Home » Archief » Het fascistische offensief tegen ons onderwijs


[09.12.2017]

Het fascistische offensief tegen ons onderwijs

Peter Breedveld


Illustratie: Bill Medcalf

Je kon er op wachten, natuurlijk, de jaarlijkse War on Christmas-hoax. Dit jaar werd het spits afgebeten door de grinch van Thierry Baudet, Yernaz Ramautarsing, die een foto tweette van de kerstboom in het gebouw van de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen met een briefje eraan, zogenaamd van het secretariaat van de school, met de mededeling dat de boom uit ‘ideologische overwegingen’ zou worden verwijderd.

Bullshit, dat zie je in één keer, maar hier zitten de Boze Burgers elk jaar weer met smart op te wachten. De hunkering naar een moslimextremistische aanslag in Nederland is vooralsnog onbevredigd gebleven, dus moet er maar op een andere manier worden haatgezaaid en weinig vindt zo gretig aftrek als de paniekverhalen over kerst- en paasfeesten, die ons worden afgepakt door de moslims. De tweet ging dus snel viraal.

Een paar uur later meldde Ramautarsing dat het een grap was geweest, maar een geslaagde grap, omdat zoveel mensen er waren ingetrapt. Ramautarsing weet ook: niemand geeft een fuck om feiten, een paar moslims en de zelfislamiseerders uitgezonderd. De brand is weer aangestoken, knappe jongen die ‘m weer uitkrijgt, hahaha!

Linkse indoctrinatie

Ramautarsing sprak van de War on Christmas, maar het is duidelijk een War tegen ons Onderwijs, die het Forum voor Democratie is gestart. Dezelfde Ramautarsing begon een paar jaar geleden al een hetze tegen de vermeende linkse indoctrinatie op Nederlandse universiteiten, met een Facebook-pagina waarop linkse docenten werden geschandpaald.

Deze heksenjacht resulteerde eerder dit jaar al in een (aangenomen!) motie van VVD-Kamerlid Pieter Duisenberg, nu de voorzitter van de universiteitenkoepel VSNU, om de politieke kleur van wetenschappers te onderzoeken. Het Forum voor Democratie heeft sindsdien niet stilgezeten en dreigt voortdurend met zuiveringen op Nederlandse universiteiten, door de media constant gedownplayed. Anderhalve week geleden openden Baudet en Ramautarsing de jacht op de docent van een middelbare school, daarbij geholpen door onder andere de Volkskrant.

Methode Duk

Eerder deze week sloten ook De Telegraaf en haar huis-hoaxer Wierd Duk zich aan bij de War tegen het Onderwijs met een stuk over linkse indoctrinatie in het onderwijs. Duk kondigde voor de publicatie van zijn artikel al aan dat hij had gesproken met mensen “in het veld” en u raadt nooit wat de uitkomst is.

Nou, inderdaad. Docenten zijn allemaal hartstikke links en als je zegt dat je voor Trump bent, word je geïntimideerd. Duks voornaamste bron is een student die – verrassing! – PVV-fanboy is en Leefbaar-raadslid in Etten-Leur waar hij, naar eigen zeggen, vooral PVV-stemmen heeft geoogst. En wie mag in Duks artikel al die linkse indoctrinatie in het onderwijs duiden? Thierry Baudet!

Dat is de methode Duk: als hij zogenaamd op onderzoek uitgaat, stuit hij stomtoevallig altijd op mensen “in het veld” die er precies zo over denken als hij. Toch is Duk ervan overtuigd dat hij onbevooroordeeld is. Hij kan er ook niks aan doen dat de feiten nou eenmaal perfect zijn agenda dienen, namelijk de door hem vurig gewenste gewapende clash, met politieke aardverschuiving en Nieuwe Orde na.

Onversneden fascisme

Dit is natuurlijk geen journalistiek. Duk en De Telegraaf manipuleren opzettelijk het nieuws met het doel de lezer op te stoken tegen moslims, antiracisten, Links en zelfs onze onderwijsinstellingen. Allemaal met het doel de droom te verwezenlijken waar heel Domrechts heel open over is: het Torentje bestormen, een politieke aardverschuiving, een gewapende clash, de Boze Burger aan de macht, vertegenwoordigd, uiteraard, door een sterke man. Een BLANKE sterke man.

Ik ga dat niet insneeuwen in eufemismen, het is fascisme, kort en goed. Puur en onversneden fascisme.

Toch worden Duks doorzichtige truukjes alleen door een groep querulanten op Twitter aan de kaak gesteld, en een enkele columnist, zoals Frits Abrahams of Peter Middendorp. De rest doet of hij een normale journalist is in plaats van een fascistische activist en een dwangmatige leugenaar. Kondigt hij zijn leugenstuk aan, zegt bijvoorbeeld Johannes Visser van het respectabele De Correspondent dat hij benieuwd is naar Duks bevindingen.

Baggerhoernalistiek

Serieus? Duk kondigt een stuk over linkse indoctrinatie in het onderwijs aan en jij doet net of je niet weet wat daar in zal staan, wat voor types erin zullen worden opgevoerd en wat de conclusie zal zijn?

Dat is hoe je dit soort baggerhoernalistiek normaliseert. Om mij lopen ze allemaal met een grote boog heen, maar met Duk gaan ze open in discussie over zijn interessante bevindingen, en hé, laten we die van mij er eens naastleggen, opvallend, zeg, ik kom op iets heel anders uit! “Ja maar jij bent een bevooroordeelde linkse salonintellectueel”, gaan Duk en zijn horde Dukrukkers dan. “Ik spreek met mensen in het veld!”

