Home » Archief » Zwarte tent


[28.05.2017]

Zwarte tent

Peter Breedveld

De Angelsaksische media doen er niet moeilijk over: de klootzak die in Portland twee moslima’s belaagde (waarvan er één een hoofddoek droeg) en twee mannen vermoordde die het voor hen opnamen (en een derde levensgevaarlijk verwondde) is een Nazi. Bij de NOS houden ze nog een slag om de arm. ‘Volgens Amerikaanse media staan op de Facebookpagina van de verdachte racistische en extremistische teksten’, bericht de staatszender en of de vrouwen, die hij belaagde, moslima’s waren, staat volgens de NOS ook nog niet vast, daarom tweet ze ‘moslima’s’ tussen aanhalingstekens.

Zo snel als ze bij de NOS (en alle andere Nederlandse kwaliteitsmedia) altijd concluderen dat een dader een moslim is en zijn daad dus terrorisme, zo groot is de weerzin om Het Beest bij zijn driecijferige getal te noemen wanneer het gaat om nazi’s die terreurdaden plegen tegen moslims of vluchtelingen of zwartharige mensen. Daar hebben we het begrip ‘Bezorgde Burger’ aan te danken, als in: ‘Bezorgde Burgers lopen door Angela Merkels schuld tegen hun sociale grenzen aan en geven uiting aan hun woede’, wanneer racistisch nazituig bommen gooit naar vluchtelingenopvangcentra.

Inferieure zwarten

Maar het was een witte racist die die twee mannen in Portland afslachtte en hij hield er dezelfde ideeën op na als menige opiniemaker in de Nederlandse kwaliteitsmedia. Dat onze cultuur superieur is, dat zwarten inferieur zijn (nooit vergeten: schedelmeter en Holocaustrevisionist Joost Niemöller, regelmatige gast in menig opinieprogramma, werd vorig jaar genomineerd voor een prestigieuze boekenprijs) en dat die ‘kopvodden’ zichzelf buiten de orde plaatsen.

Het is ook niet de eerste keer dat gehoofddoekte vrouwen worden aangevallen, er zijn er zelfs al verschillende afgeslacht en een abortus geschopt, ook hier in Europa. In Nederland, berichtte het Meldpunt Islamofobie, zijn moslima’s steeds vaker het mikpunt van fysiek geweld. Meestal onder het toeziend oog van omstanders die niks doen, dus die drie mannen in Portland zijn niets minder dan helden.

Kalifaat stichten

De oorzaak van dit geweld is gemakkelijk aan te wijzen en ik doe dat dan ook al sinds jaar en dag. Moslima’s worden door Kamerleden gereduceerd tot ‘baarmoeders’ die Nederland volbaren met jihadstrijders om hier het kalifaat te stichten. Of het zijn ‘kopvodden’ die allerlei onvervreemdbare kwalijke eigenschappen wordt toegedicht.

Ik wil dat u dit filmpje bekijkt vanaf 12 seconden na de zesde minuut:

 

 

U zag een vrouw in Manchester die naar aanleiding van de aanslag na het Ariana Grande-concert pleit voor medemenselijkheid, onderling begrip en een vreedzame interpretatie van de islam, enzovoort.

Dit is wat Wierd Duk, winnaar van de Anne Vondelingprijs, zeer graag geziene gast in opinieprogramma’s en één van de populairste journalisten van het land, ervan maakt:

 

 

 
(met dank aan Ruud Hendriks)

Vrouw pleit voor een inclusieve samenleving van wederzijds begrip en harmonie. Duk: “Zwarte tent, wijst de rechtsstaat af’.

Koddige sneer

En daarom worden er, óók in Nederland, moslima’s mishandeld. Ik had vorige week een discussie met Martin Koolhoven, hypocriete leugenaar en maker van onpeilbaar beroerde kutfilms, over het reduceren van vrouwen tot ‘kopvod’, wat hij een ‘onschuldige, zelfs koddige sneer’ vindt, zelfs op de manier waarop zijn vriend Bart Schut het woord gebruikt. Ik heb hem een hele serie tweets laten zien waarin bloeddorstige racisten tekeer gaan tegen ‘kopvodden’, maar meneer blijft erbij: kopvod is een prima manier om je medemens mee aan te duiden.

Menige journalist braakte er naar aanleiding van Manchester weer de bekende opruiende taal tegen moslims uit. Vrijwel altijd halfhartig en laf, maar duidelijk genoeg voor de goede verstaander: “Wat nou, liefde, waar blijft de woede?” aldus Duk (uiteraard weer via een buikspreekpop), “Waarom houden die mensen die op zoek willen naar oorzaken niet gewoon hun bek?” aldus Elma Drayer (“You can prove anything with facts! I prefer instinct and blind prejudice!”) en Theodor Holman is geen fascist of nazi, maar we moeten nu toch maar eens beginnen met het uitzetten? uitsluiten? vervolgen? van ‘strikte’ moslims.

