Home » Archief » Er is een aanslag op Thierry Baudet gepleegd


[03.02.2018]

Er is een aanslag op Thierry Baudet gepleegd

Peter Breedveld

Thierry Baudet heeft aangifte gedaan bij de politie omdat minister Kajsa Ollongren heeft gezegd dat hij erger is dan Wilders en een gevaar vormt voor de Nederlandse kernwaarden. Hij heeft er zelfs een persconferentie over gegeven waar de kwaliteitsjournalisten weer driftig hebben staan overpennen wat hun Führer te zeggen had.

Heel Domrechts gaat APESTRONT. Volgens GeenStijl wil Ollongren Baudet dood hebben. Ook rechter-beuker Jan Dijkgraaf slaat driftig aan het Pimwinnen, net als Anders Breivik-fan Theodor Holman.

Liever AIDS dan moslim

Bart Schut van het Nieuw Israelitisch Weekblad brengt eveneens de Pimwin in stelling, nota bene tegen een GroenLinks-fluim die Ollongrens uitspraken fel bekritiseert. Ja, ja, Bart Schut, die liever AIDS heeft dan moslim, vindt dat Ollongren moet aftreden. En ja, GroenLinks vindt inderdaad ook dat kritiek op Baudet verboten moet worden. GroenLinks is immers ook extreemrechts. Dat vindt u overdreven en gechargeerd, maar het is gewoon zo.

Ah, daar is Theodor Holman weer, die zich verwant voelt met Anders Breivik. Volgens de Grote Denker en kapmesdreiger Jan Roos is de democratie dood. O ja, en Dukkie Duk natuurlijk ook weer met z’n domme gesnater. Merk op hoe hij Rusland nu opeens gebruikt als afschrikwekkend voorbeeld van een dictatuur waar je je leven niet zeker bent, terwijl hij nog niet zolang geleden als commentaar op de zoveelste politieke moord door zijn held Poetin beweerde dat het land een waar paradijs is.

En voor de rest moet u de tijdlijn van Sigilux maar bekijken, die verzamelt al die bagger de hele dag om het te voorzien van de juiste context.

Aanslagen op moskeeën

U ziet wel waar dit allemaal toe dient, toch? Baudet zegt altijd dat hem de vrije meningsuiting heilig is, en dat de grens voor hem ligt bij een oproep tot geweld. Nu hij aangifte doet en dus Ollongren haar vrije meningsuiting wil ontzeggen, moet van haar uitspraken natuurlijk een oproep tot geweld gemaakt worden door de propagandamachine. Leer mij die rakkers kennen.

Ja nee, tjonge zeg, hoe durft die Ollongren te zeggen dat Baudet de Nederlandse kernwaarden bedreigt, zoals het gelijkheidsprincipe, het verbod op discriminatie, de afwijzing van racisme en antisemitisme en niet te vergeten de vrijheid van meningsuiting. Vroeger was het normaal dat je mensen terechtwees die deze kernwaarden wilden afschaffen, maar tegenwoordig staat dat gelijk aan moord of op z’n minst aan aanzetten tot moord.

En dat dan zo’n Huub Bellemakers van GroenLinks, die toch ook ziet dat het moslims zijn die in elkaar worden geslagen en een abortus worden geschopt, dat het linksmensen zijn die worden doodgeschoten, dat het asielzoekers zijn die worden belaagd en moskeeën waar aanslagen op worden gepleegd, gaat zitten meejammeren met al die gestoorde gekken die ondanks dit alles blijven volhouden dat de Nazi’s gevaar lopen als je zegt dat wat ze uitdragen niet helemaal in lijn is met waar onze opa’s en oma’s hun leven voor in de waagschaal stelden toen ze zich en masse bij het verzet tegen de Duitschers aansloten en Joden lieten onderduiken in hun kelders en op hun zolders.

Asielzoekers op rooftocht

Van de week kwamen de bewoners van Beverwaard aan het woord in de Volkskrant, die hun buurt twee jaar geleden in een oorlogsgebied veranderden vanwege de komst van een asielzoekerscentrum. Ze zien nu in dat ze zich hebben laten ophitsen, zeggen ze nu, want die asielzoekers gedragen zich keurig. Blijkt ook uit de cijfers: de door Wierd Duk & Co zo vurig verlangde massaverkrachtingen, rooftochten en brandschattingen door de asielzoekers bleven uit. Nog geen likje uit de pindakaaspot kon eraf. Blijkt gewoon uit de keiharde cijfers.

