Home » Archief » Amerikaan dineert uren met Nederlandse racist


[21.12.2017]

Amerikaan dineert uren met Nederlandse racist

Peter Breedveld

Dus Thierry Baudet heeft urenlang gedineerd met de Amerikaanse racist Jared Taylor. So what? Je kunt ook zeggen dat Taylor een vorkje heeft geprikt met een Nederlandse racist. Baudet ouwehoert constant over de teloorgang van onze superieure Westerse beschaving door toedoen van gekleurde volken, zoals indertijd ook de Romeinen ten onder zijn gegaan door vermenging met gekleurde volken. Zijn side-kick Theo Hiddema gelooft dat gewelddadig gedrag inherent is aan de Marokkaanse cultuur. Er circuleert al heel lang een selfie op Internet van Baudet met de Amerikaanse racistische fascist Milo Yiannopoulos.

De racistische uitspraken van Baudet en Hiddema zijn iedereen bekend, maar ze staan zijn populariteit op geen enkele manier in de weg. Ze worden in interviews altijd snel vergoelijkt en gebagatelliseerd. Wie Yiannopoulus was en wat voor gedachtegoed hij uitdraagt, wist Baudet zogenaamd niet en hij dacht dat Erkenbrand een braaf bijbelclubje was. Geen journalist die dan een beetje doorvraagt. Ook De Correspondent, die het nieuws bracht over Baudets etentje met de Amerikaan, houdt een slag om de arm: ‘Het is mogelijk dat Baudet zijn uitspraak cultureel en niet raciaal of etnisch bedoelde’.

Het gaat er in Nederland namelijk altijd eerst en vooral om dat witte mensen zich ervan verzekerd weten dat ze géén racist zijn. Dat ze Marokkanen haten, heeft niks met racisme te maken maar met cultuur. Als je bevolkingsgroepen ontmenselijkt vanwege hun cultuur, is er niks aan het handje.

Guilty by association

Daarom zal ook de ophef over Baudets etentje met Jared Taylor snel overwaaien. If anything, zal het zijn populariteit alleen maar vergroten. Er is verder ook niet zo heel veel over te melden. Wat er gezegd is, weet De Correspondent niet en Baudet noch Taylor klappen erover uit de school. Maar omdat De Correspondent nou eenmaal geen korte berichten plaatst, bestaat de rest van het artikel uit die oude racistische citaten van Baudet, die wellicht cultureel bedoeld zijn, en uit feitjes van het soort waarin de anonieme blogger Ikje Ergens grossiert: dat Baudet Joost Niemöller heel vaak retweet en zo.

Het is het soort journalistiek waar ik een tyfushekel aan heb. Carel Brendel specialiseert zich er ook in: “Hij was gezien met Haar en dat is weer een kennis van Hem en die heeft een tweet geliked van Iemand Anders die eens aanwezig was op een symposium waar ook Iemand was die een neef heeft die lid is van de Moslimbroederschap.”

Dus Baudet retweet Joost Niemöller. Die vorig jaar werd genomineerd voor een prestigieuze non-fictieprijs voor een revisionistisch boek over Hans Janmaat dat ook door het sjieke programma Buitenhof werd gepromoot.

Op Twitter zie ik een type van de SP verontwaardigd doen over Baudets etentje met een racist, terwijl hij zelf staat te barbecuen met Bart Nijman van GeenStijl.

Racisme genormaliseerd

Ziet u wat ik bedoel? Baudet eet met een racist. Jullie eten bijna allemaal met racisten. Je likt hun aars, geeft ze prijzen, roept ze uit tot politicus van het jaar, verklaart ze heilig en als iemand daar wat van durft te zeggen, roep je verontwaardigd dat hij wél moet worden beveiligd, dus dat de criticus zijn bek moet houden.

Dit is waarom ik niet, zoals Ikje Ergens en dergelijke, constant zit te loeren naar wie wat retweet en op welke feestjes hij was. Het haalt niks uit en het doet er uiteindelijk niet toe.

