Home » Archief » Jesse Klaver, de dierenpartij, ze leveren ons gewoon uit aan de fascisten


[29.01.2018]

Jesse Klaver, de dierenpartij, ze leveren ons gewoon uit aan de fascisten

Peter Breedveld

Afgelopen weekend hebben we weer fraai gedemonstreerd gekregen wat we aan Links hebben, namelijk geen ene reet. Integendeel, heel Links is een grote dikke Miko Flohr die ons handenwrijvend aan onze domrechtse beulen uitlevert. Wezels zijn het, backstabbers, matenaaiers. Zeg toch in hemelsnaam vandaag nog uw lidmaatschap van uw linkse partij op. Laat ze verrotten, die kronkelende slijmerige wormen in hun snelle pakken met hun gladde praatjes en hun geveinsde vroomheid. Tuig van de richel.

Er werd een 71-jarige man, die flyers uitdeelde voor het Forum van Democratie, belaagd door antifascisten, meldden alle media. Een filmpje van deze schokkende gebeurtenis laat wat sullig duw en trekwerk zien, het oogt allemaal als de interviewtechniek van de jongens en meisjes van Pownews. De ‘antifascisten’ hebben het op een lopen gezet nadat een aantal wel heel erg gewelddadige ‘omstanders’ ingreep en zijn vooralsnog niet geïdentificeerd.

My guess: ze komen van hetzelfde castingbureau als de feministische actievoerders die een tijdje geleden de voordeur van Baudet hebben beklad. Daar hebben we ook nooit meer wat van gehoord.

Dodelijke aanslag

Desalniettemin slaat heel Domrechts alweer driftig aan het Pimwinnen en Bert Brullen heeft zijn snuff-foto van de dooie Sint Pim weer in stelling gebracht.

Het is een mooie gelegenheid om de geplande demonstratie tegen racistische partijen als de PVV en het FvD op 18 maart in diskrediet te brengen. Daar doen ook linkse partijen aan mee als GroenLinks, de SP en de PvdA. Volgens Domrechts is dat demoniseren, en het neemt alvast een voorschotje op de dodelijke aanslag op Annabel Nanninga, de lijsttrekker van de Amsterdamse afdeling van het FvD. Die zal dan zeker de schuld zijn van alle mensen die stelling nemen tegen haar lompe racisme.

Dode Jood

Annabel ‘dobbernegers‘ Nanninga, die het mooi zou vinden als er een Jood zou worden doodgeschoten, alleen maar omdat dan het ongelijk bewezen is van de linkse moslimknuffelaars. Alleen maar zodat iedereen kan zien dat zij altijd gelijk heeft gehad, zou Nanninga het mooi vinden als er een aanslag werd gepleegd op de Joodse gemeenschap.

Maar damaggieniesegge van policor Nederland, want dan ‘demoniseer’ je dat walgelijke racistische gedrocht.

Breivik-verering

De afgelopen jaren heeft Links op geen enkele manier stelling genomen tegen al dat fascistische, racistische geweld van Nanninga en de haren. Het nam ook geen stelling tegen de openlijke verering door Domrechts van massamoordenaar Breivik, die tachtig linkse kinderen doodschoot en door Wilders werd geïnspireerd. Nee, wie erop durfde te wijzen dat Wilders Breiviks idool was, werd streng terechtgewezen door de SP en GroenLinks. Weet je dan niet dat dat demonisering is?! Scheer je weg, duivel! Je bent een gruwel in de ogen van de Heer!

Anne Fleur Dekker werd zelfs uit GroenLinks gezet omdat ze stelling neemt tegen racisme. Je moet niet alles racisme noemen, zei de voormalige GroenLinks-leider Femke Halsema laatst nog. Hier in Nederland hoeven zwarten immers niet achterin de bus te zitten? Ik heb het gezegd, ik heb het godverdomme gezegd: een stem op GroenLinks is een stem op racisme.

