Home » Archief » Jongens van Jan de Witt


[31.03.2015]

Jongens van Jan de Witt

Peter Breedveld

pas4

Binnenkort verschijnt, als ik me niet vergis, een nieuwe editie van de antisemitismemonitor van het CIDI. Vorig jaar verraste die doordat er een sneer van GeenStijl-redacteur Bart Nijman, een bondgenoot van het CIDI, over de ‘Jodenstreken‘ van PvdA’er Robert Baruch in de lijst van antisemitische incidenten was opgenomen.

Ik denk dat dit jaar wat voorspelbaarder wordt. Vanwege het Israëlische offensief tegen Gaza is er weer veel op Joden gescholden dus dat wordt een lithanie over uit de Arabische wereld overgewaaid antisemitisme, zeg maar een samenvatting van de tweets van CIDI-directeur Esther Voet.

Liefde voor Joden

Nijmans reactie op zijn vermelding in de monitor, een stukje vol virulent antisemitisch gescheld en geintjes over ‘douchen’ en ‘kampen’ en dergelijke, zullen we er waarschijnlijk niet tegenkomen. Gebbetjes als deze bijdrage aan het debat van Frank Folkerts en Ed Borburgh zullen evenmin in de monitor zijn opgenomen, terwijl ik het afgelopen jaar al heel wat van dit soort intellectuele pareltjes langs heb zien komen op de asociale media.

Gewoon onder eigen naam oproepen om, gebruikmakend van dezelfde voorzieningen waarmee zeventig jaar geleden zes miljoen Joden werden vermoord, nu alle moslims af te maken, ‘welke leeftijd dan ook’ en of Hitler alsjeblieft terug kan komen ‘fore the islam’. Misschien is Ed vandaag wel bij u thuis om een muurtje te stucen, hebt u wat om over te kletsen.

Domrechts en zijn zelfverklaarde, amechtig beleden liefde voor de Joden – een borreltje teveel, een woede-aanval over een verkeerde besteding van “mijn belastingcenten” en iedereen kan zien wat zich achter dat slechtzittende masker schuilhoudt. Adolf Hitler moet weer terugkomen, de treinen moeten weer rijden: moslimhaat is gesublimeerde Jodenhaat. Maar zolang het maar Hollandsche jongens van Jan de Witt zijn, zal het ’t CIDI aan de reet roesten. Een paar jaar geleden wees ik Ronny Naftaniel, toen nog directeur van het CIDI, op een antisemitische tirade van onderzoeksjournalist Peter Siebelt over bolsjewistische Joden en die wuifde dat weg met de mededeling dat hij zeker wist dat Siebelt de term antisemiet niet als ‘eretitel’ beschouwt.

Terugkerend antisemitisme

Op die manier hou je het beeld in stand dat alle antisemitisme voor rekening komt van de moslims, de Arabieren, de Ander. Dat kun je ook steeds op The Post Online lezen, dat het ‘islamitisch antisemitisme’ niet meer uit te roeien is, en ’terug is van weggeweest‘ (vanwege de moslims, uiteraard) en dat soort onzin meer. Vanwege de moslims schijnen docenten de Holocaust niet meer te durven behandelen tijdens de geschiedenisles en iedereen spreekt er schande van, maar Frank Folkerts en Ed Borburgh lijken evenmin erg te hebben geprofiteerd van Holocaustles.

Bart Schut, heeft die geprofiteerd van Holocaustles? Die man is inmiddels een van de boegbeelden van Domrechts, of ‘realistisch rechts’, zoals het gajes zichzelf prefereert te noemen, en is regelmatig op televisie om te waarschuwen tegen moslims en tegen het ‘opkomende antisemitisme’. O, dat opkomende antisemitisme, dat terugkerende antisemitisme. Dat Joden zich niet meer veilig voelen op straat, dat je verborgen moet houden dat je Jood bent.

Gewoon gezellig

Ja, erg hè, Bart Schut? Alleen ga je zelf ook apestront zodra een Jood een mening verkondigt die je niet bevalt: “EEN JOOD! HET IS EEN JOOD!

(Sowieso een bizar trekje van Domrechts, om van IEDEREEN uit te zoeken of die Joods is. Jan Bennink, in zijn vermomming als Ans Aarsema, is er de exponent van.)

