Home » Archief » Achterlijke mongool


[15.09.2017]

Achterlijke mongool

Peter Breedveld

Eergisteren ontplofte Twitter omdat ik had geschreven dat ik types als Rianne Meijer, die ik indeel in de categorie Marianne Zwagerman, Annabel Nanninga en Ebru Umar, liever niet naar Japan zie gaan.

Ik weet ook wel dat ik daar niks over te zeggen heb, maar iedereen kent wel dat gevoel: je hebt een mooi rustig, onbedorven plekje gevonden dat alleen jij en een paar andere beschaafde mensen kennen en binnen de kortste keren moet je met lede ogen toezien hoe aso’s met boomboxen en pitbulls er bezit van nemen en er overal hun bierblikjes en halflege patatzakken laten slingeren. Is zonde, toch?

Als eerste werd ik verrot gescholden en bedreigd door ene Thijs Wolters, ‘Thijs Whoa’, die me een ‘achterlijke mongool’ noemde en aankondigde me helemaal kapot te gaan maken, gelukkig op legale wijze. Hij tweette dat ik hem had aangepakt omdat hij voor GeenStijl schreef maar hij kwam in het hele stuk niet voor. Ik had zelfs nog nooit van hem gehoord. Later werd me duidelijk dat hij de man is van Rianne Meijer en dat hij samen met haar in Japan is en dus kennelijk alles op zichzelf betrok.

Ik moet zeggen dat ik dat hilarisch vind. Ik in mijn stukje: Westerse Japangangers kunnen zich niet gedragen. Westerse Japanganger: ‘ACHTERLIJKE MONGOOL! IK GA JE HELEMAAL SLOPEN!’

Verwensingen en bedreigingen

Waarmee mijn bewijs geleverd is, lijkt mij dan. Iemand die ik vooral ken van een GeenStijlse roddelsite, ontzettend valse uithalen op Twitter en naargeestige onderonsjes met types als Pritt en Annabel Nanninga en die zich laat vertegenwoordigen door een troglodiet als Thijs Wolters, is precies het type Japanganger waarvoor de Japanners hun rolluiken snel naar beneden trekken en hun kinderen haastig van straat halen.

Niet alleen Wolters, heel Domrechts ging over de zeik. Ik kreeg een strontlawine van verwensingen en bedreigingen over me heen van boze anonieme trollen die uiteraard gingen klikken bij de baas. Een foto van mij en Hassnae ging weer rond om daar allerlei lullige dingen over te zeggen, de redactie van The Post Online kwam zich ermee bemoeien: Bas Paternotte en die Gyurka lulhannes en hé, als dat de onvermijdelijke Miko Flohr weer niet is. Mavobarbie, Simone Laurey, de hele Goon Squad ging uit z’n dak. Alle Charlies vonden opeens dat mijn vrijheid van meningsuiting eindigt waar de open zenuw in hun lange tenen begon.

‘ACHTERLIJKE MONGOOL! IK GA JE HELEMAAL SLOPEN!’ roept Thijs en medisch journaliste Aliëtte Jonkers antwoordt daarop dat er bij mij een paar steekjes loszitten.

‘ACHTERLIJKE MONGOOL! IK GA JE HELEMAAL SLOPEN!’, aldus Thijs en Aafke Romeijn zegt: “Ja, ik doe met je mee!”

Overgevoeligheid

‘ACHTERLIJKE MONGOOL! IK GA JE HELEMAAL SLOPEN!’ O, nou, ja, nu je het zo stelt, zie ik wel in dat ik er helemaal naast zit, Thijs. Types als jij zijn een zegen voor elk land dat de eer krijgt jou en je lieftallige vrouw als gast te mogen ontvangen. Je verfijndheid, eruditie en eloquentie geven extra cachet aan elk feestje.

Ik had werkelijk geen idee dat die Rianne Meijer zo’n heiligenstatus had. Vrienden van me hangen in de mail en sturen me privéberichtjes via Facebook en Twitter: “LEAVE RIANNE MEIJER ALONE!” Ze proberen me ervan te overtuigen dat ze de reïncarnatie van Moeder Teresa is. Maar ik vind dit geen Moeder Teresa en dit ook niet. Ik heb het zelf ook weleens met haar aan de stok gehad, ik weet echt wel waar ik het over heb. Bovendien: het feit dat een enorm leger van anonieme haattrollen over me heendendert, overtuigt me alleen maar meer in mijn gelijk.