Misdaad tegen de mensheid

Maar geef een bejaarde fascist een duwtje en dan hoor je ze loeien, hoor, de linkse bobo’s! Als knipmessen buigen ze voor hun enige ware leider, Führer Thierry Baudet, die onlangs vijf uur lang dineerde met een fucking Nazi, maar die nu met overslaande stem eiste dat links afstand nam van deze afschuwelijke misdaad tegen de mensheid, het duwen van een fascist. En daar wierp Jesse Klaver zich al in het stof, met in zijn kielzog de opportunistische amoebe Zihn Özdil, die het bestond om iedereen, die het duwen van de fascistische flyeraar niet ondubbelzinnig veroordeelde, een strenge donderpreek te geven vanaf zijn hoge witte paard van morele superioriteit. Zihni Özdil, die een racist, die werd veroordeeld omdat hij had opgeroepen stenen door de ruiten van allochtonen te gooien, uitriep tot ‘martelaar van het vrije woord‘. Deze achterbakse klootzak noemt ú “walgelijk” omdat u uw schouder ophaalt vanwege het duwen van een fascist.

Flikker toch op.

Wrede moord

Afgelopen weekend gebeurde iets nog veel schokkender en vele malen tragischer: in Amsterdam werd een 17-jarige jongen van Marokkaanse afkomst zomaar doodgeschoten. Een onschuldige jongen, in het bijzijn van andere onschuldige kinderen. Een afschuwelijk wrede moord die evenwel niet een fractie van de media-aandacht kreeg die er wel was voor dat suffe duwtje. En de hele aanhang van Annabel Nanninga viert dat. Ze zag er zelfs graag meer vermoord. Gewoon openlijk vieren ze feest over de afschuwelijke dood van een 17-jarige jongen.

En Thierry Baudet zwijgt. En heel Links zwijgt. Want hé, hier in Nederland hoef je tenminste niet achterin de bus te zitten.

Ik zal u zeggen wat walgelijk is: het feit dat zulk openlijk, agressief racisme hier door Links wordt gebagatelliseerd, vergoeilijkt zelfs. Dat antiracisme hier zelfs door Jesse Klaver erger wordt gevonden dan racisme. Dat de Partij voor de Dieren zich terugtrekt uit de antiracistische demonstratie op 18 maart, omdat het ondemocratisch zou zijn tegen fascistische partijen te demonstreren.

Linkse reptielen

What. The Actual. Fuck! Demonstreren tegen racisten en fascisten ondemocratisch?! Ze leveren ons gewoon uit aan dat schorem. Als ze straks Marokkanen uit hun huizen komen slepen, staan de GroenLinksers en dierenliefhebbers er straks vroom bij te prevelen dat het allemaal democratisch besloten is.

Zelfs Donald fucking Trump zei tenminste nog dat ‘both sides’ were wrong. Klaver en de dierengekkies vinden maar één kant fout, niet de fascisten, maar de anti-fascisten. Je kunt dus nog beter Trump hebben dan wat hier in Nederland voor Links doorgaat.

Laten we op 18 maart gaan demonstreren, maar niet tegen de PVV en het FvD. Laten we demonstreren tegen al die linkse reptielen die de weg voor ze plaveien, elke dag weer. Zeg nee tegen GroenLinks, nee tegen de PvdA. Laat de Partij van de Dieren weten dat ze hun goudvissen kunnen stoppen waar de zon niet schijnt.

Blijf van mijn zwartharige vrienden af, motherfuckers. Blijf godverdomme met je kleverige, corrupte tengels van ze af.

