Home » Archief » De kinderen van Jan Roos + update


[12.03.2016]

De kinderen van Jan Roos + update

Peter Breedveld

yuji15
Illustratie: Yuji Moriguchi

De kinderen van Jan Roos zijn weer eens bedreigd. Althans dat beweert hij op Twitter. En net als de vorige keer, toen hij beweerde zich slalommend door een regen van stenen en ijzeren staven twaalf woeste Marokkanen van het lijf te hebben gehouden, vindt ook nu weer geen journalist het nodig te controleren of wat Roos zegt wel waar is. Het Algemeen Dagblad: ‘Kinderen van columnist Jan Roos bedreigd‘; Nu.nl: ‘Kinderen van Jan Roos met dood bedreigd‘; De Telegraaf: ‘Kinderen GeenStijl-columnist Roos bedreigd‘. De NOS heeft nog niks. Zal wel snel volgen. Retecool, met overslaande stem: ‘LAAT JAN ROOS MET RUST!!’

Niks geleerd van al die vorige keren. Roos twittert wat en allemaal storten ze zich weer op dit hapje, als geile honden. De kinderen van Jan Roos worden constant bedreigd. Zegt hij. De laatste keer dat ze werden bedreigd was door… Uw Hoofdredacteur! De keer daarvoor beweerde Roos dat twitteraar Sigilux zijn kinderen had bedreigd en toen iemand zei dat ik Sigilux was, wilde hij mij op mijn bek komen slaan.

Boter en suiker

Roos leurt zijn kinderen het hele Internet rond. Hij is net dat hysterische schreeuwwijf van Powned dat agressief tegen haar slachtoffers op staat te rijden: “Sla me dan! Sla me dan! HIJ SLAAT ME!”, maar dan met zijn kinderen. “Dit zijn mijn kinderen! Kijk dan, mijn kinderen! Hier nog een foto van mijn kinderen! Wil niemand mijn kinderen bedreigen? Mijn bloedjes van kinderen?” En als dan iemand hapt en zijn verbazing uit over het feit dat er iemand is geweest die kinderen met Jan Roos heeft willen verwekken: “HIJ BEDREIGT MIJN KINDEREN!”

Ze doen het allemaal, dat domrechtse tuig. Nanninga, Pritt, Bennink, Dijkgraaf, allemaal roepen ze om de zoveel tijd dat hun kinderen worden bedreigd. Ik vind dat van behoorlijk rampzalig ouderschap getuigen, dat je je eigen kinderen als munitie gebruikt om andersdenkenden de mond te snoeren. Iedere keer tuint het journaille er weer met boter en suiker in. Nederlandse journalisten zijn extreem lui en extreem dom.

Kankerkoppen afhakken

Ik geloof er niks van, de kinderen van Roos zijn niet bedreigd. Zoals altijd zit zijn verhaal weer vol tegenstrijdigheden (hij heeft geen aangifte gedaan en niemand maakt zich volgens hem druk om de bedreiging maar hij krijgt wél beveiliging én de bedreiger is veroordeeld?) die elke journalist en vicepremier aan het twijfelen zouden moeten brengen. Ik word straks weer bedreigd omdat ik dat zeg, maar what else is new, right? Toen ik, als eerste, twijfelde aan dat Marokkanenverhaal van Roos, werd ik door NOS-correspondent Jeroen Wollaars uitgescholden. “Jan Roos verzint zoiets niet!” zei Jan Eikelboom van Nieuwsuur streng.

De enige kinderbedreiger is Jan Roos zelf, die zwaaiend met een kapmes (niet met een knuppel, Algemeen Dagblad, hij beweerde zelf dat het een ‘knuppelachtig ding‘ was, maar het was een kapmes, hier in beeld) een stuk of vijf kinderen dreigde hun ‘kankerkoppen af te hakken’. Desondanks loopt deze gevaarlijke aanrander nog steeds vrij rond en leidt hij zelfs, op dubieuze wijze gefinancierd, een campagne om de democratie om zeep te helpen.

