Home » Archief » De jacht op dissidenten is nu al begonnen


[27.03.2019]

De jacht op dissidenten is nu al begonnen

Peter Breedveld

Het Forum voor Democratie is nog niet eens geïnstalleerd in de provinciehuizen en de Eerste Kamer of de jacht op dissidenten is al geopend, en hoe! Een basisschool-docent maakte een grapje op Instagram, dat ze haar leerlingen leert ‘boe’ te roepen als ze Baudet zien. Wordt ze geschandpaald door Het Algemeen Dagblad! Een Tilburgse wethouder heeft zich de woede van de media en de plaatselijke politiek op de hals gehaald omdat ze tweette dat een stem op het Forum voor Democratie een stem voor racisme en haat is, wat gewoon de ongemakkelijke waarheid is. Volgens de VVD geeft ze daarmee een groep Tilburgers het gevoel dat ze er niet bij horen, dat is toch om in je broek te pissen van het lachen zo hilarisch?

Als het niet zo bloedstollend angstaanjagend was, that is.

In Groningen werd een vrijwillige stembureau-medewerker ontslagen omdat hij schreef dat de PVV ‘semi-fascistisch, racistisch en zeker niet democratisch’ is. Ongemakkelijke waarheid, maar de burgemeester van Groningen vindt het ‘ronduit schandalig’.

Boeken lezen

Een andere burgemeester, die van Krimpen aan de IJssel, is in ongenade gevallen omdat hij, als reactie op een sneer van Baudet dat Nederland wordt bestuurd door mensen die geen boeken lezen, foto’s van boeken over het nazisme op Facebook had gezet. Kijk hoe de NOS erover bericht: ‘burgemeester Vroom erkent wel dat zijn Facebookbericht niet handig was’ en ‘een woordvoerder laat weten dat Vroom erover nadenkt hoe hij de band met de bevolking kan herstellen.’ Gleichschaltung, heette dat vroeger.

Iedereen poept in zijn broek voor Domrechts, dus al die relativerende beschouwingen van politicologen en andere wijze mannen en vrouwen, dat het FvD ondanks alles toch maar klein is en weinig invloed heeft, kunt u stoppen waar de zon niet schijnt. Een school die zich haast een verontschuldigende verklaring te publiceren omdat er onverhoeds een foto van een schoolbord circuleert waar iets onwelgevalligs over Baudet op staat, dan heb je de wind er goed onder, dan regeert de angst, dat is terreur, fascistische terreur.

Eelt kweken

“Ja, maar je mag het FvD niet fascistisch noemen want de partij voldoet niet aan alle negen crite…” Fuck off, het FvD heeft een meldpunt voor linkse docenten, zit je godverdomme te wachten tot die ’s nachts uit hun huizen worden gesleept om nooit meer door hun geliefden te worden teruggezien?

Tekenaar Bas van der Schot wordt geïntimideerd en bedreigd vanwege een cartoon over Baudet, zijn collega Ruben Oppenheimer moest het ook al ontgelden. Moslims moeten maar tegen een grapje kunnen, die moeten eelt kweken, fascisten koesteren hun tere huidje van ouwel. En iedereen, iedereen kruipt voor ze.

Hebben we al die linkse politici, die nu over elkaar heen buitelen om hun verontwaardiging uit te boeren over één domme oprisping van één domme antifascist, ooit over de talloze bedreigingen aan het adres van Sylvana Simons gehoord? Nee, dat hebben we niet. Sylvana Simons vroeg erom, ze vond het zelfs lekker, wisten ze bij Joop.nl. Hebben we iemand gehoord over het dreigement een politicus van DENK dood te schieten? Nee, natuurlijk niet.

Oproep tot verzet

Boze burgers bombardeerden asielzoekerscentra en bedreigden politici en zelfs hun kinderen, nadat Wilders had opgeroepen tot verzet. Hij feliciteerde ze zelfs toen ze er op die manier in waren geslaagd de plannen voor AZC’s van de baan te krijgen. “Omdat er niet naar de burgers was geluisterd”. jammerde Miko Flohr, die er nu wel weer als de kippen bij is om de antifascisten te veroordelen.

Want zelfs Links vindt dat fascisten speciale privileges hebben. Fascisten mogen oproepen tot geweld, Links niet. Links mag er zelfs niet aan herinneren dat fascisten opriepen tot geweld voordat het geweld plaatsvond. Dat de dader van Christchurch hetzelfde gedachtegoed aanhangt als Wilders, Baudet en Wierd Duk, mag je niet zeggen, maar alle tienduizend deelnemers aan een demonstratie tegen racisme, zelfs de kinderen die erbij waren, zijn medeverantwoordelijk voor die ene grap van die ene trut.