De Jood in kwestie, Rebecca van Putten, kreeg nul op het rekest bij CIDI toen ze het virulente antisemitisme van Schut aankaartte. Niet raar, want de huidige directeur, Esther Voet, deed gewoon gezellig met Schut mee door Van Putten tot twee keer toe te vragen of ze nog weleens naar sjoel ging. Schut zelf verdedigt zich door Van Putten te verwijten dat ze haar Joodse afkomst ter sprake had gebracht (waar overigens niks van waar is).

O wauw, het is dus inderdaad zo dat je in Nederland maar beter geheim kunt houden dat je Jood bent. In 2015! Anders komt het CIDI achter je aan!

Overigens komt het leeuwendeel van het racisme, antisemitisme en de homohaat nog steeds voor rekening van de jongens en meisjes van Jan de Witt.

En o ja, gisteren was Flip Dewinter te gast bij Pauw. Om te vertellen wat een toffe peer Bashar Assad is. Raar land is dit geworden.

Wees een échte Charlie en steun het jubilerende (tien jaar!) Frontaal Naakt. Doneer aan de enige dwarsdenkende, onafhankelijke site van Nederland. Stort wat u missen kunt op rekeningnummer NL59 RABO 0393 4449 61 (N.P. Breedveld, Rabobank Rijswijk), SWIFT BIC RABONL2U o.v.v. ‘Frontaal Naakt’. Lees hier waarom dat niet met PayPal kan. Nog liever heb ik dat u op Frontaal Naakt adverteert of mij inhuurt. Mail mij.

Peter Breedveld, 31.03.2015 @ 07:17

[Home]
 

10 Reacties

op 31 03 2015 at 10:48 schreef MNb:

“Flip Dewinter te gast bij Pauw.”
Hier heb ik geen woorden voor.

op 31 03 2015 at 14:50 schreef Ralph van der Geest:

Die nazi uit België kwam bij ‘de maatschappelijk betrokken VARA’ – overigens niet voor de eerste keer – omdat ‘we’ zoals Halbe Zijlstra van de ‘PVV met leden zei’ dat we wat liever moeten zijn voor onze ‘sons of bitches’ (‘our son of a bitch’ zoals FDR al in ’39 zei over Somoza van Nicaraqua). Die ‘wijsheid’ moet aan de man gebracht worden.
De 4 jarige Adi Hudea die dankzij één van die regimes waar we van Zijlstra voor moeten klappen een camera voor een geweer aanzag en zich overgaf…die is niet belangrijk voor het gajes Jeroen Pauw, zijn redactie alsook PvdA’er Martijn van Dam die met de ‘bezorgde’SS-verheerlijker ‘in gesprek was omdat je hun zorgen serieus moet nemen en ze erbij moet betrekken.’ Maar het gaf wel een onthutsend inkijkje in de staat van verrotting van dit land waar ook een OM – officier er niet over peinsde zijn bek open te trekken in protest tegen de aanwezigheid van die SS-verheerlijker belangrijk als ie zijn eigen gezwatel blijkbaar vond.

op 01 04 2015 at 15:24 schreef WARZAZAT:

Als we de Moslims en de Christenen, die ook joden zijn, nepjoden dan, niet mee tellen dan zijn er iets van 15 miljoen joden op aarde….wat is dan zo erg als hun identiteit en cultuur niet meer bestaan wat niet erg is met andere culturen en volkeren als de Indianen, Berbers, Koerden, Tibetianen, Sjieten!!??…i don’t get it.

op 01 04 2015 at 16:14 schreef Thomas E:

De Duitsers hebben in 40-45 hun best gedaan, WARZAZAT. Zou jij het karwei eigenlijk willen afmaken? Gezellig type ben jij.

Trouwens, je raaskalt. Christenen zijn geen nepjoden en de Berberse, Koerdische en Tibettaanse cultuur cq culturen bestaat/bestaan nog steeds.

op 01 04 2015 at 16:36 schreef WARZAZAT:

Hoezo zijn christenen geen ‘nep’joden?!

