Home » Archief » Kom in verzet tegen The Post Online


[03.07.2017]

Kom in verzet tegen The Post Online

Peter Breedveld


Scène uit: ‘Vivre Nu, à la recherche du paradis perdu’.

In zijn hoofdredactionele commentaar van afgelopen zaterdag neemt NRC Handelsblad stelling tegen de antivluchtelingenretoriek die letterlijk aan vele duizenden vluchtelingen het leven kost. Het is bijna verbatim een herhaling van wat ik begin dit jaar schreef, namelijk dat we rijk genoeg zijn om vluchtelingen te helpen en dat we moeten ophouden ze te ontmenselijken.

‘Hier past geen redeloze angst voor „miljoenen die onderweg” zouden zijn. Hier past verzet tegen degenen die om partijpolitieke redenen inspelen op angst en praten over „omvolking” en „islamisering”’, aldus NRC. En ook: ‘Hierbij passen geen zogenaamd cynische grappen over ‘dobbernegers’, geen verdraaiing van feiten.’ Beetje hypocriet, want NRC biedt zelf een podium aan racistische roeptoeters als Ebru Umar, maar daar gaat het nu even niet om.

NRC noemt geen namen, maar bij The Post Online voelen ze zich aangesproken. En wat er dan gebeurt… ik kan zeggen dat ze bij The Post Online apestront gaan, maar dat dekt de lading niet. Hoofdredacteur Bert Brullen en zijn prominente bolletje Bas Paternotte geven de Pimwin een nieuwe dimensie, ze brengen de Pimwin waar die nooit eerder gegaan is, ze gaan kwantummechanica op de Pimwin, to infinity and beyond! Het is…. krankzinnig.

Lijk van Pim Fortuyn

Onder de onsmakelijke foto van het lijk van de Heilige Pim, die TPO altijd in stelling brengt als er een Nazi wordt tegengesproken, schuimbekt Brussen dat NRC ‘agressiever en zieker’ is dan ooit en oproept om Annabel Nanninga, Arnold Karskens, Thierry Baudet, Geert Wilders en iedereen ‘die het niet eens is met het vluchtelingenbeleid van de EU’ ‘om te leggen’. Bas Paternotte dreigt zelfs bij NRC langs te komen ‘als Annabel Nanninga iets overkomt’.

En dat allemaal omdat NRC schrijft dat ‘verzet’ gepast is tegen de hysterische antivluchtelingenpropaganda zoals die inderdaad door The Post Online wordt bedreven. Voor mensen met een normaal functionerend brein betekent dat: je uitspreken tegen de haat, de leugenpropaganda en het racisme van media als TPO. Je stukken er niet meer publiceren, menselijkheid betrachten.

Dodelijk geweld

Maar voor extremisten als Brussen en Paternotte is verzet hetzelfde als dodelijk geweld gebruiken en dat is goed te weten, gezien de oproep van Geert Wilders om in verzet te komen tegen de opvang van asielzoekers, gretig verspreid door onder andere TPO, die inderdaad leidde tot het bombarderen van asielzoekerscentra, het bedreigen van politici en hun kinderen en de bestorming van gemeenteraden door ‘bezorgde burgers’, die daarna overigens nog gefeliciteerd werden door hun Führer, ook.

Ook hoeft er in het vervolg geen misverstand meer te bestaan over wat er bedoeld wordt wanneer iemand op TPO weer eens oproept tot ‘verzet’ tegen de islam, zoals Heere Heeresma jr. doet onder de kop ‘Ondanks Wilders’ oorlogsretoriek is het anti-islamitisch verzet vooralsnog een lachertje’ (sorry, ik kan niet naar de bron linken want de vrijemeningskampioenen van TPO leiden links vanaf deze site om naar die van mijn geestelijke gestoorde stalker Arnold Kuijk), dan betekent dat dus dat TPO oproept om aanslagen te plegen op moskeeën, moslima’s een abortus te schoppen en moslims om te leggen.

