over racisme. Racisme door zwarten en niet-westerse allochtonen, that is. Zo ging het in de Tweede Kamer niet over etnische profilering door de politie en de belastingdienst, discriminatie op de arbeids- en de huizenmarkt en racisme in de politiek, maar kreeg Geert Wilders drie keer zoveel spreektijd als alle andere Kamerleden om in een Hitleriaanse speech te fulmineren tegen bloeddorstige moslims, parasitaire asielzoekers en zwarte slavenhandelaren. De PvdA en de SP vonden het een goed moment om het te hebben over de etnische profilering door DENK.

Journalist Wierd Duk was aan het googelen geslagen en hij had een twintig jaar oud artikel gevonden over een zwarte vrouw die in de 19e eeuw zelf slaven had gehouden. Ook De Telegraaf heeft opeens de antiracistische geest gekregen. De social justice warriors van de voormalige nazikrant waren via Twitter op een keiharde misstand gestuit waar niemand het over durft te hebben: radiopresentator Mischa Blok onthulde dat ze vaak wordt uitgescholden voor ‘kutchinees’, ‘loempia’ en ‘sambalbij’, vooral door ‘mensen met een migratie-achtergrond’.

Afleidingsmanoeuvre

Laat het aan de Nederlanders over om, zodra hun eigen gedrag ter discussie komt te staan, plotseling heel erg begaan te gaan zitten zijn met de slachtoffers van het wangedrag van De Ander. Dat is waarschijnlijk de voornaamste reden dat Nederland zolang wereldwijd bekend heeft gestaan als ‘gidsland’. Het land heeft zich eeuwenlang zo afschuwelijk misdadig gedragen dat het niet anders kon dan doorlopend met overslaande stem luid verontwaardigd te zijn over misstanden in andere landen en door andere volkeren.

We zagen die kinderachtige afleidingsmanoeuvre niet lang geleden nog toen er wat doorbraken werden geboekt in de strijd om schadevergoedingen voor de Nederlandse oorlogsmisdaden in voormalig Nederlands-Indië en twee Turkse Nederlanders er met hun nieuwe, antiracistische partij DENK in slaagden drie Kamerzetels te veroveren. Toen kreeg het hele Binnenhof opeens vreselijk behoefte aan erkenning van de Armeense Genocide, waar honderd jaar lang niemand een kut om had gegeven.

Vluchtelingkinderen

ALLES om de eigen rotte ziel niet onder ogen te hoeven zien, de eigen verantwoordelijkheid voor misstanden die voortduren tot op de dag van vandaag, die actief worden voortgezet, want Black Lives Matter, maar die vijfhonderd kinderen in Griekse vluchtelingenkampen mogen verrotten en vluchtelingen mogen met duizenden tegelijk verdrinken in de Middellandse Zee en aan die duizenden geruïneerde levens door de belastingdienst is helaas niets meer te doen en wie het rabiate racisme bij de politie aan de kaak stelt, wordt ontslagen.

Er moeten nog zoveel beelden worden omgetrokken, er is nog zoveel graffiti nodig, er moeten nog zoveel Zwarte Pieten worden afgeschminkt, voordat er in Nederland het begin van een zweem van verandering komt.

En zo’n Mischa Blok, ik begrijp werkelijk net wat zo iemand bezielt om te klagen over discriminatie en daarbij in één adem door zelf discrimineert. Hoe haal je het in je botte kop om de rassenhaat van De Telegraaf te gaan zitten voeden met je totaal ongefundeerde aantijgingen, louter gebaseerd op je eigen indrukken, wétend dat mensen met een migratieachtergrond al de zondebok zijn voor alles wat er fout gaat in dit land.

 

 

Become a Patron!

 

Is het Vrije Woord u écht lief? Help me dan met een financiële bijdrage. Deze website wordt elke dag bedreigd door de virtuele knokploegen van Domrechts, malafide Nederlandse journalisten en zelfs door de vicepremier. Vorig jaar moest ik voor de rechter verschijnen wegens belediging van een racistische troll! Steun Frontaal Naakt. Doneer aan de enige dwarsdenkende, onafhankelijke site van Nederland. Stort wat u missen kunt op rekeningnummer NL59 RABO 0393 4449 61 (N.P. Breedveld, Rabobank Rijswijk), SWIFT BIC RABONL2U o.v.v. ‘Frontaal Naakt’. Lees hier waarom dat niet met PayPal kan, maar steunen via Patreon kan weer wel. Nog liever heb ik dat u op Frontaal Naakt adverteert of mij inhuurt. Mail mij.