En wat schrijft De Telegraaf? ‘Asielzoekers op rooftocht‘. En het CDA toetert een gezellig partijtje mee.

Kijk, en dát is ophitsen, dát is aanzetten tot geweld, vaak dodelijk geweld.

Licht opsteken bij Nazi’s

Als je niet wilt dat je wordt weggezet als iemand die de Nederlandse kernwaarden bedreigt, moet je de Nederlandse kernwaarden niet bedreigen. Dus niet slap ouwehoeren over blanke beschavingen die bedreigd worden door gekleurde volkeren, niet je licht opsteken bij Nazi’s, niet het ontslag eisen van iedereen met wie je het oneens bent, geen knokploegen naar kerken sturen om dominees te intimideren, niet in zee gaan met mafkezen die rare dingen roepen over zwarte mensen en geen enge mensen lijsttrekker maken die dit soort dingen tweeten:

 

 

Is het Vrije Woord u écht lief? Help me dan met een financiële bijdrage. Deze website wordt elke dag bedreigd door de virtuele knokploegen van Domrechts, malafide Nederlandse journalisten en zelfs door de vicepremier. Steun Frontaal Naakt. Doneer aan de enige dwarsdenkende, onafhankelijke site van Nederland. Stort wat u missen kunt op rekeningnummer NL59 RABO 0393 4449 61 (N.P. Breedveld, Rabobank Rijswijk), SWIFT BIC RABONL2U o.v.v. ‘Frontaal Naakt’. Lees hier waarom dat niet met PayPal kan. Nog liever heb ik dat u op Frontaal Naakt adverteert of mij inhuurt. Mail mij.

Peter Breedveld, 03.02.2018 @ 14:55

[Home]
 

1 Reactie

op 03 02 2018 at 14:57 schreef Peter:

Iets te zeiken? Mail naar leesfrontaalnaakt@gmail.com. Denk na over wat je schrijft, want je eindigt zo met naam en toenaam in mijn brievenrubriek.

 


Home

Archief

 

STEUN FRONTAAL NAAKT MET EEN TIKKIE!

 

 

OF VIA PATREON!

 

 

Let op: Toelating van reacties en publicatie van opiniestukken van anderen dan de hoofdredacteur zelf betekenen geenszins dat hij het met de inhoud ervan eens is.

 

pbgif (88k image)
 

MEEST GELEZEN IN 2024

O Richard K., martelaar van de Afgehaakten

O Liever Wilders dan Yesilgöz

O De aangifte van Wilders is een greep naar de macht over onze taal

O Hoe Albert Heijn constant probeert ons te bestelen

O Domheid is een kanker en we zitten nu in stadium 4

O Het terloopse nazisme van Caroline van der Plas

O Kankerhomo

O Harde Por

O Vrij Nederland: Peter Breedveld had toch weer gelijk

O Zijn onze universiteiten antisemitische Hamasbolwerken?

 

MEEST GELEZEN EVER

O Caroline van der Plas, dwangmatige leugenmachine

O Caroline van der Plas is de Nederlandse Donald Trump

O YouPorn

O Iedereen haat Sander Schimmelpenninck omdat hij écht onafhankelijk is

O Wierd Duk de pro-Russische complotdenker

O Domme Lul

O Frans Timmermans kan het einde van de domrechtse ijstijd zijn

O Wierd Duk en Jan Dijkgraaf, hoeders van het fatsoen

O De koning van het uittrekken van de damesslip

O Haatoma

 

pbgif (88k image)
 

CONTACT
Stuur uw loftuitingen en steunbetuigingen naar Frontaal Naakt.

 

NIEUWSBRIEF
Ontvang gratis de Frontaal Naakt nieuwsbrief.

 

pbgif (88k image)
 

BLURBS
“How does it feel to be famous, Peter?” (David Bowie)

“Tegenover de enorme hoeveelheid onnozelaars in de Nederlandse journalistiek, die zelfs overduidelijke schertsfiguren als Sywert, Baudet en Duk pas ver in blessuretijd op waarde wisten te schatten, staat een klein groepje van ondergewaardeerde woestijnroepers. Met Peter op 1.” (Sander Schimmelpenninck)

“Frontaal Naakt dient een publiek belang” (mr. P.L.C.M. Ficq, politierechter)

“Peter schrijft hartstochtelijk, natuurlijk beargumenteerd, maar zijn stijl volgt het ritme van zijn hart.” (Hafid Bouazza).

