Home » Archief » Agressieve antiracisten


[10.07.2014]

Agressieve antiracisten

Peter Breedveld

naakt10

Je moet maar durven, als je fanatiek meegedaan hebt aan de smeurcampagne tegen een dissidente blogger omdat hij tegen racisme is. Als je klakkeloos alle leugens hebt nagekakeld van Elma Drayer, The Post Online, GeenStijl, Carel Brendel en alle andere bewoners van de vochtige, donkere krochten van de domrechtse blogosfeer, in de aanhoudende pogingen die blogger ontslagen te krijgen, zijn leven te vernietigen. Je moet maar durven vervolgens breedsprakerig te betogen dat het de ‘agressieve antiracisten’ zijn die een terreurbewind van politieke correctheid voeren.

De gereformeerde (ja, ik vind dat relevante info) ‘politiek historicus’ Ewout Klei doet het gewoon. Die stond vooraan in de hooivorkenbrigade die vorig jaar maandenlang mijn hoofd op een schaal eiste, omdat ik iets van racisme vind, en beweert nu dat ‘agressieve antiracisten uitstekend begrijpen dat in deze niet-intellectuele tijd intellectuele redeneringen niet werken. Een publiek debat win je door keihard te roepen, je ideologische frame telkens maar weer te herhalen en andersdenkenden te verketteren.’

Genocide op moslims

Niet alleen dat, Klei doet dat op The Post Online, de site van de grote intellectuele redenaars Bert Brussen en Yoeri Albrecht. Op The Post Online klaagt Klei over de oproep op De Joop om ene Pierre Hooijdonk te ontslaan, omdat die een donkere voetbalsupporter ‘Piet’ noemde (en dus niet omdat hij ‘een grapje over Zwarte Piet maakte’, zoals Klei mispelt). The Post Online, die opriep aangifte te doen tegen de site Krapuul.nl. The Post Online, waarvan de makers een beschadigingsactie organiseerden tegen Marco de Baar, door zijn werkgever te belagen, omdat De Baar over Jaap Mollema, alias Prof. drs. van Frikschoten, die pleitte voor genocide op moslims en vond dat massamoordenaar Anders Breivik geen andere keuze had gehad dan tachtig kinderen dood te schieten, had getweet dat hij een xenofobe, populistische blogger was.

En dat mag helemaal niet van Bert Brussen, dus moet je worden ontslagen, moet je leven kapot worden gemaakt.

Gewoon gezellig

The Post Online, die zich verder inspande Hassnae in diskrediet te brengen, zodra bekend werd dat ze met Femke Halsema aan een documentaire werkte, door haar voor antisemiet uit te maken, die meedeed aan de lastercampagne tegen Andreas Kinneging omdat die niet gewoon gezellig meedeed met Rutger van Castricum en ook aan de hetze van GeenStijl tegen een UvA-docente die een Facebookpagina van Geert Wilders had helpen verwijderen. Want alleen The Post Online en GeenStijl mogen websites verbieden en als een antiracist dat doet, moet haar werkgever veel en nadrukkelijk worden genoemd, in de hoop haar ontslagen te krijgen.

Ja, Nederland zucht onder een verstikkende deken van wurgende politieke correctheid, zoals ik hier al betoogde en onderbouwde. Maar het is wel een rechtsracistische politieke correctheid. Wie bezwaar maakt tegen Zwarte Piet, moet kapot. Wie bezwaar maakt tegen islamofobie, moet kapot. Wie niet gewoon gezellig meedoet Marokkanen en Turken te haten, moet kapot.

Kampbeul van de Roze Khmer

Eén van Kleis bronnen is Annabel Nanninga, de GeenStijl-redacteur die zich volgens hem ‘afzet tegen de politieke correctheid van de jaren negentig.’ Ha! Nanninga, die meedeed met het slopen van een blogger en zijn vrouw wegens hun mening (en dat glashard ontkent als ze live tegenover die blogger staat). Nanninga, die altijd vooraan staat om iedereen met een haar onwelgevallige mening aan de schandpaal te nagelen, haar lezerspubliek tegen mensen op te zetten. Nanninga deed ook mee met de terreur tegen Jelmer Siljee, die de misdaad begaan heeft de broer van iemand met een mening te zijn. De kampbeul van de Roze Khmer is Nanninga, maar volgens Klei verzet ze zich tegen politieke correctheid.

Right, en Joshua Livestro, de baas van De Dagelijkse Standaard, die Hassnae er na een optreden in Pauw & Witteman van beschuldigde te lachen om dode Joden, waarna ze moest worden ‘verdelgd als een mosliminsect‘, die verzet zich volgens Klei ook tegen politieke correctheid.

Hypocriet gemeesmuil

En zo kunnen we nog wel even doorgaan. Klei is onlangs overgelopen van De Joop naar The Post Online, in alweer een lang jankstuk schreef hij dat er op De Joop geen plaats was voor onwelgevallige meningen, al had Klei al die tijd ruimhartig een podium van De Joop gekregen om zijn mening te ventileren. Het was Klei zelf die besloot op te stappen, en wel omdat de meningen van andere Joop-scribenten hem niet bevielen. Maar in zijn beleving is dus juist hij heel erg voor vrije meningsuiting en De Joop niet. Daarom schrijft hij nu voor The Post Online, die elke dag wel een ander op het oog heeft om kapot te maken vanwege haar of zijn mening.