Islamitische invasie

Ik moet trouwens wel grinniken om de kleine Heeresma als hij schrijft: ‘Als Geert Wilders oproept tot verzet tegen de islam, dan sta ik paraat. Als hij spreekt over een islamitische invasie, dan wil ik daartegen strijden.’ You and which army, pipsqueak?

Dit is de waanzin voorbij. Het zal iedereen nu toch wel duidelijk zijn wat een extremistische site The Post Online is, geleid door complete gekken, grenzeloos in hun hysterie. En al die journalisten en politici die er de afgelopen jaren hun stukken publiceerden, en er dus klaarblijkelijk geen moeite mee hebben dat TPO grossiert in racisme en vreemdelingenhaat, hebben bijgedragen aan de verhuftering van het ‘debat’ zoals dat hier in al haar naaktheid wordt gedemonstreerd.

Hier lijkt me toch een grens te zijn overschreden. Kom in verzet tegen dit soort idioterie. Mijd TPO, en iedereen die er stukken voor schrijft, voortaan als de pest. Gelukkig is er een fatsoenlijk alternatief: Frontaal Naakt. Niet voor Heere Heeresma junior, overigens.

Is het Vrije Woord u écht lief? Help me dan met een financiële bijdrage. Deze website wordt elke dag bedreigd door de virtuele knokploegen van Domrechts, malafide Nederlandse journalisten en zelfs door de vicepremier. Steun Frontaal Naakt. Doneer aan de enige dwarsdenkende, onafhankelijke site van Nederland. Stort wat u missen kunt op rekeningnummer NL59 RABO 0393 4449 61 (N.P. Breedveld, Rabobank Rijswijk), SWIFT BIC RABONL2U o.v.v. ‘Frontaal Naakt’. Lees hier waarom dat niet met PayPal kan. Nog liever heb ik dat u op Frontaal Naakt adverteert of mij inhuurt. Mail mij. Mij financieel steunen kan nu ook op Patreon.

Peter Breedveld, 03.07.2017 @ 07:28

[Home]
 

18 Reacties

op 03 07 2017 at 07:56 schreef jacititamet:

Werkt deze link anders?

http://webcache.googleusercontent.com/search?q=cache:http://politiek.tpo.nl/column/ondanks-wilders-oorlogsretoriek-is-het-anti-islamitisch-verzet-vooralsnog-symbolisch/

op 03 07 2017 at 08:32 schreef Jeroen S. van den Heuvel:

Het beste verzet is er gewoon niet op klikken.

op 03 07 2017 at 08:41 schreef Martijn:

Ik denk dat er nog wel eens zo’n knakker komt die – zoals Mel Gibson – “De Passie Van De Pim” gaat maken, zo’n torture pornfilm om te laten zien hoe Hij Heeft Geleden Voor Ons.

op 03 07 2017 at 09:09 schreef Pyt van der Galiën:

Er bestaan methodes om sites te bezoeken zonder bij te dragen aan de advertentie-inkomsten van de betreffende sites. Voor een aantal tips, zie dit stuk over Breitbart

Ken je vijand en bezoek fascistische hoaxsites als TPO en DDS, maar draag niet bij aan hun advertentie-inkomsten.

op 03 07 2017 at 10:54 schreef Hans Naaktloper:

Fijn dus dat TPO ea. binnenkort verzuipen want dan komt er, als ook de debatskaping en de verwerking daarvan is beëindigd, eindelijk weer ruimte voor legitieme, onderbouwde religiekritiek, op een een site als FN wellicht?

op 03 07 2017 at 10:57 schreef Chakir:

“Mijd TPO, en iedereen die er stukken voor schrijft, voortaan als de pest. Gelukkig is er een fatsoenlijk alternatief: Frontaal Naakt.”
“Mijd TPO, en iedereen die er stukken voor schrijft, voortaan als de pest. Gelukkig is er een fatsoenlijk alternatief: Frontaal Naakt.”
Ik kan niet anders reageren dan het gewoon nog een paar keer herhalen.

op 03 07 2017 at 11:55 schreef Murat:

Ja het is hoog tijd dat het publieke discours omtrent dit soort zaken verandert.