En niet alleen normaliseer je zo baggerhoernalistiek, je helpt ook de weg te plaveien voor de fascisten.

Stelling nemen

Het is harde noodzaak dat journalisten stelling nemen tegen deze praktijken. Het gaat ook om het aanzien van je vak hoor, als je het dan niks kan schelen dat het blanke fascistenschorem straks razzia’s op onderwijsinstellingen gaat houden.

Helaas kunnen we lang wachten tot journalisten iets gaan doen. In NRC staat vandaag een artikel waaruit blijkt dat niet alleen GeenStijl, Powned en De Dagelijkse Standaard hun berichtgeving baseren op Russische Twitter-trollen, maar dat ook kwaliteitsmedia als de Volkskrant eraan meedoen.

Dat is hoe het fascisme hier weer voet aan de bodem krijgt, met de fanatieke medewerking van de media. De ‘kwaliteits’-media.

Is het Vrije Woord u écht lief? Help me dan met een financiële bijdrage. Deze website wordt elke dag bedreigd door de virtuele knokploegen van Domrechts, malafide Nederlandse journalisten en zelfs door de vicepremier. Steun Frontaal Naakt. Doneer aan de enige dwarsdenkende, onafhankelijke site van Nederland. Stort wat u missen kunt op rekeningnummer NL59 RABO 0393 4449 61 (N.P. Breedveld, Rabobank Rijswijk), SWIFT BIC RABONL2U o.v.v. ‘Frontaal Naakt’. Lees hier waarom dat niet met PayPal kan. Nog liever heb ik dat u op Frontaal Naakt adverteert of mij inhuurt. Mail mij.

Peter Breedveld, 09.12.2017 @ 13:08

[Home]
 

47 Reacties

op 09 12 2017 at 13:59 schreef Koos Swart:

Was het maar waar. Ik haat december. Ik haat alle ‘feestdagen’. Niks klopt meer. Alles is vol of gesloten. Vuurwerk, daar schrik ik van. Weg ermee. Mensen vermaken zich maar in hun eigen tijd. Doe ik ook.

op 09 12 2017 at 17:02 schreef Ina Dijstelberge:

We blijven luizen in de pels, die dezelfde ratten als hierboven met man en macht proberen te verdelgen.

op 09 12 2017 at 17:40 schreef Mario:

Blijft toch een dingetje, dat herdefinieren van bepaalde tradities, door nazi’s en verder fascistoide tuig (zoals excuustruus Yernaz)..

https://www.smithsonianmag.com/history/nazis-fought-original-war-christmas-180961513/
https://en.wikipedia.org/wiki/Christmas_in_Nazi_Germany
https://rarehistoricalphotos.com/nazi-christmas-party-hitler-1941/

Enfin, et cetera.

Fijne feestdagen alvast, allen.

op 09 12 2017 at 17:42 schreef Geri:

Vandaag bij de Taalstaat op NPO I werd aangekondigd dat ze Thierry hadden uitgenodigd vanwege zijn leuke, originele taalgebruik, Maar T. was weggelopen, want hij moest te lang wachten. Leuk, origineel Nederlands???????
Ik erger me er zo aan dat T. bewierookt wordt.

op 09 12 2017 at 22:01 schreef ikzelf:

De enige kwaliteit die de media interesseert is de verkoopbaarheid van het product. En zolang de consument enkel geeft om zijn instant (al is het kortstondige en oppervlakkige) bevrediging en daarvoor graag zijn hele leventje door kapitalisme laat hoereren, is noch media, noch consument erin geïnteresseerd of het gebodene wel ergens op slaat, diepgang heeft, verheffend is, laat staan op enige waarheid of feiten is gebaseerd.
Daarom heeft de westerling ook zo weinig problemen met het weer toelaten van fascistische geluiden: die beloven immers onmiddellijke bevrediging. De prijs die daarvoor betaald moet worden? Dat ziet de westerling daarna wel weer; dat zullen anderen vast weer komen oplossen.
De geschiedenis blijft zich toch herhalen? Nou, daarom, dus.

op 09 12 2017 at 23:31 schreef Egbert:

Leuk bericht, Geri.

op 10 12 2017 at 02:34 schreef Chakir:

Die reactie van die gast vd correspondent is zo fucking typerend voor de staat vd journalistiek. Hij is net zoals de meeste een laffe wezel: “ik ben “neutraal” als journalist, ik wacht de resultaten af” zegt ie tegen Weirdo. Terwijl hij denkt: “kut, als ik nu iets zeg wat die fascist niet bevalt, dan word ik geframed als grachtengordel elite en DA WIL IK NIE”. Eikel, je bent journalist, doe godverdomme gewoon je werk! Wat boeit het nou dat die fascisten met die nepvolgers op Twitter van je denken. Sowieso ben je voor hen aas. Sooner of later.

op 10 12 2017 at 09:43 schreef MNb:

Originaliteit kunnen we TB ook al niet verwijten. Oorlog tegen kerstimis? Links onderwijs? Rechtstreeks overgenomen van de Republikeinen – dat deel dat nog extremer is dan The Donald, maar wel op hem heeft gestemd. Opmerkelijk is dus hoe al die extreem-rechtse varianten weer door elkaar lopoen. Deden ze destijds ook.

op 10 12 2017 at 10:18 schreef Moi:

Die Ramautarsing was blijkbaar wel heel gretig, want je ziet aan de kromme zinsopbouw meteen wel dat die melding afkomstig is van een of andere “grapjas” die de mavo waarschijnlijk niet eens afgemaakt heeft.
Grappig is het echter niet want het wakkert haat aan.

