Home » Archief » Alice in Seksbuddyland, met een gepunnikt mondkapje van crêpepapier


[16.05.2020]

Alice in Seksbuddyland, met een gepunnikt mondkapje van crêpepapier

Peter Breedveld


Illustratie: Joseph Kuhn-Regnier

Mondkapjes zijn straks verplicht in het openbaar vervoer, wie ze niet draagt, krijgt een boete. Maar ze mogen geen vorm van bescherming geven tegen het coronavirus en geen keurmerk bevatten, schrijft het NRC Handelsblad. Deze duizelingwekkend surrealistische logica kenmerkt het coronabeleid van President Rutte en zijn adjudant Jaap van Dissel. Die hebben maandenlang volgehouden dat mondkapjes geen zin hebben en nu zijn ze opeens verplicht, maar ze mogen je niet beschermen. Krijg je dus een boete als je ze niet draagt en als je ze wel draagt krijg je een boete als ze zin hebben. En of ze zin hebben is kennelijk aan het NS-personeel om te beslissen. Dit is Gekke Hoedenmaker-shizzle, of beter, iets dat de Hartenkoningin zou verzinnen.

We mochten van Jaap van Dissel ook acht weken lang niet neuken. Althans, als we geen vaste partner hebben die bij ons inwoont. Daar ging Linda Duits van huilen en toen vaardigde Van Dissel een oekaze uit dat we een seksbuddy mogen, maar slechts één, met wie we het de hele rest van de coronacrisis moeten zien uit te houden. Maar nu zegt Van Dissel dat hij niet de indruk heeft willen wekken dat hij een seksbuddy aanmoedigt. Niemand die hem eraan herinnert dat het geen 1674 meer is en dat hij dus the hell uit onze slaapkamer moet opkrassen.

Rampzalig coronabeleid

Die bizar slechte communicatie is nog het minst rampzalig aan het totale coronabeleid van Rutte en Van Dissel. Dat is een aaneenschakeling van clusterfucks die weer nieuwe clusterfucks baren die weer nieuwe clusterfucks baren. Er werd in het begin te laat gereageerd, de ziekenhuizen waren slecht geoutilleerd, de verpleeghuizen helemaal niet en nog steeds niet en terwijl in Italië de IC’s volstroomden werd hier nog carnaval gevierd, met goedkeuring van Van Dissel, die zei dat corona gewoon een griep-achtig virus was. Na Ruttes eerste coronacrisis-toespraak viel het hele land in katzwijm, maar niemand begreep wat hij precies had gezegd. Hij en Van Dissel zeiden voor kudde-immuniteit te gaan en beweerden daarna glashard dat dat een verzinsel van de pers was geweest. Bijeenkomsten werden verboden maar de scholen met duizend leerlingen bleven open, o nee, de scholen gaan toch wel dicht. Testen heeft geen zin, toch wel zin maar we hebben de capaciteit niet, o we hebben de capaciteit wel maar whatever, we gaan apps inzetten. Apps? Welke apps? Heb ik apps gezegd, O MENEER IS OOK AL VIROLOOG!”

Intussen zijn we op straat overgeleverd aan de luim en willekeur van domme, agressieve en racistische politiemensen en boa’s die de onduidelijke regels naar eigen believen interpreteren en het vooral lijken te hebben voorzien op jongeren en allochtonen. Kappers, restaurants, café’s, sportscholen, nagelsalons enzovoort moesten van de ene op de andere dag hun deuren sluiten (terwijl het gepeupel elkaar in de bouwmarkten en tuincentra staat onder te hoesten) en stevenen af op een faillissement, maar de KLM, die meteen al tweeduizend werknemers de straat opzette, krijgt miljarden aan steun van Rutte, die werkloze flexwerkers zonder recht op WW een uitkering van 600 euro per maand in het vooruitzicht stelt, drie hele maanden lang.