Als je me dat kan uitleggen dan gaan we verder met de rest van je reactie.

op 01 04 2015 at 16:39 schreef babs:

Warza is zat.

op 01 04 2015 at 18:13 schreef Thomas E:

Ladder!

op 01 04 2015 at 19:36 schreef Egbert:

Terug naar het onderwerp: onzuivere beschuldigingen van anti-Semitisme.
Hier CIDI criteria. Bijvoorbeeld:
“Gezegd dat wat Israel doet Holocaust/genocide is, of Gaza ‘getto’/’concentratiekamp’?” antwoord is JA -> anti-Semiet.

Maar, per wat Peter beschrijft, ben je pro-Israel of domrechts: dan niet.

op 01 04 2015 at 23:40 schreef Jeroen S. van den Heuvel:

@egbert ik kan al die vragen met nee beantwoorden en toch ben ik al een paar jaar 1 vd ergste antisemieten die er rondlopen.

op 04 04 2015 at 09:10 schreef WARZAZAT:

@babs:

Helemaal niet….begin met uitleggen want ik kan naamelijk geen verschillen zien tussen al die Abrahamieten….ik weet wel dat een Hindoe geen moslim is en dat een boedhist geen christen is maar een jood, christen en moslims?!

Ze geloven in een enkele god en dode profeten die boeken van hem kregen en ze maken elkaar af om dezelfde zandbak.

Nieuwe reactie
Naam:
E-mail:
Homepage:
  Afbeelding invoegen
 

 


Home

Archief

 

STEUN FRONTAAL NAAKT MET EEN TIKKIE!

 

 

OF VIA PATREON!

 

 

Let op: Toelating van reacties en publicatie van opiniestukken van anderen dan de hoofdredacteur zelf betekenen geenszins dat hij het met de inhoud ervan eens is.

 

pbgif (88k image)
 

MEEST GELEZEN IN 2024

O Richard K., martelaar van de Afgehaakten

O Liever Wilders dan Yesilgöz

O De aangifte van Wilders is een greep naar de macht over onze taal

O Hoe Albert Heijn constant probeert ons te bestelen

O Domheid is een kanker en we zitten nu in stadium 4

O Het terloopse nazisme van Caroline van der Plas

O Kankerhomo

O Harde Por

O Vrij Nederland: Peter Breedveld had toch weer gelijk

O Zijn onze universiteiten antisemitische Hamasbolwerken?

 

MEEST GELEZEN EVER

O Caroline van der Plas, dwangmatige leugenmachine

O Caroline van der Plas is de Nederlandse Donald Trump

O YouPorn

O Iedereen haat Sander Schimmelpenninck omdat hij écht onafhankelijk is

O Wierd Duk de pro-Russische complotdenker

O Domme Lul

O Frans Timmermans kan het einde van de domrechtse ijstijd zijn

O Wierd Duk en Jan Dijkgraaf, hoeders van het fatsoen

O De koning van het uittrekken van de damesslip

O Haatoma

 

pbgif (88k image)
 

CONTACT
Stuur uw loftuitingen en steunbetuigingen naar Frontaal Naakt.

 

NIEUWSBRIEF
Ontvang gratis de Frontaal Naakt nieuwsbrief.

 

pbgif (88k image)
 

BLURBS
“How does it feel to be famous, Peter?” (David Bowie)

“Tegenover de enorme hoeveelheid onnozelaars in de Nederlandse journalistiek, die zelfs overduidelijke schertsfiguren als Sywert, Baudet en Duk pas ver in blessuretijd op waarde wisten te schatten, staat een klein groepje van ondergewaardeerde woestijnroepers. Met Peter op 1.” (Sander Schimmelpenninck)

“Frontaal Naakt dient een publiek belang” (mr. P.L.C.M. Ficq, politierechter)

“Peter schrijft hartstochtelijk, natuurlijk beargumenteerd, maar zijn stijl volgt het ritme van zijn hart.” (Hafid Bouazza).

