Home » Archief » Juichen om dode Joden


[04.07.2014]

Juichen om dode Joden

Peter Breedveld

naakt3

Dat was me het weekje wel, de afgelopen zeven dagen. Hoewel ik zo vlak voor de zomervakantie, mede door een aantal onverwachte wendingen in mijn bestaan, poepiedruk was, heb ik toch nog even tijd gevonden de domrechtse meute door het dolle heen te krijgen. Mijn dagen zijn nooit helemaal vrij van molestaties door schuimbekkende Schlechtmenschen, maar nu zat ik midden in een zombieapocalyps.

In dit stukje een paar hoogtepunten, voor het nageslacht. Dat dat kan zien wat de gevolgen zijn voor mensen die zich tegen Domrechts verzetten. Want mocht een historicus over honderd jaar de jaren tien van de 21e eeuw willen duiden, dan kan zij of hij naar mijn diepe overtuiging niet om de intimidatie van deze virtuele SA heen.

Braken van gemengde relaties

Eergisteren zette ik Annabel Nanninga te kakken. Daarom publiceerde Bart Nijman, de huisantisemiet van GeenStijl, een foto van mij waarop ik ‘de drie dode joodse tieners toejuich met het drievingergebaar’. Doet denken aan het ‘lachen om dode Joden van Hassnae, weet u nog?

En kijk wat er gebeurt als iemand, in dit geval voormalig hoofdredacteur van het NOS Journaal Hans Laroes, er iets van zegt. Daarom durven zoveel mensen niks te zeggen. Bedankt meneer Laroes!

Op GeenStijl deed Nanninga huilie omdat ik een zaal vol donkere mensen tegen haar had opgezet. Ik herinnerde die donkere mensen eraan hoe Nanninga, die moet braken van ‘gemengde relaties’, over ze schrijft en dat zal best een moeilijk momentje voor haar zijn geweest, dat geloof ik graag. Maar nu vinden ze mij bij GeenStijl gemeen. Nanninga zou zelf nooit een grote groep mensen tegen iemand opzetten. Nooit. Nee, echt, nooit.

Krioelend ongedierte

Daarop stroomde de racistische bagger de reactiepanelen van Frontaal Naakt weer binnen, regelrecht de spambak in. Over mijn ‘Marokkaanse zeug’ en ‘Haatsnee’ met haar ‘twee snorren’ en haar ‘vieze stinkende moslimkut’ en dergelijke. De fans van Annabel Nanninga. Die mij in één adem door van antisemitisme beschuldigen.

Met mijn stuk over de belagers van Jelmer Siljee dacht ik, onverbeterlijk naïef als ik ben, het domrechtse schorem toch voor minstens een dag of twee het zwijgen te hebben opgelegd. Alsof ik de vochtige steen had opgepakt waaronder het wriemelende, glibberende, krioelende ongedierte zijn onsmakelijke dingetje aan het doen was, in één klap blootgesteld aan het ongenadige zonlicht. Dat staat, voor iedereen zichtbaar, een volstrekt onschuldige omstander te terroriseren, wordt op heterdaad betrapt, er is geen ontkennen aan.

Over lijken

Maar nee! Er kwam geen rust, geen herstelperiode. De wonden werden niet gelikt, er was geen introspectie, de bekken werden alleen maar groter! De acties alleen maar onbeschaamder! Ik ging naar een crematie en Jan Bennink probeerde met zijn laffe Ans Aarsema-accountje niet alleen mij te pakken, maar ook de familie van de overledene. Geen enkele scrupules. Letterlijk over lijken. En mét openlijke steun van weer dezelfde haattrollen: Simone Laurey, Edgar ‘Lagonda’ van Oostrum. Und so weiter.

Haatoma Simone Laurey ging zelfs nog verder. Ze pakte een tweet van Elma Drayer en een tweet van mij en plaatste die in een bepaalde volgorde, zodat het lijkt alsof ik in reactie op Drayers mededeling, dat haar ex overleden is, een gemene sneer aan haar adres tweet.