In dat licht moeten we het hypocriete gemeesmuil van deze matennaaier over ‘agressieve antiracisten’ zien. En natuurlijk vinden de Nanninga’s en Bart Schuts zijn pleidooi fantastisch. Zo is het precies, toch, Bart Schut? Wie een mening heeft die de agressieve antiracisten niet aanstaat, wordt belasterd en besmeurd hè, Schut?

Ze blijven me verbazen, de paladijnen van rechtsracistisch Nederland. Ze lijken elkaar vooral in onbeschaamde schijnheiligheid naar de kroon te willen steken.

 

SchutBreivik

Schutkindermoordenaars

SchutISIS

 

Als alle lezers van Frontaal Naakt, het enige echte dissidente geluid in Nederland, nou maandelijks twee euro zouden storten, zouden de makers van deze website volkomen autonoom zijn! Stort op rekeningnummer NL59 RABO 0393 4449 61 (N.P. Breedveld, Rabobank Rijswijk), SWIFT BIC RABONL2U o.v.v. ‘Frontaal Naakt’.

Peter Breedveld, 10.07.2014 @ 08:24

[Home]
 

28 Reacties

op 10 07 2014 at 08:34 schreef Rob:

Ik heb geprobeerd dat stuk van Klei te lezen maar ik kom er niet doorheen. De onzin stapelt zich in zo’n hoog tempo op dat ik me kapot ga zitten ergeren. omdat ik geen TPO-reaguuraccount heb of wil, stop ik dan maar gewoon met lezen.

TPO is een eigenaardige site. Er staan af en toe best lezenswaardige artikelen op, maar die worden aangevuld met van die Geenstijl-achtige vechtstukjes vol persoonlijke vetes van Brussen. Ik kan er als lezer geen wijs uit en ik zou er als serieuze schrijver niet op gezien willen worden.

op 10 07 2014 at 08:44 schreef Mohammed:

De rechtse blogosfeer – De onverzadigbare drang om de schoffering tegen de gekleurde, moslim of linksmens tot kunst te verheffen.

op 10 07 2014 at 10:08 schreef Vanes:

Wat @VriendKlei niet lijkt te beseffen is dat het Nederlandes medialandschap in drie delen uiteenvalt. Het ultrarechts, racistische op gesundes Folksempfinden gebaseerde roze blok waar ik GeenStijl, POWNED en tweeps als Bennink, Brussen, Pritt, Quid, Nanninga toe reken. Maar waar de facto ook TPO deel van uitmaakt. Het is een blok van factfree politics wat zijn gelijk niet probeert te halen door argumentatie maar door de ad hominem destructus, de tegenstander kapot maken, eenvoudig omdat het kan. Een bijzonder zichtbare en anonieme bestrijder van dit blok zoals drsYell haalt het bloed onder hun nagels vandaan en een eloquent twitteraar als @FlorisPasdeLaban kunnen ze niet bestrijden en daarom moet haar broer er aan.

Dan is er het vage midden die geen enkele maatschappelijk relevante rol spelen behalve dat ze bij de discussies die gaan over de extreme zaken steeds vaker de kant kiezen van het roze blok.

Aan de andere kant is er het blok dat actief de strijd aan gaat met dit roze blok door op basis van argumenten en inhoud de bagger van het roze blok te weerleggen. Het is een elite die wel steun heeft bij een groot deel van de minderheden maar die vanwege de geringe omvang niet in staat zijn een vuist te maken. Een omvang die door het roze blok bewust klein wordt gehouden. Voorbeelden van dit links blok zijn Krapuul, FrontaalNaakt en DeJoop. Ieder van deze blogs ligt zwaar onder vuur. Of door de persoon achter het blog aan te vallen, de site zelf lam te leggen of de financiering van de site aan te vallen. (Als is TPO met het Veronicageld erachter tegenwoordig opvallend stil). Overlopen van het linkse blok naar het roze blok zoals VriendKlei doet is erger dan desertie, het is de tegenstander de schijn van redelijkheid geven die ze in werkelijkheid niet hebben. Waarschijnlijk is dit gedrag geboren uit een diepe wens om erbij te horen in opiniërend Nederland, maar ja je zult er maar tussen staan als gereformeerde jongen tussen Bert Brussen, Pritt, Nanninga en Bennink (en ik vergeet bewust nog 1 naam). Als @Vriendklei het waagt ooit een keer echt te schrijven van het vindt zal hij worden uitgekotst en is hij, och arm, nergens meer welkom.

op 10 07 2014 at 10:30 schreef MNb:

“dat in deze niet-intellectuele tijd intellectuele redeneringen niet werken”
Dat schreeuwt om een Godwin. Komt-ie: (roept heel hard) Göbbels!

op 10 07 2014 at 11:43 schreef edo:

De strekking is een beetje momenteel bij dit soort mensen als je minderheden en mensen die proberen na te denken uitscheld is het humor en als je onzin benoemd is het demoniseren. Ik vind het overigens een totale onzin reactie om Hooijdonk te willen ontslaan, en negatieve reacties op Van der Gijp etc vind ik ook onzin. Maar het valt niet te ontkennen dat geenstijl ongeinformeerd en haatdragend naar de ander kijkt zonder ook maar op de hoogte te zijn van enige achtergrond. Geen enkele verantwoordelijkheid voor de conflicten van het Westen, moslims zijn eng en gek, daar komt het op neer. Maat moslims zijn geen ras dus het is niet racistisch. Ok wellicht. Maar als je je weigert te verdiepen in achtergronden en de basis van wat je verkondigd slecht geinformeerde haat ben je in ieder geval naargeestig bezig.

op 10 07 2014 at 13:51 schreef Jeroen S. van den Heuvel:

Ik denk dat als Bart Schut zijn zin zou krijgen, het “met wortel en tak uitroeien van de islamisten”, dat er ook wel dode kindertjes zouden zijn. Misschien wel meer dan nu. Dus in feite is het gewoon zelf een gore wannabe kindermoordenaar, hij lijkt er ook op te geilen gezien zijn snuff tweet hierboven.

op 10 07 2014 at 15:15 schreef Peter:

Die tweet is afschuwelijk hè? Ik clickte op de link om te zien wat hij bedoelde, krijg ik een filmpje te zien waarop iemand zijn pistool richt op het achterhoofd van een kind. Snel weggeclickt, maar het was al te laat natuurlijk. Ik krijg het beeld niet meer uit mijn hoofd. De hele tijd vermijd ik die afschuwelijke filmpjes van executies, onthoofdingen en dode en verminkte kinderen. Zo’n lul krijgt het dan toch voor elkaar om me naar zo’n filmpje te laten kijken.

op 10 07 2014 at 15:55 schreef Pyt van der Galiën:

Ik tweet geen foto’s van slachtoffers van ISIS, maar ik tweet evenmin foto’s van de uiteengerukte lijken van de slachtoffers van het IDF. Wat Jeroen zegt: snuff tweets.

Zelfs wanneer de bedoeling integer is (en daar heb ik soms mijn twijfels bij), heeft het rondtweeten van dergelijke foto’s/filmpjes als enig effect dat mensen afstompen. Ook uiteengerukte kinderlijkjes wennen na de honderdste foto. Zo werkt de menselijke geest. Hebben we het nog niet gehad over types als Bart Schut die kicken op dergelijke foto’s. Sorry hoor, maar ik kan het echt niet anders omschrijven. Schut is bij DDS – waar de enige goede Palestijn een dode Palestijn is – prima op zijn plaats, net als Vriend Klei prima op zijn plaats is bij Bert Brussen op schoot.

op 10 07 2014 at 18:12 schreef dewanand:

Citaat Ref:
op 10 07 2014 at 10:08 schreef Vanes:

‘drie delen nl media:
1. Het ultrarechts, racistische op gesundes Folksempfinden gebaseerde roze blok waar ik GeenStijl, POWNED en tweeps als Bennink, Brussen, Pritt, Quid, Nanninga toe reken.

2. Dan is er het vage midden….. over de extreme zaken steeds vaker de kant kiezen van het roze blok.

3. Voorbeelden van dit links blok zijn Krapuul, FrontaalNaakt en DeJoop.’
(einde cit)

Vraagje:

namaste Vanes,

Wieroe wil weten of de site http://www.dewanand.com tot het Hindoe Nazi kattenblog kan worden gerekend en mede ondersteund wordt door lage kaste koelie ratten, Unterkoelies uit Kwatta en vele goudbruin gekleurde Hindoe aapjes en diverse anonieme, radicale Hindoe/Vedische/Aryan apinnetjes.

Normaliter moet het Nederlands media beest vier poten hebben, dus Wieroe’s site is deze vierde cyberpoot toch?

nb de vele (semi)islamitische media/nieuwssites noem je niet, waarom dan dit verzwijgen???

Wieroe en Dewanand
Hindoe fundamentalisten

op 10 07 2014 at 19:09 schreef Ralph van der Geest:

Ik moet eerlijk bekennen: ik heb dat stuk niet gelezen. Want ik ben namelijk nog niet vergeten dat de persoon in kwestie meegedaan heeft aan die haatcampagne tegen Krapuul.nl, zoals Peter zelf ook reeds opmerkte. Als je je ook maar voor een bij wijze van spreken een fractie van een ogenblik schaart aan de zijde van die drek die de rechtse kerk is, moet je wel van hele goede huize komen wil je je niet voor wel hele lange tijd buiten de beschaving geplaatst zien. Dus hun gezwatel en het gelispel a la een giftige slang kan je op voorhand al afwijzen. Met zulke lui ga je gewoon niet in discussie. Die bestrijd je. Je legt anderen uit waarom GS, POWNed, Bennink en noem ze maar op niet deugen. Drek als Schut, Nanninga, de Muilkorver, massamoordverheerlijhkers, de TMG waar men mensen uitgeroeid wil zien en lacht om verdrinkende vluchtelingen..daar houd je je verre van als beschaafd mens. Simpel zat.