Waar heeft Duk dit onderzoek vandaan?

https://mobile.twitter.com/wierdduk/status/847163117146648578

Zijn nieuwe artikel zijn anekdoten en geen onderzoek. En dan melden zich natuurlijk “toevallig” net mensen met verhalen die hij wil horen. Ik geloof echter wel dat het waar is dat veel docenten links zijn, en bepaalde vakgroepen op de universiteit ook (bv sociale wetenschappen).
Maar het is nou eenmaal zo dat veel rechtse mensen liever voor bv het bedrijfsleven en een hoger salaris kiezen … En voor studies die daarop voorbereiden. En daarnaast zetten linkse partijen en D66 zich meer in voor beter onderwijs, hogere salarissen voor leraren etc.
En ja het kan een probleem zijn, bv als wetenschappers bepaald zaken niet mogen of willen onderzoeken uit ideologisch oogpunt.
Maar mensen ontslaan zoals die Ramautarsing wil of opjagen via internet is natuurlijk geen oplossing. Het onderwijs op FvD leest schoeien ook niet

op 10 12 2017 at 11:56 schreef Egbert:

@moi “Ik geloof echter wel dat het waar is”. Rot op met je geloof. Het heet wetenschap.

“Maar het is nou eenmaal zo …” – sure. Ik ben overtuigd.

“bepaald zaken niet mogen of willen onderzoeken uit ideologisch oogpunt.” Waarom zou dat alleen gelden voor die “linkse” onderzoekers van jou? Je kunt je eigen redenering niet eens recht houden.

op 10 12 2017 at 13:19 schreef Moi:

@Egbert prima als jij dan ook oprot met je geloof. Als ik pretendeerde wetenschappelijk bezig te zijn had ik dat er wel bij geschreven. Ik ben niet degene die pretendeert serieus onderzoek hier naar te doen of hebben gedaan, daarvoor moet je bij Wierd Duk zijn. En daarom vroeg ik me dus ook af waar hij dat onderzoek in zijn tweet vandaan had.

In mijn eigen ervaring zijn bepaalde studies inderdaad nogal”links”. Ik heb ook vaker dit soort verhalen gehoord van mensen die om die reden niet verder gegaan zijn in hun studie

https://www.ad.nl/binnenland/stop-massa-immigratie-om-verzorgingsstaat-betaalbaar-te-houden~aae4b1cb/

Maar wie weet dat er ook vakgroepen zijn waarbij medewerkers juist vooral rechts zijn en dat dat ook invloed heeft op de keuze van onderzoek etc. Heb nooit gezegd van niet dus die stroman mag je houden. Het verschilt denk ik per studie en universiteit, zoals ik eerder al schreef.

Het is in ieder geval een illusie om te denken dat studies als sociologie, antropologie, politicologie etc waardevrij zijn. Dan moet je toch relatief eerder bij de exacte studies zijn denk ik.

Overigens boeit het mij geen zak of ik jou overtuig of niet

op 10 12 2017 at 13:54 schreef Peter:

Zo Moi, dus he verwijst naar een stuk van Dukkie Duk die een racist interviewt om je bewering te staven dat wetenschap links is. Lees dan dit stuk maar waarin ik laat zien dat Jan van Beek een charlatan is en een verspilling van ieders tijd.

Ik zit je een beetje in de haten te houden, de laatste dagen en ik zie wel waar je mee bezig bent: op schijnbaar redelijke toon leg je overal tijdbommetjes onder. Als het gaat om Kick Out Zwarte Piet, verleg jij de aandacht heel sneaky naar een of ander vaag militant antiracisme-groepje. Als bewijs van de linkse wetenschap link je naar een stuk van Wierd Duk. Nota bene onder een stuk waarin ik voor de zoveelste keer laat zien wat een onbetroubare kutjournalist dat is.

Ik zie je, “Moi”. Ik heb je in de smiezen.

op 10 12 2017 at 14:09 schreef Chakir:

Heeft iemand al tegen die Ramautarsing gezegd dat ie eruit ziet als een GREMLIN? Hij is volgens mij ook een echte, ik heb de zakkenwasser gegoogled en ik zou dat vanaf de maan al kunnen zien: een saboteur met een minderwaardigheidscomplex.

op 10 12 2017 at 14:44 schreef Moi:

Wat een wantrouwen zeg.
En wat wordt hier sowieso agressief gereageerd.

En slecht gelezen. Ik vroeg me af waar daar onderzoek van Duk vandaan kwam.Er staat geen bron bij, zuigt hij het uit zijn duim of niet? Ik gebruikte het niet als bewijs.
Daarna gaf ik mijn mening (een zeker geen wetenschappelijk oordeel), en mijn indruk. Ik heb verder niks met die Duk. Ik vind het een rare gast en nu ik zijn matrasscène heb gezien waarin hij stelt dat Rusland geen dictatuur is omdat je het er prima hebt zolang je je mond houdt kan ik hem al helemaal niet meer serieus.nemen.

Die opmerking over Kick out Zwarte Piet was omdat ik me afvroeg of ze daarom op die lijst stonden. Maar daarover heb ik mijn mening bijgesteld.

