Home » Archief » Hoe Domrechts (onder andere Esther Voet) weer probeert mij kapot te maken + update


[02.05.2017]

Hoe Domrechts (onder andere Esther Voet) weer probeert mij kapot te maken + update

Peter Breedveld


Illustratie: Utamaro Kitagawa

Ik wil u iets laten zien, om te tonen hoe Domrechts probeert andersdenkenden kapot te maken, in dit geval dus mij.

De laatste dagen verschijnt er steeds een ‘Robert Duvall’ in mijn Twitter-tijdlijn. Hij heeft op het moment van dit schrijven twee volgers: Ans Aarsema, de obsessieve stalktroll, en Esther Voet, de racistische haat-troll.

Robert Duvall probeert wanhopig mijn aandacht te trekken door te verwijzen naar een Twitter-account genaamd ‘Jodenlijst‘, dat hij ’toevallig’ heeft ontdekt. Daarop het begin van een lijst van Joden om te haten: Esther Voet, Ronny Naftaniel, Kustaw Bessems en ook Laurence Blik en Lodewijk Asscher.

Identiteitsdiefstal

Het account ‘Jodenlijst’ is aangemaakt op 29 november 2012 en heeft één volger: ‘De Onderzoeker’ wiens Twitter-handle ‘@Buitenveldert’ is. Die is maar korte tijd weinig actief geweest. 29 november 2012 is bijna precies een maand voordat het nepaccount opdook waarmee Carel Brendel, weekblad Elsevier en de rest van Domrechts trachtte mij te framen als stalkende, identiteitsdiefstal plegende Jodenhater (Wierd Duk verwijst er nog weleens heel slinks naar). Maar ‘@Jodenlijst’ heeft alleen op 29 november 2012 een aantal tweets geplaatst. Blijkbaar vond hij de media-aandacht voor de extreemrechtse site Altrechts.com, die ook een ‘Jodenlijst’ bijhoudt (ik sta op die site in een lijst van landverraders als ‘filosemiet’) een mooie aanleiding om er weer eens een tweetje uit te gooien, gericht aan CIDI-directeur Hannah Luden.

Typisch dat die tweet, waar Luden niet op heeft gereageerd, meteen wordt opgepikt door ‘Robert Duvall’, die zijn account nog maar net heeft aangemaakt.

Op Duvall reageren meteen Aarsema en een mevrouw die zich KayoticKitchen noemt en die ook al jaren nogal gepreoccupeerd is met mijn persoontje. Hé, zegt Aarsema, die lijst vertoont veel overeenkomsten met de lijst die de antisemiet Breedveld heeft opgesteld. Dat vindt KayoticKitchen nou ook. Ze blijven dit puntje een paar keer drukken (voor de domoren die alles uitgespeld moeten hebben: ik heb geen lijst met Joden of wat dan ook. Ik maak elk jaareinde wel lijstjes met mijn favoriete films, CD’s, strips en TV-series).

Boze burger

Duvall verzekert een boze burger dat het account ‘@Jodenlijst’ niet van ‘islamitisch tuig’ komt. ‘Het betreft een blanke Hollander’ zegt hij. Hoe hij dit zo zeker weet, legt hij niet uit. Ik dacht: ‘Nu komt het, nu krijg ik de schuld’. Aarsema en KayoticKitchen wrijven zich ook al in hun handjes. Ik kon Carel Brendel bij wijze van spreken alweer driftig horen tikken.

Maar nee, Duvall weet óók dat ik niet achter het account zit. Daar worden Aarsema en KayoticKitchen een beetje pissig van. Maar Voet valt Duvall bij. Zij weet dat het account van Jeroen de Kreek is, de geflipte advocaat. Hoe zij nou weer aan díe wijsheid komt, wordt wederom niet verklaard. Maar ze meldt er nog wel even bij dat ik net zo abject ben als De Kreek, alleen ben ik volgens haar te slim om een Jodenlijst aan te maken.

Nou, ik geloof niet dat Jeroen de Kreek achter het account zit. Die man gooit zijn antisemitische gebazel gewoon onder eigen naam de ether in. Waarom zou hij zich nu opeens achter een virtueel mombakkes verschuilen? Bovendien is dit zijn stijl niet.