Krakkemikkige beschadigingsactie

En verdomd, als dat me niet doet denken aan een andere zaak waar Laurey ook nogal intens bij was betrokken, waarbij óók tweets van mij in een bepaalde volgorde werden gelegd om een bepaalde indruk te wekken. Iets met een nepaccount dat volgens dezelfde Laurey plotseling nooit een probleem blijkt te zijn geweest. Laurey werd onmiddellijk betrapt door drsYell.

Niet dat dit enige indruk maakt. Het is dan gewoon drsYell die het weer een poosje moet ontgelden. Hoe dan ook, ik ben een beter mens dan Laurey. Toen iemand me wees op de tweet waarin Drayer haar rouwperiode afkondigde, heb ik me een paar weken gedeisd gehouden. Uit mededogen, iets dat mij door Drayer en haar veertig rovers nooit is gegund. Laurey gebruikt gewoon de overleden ex van haar vriendin in een krakkemikkige poging mij te beschadigen. Er zijn echt geen grenzen voor haar.

Laurey is één van de sleutelfiguren van de virtuele SA. Een verbitterde heks die de hele fucking dag bezig is met moslims en allochtonen haten. En ik heb haar nu een paar keer betrapt, of eigenlijk doen vooral de onbetaalbare Jaap Kramer, drsYell, Sigilix en JijBakt dat, op het opzetten van vallen in de hoop mij te grazen te nemen.

Nazipraktijken

Een andere sleutelfiguur is Asher Ben Avraham. Die doet niet onder voor Laurey. Deze Zoon van Avraham vindt het maar niks dat ik, gescheiden Nederlandse man, een relatie heb met een ongetrouwde islamitische Marokkaanse (ik ‘hok’ niet met haar, vuns, informeer je beter). Als straf voor mijn exposé van de belagers van Jelmer Siljee ging hij nog eens toeren met een link naar Laurence Bliks Stotterlingo-lijstje en een update daarvan van mevrouw Loor (die nóóit iets doet om mijn schandálige aanvallen op haar te rechtvaardigen!). Hij vond iemand bereid om het lijstje in het Engels te promoten. Kennelijk moet de hele wereld worden gewaarschuwd voor het gevaar dat Breedveld heet.

Wie nu nog steeds naar dat lijstje linkt om te ‘bewijzen’ dat ik antisemiet ben, is ondubbelzinnig kwaadaardig. Als je steeds de aandacht richt op een zootje uit de context gerukte citaten, terwijl het iedereen duidelijk is dat juist ik altijd, van het begin van Frontaal Naakt tot nu en ook morgen weer en overmorgen, zeer nadrukkelijk stelling heb genomen en zal blijven nemen tegen antisemitisme, terwijl je vriendjes als antisemieten worden opgevoerd in de jongste rapportage van het CIDI en ik niet, en dat wil wat zeggen na de enorme publiciteit rond Drayers beschuldigingen vorig jaar, dan ben je willens en wetens bezig met een lasterlijke beschadigingsactie. Intimidatie is het. Nazipraktijken zijn het.

Morele huishouding

Het is trouwens opvallend dat de kerngroep van die virtuele SA, dus Asher Ben Avraham, Simone Laurey, Jan Bennink, Carel Brendel, Marck Burema, Bart Nijman, Annabel Nanninga, Laurence Blik, Edgar van Oostrum, Robert van den Engel en een zooi volgers dat daar omheen cirkelt (er is er maar één door wie ze meer geobsedeerd zijn dan door mij en dat is Zwarte Piet), altijd weer stennis weet te maken over mijn vermeende ‘jodenhaat’, ten bewijze waarvan er steeds weer iets in elkaar moet worden geflanst, en in één adem door de verschrikkelijkste dingen zegt over moslims, Arabieren en zwarte mensen. Maar daar zie ik nóóit iemand verontwaardigd over zijn.

Kennelijk word ik door veel mensen echt als een groter probleem gezien dan Robert van den Engel. Dat zegt veel over Nederland, dat zijn morele huishouding niet op orde heeft.

Als alle lezers van Frontaal Naakt, het enige echte dissidente geluid in Nederland, nou maandelijks twee euro zouden storten, zouden de makers van deze website volkomen autonoom zijn! Stort op rekeningnummer NL59 RABO 0393 4449 61 (N.P. Breedveld, Rabobank Rijswijk), SWIFT BIC RABONL2U o.v.v. ‘Frontaal Naakt’.

