Home » Archief » Boris, Miko en Ewald, fellow-travellers van Domrechts + update (Hoi, Joris!)


[07.02.2018]

Boris, Miko en Ewald, fellow-travellers van Domrechts + update (Hoi, Joris!)

Peter Breedveld

Waar ik echt niet bij kan, en wat ik ook onvergeeflijk vind, is dat wanneer Thierry Baudet eindelijk eens ter verantwoording geroepen wordt vanwege het naakte racisme waarin hij en zijn partij grossieren, Boris van der Ham zich opeens geroepen voelt te verklaren dat-ie geen racist is. “Ach, het is maar wat studentikoos associëren”, volgens Van der Ham, “Hij moet gewoon ff bij zinnen komen.”

En niet alleen Van der Ham, de hele fellow travellers-brigade van Domrechts komt het weer opnemen voor Baudet: de GroenLinkse meningenpoeper Miko Flohr kan ook de neiging weer niet weerstaan het voor Baudet op te nemen. Hij geeft er zelfs een heel college over: “Ach, het is maar narcisme, hij meent het allemaal niet.” Wat de fuck maakt dat uit, Flohr? Kun je niet gewoon eens een keer je bek houden, gewoon eens niet in de weg gaan staan als er godverdomme eindelijk eens stelling genomen wordt tegen de kwalijke ontmenselijking van bevolkingsgroepen met een migratieachtergrond?

Falen van links

En dan de zieligewittemannenfluisteraar Ewald van Engelen, die nu echt zijn ware kleuren laat zien. Volgens Van Engelen moet de ‘aanval op Baudet’ het ‘falen van links’ maskeren. Wat bezielt hem om zulke kwaadaardige nonsens uit te kramen? Hoe krijg je dat uit je strot? Een politicus en zijn partijgenoten staan er bij elke gelegenheid die ze hebben kwalijke racistische theorieën uit te boeren en jij komt pas in het geweer als iemand dáár iets van zegt? Hoe fout ben je dan? ‘Ewald Eng’ indeed.

Baudet is een racist, dat is inmiddels wel meer dan voldoende aangetoond. Als je mij niet wilt geloven, kijk dan op De Correspondent, die het allemaal ook nog eens op rij heeft gezet, of check anders het overzicht van blogger Ikje, die alle ontmoetingen van Baudet met halve en hele Nazi’s, de spreekbeurt op de IJzerwake, de loftuitingen op racisten en antisemieten en elke kwalijke, ondubbelzinnig racistische oprisping heeft gecatalogiseerd.

Gemengde relaties

Baudet is een racist, daar is geen ontkennen aan. Hij wil Europa blank houden en betreurt het dat het Romeinse rijk niet blank was (het Romeinse rijk is nooit blank geweest; de kracht lag juist in de multicultuur).

Wie schetst mijn verbazing als Baudet het door een groep journalisten echt moeilijk gemaakt wordt, zeg! Zie ze pikken met hun scherpe snaveltjes, er is geen redden meer aan. Jammer dat ze geen idee hebben waar Baudet het over hebt als hij zegt: “dat onderzoek (dat aantoont dat zwarten dommer zijn dan witten – PB) is er gewoon.”

En ook jammer dat het nu eigenlijk alleen maar over Yernaz Ramautarsing gaat, terwijl Baudet zelf een racist is, Hiddema zich ook regelmatig racistisch uitlaat over Marokkanen en de twee zich omringen met racisten. Vooralsnog weigert iedereen te erkennen dat Baudets Amsterdamse lijsttrekker Annabel Nanninga een bona fide racist is, de ergste van allemaal. Die vereert gewoon een echte Nazi, vindt het jammer dat Hitler de social justice warriors niet in zijn “mooie ovens” heeft gestopt, moet braken van gemengde relaties, vindt dat de rijke en machtige joden maar eens moeten ophouden met zeuren over de Dodenherdenking, werd beroemd met de fijnzinnige uitdrukking “dobbernegers” en vindt dat moslims geen recht hebben op privacy. En dat is allemaal uit mijn hoofd, dus slechts het topje van de blubberberg.

Wakkere journalist

In het filmpje van die pikkende journalisten – dit wordt ook weer niet opgemerkt – weigert Baudet trouwens niet alleen afstand te nemen van Ramautarsings racistische uitspraken, hij onderschrijft ze zelfs. Hij zegt gewoon dat Ramautarsing gelijk heeft. Wat hij zegt, is: “Het is wetenschappelijk bewezen dat zwarten dommer zijn, net zoals er verschil is in spierkracht. Het onderzoek is er. Wie zijn wij om dat tegen te spreken? Wij zijn toch geen neurologen?” Een wel heel erg wakkere journalist (voor een Nederlandse journalist) merkt op dat Baudet zich kennelijk wel een klimatoloog acht, dat hij immers wel de wetenschappelijke discussie over klimaatopwarming aangaat. “Naah”, zegt Thierry, “da’s heul wat anders.”

Nee, racistische sukkel, dat is precies hetzelfde.

