Home » Archief » Kankerapen


[08.09.2017]

Kankerapen

Peter Breedveld

Terwijl in Nederland nog net de noodtoestand niet is uitgeroepen omdat een obscuur actiegroepje de voordeur van Thierry Baudet heeft beklad, wordt in Hilversum een zwarte vrouw door een groep witte klootzakken continu getreiterd. Ze wordt bekogeld met van alles, er wordt een Surinaamse vlag met poep besmeurd en voor haar deur gelegd en ze wordt uitgescholden voor ‘aap’ en ‘kankerzwarte’ en dergelijke.

Maar we zijn er nog niet uit of dat racisme is.

NRC Handelsblad citeert omwonenden die keihard ontkennen dat dit racisme is. Volgens hen is dit gewoon ‘overlast’. En die klootzakken, die hebben aangifte tegen haar gedaan wegens mishandeling, omdat ze met een stok zwaaide.

Kankeraap

Afgelopen zomer gooide een Airbnb-verhuurder een zwarte vrouw van de trap, nadat hij had geroepen dat het hier Afrika niet is. Ook toen haastte een massa witte Nederlanders zich te verklaren dat dit géén racisme is. Vervolgens werd er schande geroepen over iedereen die beweerde dat dit wél racisme is.

En dat is Nederland ten voeten uit: je kunt hier zwarten van de trap gooien en uitschelden voor kankeraap, de mensen worden pas boos als je dat racisme noemt. Want je kunt alles wel racisme noemen.

“Jij scheldt iedereen uit voor racist met wie je het niet eens bent.”

Jongens terroriseren een zwarte vrouw: “Kankeraap! Kankerzwarte!” Maar waag het niet dat racisme te noemen, want dat is “denken in zwart-wit”. “Identiteitspolitiek is een doodlopende weg.”

Racismekaart

Nederland verkeert in een pathologische staat van ontkenning wat racisme betreft. Wat voor iedereen op de wereld duidelijk racistisch is, probeert een Nederlander nog te verkopen als een onverdiend compliment aan de zwarte mens: “Zwarte Piet is vrolijk en hij werkt hard, dat is juist goed voor het imago van zwarten!” Onderzoek toont aan dat zwarten gediscrimineerd worden op de arbeidsmarkt: “is niet waar“. Amnesty International klaagt over racial profiling: “Is niet waar”. De EU waarschuwt Nederland dat het racisme de spuigaten uitloopt: “Is niet waar.

“Kankerzwarte! Kankeraap!” – “Ja, trek de racismekaart maar weer. Hou nou eens op met alles racisme te noemen, dan maak je het begrip inflatoir.”

Komt er een moslim in de straat wonen: “WITTE GENOCIDE! HOMEOPATHISCHE VERDUNNING! NU MAAR HOPEN OP EEN GEWAPENDE CLASH MET NIEUWE ORDE NA!”

Tuigvloggers

En dat moeten we dan allemaal wél serieus nemen. We mogen zulke mensen zelfs geen ‘boze burgers’ noemen, want het zijn ‘gewone Nederlanders’ met reële zorgen omdat die kankerapen hun banen en gevoel van geborgenheid hebben afgepakt.

Die witte klootzakken in Hilversum deden me denken aan de Zaanse tuigvloggers, allemaal van niet-Westerse afkomst, die het hele land over de rooie kregen omdat ze met draaiende camera op mensen afstapten en dan gingen klieren, precies zoals Powned doet. De leider van het groepje is zelfs veroordeeld en gedwongen een vlog te maken waarin hij iedereen zijn excuses aanbiedt. Hij werd, onder luid applaus van zowat heel Nederland, belaagd en mishandeld op straat.

Maar een stel racisten die een zwarte vrouw terroriseren? Dat niemand het in zijn hoofd hale om dit racisme te noemen.

Welkom in Ku Kluxland.

Is het Vrije Woord u écht lief? Help me dan met een financiële bijdrage. Deze website wordt elke dag bedreigd door de virtuele knokploegen van Domrechts, malafide Nederlandse journalisten en zelfs door de vicepremier. Steun Frontaal Naakt. Doneer aan de enige dwarsdenkende, onafhankelijke site van Nederland. Stort wat u missen kunt op rekeningnummer NL59 RABO 0393 4449 61 (N.P. Breedveld, Rabobank Rijswijk), SWIFT BIC RABONL2U o.v.v. ‘Frontaal Naakt’. Lees hier waarom dat niet met PayPal kan. Nog liever heb ik dat u op Frontaal Naakt adverteert of mij inhuurt. Mail mij.