Ik was hier niet om tijd bommetjes te leggen maar omdat de site en het reageren me aan het denken zetten. En ik was hier ook niet om de boel te belagen zoals sommigen denken, maar omdat ik de site op prijs stel. Betekent dat dat ik het er van a tot z mee eens ben? Nee dat niet.
Maar goed ik ben al weg hoor fijne feestdagen

op 10 12 2017 at 14:51 schreef Moi:

O, dat stuk over van de Beek is van Wierd Duk. Dat had ik serieus over het hoofd gezien. Zullen jullie waarschijnlijk niet geloven maar het is wel zo. Toegegeven dat was een stomme zet van me.
Of die van der Beek en charlatan is weet ik niet maar het is wel een verhaal wat ik in het verleden van anderen ook gehoord heb. Maar wie weet gaat het vandaag de dagook zo onder bv (de rechtse) Paul Cliteur

op 10 12 2017 at 14:56 schreef Peter:

maar het is wel een verhaal wat ik in het verleden van anderen ook gehoord heb.

No kidding! Dus Wierd Duk en Jan van de Beek zijn niet de enige racisten? Heftig!

op 10 12 2017 at 15:06 schreef Moi:

Racisten? Nee iemand die ik ken die iets wilde onderzoeken wat voor zijn collega’s en meerderen “te ver” ging. Dat was wel in de tijd voor Fortuyn overigens, toen de “politieke correctheid” nog sterker was. Maar goed ik zal het artikel over van de Beek lezen

op 10 12 2017 at 16:26 schreef Martijn:

Jodorowsky (de regisseur) zei over tarot eens dat mensen die de toekomst voorspellen charlatans zijn, maar dat is in bredere zin helemaal waar, ik vertouw nog geen weerman. En van der Beek dus helemaal niet, die doet voorspellingen voor over vijftig jaar. Een echte wetenschapper kijkt wel beter uit.

op 10 12 2017 at 16:44 schreef Peter:

iemand die ik ken die iets wilde onderzoeken wat voor zijn collega’s en meerderen “te ver” ging.

Ja? Wat wilde hij onderzoeken dan? Hoe peuters reageren op stroomstoten? Hoeveel pijn mensen kunnen verdragen? Anders is het bullshit.

op 10 12 2017 at 17:16 schreef Moi:

@Peter iets soortgelijks als die Jan van de Beek.
En bevestig je nu dat exacte studies minder lijden onder subjectiviteit

@Martijn Echte tarotisten pretenderen ook niet de toekomst te kunnen voorspellen.

Over voorspellingen heb je natuurlijk gelijk. Maar in dat soort wetenschappen speelt ideologie wel degelijkop een behoorlijke rol heb ik het idee.
Maar goed persoonlijk vind ik die discussie over economische baten of lasten niet zo interessant. Vluchtelingen vang je op uit humaan oogpunt dus verhalen dat ze bijdragen aan de de economie of juist niet doen er dan niet zo toe.
Zelf ben ik wel behoudender geworden vanwege de culturele/integratie aspecten. Er zijn al zoveel problemen en onder de huidige vluchtelingen zitten behoorlijk wat intolerante mensen die hier moeilijk gaan inpassen heb ik het idee. Dat vind ik belangrijker

op 10 12 2017 at 17:41 schreef Peter:

Iets soortgelijks als die Jan van de Beek.

Bullshit dus. En je hebt mijn stuk niet gelezen. Dan had je geweten dat Van Beek geen strobreed in de weg is gelegd, is gepromoveerd en uit zichzelf is vertrokken. Niemand heeft hem verhinderd wat dan ook te onderzoeken.

Je bent een domrechtse troll.

op 10 12 2017 at 19:07 schreef Chakir:

Peter: “Ik zie je, “Moi”. Ik heb je in de smiezen.”
Godverdomme als ik het ook niet dacht. Een intrigant!

op 10 12 2017 at 20:44 schreef Dennis:

Kunnen ze die landverrader Breedveld niet oppakken en standrechtelijk executeren tegen een muur?
Wat hij nu verkondigd is niets meer en minder dan fascistische linkse opruiing en volksbeinvloeding. Opruimen die vent dan word Nederland weer een stuk vriendelijker .

op 10 12 2017 at 21:29 schreef Trawant 17:

Dennis,

wie is ze? De rechtse fascisten?

verwarrend hoor al die soorten fascisten

op 10 12 2017 at 21:47 schreef Frank Assmann:

@Dennis.
Bent je wel normaal?Weetje moeder wel dat je online bent?Hoe oud ben je,domrechts jochie? Twaalf.

op 10 12 2017 at 23:06 schreef Tonnie:

Twaalf?? Dat is nog hoog ingeschat…zelfs zijn eigen taal beheerst hij niet.

op 10 12 2017 at 23:22 schreef Waldo Dewanand en Wieroe:

============== [wfor1346:70:1]

N1. Citaat mooiste kernzin Peter Breedveld:
‘Allemaal met het doel de droom te verwezenlijken waar heel Domrechts heel open over is: het Torentje bestormen, een politieke aardverschuiving, een gewapende clash, de Boze Burger aan de macht, vertegenwoordigd, uiteraard, door een sterke man. Een BLANKE sterke man.’

N2. Mooie zin zeg Peter, ‘… Een BLANKE sterke man.’. Ooit gehoord van het begrip individueel EROTYPE? Eigenlijk weerspiegeld deze zin van jou de koppeling tussen politiek en seks, waarbij de politieke Alfa poppetjes show dus een soort voorspel en voorvingerwerk is van de gewone, arme, minder potente BLANKE, zwakke massa man. JA, in bed krijgt de blanke meid dan een slap derivaat, van micrometer afmeting, verpersoonlijking van die ‘… Een BLANKE sterke man.’. maar dat houdt haar zoet en bevredigd.