 

Ebola

gedrag

drievingergebaar

Sterflul

trueface

gemengd

aarsema

Lacherige reacties

huilend

ranzig

geenpunt

EngelJelmer

Hokken

Bornhere

JelmerWeijer

Peter Breedveld, 04.07.2014 @ 10:09

[Home]
 

28 Reacties

op 04 07 2014 at 12:54 schreef laarmans:

Hoe ziek ben je niet wanneer je in een uitgestoken hand drie vingers ziet die de dood van 3 joodse tieners toejuichen.Hoe talentloos en diepgezonken ben je wel niet om je brood te verdienen met dagelijks de allerlaagste kaste der Wildersianen, verenigd bij Geen Stijl toe te spreken.Doorgaan Peter, vooral doorgaan,je hebt meer vrienden en sympathisanten dan je denkt.

op 04 07 2014 at 14:57 schreef Frans:

Ik kwam dagelijks op deze site omdat er kwalitatief goede artikelen op stonden. Goed onderbouwd en met een flinke dosis humor. Dat gebeurt steeds minder en in plaats daarvan wordt het steeds meer een dagelijkse scheldkannonade tegen allerlei dubieuze figuren. Dat mag wat mij betreft wel een onsje minder hoor. We hoeven echt niet dagelijks op de hoogte gehouden te worden van wat er aan onsmakelijke mails en berichten wordt uitgewisseld. Misschien helpt het om, hoe moeilijk ook, zelfs weer eens te gaan schrijven zonder te vervallen in schelden en beschuldigen. De vijand met argumenten verslaan lijkt me op de lange duur nog steeds het beste antwoord.

op 04 07 2014 at 15:08 schreef Jeroen S. van den Heuvel:

@Frans Sommige dingen moeten nu eenmaal opgeschreven worden en zijn niet altijd even lollig. Als je hier grapjes over gaat maken lijkt het ineens heel onschuldig. Vandaar dat je in dit soort artikelen de flinke dosis humor beter achterwege kan laten. Verder wordt hierboven niemand ergens van beschuldigd, er worden gewoon feiten opgenoemd.

op 04 07 2014 at 15:27 schreef antiloop:

Het enige waar ik het met Frans eens ben is dat het over inderdaad dubieuze figuren gaat, wiens gedrag hiermee in een wel erg bedenkelijk voetlicht komt te staan.

Ze zijn al zover gekomen dat mensen er gewoon niets meer tegen te durven te zeggen dat ertegenin gaat want dan krijg je zelf die poepstroom over je heen van dat gajes.

Niet te filmen dit.

op 04 07 2014 at 15:31 schreef Pickelhaube:

Ze zijn steeds meer een karikatuur van zichzelf aan het worden.

op 04 07 2014 at 15:48 schreef Raoul:

Deze vijand lijkt me niet gevoelig voor argumenten Frans.

op 04 07 2014 at 15:55 schreef babs:

Het woordje ‘we’ bewijst je kwade trouw, Frans.

Die dubieze figuren waar je het over hebt vertegenwoordigen de typische Nederlander prima, bovendien worden ze aangestuurd door betaalde medewerkers van de twee grootste Nederlandse krantenuitgevers. Best relevant dus.

De groep creëert een klimaat waarin nog maar weinigen onder eigen naam kritiek op racisme en hufterigheid durven te geven. Best relevant lijkt me.

Onderschat ze niet!

op 04 07 2014 at 17:47 schreef Ruerd:

Heel misschien is Twitter toch minder geschikt als medium om verstandige, genuanceerde zaken te ventileren. Ik stel voor Twitter alleen nog maar te gebruiken om een beetje flauwekul (waar was ik, wat eet ik, met wie doe ik het etc) te delen of voor kranten om alvast wat headlines te posten. Via dit one-liner-medium verdiepen is gewoon niet zo verstandig..

op 04 07 2014 at 19:49 schreef babs:

Ruerd,
Het is niet Twitter, het is Nederland. De dubieuze figuren publiceren in TMG media, in de Volkskrant, Veronica media, Trouw, Elsevier, blogs, Vrij Nederland.