Kamervragen gesteld

Die ‘bedreigingen’zullen ook vast niks te maken hebben met het feit dat er inmiddels Kamervragen zijn gesteld over de corrupte manier waarop de GeenPeil-bende met overheidsgeld omgaat.

UPDATE: Ah, het blijkt oud nieuws te zijn. Nu beweert Roos dat er in het verleden iemand is veroordeeld voor het bedreigen van zijn kinderen. En toen is hij er stil over gebleven. Hij heeft wel mij al twee keer onterecht beschuldigd van het bedreigen van zijn kinderen, maar over de meneer die het écht gedaan heeft, heeft hij gezwegen. Tot gisteren, dan. Rrrrright.

roos burgamstelveen

Roosbedreigd

roosschoffelen

roosgewapendeagent

roosasscher

Is het Vrije Woord u écht lief? Steun dan Frontaal Naakt. Doneer aan de enige dwarsdenkende, onafhankelijke site van Nederland. Stort wat u missen kunt op rekeningnummer NL59 RABO 0393 4449 61 (N.P. Breedveld, Rabobank Rijswijk), SWIFT BIC RABONL2U o.v.v. ‘Frontaal Naakt’. Lees hier waarom dat niet met PayPal kan. Nog liever heb ik dat u op Frontaal Naakt adverteert of mij inhuurt. Mail mij.

Peter Breedveld, 12.03.2016 @ 10:37

[Home]
 

24 Reacties

op 12 03 2016 at 11:07 schreef josefkuijpers@yahoo.com:

Jan Roos, “rechts tuig”.
Voorlopig heeft rechts tuig nog geen terroristisch aanvallen gepleegd tegen anders denkenden. Links heeft in haar wanhoop daar wél aan toe gegeven. Fortuijn, Wilders, Hirchi Ali, Exota limonadefabriek etc. etc..
Het zou u derhalve passen mijnheer Breedveld als u uw toon wat zou matigen.

op 12 03 2016 at 11:20 schreef Peter:

Breivik, de aanslagen van de ‘bezorgde burgers‘, doodsbedreigingen (echte!) aan het adres van raadsleden en hun kinderen die voor de komst van azc’s zijn, aanslagen op moskeeën, mijn geliefde en ik worden al jaren en jaren bedreigd, onder andere door Jan Roos. Maar nee hoor, rechts tuig heeft nooit andersdenkenden aangevallen.

op 12 03 2016 at 11:23 schreef Kapitein Kloefkapper:

Nou je kunt dit weer updaten… Wat is het toch een fluim… Herstel…een lelijke fluim.

op 12 03 2016 at 11:28 schreef Kapitein Kloefkapper:

Haha die Exota wordt er ook altijd weer bij gehaald. Dan weet je dat ze te dom zijn om betere dingen te verzinnen (en die zijn er).

Jozef vergeet ook de mislukte aanslag op de Amsterdamse Metro, wat een vuurwerk had dat opgeleverd:

http://www.npogeschiedenis.nl/andere-tijden/afleveringen/2005-2006/Metrobom.html

op 12 03 2016 at 11:49 schreef M:

Hey, Josef. Klein voorbeeldje, waarvoor je niet meerdere decennia terug in de tijd hoeft bij gebrek aan argumenten.

http://www.krapuul.nl/overig/inzending-tips-overig-2/2564323/extreemrechts-geweld/

op 12 03 2016 at 12:03 schreef Quintana:

Omdat ik meestal vind dat Retecool op een relaxte en ironische manier de juiste toon aanslaat heb ik dat artikel met de “overslaande stem” gelezen. Retecool nodigt Roos uit om in de redactiebunker zijn dreigmails te printen. M.a.w. ze willen eerst wel eens zien of er eigenlijk wel dreigmails zijn.

op 12 03 2016 at 12:33 schreef jos:

Bedreigd worden lijkt me verschrikkelijk maar uit het nieuws van de afgelopen jaren krijg ik de indruk dat haast niemand gespaard wordt: ‘linkse’ en ‘rechtse’ politici en bestuurders, xenofobe en anti-xenofobe opiniemakers en activisten, voetballers en voetbalcommentatoren … Het is iets verwerpelijks maar het lijkt te gewoonste zaak van de wereld geworden te zijn, vooral in dit internettijdperk waarin het volstaat om tien seconden op een toetsenbord te tikken.