Radicaliserende moslims

‘Strikte’ moslims? Wat zijn dat? Zijn dat radicale moslims? “Nee dat zeg ik niet.” Wat zeg je dan? “Dat schrijf ik toch?” Maar ik begrijp niet wat je bedoelt! “Ja dat is jouw probleem.”

Voor de goede verstaander is het duidelijk zat wat ‘strikte moslims’ zijn, want die las in de krant dat de hoofddoek de beste indicator is voor radicalisering in moslimkringen. ‘Strikt’, ‘radicaal’, ‘Manchester’, ‘kopvod’, even schudden: “Ik ben geen fascist of nazi, maar…”

En ik zeg dat het niet de vraag is óf hier in Nederland een moslima vermoord wordt of degene die het voor haar opneemt, zoals in Portland, maar wannéér het gebeurt. Want niet alleen wordt het racistische tuig steeds brutaler, het krijgt hier ook nog eens de de rode loper uitgerold en allerlei rechtvaardigingen aangereikt door de kwaliteitsmedia.

Is het Vrije Woord u écht lief? Help me dan met een financiële bijdrage. Deze website wordt elke dag bedreigd door de virtuele knokploegen van Domrechts, malafide Nederlandse journalisten en zelfs door de vicepremier. Steun Frontaal Naakt. Doneer aan de enige dwarsdenkende, onafhankelijke site van Nederland. Stort wat u missen kunt op rekeningnummer NL59 RABO 0393 4449 61 (N.P. Breedveld, Rabobank Rijswijk), SWIFT BIC RABONL2U o.v.v. ‘Frontaal Naakt’. Lees hier waarom dat niet met PayPal kan. Nog liever heb ik dat u op Frontaal Naakt adverteert of mij inhuurt. Mail mij. Mij financieel steunen kan nu ook op Patreon.

Peter Breedveld, 28.05.2017 @ 10:52

[Home]
 

11 Reacties

op 28 05 2017 at 11:31 schreef jacititamet:

De schrijver van grutjes.nl maakte al een geplaatste vergelijking – Fox News is linkser dan de NOS tegenwoordig.

op 28 05 2017 at 13:52 schreef ikzelf:

De witte polderneger blijft maar ontkennen dat hij zo xenofoob en racistisch is als de neten.

@ jacititamet:
“Fox News is linkser dan de NOS tegenwoordig”

Mogelijk, maar dat zegt dan alleen iets over het nog rechtsere karakter van de NOS.

op 28 05 2017 at 17:53 schreef nn:

De vrouw in boerka draagt een LOVE-shirt, waarbij een pistool, een handgranaat, een mes en een mitrailleur de letters LOVE vormen.

op 28 05 2017 at 18:38 schreef Sum:

Duk is een door en door maligne man. Elk woord uit zijn mond is een ziekte. Niet zo lang geleden wilde hij van Turkse Nederlanders weten wat hun motivatie is voor het stemmen op DENK. Duk dacht dat ze geen Nederlands konden en tweette in het Turks met de de oproep. Niet wetend, randebiel natuurlijk, dat hoog opgeleide en ondernemende Turken die hier geboren em getogen zijn stemden op DENK. Zo ontiegelijk dom is Duk. Of zeer maligne.

op 28 05 2017 at 19:20 schreef Jeroen S. van den Heuvel:

Ja ik vind zo’n vrouw er ook niet uitzien maar ja wie ben ik om mensen te beoordelen over hoe ze eruit zien? Ik zie er ook niet uit. De meeste mensen zien er niet uit. Echt verwerpelijk zien ze er soms uit. Nou dat is dan maar zo. Vind ik.

op 28 05 2017 at 23:25 schreef Martijn:

Weet niet of je zover mag gaan in de exegese van een t-shirt, maar wellicht is het een kunstwerk: mensen zien de wapens maar missen het woord “LOVE”? Of zien “LOVE” maar niet de wapens … ? Eros/thanatos?

Kan je op 1.000 manieren uitleggen verder, maar ik zou toch – in tegenstelling tot Duk en the likes – gewoon luisteren gewoon naar wat ze zegt. ;)

op 29 05 2017 at 00:48 schreef Chakir:

Weirdo acteert als een puisterige puber die het zo zwaar heeft, dat ie al het leed dat m is overkomen plus nog wat extra, wil uitstorten over z’n medemensen. En onze indo uit Limburg GW lacht in z’n vuistje, hij kan na jaren “hard werken” zien hoe er flink geoogst wordt in ons mooie NL. Binnenkort ook met een gerust hart z’n pensioen aankondigen en naar Israël emigreren, wat altijd al zijn wens is. En wij, wij zitten met de gebakken peren gvd.

