Home » Archief » Bibberen en glibberen voor de stoottroepen van Baudet-Mädel Eva Vlaardingerbroek


[14.12.2019]

Bibberen en glibberen voor de stoottroepen van Baudet-Mädel Eva Vlaardingerbroek

Peter Breedveld

Kwáád dat ze vorige week waren bij De Telegraaf, dat het de Volkskrant was opgevallen dat er in Europa een groep radicaal-rechtse vrouwen actief is, waaronder de Nederlandse Eva Vlaardingerbroek, die allemaal jong, blond en mooi zijn. Dat was racisme! Dat was seksisme! Uit wraak heeft de voormalige Nazikrant nu twee pagina’s ingeruimd voor een jubelartikel over Vlaardingerbroek. De eerste woorden van het artikel: ‘Blond, jong, knap’.

Ik vind dat humor. Het artikel wordt geïllustreerd met grote foto’s van de blonde, jonge, knappe Eva Vlaardingerbroek waarop haar staalblauwe ogen extra zijn aangezet. Er staat ook nog een grote zogenaamde ‘streamer‘ in de tekst: “Blijkbaar is van belang dat uit mijn schedel blond haar groeit”. Nou, voor De Telegraaf is het overduidelijk van zeer groot belang. Haar groeit trouwens niet uit je schedel, maar goed.

Strijdbaar

Eva krijgt van De Telegraaf ruimhartig de gelegenheid om alles, wat er over haar in de Volkskrant staat, af te doen als ‘framing’ en ‘karaktermoord’. Ze stelde gewoon vraagtekens bij het gedrag van een moslim, ze schreef gewoon een brief over de veroordeling van een verkrachtende migrant, ze heeft gewoon kritiek op feministen, wat heeft zij te maken met de politieke activiteiten van haar Front National-vriendje dat bij Bachar al-Assad op audiëntie ging? Dat je je omringt met racistisch, extreemrechts tuig en 24/7 extreemrechtse haatpraat blaat, maakt je toch niet meteen radicaalrechts? Nou ja, zeg!

En strijdbaar roert ze in haar kopje thee.

Bij de Volkskrant hebben ze intussen flink schrik gekregen van de woedende reacties op het artikel over Eva en de andere Arische prinsesjes. De hoofdredacteur, Pieter Klok, heeft met de diarree nog in zijn broek een weerzinwekkend laf stukje getikt waarin hij zijn eigen collega’s, Hassan Bahara en Karolien Knols, laat vallen als een baksteen. Sorry, sorry, sorry, jammert Klok in een kruiperige poging de toorn van fascistisch Nederland af te wenden. Het was “te veel een persoonlijke aanval”! En hoe kwam dat, volgens Klok? Wegens tijdgebrek!

Blonde bimbo’s

Wat. Een. Weekdier. Eén keer staat er in de Volkskrant een goed, kritisch stuk over een trend die mij ook al was opgevallen, die blonde harpijen die door Domrechts worden ingezet om racisme en fascisme sexy te maken (ik klaagde pas geleden nog dat ik het verschil nauwelijks zie tussen Vlaardingerbroek en een andere Arische gifpijl, Kim Boon, die ook steeds door iedereen geretweet wordt), en het duurt een week en de Volkskrant trekt er amechtig zijn handen vanaf.

As plengoffer heeft de Volkskrant in de zaterdageditie het zoveelste grote, kritiekloze interview met een extreemrechtse racist, namelijk Paul Cliteur. Het is werkelijk misselijkmakend wat die er allemaal uitkraamt, zonder ook maar één kritisch weerwoord van interviewer Ariejan Korteweg. Het zijn wij, niet Baudet en zijn companen, die volgens Cliteur zijn geobsedeerd door huidskleur. Korteweg zegt niks. Zwarten worden alleen maar ongelukkig van meer kennis van het slavernijverleden van Nederland, ze zouden wat positiever in het leven moet staan, zoals het zwarte kind dat Cliteur in Ghana ontmoette en dat pennen verkocht. Korteweg wil er meer van weten. Cliteur brengt dan het domrechtse stokpaardje in dat elke racist inbrengt als de Transatlantische slavernij ter sprake komt: “Maar de Arabieren!”

Een dode jood voor Annabel Nanninga

Overal laat Korteweg Cliteur mee wegglibberen: Baudets gelul over de boreale beschaving was “poëtisch-retorisch” en Cliteur kénde het woord ‘Boreaal’ niet eens; Annabel Nanninga, dat is de FvD-senator die het mooi zou vinden als er een aanslag op de joodse gemeenschap komt en die het jammer vindt dat de mooie ovens van Hitler niet meer in gebruik zijn, doorbreekt volgens hem “met humor” de politieke correctheid. GeenStijl, De Dagelijkse Standaard en The Post Online zijn volgens hem “een verrijking”. Cliteur spreekt er schande van dat universiteiten niet meer hoogleraren aannemen die PVV of FvD stemmen. Korteweg vraagt hem niet hoe dat dan moet: positieve discriminatie, hersenspoeling?