Foute grap

Nee, ik denk dat dezelfde types achter dit account zitten die achter dat andere nepaccount zitten waarmee Domrechts me eind 2012, begin 2013 probeerden te framen. Er is toen niks mee gedaan, maar omdat het maar niet wil lukken me weg te krijgen met het getroll van Aarsema, Voet heeft ook al een groot aantal mislukte pogingen op haar naam staan (de laatste dateert alweer van vorig jaar zomer), proberen ze het nog maar een keer op deze manier.

Baat het niet, dan is er altijd nog een paar keer rondgepompt dat ik antisemiet ben, dat ik een Jodenlijst bijhoud en dat ik net zo abject ben als Jeroen de Kreek. Dat ik alleen maar geen Jodenlijst bijhoud omdat ik daar te slim voor ben, maar anders zou ik het zeker gedaan hebben.

Dat is hoe het werkt.

Ene Robert Jean Konrad heeft een foute grap gemaakt over Wilders en een Buk-raket. Daar krijg ik ook al de schuld van. Ik vind het geen leuke grap, maar GeenStijl-redacteur Bart Nijman moest er zijn mond maar over houden, die maakte in 2015 precies dezelfde grap, maar dan met Hamas in plaats van een Bukraket. Die moest van hem een aanslag plegen op de Israëlische deelnemers aan het Eurovisie Songfestival.

Maar dat vond niemand erg. Nijman heeft de tweet wel verwijderd.

Update: verschillende mensen, inclusief Jeroen de Kreek zelf, hebben me erop gewezen dat @Jodenlijst wel degelijk De Kreek is. De Kreek benadrukt er wel bij dat hij géén antisemiet is. I stand corrected. Doet uiteraard niets af aan de essentie van dit stuk en het maakt de pogingen van Domrechts des te erger, om me er desondanks toch weer van te beschuldigen achter dat account te zitten.

Mij financieel steunen kan nu ook op Patreon!

Is het Vrije Woord u écht lief? Help me dan met een financiële bijdrage. Deze website wordt elke dag bedreigd door de virtuele knokploegen van Domrechts, malafide Nederlandse journalisten en zelfs door de vicepremier. Steun Frontaal Naakt. Doneer aan de enige dwarsdenkende, onafhankelijke site van Nederland. Stort wat u missen kunt op rekeningnummer NL59 RABO 0393 4449 61 (N.P. Breedveld, Rabobank Rijswijk), SWIFT BIC RABONL2U o.v.v. ‘Frontaal Naakt’. Lees hier waarom dat niet met PayPal kan. Nog liever heb ik dat u op Frontaal Naakt adverteert of mij inhuurt. Mail mij.

Peter Breedveld, 02.05.2017 @ 13:09

[Home]
 

22 Reacties

op 02 05 2017 at 13:53 schreef GeenGenie:

Het behoeft geen genie om te zien dat de site en het bijbehorende Twitter-account door J. de Kreek zijn gemaakt. Onderaan de website Jodenlijst.nl staat nota bene:

“Aangeboden door Goede Media™. Made by Jeroen de Kreek™.”

op 02 05 2017 at 15:36 schreef MNb:

Liegen dat het gedrukt staat kan ook van toepassing zijn op internet ….

op 02 05 2017 at 18:01 schreef ikzelf:

“Liegen dat het gedrukt staat kan ook van toepassing zijn op internet ….”

Maar daar hoef je dan weer geen genie voor te zijn…

op 02 05 2017 at 19:13 schreef GeenGenie:

Ja, ’t zou kunnen dat iemand anders de website heeft opgezet en er “made by Jeroen de Kreek” bijgeschreven heeft als bliksemafleider. Toegegeven, vaak zijn vergezochte complottheorieën de kortste weg naar de waarheid, maar in dit specifieke geval zou ’t ook daadwerkelijk kunnen zijn dat de website door J. de is gemaakt, mede aangezien op de site de Holocaust wordt ontkend (waar J. de Kreek voor veroordeeld is) en de site geschreven is in ‘juridische Nederlands’ met verwijzingen naar wetten e.d. (J. De Kreek is jurist).

op 02 05 2017 at 19:41 schreef Chakir:

Waar is mr Robot als je hem nodig hebt?

op 03 05 2017 at 11:22 schreef Gerard:

Mooi dat het hen weer niet gelukt is je te framen.

op 03 05 2017 at 16:06 schreef Pulpman:

Ik zou stoppen met aandacht te schenken aan die grappenmakers die jou targeten. Doe waar je goed in bent.