“Ik vind dat je beter schrijft dan Hitler” (Ionica Smeets)

“Peter is soms een beetje intens en zo maar hij kan wél echt goed schrijven.” (Özcan Akyol)

“Jij levert toch wel het bewijs dat prachtige columns ook op weblogs (en niet alleen in de oude media) verschijnen.” (Femke Halsema)

“Literaire Spartacus” (André Holterman)

“Wie verlost me van die vieze vuile tiefuslul?” (Lodewijk Asscher cs)

“Pijnlijk treffend” (Sylvana Simons)

네덜란드 매체 프론탈 나크트(Frontaal Naakt)에 따르면, 네덜란드 라 (MT News)

“Echt intelligente mensen zoals Peter Breedveld.” (Candy Dulfer)

“De Kanye West van de Nederlandse journalistiek.” (Aicha Qandisha)

“Vieze gore domme shit” (Tofik Dibi)

“Ik denk dat de geschiedenis zal uitmaken dat Peter Breedveld de Multatuli van deze tijd is.” (Esther Gasseling)

“Nu weet ik het zeker. Jij bent de antichrist.” (Sylvia Witteman)

“Ik ben dol op Peter. Peter moet blijven.” (Sheila Sitalsing)

“Ik vind hem vaak te heftig” (Hans Laroes)

“Schrijver bij wie iedereen verbleekt, weergaloos, dodelijk eerlijk. Om in je broek te piesen, zo grappig. Perfecte billen.” (Hassnae Bouazza)

“Scherpe confrontatie, zelfs als die soms over grenzen van smaak heen gaat, is een essentieel onderdeel van een gezonde democratie.” (Lousewies van der Laan)

“Ik moet enorm lachen om alles wat Peter Breedveld roept.” (Naeeda Aurangzeb)

“We kunnen niet zonder jouw geluid in dit land” (Petra Stienen)

“De scherpste online columnist van Nederland” (Francisco van Jole)

“Elk woord van jou is gemeen, dat hoort bij de provocateur en de polemist, nietsontziendheid is een vak” (Nausicaa Marbe)

“Als Peter Breedveld zich kwaad maakt, dan wordt het internet weer een stukje mooier. Wat kan die gast schrijven.” (Hollandse Hufters)

“De kritische en vlijmscherpe blogger Peter Breedveld” (Joop.nl)

“Frontaal Naakt, waar het verzet tegen moslimhaat bijna altijd in libertijnse vorm wordt gegoten.” (Hans Beerekamp – NRC Handelsblad)

“De grootste lul van Nederland” (GeenStijl)

“Verder vermaak ik mij prima bij Peter Breedveld. Een groot schrijver.” (Bert Brussen)

“Landverrader” (Ehsan Jami)

“You are an icon!” (Dunya Henya)

“De mooie stukken van Peter Breedveld, die op Frontaal Naakt tegen de maatschappelijke stroom in zwemt.” (Sargasso)

‘De website Frontaal Naakt is een toonbeeld van smaak en intellect.’ (Elsevier weekblad)

“Frontaal Gestoord ben je!” (Frits ‘bonnetje’ Huffnagel)

“Jouw blogs maken hongerig Peter. Leeshonger, eethonger, sekshonger, geweldhonger, ik heb het allemaal gekregen na het lezen van Frontaal Naakt.” (Joyce Brekelmans)

‘Fucking goed geschreven en met de vinger op de zere plek van het multicultidebat.’ (jury Dutch Bloggies 2009)

Frontaal Naakt is een buitengewoon intelligent en kunstig geschreven, even confronterend als origineel weblog waar ook de reacties en discussies er vaak toe doen.’ (jury Dutch Bloggies 2008)

‘Intellectuele stukken die mooi zijn geschreven; confronterend, fel en scherp.’ (Revu)

‘Extreem-rechtse website’ (NRC Handelsblad)

‘De meeste Nederlanders zijn van buitengewoon beschaafde huize, uitzonderingen als Peter Breedveld daargelaten.’ (Anil Ramdas)

‘Peter Breedveld verrast!’ (Nederlandse Moslim Omroep)

‘Breedveld is voor de duvel nog niet bang’ (Jeroen Mirck)

‘Nog een geluk dat er iemand bestaat als Peter Breedveld.’ (Max J. Molovich)

‘Godskolere, ik heb me toch over je gedróómd! Schandalig gewoon.’ (Laurence Blik)

 

pbgif (88k image)
 

 

(Advertentie)
 

 

pbgif (88k image)
 

LINKS

 

 

RSS RSS