Als dreigen zo endemisch geworden is dan past het om juist heel alert te zijn wanneer sommige gevallen breed uitgemeten worden in de media en buitensporig veel aandacht krijgen. Worden dreigementen niet als politiek middel gebruikt door de bedreigde of door media die met hem of haar sympathiseren ? Laat ik maar man en paard noemen: het eeuwig verongelijkt domrechts deel van dit land wil graag bevestigd zien dat ze moeten opboksen tegen bloeddorstige tegenstanders, tegen een partijdige rechterlijke macht en tegen een linkse, politiek-correcte heersende elite. De aandacht voor Jan Roos en zijn meelijwekkende kroost zie ik niet anders dan in dit perspectief.

op 12 03 2016 at 15:05 schreef domoor:

ik heb Peter breedveld nog nooit op een links standpunt kunnen betrappen.
hij is juist een voorstander van een echte concurrentiemaatschappij. dus een ieder gelijke kansen i.p.v.van een maatschappij te creëren waarbij een “autochtoon” met een verstandelijk vermogen van een weekdier word bevoordeeld boven een intellectuele “allochtoon”. ik chargeer lichtelijk. laat staan dat een debiel vanuit de gegoede “allochtone”burgerij altijd boven een ieder ander staat als er baantjes worden uitgedeeld.

ik in tegenstelling tot Peter ben wel economisch links van aard. ik ben altijd voor een eerlijke herverdeling van kennis, inkomen en macht en ben van mening dat dat de mensheid op termijn veel verder brengt. willen jullie Peter aub niet in het hokje links stoppen

op 12 03 2016 at 15:09 schreef Pyt van der Galiën:

Ik loop al een tijdje mee in het links-radicale circuit, maar van aanslagen op Hirsi Ali en Wilders door ‘links’ is mij niets bekend. Eigenlijk is me überhaupt niks bekend van aanslagen op Hirsi Ali en Wilders. Het lijkt me toch stug dat me dat ontgaan is.

Overigens kun je naast de voorbeelden die Peter noemt alleen al voor Duitsland toevoegen: de NSU (9 moorden, 2 bomaanslagen met tientallen gewonden); 924 aanslagen op azc’s (2015); 1610 misdrijven door extreemrechts, gerelateerd aan de opvang van vluchtelingen (2015).

op 12 03 2016 at 15:18 schreef Joos:

@josefkuijpers@yahoo.com

… Wil Schuurmans, Aad Kosto (en z’n kat),…

op 12 03 2016 at 15:31 schreef domoor:

de “autochtone” arbeidersklasse wil geen concurrentie omdat ze het ook moeten afleggen tegen slimmere, mooiere, sterkere “allochtonen” …. (maar voor degenen die geloven in de rassenleer is dat niet van toepassing). dus is het devies concurrentie uitschakelen dmv van een apartheidsstaat te creëren wat uiteindelijk in een standenmaatschappij zal uitdraaien waarbij ze nog slechter af zullen zijn.
ze kunnen beter de handen ineen slaan en moeten toewerken naar een socialistische heilstaat waarbij ze toch in staat zijn een bestaan op te bouwen ook al leggen ze het af in de concurrentiestrijd.

domrechts wordt als makke schapen naar de sociale afgrond geleid door lieden zoals Roos, Schut, Wilders. de herders zullen daarna smullen van het grasvretende schapenvolk.

op 12 03 2016 at 16:40 schreef Mario:

Ha die Pyt, kwam recent ergens een opmerking tegen dat Ayaan uit Nederland weggevlucht zou zijn voor “het geweld van links”!
Ergens schijnt die misvatting rond te sluimeren; binnen welke echokamer zou ik zo 123 niet meer weten. Waarschijnlijk één van de PVV dingetjes op Faecesboek. Kan ook onder de simplistische reaguurders van geenstijl zijn geweest. Sowieso één pot nat.

op 12 03 2016 at 17:03 schreef babs:

Niet alleen de journalisten zijn lui en dom, een zekere PvdA politicus ook.

op 12 03 2016 at 18:02 schreef Michelle Mostaerd:

Als er al iemand is veroordeeld tot 2 weken werkstraf voor het bedreigen van de Roosjes, dan moet er toch een digitale weerslag van die uitspraak zijn? Ik heb niet al te gericht gezocht, maar kon die niet vinden. Wie vindt die uitspraak wel? Of kunnen we al stellen dat er helemaal niemand veroordeeld is?

op 12 03 2016 at 19:14 schreef G.J. Brethouwer v/h Cactus:

Jan Eikelboom.
Nomen est Omen.
Hij is goedkoop, ik weet het, ik weet het, maar ik kon hem niet laten gaan.

op 12 03 2016 at 19:21 schreef G.J. Brethouwer v/h Cactus:

Exota limonade fabriek, vakkundig in scene gezet door Frits Bom, hoe links en maatschappelijk geengageerd was deze speknek ook alweer?
Peter sorry voor het overtreden van de “niet twee keer achter elkaar regel”

op 12 03 2016 at 20:27 schreef Mario:

Zit ‘es de Wiki-lemma over Exota te lezen..

“Wat [b]De Telegraaf[/b] suggereerde was dat Marcel van Dam opzettelijk het merk Exota zou hebben zwartgemaakt om zo een concurrent van Vrumona uit te schakelen. Wat De Telegraaf echter niet meldde, was dat de broer van Marcel van Dam al in 1956, dus veertien jaar vóór de Exota-affaire, was overleden en dat de familie Van Dam sindsdien geen enkele financiële betrokkenheid meer had bij Vrumona.

En..
https://nl.wikipedia.org/wiki/Exota-affaire#De_nasleep

Zal Josef dat eigenlijk weten? ;-)

op 12 03 2016 at 21:31 schreef domoor:

limonade met chemische gifkleuren.. de ondergang was geen groot verlies.. nu heb je volop merken die gif in een flesje verkopen… maar dat zijn de wandaden van links Nederland dus. een moordaanslag op de reputatie van een giffabriek.. hmm

op 13 03 2016 at 04:03 schreef Murat:

En dan die hypocriete Asscher er ook gelijk als de kippen bij om de man zijn kont te likken he. “Sterkte”….Ja dat zegt ie echt. En dan dat “compleet ziek” — Wow, jeugd-jargon, impressive!

Maar als Peter Breedveld schrijft dat Asscher hem onterecht woorden in de mond legt, is die zak nergens te vinden. Dan krijgt ie een emailtje van de staff.

“Compleet ziek” vindt hij de bedreigingen jegens Jan Roos en zijn kroost, maar hij schijt op de bedreigingen die allochtonen, en dan met name moslims, te verduren hebben. Mede dankzij zijn beleid.
Hij schijt ook op de bedreigingen aan het adres van Peter.

Het is zo’n ontiegelijke foute, PVDA-rechtse, zak. Echt tot op het bot.
Narcistische lul. Echt wat een verschrikkelijke vent. Deze tweet bevestigt het gewoon weer dubbel en dwars.

op 13 03 2016 at 12:44 schreef Egbert:

Hier een bericht, politiebewaking op 23 februari 2015. Uitspraak “kan me niet herinneren dat iemand zich er druk om maakte” klopt niet (a. er was wel aandacht, b. Roos zelf vond het niet belangrijk, c. politie en rechter hebben wel iets ondernomen).

op 13 03 2016 at 13:10 schreef Ralph van der Geest:

Van welke planeet komt u exact, josefkuijpers@yahoo.com?

op 13 03 2016 at 19:24 schreef Egbert:

Toch knap dat Asscher om half drie ’s nachts zijn bedje uitgaat om een publiek aanrander en publiek zwaardzwaaier een hart onder de riem te steken.