En what is with de overgevoeligheid? Als je dagelijks chillt met de Prittjes en de Nanninga’s en de Roosjes en je maakt een leuk grapje over Sharon Dijksma met haar open mondje bij de vuilnisbak en dat Tanja Jess een takkensnol is, moet je toch zelf ook tegen een stootje kunnen?

André Hazes

Het doet me erg denken aan Jan Bennink, die mensen bedreigde en zei dat hij ze op zou wachten en bij werkgevers ging klikken maar tegen wie ik ook niks lelijks mocht zeggen omdat-ie af en toe van die larmoyant-kitscherige stukkies schreef over uitgeprocedeerde kinderen en dat vind iedereen dan mooi. Ik vind dat André Hazes. Jullie houden allemaal van André Hazes maar ik niet. Ik verdraag die muziek niet en ik zie vooral een lompe lul die knakworsten eet.

‘ACHTERLIJKE MONGOOL! IK GA JE HELEMAAL SLOPEN!’ en als je dan zegt dat er bij mij een steekje loszit, of als je dan zegt dat je gaat meehelpen, dan is jouw ethiek verkeerd, niet de mijne.

En dat is waarom ik jullie gewoon liever niet in Japan tegenkom.

Is toch niet erg, verder? Ik zie eerlijk waar het probleem niet.

 

 

Is het Vrije Woord u écht lief? Help me dan met een financiële bijdrage. Deze website wordt elke dag bedreigd door de virtuele knokploegen van Domrechts, malafide Nederlandse journalisten en zelfs door de vicepremier. Steun Frontaal Naakt. Doneer aan de enige dwarsdenkende, onafhankelijke site van Nederland. Stort wat u missen kunt op rekeningnummer NL59 RABO 0393 4449 61 (N.P. Breedveld, Rabobank Rijswijk), SWIFT BIC RABONL2U o.v.v. ‘Frontaal Naakt’. Lees hier waarom dat niet met PayPal kan. Nog liever heb ik dat u op Frontaal Naakt adverteert of mij inhuurt. Mail mij.

Japan, Peter Breedveld, Reizen, 15.09.2017 @ 07:53

[Home]
 

19 Reacties

op 15 09 2017 at 10:37 schreef toto:

Ik begrijp er geen snars van waarom de rechtse horde Rianne Meijer op het schild hijst.
Deze dame is niet meer dan een onbenullig zelfvoldaan exemplaar, die met haar febo slippers meent dat ze een voorbeeld in Japan is. Hoe dom kun je zijn. Wacht: Ik was even vergeten dat dit nu juist aantrekkelijk is voor de rechtse horde.

op 15 09 2017 at 12:37 schreef sabaroth:

Heb me weer helemaal sufgelachen.
Wordt weer eens tijd voor een kleine donatie

op 15 09 2017 at 16:05 schreef Mario:

De reflex waar menig inschoot, was uitermate hilarisch. De bagger wat men vervolgens
uitstortte, daarentegen..Helaas typisch en zeer voorspelbaar.

Het zal mij in ieder geval niet verbazen wanneer dat sneuvolk ook ‘een meninkje’ (ondoordachte bagger) over het ‘weeeeeg’ van T(h)eo Maassen. Of hoe die cabaretier ook moge heten.

Hypehoppende hufters zijn zo grappig. Fucking tools.

Maar ja, dat bagger van hen stinkt en plakt zo.

Dat gezegd hebbende: laat ‘de staat/ overheid’ je maar op het schavot zetten, Peter, beetje gebruik maken van je ‘Freez Peach’, waar anderen dit willen beperken. Oh,wacht…

Doorgaan, dus!

p.s.
ROFLMAO! enseau

op 15 09 2017 at 16:47 schreef sum:

Who tha fok is rianne? Verder een geweldig stuk weer! Rechtse apen willen hip zijn, maar zijn het nooit. Kunnen ze niet.

op 15 09 2017 at 18:27 schreef Chris:

Dat hele Twitter, Heer breedveld, moet je je eigenlijk niet mee bemoeien. Heb ik al eerder gezegd. Ik snap dat het een platform is waar je jezelf kan promoten, zodat u misschien meer inkomsten krijgt, maar volgens mij levert het eerder een hartaanval op. Geen facebook, geen twitter, geen bullshit. Nooit gedaan, wel zo goed voor het hart. FN doet mijn bloed soms wel koken, maar deze keer niet.. :)

op 15 09 2017 at 19:38 schreef babs:

Ik vind dit alles, dankzij Twitter, zeer leerzaam. Het gaat over mensen met duizenden volgers die hun geld verdienen met hun schrijven, dus niet over willekeurige gekkies.

Iemand op twitter viel het op dat ze het veel erger vinden als lompe Zwagermannen neergezet te worden dan als nazi. Goed gezien. Ik ga er mijn voordeel mee doen. Daarnaast, ik heb een hekel aan uit Amerika overgewaaide uitdrukkingen als ‘white tears’, maar nooit eerder viel me de witte gepriviligeerde onwetende bubbel zo op. En al die mensen die voor hen een goed woordje kwamen doen. Een zeer belezen iemand als Prediker die kennelijk nog altijd denkt dat het mogelijk is dat er goed volk bestaat dat voor geenstijl schrijft.

En tenslotte, de oneindige leegheid van kennelijk heilig verklaarde opiniemakers en, ondanks dat, hun oneindige welvaart.

op 15 09 2017 at 20:24 schreef Sigmund:

Vergis ik me als ik vermoed dat dat nu juist precies die reacties zijn waarom je dergelijke tekstjes schrijft, Peter?

op 15 09 2017 at 21:17 schreef J. Johnson:

Ik ken dat gevoel inderdaad, en met mij vele anderen, dit gevoel wordt ons net als bij jou bezorgd door buitenlanders.

Wees nou eens eerlijk Peter, doet de lompe toerist werkelijk meer schade aan Japan dan dat de asielzoeker hier doet?

Als dat zo is stel ik een uitruil programma met Japan voor, wij de lompe Amerikanen en Australiërs die hier twee weken de grote man uithangen en Japan de asielzoekers. Is dit een goed idee of niet?

op 15 09 2017 at 23:58 schreef dewanand:

============== [wfor1346:45]

N1. Ja Peter, miaauw, toch triest wat jij moet meemaken, ok ok. Kijk ik zou jou adviseren om toch meer feiten neer te pennen dan bekvechterij, idem dito voor al die (DOM^14)Rechtse OerHollandse kameraden. Ja Twitter is slecht voor de evolutie van onze superieure Germanilanders die de biogenetisch MOTOR zijn van de huidige Nederlandse economie en welvaatsstaat.

N2. Respect, liefde en aub verplicht benen wijd he voor de arme, hardwerkende, inheemse blanke HOL-land bewoners is toch noodzakelijk voor iedere uitheemse mensaap(in) die ingezetene wil worden van Nederland. Samen slapen, samen eten, samen werken moet het nieuwe biogenetische assimilatie beleid worden, oftewel de POSTmoderne Neurenberger grondwet, evt met moderne warming up gels voor frigide uitheemse meiden.

N3. En Peter wanneer organiseer je gemaskerde Frontaal Naakte feesten in een verwarmd dans cafe??? Ja meer bloot op straat kan voor volmaaktheid zorgen, Eden, Krishnaloka, Allahloka, Walhalla, enz. Dit moet het moderne Holland zijn van 2083.

op 16 09 2017 at 00:00 schreef ex-cellentie:

ja slim hoor @peter , nu gaan ze dus allemaal naar Japan puur en alleen om jou te pesten . :D

op 16 09 2017 at 07:32 schreef Peter:

Opvallend hoeveel types als J. Johnson een stukje over lompe toeristen aangrijpen om hun racisme te botvieren op mensen die niks meer hebben, als gevolg van de destructieve buitenlandse politiek van hun eigen Vrije Westen. Ik stel voor, J. Johnson, dat we jou en je soortgenoten op een gammel bootje richting oorlogsgebied zetten, en je huis vrijmaken voor een vluchtelinggezin uit datzelfde gebied. Daar zou Nederland nou echt van opknappen.

op 16 09 2017 at 08:16 schreef jacobus:

Ik heb het stukje over wegblijven uit Japan met veel plezier gelezen, gewoon weer de vinger op de zwerende plek. Maar Nu moet ik helemaal lachen: Ik was laatst bij febo een milkshakie halen en zag die slippers, Tegen mijn metgezel zei ik direct: Wie wil daar nou op lopen? Dan ben je dus echt een idioot, en zie daar is Rianne Meijer! Ik ben bang dat je helemaal gelijk hebt Peter. Ook de reactie van johnson laat zien hoe pijnlijk niet slim velen zijn.

op 16 09 2017 at 13:40 schreef dewanand:

============== [wfor1346:45:2]

N4. Ja Peter, ik geef je gelijk, stuivertje verwisselen he hahahahah: een arm krokodillen gezin uit de jungle verwisselen met een verwend blank Hollands nest. Ja joh het is narcistisch en bekrompen om met je Afrikaans kopje Oerhollandse koffie te zitten schelden op de arme, domme, zwarte afrikaanse profiteurs die hier in Nederland een kopje afrikaanse koffie willen proeven, omdat het in Afrika voor hun onbetaalbaar is.

N5. Absurd he absurd, en notabene: Wij, niet blankkontjes, hindoe aapjes en Afro’s praten zelf over de heerlijke, moderne HOLLANDSE koffie, en betalen voor een klein vies bakje toch snel EU6,95 bij starbucks. Wij betalen dus zelf voor onze armoede en domheid. Ja ja ja dit is het harde bewijs van de BLANKE SUPERIORITEIT, white suprematists hebben 100000 % gelijk dat hun Arctisch gebleekte apenras nu absoluut superieur is op aarde.

N6. Feiten zijn feiten, ok, heb dus respect voor het hogere, superieure, uitstervende blanke Intelapen ras op aarde. Zonder blanken was er nu geen moderne, vrije wereldbeschaving. REDT HET UITSTERVENDE BBB BLANKE ARISCHE HOMOFIELE RAS. Ja hoog tijd voor sekslessen voor de laatste hetero blanken.

op 16 09 2017 at 13:53 schreef Peter:

Dit: ‘arme, domme, zwarte afrikaanse profiteurs die hier in Nederland een kopje afrikaanse koffie willen proeven, omdat het in Afrika voor hun onbetaalbaar is‘ is een juweeltje.

op 16 09 2017 at 14:37 schreef dewanand:

============== [wfor1346:45:4]

N7. Citaat:

op 16 09 2017 at 13:53 schreef Peter:

‘Dit: ‘arme, domme, zwarte afrikaanse profiteurs die hier in Nederland een kopje afrikaanse koffie willen proeven, omdat het in Afrika voor hun onbetaalbaar is‘ is een juweeltje.’

N8. Ja Peter het is wreed, pijnlijk, frustrerend, zielig, suicidaal voor ons nu: die lange, grootgeschapen en wijd uitgerekte blanke Ariers hebben een (superieur^14,1888) NEOkoloniaal MONETAIR uitbuitings systeem nu ontwikkeld, sedert SS-blueprint ervan in 1945, en wij zijn totaal verdoemd. Zuiver economisch gezien klopt dit. Hitler werkte mee hieraan, kan niet anders, vuile leugen dat hij stierf in berlijn.

N9. Een gewone Afrikaan kan de A klasse bananen in zijn eigen land niet betalen, maar die liggen spotgoedkoop in blanke Hollandse supermarkten en zelfs werkloze mongool blanken met negatief apen IQ kunnen deze bananen per volle kilo met gemak kopen en laten nog helft thuis rotten of voeren het aan hun cavia en ratjes.

N10. Zijn blanke (top homo) Ariers dan echte lange, grootgeschapen, almachtige halfgoden??

op 16 09 2017 at 22:55 schreef Philip Jeffries:

Briljant stuk! Net als de vorige. Erg komisch. Je verdient een groter podium, maar ja, wie krijgt ooit wat hij verdient?

op 17 09 2017 at 02:53 schreef Sasha Berkman:

Bovenaan staat ergens hoe je kunt storten

op 17 09 2017 at 20:54 schreef dewanand:

============== [wfor1346:45:5]

N11. REF cit:

op 16 09 2017 at 22:55 schreef Philip Jeffries:

‘Briljant stuk! Net als de vorige. Erg komisch. Je verdient een groter podium, maar ja, wie krijgt ooit wat hij verdient?’