Is het Vrije Woord u écht lief? Help me dan met een financiële bijdrage. Deze website wordt elke dag bedreigd door de virtuele knokploegen van Domrechts, malafide Nederlandse journalisten en zelfs door de vicepremier. Steun Frontaal Naakt. Doneer aan de enige dwarsdenkende, onafhankelijke site van Nederland. Stort wat u missen kunt op rekeningnummer NL59 RABO 0393 4449 61 (N.P. Breedveld, Rabobank Rijswijk), SWIFT BIC RABONL2U o.v.v. ‘Frontaal Naakt’. Lees hier waarom dat niet met PayPal kan. Nog liever heb ik dat u op Frontaal Naakt adverteert of mij inhuurt. Mail mij.

Peter Breedveld, 29.01.2018 @ 08:33

[Home]
 

1 Reactie

op 01 02 2018 at 08:31 schreef Peter:

Reageren? Stuur een mail naar leesfrontaalnaakt@gmail.com.

 


Home

Archief

 

STEUN FRONTAAL NAAKT MET EEN TIKKIE!

 

 

OF VIA PATREON!

 

 

Let op: Toelating van reacties en publicatie van opiniestukken van anderen dan de hoofdredacteur zelf betekenen geenszins dat hij het met de inhoud ervan eens is.

 

pbgif (88k image)
 

MEEST GELEZEN IN MEI

O Polderhitler

O Waarom ik Wilders (en Van der Plas, Yesilgöz en Omtzigt) gewoon extreemrechts blijf noemen

O De ondraaglijke hypocrisie van Natascha van Weezel

O Ik las Hannah Arendt en Wilders lijkt dus écht op Hitler

O Snakken naar Jodenhaat, met wijd opengesperde snavels

O Hoe je antisemitisme bestrijdt

O De vrije pers heeft zijn eigen graf gegraven

O Yvonne Coldewijer is een zegen voor de NVJ

O Wilders 1: stevig verankerd in het kolonialisme

O De ene schelder is de andere niet

 

MEEST GELEZEN EVER

O Caroline van der Plas, dwangmatige leugenmachine

O Caroline van der Plas is de Nederlandse Donald Trump

O YouPorn

O Iedereen haat Sander Schimmelpenninck omdat hij écht onafhankelijk is

O Wierd Duk de pro-Russische complotdenker

O Domme Lul

O Frans Timmermans kan het einde van de domrechtse ijstijd zijn

O Wierd Duk en Jan Dijkgraaf, hoeders van het fatsoen

O De koning van het uittrekken van de damesslip

O Haatoma

 

pbgif (88k image)
 

CONTACT
Stuur uw loftuitingen en steunbetuigingen naar Frontaal Naakt.

 

NIEUWSBRIEF
Ontvang gratis de Frontaal Naakt nieuwsbrief.

 

pbgif (88k image)
 

BLURBS
“How does it feel to be famous, Peter?” (David Bowie)

“Tegenover de enorme hoeveelheid onnozelaars in de Nederlandse journalistiek, die zelfs overduidelijke schertsfiguren als Sywert, Baudet en Duk pas ver in blessuretijd op waarde wisten te schatten, staat een klein groepje van ondergewaardeerde woestijnroepers. Met Peter op 1.” (Sander Schimmelpenninck)

“Frontaal Naakt dient een publiek belang” (mr. P.L.C.M. Ficq, politierechter)

“Peter schrijft hartstochtelijk, natuurlijk beargumenteerd, maar zijn stijl volgt het ritme van zijn hart.” (Hafid Bouazza).

“Ik vind dat je beter schrijft dan Hitler” (Ionica Smeets)

“Peter is soms een beetje intens en zo maar hij kan wél echt goed schrijven.” (Özcan Akyol)

“Jij levert toch wel het bewijs dat prachtige columns ook op weblogs (en niet alleen in de oude media) verschijnen.” (Femke Halsema)

“Literaire Spartacus” (André Holterman)

“Wie verlost me van die vieze vuile tiefuslul?” (Lodewijk Asscher cs)

“Pijnlijk treffend” (Sylvana Simons)

네덜란드 매체 프론탈 나크트(Frontaal Naakt)에 따르면, 네덜란드 라 (MT News)