GroenLinks-leider Jesse Klaver wil een debat in de Tweede Kamer over de racistische theorieën van Baudet en zijn companen, omdat die ideeën blijkbaar leven onder parlementariërs. Ik wist niet wat ik las, gisteren. Dit bedoel ik dus met fellow travellers: Baudet doet het in zijn eentje al aardig met het verspreiden van zijn ideeën over zwarte Üntermenschen, maar Jesse Klaver zal hem wel even dat extra handje geven dat-ie nodig heeft om er in het parlement een grote circusvoorstelling van te maken. Ik heb het fucking gezegd: een stem op GroenLinks is een stem op racisme. GroenLinks maakt er met z’n domme kop zó onbedoeld een staatsideologie van.

Onmenselijke behandeling

Godzijdank is Klavers voorstel afgewezen door de Kamer (niet door Asscher, overigens, die steunt hem). En terecht. Er zijn ook parlementariërs die geloven dat God de aarde in precies zes dagen gemaakt heeft, de zevende dag lekker ging relaxen en dat dit niet langer dan vijfduizend jaar geleden gebeurde. Zullen we daar ook voor eens en voor altijd uitsluitsel over geven in een parlementair debat?

Racisme dient één doel: legitimatie voor de onmenselijke behandeling van medemensen. Dat gebeurt zonder Baudets onfrisse gedachtegoed al veel te veel: discriminatie op de arbeidsmarkt, door de politie, door de politiek. Mensen worden nu al achtergesteld omdat ze een donkere huid hebben of zwart haar.

Dat moet je bestrijden, en niet gaan bagatelliseren of zelfs verdedigen. Back off dus, Miko Flohr, Boris van der Ham en Ewald van Engelen. Als je het fatsoen niet kunt opbrengen om samen met anderen op te komen voor mensen die worden bedreigd, blijf dan gewoon lekker weg.

UPDATE: het begint een soort sekte te worden. Bankiersantropoloog Joris Luyendijk heeft de gelederen van de Baudetapologeten inmiddels versterkt:

 

 

Is het Vrije Woord u écht lief? Help me dan met een financiële bijdrage. Deze website wordt elke dag bedreigd door de virtuele knokploegen van Domrechts, malafide Nederlandse journalisten en zelfs door de vicepremier. Steun Frontaal Naakt. Doneer aan de enige dwarsdenkende, onafhankelijke site van Nederland. Stort wat u missen kunt op rekeningnummer NL59 RABO 0393 4449 61 (N.P. Breedveld, Rabobank Rijswijk), SWIFT BIC RABONL2U o.v.v. ‘Frontaal Naakt’. Lees hier waarom dat niet met PayPal kan. Nog liever heb ik dat u op Frontaal Naakt adverteert of mij inhuurt. Mail mij.

Peter Breedveld, 07.02.2018 @ 09:09

[Home]
 

1 Reactie

op 07 02 2018 at 10:59 schreef Peter:

Huilie doen? Leesfrontaalnaakt@gmail.com

 


Home

Archief

 

STEUN FRONTAAL NAAKT MET EEN TIKKIE!

 

 

OF VIA PATREON!

 

 

Let op: Toelating van reacties en publicatie van opiniestukken van anderen dan de hoofdredacteur zelf betekent geenszins dat hij het met de inhoud ervan eens is.

 

pbgif (88k image)
 

MEEST GELEZEN IN 2024

O Richard K., martelaar van de Afgehaakten

O Liever Wilders dan Yesilgöz

O Hoe Albert Heijn constant probeert ons te bestelen

O Kankerhomo

O Domheid is een kanker en we zitten nu in stadium 4

O Harde Por

O Het terloopse nazisme van Caroline van der Plas

O Zijn onze universiteiten antisemitische Hamasbolwerken?

O Vrij Nederland: Peter Breedveld had toch weer gelijk

O Er is niks meer om respect voor te hebben

 

MEEST GELEZEN EVER

O Caroline van der Plas, dwangmatige leugenmachine

O Caroline van der Plas is de Nederlandse Donald Trump

O YouPorn

O Iedereen haat Sander Schimmelpenninck omdat hij écht onafhankelijk is

O Wierd Duk de pro-Russische complotdenker

O Domme Lul

O Frans Timmermans kan het einde van de domrechtse ijstijd zijn

O Wierd Duk en Jan Dijkgraaf, hoeders van het fatsoen

O De koning van het uittrekken van de damesslip

O Haatoma

 

pbgif (88k image)
 

CONTACT
Stuur uw loftuitingen en steunbetuigingen naar Frontaal Naakt.

 

NIEUWSBRIEF
Ontvang gratis de Frontaal Naakt nieuwsbrief.