N12. Ja zeker, ook Sasha ea Fnaakters zouden een Frontaal Naakte massa beweging zeker geil vinden. Toelichting beknopt:

N13. Klassiek blank extreem rechts focust 100 % op het RASzuiver houden van hun blanke Hollandse ras, ook geen lichtgetinte koeliemeiden inneuken, dus absoluut 0,00000 % rasvervuiling v heilige, Blanke Beesten ras. hahaha Hou de blanke Uberbeestmenschen raszuiver.

N14. Fundamenteel v Peter’s FN seculiere fundamentalisme ligt nadruk op geestelijk alles zuiver Post Modern Hollands houden, in de keuken, toilet, bad en bed, en inneuken van andere rassen is de feestelijke Bonobo filosofie: make love, no war. Kom bij ons in bed liggen, warm en gezellig, bloot en nat.

N15. Bonobo optie is 100 % natuurlijk, maar niet teveel zwarte genen inneuken in een generatie, natuurlijk is paar kleine procenten maar, max 9,99 %, lokaal en nationaal.

op 18 09 2017 at 04:32 schreef ex-cellentie:

goed voor de economie

Nieuwe reactie
Naam:
E-mail:
Homepage:
  Afbeelding invoegen
 

 


Home

Archief

 

STEUN FRONTAAL NAAKT MET EEN TIKKIE!

 

 

OF VIA PATREON!

 

 

Let op: Toelating van reacties en publicatie van opiniestukken van anderen dan de hoofdredacteur zelf betekenen geenszins dat hij het met de inhoud ervan eens is.

 

pbgif (88k image)
 

MEEST GELEZEN IN 2024

O Richard K., martelaar van de Afgehaakten

O Liever Wilders dan Yesilgöz

O De aangifte van Wilders is een greep naar de macht over onze taal

O Hoe Albert Heijn constant probeert ons te bestelen

O Domheid is een kanker en we zitten nu in stadium 4

O Het terloopse nazisme van Caroline van der Plas

O Kankerhomo

O Harde Por

O Vrij Nederland: Peter Breedveld had toch weer gelijk

O Zijn onze universiteiten antisemitische Hamasbolwerken?

 

MEEST GELEZEN EVER

O Caroline van der Plas, dwangmatige leugenmachine

O Caroline van der Plas is de Nederlandse Donald Trump

O YouPorn

O Iedereen haat Sander Schimmelpenninck omdat hij écht onafhankelijk is

O Wierd Duk de pro-Russische complotdenker

O Domme Lul

O Frans Timmermans kan het einde van de domrechtse ijstijd zijn

O Wierd Duk en Jan Dijkgraaf, hoeders van het fatsoen

O De koning van het uittrekken van de damesslip

O Haatoma

 

pbgif (88k image)
 

CONTACT
Stuur uw loftuitingen en steunbetuigingen naar Frontaal Naakt.

 

NIEUWSBRIEF
Ontvang gratis de Frontaal Naakt nieuwsbrief.

 

pbgif (88k image)
 

BLURBS
“How does it feel to be famous, Peter?” (David Bowie)

“Tegenover de enorme hoeveelheid onnozelaars in de Nederlandse journalistiek, die zelfs overduidelijke schertsfiguren als Sywert, Baudet en Duk pas ver in blessuretijd op waarde wisten te schatten, staat een klein groepje van ondergewaardeerde woestijnroepers. Met Peter op 1.” (Sander Schimmelpenninck)

“Frontaal Naakt dient een publiek belang” (mr. P.L.C.M. Ficq, politierechter)

“Peter schrijft hartstochtelijk, natuurlijk beargumenteerd, maar zijn stijl volgt het ritme van zijn hart.” (Hafid Bouazza).