Peter Breedveld, 08.09.2017 @ 08:01

[Home]
 

20 Reacties

op 08 09 2017 at 10:03 schreef Paul Hoekveld:

Dat er met trippelen mate gemeten wordt is duidelijk. Ik sta alleen in dubio over die Bidet actie. Een likje verf op het huis van een fascist, soi, is mijn eerste gedachte. Aan de andere kant ………..ik ben er niet uit of dit, terwijl het geen moer voorstelt….Hetzelfde als dat “hoer “schrijven bij die klikturk die Hirschi ali er bij Verdonk heeft bijgelapt. Ik vind haar verachtelijk maar een statement als hoer in haar huiskamer is ook abject en bedreigend. Ik sta dubbel in dit soort acties.

op 08 09 2017 at 12:29 schreef Quintana:

Je hoeft niet dubbel te staan Paul. Hou je aan je eigen principes, dan doe je dit soort dingen niet. Verlaag je niet tot het het niveau van de tegenstander. Go high, not low!

op 08 09 2017 at 14:01 schreef Martijn:

Het is een beetje stout en voor het slachtoffer naar en wellicht zelfs een beetje intimiderend (bij Baudet stond er geen “hoer” he), maar het is geen directe bedreiging of bv. een kogelbrief en al helemaal geen stepping stone naar een aanslag.

De verontwaardiging is gewoon weer erg selectief, een good ol’ “pimwin”, deze keer ook gemaakt door mensen die angstig zijn “linkse wegkijkers” genoemd te worden.

op 08 09 2017 at 14:06 schreef Chakir:

Ach man! Hou ajb op! Fucking verf kliederen op een deur van een engnek is jezelf verlagen? Whooo…. En waarschijnlijk glijdende schaal en dat soort bullshit? Ik zie het dat hele gezeik rondom die deur van Bidet zo: als er een bosbrand gaande is en je wéét dat je niet buiten mag pissen, nou, deze jongen gaat gewoon pissen en zorgt er tegelijkertijd voor dat een klein beetje ietsepietsie van het vuur wordt gedoofd. Kansloze actie natuurlijk, maar het lucht wel lekker op.

op 08 09 2017 at 15:06 schreef Floris Schreve:

Ik had het wel humor gevonden als er op de voordeur van Baudet ‘hoer’ was gekalkt. Daar sta je dan, met je Julien Blanc-cursus.
Maar idd, als domrechts iets roept is het ‘vrijheid van meningsuiting’, als je iets tegen domrechts zegt is het ‘demonisering’. Bovenstaande is weer een uitvloeisel van deze almaar voortglijdende schaal

op 08 09 2017 at 15:42 schreef Drie:

Weer een schrijver met een minderwaardigheidscomplex.
Lekker zielig blijven doen hoor kom je er wel in het leven.

op 08 09 2017 at 15:45 schreef John:

Het is een beetje ingewikkeld jezelf moreel superieur te achten aan een ander terwijl je jezelf verlaagt tot het niveau van die ander. Doe maar niet dus, dat verlagen. Of niet meer zeuren over het inferieure karakter van die ander, dat kan ook.

op 08 09 2017 at 16:43 schreef ikzelf:

Hoeveel muren, deuren en ramen zijn er ook weer volgekalkt van lokale politici die de euvele moed hadden zich vóór asielopvang of de bouw van een moskee uit te spreken? Hoeveel centra en moskeëen zijn er ook weer volgekalkt met hakenkruizen en doodsbedreigingen, hoeveel hekken en bomen volgehangen met varkenskoppen?
En datzelfde gepeupel maakt zich nu druk over een beetje verf op de voordeur van Baudet? Want dat moet niet kunnen?!?