 

pbgif (88k image)
 

BLURBS
“How does it feel to be famous, Peter?” (David Bowie)

“Tegenover de enorme hoeveelheid onnozelaars in de Nederlandse journalistiek, die zelfs overduidelijke schertsfiguren als Sywert, Baudet en Duk pas ver in blessuretijd op waarde wisten te schatten, staat een klein groepje van ondergewaardeerde woestijnroepers. Met Peter op 1.” (Sander Schimmelpenninck)

“Frontaal Naakt dient een publiek belang” (mr. P.L.C.M. Ficq, politierechter)

“Peter schrijft hartstochtelijk, natuurlijk beargumenteerd, maar zijn stijl volgt het ritme van zijn hart.” (Hafid Bouazza).

“Ik vind dat je beter schrijft dan Hitler” (Ionica Smeets)

“Peter is soms een beetje intens en zo maar hij kan wél echt goed schrijven.” (Özcan Akyol)

“Jij levert toch wel het bewijs dat prachtige columns ook op weblogs (en niet alleen in de oude media) verschijnen.” (Femke Halsema)

“Literaire Spartacus” (André Holterman)

“Wie verlost me van die vieze vuile tiefuslul?” (Lodewijk Asscher cs)

“Pijnlijk treffend” (Sylvana Simons)

네덜란드 매체 프론탈 나크트(Frontaal Naakt)에 따르면, 네덜란드 라 (MT News)

“Echt intelligente mensen zoals Peter Breedveld.” (Candy Dulfer)

“De Kanye West van de Nederlandse journalistiek.” (Aicha Qandisha)

“Vieze gore domme shit” (Tofik Dibi)

“Ik denk dat de geschiedenis zal uitmaken dat Peter Breedveld de Multatuli van deze tijd is.” (Esther Gasseling)

“Nu weet ik het zeker. Jij bent de antichrist.” (Sylvia Witteman)

“Ik ben dol op Peter. Peter moet blijven.” (Sheila Sitalsing)

“Ik vind hem vaak te heftig” (Hans Laroes)

“Schrijver bij wie iedereen verbleekt, weergaloos, dodelijk eerlijk. Om in je broek te piesen, zo grappig. Perfecte billen.” (Hassnae Bouazza)

“Scherpe confrontatie, zelfs als die soms over grenzen van smaak heen gaat, is een essentieel onderdeel van een gezonde democratie.” (Lousewies van der Laan)

“Ik moet enorm lachen om alles wat Peter Breedveld roept.” (Naeeda Aurangzeb)

“We kunnen niet zonder jouw geluid in dit land” (Petra Stienen)

“De scherpste online columnist van Nederland” (Francisco van Jole)

“Elk woord van jou is gemeen, dat hoort bij de provocateur en de polemist, nietsontziendheid is een vak” (Nausicaa Marbe)

“Als Peter Breedveld zich kwaad maakt, dan wordt het internet weer een stukje mooier. Wat kan die gast schrijven.” (Hollandse Hufters)

“De kritische en vlijmscherpe blogger Peter Breedveld” (Joop.nl)

“Frontaal Naakt, waar het verzet tegen moslimhaat bijna altijd in libertijnse vorm wordt gegoten.” (Hans Beerekamp – NRC Handelsblad)

“De grootste lul van Nederland” (GeenStijl)

“Verder vermaak ik mij prima bij Peter Breedveld. Een groot schrijver.” (Bert Brussen)

“Landverrader” (Ehsan Jami)

“You are an icon!” (Dunya Henya)

“De mooie stukken van Peter Breedveld, die op Frontaal Naakt tegen de maatschappelijke stroom in zwemt.” (Sargasso)

‘De website Frontaal Naakt is een toonbeeld van smaak en intellect.’ (Elsevier weekblad)

“Frontaal Gestoord ben je!” (Frits ‘bonnetje’ Huffnagel)

“Jouw blogs maken hongerig Peter. Leeshonger, eethonger, sekshonger, geweldhonger, ik heb het allemaal gekregen na het lezen van Frontaal Naakt.” (Joyce Brekelmans)

‘Fucking goed geschreven en met de vinger op de zere plek van het multicultidebat.’ (jury Dutch Bloggies 2009)

Frontaal Naakt is een buitengewoon intelligent en kunstig geschreven, even confronterend als origineel weblog waar ook de reacties en discussies er vaak toe doen.’ (jury Dutch Bloggies 2008)

‘Intellectuele stukken die mooi zijn geschreven; confronterend, fel en scherp.’ (Revu)

‘Extreem-rechtse website’ (NRC Handelsblad)

‘De meeste Nederlanders zijn van buitengewoon beschaafde huize, uitzonderingen als Peter Breedveld daargelaten.’ (Anil Ramdas)

‘Peter Breedveld verrast!’ (Nederlandse Moslim Omroep)

‘Breedveld is voor de duvel nog niet bang’ (Jeroen Mirck)

‘Nog een geluk dat er iemand bestaat als Peter Breedveld.’ (Max J. Molovich)

‘Godskolere, ik heb me toch over je gedróómd! Schandalig gewoon.’ (Laurence Blik)

 

pbgif (88k image)
 

 

(Advertentie)
 

 

pbgif (88k image)
 

LINKS

 

 

RSS RSS