op 03 05 2017 at 16:15 schreef Peter:

Hoor ik vaker en ik vind het nogal makkelijk gezegd. Ik zou er helemaal geen aandacht aan besteden als politici en kwaliteitsjournalisten er niet zo graag mee aan de haal gingen en ik vervolgens weer aan allerlei mensen moet gaan uitleggen dat ik niks verkeerd heb gedaan.

op 03 05 2017 at 17:22 schreef Muurbloem:

Vooral doorgaan. Dit is gewoon pesten op infantiel niveau maar in juridische zin gaat het richting smaad.
Of het zin heeft energie te stoppen in de juridische weg weet ik niet, maar laat de vuiligheid alsjeblieft zien.

op 04 05 2017 at 01:07 schreef Sasha Berkman:

Hoe kan het bestaan dat zo’n Aarsema gewoon vrij rond kan lopen?

op 04 05 2017 at 11:00 schreef Martijn:

En in the process mijn jeugdherinnering van Hofman/Aarsema en hun koekepanfluit te verzieken?

op 04 05 2017 at 17:00 schreef babs:

Mensen als Bennink komen in principe overal mee weg, omdat ze zo typisch Hollands zijn, wit, lomp, veel bier, overal vriendjes van vriendjes. (Zo vermoed ik dat hij er door een vriendje bij TwitterNL erop is gewezen dat zijn stalkaccount geen stalkaccount meer is als hij na elke tweet over PB een willekeurig krantenartikel retweet. Kijk maar, dat doet hij en sinds hij dat doet is hij niet meer geschorst.)

Toch kan het een keer mis gaan als ze op een gegeven moment de verkeerde irriteren. Dat is nu kennelijk met GS aan het gebeuren. Talloze slachtoffers kregen niks gedaan, maar nu slopen 3 dames binnen een week die site. Good for them natuurlijk, maar bizar te zien hoe weinig er 15 jaar lang gebeurt en hoe snel het dan opeens gaat.

op 04 05 2017 at 17:47 schreef Chris:

Mwah, niets mis met veel bier, babs. Bovendien vond ik B. Nijmans verweer vrij sterk, eerder vandaag, op hun site. De hetze is wel mooi, ben ik helemaal met je eens. De polarisatie is schrijnend.

Het lijkt mij persoonlijk het beste als menigeen maar eens stopt met dat duffe medium genaamd Twitter.

“Die 3 dames” hebben verrekte goed geschreven, maar het is gewoon “kamp tegen kamp”. Niemand gaat elkaar overtuigen.

op 04 05 2017 at 21:00 schreef Dennis:

Of Rosanne Hertzberger de site daadwerkelijk sloopt valt nog te bezien. Al vind ik het wel komisch hoe zij schijnbaar meer mensen in het roze kamp op de kast krijgt dan wie dan ook in de voorbije 12 jaar.

En verder alles wat Chris hierboven zegt.

op 05 05 2017 at 00:58 schreef Murat:

Rosanne Herzberger is die tr*t die vond dat we het over NOG meer islam en islamisering moesten hebben (zoek maar op, een NRC stuk van haar voor de verkiezingen).

En nu piepen over seksisme. Hypocriet mens.

Racisme, PRIMA! Seksisme, HO!

op 05 05 2017 at 00:58 schreef Peter:

Wat vind je zo sterk aan Nijmans verweer, Chris?

op 05 05 2017 at 08:33 schreef Pyt van der Galiën:

Nadat Hertzberger GS gesloopt heeft, gaan we wel weer ruzie maken over de rest, lijkt mij. Vooropgesteld natuurlijk dat het haar lukt. Of ze al dan niet hypocriet is, interesseert me niet zoveel. Soms sluit je bondgenootschappen met mensen die je liever niet op de koffie ziet verschijnen.

Niemand gaat elkaar overtuigen. Het gaat er niet om iemand te overtuigen, het gaat erom een racistische en seksistische haatsite te slopen.

op 05 05 2017 at 09:15 schreef babs:

Waarschijnlijk iets met dat niemand gedwongen wordt geenstijl te lezen en iets dat zonder adverteerders de vrijheid sterft ofzo.

