Home » Archief » Verraadster van het Joodse ras


[12.03.2015]

Verraadster van het Joodse ras

Peter Breedveld

tos2
Illustratie: Toshio Saeki

Toen Naema Tahir (die trouwens een nieuw boek geschreven heeft, een goed boek, dus u zult er verder weinig over horen) een paar jaar geleden een mening had over Powned, werd ze eerst door die omroep zelf en daarna door de hele Telegraaf Media Groep, persbureau Novum en de PVV-aanhang, inclusief het tegenwoordig heilige boontje Arnoud van Doorn (toen nog een ordinaire, drugs-dealende dief) geïntimideerd en bedreigd met geweld.

Ze was al belaagd door Rutger van Castricum (die evenwel jammerlijk afging), maar volgens het vaderlandse journaille en de politici kon daar nog wel een schepje bovenop, met dreigementen, oproepen (van journalisten!) stenen door haar ruit te gooien en Dominique Weesie die Tahirs adres publiceerde om haar bedreigers een handje te helpen.

Geweld tegen moslims

Naast Hassnae en mijzelf was er één journalist die dit ook niet vond kunnen en er een artikel over schreef, dat was Harm Ede Botje van Vrij Nederland. Die werd toen besmeurd omdat hij de werkgever van één van Tahirs bedreigers had benaderd. Dat mocht niet van de Roze Khmer.

De rest keek weg, zoals altijd. Toen een paar weken geleden een moskee in aanbouw werd bezet door Neonazi’s, die er spandoeken met racistische leuzen ophingen, droeg dat in brede kring goedkeuring weg. Vrijwel niemand, van Nazibewonderaar Annabel Nanninga tot de zelfverklaarde linksmens Miko Flohr, zag een probleem.

Geweld tegen moslims wordt in Nederland niet als iets onwenselijks gezien. Vorige week presenteerde onderzoeker Ineke van der Valk een onthutsend rapport over geweld tegen moslims, niemand geeft een ruk. Ah joh, zal best vervelend zijn als er een varkenskop voor je deur ligt, maar hullie! zijn! veul! erger! ‘Nederland is moskee-moe‘; ‘Neo-nazi’s die een moskee bezetten? Toonbeeld van beschaving!’ Dat de moskeebezetters ook joodse graven schenden, wordt voor het gemak even vergeten.

Verkracht door een grote neger

En dan noem ik natuurlijk ook nog even JOURNALIST Robert van den Engel (hij werkt voor The Post Online, spin-off van de Stichting Veronica), die veroordeeld is wegens het terroriseren van de broer van iemand die een mening heeft die hem niet aanstaat, die Hassnae bedreigde en belaagde (‘moslimhoer’, ‘antisemietenhoer’, ‘moet verkracht worden door een grote neger’), haar stalkte op Schiphol, stiekem foto’s van haar nam en op Internet publiceerde en NIEMAND die het iets kan schelen. Nope, de media komen pas in actie als één van Van den Engels slachtoffers duidelijk laat weten niet op de foto te willen. BEDREIGING! PERSBREIDEL! BOEHOEHOEHOE!

Intimidatie en bedreiging van moslims en mensen die met moslims heulen zijn in Nederland respectabele bezigheden. Wanneer exponenten van het Gesundenes Volksempfinden oproepen om moskeeën in de hens te steken, schrijft NRC dat de moslims moeten worden aangepakt. Beter doodschieten, is de boodschap van onze premier, die Nederland kennelijk op die manier aan de raszuivere Nederlanders hoopt te kunnen teruggeven.

Dwangmatige racist

Dit alles ter inleiding van het eigenlijke onderwerp van dit stukje, de storm van verontwaardiging die columnist Rebecca van Putten oogstte met een stukje op onze zustersite Aicha Qandisha. Er zijn wat huizen en auto’s van PVV’ers beklad, er is ergens een steen door de ruit gegooid en het ganse land spreekt er schande van want een PVV-huis is geen moskee. Maar Van Putten weigert dat te veroordelen, zoals een dag eerder Rob van Kan al deed. Let wel, Van Putten roept niet op tot geweld, ze zegt alleen maar dat het niet raar is dat er eens een reactie komt op het immer toenemende geweld tegen moslims, waar niemand iets tegen doet of zelfs maar zijn afkeuring over uitspreekt.

