Home » Archief » Hé politie, ga zwarten en moslims vangen!


[29.08.2019]

Hé politie, ga zwarten en moslims vangen!

Peter Breedveld

Nou, moe! De godganse dag zit dat Telegraaf-tuig te zeiken dat de politie niks doet, dat de politie moet optreden, dat de politie moet aanpakken. Tréédt de politie een keer op tegen dronken oproerkraaiers, is het wéér niet goed!

Gisteren ging een filmpje viraal waarin de politie een blonde studente tegen de grond werkt die hem uitdaagt: “Kom dan, sla me dan!” Ze is agressief en hondsbrutaal en mij viel als eerste op hoeveel zelfbeheersing de polite hier betracht. Er wordt wat gedreigd met de wapenstok, maar er wordt niet geslagen. De vrouw en haar vriendinnen krijgen ruimschoots de gelegenheid in te binden en zich terug te trekken. Als de vrouw eindelijk tegen de grond wordt gewerkt en in bedwang wordt gehouden, kan die agent niet anders meer. Hij doet het duidelijk met tegenzin. De rest van de oproerkraaiers komt er al helemaal genadig vanaf.

Maar Telegraaf-columnist Nausicaa Marbe gaat helemaal los op de politie. “Tuig in uniform!” tweet ze. Volgens haar valt de politie ‘meteen met geweld’ aan. Deden ze dat in onze ‘krachtwijken’ ook maar!

Blonde meiden

Ook Wierd ‘Gewapende Clash’ Duk vind dat de politie over de schreef gaat. ‘Het zijn kinderen! Ze zijn dronken!’, tweet hij met overslaande stem. ‘Dit hoeft zo niet te gaan!’ Nou ja, niet als het om jonge blonde meiden gaat. Ook bij Duk dat verongelijkte ‘deed de politie maar wat tegen straatrovers en ander tuig dat onze steden terroriseert!’

En zo gaat het bij iedereen die boos is op de politie omdat ze optreedt tegen een groep studenten die de binnenstad van Utrecht terroriseert. ‘Laffe honden en ze durven niet tegen de moslims!’ aldus ene Albert. Volgens Ton gaat de politie, een ‘laffe bende’, voor Turken en Marokkanen op de loop. ‘Zie ik die agent bij zijn getinte broeders niet doen’, aldus ‘Contra-Islam’. ‘Smeris is nog een buitenlander ook. ja die pakken hollandse blonde meisjes wel aan’, duidt thefirecanthurtme.

Enzovoort, enzovoort. De politie moet allochtonen en moslims aanpakken, geen blonde, dronken schreeuwbekken. Mij was trouwens niet eens opgevallen dat de agent, die dat meisje arresteert, een allochtoon is. Dit volk ziet altijd meteen wie er een van ons is en wie niet. Ze weten ook altijd onmiddellijk of iemand joods is. Heb ik ook altijd zo raadselachtig gevonden.

Gewapende tak van de PVV

Ik vind het nogal bizar dat de politie, in de beleving van dit schorem, niet tegen allochtonen optreedt. Alsof Mitch Henriquez nog leeft. Alsof Rishi Chandrikasing nooit is doodgeschoten en Ihsan Gurz nooit is gestorven in een politiecel. Alsof de politie niet de gewapende tak van de PVV is en al Marokkanen in elkaar slaat als ze op een nieuwe fiets rijden, want die zal wel gestolen zijn. Alsof de politie het in de Haagse Schilderswijk niet zo bont maakte, gewoon voor het oog van de camera ongeremd op veertienjarige jongens stond in te hakken, dat er vier jaar geleden heuse rassenrellen losbarstten, en Nausicaa Marbe hysterisch gilde dat er een allochtonenrevolte uitbrak.

Maar het is Marbe niet genoeg. Ze had graag gezien dat de politie ’testosteronbommend’ doordraait in onze ‘krachtwijken’, een ironisch eufemisme voor allochtonenwijken.

We weten allemaal wat er gebeurd zou zijn als de jongedame, die de agent uitdaagde, een donkere huid had gehad. Ik zeg niet dat ze geluk heeft dat haar strottenhoofd niet verbrijzeld is en haar geslachtsdeel niet ingeslagen, zoals bij Mitch Henriquez, die ook brutaal was tegen de politie. Dat ze boft dat ze haast liefkozend op het zachte gras is gelegd, want ze heeft nooit de geringste kans gelopen op zelfs maar een blauwe plek. Omdat ze wit is, en overgeprivilegieerd.