Twitter is hooguit in ingedikte vorm wat ze elders schrijven. Op Twitter laten sommigen zich wat meer gaan ook, maar ik denk dat ze juist dan hun ware gezicht tonen.

op 04 07 2014 at 19:59 schreef Asmodee:

Niks mis met twitter, zolang mensen zich kunnen beheersen. Kankeren, pesten en schelden: is het twitter of zijn het de mensen?

op 04 07 2014 at 20:54 schreef dewanand:

namaste Peter,

effe kitkat break nemen Joh:

Ga lekker wandelen in je eentje in een oud bos met rugzak, proviand, mesje, flesje water, broodjes kaas. Effe break nemen. Deed ik vandaag, lekker in oude bos (rechterkant, via linnaes pad, Delftse Hout in Delft, met mooi strand) rondlopen onder dicht bladerdek en flink wat rupsen (het rag, meesten zijn al verpopt) op de bladeren boven je. Ja, beetje natuur, lieve vogels, rupsen, kikkervisjes, en muggen zouden jou goed doen, en FNaakt weekje op zwart zetten, effe offline halen. Cool down.

Die MO problemen zijn te groot voor ons kleine formaat poepbakjes. Reken uit hoeveel clans, facties, religieuze apenclubjes, milities enz met zware wapens nu allemaal niet bakkeleien in die hele woestijn regio onder de laars van Italie.

Tsja, je eigen heilige staatje oprichten midden in de woestijn met ruim 1 miljard aartsvijanden om je heen is toch vragen om problemen, vanaf 1947?

Wieroe leerde mij om die domme grootgeschapen intelapen maar uit ons hok te meppen. Geen apen in ons koelie rattennest he waar de wormen en spinnen onze eenzaamheid nu verminderen en lekker eiwitrijk voer zijn tijdens lange hongerwinters.

dewa en Wieroe

op 04 07 2014 at 22:15 schreef MNb:

“de bekken werden alleen maar groter”
Wat kunnen ze anders?

op 05 07 2014 at 09:25 schreef Hallo:

Beste Peter, het spijt me voor je om te zien dat je er bijna aan onderdoor gaat. Deze strijd is te veel voor je. Ik wou dat je het opgaf en weer over wetenschap, strips, naturisme, politiek of weet ik veel wat ging schrijven, zonder steeds in de polemiekval te trappen. Je bent nu te veel tijd en energie kwijt aan je ego. De mensen die je wil bestrijden worden door jou alleen maar gevoed. Jij bent zelf de persoon die het vuur brandend houdt.

op 05 07 2014 at 09:59 schreef Maarten:

Hallo?
Hij verdedigt zich alleen maar. Zouden meer moeten doen. Er is weinig polemiek aan.

op 05 07 2014 at 10:03 schreef Maarten:

Trouwens die link naar quote van Simone op de frontpage is dood.

op 05 07 2014 at 10:34 schreef Daphne:

Laat ze maar praten en schrijven, Peter.

Volledig stoppen met erop reageren. Hoe meer jij erop reageert, hoe meer lol je je tegenstanders bezorgt.

Datgene wat jou het diepste raakt, is de beschuldiging van antisemitisme. Dat begrijp ik, want dat gaat je niet in je koude kleren zitten. Maar aan de andere kant: dat begrip is zo aan inflatie onderhevig, dat iederéén inmiddels een antisemiet is. Dus het is een lege huls.

Mocht er ooit iemand proberen jou te laten ontslaan omdat je zogenaamd een antisemiet bent, geef een seintje. Je hebt mijn e-mail.

Je tegenstanders zijn weerzinwekkende mensen, laat dat duidelijk zijn. Maar geef ze geen emotionele energie meer. Er zit een deleteknop op je e-mail, en een spamfilter. Daar horen ze.

En nu over tot de orde van de dag.

op 05 07 2014 at 11:18 schreef Peter:

Dat waardeer ik, Daphne, bedankt.