Volledig het punt missend, dat geenstijl ook mensen kapot maakt die de hele site niet eens kennen en dat FN dan zeker zo veel recht op adverteerders zou hebben.

op 05 05 2017 at 10:19 schreef Welmut:

Ja idd Murat. Hele rare gang van zaken ineens. Dat dumpertreeten is naar mijn mening ook nog eens het leukste van die hele site. Waarom een jolig puberaal programma opeens de doorslag heeft is mij een raadsel. Kan je nu ook elke hiphop site boycotten. Of de playboy. Of FHM. Ik snap hier niks van. En Rosanne is idd zelf zo xenofoob als de neten en veel van haar stukjes zouden niet misstaan op GeenStijl (behalve dat ze misschien wat netter taalgebruik hebben).

op 05 05 2017 at 12:23 schreef Martijn:

Zeg, heeft GS ook dealtjes met Cloudflare?
http://www.salon.com/2017/05/05/how-one-major-internet-company-helps-serve-up-hate-on-the-web_partner

op 05 05 2017 at 19:39 schreef Chakir:

“Nadat Hertzberger GS gesloopt heeft, gaan we wel weer ruzie maken over de rest, lijkt mij. Vooropgesteld natuurlijk dat het haar lukt. Of ze al dan niet hypocriet is, interesseert me niet zoveel. Soms sluit je bondgenootschappen met mensen die je liever niet op de koffie ziet verschijnen.”
Pragmatische insteek. Mooi a la the good, the bad and the ugly, maar voor mij staat t als een paal boven water dat de terreur alive and kicking blijft, zolang je die tyfusbende GS niet integraal aanpakt. En dan is mevrouw H niet t het lichtend voorbeeld als onze dappere voorvechtster

op 05 05 2017 at 21:30 schreef MNb:

Nee, maar het is altijd prettig als ze met elkaar op de virtuele vuist gaan ipv eensgezind op te trekken.

Nieuwe reactie
Naam:
E-mail:
Homepage:
  Afbeelding invoegen
 

 


Home

Archief

 

STEUN FRONTAAL NAAKT MET EEN TIKKIE!

 

 

OF VIA PATREON!

 

 

Let op: Toelating van reacties en publicatie van opiniestukken van anderen dan de hoofdredacteur zelf betekenen geenszins dat hij het met de inhoud ervan eens is.

 

pbgif (88k image)
 

MEEST GELEZEN IN JUNI

O Aso’s in de trein

O Waarom zijn christenen van die hardvochtige klootzakken?

O Huub Stapel is een klootzak

O Het gilde van het bruine gajes

O Lampies ontdekken: extreemrechts is best linke soep

O Mag geen omvolking zeggen

O Harde stukjes poep

O Niet zien is geloven

O Wilders: domme lul of geniale schurk?

O Ook Jezus was een harteloze bullebak

 

MEEST GELEZEN EVER

O Caroline van der Plas, dwangmatige leugenmachine

O Caroline van der Plas is de Nederlandse Donald Trump

O YouPorn

O Iedereen haat Sander Schimmelpenninck omdat hij écht onafhankelijk is

O Wierd Duk de pro-Russische complotdenker

O Domme Lul

O Frans Timmermans kan het einde van de domrechtse ijstijd zijn

O Wierd Duk en Jan Dijkgraaf, hoeders van het fatsoen

O De koning van het uittrekken van de damesslip

O Haatoma

 

pbgif (88k image)
 

CONTACT
Stuur uw loftuitingen en steunbetuigingen naar Frontaal Naakt.

 

NIEUWSBRIEF
Ontvang gratis de Frontaal Naakt nieuwsbrief.

 

pbgif (88k image)
 

BLURBS
“How does it feel to be famous, Peter?” (David Bowie)

“Tegenover de enorme hoeveelheid onnozelaars in de Nederlandse journalistiek, die zelfs overduidelijke schertsfiguren als Sywert, Baudet en Duk pas ver in blessuretijd op waarde wisten te schatten, staat een klein groepje van ondergewaardeerde woestijnroepers. Met Peter op 1.” (Sander Schimmelpenninck)

“Frontaal Naakt dient een publiek belang” (mr. P.L.C.M. Ficq, politierechter)

“Peter schrijft hartstochtelijk, natuurlijk beargumenteerd, maar zijn stijl volgt het ritme van zijn hart.” (Hafid Bouazza).