op 10 07 2014 at 19:14 schreef Ralph van der Geest:

O, en laat ik op straffe van het geblèr over bedreiging van met name dat misbaksel Schut nog even opmerken dat wie mij ‘jodenhater’ noemt beter een straatje om kan lopen als ie mij onverhoopt tegenkomt. Ik garandeer diegene een wel hele slechte dag.

op 10 07 2014 at 20:25 schreef dewanand:

zie onder, toch interessant ivm die drie media kampen v Hanes. Ik ontmoette inderdaad een afro surinaamse jood drie weken geleden bij sranti in delft en gaf hem een oud gedicht van mij over suriname. Hij leek toch getraumatiseerd te zijn als halve/afro joodse man, en wilde er verder niet met mij over praten. Zwarte joden zijn een verhaal apart en ook een vergeten bladzijde in de geschiedenis. Hierom is de algemene ontmenselijking van zwarten (afro en hindoerassen) iets dat nader bestudeerd moet worden op onze Intelapenplaneet. Er moet een universele oorzaak achter zitten, en dat is dus de biologische realiteit die heel simpel werkt bij elke mensaap soort.

zie dit, erg interessant, proef eens puntbroodje met verse POM in een surinaamse(chinese/javaanse) broodjes zaak.

Joden in Suriname

Joden in Suriname, de 21-ste eeuw
De Joden vormen nu nog maar een heel klein deel van de Surinaamse bevolking, hun betekenis voor de Surinaamse samenleving, gebruiken, taal en voeding was in het verleden veel groter dan hedentendage. Er wordt beweerd dat het bekende Surinaamse gerecht ‘Pom’ wel eens van Joodse origine zou kunnen zijn.

http://www.dedokwerker.nl/surinaamse_joden.html

op 10 07 2014 at 22:09 schreef Thomas Cool / Thomas Colignatus:

@Vanes: Mag ik je vragen in te gaan op de opmerkingen van Dewanand. Ik vind hem een origineler en relevanter denker dan menigeen wiens naam in dit debat wordt genoemd (Brussen, Klei, Brendel …). Dewanand stelt dat racisme een natuurlijke oorzaak kan hebben waar cultuur in de knoop komt. Als dat zo is dan vergt dat nadere aandacht, zonder tot apartheid te vervallen. Wanneer we erin slagen de feiten onder ogen te zien dan komen we een stapje verder. Hier is mijn bespreking van een van Dewanands boeken, en lees dat boek eens: http://boycottholland.wordpress.com/2014/05/16/review-and-praise-for-holland-paradise-or-hell-q-by-dewanand-2010/
PM. De discussie speelt internationaal, en Peter zou op het Engels moeten overgaan.

op 10 07 2014 at 22:28 schreef Natasha Gerson:

Me even bij de Godwin aansluitend, mede vanwege enkele treurigmakende confrontaties van de Israëlische variant van het roze blok deze week, (“Die Arabische jongen is verkocht aan Hamas om te slachten omdat ie een homo was! 100% zeker weten! Want Joden doen zulke dingen niet!” – Een jaar of vijftien geleden vertelde iemand me dat Hitlers meest verkochte langspeelplaat destijds geen culminatiepunt tegen joden of bolsjewieken was, maar getiteld was “Kampf tegen die Intelektuellen” ik lachtte daar toen n beetje om, dacht: Dat komt vast nog wel es van pas om te memoreren, maar ik snapte het toen nog niet helemaal. Sinds Brussen, Pritt enz ten tonele verschenen snap ik het helemaal. En nu pas zie ik wat n absolute noodzaak die oproep voor ze was, en waarom het werkte.

op 10 07 2014 at 23:03 schreef edo:

Bart Schut op twitter: LOL, op het gejank van @frontaalnaakt reageren alleen nog Krapulers. Ik hoop op een fusie: al het antisemitische tuig overzichtelijk bijeen.

Lieve Bart, ik been geen krapuuler (hoewel ik daar 2 x op iets heb gereageerd), noch een antisemiet.
Tuig wel, maar van de eerste klasse, en je wast je handen al tijdens het plassen.

op 10 07 2014 at 23:55 schreef Jeroen S. van den Heuvel:

Niemand bij krapuul is een antisemiet. Dat is bij ons verboden. Schut weet dat. Het is laster. Daarom wat Ralph zei. 100x wat Ralph zei.

op 11 07 2014 at 12:19 schreef Pyt van der Galiën:

Ik vind vooral de arrogantie van Vriend Klei, die meent als representant van de witte middenklasse “zwarte” mensen wel even voor te kunnen schrijven hoe ze moeten ageren tegen racisme, opmerkelijk.

Net zo opmerkelijk als Klei’s arrogantie, is zijn naïviteit. Klei denkt blijkbaar dat hiërarchische verhoudingen verdwijnen wanneer je er rationeel over discussieert. Een eigenaardige gedachte want elke verandering in de machtsverhouding tussen klassen/groepen is in de hele geschiedenis van de mensheid nog nooit op andere wijze tot stand gekomen dan door protest, actie, staking en sabotage.