Gadverdamme! Komt er dan nooit een eind aan de kotsopwekkende hypocrisie van dit kutvolk?

op 08 09 2017 at 17:28 schreef Tonnie:

@ikzelf: helemaal met je eens, geen woord aan toe te voegen….

op 08 09 2017 at 19:01 schreef Martin:

Het plaatje dekt de lading ongeveer net zo goed als je Baudet kunt vergelijken met de mevrouw uit Hilversum. Beschamend om appels met peren te vergelijken, beschamend om racisme te vergelijken met tuigvloggers.
Ik werd blij van de trotse zwarte vrouw, en verdrietig van je ondermaatse stukje.ik woon niet in Kukluxland, ik woon in het land waar critici schreeuwen in plaats van redeneren.

op 08 09 2017 at 20:39 schreef Anoniem:

Nederland is bezig te vervallen aan het meest ranzige racisme sinds de Tweede Wereldoorlog: natuurlijk is het van de trap gooien van een zwarte vrouw géén racisme.
Het binnen harken van het “kopgeld” voor Joden, die aan de Duitsers waren verraden, het meewerken aan de deportatie van Nederlandse Joden tijdens de Duitse bezetting 1940-1945, was ook geen racisme. Hoe kom je erbij?

“We” hebben toch keurig 100.000 Atjehers afgeslacht tijdens de Atjeh-oorlog (1874-1900 e.v.). Ga zo door, Nederlandse patjepeeërs, nu aan de leiband van de V.S. (Rutte, Samson e.d.)

Dat de Zaanse “tuigvlogger” zijn verontschuldigingen heeft aangeboden, verbaast mij. Had hij niet beter kunnen wachten op zijn blanke voorbeeld, Herr Rüdiger Kastrikoemm?

Vergeef mij a.u.b. de toespeling op historische voorbeelden, toen de gevestigde pers “gleichgeschaltet” was. Niet te vergelijken, natuurlijk. Hoe kom ik erbij ..

Volgens mij worden onze banen niet afgepakt door genoemde “kankerapen”, maar door blanke managers, die de wegbezuinigde loonkosten in bijv. de zorg in hun eigen achterzak steken. Genoemde bruine “kankerapen” zijn wel goed als mikpunt voor de ‘blanke’ volkswoede. Komt dat even goed uit.

op 08 09 2017 at 21:23 schreef Chakir:

Martin, ben je het weer “kotsbeu”? Als je je een beetje hebt verdiept in FN zou je dit niet opschrijven.

P.S. je linkse held Asscher heeft z’n afschuw kenbaar gemaakt, dus je kunt met een gerust hart gaan slapen.

op 09 09 2017 at 00:43 schreef Sasha Berkman:

Ik ben het helemaal eens ook met ikzelf.

op 09 09 2017 at 08:19 schreef Stephen:

“Vervolgens werd er schande geroepen over iedereen die beweerde dat dit wél racisme is.”

Ja en terecht. Want dat bleek nergens uit.

Ten eerste werd die vrouw duidelijk NIET van de trap gegooid, ze werd de deur uitgewerkt omdat ze niet wilde vertrekken waarbij ze haar evenwicht verloor en zelf van de trap viel. Ongeluk, geen opzet.

Ten tweede, als die verhuurder een racist was had hij geen Zuid-Afrikaanse huurders toegelaten.

Ten derde is schelden niet ongewoon in een ruzie, dat willen verklaren uit racisme is krampachtig en omslachtig. Een Zuid-Afrikaan ‘Afrikaan’ noemen is als een Belg ‘Belg’ noemen of een Duitser ‘Mof’. Kwetsend bedoeld, vast. Maar voor racisme te mager.

Ten slotte, het is bizar om van mensen die vinden dat iets géen racisme is te roepen dat die dús racist zijn.

op 09 09 2017 at 09:17 schreef Peter:

Stephen is dus het type waar mijn stuk over gaat.

“Ze werd niet gegooid, ze werd eruit gewerkt en verloor toen haar evenwicht”. Ja Stephen wie zou nou niet z’n evenwicht verliezen als-ie de trap af werd gegooid.