Van Kan kreeg al wat te verduren op Twitter, maar bij Van Putten brak gisteren de hel los. Volgens Bart Schut pleit zij voor een Kristallnacht en hij haalde, dwangmatige racist die hij is, er natuurlijk Van Puttens Joodse afkomst bij, waarna Van Putten door andere onverlaten werd uitgemaakt voor ‘verraadster van het Joodse ras‘. Kennelijk het sein voor de eenvrouwscavalerie van CIDI-opperhoofd Esther Voet, die luid toeterend het slagveld bestormde en aan Van Putten vroeg of ze nog weleens naar ‘sjoel‘ gaat.

Kinderen bedreigd

En dat zijn slecht een paar bizarre reacties van de lawine van stront die Van Putten over zich heen kreeg. Nog opmerkelijker was dat het niet lang duurde of ik, die helemaal niks met haar stuk te maken had, die expres niks heeft gezegd over die bekladdingen van PVV-huizen omdat de ervaring leert dat dan de vaderlandse pers op hoge toon verhaal gaat halen bij mijn baas en mijn kinderen twee weken binnen moeten blijven omdat ze worden bedreigd, werd weer van antisemitisme beticht!

En ik had helemaal niks gedaan!

Het is the usual routine, allemaal bedoeld ter intimidatie want mensen als Van Kan, Van Putten en ik moeten onze bek houden. Niks nieuws, ik heb dit al zo vaak geduid en reageerders zullen weer klagen dat ik in herhaling val en dat ik over andere dingen moet schrijven maar fuck you. Niemand anders doet dit en ik blijf dit tot vervelens toe herhalen. Net zolang tot ook dit op de agenda van politici en journalisten komt (wat nooit gaat gebeuren in dit moffenhoerenkaalscheerdersland, waardoor ik dit dus eeuwig zal blijven volhouden).

Wees een échte Charlie en steun het jubilerende (tien jaar!) Frontaal Naakt. Doneer aan de enige dwarsdenkende, onafhankelijke site van Nederland. Stort wat u missen kunt op rekeningnummer NL59 RABO 0393 4449 61 (N.P. Breedveld, Rabobank Rijswijk), SWIFT BIC RABONL2U o.v.v. ‘Frontaal Naakt’. Lees hier waarom dat niet met PayPal kan. Nog liever heb ik dat u op Frontaal Naakt adverteert of mij inhuurt. Mail mij.

Peter Breedveld, 12.03.2015 @ 08:22

[Home]
 

26 Reacties

op 12 03 2015 at 09:29 schreef Rob:

Een racist is iemand die geobsedeerd is met afkomst. Een antisemiet is iemand die geobsedeerd is met Joodse afkomst. Bart Schut is een antisemiet: hij vindt dat Joden bepaalde dingen niet mogen denken of zeggen.

op 12 03 2015 at 10:49 schreef MNb:

“En ik had helemaal niks gedaan!”
Precies, daarom. Collectief bestraffen en zo.

op 12 03 2015 at 11:12 schreef Egbert:

(1) Esther_Voet gehuichel: Vraagt EoE/Rob van Kan: @Esther_Voet Waarom zit ik in dit gesprek met @MrsvanP en die twee trollen @EwoutKlei en @deweijerdesign?

Esther Smoest: “Was not my doing, moet je bij iemand anders voor zijn ;-)”. Ze bemoeit zich er zèlf toch mee? Ze typt toch zèlf haar tweets? Dit is de definitie van een troll.