Bleekmiddel injecteren

De mensen vinden het geweldig! De VVD stijgt in de peilingen en gaat volgend jaar een monsterzege behalen in de verkiezingen. Dan staat ons beleid te wachten waar Jeff Bezos een puntje aan kan zuigen, daar is het afschaffen van de ontslagboete en het inhouden van het vakantiegeld alleen maar een klein voorproefje van.

Maar durf er eens iets van te zeggen! Dan krijg je een bende Rutte-minions over je heen die echt de gekste redeneringen uit de kast halen om de grillen van hun God goed te praten. “Wees blij dat Rutte geen Trump is!” bijten ze me toe, en “Rutte adviseert ons tenminste niet om bleekmiddel te injecteren!” Er zijn dus serieus mensen die VVD gaan stemmen omdat die ons niet adviseert om bleekmiddel in te spuiten.

Er sterft een bloedstollend hoog aantal mensen aan corona en de VVD wordt almaar populairder omdat iedereen het coronabeleid van Rutte zo goed vindt. Het volk is gek geworden! “Kijk dan naar België!” roept iemand. Daar sterven nog meer mensen per miljoen inwoners dan in Nederland. Maar ik kijk liever naar Duitsland, waar corona minder slachtoffers eist dan de normale griep én de regering een indrukwekkend steunpakket heeft samengesteld voor het bedrijfsleven én de cultuursector. Maar dan mag je opeens geen landen meer vergelijken. “DAT IS APPELS MET PEREN VERGELIJKEN! APPELS MET PEREN! APPELS MET PÉÉÉREN!” Zuid-Korea als lichtend voorbeeld mag ook niet, dan komt de één na de ander met de racistische onzin over Zuid-Korea die Van Dissel salonfähig heeft gemaakt, dat de Koreanen gehoorzame collectivisten zijn en zo. Of mensen beweren dat Nederland dichtbevolkt is en daarom meer besmettingen heeft dan Zuid-Korea. Seoul heeft 25 miljoen inwoners, knurft. Dat is één stad, met vier coronagerelateerde sterfgevallen in totaal.

Appels en peren

Dat van die appels en peren is me nou al tien miljard keer toegesnauwd. Ook hoog in de hitparade: “De beste stuurlui staan aan wal” en “met de kennis van nu is het makkelijk praten!”

Kennis van nu? Op 28 februari tweette ik dat mensen die in Noord-Italië waren geweest of die carnaval hadden gevierd, in quarantaine moesten, want corona greep toen in China en Italië al om zich heen. Jaap van Dissel zei toen nog dat corona niet zo besmettelijk was en dat de mensen rustig carnaval konden gaan vieren. Dus ja, de beste stuurlui staan inderdaad aan wal. En ze zijn niet eens viroloog. Hoezo moet je trouwens viroloog zijn om in te zien dat als Chinezen en Italianen aan corona sterven, er ook Nederlanders aan kunnen bezwijken?

Zo langzaam aan beginnen steeds meer journalisten, die na die eerste coronaspeech van Rutte piskwaad werden op iedereen die kritiek had op de premier en schreeuwden: “NU IS NIET HET MOMENT!” “WE MOETEN ALS ÉÉN MAN ACHTER RUTTE STAAN!”, kritische stukken te schrijven over Jaap van Dissel en die krijgen dan het boze mannetje Maarten Keulemans van de Volkskrant achter zich aan, van alle wetenschapsjournalisten de fanatiekste Van Dissel-groupie van Nederland en echt loei-agressief.

Gelukkig begint straks het nieuwe seizoen van Tokidoki, waarin Paulien Cornelisse ons gaat vertellen over Japanners die immuun zijn voor corona omdat ze veel manga lezen en gedragen slipjes van schoolmeisjes als mondkapje gebruiken. Vanwege de sushi, weet u wel.

Waar is me seksbuddy.

 

Become a Patron!