“Echt intelligente mensen zoals Peter Breedveld.” (Candy Dulfer)

“De Kanye West van de Nederlandse journalistiek.” (Aicha Qandisha)

“Vieze gore domme shit” (Tofik Dibi)

“Ik denk dat de geschiedenis zal uitmaken dat Peter Breedveld de Multatuli van deze tijd is.” (Esther Gasseling)

“Nu weet ik het zeker. Jij bent de antichrist.” (Sylvia Witteman)

“Ik ben dol op Peter. Peter moet blijven.” (Sheila Sitalsing)

“Ik vind hem vaak te heftig” (Hans Laroes)

“Schrijver bij wie iedereen verbleekt, weergaloos, dodelijk eerlijk. Om in je broek te piesen, zo grappig. Perfecte billen.” (Hassnae Bouazza)

“Scherpe confrontatie, zelfs als die soms over grenzen van smaak heen gaat, is een essentieel onderdeel van een gezonde democratie.” (Lousewies van der Laan)

“Ik moet enorm lachen om alles wat Peter Breedveld roept.” (Naeeda Aurangzeb)

“We kunnen niet zonder jouw geluid in dit land” (Petra Stienen)

“De scherpste online columnist van Nederland” (Francisco van Jole)

“Elk woord van jou is gemeen, dat hoort bij de provocateur en de polemist, nietsontziendheid is een vak” (Nausicaa Marbe)

“Als Peter Breedveld zich kwaad maakt, dan wordt het internet weer een stukje mooier. Wat kan die gast schrijven.” (Hollandse Hufters)

“De kritische en vlijmscherpe blogger Peter Breedveld” (Joop.nl)

“Frontaal Naakt, waar het verzet tegen moslimhaat bijna altijd in libertijnse vorm wordt gegoten.” (Hans Beerekamp – NRC Handelsblad)

“De grootste lul van Nederland” (GeenStijl)

“Verder vermaak ik mij prima bij Peter Breedveld. Een groot schrijver.” (Bert Brussen)

“Landverrader” (Ehsan Jami)

“You are an icon!” (Dunya Henya)

“De mooie stukken van Peter Breedveld, die op Frontaal Naakt tegen de maatschappelijke stroom in zwemt.” (Sargasso)

‘De website Frontaal Naakt is een toonbeeld van smaak en intellect.’ (Elsevier weekblad)

“Frontaal Gestoord ben je!” (Frits ‘bonnetje’ Huffnagel)

“Jouw blogs maken hongerig Peter. Leeshonger, eethonger, sekshonger, geweldhonger, ik heb het allemaal gekregen na het lezen van Frontaal Naakt.” (Joyce Brekelmans)

‘Fucking goed geschreven en met de vinger op de zere plek van het multicultidebat.’ (jury Dutch Bloggies 2009)

Frontaal Naakt is een buitengewoon intelligent en kunstig geschreven, even confronterend als origineel weblog waar ook de reacties en discussies er vaak toe doen.’ (jury Dutch Bloggies 2008)

‘Intellectuele stukken die mooi zijn geschreven; confronterend, fel en scherp.’ (Revu)

‘Extreem-rechtse website’ (NRC Handelsblad)

‘De meeste Nederlanders zijn van buitengewoon beschaafde huize, uitzonderingen als Peter Breedveld daargelaten.’ (Anil Ramdas)

‘Peter Breedveld verrast!’ (Nederlandse Moslim Omroep)

‘Breedveld is voor de duvel nog niet bang’ (Jeroen Mirck)

‘Nog een geluk dat er iemand bestaat als Peter Breedveld.’ (Max J. Molovich)

‘Godskolere, ik heb me toch over je gedróómd! Schandalig gewoon.’ (Laurence Blik)

 

pbgif (88k image)
 

 

(Advertentie)
 

 

pbgif (88k image)
 

LINKS

 

 

RSS RSS