“Ik vind dat je beter schrijft dan Hitler” (Ionica Smeets)

“Peter is soms een beetje intens en zo maar hij kan wél echt goed schrijven.” (Özcan Akyol)

“Jij levert toch wel het bewijs dat prachtige columns ook op weblogs (en niet alleen in de oude media) verschijnen.” (Femke Halsema)

“Literaire Spartacus” (André Holterman)

“Wie verlost me van die vieze vuile tiefuslul?” (Lodewijk Asscher cs)

“Pijnlijk treffend” (Sylvana Simons)

네덜란드 매체 프론탈 나크트(Frontaal Naakt)에 따르면, 네덜란드 라 (MT News)

“Echt intelligente mensen zoals Peter Breedveld.” (Candy Dulfer)

“De Kanye West van de Nederlandse journalistiek.” (Aicha Qandisha)

“Vieze gore domme shit” (Tofik Dibi)

“Ik denk dat de geschiedenis zal uitmaken dat Peter Breedveld de Multatuli van deze tijd is.” (Esther Gasseling)

“Nu weet ik het zeker. Jij bent de antichrist.” (Sylvia Witteman)

“Ik ben dol op Peter. Peter moet blijven.” (Sheila Sitalsing)

“Ik vind hem vaak te heftig” (Hans Laroes)

“Schrijver bij wie iedereen verbleekt, weergaloos, dodelijk eerlijk. Om in je broek te piesen, zo grappig. Perfecte billen.” (Hassnae Bouazza)

“Scherpe confrontatie, zelfs als die soms over grenzen van smaak heen gaat, is een essentieel onderdeel van een gezonde democratie.” (Lousewies van der Laan)

“Ik moet enorm lachen om alles wat Peter Breedveld roept.” (Naeeda Aurangzeb)

“We kunnen niet zonder jouw geluid in dit land” (Petra Stienen)

“De scherpste online columnist van Nederland” (Francisco van Jole)

“Elk woord van jou is gemeen, dat hoort bij de provocateur en de polemist, nietsontziendheid is een vak” (Nausicaa Marbe)

“Als Peter Breedveld zich kwaad maakt, dan wordt het internet weer een stukje mooier. Wat kan die gast schrijven.” (Hollandse Hufters)

“De kritische en vlijmscherpe blogger Peter Breedveld” (Joop.nl)

“Frontaal Naakt, waar het verzet tegen moslimhaat bijna altijd in libertijnse vorm wordt gegoten.” (Hans Beerekamp – NRC Handelsblad)

“De grootste lul van Nederland” (GeenStijl)

“Verder vermaak ik mij prima bij Peter Breedveld. Een groot schrijver.” (Bert Brussen)

“Landverrader” (Ehsan Jami)

“You are an icon!” (Dunya Henya)

“De mooie stukken van Peter Breedveld, die op Frontaal Naakt tegen de maatschappelijke stroom in zwemt.” (Sargasso)

‘De website Frontaal Naakt is een toonbeeld van smaak en intellect.’ (Elsevier weekblad)

“Frontaal Gestoord ben je!” (Frits ‘bonnetje’ Huffnagel)

“Jouw blogs maken hongerig Peter. Leeshonger, eethonger, sekshonger, geweldhonger, ik heb het allemaal gekregen na het lezen van Frontaal Naakt.” (Joyce Brekelmans)

‘Fucking goed geschreven en met de vinger op de zere plek van het multicultidebat.’ (jury Dutch Bloggies 2009)

Frontaal Naakt is een buitengewoon intelligent en kunstig geschreven, even confronterend als origineel weblog waar ook de reacties en discussies er vaak toe doen.’ (jury Dutch Bloggies 2008)

‘Intellectuele stukken die mooi zijn geschreven; confronterend, fel en scherp.’ (Revu)

‘Extreem-rechtse website’ (NRC Handelsblad)

‘De meeste Nederlanders zijn van buitengewoon beschaafde huize, uitzonderingen als Peter Breedveld daargelaten.’ (Anil Ramdas)

‘Peter Breedveld verrast!’ (Nederlandse Moslim Omroep)

‘Breedveld is voor de duvel nog niet bang’ (Jeroen Mirck)

‘Nog een geluk dat er iemand bestaat als Peter Breedveld.’ (Max J. Molovich)

‘Godskolere, ik heb me toch over je gedróómd! Schandalig gewoon.’ (Laurence Blik)

 

pbgif (88k image)
 

 

(Advertentie)
 

 

pbgif (88k image)
 

LINKS

 

 

RSS RSS