Maar dat het racistische gedachtegoed van Baudet genormaliseerd wordt, dát vind ik wel van belang. Wie retweet jij, dát is interessant. Hoe stoomt NRC Handelsblad de lezers klaar voor de vestiging van Baudets fascistische regime. Dat de Volkskrant achter een docent aangaat die in een opdracht voor zijn leerlingen schrijft wat iedereen gewoon weet, dat Baudet de elite wil vervangen door een klein groepe witte mannen, dat Jeroen Pauw een jonge vrouw intimideert die oproept tot een ludieke actie tegen Baudet, dát is eng.

Geveinsde verontwaardiging

Die geveinsde verontwaardiging om een etentje, dat is alleen maar hypocriet. Jullie denken er allemaal net zo over als Jared Taylor, geef het maar toe. Als je een filmpje ziet van een zwarte die door de politie wordt doodgeschoten, hoor je allemaal een stemmetje in je hoofd dat zegt dat-ie het er wel een beetje naar gemaakt heeft. Als een bende Friezen de weg blokkeert om die vervelende antiracisten hun grondrechten te ontzeggen, vinden jullie dat stoer van die Friezen.

En alle Nederlandse journalisten krijgen een keiharde lul van Thierry Baudet.

Dit zal net zo gaan als toen Wilders zijn volgers “Minder, Minder” liet scanderen. Nu is er wat gekakel en gefladder van donsveren, waarschijnlijk staan er vandaag alweer stukken in de krant die Baudets recht verdedigen om met racisten te dineren.

Is het Vrije Woord u écht lief? Help me dan met een financiële bijdrage. Deze website wordt elke dag bedreigd door de virtuele knokploegen van Domrechts, malafide Nederlandse journalisten en zelfs door de vicepremier. Steun Frontaal Naakt. Doneer aan de enige dwarsdenkende, onafhankelijke site van Nederland. Stort wat u missen kunt op rekeningnummer NL59 RABO 0393 4449 61 (N.P. Breedveld, Rabobank Rijswijk), SWIFT BIC RABONL2U o.v.v. ‘Frontaal Naakt’. Lees hier waarom dat niet met PayPal kan. Nog liever heb ik dat u op Frontaal Naakt adverteert of mij inhuurt. Mail mij.

Peter Breedveld, 21.12.2017 @ 10:01

[Home]
 

18 Reacties

op 21 12 2017 at 10:11 schreef MNb:

Van deze ophef begrijp ik nou helemaal niets. Hoe kan wie dan ook verbaasd zijn over dit etentje als Baudet zelf net zo rabiaat rechts is als die Amerikaan van wie ik nog nooit had gehoord? Misschien ten onrechte veroorloof ik mij enig optimisme; weigeren sommige media nog langer de hielen van Baudet te likken.

op 21 12 2017 at 11:52 schreef marcodB:

Ik ben het bijna helemaal met Peter eens. Waar ik van mening van verschil is ikje. Ikje doet heel veel bijna boekhoudkundig werk zodat precies gestaafd kan worden wat er aan fascistische uitingen wordt gedaan, bijv. door Baudet. Ikje toont heel specifiek de onsmakelijkheid –> http://ikje.blogspot.nl/2016/02/is-thierry-baudet-geen-neofascist-20.html Een voorbeeld: toen German Wings 9525 neerstortte door een bewuste actie van een van de piloten was Baudet er als een van de eerste bij om te melden dat het om eem moslim bekeerling zou gaan. Bron: Pamela Geller.
Dat zou voor een beetje journalist genoeg moeten zijn om eens een gesprek mee in te gaan. Maar zoals Peter, zeer juist, betoogt, dat is het niet. De journalistiek in Nederland is te lui om te google-en, te bang om te confronteren en te gretig om spraakmakende personen te interviewen. En de lezers en kijkers vinden dat best zo. Daar zit het probleem.

op 21 12 2017 at 12:29 schreef Natasha:

@MNb,

klopt, was gisteravond al in de meeste kranten kranten te lezen.

op 21 12 2017 at 14:45 schreef Frank Assmann:

Hear,Hear!

op 21 12 2017 at 17:25 schreef IAM:

“Op Twitter zie ik een type van de SP verontwaardigd doen over Baudets etentje met een racist, terwijl hij zelf staat te barbecuen met Bart Nijman van GeenStijl.”