(2) Dan, Esther_Voet “Dat is toch niet bepaald onze traditie ;-)” – dat onze is anti-Semitisch op zichzelf. Stereotypen, voor een ander praten, en zo.

(3) Dat Voet aanhaakt op een discussie over “verrader van het Joodse ras” heeft een achtergrond. Ze trollt niet toevallig hierin. In hun traditie wordt iemand een ‘verrader’ (moser) genoemd als je met met niet-joden omgaat. Dat ‘omgaan’ houdt ook en vooral in: niet-joodse opvattingen hebben. (Spinoza werd uitgekotst door de Amsterdamse joodse gemeenschap, remember). Nu Esther_Smoest de sjoel er bij haalt zet ze in op hetzelfde. Alle joden verzamelen, verstoten die Rebecca!

op 12 03 2015 at 11:21 schreef M:

Bart Schut en de vrijheid van meni….euh..intimidatie.

https://i.imgur.com/G8Pna6D.jpg

op 12 03 2015 at 12:17 schreef Daphne:

Keep up the good work, FN.

op 12 03 2015 at 12:54 schreef Egbert:

FN: geweld tegen moslims, niemand geeft een ruk.

Inderdaad. Rotterdam, woensdag de 10e: Vrouw wordt uitgescholden, hoofddoek afgerukt, mishandeld incl. hersenschudding. Nummerbord dader bekend. Ze kan pas zondag 15e aangifte doen. Aboutaleb is niet te vinden. nida rotterdam.

op 12 03 2015 at 12:57 schreef Ralph van der Geest:

Handen af van Rebecca en Rob.

op 12 03 2015 at 15:44 schreef @Fredsalf:

Als newbie op twitter (7 maanden). Verbaas ik mij (naïef?) toch dagelijks weer op de veldslag die daar plaats vindt en vooral de jacht op mensen met een onwelgevallige mening.
Ik heb beide stukken gelezen. En ik zou geweld of vandalisme nooit goedkeuren of aanmoedigen. Je ovetreedt namelijk de wet.

Dat neemt niet weg dat het met 10 jaar nog lang heeft geduurd voor zoiets is gebeurd. En dan waarschijnlijk niet eens door de slachtoffers van de PVV. Ik denk dat we moslims als meest beschaafde mensen van de samenleving kunnen beschouwen gezien hun houding na al die stront die ze dagelijks over zich heen krijgen.

De PVV zaait haat en oogst nu. Ik keur het af. Maar laten we PVV’ers wel als daders blijven zien en niet als slachtoffers.

op 13 03 2015 at 02:26 schreef dewanand:

mauw, mauw, namastiaauw Peter,

Wat deden de Joden nou fout in middeleeuws Europa om overal het pispaaltje te zijn tot ene oostenrijker douches en gratis gaskamers voor hen bouwde??? Wanneer krijgen wij arme, vieszwarte hindoes/ HONDoes ook gratis gas in Nazi HOLland? Wij klagen al erom dat wij al te lang in de rij staan.

Rassenhaat is een natuurlijk kenmerk van mensapen, aldus Wieroe, mijn slimme Hindoe Nazi katten zoontje. Zo vader zo zoon he zeggen alle hete, wijd uitgerekte hindoe meiden die wieroe nu kennen.

Maar goed, nu gaat het erom om de spijkers hard en geil op de kopjes te slaan.

Hierom een eerste cyber attack van Wieroe en mij om het jaar eens goed te verzieken voor vele arme Linkse blanken die zeggen: ‘Ik wist het niet hoor, sorry stond niet in hollandse dagbladen mbt auschwitz, westerbork, oostfront enz’.