Ik wel wel nog eens benadrukken, misschien ben ik niet duidelijk genoeg, dat dit niet alleen over mij gaat. En die antisemitismebeschuldigingen glijden inmiddels ook van me af als waterdruppels van een eendenrug.

Nee, wat ik steeds probeer aan te tonen, is hoe mensen met een dissidente mening in Nederland worden geterroriseerd, en dat als je daar iets van zegt, je nóg meer wordt geterroriseerd. En daarbij wordt gerust je familie gepakt, je werkgever belaagd.

Dit gebeurt voor een groot deel via Twitter, en daardoor nemen heel veel mensen het niet serieus. Ik las net een verhaal van Loes Reijmer in de Volkskrant, die lijkt te willen betogen dat de tijd van politieke correctheid voorbij is, dat er thans een klimaat van open debat heerst.

Er is dus nog een hoop zendingswerk te doen, en daarom blijf ik aandacht aan de virtuele SA geven. Dan beleven ze er maar lol aan (heb sterke aanwijzingen dat het tegendeel waar is), en dan voed ik ze maar.

Ik krijg mails van mensen die me vertellen dat ze niks DURVEN zeggen, uit angst voor precies DIT gajes.

Dit MOET bekend worden.

op 05 07 2014 at 12:12 schreef Ruerd:

Je hebt gelijk als je stelt dat dubieuze figuren heel nare dingen kunnen zeggen en zeggen; daar hoeven ze niet eens Nederlands voor te zijn. Maar stel nu dat deze lieden met een kroontjespen op een mooi vel papier hun onverkwikkelijkheden zouden moeten spuien (en moesten ondertekenen met naam en adres), dan moesten ze toch bij elk woord meer en beter wegen.
In het geval van twitter is het gewoon min of meer anoniem klikkerdeklik en weg is de boodschap. Ook de gedachte dat de boodschap in de virtuele wereld maar kort aandacht krijgt maakt de mens wat driester vrees ik.
En ja, een aantal van deze mensen uiten zich ook via andere media maar gebruiken daar ineens heel wat minder gewelddadig en kwaadaardig proza zij het dat ze natuurlijk niet in eens heel aardige en verdraagzame mensen zijn geworden.

op 05 07 2014 at 12:32 schreef Haes:

Je hebt gelijk Peter. Ik had jouw oogmerk al wel begrepen, dat het niet alleen om jou gaat, maar om een tendens in de samenleving waartegen opgetreden moet worden.

Omdat ik niet anoniem twitter en reageer, zoals bijvoorbeeld @drsyell, @qritiek en @sigilix weeg ik mijn tweets en reacties wel op een goudschaaltje. Ik tweet waar ik voor sta en wat ik volledig voor mijn geweten kan verantwoorden en daarbij kan ik soms best stekelig zijn. Maar ik heb al regelmatig het antwoordveld weer gesloten, omdat ik bang was voor mogelijke gevolgen. Dat is toch een vorm van ontoelaatbare zelfcensuur, want het gaat daarbij niet om het binnenhouden van beledigingen, maar om het vermijden van “problemen”.

Ik vraag me wel af of het inderdaad erger is dan het vroeger was. Is het niet zo dat het nu zichtbaarder wordt, omdat je er sneller mee geconfronteerd wordt. De eerste maanden van dit jaar heb ik nauwelijks getwitterd, en tegen beter weten in kreeg ik de indruk dat het rioolrechtse geluid minder klonk. Dus door er meer en directer mee in aanraking te komen, zie en beleef je het ook meer.

op 05 07 2014 at 13:01 schreef Frans:

kan gezien mijn eerdere bericht de mededelingen van Hallo en Daphne alleen maar onderschrijven. Gun je tegenstanders niet dat jij er aan onderdoor dreigt te gaan.En inderdaad, geef die klootzakken niet dagelijks opnieuw allerlei ‘emotionele energie’. Ga weer ouderwets geweldige artikelen schrijven. Natuurlijk, de misstanden moeten onveranderd bestreden worden. Maar, om in voetbaltermen te blijven: speel eens wat minder op de man en meer op de bal.

op 05 07 2014 at 13:14 schreef Peter:

Daar heb je weer zo’n ‘Frans’, die me heel sneaky probeert te framen in zijn achterbakse ‘steunbetuiging’.