Vriend Klei is natuurlijk een typische links-liberaal: solidair met de onderdrukten, zolang de onderdrukten het beschaafd houden en goed luisteren naar Klei en zijn vriendjes. Doen ze dat niet, dan zijn het niet langer onderdrukten, maar radicaal plebs. Een links-liberaal krijgt dan onmiddellijk visioenen van met hooivorken uitgeruste hordes die de grachtengordel bestormen. Wat dat betreft begrijp ik Ewout Klei wel.

op 11 07 2014 at 12:26 schreef Vanes:

In mijn reactie op dit blog schematiseer ik het krachtenveld rondom GeenStijl. De (Twitter)oorlog rondom Geenstijl kent echt maar twee kampen voor/tegen en een neutrale middenpoot. Het zou onverstandig van me zijn om deze cyberreality te transformeren naar de echte wereld, die oneindig genuanceerd is en zelfs een deel kent waar internet nauwelijks een rol speelt. Met het gedachtegoed van @dewanand ben ik niet zozeer bekend maar ik kan me zeker vinden in een evolutionaire grond voor racisme (lees bijv. Frans de Waal). Maar de mens is de eerste soort die in staat is om zijn eigen evolutie in de hand te nemen, het wegwerken van racisme heeft daarin m.i. prioriteit.

op 11 07 2014 at 14:17 schreef Thomas E:

” elke verandering in de machtsverhouding tussen klassen/groepen is in de hele geschiedenis van de mensheid nog nooit op andere wijze tot stand gekomen dan door protest, actie, staking en sabotage. ”

Hmmm. Kan ook organisch groeien, Pyt. Zoals een golf die zich opbouwt. Wat dacht je bijvoorbeeld van de opkomst van de PVV. Maar je hebt gelijk: via rationele discussie is er nog nooit een machtsverandering tot stand gekomen.

op 11 07 2014 at 20:46 schreef Thomas Cool / Thomas Colignatus:

@Vanes: Helemaal mee eens met je prioriteit. Maar wanneer we dan uitgaan van zowel nature als nurture, en wanneer we constateren dat de sociale omgeving nogal wat is veranderd van voor 9/11 naar na 9/11, dan betekent dat er nu ook ander beleid nodig is vergeleken met het verleden. De vrijheid van meningsuiting in de ene periode is anders in de andere periode. Ik ben nogal gemakkelijk met het leggen van problemen waar ze horen: in dit geval het parlement. Als eenvoudige burgers kunnen wij niet oplossen wat zij moeten doen. Wie daar tegen is toont disrespect aan het parlement. Dus laat het parlement eens onderzoeken wat Dewanand hier op originele wijze naar voren heeft gebracht. Onderzoek van het parlement is bedoeld om tot betere wetgeving te komen. Zie hier: http://www.tweedekamer.nl/hoe_werkt_het/de_nederlandse_democratie/taken_en_rechten/onderzoekrecht.jsp

op 12 07 2014 at 00:18 schreef dewanand:

Namaste Vanes, TC ea Fnaakters,

Nu wij het toch over rassen en volkeren hebben, hier iets leuks, uit 2012 van Wieroe en mij. Hoe relevant zal ‘ras’ of ‘DNA’ nou zijn over pakweg 144 jaar, als er Bioram en IQ boosters zijn, zgn Borg technologie? Denk aan SF sekstechnologie: een externe vagina voor een man met proprioceptie en echt (G) gevoel, net als andere Hi Tech seksuele randapparatuur? Lekker he die toekomst waar Wieroe nu over droomt als hij later zal reincarneren, na de boete als lage kaste koelie homokat.

LINK:

WEBpublication BOOK WART0270 / EPAGE 37 of 43
Analyse legaliseren rassendiscriminatie
(met onderzoek etnische registratie)
36. Zuivere dewanistische visie op de toekomst van rassendiscriminatie

Offeraar Dewanand
Offercode WART0270
Offerdatum 5 mei 2012

(citaat laatste zin uit dit hfst:)

In de verre toekomst over duizend jaar zullen dewanistische rassen de eersten zijn die de hele Melkweg gaan koloniseren met geavanceerde ruimteschepen en zij zullen dan bestaan uit minstens honderd miljard zielen. Altecrea zal hen dan verder leiden om de hyper spirituele planeet Krishnaloka te vinden in de verre ruimte.

http://www.dewanand.com/discriminatie37.htm

op 12 07 2014 at 09:27 schreef Kimo:

Ik sluit mij aan bij het idee dat Peter over moet gaan op het Engels. Niet alleen kan ie het goed, het marginale publiek in Nederland vormt geen vuist. Dit land is in en in verrot. We hebben steun van over de grens nodig.
Menig nieuwsblad laat geregeld zien dat ze over de grens oprecht geshockeerd zijn over het obscene racisme in Nederland.

op 12 07 2014 at 12:02 schreef excellentie zwembad:

Wat ik dus niet snap.
Ewout Klei is niet tevreden met Joop.nl sommige van zijn punten kan ik ook best begrijpen.
Goed dan ga je weg bij Joop.nl niks aan de hand. En dan ga je vervolgens voor een extreem rechts haatblaadje schrijven?
Als je zat bent van Greenpeace ga je toch ook niet ineens zeehondjes doodknuppelen?
Ik heb ook wel eens ruzie gehad met Krapuul. Toen ging ik toch ook niet als een idioot racistische cartoons over internet spammen. De vijand van mijn vijand is mijn vriend redenatie is dat.
Van Bart Schut kan ik dat begrijpen want die zat Joop.nl onder te spammen met rare rechtse praatjes . Die vent hoorde daar niet .
Maar Ewout Klei?
Tsja hij schijnt iets tegen religie te hebben omdat ie vroeger zelf zo gepest is door die gemene christenen.
En inderdaad veel rechtse sites hebben als smoes voor hun islamhaat dat ze niet tegen de islam alleen zijn maar tegen alle religies.
Ik heb niks tegen negers maar tegen rassen in het algemeen en daarom ga ik negers treiteren is die redenering . Het is een goedkoop trucje die niemand gelooft behalve de mensen die zelf gewoon ordinaire racisten zijn .
Zelfde smoesje als “moslims zijn geen ras” En omdat ze zelf aangetoond denken te hebben dat moslims geen ras zijn kunnen ze dus vol op het orgel jegens moslims en in het verlengde natuurlijk mensen uit landen waar veel moslims wonen .
Volgens die redenering kon Hitler eigelijk prima doen wat ie deed als ie eerst even had bewezen dat joden geen ras zijn .
Wat maakte het uit voor die joden of ze op basis van ras of iets anders vergast werden ??
De praktijken zijn hetzelfde en dan kun je je niet verstoppen achter allerlei semantische trucjes en wikipedialinkjes of de wijze woorden van haatbaarden als Jansen .
Je wil een bevolkingsgroep onderdrukken, uitroeien of deporteren en dat is gewoon kwaadaardig wat voor stickertje er ook op plakt . Smoesracisme !

op 12 07 2014 at 13:06 schreef Peter:

Als je zat bent van Greenpeace ga je toch ook niet ineens zeehondjes doodknuppelen?

Hahaha!

op 12 07 2014 at 14:33 schreef excellentie zwembad:

Hierbij wil ik nog even toevoegen dat religies niet veel verschillen van -ismes . Mensen hebben een levensovertuiging die kan religieus zijn maar ook geïnspireerd op profeten als Marx of Thatcher (brrr) mensen de mond willen snoeren om hun religie (en zelfs willen uitroeien en deporteren) verschilt niet van het willen uitroeien of deporteren van alle liberalen of van iedereen die houdt van roze broeken dragen . Het is op internet en zelfs daarbuiten ineens normaal om de medemens de meest gruwelijke zaken toe te wensen . Dat blijft dan ook niet alleen bij de wens , oa Breivik heeft ook daad bij het woord gevoegd. Dat soort lui zijn helemaal geen Spinozems of ageerders tegen verstikkende politiek correctheid dat zijn luitjes die je kunt vergelijken met dat radiostation in Rwanda dat een genocide inluidde.
Inderdaad tegen moord en genocide zijn is zeer politiek correct . En daar is geheel niets mis mee !
Figuren die het stoer vinden als een echte domme amerikaanse redneck te brullen ‘nuke em all’ zijn geen spinozems dat zijn zeker ook geen intellectuelen dat zijn ordinaire domkoppen die geen enkele bewondering behoeven . Haattaal is namelijk eenvoudig genoeg en het wordt al snel -humoristisch gevonden omdat humor met taboes van doen heeft . ‘Dobbernegers’ oei dat je dat durft .
Ik kan ook heel grappig kwetsen hoor. Het is makkelijk! Ik kan van Breedveld: ‘ een hysterische naaktslak die beweert ongezouten mening te geven maar op elke slak zout legt behalve zichzelf’ zeggen.
Best melig gevonden toch ?
Bij moslims kun je leuke dingen met kamelen en geiten verzitten en gooi daar maar even een lekker taboe bij bestialiteit en huppekee schuddebuiken en wat ben ik een spinozem .
Negers natuurlijk apen noemen en met apen kun je dan ook van allerlei grappigs bedenken ‘rifapen’ is een bekende maar bij we kunnen van alles meer verzinnen met apen .
Zo zou je een jood een pijpekrulmandril kunnen noemen al je een orthodoxe jood wil kwetsen . Dikke lol . HAHAHA makkelijk eenvoudig en dan krijg je gratis de status van vernieuwer en spinozem maar het is gewoon een hele goedkope manier je haatstront te met een laagje suikerglazuur door mensen hun strot te wurmen .
En dat werkt prima!
En hoe gaat dat in het hoofd van zo’n annabel nanninga aka jabba de kut (hahahha – zelfde trucje om te kwetsen )
‘die verdronken mensen zijn natuurlijk meestal NEGERS – ja neger zeggen vinden mensen leuk….verdronken negers….zeenegers…drijfnegers….nee …ah DOBBERNEGERS!…dat is geniaal! al zeg ik het zelf !
Want het gaat om scoren in deze wereld GeenStijl is een commercieel bedrijf dat moet scoren . Een genuanceerd verhaal ‘scoort’ niet . En dan verdien je geen centjes. Het zijn uitwassen van een maatschappij waar de centen belangrijker zijn dan de mensen en als mensen gekwetst worden of zelfs vermoord worden dat maakt niet uit als de kassa maar rinkelt . Racisme en commercie gaan in dit land hand in hand . Ook de politiek werkt zo . Wilders met zijn kopvoddentax doet precies hetzelfde. Als je maar scoort . De PVV heeft zelfs een hele club mensen die melige kwetsende woordjes bedenkt voor hun politici . Dat bleek uit de undercoveractie van een journaliste bij de PVV die daar het woord Politieke Pygmee bedacht had.

