Home » Archief » De annabelnanningaïsering van onze samenleving


[07.10.2021]

De annabelnanningaïsering van onze samenleving

Peter Breedveld


Illustratie: Heinrich Zille.

FEIT: er is meer ophef, véél meer ophef over de samenwerking van twee zweefteven met het zweeftevenmerk Rituals dan over de rechter die heeft bepaald dat de Marechaussee op Schiphol etnisch mag profileren. Zelfs de progressieve lui in mijn Twitter-bubbel zijn verontwaardigder over die twee maanzussen – en ze houden er ook niet over op – dan over het feit dat de Marechaussee jou mag aanhouden en vernederen OMDAT JE ZWART BENT.

Ik vind dat ziek. Nederland is doodziek en ik heb het niet over corona.

Acht jaar geleden schreef Johan van der Knijff één van de belangrijkste stukken op deze site, ‘Milton Mayer en de Tijdmachine‘, waarin hij aan de hand van het werk van de Joods-Amerikaanse journalist Milton Mayer, die zich verdiepte in de motivatie van gewone Duitsers die zich achter het Nazi-regime hadden geschaard, betoogde dat het racistische fascisme in Nederland zoveel terrein wint omdat de grenzen iedere dag een héél klein beetje, nauwelijks merkbaar, worden opgeschoven.

Dochters verkrachten

Maar zou je een tijdmachine hebben en daarmee een Nederlander vanuit 2001 naar onze tijd flitsen, dan zou hij zich kapotschrikken van wat hij zag. Want toen kon je Geert Wilders nog horen zeggen dat je niet alle moslims over één kam mag scheren, nu staat hij, in de Tweede Kamer, te schreeuwen dat immigranten als hyena’s onze wijken afstropen en zich aan onze roomblanke dochters vergrijpen.

En er is niemand die zelfs maar een wenkbrauw optrekt.

Zou Wilders zijn Hitleriaanse speeches in 2001, of 2005, of 2010 hebben staan schreeuwen, dan zou de hel zijn losgebroken. Maar door iedere dag een klein beetje meer te radicaliseren, heeft hij het poldernazisme genormaliseerd, is racisme geen misdrijf meer en maken mijn landgenoten zich drukker om twee maanzieke zusjes dan om de gewelddadige onderdrukking en stelselmatige vernedering van Nederlanders van kleur, moslims, vluchtelingen en iedereen die niet wit is en stipt om zes uur boven zijn aardappels zit.

Staatkundig-gereformeerd

Van de week, tijdens het debat over de formatiebesprekingen in de Tweede Kamer, diende Wilders een motie in omdat hij nieuwe verkiezingen wil. SGP-fractievoorzitter Kees van der Staaij haastte zich naar de interruptiemicrofoon om te foeteren over de “poppenkast” die Wilders aan het opvoeren was. Oeioeioei, een staatkundig-gereformeerde die “poppenkast” zegt, dan weet je dat ie witheet is, tweette Auke van Eijsden van het Nederlands Dagblad.

Witheet worden van een motie over nieuwe verkiezingen, terwijl je twee weken eerder stil was toen Wilders immigranten voor hyena’s stond uit te schelden. Wat denkt God daar nou van, vraag ik me dan af. Ik denk dat God vindt dat Van der Staaij zijn prioriteiten niet op orde heeft.

En niet alleen Van der Staaij, natuurlijk. Het ganse land maakt zich nu al anderhalf jaar drukker om wappies dan om het feit dat het Westen alleen aan zichzelf denkt bij het bestrijden van corona, zich nu door Big Pharma een derde vaccinatieshot laat aansmeren, terwijl de meeste mensen in arme landen nog niet eens een eerste keer zijn gevaccineerd. Zelfs de mensen die ik vóór februari 2020 fanatiek tegen racisten tekeer zag gaan, hebben het alleen nog maar over wappies, wappies, wappies.

Mensenlevens weggooien

Intussen worden in Afghanistan de mensen die Nederland geholpen hebben bij de bestrijding van de Taliban, gemarteld en geëxecuteerd nadat wij ze daar in de steek hebben gelaten. Hier zit mijn halve Twitter-bubbel elk Kamerdebat minutieus te verslaan, maar ze raakt nooit, nooit nooit tot de kern, net zomin als welke politieke redacteur van welk medium ook dat doet.

De kern is dat er mensenlevens worden weggegooid alsof het mandarijnenschillen zijn. We laten mensen verdrinken, met tienduizenden tegelijk, creperen, met tienduizenden tegelijk, we leveren ze over aan de barbarij die we zelf veroorzaakt hebben, maar hier zitten de tweeps en redacteuren zich te vermaken met die o zo geinige verspreking van die fascist, en o, de faux pas van die hypocriete christendemocraat, en de kwinkslagen en dat Kamerlid dat niet via de voorzitter sprak, dat mag helemaal niet en is het nou eigenlijk Kaag die gepiepeld wordt of Kaag die piepelt?

