Home » Archief » Lekker migranten de schuld geven van corona


[10.10.2020]

Lekker migranten de schuld geven van corona

Peter Breedveld


Scène uit The Cursed Pond (Ishikawa Yoshihiro, 1954)

De corona-crisis heeft de boel flink ontregeld, alles was de afgelopen maanden anders, maar de uitzending van het praatprogramma Op1, gisteren, bewees dat de staatsomroep, wat het knijpkonterige racisme betreft, weer helemaal back on track is. Want de curve bolt weer op, het aantal besmettingen neemt weer toe en de ziekenhuizen stromen weer vol en daar moet iemand de schuld van krijgen. Het wijzen naar jongeren begon kennelijk te vervelen, samenscholende christenen de schuld geven mag niet van de grondwet maar gelukkig hebben we de allochtonen nog.

Of migranten, zoals ze tegenwoordig heten, wat een nog minder toepasselijke benaming is dan allochtonen, maar ik bemoei niet. De besmettingen nemen toe en “de cijfers” laten volgens OP1 zien dat dat de schuld van het Offerfeest is. Joepie! We halen Tunuhan Kuzu naar de studio om zich namens alle migranten in hun migrantenwijken te verantwoorden en het gesprek met hem duurde nog geen tien minuten en hoppa, daar verscheen Erdogan weer in beeld want als Turks-Nederlands Kamerlid moet je je niet alleen verantwoorden voor alles wat de Nederlanders van Turkse, Marokkaanse, Somalische, Afghaanse, Chinese, Kirgizische en Oempa-Loempese afkomst doen, maar ook voor wat de Turkse president zegt en doet, want Turkije is tenslotte jouw land.

En zo zat Kuzu, daags nadat in de Haagse gemeenteraad de VVD had ingestemd met een PVV-motie waarin de allochtonen de schuld krijgen van de woningnood en het dus verboden moeten worden zich voort te planten, voor een tweekoppig tribunaal van hoogblonde, witte suprematisten op kalme manier al die bloedverziekende, hatelijke, racistische nonsens te weerleggen. Die begonnen al bij de term ‘migrantenwijken’, want het gaat om oer-Hollandse volkswijken die door de regering de afgelopen decennia op allerlei mogelijke manieren zijn verwaarloosd (bezuinigingen, afbraak van de sociale sector, blablabla) en die bewoond worden door het deel van de bevolking dat de afgelopen decennia op allerlei mogelijke manieren vreselijk is genaaid en ja, “daar plukken we nu de wrange vruchten van”, aldus Kuzu.

Witte knuffelwappies

En het Offerfeest was 12 weken geleden, dus hoe haal je het in je botte kop om dat als oorzaak van de huidige opleving van corona aan te wijzen. De mannelijke helft van het hoogblonde koppel, die de hele tijd keek alsof-ie een scheet zat in te houden, zei tegen Kuzu dat die migranten na het moskeebezoek bij elkaar op bezoek gaan “en dat hou je blijkbaar toch niet tegen, die cultuur.” Je moet maar zo onbeschaamd en hypocriet zijn, na de feestende en schreeuwende witte voetbalsupporters in Tilburg (heel Nederland daarna van de leg omdat Rutte “hou gewoon je bek” zei), de witte knuffelwappies op het Haagse Plein en het Malieveld, de vluchten naar oranjegecodeerde vakantiebestemmingen en weer terug, de overvolle all-you-can-eat-restaurants waar je de politie met stomheid geslagen zag staan en de minister van fucking Justitie die zijn 109-jarige schoonmoeder stond te knuffelen op een bruiloft op een soort re-enactment van Pieter Bruegels De Boerenbruiloft, om dan de enige Turk in de zaal te verwijten dat zijn cultuur ons in deze ellende heeft gebracht.

Dat “migranten” het meeste risico lopen aan corona te creperen weten we al sinds het begin van deze crisis, het is een wereldwijd verschijnsel en het ligt niet aan hun cultuur maar aan de onze. Onze cultuur van wit, westers suprematisme waarin coronamaatregelen genomen voor alles en iedereen, maar niet voor de “migranten” die moeten zorgen dat onze supermarkten bevoorraad blijven worden en onze vleesverslaving wordt bevredigd en al onze kutklussen worden geklaard voor een schijntje. De “migranten” werken in slachthuizen en magazijnen waar de anderhalvemeterregel een grimmige mop is, worden samengepakt in busjes van hun werk naar hun “huis” gebracht, steevast slecht geventileerde hokken waar ze ook weer samengepakt worden. Als ze ziek worden, worden ze gewoon ontslagen. Dit is al maanden bekend.

Met je cultuur.

Parasiteren op een onderklasse

Onze cultuur is een samenleving die parasiteert op een onderklasse die expres arm gehouden wordt, wordt ondergebracht in de slechtste huizen waar het praktisch onmogelijk is je te beschermen tegen wat dan ook, voor wie een gezonde levenswijze simpelweg onbetaalbaar is en waar mensen meestal ook niet een baan hebben waarbij “thuiswerken” een optie is. “Migranten” hebben vaak beroepen waar het aanraken van anderen onvermijdelijk is dus als je het onevenredig aantal “migranten” dat corona krijgt wilt verklaren moet je het in die richting zoeken.

Dat zei Kuzu ook, dus moest er nog even gezeken worden over moskeeën die zich niet aan de richtlijnen hielden. Ouwehoer, als je de laatste rapportage van het RIVM erop naslaat, zie je dat ‘religieuze bijeenkomsten’ sinds juli goed zijn voor 0,2 procent van het totale aantal besmettingen, dus hou gewoon je bek.

