Home » Archief » Frontaal Naakts Brievenbusje


[29.05.2021]

Frontaal Naakts Brievenbusje


Bron: CONTAC

De post! De post! Wat brengt vandaag de post! Een selectie uit de mails die mij de afgelopen weken werden gestuurd. Over seks met jongens, relschoppers en Hamas.

 

pbgif

 

Sidney Smeets

Peter, toen ik 17 was vroeg de lokale platenboer (42) mij of ik sex wilde met hem in ruil voor een stapel lp’s. Beter van niet zei ik. Twee weken later weer LP gekocht. Geen trauma van, niet beschadigd. Geen praatgroep nodig. Nou kwam ik niet uit de kast (we hadden geen kast :-) misschien maakt dat het anders. Maar op dit vlak slaat de maatschappij volkom door vind ik. Dus ik lees je graag. Omdat mijn Twitter openbaar is post ik dat niet op Twitter. Houd vol. Ben het niet altijd met je eens maar het is wel vaak een feest om te lezen. Groet en goed weekend,

B.V.

 

pbgif

 

Relschopper

Prachtige column over het gezin en de relschopper. Ik moet ervan huilen, zo mooi en goed geschreven. Ik ben ontroerd en je hebt zo’n gelijk.

Liefs,

Irrie

 

pbgif

 

Relschopper (2)

U schreef: “Ik kan me niet aan de indruk onttrekken dat de rechter hier zijn onderbuik heeft laten spreken.” Heeft een officier van justitie of een rechter ooit iets anders laten spreken dan hun onderbuik? Is recht iets anders dan het luisteren naar één van de meest primitieve drijfveren die de mens kent: wraak?

Een boete, een werkstraf, een gevangenisstraf zijn niets anders dan ‘oog om oog, tand om tand’. Wat is daar ‘recht’ aan, welk ‘recht’ doet vergelding? Wordt met vergelding iets onjuists of onterechts gecorrigeerd, weggepoetst? Of is het niet juist zo dat met wraak het onjuiste, het onterechte wordt gepareerd met een volgend onjuist, nóg een onrecht?

De samenleving kan nooit menselijker worden, zolang de basis ongezond is. Zolang we dwaalbegrippen als ‘recht’, ‘democratie’ en ‘staat’, bijvoorbeeld, vanzelfsprekend vinden, blijft alle menselijkheid onvindbaar. Wie immers moedwillig de ogen sluit voor de rotte wortel, kan nooit gezonde vruchten plukken.

Ik vraag me af of er ooit iets anders te verwachten is van de mens dan rottigheid, immers, in tegenstelling tot wat Rutger Breman ons wil doen geloven: niemand deugt. De rottigheid zit in elk van ons; vraag is alleen waar ligt het punt waarop die rottigheid de bovenhand neemt. De een probeert wat fanatieker dan de ander om de rottigheid te onderdrukken en de resultaten variëren dan ook nogal, maar ergens zit het kantelmoment in elk van ons. En kantelen kan nu eenmaal alleen maar naar iets dat al aanwezig was.

Iedereen is corrupt — wat is uw prijs? Iedereen is bereid om te stelen, een moord te begaan — hoever moet het water naar uw lippen reiken? De mens is niet eens in staat gebleken om een godheid te bedenken, die niet zijn rottige kanten heeft laten zien en wat anders is een godheid dan een effigie van wie hij of zij zich in opperste glorie denkt?

Ieder mens zal uiteindelijk alleen zijn eigen hachje redden, ten koste van alles en iedereen om hem heen. De kudde is immers alleen maar bruikbaar voor het heil van het individu. In een grote groep zal is de kans dat de enkeling als prooi wordt geviseerd nu eenmaal kleiner. Zo ook zijn kudde-geörienteerde begrippen als ‘recht’, ‘democratie’ en ‘staat’, bijvoorbeeld, enkel bedoeld als rookgordijn, als schijnveiligheid voor het individu. Maar daarom niet minder dwaallicht.

Empathie, medemenselijkheid, vergevingsgezindheid zijn inderdaad waardevolle deugden en inderdaad ook in ons eigen belang, maar weet dat zij hooguit voldoen zolang zij het individu ten bate zijn. “Totdat het jouw eigen kind is”, zoals u zelf al citeerde.