N3. MIaauw Dennis, Trawant 17, Frank Assmann,
wisten jullie dat veel meiden nu klagen bij mij dat er een tekort is aan ‘… Een BLANKE sterke man.’, hahha geloof mij, meiden die mij kennen praten hier met mij uitvoerig over of mailen op facebook. Ja, misschien moest men toch adolf hitler klonen in 1945. Is dit waar???

op 11 12 2017 at 00:22 schreef Martijn:

[i]Er zijn al zoveel problemen en onder de huidige vluchtelingen zitten behoorlijk wat intolerante mensen die hier moeilijk gaan inpassen [b]heb ik het idee[/b][/i]

Dat ideaal van integratie is echt zo’n spookbeeld, zowel bij “multiculturalisten” als hun tegenstanders.

Ten eerste: je hebt verpaupering van wijken, dat maakt niet uit wie of welke cultuur, het is in alle grote steden een gegeven. In België begin vorige eeuw kwamen Vlamingen werken in Wallonië en die discussie was exact hetzelfde: andere taal, andere religie, “ze klitten”, the works.

En dan die droom van “bij elkaar op de koffie”, alsof witte Nederlanders nog bij elkaar op de koffie gaan. En de “allochtonen” die het wel doen (of collega’s, zie bv. ook Akyol aan tafel bij Heijne, van Lienden en Van Nieuwkerk) “ja, maar jij bent anders”. :/

En dan heb ik het nog niet over het totale gebrek aan (wezenlijke) interesse in andere culturen bij witte Hollanders, iets waar ik als witmang met een brede interesse nu eens wel veel persoonlijke ervaring mee heb. “Oh, dat kattengejank?” maar nu wél weglopen met Altın Gün … maar goed, pet peeves. :)

op 11 12 2017 at 06:00 schreef Kazonga:

@op 10 12 2017 at 20:44 schreef Dennis:

Hè, gast. Dat is strafbaar wat je daar neerpent. Maar ‘ken je niet schele, want vvmu, zgn….’

op 11 12 2017 at 09:33 schreef Moi:

@Chakir Ik ben geen “intigrant”. Ik denk op bepaalde vlakken anders dan jullie, dat wel. Wat een paranoïde gedoe

@ Peter Nee het is geen bs. Maar zoals ik al zei was het wel voor Fortuyn. Ik heb je artikel wel gelezen en die van de Beek is inderdaad niet betrouwbaar. Ik ben niet dom rechts en ook geen trol. Vermoeiend dat gelabel altijd. Aan beide zijden van het politieke spectrum trouwens

@Martijn
Ontken je dan dat er nu al de nodige problemen zijn?
Daarnaast is het zo dat juist mensen die voor onze vrijheden hier naar toe komen het heel moeilijk hebben in azc.s… Andersgeaarden, vrijdenkers etc… Ik maak me daar wel zorgen om. Niet dat ik daardoor op clubjes als de PVV of het FvD ga stemmen, want bij hen zijn die vrijheden ook niet in goede handen …

https://www.human.nl/2doc/2016/ongelovig.html

op 11 12 2017 at 11:41 schreef Martijn:

Ik ontken niks. Waar mensen zijn, zijn problemen, zoals een oud Marokkaans baasje uit Kanaleneiland al eens puntig samenvatte in Premtime.

Die AZC’s zijn problematisch. Zorg dat mensen niet in zo’n bureaucratische gevangenis belanden maar gewoon aan de gang kunnen. Dan zullen de meesten echt wel wennen aan onze eigenaardigheden.

Genoeg roomblank volk wat niks van andersgeaarden en vrijdenkens moet hebben (en dat wordt alleen maar erger met de Return of Kings.), dat vind ik veel zorgelijker dan die paar statushouders.

op 11 12 2017 at 11:43 schreef Frank assmann:

@Moi,Mensen zijn vnl.hier in Nederland gekomen op de vlucht voor oorlogsgeweld of voor arbeid.De “vrijheden”zoals u benoemt zijn van secundair belang voor betrokkene.En de aantasting daarvan wijkt in niets af van de homohaat en vrouwenhandelaar in dit land.Het is een frame van domrechts dat de huidige samenleving vrij is van vooroordelen .

op 11 12 2017 at 13:14 schreef Moi:

@Martijn Juist ja, er zijn ook over autochtonen al de nodige intolerante mensen, mensen die niet veel met de vrijheid van meningsuiting op hebben etc.
Maar is het dan een goed idee om ook nog eens veel mensen toe te laten uit culturen waar ook veel onverdraagzaamheid is en die val ook nog eens wezenlijk anders zin dan onze cultuur? Ik deck het niet, het zal steeds meer segmentatie en spanningen opleveren. En ik heb niet beweerd dat dat alleen door de nieuwkomers komt, overigens.
Sommige asielzoekers zullen ondanks de verschillen openstaan voor hun nieuwe omgeving, maar een deel ook niet. En het vraagt sowieso veel tijd en energie

https://www.trouw.nl/samenleving/amsterdamse-asiel-activist-de-integratie-vlot-niet~a679aea0/

op 11 12 2017 at 14:10 schreef Martijn:

Ja, hey, de wereld is niet ideaal. Dingen veranderen de hele tijd, mensen verschillen van elkaar, hebben allemaal eigen en soms niet zulke fijne meningen en je hebt je buren nu eenmaal niet voor het kiezen. Spanningen horen bij het leven.