“Tijdens een ruzie roepen we allemaal weleens wat”. Nou en? Dat maakt het niet minder racistisch.

op 09 09 2017 at 09:45 schreef sum:

Stephen, een willekeurige Duitser een mof noemen is wel degelijk racisme en discriminatie. Het is Nederlands taalgebruik tijdens voetbalwedstrijden tussen NL-DE. Diep en diep minachtend en racistisch.

op 09 09 2017 at 10:18 schreef ikzelf:

Denk jij nou écht nooit eens na, Stephen, over de innerlijke noodzaak die jij kennelijk voelt om recht te willen praten wat krom is?
Wil je écht niet van jezelf weten wat jouw drijfveren zijn?

op 10 09 2017 at 19:47 schreef Marco:

Ik ben het met Stephen eens. Als roodharige krijg ik ook van alles naar me toe geslingerd als ik wat uitvreet (of ook gewoon zomaar, omdat ik er anders uitzie). Is dat ook racisme?
Puur racisme komt niet heel veel voor, wel vooroordelen als ‘alle .. zijn tuig, behalve mijn buurman, die is heel aardig’.

op 10 09 2017 at 20:04 schreef Peter:

O gut, meneer de vuurtoren heeft het ook moeilijk hoor. Boehoehoe. Flikker toch op.

op 11 09 2017 at 12:52 schreef Marco:

Haha, precies zo Peter. Het zit nu eenmaal in de menselijke natuur om ‘de ander’ te veroordelen. Dat kan zijn vanwege anders denken of een ander uiterlijk. Slechts een oplossing zoals De Grote Leider Mao en zelfs Frederik de Grote voorstond kan dan een oplossing bieden: Iedereen in uniform en lezend uit dezelfde boekjes. Koppel daar nog eens genetisch verplichte keuzes en een eenzijdig internetaanbod aan en je bent verdacht dicht bij de eindoplossing. Laten we blij zijn dat er verschillen zijn, en doe je best om elkaar in je waarde te laten.

Nieuwe reactie
Naam:
E-mail:
Homepage:
  Afbeelding invoegen
 

 


Home

Archief

 

STEUN FRONTAAL NAAKT MET EEN TIKKIE!

 

 

 

Become a Patron!
 

 

pbgif (88k image)
 

Let op: Toelating van reacties en publicatie van opiniestukken van anderen dan de hoofdredacteur zelf betekent geenszins dat hij het met de inhoud ervan eens is.

 

pbgif (88k image)
 

MEEST GELEZEN IN SEPTEMBER

O Wierd Duk en Jan Dijkgraaf, hoeders van het fatsoen

O Lekker met de hele elite een boerinnetje uitlachen

O Een strafblad is bij nader inzien toch niet zo stoer

O Wierd Duk stelt een journalistieke vraag

O De krokodillentranen van Wierd Duk, Joost Eerdmans en Dilan Yesilgöz

O Wierd Duk wil een cultuuroorlog

O Lakeien van de fossiele adel

O Jodinnetje

O Roffelen voor Wilders

O Zeiken aan de zijlijn

 

MEEST GELEZEN EVER

O YouPorn

O Iedereen haat Sander Schimmelpenninck omdat hij écht onafhankelijk is

O Wierd Duk de pro-Russische complotdenker

O In Nederland kun je helemaal niet zijn wie je wilt zijn

O De koning van het uittrekken van de damesslip

O De zoveelste sloopactie door de vrouwenhaters van GeenStijl tegen Sigrid Kaag

O Hoe de Wokies BIJ1 van binnenuit aan het slopen zijn

O De miljoenen van Sywert mogen een paar duizend mensenlevens kosten

O Verplicht naakt douchen op school, jongens en meisjes bij elkaar

O Wierd Duk heeft de verkeerde te pakken #TeamEmine

 

pbgif (88k image)
 

CONTACT
Stuur uw loftuitingen en steunbetuigingen naar Frontaal Naakt.

 

NIEUWSBRIEF
Ontvang gratis de Frontaal Naakt nieuwsbrief.

 

pbgif (88k image)
 

BLURBS
“How does it feel to be famous, Peter?” (David Bowie)

“Tegenover de enorme hoeveelheid onnozelaars in de Nederlandse journalistiek, die zelfs overduidelijke schertsfiguren als Sywert, Baudet en Duk pas ver in blessuretijd op waarde wisten te schatten, staat een klein groepje van ondergewaardeerde woestijnroepers. Met Peter op 1.” (Sander Schimmelpenninck)

“Frontaal Naakt dient een publiek belang” (mr. P.L.C.M. Ficq, politierechter)

“Peter schrijft hartstochtelijk, natuurlijk beargumenteerd, maar zijn stijl volgt het ritme van zijn hart.” (Hafid Bouazza).