En verder zo’n beetje de halve partij goede maatjes is met crypto-fascist Erik de Vlieger, iemand overigens die vreemd genoeg altijd wel een lijntje of twee, drie heeft met zo’n beetje alles en iedereen uit de extreem rechtse hoek.

op 21 12 2017 at 18:13 schreef MNb:

@Natasha: weet ik – ik vond het nieuws gister zo oninteressant (hond bijt man niveau) dat ik in eerste instantie alleen de koppen heb gelezen.

op 21 12 2017 at 19:54 schreef Chakir:

Weer helemaal eens. Amerikaan dineert met racist. Of twee racisten zijn aan het keuvelen.

op 21 12 2017 at 22:25 schreef Pyt van der Galiën:

Wat Marco zegt. Persoonlijk kan ik slecht met Ikje door één deur, maar dat heeft andere redenen – en ik ben eerlijk gezegd ook niet de gemakkelijkste persoon op Twitter. Ikje’s blog is een fantastisch ‘naslagwerk’ waar hij/zij minutieus de ontwikkelingen binnen extreemrechts notuleert.

Los daarvan eens met de constatering dat iedereen al heel lang had kunnen weten dat Baudet een tamelijk ordinaire fascist is. Daar was geen etentje met Taylor voor nodig. Het enige wat men had hoeven doen was Baudet’s eigen uitspraken eens kritisch tegen het licht houden.

op 22 12 2017 at 03:45 schreef Kshatriya:

de Amerikaanse racistische fascist Milo Yiannopoulos

’t Is geen Amerikaan maar een Brit, en (naar eigen zeggen) een “culturele libertariër”, die onlangs overigens met een donkere meneer in het huwelijk is getreden.

Verder is hij vooral wat wij thuis een “aandachtsorgel” noemden.
Bijvoorbeeld; neemt in woord afstand van alt-right maar heeft in de praktijk dan wel weer voor Breitbart geschreven.
Of springt gretig op de GamerGate bandwagon, maar pas nadat hij eerder “gamers” kwalificeerde als “pungent beta male bollock-scratchers and twelve-year-olds” en de blaam voor het Isla Vista drama op computerspelletjes schoof.

Vooral een opportunist die brood op de plank probeert te krijgen, dus. Maar wat hij betekent voor het discours in het algemeen is best interessant.

op 22 12 2017 at 10:06 schreef Egbert:

Over Milo Yiannopoulos: Nee, Kshatriya, niet “best interessant”. Hij is vals, schadelijk en gevaarlijk. En, sinds februari, wat minder prominent.

Eerst uitgeschakeld door die “linkse liberals” aan tafel bij Maher: Larry Wilmore en Malcolm Nance (youtube, de moeite waard om te zien). Niet door Maher zelf trouwens, die zat vooraf in een interview met Milo al te slijmen en te glibberen.

Vlak daarna werd bekend dat Milo pedofilie acceptabel vond, waardoor hij uitgekotst werd door zijn eigen platform Breitbart.

op 22 12 2017 at 16:41 schreef Ines:

“Zijn side-kick Theo Hiddema gelooft dat gewelddadig gedrag inherent is aan de Marokkaanse cultuur. ”

Hij had het specifiek over het Rif gebergte leert Google me… Maar is dat racistisch? Je zou ook zoiets kunnen beweren over de Amerikaanse cultuur met die shootings etc

op 22 12 2017 at 16:42 schreef Kshatriya:

@ Egbert:
Hij zei niet dat-‘ie het acceptabel vond maar dat hij het kon “begrijpen” als een minderjarige iets deed met een volwassene. Valt inderdaad ook nogal wat op af te dingen.