Peter Breedveld, 04.07.2020 @ 10:59

[Home]
 

5 Reacties

op 04 07 2020 at 21:07 schreef Rob:

Even testen of er inderdaad weer gereageerd kan worden.

op 05 07 2020 at 10:10 schreef Peter:

Bedankt voor je bijdrage, Rob.

op 06 07 2020 at 06:30 schreef Tante Maart:

Een citaat van de heer Breedveld: “Zelfs migranten krijgen de schuld van racisme “. Dat komt omdat de autochtone bevolking van Nederland vernietigd dient te worden, mijnheer Breedveld.In die situatie zijn wij beland. Mijnheer Breedveld denkt dat hij het de migranten wel even uit zal moeten leggen hoe het hier in Nederland zit terwijl hij er eigenlijk niet zo veel van begrepen heeft. Maar ja, hij heeft ook een hekel aan Zwarte Piet. Dat is net zoiets als een hekel hebben aan de Kerstman, maar dan net even anders.

op 07 07 2020 at 12:44 schreef Waldo Dewanand & Wieroe:

===>> (Dewanistische aanhef):
Miaauw, miaauw, namastiaauw (1/(7,4 E09)* 100 %) = 0,000.000.013.5 % = 13,5 miljardste % (procent)) gemanifesteerde, HOOGGELEERDE, Nano God Peter Breedveld (14,1888),

1) Ja, bedankt voor dit artikel, feitelijk maakte ik dit ook herhaaldelijk mee en ben door een tiental blanke Hollandse organisaties nu bruut verstoten, toegang geweigerd, genegeerd en geblockt op facebook groups en pages. Dus nu zal ik dit openbaar moeten maken, door Registratie/ Melding / Aangifte openbaar bij Bureau Discriminatie zaken, inclusie…. dingen, zsm binnen paar weken. Gaat om minstens 30 blanke organisaties, incl die op facebook.

2) HOe moet dit verder Peter?? Eindpunt a la WOII?? Dit is waar veel Pro White Dutch hollanders over dromen nu. Dus er is weinig hoop op verbetering en ik onderzoek nu een 100 % biologisch verantwoorde oplossing, vanuit harde Alfa/Beta science onderzoekingen en empirische data in de wereld van niet mensapen, alle dier soorten, insecten, roofdieren, vogels, vissen, microben ed. Moeder Natuur, Dharti Maata heeft ons allang geleden, tot minstens 3 tot 3000 miljoen jaar gelden al verteld hoe wij dit moeten oplossen in dit Antropoceen.

op 09 07 2020 at 13:34 schreef Tante Maart:

Sportief van je Peter, dat je mijn kommentaar toch plaatst. Ik dacht dat je op tilt zou slaan. Maar nee, het gehoopte effect bleef uit.

Nieuwe reactie
Naam:
E-mail:
Homepage:
  Afbeelding invoegen
 

 


Home

Archief

 

STEUN FRONTAAL NAAKT MET EEN TIKKIE!

 

 

OF VIA PATREON!

 

 

Let op: Toelating van reacties en publicatie van opiniestukken van anderen dan de hoofdredacteur zelf betekent geenszins dat hij het met de inhoud ervan eens is.

 

pbgif (88k image)
 

MEEST GELEZEN IN JANUARI

O Richard K., martelaar van de Afgehaakten

O Kankerhomo

O Hoe Albert Heijn constant probeert ons te bestelen

O De meest gelezen stukken van 2023

O Neem PVV-stemmers serieus!

O Aylin Bilic kan beter zwijgen over Theo van Gogh

O Tegen racisme zijn is het nieuwe haatzaaien

O De beste boeken die ik in 2023 las

O Eigen vrije doorvaart eerst

O De verpletterende charme van de supertolerante Gidi Markuszower

 

MEEST GELEZEN EVER

O Caroline van der Plas, dwangmatige leugenmachine

O Caroline van der Plas is de Nederlandse Donald Trump

O YouPorn

O Iedereen haat Sander Schimmelpenninck omdat hij écht onafhankelijk is

O Wierd Duk de pro-Russische complotdenker

O Domme Lul

O Frans Timmermans kan het einde van de domrechtse ijstijd zijn

O Wierd Duk en Jan Dijkgraaf, hoeders van het fatsoen

O De koning van het uittrekken van de damesslip

O Haatoma

 

pbgif (88k image)
 

CONTACT
Stuur uw loftuitingen en steunbetuigingen naar Frontaal Naakt.

 

NIEUWSBRIEF
Ontvang gratis de Frontaal Naakt nieuwsbrief.

 

pbgif (88k image)
 

BLURBS
“How does it feel to be famous, Peter?” (David Bowie)

“Tegenover de enorme hoeveelheid onnozelaars in de Nederlandse journalistiek, die zelfs overduidelijke schertsfiguren als Sywert, Baudet en Duk pas ver in blessuretijd op waarde wisten te schatten, staat een klein groepje van ondergewaardeerde woestijnroepers. Met Peter op 1.” (Sander Schimmelpenninck)

“Frontaal Naakt dient een publiek belang” (mr. P.L.C.M. Ficq, politierechter)

“Peter schrijft hartstochtelijk, natuurlijk beargumenteerd, maar zijn stijl volgt het ritme van zijn hart.” (Hafid Bouazza).