Ik speel niet op de man, Frans, ik speel op de bal. Eerder al beweerde je dat ik niet op basis van argumenten zou discussiëren. Dat doe ik juist wel.

Het argument is: er is nooit een politiekcorrecter klimaat geweest dan vandaag de dag, en dat komt doordat er een virtuele SA actief is, die mensen, die de PVV tegenspreken, terroriseert om ze de mond te snoeren.

Daarbij noem ik namen, want het is natuurlijk belangrijk te laten zien waar het gevaar zit. Anders zou Frans, of Henk, of Jan, of Piet of heten die Hollandsche mannen van stavast, komen zeuren dat ik dat nou wel beweer van die virtuele SA, maar waar is het bewijs? En als je dan bewijs levert: “O, je speelt op de man!”

Flapdrollen als Frans, die zijn een nog groter probleem dan de virtuele SA.

op 05 07 2014 at 13:22 schreef Peter:

En er is nog een misverstand dat ik uit de weg wil ruimen: dat het allemaal door Twitter zou komen en dat mensen, als ze anoniem zijn, nou eenmaal sneller rare dingen gaan roepen.

Ik heb in mijn vorige stukken en in het stuk hierboven al laten zien dat het niet gaat om anonieme types maar om mensen die onder eigen naam en toenaam opereren.

Ook zie ik een tendens: het grauw, dus de mensen die niet deel uitmaken van de virtuele SA maar er dagelijks gewoon hun ongenoegen uitschijten op Internet, plaatst zijn racistische oprispingen ook steeds minder vaak onder pseudoniem.

Kijk, Ronald Henning, die graag een nieuwe Hitler wil om genocide te plegen op allochtonen, gebruikt gewoon zijn eigen naam:

henning

op 05 07 2014 at 14:03 schreef frank assmann:

Hier schrik ik enorm van,Peter.Een oproep tot genocide zoals de nazi Ronald Henning hier boven doet…dat moet toch te vervolgen zijn?…Wat is er in vredesnaam met ons land gebeurd? De colonne heinecke is weer onder ons.

Ik wens je all the best in de stijd tegen de bruine hordes en om mijn grootvader aan te halen “Ze kunnen beter over je lullen dan van je vreten”

op 05 07 2014 at 14:21 schreef MNb:

“Ik krijg mails van mensen die me vertellen dat ze niks DURVEN zeggen, uit angst voor precies DIT gajes.”
Dat geloof ik graag. Het is niet de enige reden dat ik Twitter vermijd, maar jouw rapportages boezemen me een grondige afkeer in. Ik heb totaal geen zin in die bagger. Ook dat is een vorm van zelfcensuur.
Dat anonimiteit tuig stimuleert onbeschoft, onbehoorlijk en onfatsoenlijk te doen zal vroeger wel zo zijn geweest. Het tuig heeft elkaar echter gevonden, geeft elkaar rugdekking en heeft daarom ook die schroom afgeworpen.

op 06 07 2014 at 00:22 schreef dewanand:

namaste Pater,

Tsja, klinkt zielig he wat deze virtuele klager schrijft, maar hij is een Lone Wolf die maar wat uithuilt op zijn bloggie.

zie toch onder, onze visie, is koelie aapje viewpoint:

tekst:
Jaar 2040: bloedige Holocaust (oorlog) tijdens de bevrijding van Europa

Offeraar Dewanand
Offercode wfor1300
Offerdatum 5 mei 2012

(eind tekst)

Mijn advies aan alle getinte, gekleurde, zwarte en niet-blanke mensen en volkeren in de Europese Unie luidt alsvolgt:

‘Zwarten en alle niet-blanken in Europa bundel je, organiseer je, ontwikkel je herkomstlanden zelf, en vlucht haastig weg van hier, terug naar jullie primitieve jungles, woestijnen en slums voor het jaar 2040, voor de woeste, duivelse, barbaarse blanken jullie gaan opruimen met hi tech gaskamers om heel Europa zwartenvrij, moslimvrij, hindoevrij, jodenvrij, en negervrij te maken. Voorkom zo dat jij en je zwarte kinderen of kleinkinderen rond 2040 voer worden voor vernietigingsmachines, gaskamers en het gulzige offer vuur van verbrandingsovens op het heilige blanke grondgebied van het Europese Avondland. Vluchten uit Europa = leven en blijven in Europa = sterven.’