Waarom ik zijn bijdrage interessant vind? Het brengt zowel het beste als het slechtste in mensen boven. Dat geldt voor alle querulanten. Zoals mensen die zeggen tegen homofobie en racisme te zijn en dan innige sessies beleven met zo’n Abou Jahjah. Ik vind dat heerlijk om te zien. Mensen laten zich zo lekker kennen.

Bedankt voor je link, ik wist niet dat hij bij Bill Maher te gast was geweest. Heb het nu maar voor een stukje gezien, maar Maher had hem nogal wat dichter het vuur aan de schenen mogen zetten.

op 22 12 2017 at 16:49 schreef Waldo Dewanand en Wieroe:

============== [wfor1346:73:1]

N1. Ja MIaauw Peter, jij schrijft:

‘Racisme genormaliseerd’

‘Ziet u wat ik bedoel? Baudet eet met een racist. Jullie eten bijna allemaal met racisten. Je likt hun aars, geeft ze prijzen, roept ze uit tot politicus van het jaar, verklaart ze heilig en als iemand daar wat van durft te zeggen, roep je verontwaardigd dat hij wél moet worden beveiligd, dus dat de criticus zijn bek moet houden.’

N2. Miaauw Peter, maar wil jij niet even naar ex kolonie suriname gaan en daar het geerfde Hollandse Apartheidsmodel in de praktijk bewonderen?? Nu is Suriname zielig, verarmd, verdeeld, verscheurd, vol zelfhaat, geen identiteit, en ja wie gaat die arme zwarten daar kunnen helpen van de totale zelfvernietiging???

N3. Vergeet aub niet Peter dat rassenhaat en discriminatie misschien toch doodgewone biologische wetmatigheden zijn en wij moeten er nog mee leren omgaan in een linkse, socialistische blanke meerderheidsstaat. Wij weten niet waarom de hogere, superieure, lange, grootgeschapen halfgoddelijke blanken bestaan op aarde. Blanken zijn hoger ok, ik ken alle rassen nu en moet volmondig toegeven dat blanken gemiddeld meestal hoger en intelligenter zijn

op 23 12 2017 at 09:01 schreef Ines:

@Kshatriya Volgens mij zijn zowel Abou Jahjah als door Milo niet de duivels die hun tegenstanders van ze maken… Ik heb wat interviews ed bekeken en ok, het is een hoop conservatief en vaak onzinnig gezwatel en het kan een ontzettende lul zijn, maar hij lijkt zichzelf ook niet al te serieus te nemen. Echt fascistisch of racistisch lijkt hij me niet, hij viel me mee tot nu toe

op 23 12 2017 at 15:49 schreef Chakir:

@ksa. Je zit mij een partij uit je nek te lullen zeg. Kan het ajb wat minder?

op 23 12 2017 at 18:15 schreef Waldo Dewanand en Wieroe:

============== [wfor1346:73:2]

N4. Nou miaauw Peter, zo meteen ga ik naar een hindoestaanse kaste feestje in den haag. Daar mogen blanken en andere rassen dus niet komen, hahah koelie kaste, gezellig he de nieuwe HOL-landse apartheid. Have fun in je kaste, zuil of apenclan hahaha.

N5. Een idee Peter is voor nieuwjaar, aub doen joh, om bijeenkomsten te organiseren van Frontaal Naakt als Cyber Vereniging. Deze stap naar de KKK/ nassie vretende HOL-landse apenbende moet je nu toch maken denk ik. Gewoon doen he, nu ben jij nationaal berucht, dus je kan lekker in je blote kont lopen in alle peesstraatjes van het Arisch Arctische Mensapen Koninkrijk der Nederlanden.