“Ik vind dat je beter schrijft dan Hitler” (Ionica Smeets)

“Peter is soms een beetje intens en zo maar hij kan wél echt goed schrijven.” (Özcan Akyol)

“Jij levert toch wel het bewijs dat prachtige columns ook op weblogs (en niet alleen in de oude media) verschijnen.” (Femke Halsema)

“Literaire Spartacus” (André Holterman)

“Wie verlost me van die vieze vuile tiefuslul?” (Lodewijk Asscher cs)

“Pijnlijk treffend” (Sylvana Simons)

네덜란드 매체 프론탈 나크트(Frontaal Naakt)에 따르면, 네덜란드 라 (MT News)

“Echt intelligente mensen zoals Peter Breedveld.” (Candy Dulfer)

“De Kanye West van de Nederlandse journalistiek.” (Aicha Qandisha)

“Vieze gore domme shit” (Tofik Dibi)

“Ik denk dat de geschiedenis zal uitmaken dat Peter Breedveld de Multatuli van deze tijd is.” (Esther Gasseling)

“Nu weet ik het zeker. Jij bent de antichrist.” (Sylvia Witteman)

“Ik ben dol op Peter. Peter moet blijven.” (Sheila Sitalsing)

“Ik vind hem vaak te heftig” (Hans Laroes)

“Schrijver bij wie iedereen verbleekt, weergaloos, dodelijk eerlijk. Om in je broek te piesen, zo grappig. Perfecte billen.” (Hassnae Bouazza)

“Scherpe confrontatie, zelfs als die soms over grenzen van smaak heen gaat, is een essentieel onderdeel van een gezonde democratie.” (Lousewies van der Laan)

“Ik moet enorm lachen om alles wat Peter Breedveld roept.” (Naeeda Aurangzeb)

“We kunnen niet zonder jouw geluid in dit land” (Petra Stienen)

“De scherpste online columnist van Nederland” (Francisco van Jole)

“Elk woord van jou is gemeen, dat hoort bij de provocateur en de polemist, nietsontziendheid is een vak” (Nausicaa Marbe)

“Als Peter Breedveld zich kwaad maakt, dan wordt het internet weer een stukje mooier. Wat kan die gast schrijven.” (Hollandse Hufters)

“De kritische en vlijmscherpe blogger Peter Breedveld” (Joop.nl)

“Frontaal Naakt, waar het verzet tegen moslimhaat bijna altijd in libertijnse vorm wordt gegoten.” (Hans Beerekamp – NRC Handelsblad)

“De grootste lul van Nederland” (GeenStijl)

“Verder vermaak ik mij prima bij Peter Breedveld. Een groot schrijver.” (Bert Brussen)

“Landverrader” (Ehsan Jami)

“You are an icon!” (Dunya Henya)

“De mooie stukken van Peter Breedveld, die op Frontaal Naakt tegen de maatschappelijke stroom in zwemt.” (Sargasso)

‘De website Frontaal Naakt is een toonbeeld van smaak en intellect.’ (Elsevier weekblad)

“Frontaal Gestoord ben je!” (Frits ‘bonnetje’ Huffnagel)

“Jouw blogs maken hongerig Peter. Leeshonger, eethonger, sekshonger, geweldhonger, ik heb het allemaal gekregen na het lezen van Frontaal Naakt.” (Joyce Brekelmans)

‘Fucking goed geschreven en met de vinger op de zere plek van het multicultidebat.’ (jury Dutch Bloggies 2009)

Frontaal Naakt is een buitengewoon intelligent en kunstig geschreven, even confronterend als origineel weblog waar ook de reacties en discussies er vaak toe doen.’ (jury Dutch Bloggies 2008)

‘Intellectuele stukken die mooi zijn geschreven; confronterend, fel en scherp.’ (Revu)

‘Extreem-rechtse website’ (NRC Handelsblad)

‘De meeste Nederlanders zijn van buitengewoon beschaafde huize, uitzonderingen als Peter Breedveld daargelaten.’ (Anil Ramdas)

‘Peter Breedveld verrast!’ (Nederlandse Moslim Omroep)

‘Breedveld is voor de duvel nog niet bang’ (Jeroen Mirck)

‘Nog een geluk dat er iemand bestaat als Peter Breedveld.’ (Max J. Molovich)

‘Godskolere, ik heb me toch over je gedróómd! Schandalig gewoon.’ (Laurence Blik)

 

pbgif (88k image)
 

 

(Advertentie)
 

 

pbgif (88k image)
 

LINKS

 

 

RSS RSS