 

Is het Vrije Woord u écht lief? Help me dan met een financiële bijdrage. Deze website wordt elke dag bedreigd door de virtuele knokploegen van Domrechts, malafide Nederlandse journalisten en zelfs door de vicepremier. Eerder dit jaar moest ik voor de rechter verschijnen wegens belediging van een racistische troll! Steun Frontaal Naakt. Doneer aan de enige dwarsdenkende, onafhankelijke site van Nederland. Stort wat u missen kunt op rekeningnummer NL59 RABO 0393 4449 61 (N.P. Breedveld, Rabobank Rijswijk), SWIFT BIC RABONL2U o.v.v. ‘Frontaal Naakt’. Lees hier waarom dat niet met PayPal kan, maar steunen via Patreon kan weer wel. Nog liever heb ik dat u op Frontaal Naakt adverteert of mij inhuurt. Mail mij.

Peter Breedveld, 16.05.2020 @ 14:23

[Home]
 

1 Reactie

op 16 05 2020 at 14:24 schreef Peter:

Reageren? Leesfrontaalnaakt@gmail.com.

 


Home

Archief

 

STEUN FRONTAAL NAAKT MET EEN TIKKIE!

 

 

OF VIA PATREON!

 

 

Let op: Toelating van reacties en publicatie van opiniestukken van anderen dan de hoofdredacteur zelf betekent geenszins dat hij het met de inhoud ervan eens is.

 

pbgif (88k image)
 

MEEST GELEZEN IN 2024

O Richard K., martelaar van de Afgehaakten

O Liever Wilders dan Yesilgöz

O Hoe Albert Heijn constant probeert ons te bestelen

O Kankerhomo

O Domheid is een kanker en we zitten nu in stadium 4

O Harde Por

O Het terloopse nazisme van Caroline van der Plas

O Zijn onze universiteiten antisemitische Hamasbolwerken?

O Vrij Nederland: Peter Breedveld had toch weer gelijk

O Er is niks meer om respect voor te hebben

 

MEEST GELEZEN EVER

O Caroline van der Plas, dwangmatige leugenmachine

O Caroline van der Plas is de Nederlandse Donald Trump

O YouPorn

O Iedereen haat Sander Schimmelpenninck omdat hij écht onafhankelijk is

O Wierd Duk de pro-Russische complotdenker

O Domme Lul

O Frans Timmermans kan het einde van de domrechtse ijstijd zijn

O Wierd Duk en Jan Dijkgraaf, hoeders van het fatsoen

O De koning van het uittrekken van de damesslip

O Haatoma

 

pbgif (88k image)
 

CONTACT
Stuur uw loftuitingen en steunbetuigingen naar Frontaal Naakt.

 

NIEUWSBRIEF
Ontvang gratis de Frontaal Naakt nieuwsbrief.

 

pbgif (88k image)
 

BLURBS
“How does it feel to be famous, Peter?” (David Bowie)

“Tegenover de enorme hoeveelheid onnozelaars in de Nederlandse journalistiek, die zelfs overduidelijke schertsfiguren als Sywert, Baudet en Duk pas ver in blessuretijd op waarde wisten te schatten, staat een klein groepje van ondergewaardeerde woestijnroepers. Met Peter op 1.” (Sander Schimmelpenninck)

“Frontaal Naakt dient een publiek belang” (mr. P.L.C.M. Ficq, politierechter)

“Peter schrijft hartstochtelijk, natuurlijk beargumenteerd, maar zijn stijl volgt het ritme van zijn hart.” (Hafid Bouazza).