‘Tuig in uniform’. Toe maar. Je racisme schijnt door, Nausicaa!

 

Become a Patron!

 

Is het Vrije Woord u écht lief? Help me dan met een financiële bijdrage. Deze website wordt elke dag bedreigd door de virtuele knokploegen van Domrechts, malafide Nederlandse journalisten en zelfs door de vicepremier. Afgelopen maandag moest ik voor de rechter verschijnen wegens belediging van een racistische troll! Steun Frontaal Naakt. Doneer aan de enige dwarsdenkende, onafhankelijke site van Nederland. Stort wat u missen kunt op rekeningnummer NL59 RABO 0393 4449 61 (N.P. Breedveld, Rabobank Rijswijk), SWIFT BIC RABONL2U o.v.v. ‘Frontaal Naakt’. Lees hier waarom dat niet met PayPal kan, maar steunen via Patreon kan weer wel. Nog liever heb ik dat u op Frontaal Naakt adverteert of mij inhuurt. Mail mij.

Peter Breedveld, 29.08.2019 @ 07:13

[Home]
 

1 Reactie

op 29 08 2019 at 07:13 schreef Peter:

Reageren? Leesfrontaalnaakt@gmail.com.

 


Home

Archief

 

STEUN FRONTAAL NAAKT MET EEN TIKKIE!

 

 

OF VIA PATREON!

 

 

Let op: Toelating van reacties en publicatie van opiniestukken van anderen dan de hoofdredacteur zelf betekenen geenszins dat hij het met de inhoud ervan eens is.

 

pbgif (88k image)
 

MEEST GELEZEN IN 2024

O Richard K., martelaar van de Afgehaakten

O Liever Wilders dan Yesilgöz

O De aangifte van Wilders is een greep naar de macht over onze taal

O Hoe Albert Heijn constant probeert ons te bestelen

O Domheid is een kanker en we zitten nu in stadium 4

O Het terloopse nazisme van Caroline van der Plas

O Kankerhomo

O Harde Por

O Vrij Nederland: Peter Breedveld had toch weer gelijk

O Zijn onze universiteiten antisemitische Hamasbolwerken?

 

MEEST GELEZEN EVER

O Caroline van der Plas, dwangmatige leugenmachine

O Caroline van der Plas is de Nederlandse Donald Trump

O YouPorn

O Iedereen haat Sander Schimmelpenninck omdat hij écht onafhankelijk is

O Wierd Duk de pro-Russische complotdenker

O Domme Lul

O Frans Timmermans kan het einde van de domrechtse ijstijd zijn

O Wierd Duk en Jan Dijkgraaf, hoeders van het fatsoen

O De koning van het uittrekken van de damesslip

O Haatoma

 

pbgif (88k image)
 

CONTACT
Stuur uw loftuitingen en steunbetuigingen naar Frontaal Naakt.

 

NIEUWSBRIEF
Ontvang gratis de Frontaal Naakt nieuwsbrief.

 

pbgif (88k image)
 

BLURBS
“How does it feel to be famous, Peter?” (David Bowie)

“Tegenover de enorme hoeveelheid onnozelaars in de Nederlandse journalistiek, die zelfs overduidelijke schertsfiguren als Sywert, Baudet en Duk pas ver in blessuretijd op waarde wisten te schatten, staat een klein groepje van ondergewaardeerde woestijnroepers. Met Peter op 1.” (Sander Schimmelpenninck)

“Frontaal Naakt dient een publiek belang” (mr. P.L.C.M. Ficq, politierechter)

“Peter schrijft hartstochtelijk, natuurlijk beargumenteerd, maar zijn stijl volgt het ritme van zijn hart.” (Hafid Bouazza).