Pervers is het. Gisteren meldde de Volkskrant dat het Rode Kruis onze voormalige Afghaanse medewerkers wilde helpen, maar het ministerie van Buitenlandse Zaken heeft zoiets van lekker boeiend. “Wat is dit toch?” tweette Myrthe Hilkens verdrietig.

Moslims ontmenselijken

Dit, lieve mensen, is de annabelnanningaïsering van onze samenleving. Als je 20 jaar lang quasi-ironisch mensen ontmenselijkt omdat ze moslim zijn, bruin zijn, anders zijn, zandapen en hyena’s zijn, dan creëer je een cultuur waarin het heel gewoon is mensen als afval te behandelen, je drukker te maken om slachtvarkens dan om vluchtelingen, bozer te worden op wappies dan op nazi’s, als je dan ook nog eens fanatiek JAAGT op de mensen die waarschuwen voor het gevaar van dit racisme en van de mensen die dit propageren, dan krijg je dit.

En dat is wat dit is.

 

 

Become a Patron!
 

Is het Vrije Woord u écht lief? Help me dan met een financiële bijdrage. Deze website wordt elke dag bedreigd door de virtuele knokploegen van Domrechts, malafide Nederlandse journalisten en zelfs door de vicepremier. Vorig jaar moest ik voor de rechter verschijnen wegens belediging van een racistische troll! Steun Frontaal Naakt. Doneer aan de enige dwarsdenkende, onafhankelijke site van Nederland. Stort wat u missen kunt op rekeningnummer NL59 RABO 0393 4449 61 (N.P. Breedveld, Rabobank Rijswijk), SWIFT BIC RABONL2U o.v.v. ‘Frontaal Naakt’. Lees hier waarom dat niet met PayPal kan, maar steunen via Patreon kan weer wel. Nog liever heb ik dat u op Frontaal Naakt adverteert of mij inhuurt. Mail mij.

Peter Breedveld, 07.10.2021 @ 11:57

[Home]
 

1 Reactie

op 07 10 2021 at 11:57 schreef Peter:

Reageren? Leesfrontaalnaakt@gmail.com.

 


Home

Archief

 

STEUN FRONTAAL NAAKT MET EEN TIKKIE!

 

 

OF VIA PATREON!

 

 

Let op: Toelating van reacties en publicatie van opiniestukken van anderen dan de hoofdredacteur zelf betekenen geenszins dat hij het met de inhoud ervan eens is.

 

pbgif (88k image)
 

MEEST GELEZEN IN 2024

O Richard K., martelaar van de Afgehaakten

O Liever Wilders dan Yesilgöz

O De aangifte van Wilders is een greep naar de macht over onze taal

O Hoe Albert Heijn constant probeert ons te bestelen

O Domheid is een kanker en we zitten nu in stadium 4

O Het terloopse nazisme van Caroline van der Plas

O Kankerhomo

O Harde Por

O Vrij Nederland: Peter Breedveld had toch weer gelijk

O Zijn onze universiteiten antisemitische Hamasbolwerken?

 

MEEST GELEZEN EVER

O Caroline van der Plas, dwangmatige leugenmachine

O Caroline van der Plas is de Nederlandse Donald Trump

O YouPorn

O Iedereen haat Sander Schimmelpenninck omdat hij écht onafhankelijk is

O Wierd Duk de pro-Russische complotdenker

O Domme Lul

O Frans Timmermans kan het einde van de domrechtse ijstijd zijn

O Wierd Duk en Jan Dijkgraaf, hoeders van het fatsoen

O De koning van het uittrekken van de damesslip

O Haatoma

 

pbgif (88k image)
 

CONTACT
Stuur uw loftuitingen en steunbetuigingen naar Frontaal Naakt.

 

NIEUWSBRIEF
Ontvang gratis de Frontaal Naakt nieuwsbrief.

 

pbgif (88k image)
 

BLURBS
“How does it feel to be famous, Peter?” (David Bowie)

“Tegenover de enorme hoeveelheid onnozelaars in de Nederlandse journalistiek, die zelfs overduidelijke schertsfiguren als Sywert, Baudet en Duk pas ver in blessuretijd op waarde wisten te schatten, staat een klein groepje van ondergewaardeerde woestijnroepers. Met Peter op 1.” (Sander Schimmelpenninck)

“Frontaal Naakt dient een publiek belang” (mr. P.L.C.M. Ficq, politierechter)

“Peter schrijft hartstochtelijk, natuurlijk beargumenteerd, maar zijn stijl volgt het ritme van zijn hart.” (Hafid Bouazza).