Homeopathische verdunning

Er komt een ijdele korpsbal met een A4tje vol boekcitaten binnenlopen en iedereen gaat al op z’n rug liggen. Baudet hoeft zelf helemaal niets te doen. De media jagen zijn critici wel voor ‘m op, de linkse partijen leggen ons spreekverboden op, lokale bestuurders verklaren iedereen tot paria die het FvD of de PVV niet lust, de intellectuelen vergoelijken het racisme van Baudet en Wilders. “Ach, dat ‘boreaal’, dat betekent gewoon ‘noordelijk’; Baudet is aangetrokken tot ‘verboden’ ideeën; het antisemitisme van Annabel Nanninga is satire.”

O en de journalisten en politicologen bij wie de schellen van de ogen vielen toen Baudet zijn overwinnings-speech hield! Nooit zijn eerdere uitspraken gehoord over de homeopathische verdunning, over de rasbezoedeling in het Romeinse rijk, dat-ie Europa blank wil houden, zijn voorkeur voor Nazi’s. Ze dachten echt dat het Baudet om democratische vernieuwing ging!

Maar die ene trut bij die demo, daar moeten alle antiracisten zich de komende jaren voor blijven verontschuldigen. Want fascistisch privilege.

 

Become a Patron!
 

Is het Vrije Woord u écht lief? Help me dan met een financiële bijdrage. Deze website wordt elke dag bedreigd door de virtuele knokploegen van Domrechts, malafide Nederlandse journalisten en zelfs door de vicepremier. Binnenkort moet ik voor de rechter verschijnen wegens belediging van een racistische troll! Steun Frontaal Naakt. Doneer aan de enige dwarsdenkende, onafhankelijke site van Nederland. Stort wat u missen kunt op rekeningnummer NL59 RABO 0393 4449 61 (N.P. Breedveld, Rabobank Rijswijk), SWIFT BIC RABONL2U o.v.v. ‘Frontaal Naakt’. Lees hier waarom dat niet met PayPal kan, maar steunen via Patreon kan weer wel. Nog liever heb ik dat u op Frontaal Naakt adverteert of mij inhuurt. Mail mij.

Peter Breedveld, 27.03.2019 @ 11:15

[Home]
 

1 Reactie

op 27 03 2019 at 11:15 schreef Peter:

Reageren? Leesfrontaalnaakt@gmail.com.

 


Home

Archief

 

STEUN FRONTAAL NAAKT MET EEN TIKKIE!

 

 

OF VIA PATREON!

 

 

Let op: Toelating van reacties en publicatie van opiniestukken van anderen dan de hoofdredacteur zelf betekent geenszins dat hij het met de inhoud ervan eens is.

 

pbgif (88k image)
 

MEEST GELEZEN IN JANUARI

O Richard K., martelaar van de Afgehaakten

O Kankerhomo

O Hoe Albert Heijn constant probeert ons te bestelen

O De meest gelezen stukken van 2023

O Neem PVV-stemmers serieus!

O Aylin Bilic kan beter zwijgen over Theo van Gogh

O Tegen racisme zijn is het nieuwe haatzaaien

O De beste boeken die ik in 2023 las

O Eigen vrije doorvaart eerst

O De verpletterende charme van de supertolerante Gidi Markuszower

 

MEEST GELEZEN EVER

O Caroline van der Plas, dwangmatige leugenmachine

O Caroline van der Plas is de Nederlandse Donald Trump

O YouPorn

O Iedereen haat Sander Schimmelpenninck omdat hij écht onafhankelijk is

O Wierd Duk de pro-Russische complotdenker

O Domme Lul

O Frans Timmermans kan het einde van de domrechtse ijstijd zijn

O Wierd Duk en Jan Dijkgraaf, hoeders van het fatsoen

O De koning van het uittrekken van de damesslip

O Haatoma

 

pbgif (88k image)
 

CONTACT
Stuur uw loftuitingen en steunbetuigingen naar Frontaal Naakt.

 

NIEUWSBRIEF
Ontvang gratis de Frontaal Naakt nieuwsbrief.

 

pbgif (88k image)
 

BLURBS
“How does it feel to be famous, Peter?” (David Bowie)

“Tegenover de enorme hoeveelheid onnozelaars in de Nederlandse journalistiek, die zelfs overduidelijke schertsfiguren als Sywert, Baudet en Duk pas ver in blessuretijd op waarde wisten te schatten, staat een klein groepje van ondergewaardeerde woestijnroepers. Met Peter op 1.” (Sander Schimmelpenninck)

“Frontaal Naakt dient een publiek belang” (mr. P.L.C.M. Ficq, politierechter)

“Peter schrijft hartstochtelijk, natuurlijk beargumenteerd, maar zijn stijl volgt het ritme van zijn hart.” (Hafid Bouazza).