N6. En Peter verzoekje Wieroe: ‘Miaauw peter kan jij je natste dromen aan ons vertellen in januari 2018?? Wil je een harem vol met harige, PIKzwarte, kletsnatte koeliepoesjes in een warmgebeft schuimbad?? Is dat jou geheime dagdroom’ OF wil je de HOL-landse grenzen hardhandig bloot op de rug leggen en wijd openen voor alle 100 % homofielen en maagdelijke, lagere kaste koelie poesjes op aarde???

N7. vb: Alle PVVers en FVDers verplicht zoete spuitslagroom laten likken van een PIKzwarte SuriKoeliepoes op twee poten.

op 23 12 2017 at 21:19 schreef veenstra2:

Ga toch echt twijfelen aan de geestelijke gesteldheid van Waldo en Wieroe

op 26 12 2017 at 06:42 schreef Kshatriya:

@ Chakir:
Nee, dat kan niet minder – in ieder geval niet vanuit jouw autoriteit.
De Frontaalnaakter wikt, maar Peter beschikt.

Nieuwe reactie
Naam:
E-mail:
Homepage:
  Afbeelding invoegen
 

 


Home

Archief

 

STEUN FRONTAAL NAAKT MET EEN TIKKIE!

 

 

OF VIA PATREON!

 

 

Let op: Toelating van reacties en publicatie van opiniestukken van anderen dan de hoofdredacteur zelf betekent geenszins dat hij het met de inhoud ervan eens is.

 

pbgif (88k image)
 

MEEST GELEZEN IN 2024

O Richard K., martelaar van de Afgehaakten

O Liever Wilders dan Yesilgöz

O Hoe Albert Heijn constant probeert ons te bestelen

O Kankerhomo

O Domheid is een kanker en we zitten nu in stadium 4

O Harde Por

O Het terloopse nazisme van Caroline van der Plas

O Zijn onze universiteiten antisemitische Hamasbolwerken?

O Vrij Nederland: Peter Breedveld had toch weer gelijk

O Er is niks meer om respect voor te hebben

 

MEEST GELEZEN EVER

O Caroline van der Plas, dwangmatige leugenmachine

O Caroline van der Plas is de Nederlandse Donald Trump

O YouPorn

O Iedereen haat Sander Schimmelpenninck omdat hij écht onafhankelijk is

O Wierd Duk de pro-Russische complotdenker

O Domme Lul

O Frans Timmermans kan het einde van de domrechtse ijstijd zijn

O Wierd Duk en Jan Dijkgraaf, hoeders van het fatsoen

O De koning van het uittrekken van de damesslip

O Haatoma

 

pbgif (88k image)
 

CONTACT
Stuur uw loftuitingen en steunbetuigingen naar Frontaal Naakt.

 

NIEUWSBRIEF
Ontvang gratis de Frontaal Naakt nieuwsbrief.

 

pbgif (88k image)
 

BLURBS
“How does it feel to be famous, Peter?” (David Bowie)

“Tegenover de enorme hoeveelheid onnozelaars in de Nederlandse journalistiek, die zelfs overduidelijke schertsfiguren als Sywert, Baudet en Duk pas ver in blessuretijd op waarde wisten te schatten, staat een klein groepje van ondergewaardeerde woestijnroepers. Met Peter op 1.” (Sander Schimmelpenninck)

“Frontaal Naakt dient een publiek belang” (mr. P.L.C.M. Ficq, politierechter)

“Peter schrijft hartstochtelijk, natuurlijk beargumenteerd, maar zijn stijl volgt het ritme van zijn hart.” (Hafid Bouazza).