Ik sprak Korteweg erop aan op Twitter. Hij wierp tegen dat hij Cliteur een vraag had gesteld over een filmpje van het FvD, waarop alleen maar blonde mensen te zien waren.

Jezus Christus. Ze doen het erom. Cliteur zegt dat iedereen zo gepreoccupeerd is met kleur, Korteweg riposteert, vier of vijf verhandelingen over ontevreden zwarten en verrijkende jodenhaters en linkse indoctrinatie op onze universiteiten later, dat er alleen maar blonde mensen in een filmpje te zien waren. “Kunnen wij het helpen dat er geen gekleurde mensen bij waren”, zegt Cliteur. Korteweg begint niet over Baudets wens om Europa “blank” te houden, of zijn stelling dat het Romeinse rijk tenonder is gegaan aan de vermenging met gekleurde volkeren of dat Baudet bang is voor ‘versmelting van alle volkeren op aarde’. Dat Baudet extreemrechtse IJzerwakes bezoekt, een Nazi-collaborateur bewondert, met een Nazi dineert, dat Cliteur in De Balie gezellig babbelde over de deportatie van alle moslims uit Nederland, waar hij zelf, poezelig als hij is, voorzichtig mee wil beginnen, het doet er voor Korteweg allemaal niet toe. Want je zult het zo’n racistische schoft eens moeilijk maken, zeg. Dan moet Pieter Klok een week later weer om genade smeken.

Arisch prinsesje

Elke zaterdag is het raak, de laatste jaren. Iedere keer wordt er in de zaterdageditie weer een extreemrechtse racist in het zonnetje gezet, en gaan de NRC-ombudsmannen en Volkskrant-hoofdredacteuren weer door het stof omdat er – per ongeluk, in alle haast – een Arisch prinsesje of Boreale bullebak is gekwetst.

Fuck that shit. Komend jaar moeten we er weer keihard tegenaan. Steun Frontaal Naakt en zorg dat ik de tijd, de middelen en de nodige rust krijg voor een tegenoffensief tegen deze fascistische drek, elke fucking dag weer in de zogenaamde “main-stream-media”.

 

Become a Patron!

 

Is het Vrije Woord u écht lief? Help me dan met een financiële bijdrage. Deze website wordt elke dag bedreigd door de virtuele knokploegen van Domrechts, malafide Nederlandse journalisten en zelfs door de vicepremier. Eerder dit jaar moest ik voor de rechter verschijnen wegens belediging van een racistische troll! Steun Frontaal Naakt. Doneer aan de enige dwarsdenkende, onafhankelijke site van Nederland. Stort wat u missen kunt op rekeningnummer NL59 RABO 0393 4449 61 (N.P. Breedveld, Rabobank Rijswijk), SWIFT BIC RABONL2U o.v.v. ‘Frontaal Naakt’. Lees hier waarom dat niet met PayPal kan, maar steunen via Patreon kan weer wel. Nog liever heb ik dat u op Frontaal Naakt adverteert of mij inhuurt. Mail mij.

Peter Breedveld, 14.12.2019 @ 18:21

[Home]
 

1 Reactie

op 14 12 2019 at 18:22 schreef Peter:

Dreigen en schelden? Leesfrontaalnaakt@gmail.com.

 


Home

Archief

 

STEUN FRONTAAL NAAKT MET EEN TIKKIE!

 

 

OF VIA PATREON!

 

 

Let op: Toelating van reacties en publicatie van opiniestukken van anderen dan de hoofdredacteur zelf betekent geenszins dat hij het met de inhoud ervan eens is.

 

pbgif (88k image)
 

MEEST GELEZEN IN 2024

O Richard K., martelaar van de Afgehaakten

O Liever Wilders dan Yesilgöz

O Hoe Albert Heijn constant probeert ons te bestelen

O Kankerhomo

O Domheid is een kanker en we zitten nu in stadium 4

O Harde Por

O Het terloopse nazisme van Caroline van der Plas

O Zijn onze universiteiten antisemitische Hamasbolwerken?

O Vrij Nederland: Peter Breedveld had toch weer gelijk

O Er is niks meer om respect voor te hebben

 

MEEST GELEZEN EVER

O Caroline van der Plas, dwangmatige leugenmachine

O Caroline van der Plas is de Nederlandse Donald Trump

O YouPorn

O Iedereen haat Sander Schimmelpenninck omdat hij écht onafhankelijk is

O Wierd Duk de pro-Russische complotdenker

O Domme Lul

O Frans Timmermans kan het einde van de domrechtse ijstijd zijn

O Wierd Duk en Jan Dijkgraaf, hoeders van het fatsoen

O De koning van het uittrekken van de damesslip

O Haatoma

 

pbgif (88k image)
 

CONTACT
Stuur uw loftuitingen en steunbetuigingen naar Frontaal Naakt.

 

NIEUWSBRIEF
Ontvang gratis de Frontaal Naakt nieuwsbrief.