op 12 07 2014 at 18:23 schreef dewanand:

Citaat Ref:
op 12 07 2014 at 14:33 schreef excellentie zwembad:
‘Inderdaad tegen moord en genocide zijn is zeer politiek correct . En daar is geheel niets mis mee !’

Reactie:
namaste zijne excellentie zwembad,

Afgelopen ochtend (2:30) keek ik naar een tv programma over Invitro vlees, uit celkweek technologie. De wetenschapper vertelde toen dat de 7 miljard mensapen nu ongeveer 60 miljard landdieren gebruiken om al het dierlijk voedsel aan hen te leveren, zoals eieren, vlees, leer, ea. En eigenlijk is dit in biologische zin een soort parasitair gedrag van onze grootgeschapen, DOMintelligente Intelapen soort, ja een soort georganiseerde genocide, waarbij je de slachtoffers dus zelf eerst vetmest met lekker voer.

Nou stel je eens voor he dat een despoot eerst 6 miljoen viesbruine koelieaapjes (Wieroe zegt: ‘dus 6 miljoen klonen van mijn poepscheppertje’) gaat fokken en vetmesten en hen daarna lekker vergast als commerciele stunt en om te SCOREN als de meest intelligente anti koelie apen fascist op aarde.

Ach, Adolf Hitler, Djengis Khan, Stalin, Mao Tse Toeng lijken nog lievertjes als massamoordenaars als je denkt aan deze genocide van 60 miljard niet mensapen.

dewa /wieroe

op 13 07 2014 at 14:50 schreef excellentie zwembad:

Met alle respect . Ik weet niet precies wat je bedoeld.

op 14 09 2014 at 22:59 schreef chocolate ugg classic short boots for men:

good prices on uggs uggs really cheap sale uggs australia prices ugg bows classic uggs zipper genuine tall ugg boots ugg bailey bow boots cerise pink ugg nightfall boots black and white pennsylvania middle school bans ugg boots black ugg boots uk womens best mens ugg slippers knit uggs purple boots shoes pink bow ugg boots ugg classic tall boots brown ugg k myach size 13 in kids ugg australia evera oxford casual shoes ugg classic short dark brown best price for ugg slippers infant uggs leopard ugg bailey button us
chocolate ugg classic short boots for men http://www.wbblive.com/temps/chocolate-ugg-classic-short-boots-for-men-p-15828.php

Nieuwe reactie
Naam:
E-mail:
Homepage:
  Afbeelding invoegen
 

 


Home

Archief

 

STEUN FRONTAAL NAAKT MET EEN TIKKIE!

 

 

OF VIA PATREON!

 

 

Let op: Toelating van reacties en publicatie van opiniestukken van anderen dan de hoofdredacteur zelf betekenen geenszins dat hij het met de inhoud ervan eens is.

 

pbgif (88k image)
 

MEEST GELEZEN IN 2024

O Richard K., martelaar van de Afgehaakten

O Liever Wilders dan Yesilgöz

O De aangifte van Wilders is een greep naar de macht over onze taal

O Hoe Albert Heijn constant probeert ons te bestelen

O Domheid is een kanker en we zitten nu in stadium 4

O Het terloopse nazisme van Caroline van der Plas

O Kankerhomo

O Harde Por

O Vrij Nederland: Peter Breedveld had toch weer gelijk

O Zijn onze universiteiten antisemitische Hamasbolwerken?

 

MEEST GELEZEN EVER

O Caroline van der Plas, dwangmatige leugenmachine

O Caroline van der Plas is de Nederlandse Donald Trump

O YouPorn

O Iedereen haat Sander Schimmelpenninck omdat hij écht onafhankelijk is

O Wierd Duk de pro-Russische complotdenker

O Domme Lul

O Frans Timmermans kan het einde van de domrechtse ijstijd zijn

O Wierd Duk en Jan Dijkgraaf, hoeders van het fatsoen

O De koning van het uittrekken van de damesslip

O Haatoma

 

pbgif (88k image)
 

CONTACT
Stuur uw loftuitingen en steunbetuigingen naar Frontaal Naakt.

 

NIEUWSBRIEF
Ontvang gratis de Frontaal Naakt nieuwsbrief.