Gelukkig weet Wieroe het nog, zie hier online, leestip: scroll door naar vraag 10, de ultieme HAMVRAAG, geile, nauwe lekkerbek voor rechtsdraaiende bruinkonten:

Herr/Shri Henk van Schepen
Voorzitter (Mini-Führer) van Groep de Mos,
16 notities en 10 vragen m.b.t. extreem rechtse zaken / 40 pagina’s, 12092 woorden

http://www.dewanand.com/waction0072.htm

op 13 03 2015 at 08:31 schreef Nrosa:

Ik dacht dat we met Naftaniel de bodem wel hadden bereikt, wat kan een mens zich vergissen..Voet is een ordinaire racist en niets anders.

op 13 03 2015 at 09:31 schreef Egbert:

Link naar die IS-is-zionistisch-complot tweet: Dus Esther_Voet, Ronny Naftaniel en Lodewijk Asscher maken geen onderscheid tussen anti-Zionistisch en anti-Semitisch. Haatzaaiers. Charlies.

Trouwens, het is verdacht dat die commissie AGFA wordt geleid door een politicus (Vandaag Cohen, morgen dus Wilders of Rutte of Buma). Dus voor hun VVMU zijn ambtenaren afhankelijk van een politicus. Een politicus die over andermans mening oordeelt. Putin is jaloers.

op 13 03 2015 at 10:17 schreef Murat:

@Egbert,

Een Joodse poloticus nog wel.
Is dat effe balen voor die club dat Job Cohen niet het type Jood is dat met dat soort spelletjes meedoet.

Neemt niet weg dat ik het een ranzigheid vind dat een commissie zich moet buigen over een tweet dat puur een uiting van vrijheids van meningsuiting is.

Het meten met twee maten komt wel heel erg nadrukkelijk naar voren nu als je hoort wat er verder, als het gaat over Arabieren of moslims, valt onder vrije meningsuiting.

op 13 03 2015 at 10:38 schreef excellentie zwembad:

Begrijp ik nu goed dat de PVV en het Joodse Ras (zowiezo al een dubieuze term) nu als hetzelfde gezien worden?

Begrijp dat niet de PVV doet wat Hitlerianen ook deden met de Joden . Wil je dat dus nooit meer dien je de PVV te bestrijden OM inderdaad geen tweede holocaust te krijgen .

op 13 03 2015 at 10:45 schreef Egbert:

Murat, dat doet er nou net geen zak toe. (Voor Esther_Voet wel. Die durft Cohen natuurlijk geen ‘verrader’ te noemen. Durft hem niet te vragen of hij nog sjoelt. Hem niet.)

op 13 03 2015 at 11:02 schreef Egbert:

(permissie gevraagd voor deze serie-post)
Vervolg op mijn post van 12:54 “FN: geweld tegen moslims, niemand geeft een ruk.”

Geval 1: Moslima hersenschudding: Nummerbord bekend. Geen aktie politie. Aangifte kan 5 dagen later.

Geval 2: Burger uit auto gesleurd, gewond. Burgernet gebruikt. Drie verdachten zitten ‘kort na de melding’ al vast.

Het Burgernet bericht in Amsterdam, gistermiddag:

Ivm mishandeling, omstreeks 14.45, Oudekerkerdijk A’dam: 3 licht getinte jongens in zwarte Mercedes: 2-XLL-30 Tips? Bel nu 112
burgernet

op 13 03 2015 at 11:41 schreef Marcus Lucas:

Vreselijke kwal die Bart Schut. Schijnt zich links-liberaal te noemen.
Is in werkelijkheid een seksueel gefrustreerde kast-PVV’er.

op 13 03 2015 at 12:08 schreef cRR Kampen:

“Wat deden de Joden nou fout in middeleeuws Europa” – ze bestonden, dat is één, en ze deden het vaak nogal goed dus er viel op gezette tijden geld en kapitaal van ze te stelen, dat is twee.

op 13 03 2015 at 13:08 schreef dewanand:

ja zeker CrrKampen:

Sommige historische bronnen verklaren dat de Joodse etnische minderheid in Europa het eerste intercontinentale handelsnetwerk hadden en dat had zelfs een internationale dimensie en daardoor domineerden Joden de handel, het bankwezen, de grote geldstromen, en op den duur ook massieve kapitaal investeringen in de opkomende industrie en de fundamentele natuurkunde, wiskunde en chemie, welke de basis werden voor de totalitaire industriestaat, en uiteindelijk heeft dus Adolf Hitler deze Joodse verworvenheden tegen joden gebruikt in Nazi Duitsland.