Waarom kan een Amerikaan of Zweed wel gewoon hier komen*, die kunnen net zo goed homofoob zijn. Ik moet allemaal islamofobe types dulden, in de familie zelfs. Hell, er zijn ook niet-homo- of islamofobe hufters. En die zijn allemaal vrij om te gaan en te staan waar ze willen.

Als ik Muziekfeest op het Plein zien voel ik me ook totaal niet geïntegreerd. Als Rutte het over “normaal doen” heeft ook niet.

* Ja, die moeten ook wel integratiecursus doen, maar dat is echt alleen maar omdat we niet durven toe te geven dat het alleen om die zgn. achtergebleven types gaat.

op 11 12 2017 at 14:23 schreef Frank assmann:

Moi,u staat geen integratie voor,maar assimilatie en dan vooral het opgaan in uw cultuur.Dat zal nooit werken aangezien er niet zo iets is als een alles omvattende Nederlandse cultuur.Mijn kijk op het bestaan als Amsterdams straatjochie vroeger in de jaren 60,was anders dan van een even oude telg uit het geslacht Six, bv.
Een uit de klei getrokken West Fries kan behoudener zijn dan een Syriër uit Damascus.

op 11 12 2017 at 15:26 schreef Moi:

@Martijn Je komt steeds met een “maar wij ook” maar ik zie niet in waarom we de situatie nog moeilijker moeten maken door grote aantallen mensen uit gebieden waar zaken als homohaat, vrijheid van menings uiting etc nog veel meer onder druk staan dan hier toe te laten. Heb je die docu bekeken?
Overigens ben ik niet voor het dichtgooien van de grenzen ofzo maar ook niet meer voor een ruim asielbeleid. En ik zou zelf niet beweren dat PVV’ers gelijk hebben aangezien ze vaak nogal generaliseren en overdrijven, maar er zit een punt van waarheid in hun angst. Alleen schermen ze dan vaak wel met vrijheden die ze zelf ook maar halfslachtig omarmen. Of zie bv Baudet die met een lijst komt waar ook oa gelijkwaardigheid van mannen en vrouwen opstaat,om dan vervolgens zelf seksistische opmerkingen te gaan maken

@Frank assmann Je schrijft me dingen toe….Ik ben niet (overwegend)rechts, ook niet altijd dom en ik ben ook niet voor assimilatie. Assimilatie is een onmogelijke eis.
En ja natuurlijk kan een Syriër liberaler zijn dan een Nederlander maar als je het over het algemeen gaat bekijken wordt het toch een ander verhaal. Ook bij Eritreers bv

op 11 12 2017 at 15:54 schreef ikzelf:

Maar de wolf in schaapskleren blijft zijn vuilrechtse propaganda spuien zolang wij hem serieus nemen.

op 11 12 2017 at 16:27 schreef Moi:

@ikzelf Jij bent echt niet lekker.
Ik kan er niets aan doen dat jij slecht bent in begrijpend lezen. Dat je bv uit een post waarin ik de hypocrisie bekritiseer van iemand die hard roept dat Mohammed een pedofiel is terwijl hij geen kritiek op Zwarte Piet veelt, afleidt dat ik Mohammed een pedofiel vind.
Jij bent geen haar beter dan die figuren aan rechterzijde die meteen beginnen te smijten met diskwalificaties als je niet in hun straatje past. Want ja daar heb ik ook ervaring mee.
En ik ben geen “hem”
Maar goed ik reageer verder niet meer op je. Want daar neem ik jou juist te serieus mee…
Verder heb ik dingen misschien af en.toe onhandig gebracht, maar het is echt nooit mijn bedoeling geweest om te trollen ofzo

op 11 12 2017 at 16:52 schreef Waldo Dewanand en Wieroe:

============== [wfor1346:70:2]

N4. MIaauw Moi, Frank assmann, Martijn, Dennis, Trawant 17, ea Fnaakters,

Probeer eens het zgn jungle model in gedachten te nemen om onze hele HOLLANDTOOP (def: mensapentoop van blanke Hollanders) te analyseren, top/down ok, met ruim 120 soorten mensapen en intermixen. Dan pas zal je eea totaal begrijpen, en zaken zoals aanpassen, integratie, seksuele assimilatie, geloof, cultuur, taal, culinaire identiteiten, enz zal je dan opeens perfect begrijpen.

N5. Leuk: de hele armoede en ellende in suriname heeft vooral een politieke oorzaak en daarom willen wij dit aspect veranderen daar, evt ism superieure INdiase leger. project FB SS, zie dit doc:

N6. Addressed to:
PM/Shri Modi Narendra
Maha Raja and Prime Minister (PM) of our HOLY Bharat Maata, (India Zindabad)
Subject: Request liberation of Surinam, Guyana and French Guyana by Indian Army (Project FB SS)

http://www.dewanand.com/waction1002.htm

N7. ja wij als zwartjoekels moeten ook Zelf leren nadenken en daarom moeten wij vaker naakt recreeren met superieure blanken, m/v, om zo lekker bloot supersnel te evolueren. REF: mijzelf dus, lag al met meer dan 30 blanke bi en homomannen in bed.

op 11 12 2017 at 18:39 schreef Frank Assmann:

@moi.Hoe bedoelt u in het algemeen?
In het algemeen zijn in het Amsterdamse de nakomelingen van de “gastarbeiders”perfect geïntegreerd.De oververtegenwoordiging in de “foute lijstjes” heeft een sociaal economische achtergrond en geen etnische of culturele.
De “onderklasse”voert altijd deze lijstjes aan.Homo en vrouwenhaat zijn endemisch in de gelederen van domrechts.De rechten voor homo’s worden door domrechts gebruikt om hun allesoverheersende vreemdelingenhaat te legitimeren.Nederland is nooit een tolerant land geweest,pragmatisch wel,dat is wat anders.
Het dwangmatig verlangen naar een Nederland wat nooit heeft bestaan,is symptomatisch voor de vooruitgansverliezer die de eigen wereld ziet verbrokkelen en niet de flexibiliteit heeft om mee te komen.

op 11 12 2017 at 19:11 schreef Martijn:

Moi: Ik heb die docu niet gezien maar ik heb genoeg van dat soort verhalen gelezen en gehoord, altijd schrijnend, maar geen excuus om mensen vooraf al schuldig te vinden.

