Home » Archief » Criminele asielzoekers


[01.07.2017]

Criminele asielzoekers

Peter Breedveld


Scène uit: ‘Vivre Nu, à la recherche du paradis perdu’.

Jongens denken vaker negatief over moslims dan meisjes, meldde NRC Handelsblad gisteren. Minister van Apartheid en Assimilatie Lodewijk Asscher vindt dit ‘verontrustend’. Grappig, want die islamofobe jongens blijken zelf nooit een moslim van dichtbij te hebben gezien. ‘Ze zeggen zich vooral te baseren op uitspraken in de media’, aldus NRC.

Uitspraken dus van mensen als Asscher, die stemming maakte over de Shariadriehoek, over met ISIS sympathiserende Turkse Nederlanders en door middel van bijvoorbeeld zijn participatiecontract. Jongeren die wél contact hebben met moslims zeggen dat hun positieve ervaringen niet stroken met de negatieve berichtgeving in de media.

Ik verwacht niet dat Asscher, die de afgelopen jaren heeft geprobeerd Wilders van de troon te stoten met zijn hysterische geblaas, de hand in eigen boezem zal steken, maar we zien hier andermaal bewezen dat hij een flinke steen heeft bijgedragen aan de negatieve beeldvorming rond moslims onder jongeren.

Immigratiekartel

Ik verwacht evenmin terughoudendheid bij de media, vanaf nu, als het om moslims, vluchtelingen of allochtonen gaat. Integendeel, De Telegraaf ging er gisteren weer met gestrekt been in door op de voorpagina te loeien over criminele asielzoekers uit veilige landen, en dat de politie weer van alles onder de pet houdt. De knee-jerk reacties bleven uiteraard niet lang uit. Özcan Akyol bedient de lezers van Het Algemeen Dagblad met een even voorspelbare als stupide oproep om criminele asielzoekers hard te straffen en Wierd Duk en zijn Twitterkliekje zien er bewijs in voor een samenzwering van het ‘immigratiekartel’.

Voor Duk is het ook weer aanleiding voor het opdissen van de hysterische onzin over ‘Keulen’ (u weet wel, die massaverkrachtingen die uiteindelijk resulteerden in een handjevol veroordelingen wegens voornamelijk diefstal) en de politiekcorrecte Duitse politie die ons uitlevert aan de criminele asielzoekers.

Daarbij gaat het weer volgens het vaste stramien: er wordt een politiewoordvoerder opgevoerd die geen politiewoordvoerder is maar een corrupte oproerkraaier en uit media geciteerd die zich ten doel hebben gesteld het ‘politiekcorrecte denken’ te bestrijden, ergo te hitsen tegen moslims, vluchtelingen en allochtonen. Ook wordt er helemaal geen moer onder de pet gehouden. Het is allemaal racistische leugenpropaganda.

Het mooie is dat Duk meestal meteen ontmaskerd wordt door oplettende twitteraars, het lelijke is dat dat voor de Dukkianen geen kut uitmaakt. Voorlopig is hun geloof in de politiekcorrecte politie, die ‘ongemakkelijke waarheden’ onder het tapijt veegt in dienst van het immigratiekartel, weer bestendigd.

Mannenprobleem

Maar hoe groot is het probleem van de criminele asielzoekers eigenlijk? Het gaat om 566 asielzoekers die aangehouden werden voor 707 misdrijven, voornamelijk winkeldiefstallen. Het grootste deel van de daders komt uit veilige landen als Marokko en wordt vaak niet vervolgd omdat het dan weer niet kan worden uitgezet. Tja, het is kiezen of delen. Wil je van ze af of wil je ze graag nog een tijdje hier houden, en betalen voor hun kost en inwoning en hun advocaat en proceskosten en alles?

Vijfhonderdzesenzestig criminele asielzoekers, dat is een fractie van de 18.171 mensen die vorig jaar asiel aanvroegen. Petra Kramer zette het gisteren mooi in perspectief: 566 asielzoekers is 1,52 asielzoeker per dag, tegenover veertien wietplantages die dagelijks worden opgerold. Alleen in Amsterdam al worden elke dag tachtig mensen aangehouden, daarvan zijn er zeventig man. Waar blijft het hijgerige debat over al die criminele mannen?

Asielzoekers zijn het minste van onze problemen. Althans, wat de bedreiging van het Avondland betreft; de manier waarop wij met ze omgaan, ze dwingen zich in hachelijke avonturen te storten om hier een veilig onderkomen te kunnen krijgen, ze marginaliseren en demoniseren, dat gaat ons nog flink opbreken, in de toekomst.