Vreselijk verhaal van een heel continent vol met lange, duivelse, grootgeschapen (M) en wijd uitgerekte (V) BLANKEN.

Veel negers die ik nu ken geven vaak toe dat het ‘blank’ zijn of honderd procent offline zijn van de beschaafde pigmentatie genen, in feite echt een genetische handicap moet zijn, immers alles wat slecht is op aarde, is toch door de zonen en dochters van de duivels ontwikkeld; en blanken zijn volgens genesis naar het evenbeeld van god de duivel geschapen uit goedkoop en smerig wit klei, vermengd met rattengif, cyanide, en peroxide.

Wij zwarten bekijken de blanken op onze eigen DOM-zwarte manier.

op 13 03 2015 at 15:55 schreef Egbert:

Murat, mijn reaktie op jou (inzake Cohen) was misschien te grof. Ik bedoel te zeggen dat het beter is er niet over te beginnen. Dat vertroebelt het onderwerp alleen maar. (Natuurlijk en voorspelbaar zijn er anderen die dat wel doen. Zo zal Cohen wel aangesproken worden door Onno Hoes via het burgemeester-CIDI-kanaal. Sowieso hoe Asscher zijn conclusie trok over die tweet was meer van: het CIDI belt en het Pavlov-hondje kwijlt).

op 14 03 2015 at 14:57 schreef Herbert:

@Egbert en @Murat, een baan als ambtenaar verschilt nogal van een gewone werkgever. Uitlatingen van een ambtenaar, zeker als die in een hogere positie zit, kan de politiek verantwoordelijke in verlegenheid brengen. Wat dus ook gebeurd is. Aan de andere kant heeft een ambtenaar ook Grondrechten, net zoals iedere andere burger. Dat kan dus wel eens schuren. Dat een oud-politicus deel uit maakt van zo’n club is juist een pré. Die kent namelijk de politieke gevoeligheden beter dan wie dan ook.

op 15 03 2015 at 08:19 schreef Egbert:

Herbert, ja zie je zelf het problem daarmee niet? Kun je net zo goed Asscher zelf hierover laten oordelen. Een politicus is aan niemand verantwooding schuldig, ook niet voor wetshandhaving (art 7. GW bijvoorbeeld). Er is geen politicus die zich sterk maakt voor de wet. Integendeel, ze duiken.

Hier drie voorbeelden van politicus-oordeelt-over-politicus. Het eerste onderzoek naar Van Rey werd uitgevoerd door: Sorgdrager (D66). Resultaat: niks aan de hand daar.

Het verdwenen fotorolletje van Srebrenica, Defensie, werd gezocht door: Van Kemenade (PvdA). Resultaat: niets gevonden. Hij sprak niet eens met het betrokken personeel.

Van Baalen’s interesse in de NVU werd onderzocht door Vis (D66). Resultaat: niks aan de hand. Van Baalen werd niet eens iets gevraagd.

Tot zover voor “gevoeligheden kennen”.

op 15 03 2015 at 14:38 schreef Herbert:

@Egbert, in dit geval werd niet een uitlating c.q. van een politicus beoordeeld maar van een ambtenaar.

op 16 03 2015 at 07:48 schreef Egbert:

Herbert, dat is hetzelfde: het is dan een politicus die oordeelt, niet een rechter (en bovendien in een zaak met een collega, en geen verantwoording schuldig). Einde draadje.

op 16 03 2015 at 12:00 schreef Antisemiet doet een ‘Bart Schutje’ | Krapuul:

[…] politiek die het voert en welke tot duizenden en duizenden onschuldige slachtoffers leidt ‘verraders zijn van het joodse ras’ (wat dat verder ook maar moge zijn) en in zijn algemeenheid critici van Israël beschuldigen […]

op 18 03 2015 at 11:44 schreef Egbert:

For the record of history: natuurlijk mag Geen Stijl Cohen wel zijn jood-zijn aanbrengen. 1, 2.