“Ik vind dat je beter schrijft dan Hitler” (Ionica Smeets)

“Peter is soms een beetje intens en zo maar hij kan wél echt goed schrijven.” (Özcan Akyol)

“Jij levert toch wel het bewijs dat prachtige columns ook op weblogs (en niet alleen in de oude media) verschijnen.” (Femke Halsema)

“Literaire Spartacus” (André Holterman)

“Wie verlost me van die vieze vuile tiefuslul?” (Lodewijk Asscher cs)

“Pijnlijk treffend” (Sylvana Simons)

네덜란드 매체 프론탈 나크트(Frontaal Naakt)에 따르면, 네덜란드 라 (MT News)

“Echt intelligente mensen zoals Peter Breedveld.” (Candy Dulfer)

“De Kanye West van de Nederlandse journalistiek.” (Aicha Qandisha)

“Vieze gore domme shit” (Tofik Dibi)

“Ik denk dat de geschiedenis zal uitmaken dat Peter Breedveld de Multatuli van deze tijd is.” (Esther Gasseling)

“Nu weet ik het zeker. Jij bent de antichrist.” (Sylvia Witteman)

“Ik ben dol op Peter. Peter moet blijven.” (Sheila Sitalsing)

“Ik vind hem vaak te heftig” (Hans Laroes)

“Schrijver bij wie iedereen verbleekt, weergaloos, dodelijk eerlijk. Om in je broek te piesen, zo grappig. Perfecte billen.” (Hassnae Bouazza)

“Scherpe confrontatie, zelfs als die soms over grenzen van smaak heen gaat, is een essentieel onderdeel van een gezonde democratie.” (Lousewies van der Laan)

“Ik moet enorm lachen om alles wat Peter Breedveld roept.” (Naeeda Aurangzeb)

“We kunnen niet zonder jouw geluid in dit land” (Petra Stienen)

“De scherpste online columnist van Nederland” (Francisco van Jole)

“Elk woord van jou is gemeen, dat hoort bij de provocateur en de polemist, nietsontziendheid is een vak” (Nausicaa Marbe)

“Als Peter Breedveld zich kwaad maakt, dan wordt het internet weer een stukje mooier. Wat kan die gast schrijven.” (Hollandse Hufters)

“De kritische en vlijmscherpe blogger Peter Breedveld” (Joop.nl)

“Frontaal Naakt, waar het verzet tegen moslimhaat bijna altijd in libertijnse vorm wordt gegoten.” (Hans Beerekamp – NRC Handelsblad)

“De grootste lul van Nederland” (GeenStijl)

“Verder vermaak ik mij prima bij Peter Breedveld. Een groot schrijver.” (Bert Brussen)

“Landverrader” (Ehsan Jami)

“You are an icon!” (Dunya Henya)

“De mooie stukken van Peter Breedveld, die op Frontaal Naakt tegen de maatschappelijke stroom in zwemt.” (Sargasso)

‘De website Frontaal Naakt is een toonbeeld van smaak en intellect.’ (Elsevier weekblad)

“Frontaal Gestoord ben je!” (Frits ‘bonnetje’ Huffnagel)

“Jouw blogs maken hongerig Peter. Leeshonger, eethonger, sekshonger, geweldhonger, ik heb het allemaal gekregen na het lezen van Frontaal Naakt.” (Joyce Brekelmans)

‘Fucking goed geschreven en met de vinger op de zere plek van het multicultidebat.’ (jury Dutch Bloggies 2009)

Frontaal Naakt is een buitengewoon intelligent en kunstig geschreven, even confronterend als origineel weblog waar ook de reacties en discussies er vaak toe doen.’ (jury Dutch Bloggies 2008)

‘Intellectuele stukken die mooi zijn geschreven; confronterend, fel en scherp.’ (Revu)

‘Extreem-rechtse website’ (NRC Handelsblad)

‘De meeste Nederlanders zijn van buitengewoon beschaafde huize, uitzonderingen als Peter Breedveld daargelaten.’ (Anil Ramdas)

‘Peter Breedveld verrast!’ (Nederlandse Moslim Omroep)

‘Breedveld is voor de duvel nog niet bang’ (Jeroen Mirck)

‘Nog een geluk dat er iemand bestaat als Peter Breedveld.’ (Max J. Molovich)

‘Godskolere, ik heb me toch over je gedróómd! Schandalig gewoon.’ (Laurence Blik)

 

pbgif (88k image)
 

 

(Advertentie)
 

 

pbgif (88k image)
 

LINKS

 

 

RSS RSS