http://www.dewanand.com/wfor1300.htm

op 06 07 2014 at 14:05 schreef Anoniem Lafbekje:

Laat je niet sussen door mensen die zeggen dat je weer “echte stukken” moet schrijven; dít zijn de echte stukken. Ik ga weer geld overmaken.

op 07 07 2014 at 05:06 schreef frank assmann:

Ter info…ga straks aangifte doen tegen die nazi Ronald Henning.Doe ik op het Gravesandeplein in mijn mooie Amsterdam.

Met nazi’s praat je niet…die duw je de lik in.

op 07 07 2014 at 07:12 schreef frank assmann:

zo hoort het:

voor de mazzel….

De zeven werken van barmhartigheid zijn :

De hongerigen spijzen
De dorstigen laven
De naakten kleden
De vreemdelingen herbergen
De zieken verzorgen
De gevangenen bezoeken
De doden begraven

Nieuwe reactie
Naam:
E-mail:
Homepage:
  Afbeelding invoegen
 

 


Home

Archief

 

STEUN FRONTAAL NAAKT MET EEN TIKKIE!

 

 

OF VIA PATREON!

 

 

Let op: Toelating van reacties en publicatie van opiniestukken van anderen dan de hoofdredacteur zelf betekenen geenszins dat hij het met de inhoud ervan eens is.

 

pbgif (88k image)
 

MEEST GELEZEN IN 2024

O Richard K., martelaar van de Afgehaakten

O Liever Wilders dan Yesilgöz

O De aangifte van Wilders is een greep naar de macht over onze taal

O Hoe Albert Heijn constant probeert ons te bestelen

O Domheid is een kanker en we zitten nu in stadium 4

O Het terloopse nazisme van Caroline van der Plas

O Kankerhomo

O Harde Por

O Vrij Nederland: Peter Breedveld had toch weer gelijk

O Zijn onze universiteiten antisemitische Hamasbolwerken?

 

MEEST GELEZEN EVER

O Caroline van der Plas, dwangmatige leugenmachine

O Caroline van der Plas is de Nederlandse Donald Trump

O YouPorn

O Iedereen haat Sander Schimmelpenninck omdat hij écht onafhankelijk is

O Wierd Duk de pro-Russische complotdenker

O Domme Lul

O Frans Timmermans kan het einde van de domrechtse ijstijd zijn

O Wierd Duk en Jan Dijkgraaf, hoeders van het fatsoen

O De koning van het uittrekken van de damesslip

O Haatoma

 

pbgif (88k image)
 

CONTACT
Stuur uw loftuitingen en steunbetuigingen naar Frontaal Naakt.

 

NIEUWSBRIEF
Ontvang gratis de Frontaal Naakt nieuwsbrief.

 

pbgif (88k image)
 

BLURBS
“How does it feel to be famous, Peter?” (David Bowie)

“Tegenover de enorme hoeveelheid onnozelaars in de Nederlandse journalistiek, die zelfs overduidelijke schertsfiguren als Sywert, Baudet en Duk pas ver in blessuretijd op waarde wisten te schatten, staat een klein groepje van ondergewaardeerde woestijnroepers. Met Peter op 1.” (Sander Schimmelpenninck)

“Frontaal Naakt dient een publiek belang” (mr. P.L.C.M. Ficq, politierechter)

“Peter schrijft hartstochtelijk, natuurlijk beargumenteerd, maar zijn stijl volgt het ritme van zijn hart.” (Hafid Bouazza).