(PS februari 2015 is kort na die journaalkaping, toen waarschijnlijk wat vaker agenten in het mediapark).

op 13 03 2016 at 23:41 schreef Egbert:

tweet. NOS-correspondent @wol die verslag doet van Duitse deelstaat-verkiezingen: schrijft ‘Saksen’ ipv ‘Saksen-Anhalt’ (dwz een andere deelstaat). Er zijn er maar 16. Drie hadden er verkiezingen vandaag.

hier

op 14 03 2016 at 00:48 schreef Olav:

Meneer Asscher meent er waarschijnlijk niets van, maar denkt dat hij zich populair maakt als hij laat zien hoe “betrokken” hij wel is.

Schijnheilig is ook een kunst.

Nieuwe reactie
Naam:
E-mail:
Homepage:
  Afbeelding invoegen
 

 


Home

Archief

 

STEUN FRONTAAL NAAKT MET EEN TIKKIE!

 

 

OF VIA PATREON!

 

 

Let op: Toelating van reacties en publicatie van opiniestukken van anderen dan de hoofdredacteur zelf betekenen geenszins dat hij het met de inhoud ervan eens is.

 

pbgif (88k image)
 

MEEST GELEZEN IN 2024

O Richard K., martelaar van de Afgehaakten

O Liever Wilders dan Yesilgöz

O De aangifte van Wilders is een greep naar de macht over onze taal

O Hoe Albert Heijn constant probeert ons te bestelen

O Domheid is een kanker en we zitten nu in stadium 4

O Het terloopse nazisme van Caroline van der Plas

O Kankerhomo

O Harde Por

O Vrij Nederland: Peter Breedveld had toch weer gelijk

O Zijn onze universiteiten antisemitische Hamasbolwerken?

 

MEEST GELEZEN EVER

O Caroline van der Plas, dwangmatige leugenmachine

O Caroline van der Plas is de Nederlandse Donald Trump

O YouPorn

O Iedereen haat Sander Schimmelpenninck omdat hij écht onafhankelijk is

O Wierd Duk de pro-Russische complotdenker

O Domme Lul

O Frans Timmermans kan het einde van de domrechtse ijstijd zijn

O Wierd Duk en Jan Dijkgraaf, hoeders van het fatsoen

O De koning van het uittrekken van de damesslip

O Haatoma

 

pbgif (88k image)
 

CONTACT
Stuur uw loftuitingen en steunbetuigingen naar Frontaal Naakt.

 

NIEUWSBRIEF
Ontvang gratis de Frontaal Naakt nieuwsbrief.

 

pbgif (88k image)
 

BLURBS
“How does it feel to be famous, Peter?” (David Bowie)

“Tegenover de enorme hoeveelheid onnozelaars in de Nederlandse journalistiek, die zelfs overduidelijke schertsfiguren als Sywert, Baudet en Duk pas ver in blessuretijd op waarde wisten te schatten, staat een klein groepje van ondergewaardeerde woestijnroepers. Met Peter op 1.” (Sander Schimmelpenninck)

“Frontaal Naakt dient een publiek belang” (mr. P.L.C.M. Ficq, politierechter)

“Peter schrijft hartstochtelijk, natuurlijk beargumenteerd, maar zijn stijl volgt het ritme van zijn hart.” (Hafid Bouazza).