“Ik vind dat je beter schrijft dan Hitler” (Ionica Smeets)

“Peter is soms een beetje intens en zo maar hij kan wél echt goed schrijven.” (Özcan Akyol)

“Jij levert toch wel het bewijs dat prachtige columns ook op weblogs (en niet alleen in de oude media) verschijnen.” (Femke Halsema)

“Literaire Spartacus” (André Holterman)

“Wie verlost me van die vieze vuile tiefuslul?” (Lodewijk Asscher cs)

“Pijnlijk treffend” (Sylvana Simons)

네덜란드 매체 프론탈 나크트(Frontaal Naakt)에 따르면, 네덜란드 라 (MT News)

“Echt intelligente mensen zoals Peter Breedveld.” (Candy Dulfer)

“De Kanye West van de Nederlandse journalistiek.” (Aicha Qandisha)

“Vieze gore domme shit” (Tofik Dibi)

“Ik denk dat de geschiedenis zal uitmaken dat Peter Breedveld de Multatuli van deze tijd is.” (Esther Gasseling)

“Nu weet ik het zeker. Jij bent de antichrist.” (Sylvia Witteman)

“Ik ben dol op Peter. Peter moet blijven.” (Sheila Sitalsing)

“Ik vind hem vaak te heftig” (Hans Laroes)

“Schrijver bij wie iedereen verbleekt, weergaloos, dodelijk eerlijk. Om in je broek te piesen, zo grappig. Perfecte billen.” (Hassnae Bouazza)

“Scherpe confrontatie, zelfs als die soms over grenzen van smaak heen gaat, is een essentieel onderdeel van een gezonde democratie.” (Lousewies van der Laan)

“Ik moet enorm lachen om alles wat Peter Breedveld roept.” (Naeeda Aurangzeb)

“We kunnen niet zonder jouw geluid in dit land” (Petra Stienen)

“De scherpste online columnist van Nederland” (Francisco van Jole)

“Elk woord van jou is gemeen, dat hoort bij de provocateur en de polemist, nietsontziendheid is een vak” (Nausicaa Marbe)

“Als Peter Breedveld zich kwaad maakt, dan wordt het internet weer een stukje mooier. Wat kan die gast schrijven.” (Hollandse Hufters)

“De kritische en vlijmscherpe blogger Peter Breedveld” (Joop.nl)

“Frontaal Naakt, waar het verzet tegen moslimhaat bijna altijd in libertijnse vorm wordt gegoten.” (Hans Beerekamp – NRC Handelsblad)

“De grootste lul van Nederland” (GeenStijl)

“Verder vermaak ik mij prima bij Peter Breedveld. Een groot schrijver.” (Bert Brussen)

“Landverrader” (Ehsan Jami)

“You are an icon!” (Dunya Henya)

“De mooie stukken van Peter Breedveld, die op Frontaal Naakt tegen de maatschappelijke stroom in zwemt.” (Sargasso)

‘De website Frontaal Naakt is een toonbeeld van smaak en intellect.’ (Elsevier weekblad)

“Frontaal Gestoord ben je!” (Frits ‘bonnetje’ Huffnagel)

“Jouw blogs maken hongerig Peter. Leeshonger, eethonger, sekshonger, geweldhonger, ik heb het allemaal gekregen na het lezen van Frontaal Naakt.” (Joyce Brekelmans)

‘Fucking goed geschreven en met de vinger op de zere plek van het multicultidebat.’ (jury Dutch Bloggies 2009)

Frontaal Naakt is een buitengewoon intelligent en kunstig geschreven, even confronterend als origineel weblog waar ook de reacties en discussies er vaak toe doen.’ (jury Dutch Bloggies 2008)

‘Intellectuele stukken die mooi zijn geschreven; confronterend, fel en scherp.’ (Revu)

‘Extreem-rechtse website’ (NRC Handelsblad)

‘De meeste Nederlanders zijn van buitengewoon beschaafde huize, uitzonderingen als Peter Breedveld daargelaten.’ (Anil Ramdas)

‘Peter Breedveld verrast!’ (Nederlandse Moslim Omroep)

‘Breedveld is voor de duvel nog niet bang’ (Jeroen Mirck)

‘Nog een geluk dat er iemand bestaat als Peter Breedveld.’ (Max J. Molovich)

‘Godskolere, ik heb me toch over je gedróómd! Schandalig gewoon.’ (Laurence Blik)

 

pbgif (88k image)
 

 

(Advertentie)
 

 

pbgif (88k image)
 

LINKS

 

 

RSS RSS