“Ik vind dat je beter schrijft dan Hitler” (Ionica Smeets)

“Peter is soms een beetje intens en zo maar hij kan wél echt goed schrijven.” (Özcan Akyol)

“Jij levert toch wel het bewijs dat prachtige columns ook op weblogs (en niet alleen in de oude media) verschijnen.” (Femke Halsema)

“Literaire Spartacus” (André Holterman)

“Wie verlost me van die vieze vuile tiefuslul?” (Lodewijk Asscher cs)

“Pijnlijk treffend” (Sylvana Simons)

네덜란드 매체 프론탈 나크트(Frontaal Naakt)에 따르면, 네덜란드 라 (MT News)

“Echt intelligente mensen zoals Peter Breedveld.” (Candy Dulfer)

“De Kanye West van de Nederlandse journalistiek.” (Aicha Qandisha)

“Vieze gore domme shit” (Tofik Dibi)

“Ik denk dat de geschiedenis zal uitmaken dat Peter Breedveld de Multatuli van deze tijd is.” (Esther Gasseling)

“Nu weet ik het zeker. Jij bent de antichrist.” (Sylvia Witteman)

“Ik ben dol op Peter. Peter moet blijven.” (Sheila Sitalsing)

“Ik vind hem vaak te heftig” (Hans Laroes)

“Schrijver bij wie iedereen verbleekt, weergaloos, dodelijk eerlijk. Om in je broek te piesen, zo grappig. Perfecte billen.” (Hassnae Bouazza)

“Scherpe confrontatie, zelfs als die soms over grenzen van smaak heen gaat, is een essentieel onderdeel van een gezonde democratie.” (Lousewies van der Laan)

“Ik moet enorm lachen om alles wat Peter Breedveld roept.” (Naeeda Aurangzeb)

“We kunnen niet zonder jouw geluid in dit land” (Petra Stienen)

“De scherpste online columnist van Nederland” (Francisco van Jole)

“Elk woord van jou is gemeen, dat hoort bij de provocateur en de polemist, nietsontziendheid is een vak” (Nausicaa Marbe)

“Als Peter Breedveld zich kwaad maakt, dan wordt het internet weer een stukje mooier. Wat kan die gast schrijven.” (Hollandse Hufters)

“De kritische en vlijmscherpe blogger Peter Breedveld” (Joop.nl)

“Frontaal Naakt, waar het verzet tegen moslimhaat bijna altijd in libertijnse vorm wordt gegoten.” (Hans Beerekamp – NRC Handelsblad)

“De grootste lul van Nederland” (GeenStijl)

“Verder vermaak ik mij prima bij Peter Breedveld. Een groot schrijver.” (Bert Brussen)

“Landverrader” (Ehsan Jami)

“You are an icon!” (Dunya Henya)

“De mooie stukken van Peter Breedveld, die op Frontaal Naakt tegen de maatschappelijke stroom in zwemt.” (Sargasso)

‘De website Frontaal Naakt is een toonbeeld van smaak en intellect.’ (Elsevier weekblad)

“Frontaal Gestoord ben je!” (Frits ‘bonnetje’ Huffnagel)

“Jouw blogs maken hongerig Peter. Leeshonger, eethonger, sekshonger, geweldhonger, ik heb het allemaal gekregen na het lezen van Frontaal Naakt.” (Joyce Brekelmans)

‘Fucking goed geschreven en met de vinger op de zere plek van het multicultidebat.’ (jury Dutch Bloggies 2009)

Frontaal Naakt is een buitengewoon intelligent en kunstig geschreven, even confronterend als origineel weblog waar ook de reacties en discussies er vaak toe doen.’ (jury Dutch Bloggies 2008)

‘Intellectuele stukken die mooi zijn geschreven; confronterend, fel en scherp.’ (Revu)

‘Extreem-rechtse website’ (NRC Handelsblad)

‘De meeste Nederlanders zijn van buitengewoon beschaafde huize, uitzonderingen als Peter Breedveld daargelaten.’ (Anil Ramdas)

‘Peter Breedveld verrast!’ (Nederlandse Moslim Omroep)

‘Breedveld is voor de duvel nog niet bang’ (Jeroen Mirck)

‘Nog een geluk dat er iemand bestaat als Peter Breedveld.’ (Max J. Molovich)

‘Godskolere, ik heb me toch over je gedróómd! Schandalig gewoon.’ (Laurence Blik)

 

pbgif (88k image)
 

 

(Advertentie)
 

 

pbgif (88k image)
 

LINKS

 

 

RSS RSS