op 29 05 2017 at 02:36 schreef jacititamet:

@ikzelf: Zeker, maar ik heb ook niets gezegd over de positie van Fox News op het politieke spectrum.

op 29 05 2017 at 10:57 schreef ex-cellentie:

Ik vind wierd duck ook niet om aan te zien – zou ik een rechtse eikel zijn zou ik hem juist willen verplichten een boerka te dragen dat is namelijk prettiger voor het oog en met name de maag
:)

op 30 05 2017 at 02:47 schreef MNb:

De Morgen doet evenmin moeilijk.

http://www.demorgen.be/buitenland/beschermers-van-moslima-s-doodgestoken-trump-veroordeelt-onacceptabele-aanval-b4f1e8ca/

Het is veelzeggend dat president The Donald meer fatsoen in zijn donder heeft dan menig omhooggevallen Nederlands hoernalist.

op 31 05 2017 at 23:47 schreef dewanand:

============== [wfor1346:24:1]

N1. REFCit Peter Breedveld:
Moslima’s worden door Kamerleden gereduceerd tot ‘baarmoeders’ die Nederland volbaren met jihadstrijders om hier het kalifaat te stichten. Of het zijn ‘kopvodden’ die allerlei onvervreemdbare kwalijke eigenschappen wordt toegedicht.

N2. Ja Peter, besef dat veel hindoe meiden in Nederland ook hoofddoeken dragen, en tikkas, bindis en dat zijn ook symbolen van hindoe extremisme, maar geen hond die zich daar druk om maakt. Terwijl het Hindoeisme in Nederland een stille moordenaar is, oa hoogste zelfmoord hindoes wereldwijd, meeste familie drama’s zie je bij hindoes, na overlijdingen volgen hele familie rechtszaken om de erfenis bij hindoes.

N3. Wat is islam, wat is nou een moslimmeisje? ‘Hoe meer hoofddoeken, hoe meer islam in de stad’, waar of onwaar??? Besef dat elk meisje weer anders voelt en denkt en seksueel ook anders geschakeld is, dus de natuurlijke (seksuele) variantie vd meiden zie je in elk geloof terug wereldwijd. En dit is direct gekoppeld aan geloofs kwesties mbt meiden en vrouwen.

N4. Ik ben nu Triseksueel, meer T-Hindoemeid dus ik weet nu beter hoe meiden dingen werken, ook intiem en seksueel, hahaha

Nieuwe reactie
Naam:
E-mail:
Homepage:
  Afbeelding invoegen
 

 


Home

Archief

 

STEUN FRONTAAL NAAKT MET EEN TIKKIE!

 

 

OF VIA PATREON!

 

 

Let op: Toelating van reacties en publicatie van opiniestukken van anderen dan de hoofdredacteur zelf betekenen geenszins dat hij het met de inhoud ervan eens is.

 

pbgif (88k image)
 

MEEST GELEZEN IN MEI

O Polderhitler

O Waarom ik Wilders (en Van der Plas, Yesilgöz en Omtzigt) gewoon extreemrechts blijf noemen

O De ondraaglijke hypocrisie van Natascha van Weezel

O Ik las Hannah Arendt en Wilders lijkt dus écht op Hitler

O Snakken naar Jodenhaat, met wijd opengesperde snavels

O Hoe je antisemitisme bestrijdt

O De vrije pers heeft zijn eigen graf gegraven

O Yvonne Coldewijer is een zegen voor de NVJ

O Wilders 1: stevig verankerd in het kolonialisme

O De ene schelder is de andere niet

 

MEEST GELEZEN EVER

O Caroline van der Plas, dwangmatige leugenmachine

O Caroline van der Plas is de Nederlandse Donald Trump

O YouPorn

O Iedereen haat Sander Schimmelpenninck omdat hij écht onafhankelijk is

O Wierd Duk de pro-Russische complotdenker

O Domme Lul

O Frans Timmermans kan het einde van de domrechtse ijstijd zijn

O Wierd Duk en Jan Dijkgraaf, hoeders van het fatsoen

O De koning van het uittrekken van de damesslip

O Haatoma

 

pbgif (88k image)
 

CONTACT
Stuur uw loftuitingen en steunbetuigingen naar Frontaal Naakt.

 

NIEUWSBRIEF
Ontvang gratis de Frontaal Naakt nieuwsbrief.

 

pbgif (88k image)
 

BLURBS
“How does it feel to be famous, Peter?” (David Bowie)

“Tegenover de enorme hoeveelheid onnozelaars in de Nederlandse journalistiek, die zelfs overduidelijke schertsfiguren als Sywert, Baudet en Duk pas ver in blessuretijd op waarde wisten te schatten, staat een klein groepje van ondergewaardeerde woestijnroepers. Met Peter op 1.” (Sander Schimmelpenninck)

“Frontaal Naakt dient een publiek belang” (mr. P.L.C.M. Ficq, politierechter)

“Peter schrijft hartstochtelijk, natuurlijk beargumenteerd, maar zijn stijl volgt het ritme van zijn hart.” (Hafid Bouazza).