“Ik vind dat je beter schrijft dan Hitler” (Ionica Smeets)

“Peter is soms een beetje intens en zo maar hij kan wél echt goed schrijven.” (Özcan Akyol)

“Jij levert toch wel het bewijs dat prachtige columns ook op weblogs (en niet alleen in de oude media) verschijnen.” (Femke Halsema)

“Literaire Spartacus” (André Holterman)

“Wie verlost me van die vieze vuile tiefuslul?” (Lodewijk Asscher cs)

“Pijnlijk treffend” (Sylvana Simons)

네덜란드 매체 프론탈 나크트(Frontaal Naakt)에 따르면, 네덜란드 라 (MT News)

“Echt intelligente mensen zoals Peter Breedveld.” (Candy Dulfer)

“De Kanye West van de Nederlandse journalistiek.” (Aicha Qandisha)

“Vieze gore domme shit” (Tofik Dibi)

“Ik denk dat de geschiedenis zal uitmaken dat Peter Breedveld de Multatuli van deze tijd is.” (Esther Gasseling)

“Nu weet ik het zeker. Jij bent de antichrist.” (Sylvia Witteman)

“Ik ben dol op Peter. Peter moet blijven.” (Sheila Sitalsing)

“Ik vind hem vaak te heftig” (Hans Laroes)

“Schrijver bij wie iedereen verbleekt, weergaloos, dodelijk eerlijk. Om in je broek te piesen, zo grappig. Perfecte billen.” (Hassnae Bouazza)

“Scherpe confrontatie, zelfs als die soms over grenzen van smaak heen gaat, is een essentieel onderdeel van een gezonde democratie.” (Lousewies van der Laan)

“Ik moet enorm lachen om alles wat Peter Breedveld roept.” (Naeeda Aurangzeb)

“We kunnen niet zonder jouw geluid in dit land” (Petra Stienen)

“De scherpste online columnist van Nederland” (Francisco van Jole)

“Elk woord van jou is gemeen, dat hoort bij de provocateur en de polemist, nietsontziendheid is een vak” (Nausicaa Marbe)

“Als Peter Breedveld zich kwaad maakt, dan wordt het internet weer een stukje mooier. Wat kan die gast schrijven.” (Hollandse Hufters)

“De kritische en vlijmscherpe blogger Peter Breedveld” (Joop.nl)

“Frontaal Naakt, waar het verzet tegen moslimhaat bijna altijd in libertijnse vorm wordt gegoten.” (Hans Beerekamp – NRC Handelsblad)

“De grootste lul van Nederland” (GeenStijl)

“Verder vermaak ik mij prima bij Peter Breedveld. Een groot schrijver.” (Bert Brussen)

“Landverrader” (Ehsan Jami)

“You are an icon!” (Dunya Henya)

“De mooie stukken van Peter Breedveld, die op Frontaal Naakt tegen de maatschappelijke stroom in zwemt.” (Sargasso)

‘De website Frontaal Naakt is een toonbeeld van smaak en intellect.’ (Elsevier weekblad)

“Frontaal Gestoord ben je!” (Frits ‘bonnetje’ Huffnagel)

“Jouw blogs maken hongerig Peter. Leeshonger, eethonger, sekshonger, geweldhonger, ik heb het allemaal gekregen na het lezen van Frontaal Naakt.” (Joyce Brekelmans)

‘Fucking goed geschreven en met de vinger op de zere plek van het multicultidebat.’ (jury Dutch Bloggies 2009)

Frontaal Naakt is een buitengewoon intelligent en kunstig geschreven, even confronterend als origineel weblog waar ook de reacties en discussies er vaak toe doen.’ (jury Dutch Bloggies 2008)

‘Intellectuele stukken die mooi zijn geschreven; confronterend, fel en scherp.’ (Revu)

‘Extreem-rechtse website’ (NRC Handelsblad)

‘De meeste Nederlanders zijn van buitengewoon beschaafde huize, uitzonderingen als Peter Breedveld daargelaten.’ (Anil Ramdas)

‘Peter Breedveld verrast!’ (Nederlandse Moslim Omroep)

‘Breedveld is voor de duvel nog niet bang’ (Jeroen Mirck)

‘Nog een geluk dat er iemand bestaat als Peter Breedveld.’ (Max J. Molovich)

‘Godskolere, ik heb me toch over je gedróómd! Schandalig gewoon.’ (Laurence Blik)

 

pbgif (88k image)
 

 

(Advertentie)
 

 

pbgif (88k image)
 

LINKS

 

 

RSS RSS