Die racisten en Pimwinners hebben al bijna 20 jaar, zonder tegengas, het debat gekaapt met hun haat en fascisme.

Het is broodnodig dat er nu een tegenbeweging komt want het land is er absoluut niet leuker op geworden.

op 03 07 2017 at 12:20 schreef Kees Bruin:

Overigens, met één punt van kritiek van de heer Breedveld in bovenstaand stuk ben ik het warempel van harte eens: dat is dat men op TPO inderdaad te pas en te onpas die foto van de vermoorde Fortuyn voor de dag haalt.

op 03 07 2017 at 21:55 schreef sum:

Schokkender vind ik dat een volstrekt gestoorde gek als Afshin Elian hoogleraar in Leiden is. Een grotere verkrachting van deze titel bestaat niet. Schande voor @Unileiden

op 04 07 2017 at 04:21 schreef Murat:

Sum,

Ook Cliteur is daar hoogleraar en wijlen Hans Jansen was het daar ook.

Uni leiden is een extreemrechts broeinest.

op 04 07 2017 at 07:14 schreef sum:

Unileiden doet aan academisch witwassen van racisme en haat. Dan weet je dat je verder bent dan uitschelden voor ” vieze Turrek”, als academici pseudowetenschappelijk gaan redeneren. Unileiden zal daarvoor verantwoording moeten afleggen vroeg of laat.

op 04 07 2017 at 07:25 schreef Peter:

Ik had Sums eerste reactie ook helemaal niet moeten toelaten. Waarom doen jullie dat altijd, in een reactie de aandacht proberen te verleggen naar iets dat je veel erger of belangrijker vindt? Schrijf dan zelf een stuk, ga ik daaronder off-topic ouwehoeren.

De Universiteit van Leiden is niet verantwoordelijk voor de mening van Afshin Ellian, Paul Cliteur of wie dan ook. Wat jullie doen is hetzelfde als wat al mijn vijanden doen met mijn werkgever, door die verantwoordelijk te houden voor mijn mening.

Niets minder dan een poging tot censuur is dat. Bovendien zitten er in Leiden ook veel wetenschappers met heel andere meningen dan die van Ellian.

op 04 07 2017 at 11:31 schreef Kees Bruin:

@Peter 07:25 Allemachtig, ben ik het alweer met Breedveld eens! We leven in wonderlijke tijden.

op 04 07 2017 at 23:51 schreef ikzelf:

Wordt de aandacht verlegd naar iets anders, Peter, of vinden we dat je het onderwerp zelf uitputtend genoeg behandeld hebt om er nauwelijks meer iets aan toe te kunnen voegen? Zie ons meanderen niet als een belediging, maar eerder als een compliment.
Bovendien, elk gesprek loopt van het ene onderwerp over in het andere, reacties op een blog niet uitgezonderd. Ook dit is geen belediging aan de initiator van het gesprek c.q. de publicist van het blog, maar een compliment, omdat je ons gesprekstof genoeg levert om er alle kanten me uit te kunnen. Daarmee is jouw onderwerp geenszins uit het oog verloren, verre van.

En mocht je toch aanstoot blijven nemen aan ons meanderen, dan van mij hierbij mijn excuses en de belofte mijn gedrag op Frontaal Naakt te proberen verbeteren.

op 06 07 2017 at 15:52 schreef Marcus:

TPO is een corrupte oplichtersbende. Volgens mij illegaal. Dat wrokblog is verliesgevend, maar wordt in de lucht gehouden door V-Ventures (Yoeri Albrecht). Dat is ook de eigenaar van het (winstgevende) ANP.

In feite financieren alle andere media (als afnemers van het ANP) dus een concurrent. Dat is zoiets als een leverancier van een supermarkt die buiten die zaak op straat een kraampje zet met gratis hetzelfde product.

Lijkt me concurrentievervalsing. Ze hebben bij TPO een soort vestzak-broekzakoperatie waarbij ze voor ANP-content ‘betalen’, en tegelijkertijd is de eigenaar van het ANP hun financier. Vage corrupte shit.

