Home » Archief » De intimidatieacties van Shirin Musa en haar Femmes for Freedom-trollen


[27.01.2018]

De intimidatieacties van Shirin Musa en haar Femmes for Freedom-trollen

Peter Breedveld

Voordat eind vorig jaar de Joke Smit-prijs naar een zwarte ging en daar de pleuris over losbarstte, werd er nog stennis gemaakt over één van de andere genomineerden, Soerin Narain, directeur van de Stichting Vobis, die zich inzet om ‘maatschappelijke kwesties bespreekbaar te maken, zoals homoseksualiteit, integratie en pesten.’ Narain zou meisjes, die bij hem kwamen om hulp, seksueel hebben misbruikt.

Een zeer ernstige beschuldiging, waarvoor evenwel nog geen enkel bewijs is overlegd. Hij werd al eerder beschuldigd van misbruik, moest voor de rechter verschijnen en is toen vrijgesproken. Desondanks blijft Narain doorlopend beschuldigd worden door De Telegraaf, GeenStijl, Elsevier en types als Jan Dijkgraaf, die er geen been in zien hem voor ‘pedo’ en ‘bepotelaar’ uit te maken. Het bestuur van de Stichting, dat voor de helft uit vrouwen bestaat, zegt in een verklaring vierkant achter Narain te staan.

Hand boven het hoofd

Toch wordt ook in de gemeenteraad van Den Haag – Narain is er als ambtenaar in dienst en zijn stichting ontvangt subsidie – zijn hoofd al op een schaal geëist. De Partij van de Eenheid wil weten “door welke wethouder Narain de hand boven het hoofd gehouden wordt”. Het antwoord is natuurlijk dat hem geen “hand boven het hoofd wordt gehouden” maar dat er geen bewijs is voor wangedrag en dus geen reden voor sancties. Geen bezwaar voor de Partij van de Eenheid, overigens geleid door ex-PVV’er en veroordeelde drugsdealer Arnoud van Doorn, die naast Narain ook nog even een wethouder verdacht maakt.

De motor achter de beschuldigingen tegen Narain is activist Shirin Musa van de stichting Femmes for Freedom. Net als Vobis zet die zich in voor onderdrukte vrouwen in de Hindoestaanse gemeenschap. Nou ja, dat zegt Musa en ik denk daar iets anders over. Musa lijkt het vooral te doen te zijn om stemmingmakerij tegen niet-westerse allochtonen, vandaar dat ze zo immens populair is bij Domrechts, van De Telegraaf tot GeenStijl en Carel Brendel en The Post Online, met dat hele domrechtse trollenleger op Twitter erbij.

Identiteitsdiefstal

Musa is een jengelende kleuter met behoorlijk dictatoriale trekjes. Wie niet onmiddellijk doet wat zij wil, krijgt te maken met haar toorn en is volgens haar onbetrouwbaar en niet integer. Wie haar tegenspreekt, wordt verdachtgemaakt door haar of haar trollen. Toen ik vorige week wat kritische kanttekeningen bij haar acties plaatste, doken er in mijn Twitter-tijdlijn ook allemaal anonieme trollen op die mij, maar vooral mijn vriendin, die in de jury van de Joke Smit-prijs zat, ervan betichtten “pedo’s” in bescherming te nemen. Kijk, hier word ik beschuldigd van identiteitsdiefstal door iemand die wordt geretweet door Musa, die iedereen die iets over haar zegt dat haar niet bevalt, beticht van smaad en bedreigt met aangifte en rechtszaken. Die beschuldiging van identiteitsdiefstal komt overigens uit de koker van de domrechtse intrigant Carel Brendel, die door Musa ook gretig wordt geciteerd en aangehaald. Wierd Duk, ook al dik met Musa, brengt dezelfde beschuldiging ook regelmatig in stelling.

Samen met Wierd Duk heeft Musa in De Telegraaf de hele huidige haatcampagne tegen Narain opgezet. De affaire wordt steeds onsmakelijker want ook de Haagse wethouder Baldewsing wordt inmiddels door Musa, haar trollenleger en GeenStijl belasterd.

Verblijfsvergunning

Maar goed, je blijft dat toch houden, dat mensen niet meteen in de houding springen als jij het op een krijsen zet. Zo ook Aisha Akhiat, gemeenteraadslid voor de SP in Den Haag en advocaat. Akhiat heeft een een goedbetaalde baan voor een duur advocatenkantoor opgegeven om iets voor haar medemensen te doen. Van de week behaalde ze haar eerste overwinning, een verblijfsstatus voor een jonge vluchteling.

Akhiat is benaderd door Musa, maar ze zegt concretere aanwijzingen nodig te hebben om iets te kunnen doen dan de twee anonieme bronnen en tendentieuze artikelen in de media waar Musa fanatiek mee rondleurt. Gelukkig dat niet iedere politicus bereid is meteen op de band-wagon te springen om iemand kapot te maken die niet lekker ligt bij GeenStijl. En we leven tenslotte in een rechtstaat.