“Ik vind dat je beter schrijft dan Hitler” (Ionica Smeets)

“Peter is soms een beetje intens en zo maar hij kan wél echt goed schrijven.” (Özcan Akyol)

“Jij levert toch wel het bewijs dat prachtige columns ook op weblogs (en niet alleen in de oude media) verschijnen.” (Femke Halsema)

“Literaire Spartacus” (André Holterman)

“Wie verlost me van die vieze vuile tiefuslul?” (Lodewijk Asscher cs)

“Pijnlijk treffend” (Sylvana Simons)

네덜란드 매체 프론탈 나크트(Frontaal Naakt)에 따르면, 네덜란드 라 (MT News)

“Echt intelligente mensen zoals Peter Breedveld.” (Candy Dulfer)

“De Kanye West van de Nederlandse journalistiek.” (Aicha Qandisha)

“Vieze gore domme shit” (Tofik Dibi)

“Ik denk dat de geschiedenis zal uitmaken dat Peter Breedveld de Multatuli van deze tijd is.” (Esther Gasseling)

“Nu weet ik het zeker. Jij bent de antichrist.” (Sylvia Witteman)

“Ik ben dol op Peter. Peter moet blijven.” (Sheila Sitalsing)

“Ik vind hem vaak te heftig” (Hans Laroes)

“Schrijver bij wie iedereen verbleekt, weergaloos, dodelijk eerlijk. Om in je broek te piesen, zo grappig. Perfecte billen.” (Hassnae Bouazza)

“Scherpe confrontatie, zelfs als die soms over grenzen van smaak heen gaat, is een essentieel onderdeel van een gezonde democratie.” (Lousewies van der Laan)

“Ik moet enorm lachen om alles wat Peter Breedveld roept.” (Naeeda Aurangzeb)

“We kunnen niet zonder jouw geluid in dit land” (Petra Stienen)

“De scherpste online columnist van Nederland” (Francisco van Jole)

“Elk woord van jou is gemeen, dat hoort bij de provocateur en de polemist, nietsontziendheid is een vak” (Nausicaa Marbe)

“Als Peter Breedveld zich kwaad maakt, dan wordt het internet weer een stukje mooier. Wat kan die gast schrijven.” (Hollandse Hufters)

“De kritische en vlijmscherpe blogger Peter Breedveld” (Joop.nl)

“Frontaal Naakt, waar het verzet tegen moslimhaat bijna altijd in libertijnse vorm wordt gegoten.” (Hans Beerekamp – NRC Handelsblad)

“De grootste lul van Nederland” (GeenStijl)

“Verder vermaak ik mij prima bij Peter Breedveld. Een groot schrijver.” (Bert Brussen)

“Landverrader” (Ehsan Jami)

“You are an icon!” (Dunya Henya)

“De mooie stukken van Peter Breedveld, die op Frontaal Naakt tegen de maatschappelijke stroom in zwemt.” (Sargasso)

‘De website Frontaal Naakt is een toonbeeld van smaak en intellect.’ (Elsevier weekblad)

“Frontaal Gestoord ben je!” (Frits ‘bonnetje’ Huffnagel)

“Jouw blogs maken hongerig Peter. Leeshonger, eethonger, sekshonger, geweldhonger, ik heb het allemaal gekregen na het lezen van Frontaal Naakt.” (Joyce Brekelmans)

‘Fucking goed geschreven en met de vinger op de zere plek van het multicultidebat.’ (jury Dutch Bloggies 2009)

Frontaal Naakt is een buitengewoon intelligent en kunstig geschreven, even confronterend als origineel weblog waar ook de reacties en discussies er vaak toe doen.’ (jury Dutch Bloggies 2008)

‘Intellectuele stukken die mooi zijn geschreven; confronterend, fel en scherp.’ (Revu)

‘Extreem-rechtse website’ (NRC Handelsblad)

‘De meeste Nederlanders zijn van buitengewoon beschaafde huize, uitzonderingen als Peter Breedveld daargelaten.’ (Anil Ramdas)

‘Peter Breedveld verrast!’ (Nederlandse Moslim Omroep)

‘Breedveld is voor de duvel nog niet bang’ (Jeroen Mirck)

‘Nog een geluk dat er iemand bestaat als Peter Breedveld.’ (Max J. Molovich)

‘Godskolere, ik heb me toch over je gedróómd! Schandalig gewoon.’ (Laurence Blik)

 

pbgif (88k image)
 

 

(Advertentie)
 

 

pbgif (88k image)
 

LINKS

 

 

RSS RSS