De Autoriteit Consument & Markt zou er onderzoek naar moeten doen. Boetes opleggen. Constructie verbieden. Corruptie bestrijden.

op 06 07 2017 at 21:11 schreef Sasha Berkman:

Ik hoop dat die Sper die daar regelmatig publiceert dit artikel ook leest.

op 08 07 2017 at 18:13 schreef Zon:

Annabel Nanninga mag sinds kort als columnist van de lokale krant in Amsterdam Oost de buurt verzuren. https://debrugkrant.nl/columns/annabel-nanninga/enge-mening/

op 17 07 2017 at 15:56 schreef Keest:

@Zon: Nanninga werd in het lokale suffertje opgenomen nadat er eerst een paginagroot interview met haar verscheen, waarin ze nog eens gloedvol claimt het woord ‘dobberneger’te hebben uitgevonden (volgens mij waren het de reaguurders van geenstijl en heeft ze dat gewoon gejat toen bleek dat het scoorde, maar goed) https://debrugkrant.nl/gaat-mij-om-provoceren/

Nieuwe reactie
Naam:
E-mail:
Homepage:
  Afbeelding invoegen
 

 


Home

Archief

 

STEUN FRONTAAL NAAKT MET EEN TIKKIE!

 

 

OF VIA PATREON!

 

 

Let op: Toelating van reacties en publicatie van opiniestukken van anderen dan de hoofdredacteur zelf betekenen geenszins dat hij het met de inhoud ervan eens is.

 

pbgif (88k image)
 

MEEST GELEZEN IN MEI

O Polderhitler

O Waarom ik Wilders (en Van der Plas, Yesilgöz en Omtzigt) gewoon extreemrechts blijf noemen

O De ondraaglijke hypocrisie van Natascha van Weezel

O Ik las Hannah Arendt en Wilders lijkt dus écht op Hitler

O Snakken naar Jodenhaat, met wijd opengesperde snavels

O Hoe je antisemitisme bestrijdt

O De vrije pers heeft zijn eigen graf gegraven

O Yvonne Coldewijer is een zegen voor de NVJ

O Wilders 1: stevig verankerd in het kolonialisme

O De ene schelder is de andere niet

 

MEEST GELEZEN EVER

O Caroline van der Plas, dwangmatige leugenmachine

O Caroline van der Plas is de Nederlandse Donald Trump

O YouPorn

O Iedereen haat Sander Schimmelpenninck omdat hij écht onafhankelijk is

O Wierd Duk de pro-Russische complotdenker

O Domme Lul

O Frans Timmermans kan het einde van de domrechtse ijstijd zijn

O Wierd Duk en Jan Dijkgraaf, hoeders van het fatsoen

O De koning van het uittrekken van de damesslip

O Haatoma

 

pbgif (88k image)
 

CONTACT
Stuur uw loftuitingen en steunbetuigingen naar Frontaal Naakt.

 

NIEUWSBRIEF
Ontvang gratis de Frontaal Naakt nieuwsbrief.

 

pbgif (88k image)
 

BLURBS
“How does it feel to be famous, Peter?” (David Bowie)

“Tegenover de enorme hoeveelheid onnozelaars in de Nederlandse journalistiek, die zelfs overduidelijke schertsfiguren als Sywert, Baudet en Duk pas ver in blessuretijd op waarde wisten te schatten, staat een klein groepje van ondergewaardeerde woestijnroepers. Met Peter op 1.” (Sander Schimmelpenninck)

“Frontaal Naakt dient een publiek belang” (mr. P.L.C.M. Ficq, politierechter)

“Peter schrijft hartstochtelijk, natuurlijk beargumenteerd, maar zijn stijl volgt het ritme van zijn hart.” (Hafid Bouazza).