“Ik vind dat je beter schrijft dan Hitler” (Ionica Smeets)

“Peter is soms een beetje intens en zo maar hij kan wél echt goed schrijven.” (Özcan Akyol)

“Jij levert toch wel het bewijs dat prachtige columns ook op weblogs (en niet alleen in de oude media) verschijnen.” (Femke Halsema)

“Literaire Spartacus” (André Holterman)

“Wie verlost me van die vieze vuile tiefuslul?” (Lodewijk Asscher cs)

“Pijnlijk treffend” (Sylvana Simons)

네덜란드 매체 프론탈 나크트(Frontaal Naakt)에 따르면, 네덜란드 라 (MT News)

“Echt intelligente mensen zoals Peter Breedveld.” (Candy Dulfer)

“De Kanye West van de Nederlandse journalistiek.” (Aicha Qandisha)

“Vieze gore domme shit” (Tofik Dibi)

“Ik denk dat de geschiedenis zal uitmaken dat Peter Breedveld de Multatuli van deze tijd is.” (Esther Gasseling)

“Nu weet ik het zeker. Jij bent de antichrist.” (Sylvia Witteman)

“Ik ben dol op Peter. Peter moet blijven.” (Sheila Sitalsing)

“Ik vind hem vaak te heftig” (Hans Laroes)

“Schrijver bij wie iedereen verbleekt, weergaloos, dodelijk eerlijk. Om in je broek te piesen, zo grappig. Perfecte billen.” (Hassnae Bouazza)

“Scherpe confrontatie, zelfs als die soms over grenzen van smaak heen gaat, is een essentieel onderdeel van een gezonde democratie.” (Lousewies van der Laan)

“Ik moet enorm lachen om alles wat Peter Breedveld roept.” (Naeeda Aurangzeb)

“We kunnen niet zonder jouw geluid in dit land” (Petra Stienen)

“De scherpste online columnist van Nederland” (Francisco van Jole)

“Elk woord van jou is gemeen, dat hoort bij de provocateur en de polemist, nietsontziendheid is een vak” (Nausicaa Marbe)

“Als Peter Breedveld zich kwaad maakt, dan wordt het internet weer een stukje mooier. Wat kan die gast schrijven.” (Hollandse Hufters)

“De kritische en vlijmscherpe blogger Peter Breedveld” (Joop.nl)

“Frontaal Naakt, waar het verzet tegen moslimhaat bijna altijd in libertijnse vorm wordt gegoten.” (Hans Beerekamp – NRC Handelsblad)

“De grootste lul van Nederland” (GeenStijl)

“Verder vermaak ik mij prima bij Peter Breedveld. Een groot schrijver.” (Bert Brussen)

“Landverrader” (Ehsan Jami)

“You are an icon!” (Dunya Henya)

“De mooie stukken van Peter Breedveld, die op Frontaal Naakt tegen de maatschappelijke stroom in zwemt.” (Sargasso)

‘De website Frontaal Naakt is een toonbeeld van smaak en intellect.’ (Elsevier weekblad)

“Frontaal Gestoord ben je!” (Frits ‘bonnetje’ Huffnagel)

“Jouw blogs maken hongerig Peter. Leeshonger, eethonger, sekshonger, geweldhonger, ik heb het allemaal gekregen na het lezen van Frontaal Naakt.” (Joyce Brekelmans)

‘Fucking goed geschreven en met de vinger op de zere plek van het multicultidebat.’ (jury Dutch Bloggies 2009)

Frontaal Naakt is een buitengewoon intelligent en kunstig geschreven, even confronterend als origineel weblog waar ook de reacties en discussies er vaak toe doen.’ (jury Dutch Bloggies 2008)

‘Intellectuele stukken die mooi zijn geschreven; confronterend, fel en scherp.’ (Revu)

‘Extreem-rechtse website’ (NRC Handelsblad)

‘De meeste Nederlanders zijn van buitengewoon beschaafde huize, uitzonderingen als Peter Breedveld daargelaten.’ (Anil Ramdas)

‘Peter Breedveld verrast!’ (Nederlandse Moslim Omroep)

‘Breedveld is voor de duvel nog niet bang’ (Jeroen Mirck)

‘Nog een geluk dat er iemand bestaat als Peter Breedveld.’ (Max J. Molovich)

‘Godskolere, ik heb me toch over je gedróómd! Schandalig gewoon.’ (Laurence Blik)

 

pbgif (88k image)
 

 

(Advertentie)
 

 

pbgif (88k image)
 

LINKS

 

 

RSS RSS