 

pbgif (88k image)
 

BLURBS
“How does it feel to be famous, Peter?” (David Bowie)

“Tegenover de enorme hoeveelheid onnozelaars in de Nederlandse journalistiek, die zelfs overduidelijke schertsfiguren als Sywert, Baudet en Duk pas ver in blessuretijd op waarde wisten te schatten, staat een klein groepje van ondergewaardeerde woestijnroepers. Met Peter op 1.” (Sander Schimmelpenninck)

“Frontaal Naakt dient een publiek belang” (mr. P.L.C.M. Ficq, politierechter)

“Peter schrijft hartstochtelijk, natuurlijk beargumenteerd, maar zijn stijl volgt het ritme van zijn hart.” (Hafid Bouazza).

“Ik vind dat je beter schrijft dan Hitler” (Ionica Smeets)

“Peter is soms een beetje intens en zo maar hij kan wél echt goed schrijven.” (Özcan Akyol)

“Jij levert toch wel het bewijs dat prachtige columns ook op weblogs (en niet alleen in de oude media) verschijnen.” (Femke Halsema)

“Literaire Spartacus” (André Holterman)

“Wie verlost me van die vieze vuile tiefuslul?” (Lodewijk Asscher cs)

“Pijnlijk treffend” (Sylvana Simons)

네덜란드 매체 프론탈 나크트(Frontaal Naakt)에 따르면, 네덜란드 라 (MT News)

“Echt intelligente mensen zoals Peter Breedveld.” (Candy Dulfer)

“De Kanye West van de Nederlandse journalistiek.” (Aicha Qandisha)

“Vieze gore domme shit” (Tofik Dibi)

“Ik denk dat de geschiedenis zal uitmaken dat Peter Breedveld de Multatuli van deze tijd is.” (Esther Gasseling)

“Nu weet ik het zeker. Jij bent de antichrist.” (Sylvia Witteman)

“Ik ben dol op Peter. Peter moet blijven.” (Sheila Sitalsing)

“Ik vind hem vaak te heftig” (Hans Laroes)

“Schrijver bij wie iedereen verbleekt, weergaloos, dodelijk eerlijk. Om in je broek te piesen, zo grappig. Perfecte billen.” (Hassnae Bouazza)

“Scherpe confrontatie, zelfs als die soms over grenzen van smaak heen gaat, is een essentieel onderdeel van een gezonde democratie.” (Lousewies van der Laan)

“Ik moet enorm lachen om alles wat Peter Breedveld roept.” (Naeeda Aurangzeb)

“We kunnen niet zonder jouw geluid in dit land” (Petra Stienen)

“De scherpste online columnist van Nederland” (Francisco van Jole)

“Elk woord van jou is gemeen, dat hoort bij de provocateur en de polemist, nietsontziendheid is een vak” (Nausicaa Marbe)

“Als Peter Breedveld zich kwaad maakt, dan wordt het internet weer een stukje mooier. Wat kan die gast schrijven.” (Hollandse Hufters)

“De kritische en vlijmscherpe blogger Peter Breedveld” (Joop.nl)

“Frontaal Naakt, waar het verzet tegen moslimhaat bijna altijd in libertijnse vorm wordt gegoten.” (Hans Beerekamp – NRC Handelsblad)

“De grootste lul van Nederland” (GeenStijl)

“Verder vermaak ik mij prima bij Peter Breedveld. Een groot schrijver.” (Bert Brussen)

“Landverrader” (Ehsan Jami)

“You are an icon!” (Dunya Henya)

“De mooie stukken van Peter Breedveld, die op Frontaal Naakt tegen de maatschappelijke stroom in zwemt.” (Sargasso)

‘De website Frontaal Naakt is een toonbeeld van smaak en intellect.’ (Elsevier weekblad)

“Frontaal Gestoord ben je!” (Frits ‘bonnetje’ Huffnagel)

“Jouw blogs maken hongerig Peter. Leeshonger, eethonger, sekshonger, geweldhonger, ik heb het allemaal gekregen na het lezen van Frontaal Naakt.” (Joyce Brekelmans)

‘Fucking goed geschreven en met de vinger op de zere plek van het multicultidebat.’ (jury Dutch Bloggies 2009)

Frontaal Naakt is een buitengewoon intelligent en kunstig geschreven, even confronterend als origineel weblog waar ook de reacties en discussies er vaak toe doen.’ (jury Dutch Bloggies 2008)

‘Intellectuele stukken die mooi zijn geschreven; confronterend, fel en scherp.’ (Revu)

‘Extreem-rechtse website’ (NRC Handelsblad)

‘De meeste Nederlanders zijn van buitengewoon beschaafde huize, uitzonderingen als Peter Breedveld daargelaten.’ (Anil Ramdas)

‘Peter Breedveld verrast!’ (Nederlandse Moslim Omroep)

‘Breedveld is voor de duvel nog niet bang’ (Jeroen Mirck)

‘Nog een geluk dat er iemand bestaat als Peter Breedveld.’ (Max J. Molovich)

‘Godskolere, ik heb me toch over je gedróómd! Schandalig gewoon.’ (Laurence Blik)

 

pbgif (88k image)
 

 

(Advertentie)
 

 

pbgif (88k image)
 

LINKS

 

 

RSS RSS