Dus kreeg Akhiat gisteren Musa’s trollenleger op haar dak, inclusief Wierd Duk. Musa en haar trollen beweren dat Akhiat niets doet en dus niet geïnteresseerd is in onderdrukte vrouwen en blablabla, de gebruikelijke riedel. Nu heeft Musa de Haagse SP benaderd om Akhiats hoofd te eisen.

Onderdrukte vrouwen

En zo gaat dat constant. Iedereen die niet naar het pijpen van Musa en haar virtuele knokploeg danst, wordt in de media en op Twitter kapotgemaakt met de hulp van de hele Telegraaf Media Groep. Dit over de ruggen van de vrouwen die hulp nodig hebben in plaats van deze beschamende schoolpleinruzie. Het is inmiddels een vast motief in de werken van Musa: onder het mom van de bevrijding van onderdrukte vrouwen wordt er vooral strijd gevoerd tegen mensen. Tegen moslims, tegen Hindoestanen, tegen allochtonen, tegen Narain, tegen Anja Meulenbelt en Sylvana Simons, tegen wethouders en gemeenteraadsleden, nooit vóór die vrouwen. Het gaat Musa helemaal niet om die vrouwen, het gaat haar maar om één vrouw en dat is Shirin Musa.

Er zijn twee vrouwen die in de krant anonieme beschuldigingen uiten aan het adres van Narain. Dat moet natuurlijk wel serieus worden genomen. Maar één van hen zegt geen aangifte te willen doen bij de politie omdat ze de kwestie “achter zich wil laten.”

Roeptoeters

Nu kan ik me alles voorstellen bij de weigering naar de politie te gaan, zeker in het geval van seksueel misbruik. Maar als je de kwestie achter je wil laten en je gaat daarna praten met twee van de grootste roeptoeters van het land, Shirin Musa en Wierd Duk, wil je de kwestie niet achter je laten.

Er is dus alle reden om de beschuldigingen van Musa met de nodige voorzichtigheid te benaderen. Goed dat er mensen zijn die, ondanks de fanatieke intimidatieacties van Musa en haar trollen, die voorzichtigheid blijven betrachten. Jammer dat zoveel politici en media zich door Musa hebben laten opjutten.

Is het Vrije Woord u écht lief? Help me dan met een financiële bijdrage. Deze website wordt elke dag bedreigd door de virtuele knokploegen van Domrechts, malafide Nederlandse journalisten en zelfs door de vicepremier. Steun Frontaal Naakt. Doneer aan de enige dwarsdenkende, onafhankelijke site van Nederland. Stort wat u missen kunt op rekeningnummer NL59 RABO 0393 4449 61 (N.P. Breedveld, Rabobank Rijswijk), SWIFT BIC RABONL2U o.v.v. ‘Frontaal Naakt’. Lees hier waarom dat niet met PayPal kan. Nog liever heb ik dat u op Frontaal Naakt adverteert of mij inhuurt. Mail mij.

Peter Breedveld, 27.01.2018 @ 14:28

[Home]
 

1 Reactie

op 01 02 2018 at 08:32 schreef Peter:

Reageren? Stuur een mail naar leesfrontaalnaakt@gmail.com.

 


Home

Archief

 

STEUN FRONTAAL NAAKT MET EEN TIKKIE!

 

 

OF VIA PATREON!

 

 

Let op: Toelating van reacties en publicatie van opiniestukken van anderen dan de hoofdredacteur zelf betekenen geenszins dat hij het met de inhoud ervan eens is.

 

pbgif (88k image)
 

MEEST GELEZEN IN 2024

O Richard K., martelaar van de Afgehaakten

O Liever Wilders dan Yesilgöz

O De aangifte van Wilders is een greep naar de macht over onze taal

O Hoe Albert Heijn constant probeert ons te bestelen

O Domheid is een kanker en we zitten nu in stadium 4

O Het terloopse nazisme van Caroline van der Plas

O Kankerhomo

O Harde Por

O Vrij Nederland: Peter Breedveld had toch weer gelijk

O Zijn onze universiteiten antisemitische Hamasbolwerken?

 

MEEST GELEZEN EVER

O Caroline van der Plas, dwangmatige leugenmachine

O Caroline van der Plas is de Nederlandse Donald Trump

O YouPorn

O Iedereen haat Sander Schimmelpenninck omdat hij écht onafhankelijk is

O Wierd Duk de pro-Russische complotdenker

O Domme Lul

O Frans Timmermans kan het einde van de domrechtse ijstijd zijn

O Wierd Duk en Jan Dijkgraaf, hoeders van het fatsoen

O De koning van het uittrekken van de damesslip

O Haatoma

 

pbgif (88k image)
 

CONTACT
Stuur uw loftuitingen en steunbetuigingen naar Frontaal Naakt.

 

NIEUWSBRIEF
Ontvang gratis de Frontaal Naakt nieuwsbrief.