De ene antisemiet is de andere niet. Ik CIDI, ik CIDI, wat jij niet antis’miet.

op 30 03 2015 at 11:23 schreef CIDI: Antisemiet of je het nu bent of niet | Krapuul:

[…] probleem mee naar ik heb begrepen als een dame wier integriteit boven elke twijfel verheven is ‘verraadster van het joodse ras’ genoemd wordt en haar kritiek op Israël haar komt te staan op beschuldigingen inzake het willen […]

Nieuwe reactie
Naam:
E-mail:
Homepage:
  Afbeelding invoegen
 

 


Home

Archief

 

STEUN FRONTAAL NAAKT MET EEN TIKKIE!

 

 

OF VIA PATREON!

 

 

Let op: Toelating van reacties en publicatie van opiniestukken van anderen dan de hoofdredacteur zelf betekenen geenszins dat hij het met de inhoud ervan eens is.

 

pbgif (88k image)
 

MEEST GELEZEN IN 2024

O Richard K., martelaar van de Afgehaakten

O Liever Wilders dan Yesilgöz

O De aangifte van Wilders is een greep naar de macht over onze taal

O Hoe Albert Heijn constant probeert ons te bestelen

O Domheid is een kanker en we zitten nu in stadium 4

O Het terloopse nazisme van Caroline van der Plas

O Kankerhomo

O Harde Por

O Vrij Nederland: Peter Breedveld had toch weer gelijk

O Zijn onze universiteiten antisemitische Hamasbolwerken?

 

MEEST GELEZEN EVER

O Caroline van der Plas, dwangmatige leugenmachine

O Caroline van der Plas is de Nederlandse Donald Trump

O YouPorn

O Iedereen haat Sander Schimmelpenninck omdat hij écht onafhankelijk is

O Wierd Duk de pro-Russische complotdenker

O Domme Lul

O Frans Timmermans kan het einde van de domrechtse ijstijd zijn

O Wierd Duk en Jan Dijkgraaf, hoeders van het fatsoen

O De koning van het uittrekken van de damesslip

O Haatoma

 

pbgif (88k image)
 

CONTACT
Stuur uw loftuitingen en steunbetuigingen naar Frontaal Naakt.

 

NIEUWSBRIEF
Ontvang gratis de Frontaal Naakt nieuwsbrief.

 

pbgif (88k image)
 

BLURBS
“How does it feel to be famous, Peter?” (David Bowie)

“Tegenover de enorme hoeveelheid onnozelaars in de Nederlandse journalistiek, die zelfs overduidelijke schertsfiguren als Sywert, Baudet en Duk pas ver in blessuretijd op waarde wisten te schatten, staat een klein groepje van ondergewaardeerde woestijnroepers. Met Peter op 1.” (Sander Schimmelpenninck)

“Frontaal Naakt dient een publiek belang” (mr. P.L.C.M. Ficq, politierechter)

“Peter schrijft hartstochtelijk, natuurlijk beargumenteerd, maar zijn stijl volgt het ritme van zijn hart.” (Hafid Bouazza).

“Ik vind dat je beter schrijft dan Hitler” (Ionica Smeets)

“Peter is soms een beetje intens en zo maar hij kan wél echt goed schrijven.” (Özcan Akyol)

“Jij levert toch wel het bewijs dat prachtige columns ook op weblogs (en niet alleen in de oude media) verschijnen.” (Femke Halsema)

“Literaire Spartacus” (André Holterman)

“Wie verlost me van die vieze vuile tiefuslul?” (Lodewijk Asscher cs)

“Pijnlijk treffend” (Sylvana Simons)

네덜란드 매체 프론탈 나크트(Frontaal Naakt)에 따르면, 네덜란드 라 (MT News)