Geweld tegen moslims

Toch wordt er dag in, dag uit gedaan alsof we overspoeld worden door de Hunnen. Er wordt gehitst en gepolariseerd dat het een aard heeft. Die gewapende clash van Wierd Duk wordt zo een self-fulling prophecy.

In progress, voeg ik eraan toe, want het geweld tegen moslims neemt almaar toe. Daar hebben de media mede schuld aan. Daarom voor de zoveelste keer deze oproep: get a grip, journalisten. Beheers je een beetje. Je vergiftigt de geesten van jonge mensen, die prima met elkaar kunnen opschieten als ze elkaar in het echt ontmoeten. Blijf met je kleverige tengels van ze af.

O, en een fijne Keti Koti-dag voor iedereen!

 

 

Is het Vrije Woord u écht lief? Help me dan met een financiële bijdrage. Deze website wordt elke dag bedreigd door de virtuele knokploegen van Domrechts, malafide Nederlandse journalisten en zelfs door de vicepremier. Steun Frontaal Naakt. Doneer aan de enige dwarsdenkende, onafhankelijke site van Nederland. Stort wat u missen kunt op rekeningnummer NL59 RABO 0393 4449 61 (N.P. Breedveld, Rabobank Rijswijk), SWIFT BIC RABONL2U o.v.v. ‘Frontaal Naakt’. Lees hier waarom dat niet met PayPal kan. Nog liever heb ik dat u op Frontaal Naakt adverteert of mij inhuurt. Mail mij. Mij financieel steunen kan nu ook op Patreon.

Peter Breedveld, 01.07.2017 @ 12:54

[Home]
 

2 Reacties

op 01 07 2017 at 14:12 schreef ikzelf:

“Jongens denken vaker negatief over moslims dan meisjes”

Werkelijk? Het zouden toch vooral ‘onze’ vrouwen en meisjes zijn die als vrij wild absoluut niet meer over straat kunnen? Hm.

op 02 07 2017 at 21:40 schreef Mo:

Dit kutland is ziek.

Wtf hebben we het over….1 procent

Nieuwe reactie
Naam:
E-mail:
Homepage:
  Afbeelding invoegen
 

 


Home

Archief

 

STEUN FRONTAAL NAAKT MET EEN TIKKIE!

 

 

OF VIA PATREON!

 

 

Let op: Toelating van reacties en publicatie van opiniestukken van anderen dan de hoofdredacteur zelf betekenen geenszins dat hij het met de inhoud ervan eens is.

 

pbgif (88k image)
 

MEEST GELEZEN IN 2024

O Richard K., martelaar van de Afgehaakten

O Liever Wilders dan Yesilgöz

O De aangifte van Wilders is een greep naar de macht over onze taal

O Hoe Albert Heijn constant probeert ons te bestelen

O Domheid is een kanker en we zitten nu in stadium 4

O Het terloopse nazisme van Caroline van der Plas

O Kankerhomo

O Harde Por

O Vrij Nederland: Peter Breedveld had toch weer gelijk

O Zijn onze universiteiten antisemitische Hamasbolwerken?

 

MEEST GELEZEN EVER

O Caroline van der Plas, dwangmatige leugenmachine

O Caroline van der Plas is de Nederlandse Donald Trump

O YouPorn

O Iedereen haat Sander Schimmelpenninck omdat hij écht onafhankelijk is

O Wierd Duk de pro-Russische complotdenker

O Domme Lul

O Frans Timmermans kan het einde van de domrechtse ijstijd zijn

O Wierd Duk en Jan Dijkgraaf, hoeders van het fatsoen

O De koning van het uittrekken van de damesslip

O Haatoma

 

pbgif (88k image)
 

CONTACT
Stuur uw loftuitingen en steunbetuigingen naar Frontaal Naakt.

 

NIEUWSBRIEF
Ontvang gratis de Frontaal Naakt nieuwsbrief.

 

pbgif (88k image)
 

BLURBS
“How does it feel to be famous, Peter?” (David Bowie)

“Tegenover de enorme hoeveelheid onnozelaars in de Nederlandse journalistiek, die zelfs overduidelijke schertsfiguren als Sywert, Baudet en Duk pas ver in blessuretijd op waarde wisten te schatten, staat een klein groepje van ondergewaardeerde woestijnroepers. Met Peter op 1.” (Sander Schimmelpenninck)

“Frontaal Naakt dient een publiek belang” (mr. P.L.C.M. Ficq, politierechter)

“Peter schrijft hartstochtelijk, natuurlijk beargumenteerd, maar zijn stijl volgt het ritme van zijn hart.” (Hafid Bouazza).