Je weet niet wat mensen denken, niemand kan gedachten lezen. Jij noemt ze al verdacht want cultuur, maar zo werkt dat m.i. helemaal niet.

In die AZC’s spelen teveel andere mechanismen om conclusies over de aard van een heel volk te gaan vellen. Onverdraagzame types moeten we tegenin blijven gaan, of ze nu van ver komen of al hier wonen. Misschien eens wat meer investeren in de IND enzo (kan me niet voorstellen dat onze regering daar graag en genoeg geld aan uitgeeft).

op 11 12 2017 at 20:34 schreef Chakir:

Maar even op z’n Dewanands:
@Martijn en anderen FN-ers, Moi zit de boel op te naaien. Hij zegt: ik hou ook van neuken net als jullie, maar we worden ook een beetje genaaid, wat ik niet fijn vind, hoewel soms wel, met mate op bepaalde manier zoals gewend, maar gezien dit en dat moet je je afvragen, want ja het is bewezen dat, alhoewel ik daar vraagtekens bij zet net als jullie, aan de andere kant bedoel ik het ook niet zo, schaam je want als je beter leest blablablabla
Een intrigant, verspilling van jullie tijd dus.

op 11 12 2017 at 21:51 schreef Sasha Berkman:

Moi is een trol. Het gaat al lang niet meer over het oorspronkelijke onderwerp.
Nu gaat het ondertussen al over toestanden in AZC’s die we moeten voorkomen, echt smerige propaganda van westerse varkens

https://www.oneworld.nl/overig/nederland-stuurt-asielzoekers-terug-de-hel-van-libie/

op 11 12 2017 at 23:16 schreef Martijn:

Nee, was er ook al wel klaar mee hoor. Zit al lang genoeg op internet om te weten waar ik m’n tijd aan verspil (en een beetje van moderator Peter natuurlijk, sorry ‘bout that). ;)

op 12 12 2017 at 00:39 schreef Moi:

@Martijn Ok jammer dat je er zo over denkt. Blijkbaar heeft de tijd op internet je vooral vooringenomen gemaakt.
Dan ga ik er ook geen energie meer aan besteden. Ik ben het gescheld sowieso zat en het is me hier ook te sektarisch. De artikelen zijnn leuk om te lezen maar daadwerkelijke discussie is er hier niet. Nou ja veel plezier nog met achter elke struik een slechts persoon te vermoeden

op 12 12 2017 at 15:19 schreef ben barto:

Straks moeten die stakende docenten nog de cel in van Mark Rutte.

op 23 12 2017 at 16:09 schreef kameraad Nayoko Sadashi, de gouden parel:

Een leraar van mij ging altijd tekeer over de SP

Mag, moet hij weten, of moest hij weten, was zijn MENING

Iemand uit zich over Baudet en het is indoctrinatie

Net zoals die zeekoe het beweert, die Yernes. Volgens hem wordt hij geïndoctrineerd door links. Onzin, als een leraar links is en dat uit, dan wordt je toch niet meteen ‘geïndoctrineerd’, je kan toch zelf denken, of is dat een nieuw begrip voor rechts ?

Op mijn school was iedereen rechts. Werd ik dan ‘geïndoctrineerd’ ?

Het is alleen maar intimidatie van Terrie en zijn huisdier, de land zeekoe.

Nieuwe reactie
Naam:
E-mail:
Homepage:
  Afbeelding invoegen
 

 


Home

Archief

 

STEUN FRONTAAL NAAKT MET EEN TIKKIE!

 

 

OF VIA PATREON!

 

 

Let op: Toelating van reacties en publicatie van opiniestukken van anderen dan de hoofdredacteur zelf betekenen geenszins dat hij het met de inhoud ervan eens is.

 

pbgif (88k image)
 

MEEST GELEZEN IN JUNI

O Aso’s in de trein

O Waarom zijn christenen van die hardvochtige klootzakken?

O Huub Stapel is een klootzak

O Het gilde van het bruine gajes

O Lampies ontdekken: extreemrechts is best linke soep

O Mag geen omvolking zeggen

O Harde stukjes poep

O Niet zien is geloven

O Wilders: domme lul of geniale schurk?

O Ook Jezus was een harteloze bullebak

 

MEEST GELEZEN EVER

O Caroline van der Plas, dwangmatige leugenmachine

O Caroline van der Plas is de Nederlandse Donald Trump

O YouPorn

O Iedereen haat Sander Schimmelpenninck omdat hij écht onafhankelijk is

O Wierd Duk de pro-Russische complotdenker

O Domme Lul

O Frans Timmermans kan het einde van de domrechtse ijstijd zijn

O Wierd Duk en Jan Dijkgraaf, hoeders van het fatsoen

O De koning van het uittrekken van de damesslip

O Haatoma

 

pbgif (88k image)
 

CONTACT
Stuur uw loftuitingen en steunbetuigingen naar Frontaal Naakt.