“Ik vind dat je beter schrijft dan Hitler” (Ionica Smeets)

“Peter is soms een beetje intens en zo maar hij kan wél echt goed schrijven.” (Özcan Akyol)

“Jij levert toch wel het bewijs dat prachtige columns ook op weblogs (en niet alleen in de oude media) verschijnen.” (Femke Halsema)

“Literaire Spartacus” (André Holterman)

“Wie verlost me van die vieze vuile tiefuslul?” (Lodewijk Asscher cs)

“Pijnlijk treffend” (Sylvana Simons)

네덜란드 매체 프론탈 나크트(Frontaal Naakt)에 따르면, 네덜란드 라 (MT News)

“Echt intelligente mensen zoals Peter Breedveld.” (Candy Dulfer)

“De Kanye West van de Nederlandse journalistiek.” (Aicha Qandisha)

“Vieze gore domme shit” (Tofik Dibi)

“Ik denk dat de geschiedenis zal uitmaken dat Peter Breedveld de Multatuli van deze tijd is.” (Esther Gasseling)

“Nu weet ik het zeker. Jij bent de antichrist.” (Sylvia Witteman)

“Ik ben dol op Peter. Peter moet blijven.” (Sheila Sitalsing)

“Ik vind hem vaak te heftig” (Hans Laroes)

“Schrijver bij wie iedereen verbleekt, weergaloos, dodelijk eerlijk. Om in je broek te piesen, zo grappig. Perfecte billen.” (Hassnae Bouazza)

“Scherpe confrontatie, zelfs als die soms over grenzen van smaak heen gaat, is een essentieel onderdeel van een gezonde democratie.” (Lousewies van der Laan)

“Ik moet enorm lachen om alles wat Peter Breedveld roept.” (Naeeda Aurangzeb)

“We kunnen niet zonder jouw geluid in dit land” (Petra Stienen)

“De scherpste online columnist van Nederland” (Francisco van Jole)

“Elk woord van jou is gemeen, dat hoort bij de provocateur en de polemist, nietsontziendheid is een vak” (Nausicaa Marbe)

“Als Peter Breedveld zich kwaad maakt, dan wordt het internet weer een stukje mooier. Wat kan die gast schrijven.” (Hollandse Hufters)

“De kritische en vlijmscherpe blogger Peter Breedveld” (Joop.nl)

“Frontaal Naakt, waar het verzet tegen moslimhaat bijna altijd in libertijnse vorm wordt gegoten.” (Hans Beerekamp – NRC Handelsblad)

“De grootste lul van Nederland” (GeenStijl)

“Verder vermaak ik mij prima bij Peter Breedveld. Een groot schrijver.” (Bert Brussen)

“Landverrader” (Ehsan Jami)

“You are an icon!” (Dunya Henya)

“De mooie stukken van Peter Breedveld, die op Frontaal Naakt tegen de maatschappelijke stroom in zwemt.” (Sargasso)

‘De website Frontaal Naakt is een toonbeeld van smaak en intellect.’ (Elsevier weekblad)

“Frontaal Gestoord ben je!” (Frits ‘bonnetje’ Huffnagel)

“Jouw blogs maken hongerig Peter. Leeshonger, eethonger, sekshonger, geweldhonger, ik heb het allemaal gekregen na het lezen van Frontaal Naakt.” (Joyce Brekelmans)

‘Fucking goed geschreven en met de vinger op de zere plek van het multicultidebat.’ (jury Dutch Bloggies 2009)

Frontaal Naakt is een buitengewoon intelligent en kunstig geschreven, even confronterend als origineel weblog waar ook de reacties en discussies er vaak toe doen.’ (jury Dutch Bloggies 2008)

‘Intellectuele stukken die mooi zijn geschreven; confronterend, fel en scherp.’ (Revu)

‘Extreem-rechtse website’ (NRC Handelsblad)

‘De meeste Nederlanders zijn van buitengewoon beschaafde huize, uitzonderingen als Peter Breedveld daargelaten.’ (Anil Ramdas)

‘Peter Breedveld verrast!’ (Nederlandse Moslim Omroep)

‘Breedveld is voor de duvel nog niet bang’ (Jeroen Mirck)

‘Nog een geluk dat er iemand bestaat als Peter Breedveld.’ (Max J. Molovich)

‘Godskolere, ik heb me toch over je gedróómd! Schandalig gewoon.’ (Laurence Blik)

 

pbgif (88k image)
 

 

(Advertentie)
 

 

pbgif (88k image)
 

LINKS

 

 

RSS RSS