 

pbgif (88k image)
 

BLURBS
“How does it feel to be famous, Peter?” (David Bowie)

“Tegenover de enorme hoeveelheid onnozelaars in de Nederlandse journalistiek, die zelfs overduidelijke schertsfiguren als Sywert, Baudet en Duk pas ver in blessuretijd op waarde wisten te schatten, staat een klein groepje van ondergewaardeerde woestijnroepers. Met Peter op 1.” (Sander Schimmelpenninck)

“Frontaal Naakt dient een publiek belang” (mr. P.L.C.M. Ficq, politierechter)

“Peter schrijft hartstochtelijk, natuurlijk beargumenteerd, maar zijn stijl volgt het ritme van zijn hart.” (Hafid Bouazza).

“Ik vind dat je beter schrijft dan Hitler” (Ionica Smeets)

“Peter is soms een beetje intens en zo maar hij kan wél echt goed schrijven.” (Özcan Akyol)

“Jij levert toch wel het bewijs dat prachtige columns ook op weblogs (en niet alleen in de oude media) verschijnen.” (Femke Halsema)

“Literaire Spartacus” (André Holterman)

“Wie verlost me van die vieze vuile tiefuslul?” (Lodewijk Asscher cs)

“Pijnlijk treffend” (Sylvana Simons)

네덜란드 매체 프론탈 나크트(Frontaal Naakt)에 따르면, 네덜란드 라 (MT News)

“Echt intelligente mensen zoals Peter Breedveld.” (Candy Dulfer)

“De Kanye West van de Nederlandse journalistiek.” (Aicha Qandisha)

“Vieze gore domme shit” (Tofik Dibi)

“Ik denk dat de geschiedenis zal uitmaken dat Peter Breedveld de Multatuli van deze tijd is.” (Esther Gasseling)

“Nu weet ik het zeker. Jij bent de antichrist.” (Sylvia Witteman)

“Ik ben dol op Peter. Peter moet blijven.” (Sheila Sitalsing)

“Ik vind hem vaak te heftig” (Hans Laroes)

“Schrijver bij wie iedereen verbleekt, weergaloos, dodelijk eerlijk. Om in je broek te piesen, zo grappig. Perfecte billen.” (Hassnae Bouazza)

“Scherpe confrontatie, zelfs als die soms over grenzen van smaak heen gaat, is een essentieel onderdeel van een gezonde democratie.” (Lousewies van der Laan)

“Ik moet enorm lachen om alles wat Peter Breedveld roept.” (Naeeda Aurangzeb)

“We kunnen niet zonder jouw geluid in dit land” (Petra Stienen)

“De scherpste online columnist van Nederland” (Francisco van Jole)

“Elk woord van jou is gemeen, dat hoort bij de provocateur en de polemist, nietsontziendheid is een vak” (Nausicaa Marbe)

“Als Peter Breedveld zich kwaad maakt, dan wordt het internet weer een stukje mooier. Wat kan die gast schrijven.” (Hollandse Hufters)

“De kritische en vlijmscherpe blogger Peter Breedveld” (Joop.nl)

“Frontaal Naakt, waar het verzet tegen moslimhaat bijna altijd in libertijnse vorm wordt gegoten.” (Hans Beerekamp – NRC Handelsblad)

“De grootste lul van Nederland” (GeenStijl)

“Verder vermaak ik mij prima bij Peter Breedveld. Een groot schrijver.” (Bert Brussen)

“Landverrader” (Ehsan Jami)

“You are an icon!” (Dunya Henya)

“De mooie stukken van Peter Breedveld, die op Frontaal Naakt tegen de maatschappelijke stroom in zwemt.” (Sargasso)

‘De website Frontaal Naakt is een toonbeeld van smaak en intellect.’ (Elsevier weekblad)

“Frontaal Gestoord ben je!” (Frits ‘bonnetje’ Huffnagel)

“Jouw blogs maken hongerig Peter. Leeshonger, eethonger, sekshonger, geweldhonger, ik heb het allemaal gekregen na het lezen van Frontaal Naakt.” (Joyce Brekelmans)

‘Fucking goed geschreven en met de vinger op de zere plek van het multicultidebat.’ (jury Dutch Bloggies 2009)

Frontaal Naakt is een buitengewoon intelligent en kunstig geschreven, even confronterend als origineel weblog waar ook de reacties en discussies er vaak toe doen.’ (jury Dutch Bloggies 2008)

‘Intellectuele stukken die mooi zijn geschreven; confronterend, fel en scherp.’ (Revu)

‘Extreem-rechtse website’ (NRC Handelsblad)

‘De meeste Nederlanders zijn van buitengewoon beschaafde huize, uitzonderingen als Peter Breedveld daargelaten.’ (Anil Ramdas)

‘Peter Breedveld verrast!’ (Nederlandse Moslim Omroep)

‘Breedveld is voor de duvel nog niet bang’ (Jeroen Mirck)

‘Nog een geluk dat er iemand bestaat als Peter Breedveld.’ (Max J. Molovich)

‘Godskolere, ik heb me toch over je gedróómd! Schandalig gewoon.’ (Laurence Blik)

 

pbgif (88k image)
 

 

(Advertentie)
 

 

pbgif (88k image)
 

LINKS

 

 

RSS RSS