“Ik vind dat je beter schrijft dan Hitler” (Ionica Smeets)

“Peter is soms een beetje intens en zo maar hij kan wél echt goed schrijven.” (Özcan Akyol)

“Jij levert toch wel het bewijs dat prachtige columns ook op weblogs (en niet alleen in de oude media) verschijnen.” (Femke Halsema)

“Literaire Spartacus” (André Holterman)

“Wie verlost me van die vieze vuile tiefuslul?” (Lodewijk Asscher cs)

“Pijnlijk treffend” (Sylvana Simons)

네덜란드 매체 프론탈 나크트(Frontaal Naakt)에 따르면, 네덜란드 라 (MT News)

“Echt intelligente mensen zoals Peter Breedveld.” (Candy Dulfer)

“De Kanye West van de Nederlandse journalistiek.” (Aicha Qandisha)

“Vieze gore domme shit” (Tofik Dibi)

“Ik denk dat de geschiedenis zal uitmaken dat Peter Breedveld de Multatuli van deze tijd is.” (Esther Gasseling)

“Nu weet ik het zeker. Jij bent de antichrist.” (Sylvia Witteman)

“Ik ben dol op Peter. Peter moet blijven.” (Sheila Sitalsing)

“Ik vind hem vaak te heftig” (Hans Laroes)

“Schrijver bij wie iedereen verbleekt, weergaloos, dodelijk eerlijk. Om in je broek te piesen, zo grappig. Perfecte billen.” (Hassnae Bouazza)

“Scherpe confrontatie, zelfs als die soms over grenzen van smaak heen gaat, is een essentieel onderdeel van een gezonde democratie.” (Lousewies van der Laan)

“Ik moet enorm lachen om alles wat Peter Breedveld roept.” (Naeeda Aurangzeb)

“We kunnen niet zonder jouw geluid in dit land” (Petra Stienen)

“De scherpste online columnist van Nederland” (Francisco van Jole)

“Elk woord van jou is gemeen, dat hoort bij de provocateur en de polemist, nietsontziendheid is een vak” (Nausicaa Marbe)

“Als Peter Breedveld zich kwaad maakt, dan wordt het internet weer een stukje mooier. Wat kan die gast schrijven.” (Hollandse Hufters)

“De kritische en vlijmscherpe blogger Peter Breedveld” (Joop.nl)

“Frontaal Naakt, waar het verzet tegen moslimhaat bijna altijd in libertijnse vorm wordt gegoten.” (Hans Beerekamp – NRC Handelsblad)

“De grootste lul van Nederland” (GeenStijl)

“Verder vermaak ik mij prima bij Peter Breedveld. Een groot schrijver.” (Bert Brussen)

“Landverrader” (Ehsan Jami)

“You are an icon!” (Dunya Henya)

“De mooie stukken van Peter Breedveld, die op Frontaal Naakt tegen de maatschappelijke stroom in zwemt.” (Sargasso)

‘De website Frontaal Naakt is een toonbeeld van smaak en intellect.’ (Elsevier weekblad)

“Frontaal Gestoord ben je!” (Frits ‘bonnetje’ Huffnagel)

“Jouw blogs maken hongerig Peter. Leeshonger, eethonger, sekshonger, geweldhonger, ik heb het allemaal gekregen na het lezen van Frontaal Naakt.” (Joyce Brekelmans)

‘Fucking goed geschreven en met de vinger op de zere plek van het multicultidebat.’ (jury Dutch Bloggies 2009)

Frontaal Naakt is een buitengewoon intelligent en kunstig geschreven, even confronterend als origineel weblog waar ook de reacties en discussies er vaak toe doen.’ (jury Dutch Bloggies 2008)

‘Intellectuele stukken die mooi zijn geschreven; confronterend, fel en scherp.’ (Revu)

‘Extreem-rechtse website’ (NRC Handelsblad)

‘De meeste Nederlanders zijn van buitengewoon beschaafde huize, uitzonderingen als Peter Breedveld daargelaten.’ (Anil Ramdas)

‘Peter Breedveld verrast!’ (Nederlandse Moslim Omroep)

‘Breedveld is voor de duvel nog niet bang’ (Jeroen Mirck)

‘Nog een geluk dat er iemand bestaat als Peter Breedveld.’ (Max J. Molovich)

‘Godskolere, ik heb me toch over je gedróómd! Schandalig gewoon.’ (Laurence Blik)

 

pbgif (88k image)
 

 

(Advertentie)
 

 

pbgif (88k image)
 

LINKS

 

 

RSS RSS