“Ik vind dat je beter schrijft dan Hitler” (Ionica Smeets)

“Peter is soms een beetje intens en zo maar hij kan wél echt goed schrijven.” (Özcan Akyol)

“Jij levert toch wel het bewijs dat prachtige columns ook op weblogs (en niet alleen in de oude media) verschijnen.” (Femke Halsema)

“Literaire Spartacus” (André Holterman)

“Wie verlost me van die vieze vuile tiefuslul?” (Lodewijk Asscher cs)

“Pijnlijk treffend” (Sylvana Simons)

네덜란드 매체 프론탈 나크트(Frontaal Naakt)에 따르면, 네덜란드 라 (MT News)

“Echt intelligente mensen zoals Peter Breedveld.” (Candy Dulfer)

“De Kanye West van de Nederlandse journalistiek.” (Aicha Qandisha)

“Vieze gore domme shit” (Tofik Dibi)

“Ik denk dat de geschiedenis zal uitmaken dat Peter Breedveld de Multatuli van deze tijd is.” (Esther Gasseling)

“Nu weet ik het zeker. Jij bent de antichrist.” (Sylvia Witteman)

“Ik ben dol op Peter. Peter moet blijven.” (Sheila Sitalsing)

“Ik vind hem vaak te heftig” (Hans Laroes)

“Schrijver bij wie iedereen verbleekt, weergaloos, dodelijk eerlijk. Om in je broek te piesen, zo grappig. Perfecte billen.” (Hassnae Bouazza)

“Scherpe confrontatie, zelfs als die soms over grenzen van smaak heen gaat, is een essentieel onderdeel van een gezonde democratie.” (Lousewies van der Laan)

“Ik moet enorm lachen om alles wat Peter Breedveld roept.” (Naeeda Aurangzeb)

“We kunnen niet zonder jouw geluid in dit land” (Petra Stienen)

“De scherpste online columnist van Nederland” (Francisco van Jole)

“Elk woord van jou is gemeen, dat hoort bij de provocateur en de polemist, nietsontziendheid is een vak” (Nausicaa Marbe)

“Als Peter Breedveld zich kwaad maakt, dan wordt het internet weer een stukje mooier. Wat kan die gast schrijven.” (Hollandse Hufters)

“De kritische en vlijmscherpe blogger Peter Breedveld” (Joop.nl)

“Frontaal Naakt, waar het verzet tegen moslimhaat bijna altijd in libertijnse vorm wordt gegoten.” (Hans Beerekamp – NRC Handelsblad)

“De grootste lul van Nederland” (GeenStijl)

“Verder vermaak ik mij prima bij Peter Breedveld. Een groot schrijver.” (Bert Brussen)

“Landverrader” (Ehsan Jami)

“You are an icon!” (Dunya Henya)

“De mooie stukken van Peter Breedveld, die op Frontaal Naakt tegen de maatschappelijke stroom in zwemt.” (Sargasso)

‘De website Frontaal Naakt is een toonbeeld van smaak en intellect.’ (Elsevier weekblad)

“Frontaal Gestoord ben je!” (Frits ‘bonnetje’ Huffnagel)

“Jouw blogs maken hongerig Peter. Leeshonger, eethonger, sekshonger, geweldhonger, ik heb het allemaal gekregen na het lezen van Frontaal Naakt.” (Joyce Brekelmans)

‘Fucking goed geschreven en met de vinger op de zere plek van het multicultidebat.’ (jury Dutch Bloggies 2009)

Frontaal Naakt is een buitengewoon intelligent en kunstig geschreven, even confronterend als origineel weblog waar ook de reacties en discussies er vaak toe doen.’ (jury Dutch Bloggies 2008)

‘Intellectuele stukken die mooi zijn geschreven; confronterend, fel en scherp.’ (Revu)

‘Extreem-rechtse website’ (NRC Handelsblad)

‘De meeste Nederlanders zijn van buitengewoon beschaafde huize, uitzonderingen als Peter Breedveld daargelaten.’ (Anil Ramdas)

‘Peter Breedveld verrast!’ (Nederlandse Moslim Omroep)

‘Breedveld is voor de duvel nog niet bang’ (Jeroen Mirck)

‘Nog een geluk dat er iemand bestaat als Peter Breedveld.’ (Max J. Molovich)

‘Godskolere, ik heb me toch over je gedróómd! Schandalig gewoon.’ (Laurence Blik)

 

pbgif (88k image)
 

 

(Advertentie)
 

 

pbgif (88k image)
 

LINKS

 

 

RSS RSS