Prettig weekend,

Ikzelf

 

pbgif

 

Hamas

Danny Ghosen is een idioot, maar een idioot die logisch past in het Nederlandse politieke klimaat.
Ik herinner me zijn poging van een reportage in Gaza, wat een poging bleef omdat Hamas hem terecht verbood zijn hotelkamer te verlaten om hem te verhinderen contact op te nemen met tegenstanders van Hamas.

Danny was zich niet bewust van het feit dat Hamas een verzetsorganisatie is in oorlog met Israël dat Gaza al vele malen heeft gebombardeerd en al een decennium hermetisch heeft afgesloten van de buitenwereld waardoor het nu de grootste openlucht gevangenis is in de wereld.

Even terug in de tijd, zou Danny tijdens de bezetting van de nazi’s in WOII ook contact opnemen met tegenstanders van het verzet tegen de nazi’s om geïnformeerd te worden over de situatie waarin de bevolking zich bevindt?

Wat een idioot die Danny.

Niek Jansen

 

Become a Patron!
 

Is het Vrije Woord u écht lief? Help me dan met een financiële bijdrage. Deze website wordt elke dag bedreigd door de virtuele knokploegen van Domrechts, malafide Nederlandse journalisten en zelfs door de vicepremier. Vorig jaar moest ik voor de rechter verschijnen wegens belediging van een racistische troll! Steun Frontaal Naakt. Doneer aan de enige dwarsdenkende, onafhankelijke site van Nederland. Stort wat u missen kunt op rekeningnummer NL59 RABO 0393 4449 61 (N.P. Breedveld, Rabobank Rijswijk), SWIFT BIC RABONL2U o.v.v. ‘Frontaal Naakt’. Lees hier waarom dat niet met PayPal kan, maar steunen via Patreon kan weer wel. Nog liever heb ik dat u op Frontaal Naakt adverteert of mij inhuurt. Mail mij.

Post, 29.05.2021 @ 12:01

[Home]
 

1 Reactie

op 29 05 2021 at 12:02 schreef Peter:

Ook in Frontaal Naakts Brievenbusje? Leesfrontaalnaakt@gmail.com.

 


Home

Archief

 

STEUN FRONTAAL NAAKT MET EEN TIKKIE!

 

 

OF VIA PATREON!

 

 

Let op: Toelating van reacties en publicatie van opiniestukken van anderen dan de hoofdredacteur zelf betekenen geenszins dat hij het met de inhoud ervan eens is.

 

pbgif (88k image)
 

MEEST GELEZEN IN JUNI

O Aso’s in de trein

O Waarom zijn christenen van die hardvochtige klootzakken?

O Huub Stapel is een klootzak

O Het gilde van het bruine gajes

O Lampies ontdekken: extreemrechts is best linke soep

O Mag geen omvolking zeggen

O Harde stukjes poep

O Niet zien is geloven

O Wilders: domme lul of geniale schurk?

O Ook Jezus was een harteloze bullebak

 

MEEST GELEZEN EVER

O Caroline van der Plas, dwangmatige leugenmachine

O Caroline van der Plas is de Nederlandse Donald Trump

O YouPorn

O Iedereen haat Sander Schimmelpenninck omdat hij écht onafhankelijk is

O Wierd Duk de pro-Russische complotdenker

O Domme Lul

O Frans Timmermans kan het einde van de domrechtse ijstijd zijn

O Wierd Duk en Jan Dijkgraaf, hoeders van het fatsoen

O De koning van het uittrekken van de damesslip

O Haatoma

 

pbgif (88k image)
 

CONTACT
Stuur uw loftuitingen en steunbetuigingen naar Frontaal Naakt.

 

NIEUWSBRIEF
Ontvang gratis de Frontaal Naakt nieuwsbrief.

 

pbgif (88k image)
 

BLURBS
“How does it feel to be famous, Peter?” (David Bowie)

“Tegenover de enorme hoeveelheid onnozelaars in de Nederlandse journalistiek, die zelfs overduidelijke schertsfiguren als Sywert, Baudet en Duk pas ver in blessuretijd op waarde wisten te schatten, staat een klein groepje van ondergewaardeerde woestijnroepers. Met Peter op 1.” (Sander Schimmelpenninck)

“Frontaal Naakt dient een publiek belang” (mr. P.L.C.M. Ficq, politierechter)

“Peter schrijft hartstochtelijk, natuurlijk beargumenteerd, maar zijn stijl volgt het ritme van zijn hart.” (Hafid Bouazza).