“Ik vind dat je beter schrijft dan Hitler” (Ionica Smeets)

“Peter is soms een beetje intens en zo maar hij kan wél echt goed schrijven.” (Özcan Akyol)

“Jij levert toch wel het bewijs dat prachtige columns ook op weblogs (en niet alleen in de oude media) verschijnen.” (Femke Halsema)

“Literaire Spartacus” (André Holterman)

“Wie verlost me van die vieze vuile tiefuslul?” (Lodewijk Asscher cs)

“Pijnlijk treffend” (Sylvana Simons)

네덜란드 매체 프론탈 나크트(Frontaal Naakt)에 따르면, 네덜란드 라 (MT News)

“Echt intelligente mensen zoals Peter Breedveld.” (Candy Dulfer)

“De Kanye West van de Nederlandse journalistiek.” (Aicha Qandisha)

“Vieze gore domme shit” (Tofik Dibi)

“Ik denk dat de geschiedenis zal uitmaken dat Peter Breedveld de Multatuli van deze tijd is.” (Esther Gasseling)

“Nu weet ik het zeker. Jij bent de antichrist.” (Sylvia Witteman)

“Ik ben dol op Peter. Peter moet blijven.” (Sheila Sitalsing)

“Ik vind hem vaak te heftig” (Hans Laroes)

“Schrijver bij wie iedereen verbleekt, weergaloos, dodelijk eerlijk. Om in je broek te piesen, zo grappig. Perfecte billen.” (Hassnae Bouazza)

“Scherpe confrontatie, zelfs als die soms over grenzen van smaak heen gaat, is een essentieel onderdeel van een gezonde democratie.” (Lousewies van der Laan)

“Ik moet enorm lachen om alles wat Peter Breedveld roept.” (Naeeda Aurangzeb)

“We kunnen niet zonder jouw geluid in dit land” (Petra Stienen)

“De scherpste online columnist van Nederland” (Francisco van Jole)

“Elk woord van jou is gemeen, dat hoort bij de provocateur en de polemist, nietsontziendheid is een vak” (Nausicaa Marbe)

“Als Peter Breedveld zich kwaad maakt, dan wordt het internet weer een stukje mooier. Wat kan die gast schrijven.” (Hollandse Hufters)

“De kritische en vlijmscherpe blogger Peter Breedveld” (Joop.nl)

“Frontaal Naakt, waar het verzet tegen moslimhaat bijna altijd in libertijnse vorm wordt gegoten.” (Hans Beerekamp – NRC Handelsblad)

“De grootste lul van Nederland” (GeenStijl)

“Verder vermaak ik mij prima bij Peter Breedveld. Een groot schrijver.” (Bert Brussen)

“Landverrader” (Ehsan Jami)

“You are an icon!” (Dunya Henya)

“De mooie stukken van Peter Breedveld, die op Frontaal Naakt tegen de maatschappelijke stroom in zwemt.” (Sargasso)

‘De website Frontaal Naakt is een toonbeeld van smaak en intellect.’ (Elsevier weekblad)

“Frontaal Gestoord ben je!” (Frits ‘bonnetje’ Huffnagel)

“Jouw blogs maken hongerig Peter. Leeshonger, eethonger, sekshonger, geweldhonger, ik heb het allemaal gekregen na het lezen van Frontaal Naakt.” (Joyce Brekelmans)

‘Fucking goed geschreven en met de vinger op de zere plek van het multicultidebat.’ (jury Dutch Bloggies 2009)

Frontaal Naakt is een buitengewoon intelligent en kunstig geschreven, even confronterend als origineel weblog waar ook de reacties en discussies er vaak toe doen.’ (jury Dutch Bloggies 2008)

‘Intellectuele stukken die mooi zijn geschreven; confronterend, fel en scherp.’ (Revu)

‘Extreem-rechtse website’ (NRC Handelsblad)

‘De meeste Nederlanders zijn van buitengewoon beschaafde huize, uitzonderingen als Peter Breedveld daargelaten.’ (Anil Ramdas)

‘Peter Breedveld verrast!’ (Nederlandse Moslim Omroep)

‘Breedveld is voor de duvel nog niet bang’ (Jeroen Mirck)

‘Nog een geluk dat er iemand bestaat als Peter Breedveld.’ (Max J. Molovich)

‘Godskolere, ik heb me toch over je gedróómd! Schandalig gewoon.’ (Laurence Blik)

 

pbgif (88k image)
 

 

(Advertentie)
 

 

pbgif (88k image)
 

LINKS

 

 

RSS RSS