“Echt intelligente mensen zoals Peter Breedveld.” (Candy Dulfer)

“De Kanye West van de Nederlandse journalistiek.” (Aicha Qandisha)

“Vieze gore domme shit” (Tofik Dibi)

“Ik denk dat de geschiedenis zal uitmaken dat Peter Breedveld de Multatuli van deze tijd is.” (Esther Gasseling)

“Nu weet ik het zeker. Jij bent de antichrist.” (Sylvia Witteman)

“Ik ben dol op Peter. Peter moet blijven.” (Sheila Sitalsing)

“Ik vind hem vaak te heftig” (Hans Laroes)

“Schrijver bij wie iedereen verbleekt, weergaloos, dodelijk eerlijk. Om in je broek te piesen, zo grappig. Perfecte billen.” (Hassnae Bouazza)

“Scherpe confrontatie, zelfs als die soms over grenzen van smaak heen gaat, is een essentieel onderdeel van een gezonde democratie.” (Lousewies van der Laan)

“Ik moet enorm lachen om alles wat Peter Breedveld roept.” (Naeeda Aurangzeb)

“We kunnen niet zonder jouw geluid in dit land” (Petra Stienen)

“De scherpste online columnist van Nederland” (Francisco van Jole)

“Elk woord van jou is gemeen, dat hoort bij de provocateur en de polemist, nietsontziendheid is een vak” (Nausicaa Marbe)

“Als Peter Breedveld zich kwaad maakt, dan wordt het internet weer een stukje mooier. Wat kan die gast schrijven.” (Hollandse Hufters)

“De kritische en vlijmscherpe blogger Peter Breedveld” (Joop.nl)

“Frontaal Naakt, waar het verzet tegen moslimhaat bijna altijd in libertijnse vorm wordt gegoten.” (Hans Beerekamp – NRC Handelsblad)

“De grootste lul van Nederland” (GeenStijl)

“Verder vermaak ik mij prima bij Peter Breedveld. Een groot schrijver.” (Bert Brussen)

“Landverrader” (Ehsan Jami)

“You are an icon!” (Dunya Henya)

“De mooie stukken van Peter Breedveld, die op Frontaal Naakt tegen de maatschappelijke stroom in zwemt.” (Sargasso)

‘De website Frontaal Naakt is een toonbeeld van smaak en intellect.’ (Elsevier weekblad)

“Frontaal Gestoord ben je!” (Frits ‘bonnetje’ Huffnagel)

“Jouw blogs maken hongerig Peter. Leeshonger, eethonger, sekshonger, geweldhonger, ik heb het allemaal gekregen na het lezen van Frontaal Naakt.” (Joyce Brekelmans)

‘Fucking goed geschreven en met de vinger op de zere plek van het multicultidebat.’ (jury Dutch Bloggies 2009)

Frontaal Naakt is een buitengewoon intelligent en kunstig geschreven, even confronterend als origineel weblog waar ook de reacties en discussies er vaak toe doen.’ (jury Dutch Bloggies 2008)

‘Intellectuele stukken die mooi zijn geschreven; confronterend, fel en scherp.’ (Revu)

‘Extreem-rechtse website’ (NRC Handelsblad)

‘De meeste Nederlanders zijn van buitengewoon beschaafde huize, uitzonderingen als Peter Breedveld daargelaten.’ (Anil Ramdas)

‘Peter Breedveld verrast!’ (Nederlandse Moslim Omroep)

‘Breedveld is voor de duvel nog niet bang’ (Jeroen Mirck)

‘Nog een geluk dat er iemand bestaat als Peter Breedveld.’ (Max J. Molovich)

‘Godskolere, ik heb me toch over je gedróómd! Schandalig gewoon.’ (Laurence Blik)

 

pbgif (88k image)
 

 

(Advertentie)
 

 

pbgif (88k image)
 

LINKS

 

 

RSS RSS