“Ik vind dat je beter schrijft dan Hitler” (Ionica Smeets)

“Peter is soms een beetje intens en zo maar hij kan wél echt goed schrijven.” (Özcan Akyol)

“Jij levert toch wel het bewijs dat prachtige columns ook op weblogs (en niet alleen in de oude media) verschijnen.” (Femke Halsema)

“Literaire Spartacus” (André Holterman)

“Wie verlost me van die vieze vuile tiefuslul?” (Lodewijk Asscher cs)

“Pijnlijk treffend” (Sylvana Simons)

네덜란드 매체 프론탈 나크트(Frontaal Naakt)에 따르면, 네덜란드 라 (MT News)

“Echt intelligente mensen zoals Peter Breedveld.” (Candy Dulfer)

“De Kanye West van de Nederlandse journalistiek.” (Aicha Qandisha)

“Vieze gore domme shit” (Tofik Dibi)

“Ik denk dat de geschiedenis zal uitmaken dat Peter Breedveld de Multatuli van deze tijd is.” (Esther Gasseling)

“Nu weet ik het zeker. Jij bent de antichrist.” (Sylvia Witteman)

“Ik ben dol op Peter. Peter moet blijven.” (Sheila Sitalsing)

“Ik vind hem vaak te heftig” (Hans Laroes)

“Schrijver bij wie iedereen verbleekt, weergaloos, dodelijk eerlijk. Om in je broek te piesen, zo grappig. Perfecte billen.” (Hassnae Bouazza)

“Scherpe confrontatie, zelfs als die soms over grenzen van smaak heen gaat, is een essentieel onderdeel van een gezonde democratie.” (Lousewies van der Laan)

“Ik moet enorm lachen om alles wat Peter Breedveld roept.” (Naeeda Aurangzeb)

“We kunnen niet zonder jouw geluid in dit land” (Petra Stienen)

“De scherpste online columnist van Nederland” (Francisco van Jole)

“Elk woord van jou is gemeen, dat hoort bij de provocateur en de polemist, nietsontziendheid is een vak” (Nausicaa Marbe)

“Als Peter Breedveld zich kwaad maakt, dan wordt het internet weer een stukje mooier. Wat kan die gast schrijven.” (Hollandse Hufters)

“De kritische en vlijmscherpe blogger Peter Breedveld” (Joop.nl)

“Frontaal Naakt, waar het verzet tegen moslimhaat bijna altijd in libertijnse vorm wordt gegoten.” (Hans Beerekamp – NRC Handelsblad)

“De grootste lul van Nederland” (GeenStijl)

“Verder vermaak ik mij prima bij Peter Breedveld. Een groot schrijver.” (Bert Brussen)

“Landverrader” (Ehsan Jami)

“You are an icon!” (Dunya Henya)

“De mooie stukken van Peter Breedveld, die op Frontaal Naakt tegen de maatschappelijke stroom in zwemt.” (Sargasso)

‘De website Frontaal Naakt is een toonbeeld van smaak en intellect.’ (Elsevier weekblad)

“Frontaal Gestoord ben je!” (Frits ‘bonnetje’ Huffnagel)

“Jouw blogs maken hongerig Peter. Leeshonger, eethonger, sekshonger, geweldhonger, ik heb het allemaal gekregen na het lezen van Frontaal Naakt.” (Joyce Brekelmans)

‘Fucking goed geschreven en met de vinger op de zere plek van het multicultidebat.’ (jury Dutch Bloggies 2009)

Frontaal Naakt is een buitengewoon intelligent en kunstig geschreven, even confronterend als origineel weblog waar ook de reacties en discussies er vaak toe doen.’ (jury Dutch Bloggies 2008)

‘Intellectuele stukken die mooi zijn geschreven; confronterend, fel en scherp.’ (Revu)

‘Extreem-rechtse website’ (NRC Handelsblad)

‘De meeste Nederlanders zijn van buitengewoon beschaafde huize, uitzonderingen als Peter Breedveld daargelaten.’ (Anil Ramdas)

‘Peter Breedveld verrast!’ (Nederlandse Moslim Omroep)

‘Breedveld is voor de duvel nog niet bang’ (Jeroen Mirck)

‘Nog een geluk dat er iemand bestaat als Peter Breedveld.’ (Max J. Molovich)

‘Godskolere, ik heb me toch over je gedróómd! Schandalig gewoon.’ (Laurence Blik)

 

pbgif (88k image)
 

 

(Advertentie)
 

 

pbgif (88k image)
 

LINKS

 

 

RSS RSS