 

pbgif (88k image)
 

BLURBS
“How does it feel to be famous, Peter?” (David Bowie)

“Tegenover de enorme hoeveelheid onnozelaars in de Nederlandse journalistiek, die zelfs overduidelijke schertsfiguren als Sywert, Baudet en Duk pas ver in blessuretijd op waarde wisten te schatten, staat een klein groepje van ondergewaardeerde woestijnroepers. Met Peter op 1.” (Sander Schimmelpenninck)

“Frontaal Naakt dient een publiek belang” (mr. P.L.C.M. Ficq, politierechter)

“Peter schrijft hartstochtelijk, natuurlijk beargumenteerd, maar zijn stijl volgt het ritme van zijn hart.” (Hafid Bouazza).

“Ik vind dat je beter schrijft dan Hitler” (Ionica Smeets)

“Peter is soms een beetje intens en zo maar hij kan wél echt goed schrijven.” (Özcan Akyol)

“Jij levert toch wel het bewijs dat prachtige columns ook op weblogs (en niet alleen in de oude media) verschijnen.” (Femke Halsema)

“Literaire Spartacus” (André Holterman)

“Wie verlost me van die vieze vuile tiefuslul?” (Lodewijk Asscher cs)

“Pijnlijk treffend” (Sylvana Simons)

네덜란드 매체 프론탈 나크트(Frontaal Naakt)에 따르면, 네덜란드 라 (MT News)

“Echt intelligente mensen zoals Peter Breedveld.” (Candy Dulfer)

“De Kanye West van de Nederlandse journalistiek.” (Aicha Qandisha)

“Vieze gore domme shit” (Tofik Dibi)

“Ik denk dat de geschiedenis zal uitmaken dat Peter Breedveld de Multatuli van deze tijd is.” (Esther Gasseling)

“Nu weet ik het zeker. Jij bent de antichrist.” (Sylvia Witteman)

“Ik ben dol op Peter. Peter moet blijven.” (Sheila Sitalsing)

“Ik vind hem vaak te heftig” (Hans Laroes)

“Schrijver bij wie iedereen verbleekt, weergaloos, dodelijk eerlijk. Om in je broek te piesen, zo grappig. Perfecte billen.” (Hassnae Bouazza)

“Scherpe confrontatie, zelfs als die soms over grenzen van smaak heen gaat, is een essentieel onderdeel van een gezonde democratie.” (Lousewies van der Laan)

“Ik moet enorm lachen om alles wat Peter Breedveld roept.” (Naeeda Aurangzeb)

“We kunnen niet zonder jouw geluid in dit land” (Petra Stienen)

“De scherpste online columnist van Nederland” (Francisco van Jole)

“Elk woord van jou is gemeen, dat hoort bij de provocateur en de polemist, nietsontziendheid is een vak” (Nausicaa Marbe)

“Als Peter Breedveld zich kwaad maakt, dan wordt het internet weer een stukje mooier. Wat kan die gast schrijven.” (Hollandse Hufters)

“De kritische en vlijmscherpe blogger Peter Breedveld” (Joop.nl)

“Frontaal Naakt, waar het verzet tegen moslimhaat bijna altijd in libertijnse vorm wordt gegoten.” (Hans Beerekamp – NRC Handelsblad)

“De grootste lul van Nederland” (GeenStijl)

“Verder vermaak ik mij prima bij Peter Breedveld. Een groot schrijver.” (Bert Brussen)

“Landverrader” (Ehsan Jami)

“You are an icon!” (Dunya Henya)

“De mooie stukken van Peter Breedveld, die op Frontaal Naakt tegen de maatschappelijke stroom in zwemt.” (Sargasso)

‘De website Frontaal Naakt is een toonbeeld van smaak en intellect.’ (Elsevier weekblad)

“Frontaal Gestoord ben je!” (Frits ‘bonnetje’ Huffnagel)

“Jouw blogs maken hongerig Peter. Leeshonger, eethonger, sekshonger, geweldhonger, ik heb het allemaal gekregen na het lezen van Frontaal Naakt.” (Joyce Brekelmans)

‘Fucking goed geschreven en met de vinger op de zere plek van het multicultidebat.’ (jury Dutch Bloggies 2009)

Frontaal Naakt is een buitengewoon intelligent en kunstig geschreven, even confronterend als origineel weblog waar ook de reacties en discussies er vaak toe doen.’ (jury Dutch Bloggies 2008)

‘Intellectuele stukken die mooi zijn geschreven; confronterend, fel en scherp.’ (Revu)

‘Extreem-rechtse website’ (NRC Handelsblad)

‘De meeste Nederlanders zijn van buitengewoon beschaafde huize, uitzonderingen als Peter Breedveld daargelaten.’ (Anil Ramdas)

‘Peter Breedveld verrast!’ (Nederlandse Moslim Omroep)

‘Breedveld is voor de duvel nog niet bang’ (Jeroen Mirck)

‘Nog een geluk dat er iemand bestaat als Peter Breedveld.’ (Max J. Molovich)

‘Godskolere, ik heb me toch over je gedróómd! Schandalig gewoon.’ (Laurence Blik)

 

pbgif (88k image)
 

 

(Advertentie)
 

 

pbgif (88k image)
 

LINKS

 

 

RSS RSS