“Ik vind dat je beter schrijft dan Hitler” (Ionica Smeets)

“Peter is soms een beetje intens en zo maar hij kan wél echt goed schrijven.” (Özcan Akyol)

“Jij levert toch wel het bewijs dat prachtige columns ook op weblogs (en niet alleen in de oude media) verschijnen.” (Femke Halsema)

“Literaire Spartacus” (André Holterman)

“Wie verlost me van die vieze vuile tiefuslul?” (Lodewijk Asscher cs)

“Pijnlijk treffend” (Sylvana Simons)

네덜란드 매체 프론탈 나크트(Frontaal Naakt)에 따르면, 네덜란드 라 (MT News)

“Echt intelligente mensen zoals Peter Breedveld.” (Candy Dulfer)

“De Kanye West van de Nederlandse journalistiek.” (Aicha Qandisha)

“Vieze gore domme shit” (Tofik Dibi)

“Ik denk dat de geschiedenis zal uitmaken dat Peter Breedveld de Multatuli van deze tijd is.” (Esther Gasseling)

“Nu weet ik het zeker. Jij bent de antichrist.” (Sylvia Witteman)

“Ik ben dol op Peter. Peter moet blijven.” (Sheila Sitalsing)

“Ik vind hem vaak te heftig” (Hans Laroes)

“Schrijver bij wie iedereen verbleekt, weergaloos, dodelijk eerlijk. Om in je broek te piesen, zo grappig. Perfecte billen.” (Hassnae Bouazza)

“Scherpe confrontatie, zelfs als die soms over grenzen van smaak heen gaat, is een essentieel onderdeel van een gezonde democratie.” (Lousewies van der Laan)

“Ik moet enorm lachen om alles wat Peter Breedveld roept.” (Naeeda Aurangzeb)

“We kunnen niet zonder jouw geluid in dit land” (Petra Stienen)

“De scherpste online columnist van Nederland” (Francisco van Jole)

“Elk woord van jou is gemeen, dat hoort bij de provocateur en de polemist, nietsontziendheid is een vak” (Nausicaa Marbe)

“Als Peter Breedveld zich kwaad maakt, dan wordt het internet weer een stukje mooier. Wat kan die gast schrijven.” (Hollandse Hufters)

“De kritische en vlijmscherpe blogger Peter Breedveld” (Joop.nl)

“Frontaal Naakt, waar het verzet tegen moslimhaat bijna altijd in libertijnse vorm wordt gegoten.” (Hans Beerekamp – NRC Handelsblad)

“De grootste lul van Nederland” (GeenStijl)

“Verder vermaak ik mij prima bij Peter Breedveld. Een groot schrijver.” (Bert Brussen)

“Landverrader” (Ehsan Jami)

“You are an icon!” (Dunya Henya)

“De mooie stukken van Peter Breedveld, die op Frontaal Naakt tegen de maatschappelijke stroom in zwemt.” (Sargasso)

‘De website Frontaal Naakt is een toonbeeld van smaak en intellect.’ (Elsevier weekblad)

“Frontaal Gestoord ben je!” (Frits ‘bonnetje’ Huffnagel)

“Jouw blogs maken hongerig Peter. Leeshonger, eethonger, sekshonger, geweldhonger, ik heb het allemaal gekregen na het lezen van Frontaal Naakt.” (Joyce Brekelmans)

‘Fucking goed geschreven en met de vinger op de zere plek van het multicultidebat.’ (jury Dutch Bloggies 2009)

Frontaal Naakt is een buitengewoon intelligent en kunstig geschreven, even confronterend als origineel weblog waar ook de reacties en discussies er vaak toe doen.’ (jury Dutch Bloggies 2008)

‘Intellectuele stukken die mooi zijn geschreven; confronterend, fel en scherp.’ (Revu)

‘Extreem-rechtse website’ (NRC Handelsblad)

‘De meeste Nederlanders zijn van buitengewoon beschaafde huize, uitzonderingen als Peter Breedveld daargelaten.’ (Anil Ramdas)

‘Peter Breedveld verrast!’ (Nederlandse Moslim Omroep)

‘Breedveld is voor de duvel nog niet bang’ (Jeroen Mirck)

‘Nog een geluk dat er iemand bestaat als Peter Breedveld.’ (Max J. Molovich)

‘Godskolere, ik heb me toch over je gedróómd! Schandalig gewoon.’ (Laurence Blik)

 

pbgif (88k image)
 

 

(Advertentie)
 

 

pbgif (88k image)
 

LINKS

 

 

RSS RSS