“Ik vind dat je beter schrijft dan Hitler” (Ionica Smeets)

“Peter is soms een beetje intens en zo maar hij kan wél echt goed schrijven.” (Özcan Akyol)

“Jij levert toch wel het bewijs dat prachtige columns ook op weblogs (en niet alleen in de oude media) verschijnen.” (Femke Halsema)

“Literaire Spartacus” (André Holterman)

“Wie verlost me van die vieze vuile tiefuslul?” (Lodewijk Asscher cs)

“Pijnlijk treffend” (Sylvana Simons)

네덜란드 매체 프론탈 나크트(Frontaal Naakt)에 따르면, 네덜란드 라 (MT News)

“Echt intelligente mensen zoals Peter Breedveld.” (Candy Dulfer)

“De Kanye West van de Nederlandse journalistiek.” (Aicha Qandisha)

“Vieze gore domme shit” (Tofik Dibi)

“Ik denk dat de geschiedenis zal uitmaken dat Peter Breedveld de Multatuli van deze tijd is.” (Esther Gasseling)

“Nu weet ik het zeker. Jij bent de antichrist.” (Sylvia Witteman)

“Ik ben dol op Peter. Peter moet blijven.” (Sheila Sitalsing)

“Ik vind hem vaak te heftig” (Hans Laroes)

“Schrijver bij wie iedereen verbleekt, weergaloos, dodelijk eerlijk. Om in je broek te piesen, zo grappig. Perfecte billen.” (Hassnae Bouazza)

“Scherpe confrontatie, zelfs als die soms over grenzen van smaak heen gaat, is een essentieel onderdeel van een gezonde democratie.” (Lousewies van der Laan)

“Ik moet enorm lachen om alles wat Peter Breedveld roept.” (Naeeda Aurangzeb)

“We kunnen niet zonder jouw geluid in dit land” (Petra Stienen)

“De scherpste online columnist van Nederland” (Francisco van Jole)

“Elk woord van jou is gemeen, dat hoort bij de provocateur en de polemist, nietsontziendheid is een vak” (Nausicaa Marbe)

“Als Peter Breedveld zich kwaad maakt, dan wordt het internet weer een stukje mooier. Wat kan die gast schrijven.” (Hollandse Hufters)

“De kritische en vlijmscherpe blogger Peter Breedveld” (Joop.nl)

“Frontaal Naakt, waar het verzet tegen moslimhaat bijna altijd in libertijnse vorm wordt gegoten.” (Hans Beerekamp – NRC Handelsblad)

“De grootste lul van Nederland” (GeenStijl)

“Verder vermaak ik mij prima bij Peter Breedveld. Een groot schrijver.” (Bert Brussen)

“Landverrader” (Ehsan Jami)

“You are an icon!” (Dunya Henya)

“De mooie stukken van Peter Breedveld, die op Frontaal Naakt tegen de maatschappelijke stroom in zwemt.” (Sargasso)

‘De website Frontaal Naakt is een toonbeeld van smaak en intellect.’ (Elsevier weekblad)

“Frontaal Gestoord ben je!” (Frits ‘bonnetje’ Huffnagel)

“Jouw blogs maken hongerig Peter. Leeshonger, eethonger, sekshonger, geweldhonger, ik heb het allemaal gekregen na het lezen van Frontaal Naakt.” (Joyce Brekelmans)

‘Fucking goed geschreven en met de vinger op de zere plek van het multicultidebat.’ (jury Dutch Bloggies 2009)

Frontaal Naakt is een buitengewoon intelligent en kunstig geschreven, even confronterend als origineel weblog waar ook de reacties en discussies er vaak toe doen.’ (jury Dutch Bloggies 2008)

‘Intellectuele stukken die mooi zijn geschreven; confronterend, fel en scherp.’ (Revu)

‘Extreem-rechtse website’ (NRC Handelsblad)

‘De meeste Nederlanders zijn van buitengewoon beschaafde huize, uitzonderingen als Peter Breedveld daargelaten.’ (Anil Ramdas)

‘Peter Breedveld verrast!’ (Nederlandse Moslim Omroep)

‘Breedveld is voor de duvel nog niet bang’ (Jeroen Mirck)

‘Nog een geluk dat er iemand bestaat als Peter Breedveld.’ (Max J. Molovich)

‘Godskolere, ik heb me toch over je gedróómd! Schandalig gewoon.’ (Laurence Blik)

 

pbgif (88k image)
 

 

(Advertentie)
 

 

pbgif (88k image)
 

LINKS

 

 

RSS RSS