 

NIEUWSBRIEF
Ontvang gratis de Frontaal Naakt nieuwsbrief.

 

pbgif (88k image)
 

BLURBS
“How does it feel to be famous, Peter?” (David Bowie)

“Tegenover de enorme hoeveelheid onnozelaars in de Nederlandse journalistiek, die zelfs overduidelijke schertsfiguren als Sywert, Baudet en Duk pas ver in blessuretijd op waarde wisten te schatten, staat een klein groepje van ondergewaardeerde woestijnroepers. Met Peter op 1.” (Sander Schimmelpenninck)

“Frontaal Naakt dient een publiek belang” (mr. P.L.C.M. Ficq, politierechter)

“Peter schrijft hartstochtelijk, natuurlijk beargumenteerd, maar zijn stijl volgt het ritme van zijn hart.” (Hafid Bouazza).

“Ik vind dat je beter schrijft dan Hitler” (Ionica Smeets)

“Peter is soms een beetje intens en zo maar hij kan wél echt goed schrijven.” (Özcan Akyol)

“Jij levert toch wel het bewijs dat prachtige columns ook op weblogs (en niet alleen in de oude media) verschijnen.” (Femke Halsema)

“Literaire Spartacus” (André Holterman)

“Wie verlost me van die vieze vuile tiefuslul?” (Lodewijk Asscher cs)

“Pijnlijk treffend” (Sylvana Simons)

네덜란드 매체 프론탈 나크트(Frontaal Naakt)에 따르면, 네덜란드 라 (MT News)

“Echt intelligente mensen zoals Peter Breedveld.” (Candy Dulfer)

“De Kanye West van de Nederlandse journalistiek.” (Aicha Qandisha)

“Vieze gore domme shit” (Tofik Dibi)

“Ik denk dat de geschiedenis zal uitmaken dat Peter Breedveld de Multatuli van deze tijd is.” (Esther Gasseling)

“Nu weet ik het zeker. Jij bent de antichrist.” (Sylvia Witteman)

“Ik ben dol op Peter. Peter moet blijven.” (Sheila Sitalsing)

“Ik vind hem vaak te heftig” (Hans Laroes)

“Schrijver bij wie iedereen verbleekt, weergaloos, dodelijk eerlijk. Om in je broek te piesen, zo grappig. Perfecte billen.” (Hassnae Bouazza)

“Scherpe confrontatie, zelfs als die soms over grenzen van smaak heen gaat, is een essentieel onderdeel van een gezonde democratie.” (Lousewies van der Laan)

“Ik moet enorm lachen om alles wat Peter Breedveld roept.” (Naeeda Aurangzeb)

“We kunnen niet zonder jouw geluid in dit land” (Petra Stienen)

“De scherpste online columnist van Nederland” (Francisco van Jole)

“Elk woord van jou is gemeen, dat hoort bij de provocateur en de polemist, nietsontziendheid is een vak” (Nausicaa Marbe)

“Als Peter Breedveld zich kwaad maakt, dan wordt het internet weer een stukje mooier. Wat kan die gast schrijven.” (Hollandse Hufters)

“De kritische en vlijmscherpe blogger Peter Breedveld” (Joop.nl)

“Frontaal Naakt, waar het verzet tegen moslimhaat bijna altijd in libertijnse vorm wordt gegoten.” (Hans Beerekamp – NRC Handelsblad)

“De grootste lul van Nederland” (GeenStijl)

“Verder vermaak ik mij prima bij Peter Breedveld. Een groot schrijver.” (Bert Brussen)

“Landverrader” (Ehsan Jami)

“You are an icon!” (Dunya Henya)

“De mooie stukken van Peter Breedveld, die op Frontaal Naakt tegen de maatschappelijke stroom in zwemt.” (Sargasso)

‘De website Frontaal Naakt is een toonbeeld van smaak en intellect.’ (Elsevier weekblad)

“Frontaal Gestoord ben je!” (Frits ‘bonnetje’ Huffnagel)

“Jouw blogs maken hongerig Peter. Leeshonger, eethonger, sekshonger, geweldhonger, ik heb het allemaal gekregen na het lezen van Frontaal Naakt.” (Joyce Brekelmans)

‘Fucking goed geschreven en met de vinger op de zere plek van het multicultidebat.’ (jury Dutch Bloggies 2009)

Frontaal Naakt is een buitengewoon intelligent en kunstig geschreven, even confronterend als origineel weblog waar ook de reacties en discussies er vaak toe doen.’ (jury Dutch Bloggies 2008)

‘Intellectuele stukken die mooi zijn geschreven; confronterend, fel en scherp.’ (Revu)

‘Extreem-rechtse website’ (NRC Handelsblad)

‘De meeste Nederlanders zijn van buitengewoon beschaafde huize, uitzonderingen als Peter Breedveld daargelaten.’ (Anil Ramdas)

‘Peter Breedveld verrast!’ (Nederlandse Moslim Omroep)

‘Breedveld is voor de duvel nog niet bang’ (Jeroen Mirck)

‘Nog een geluk dat er iemand bestaat als Peter Breedveld.’ (Max J. Molovich)

‘Godskolere, ik heb me toch over je gedróómd! Schandalig gewoon.’ (Laurence Blik)

 

pbgif (88k image)
 

 

(Advertentie)
 

 

pbgif (88k image)
 

LINKS

 

 

RSS RSS