“Ik vind dat je beter schrijft dan Hitler” (Ionica Smeets)

“Peter is soms een beetje intens en zo maar hij kan wél echt goed schrijven.” (Özcan Akyol)

“Jij levert toch wel het bewijs dat prachtige columns ook op weblogs (en niet alleen in de oude media) verschijnen.” (Femke Halsema)

“Literaire Spartacus” (André Holterman)

“Wie verlost me van die vieze vuile tiefuslul?” (Lodewijk Asscher cs)

“Pijnlijk treffend” (Sylvana Simons)

네덜란드 매체 프론탈 나크트(Frontaal Naakt)에 따르면, 네덜란드 라 (MT News)

“Echt intelligente mensen zoals Peter Breedveld.” (Candy Dulfer)

“De Kanye West van de Nederlandse journalistiek.” (Aicha Qandisha)

“Vieze gore domme shit” (Tofik Dibi)

“Ik denk dat de geschiedenis zal uitmaken dat Peter Breedveld de Multatuli van deze tijd is.” (Esther Gasseling)

“Nu weet ik het zeker. Jij bent de antichrist.” (Sylvia Witteman)

“Ik ben dol op Peter. Peter moet blijven.” (Sheila Sitalsing)

“Ik vind hem vaak te heftig” (Hans Laroes)

“Schrijver bij wie iedereen verbleekt, weergaloos, dodelijk eerlijk. Om in je broek te piesen, zo grappig. Perfecte billen.” (Hassnae Bouazza)

“Scherpe confrontatie, zelfs als die soms over grenzen van smaak heen gaat, is een essentieel onderdeel van een gezonde democratie.” (Lousewies van der Laan)

“Ik moet enorm lachen om alles wat Peter Breedveld roept.” (Naeeda Aurangzeb)

“We kunnen niet zonder jouw geluid in dit land” (Petra Stienen)

“De scherpste online columnist van Nederland” (Francisco van Jole)

“Elk woord van jou is gemeen, dat hoort bij de provocateur en de polemist, nietsontziendheid is een vak” (Nausicaa Marbe)

“Als Peter Breedveld zich kwaad maakt, dan wordt het internet weer een stukje mooier. Wat kan die gast schrijven.” (Hollandse Hufters)

“De kritische en vlijmscherpe blogger Peter Breedveld” (Joop.nl)

“Frontaal Naakt, waar het verzet tegen moslimhaat bijna altijd in libertijnse vorm wordt gegoten.” (Hans Beerekamp – NRC Handelsblad)

“De grootste lul van Nederland” (GeenStijl)

“Verder vermaak ik mij prima bij Peter Breedveld. Een groot schrijver.” (Bert Brussen)

“Landverrader” (Ehsan Jami)

“You are an icon!” (Dunya Henya)

“De mooie stukken van Peter Breedveld, die op Frontaal Naakt tegen de maatschappelijke stroom in zwemt.” (Sargasso)

‘De website Frontaal Naakt is een toonbeeld van smaak en intellect.’ (Elsevier weekblad)

“Frontaal Gestoord ben je!” (Frits ‘bonnetje’ Huffnagel)

“Jouw blogs maken hongerig Peter. Leeshonger, eethonger, sekshonger, geweldhonger, ik heb het allemaal gekregen na het lezen van Frontaal Naakt.” (Joyce Brekelmans)

‘Fucking goed geschreven en met de vinger op de zere plek van het multicultidebat.’ (jury Dutch Bloggies 2009)

Frontaal Naakt is een buitengewoon intelligent en kunstig geschreven, even confronterend als origineel weblog waar ook de reacties en discussies er vaak toe doen.’ (jury Dutch Bloggies 2008)

‘Intellectuele stukken die mooi zijn geschreven; confronterend, fel en scherp.’ (Revu)

‘Extreem-rechtse website’ (NRC Handelsblad)

‘De meeste Nederlanders zijn van buitengewoon beschaafde huize, uitzonderingen als Peter Breedveld daargelaten.’ (Anil Ramdas)

‘Peter Breedveld verrast!’ (Nederlandse Moslim Omroep)

‘Breedveld is voor de duvel nog niet bang’ (Jeroen Mirck)

‘Nog een geluk dat er iemand bestaat als Peter Breedveld.’ (Max J. Molovich)

‘Godskolere, ik heb me toch over je gedróómd! Schandalig gewoon.’ (Laurence Blik)

 

pbgif (88k image)
 

 

(Advertentie)
 

 

pbgif (88k image)
 

LINKS

 

 

RSS RSS