Gesar en gezuig

Toen de twee presentatoren dus in hun racistische hemd waren gezet, werd er nog snel even een filmpje getoond met een compilatie van aanvaringen tussen DENK en Kamerkoningin Khadija Arib, die, zoals ik indertijd heb aangetoond, allemaal waren begonnen met het gesar en gezuig van Arib en de sowieso helemaal niks te maken hebben met de coronacrisis, al dan niet in “migrantenwijken”.

Gadverdamme wat was dit een misselijkmakende vertoning, die deed denken aan het antisemitisme dat in de Middeleeuwen steeds weer de kop opstak als er een pestepidemie uitbrak. Toen kregen de Joden de schuld van de gebrekkige hygiëne van de christelijke cultuur, nu zijn het de “migranten” die moeten boeten voor ons gebrek aan morele hygiëne.

 

Become a Patron!

 

Is het Vrije Woord u écht lief? Help me dan met een financiële bijdrage. Deze website wordt elke dag bedreigd door de virtuele knokploegen van Domrechts, malafide Nederlandse journalisten en zelfs door de vicepremier. Vorig jaar moest ik voor de rechter verschijnen wegens belediging van een racistische troll! Steun Frontaal Naakt. Doneer aan de enige dwarsdenkende, onafhankelijke site van Nederland. Stort wat u missen kunt op rekeningnummer NL59 RABO 0393 4449 61 (N.P. Breedveld, Rabobank Rijswijk), SWIFT BIC RABONL2U o.v.v. ‘Frontaal Naakt’. Lees hier waarom dat niet met PayPal kan, maar steunen via Patreon kan weer wel. Nog liever heb ik dat u op Frontaal Naakt adverteert of mij inhuurt. Mail mij.

Peter Breedveld, 10.10.2020 @ 13:38

[Home]
 

1 Reactie

op 10 10 2020 at 13:38 schreef Peter:

Reageren? Leesfrontaalnaakt@gmail.com.

 


Home

Archief

 

STEUN FRONTAAL NAAKT MET EEN TIKKIE!

 

 

OF VIA PATREON!

 

 

Let op: Toelating van reacties en publicatie van opiniestukken van anderen dan de hoofdredacteur zelf betekent geenszins dat hij het met de inhoud ervan eens is.

 

pbgif (88k image)
 

MEEST GELEZEN IN 2024

O Richard K., martelaar van de Afgehaakten

O Liever Wilders dan Yesilgöz

O Hoe Albert Heijn constant probeert ons te bestelen

O Kankerhomo

O Domheid is een kanker en we zitten nu in stadium 4

O Harde Por

O Het terloopse nazisme van Caroline van der Plas

O Zijn onze universiteiten antisemitische Hamasbolwerken?

O Vrij Nederland: Peter Breedveld had toch weer gelijk

O Er is niks meer om respect voor te hebben

 

MEEST GELEZEN EVER

O Caroline van der Plas, dwangmatige leugenmachine

O Caroline van der Plas is de Nederlandse Donald Trump

O YouPorn

O Iedereen haat Sander Schimmelpenninck omdat hij écht onafhankelijk is

O Wierd Duk de pro-Russische complotdenker

O Domme Lul

O Frans Timmermans kan het einde van de domrechtse ijstijd zijn

O Wierd Duk en Jan Dijkgraaf, hoeders van het fatsoen

O De koning van het uittrekken van de damesslip

O Haatoma

 

pbgif (88k image)
 

CONTACT
Stuur uw loftuitingen en steunbetuigingen naar Frontaal Naakt.

 

NIEUWSBRIEF
Ontvang gratis de Frontaal Naakt nieuwsbrief.

 

pbgif (88k image)
 

BLURBS
“How does it feel to be famous, Peter?” (David Bowie)

“Tegenover de enorme hoeveelheid onnozelaars in de Nederlandse journalistiek, die zelfs overduidelijke schertsfiguren als Sywert, Baudet en Duk pas ver in blessuretijd op waarde wisten te schatten, staat een klein groepje van ondergewaardeerde woestijnroepers. Met Peter op 1.” (Sander Schimmelpenninck)

“Frontaal Naakt dient een publiek belang” (mr. P.L.C.M. Ficq, politierechter)

“Peter schrijft hartstochtelijk, natuurlijk beargumenteerd, maar zijn stijl volgt het ritme van zijn hart.” (Hafid Bouazza).

“Ik vind dat je beter schrijft dan Hitler” (Ionica Smeets)

“Peter is soms een beetje intens en zo maar hij kan wél echt goed schrijven.” (Özcan Akyol)

“Jij levert toch wel het bewijs dat prachtige columns ook op weblogs (en niet alleen in de oude media) verschijnen.” (Femke Halsema)

“Literaire Spartacus” (André Holterman)

“Wie verlost me van die vieze vuile tiefuslul?” (Lodewijk Asscher cs)

“Pijnlijk treffend” (Sylvana Simons)

네덜란드 매체 프론탈 나크트(Frontaal Naakt)에 따르면, 네덜란드 라 (MT News)

“Echt intelligente mensen zoals Peter Breedveld.” (Candy Dulfer)

“De Kanye West van de Nederlandse journalistiek.” (Aicha Qandisha)

“Vieze gore domme shit” (Tofik Dibi)

“Ik denk dat de geschiedenis zal uitmaken dat Peter Breedveld de Multatuli van deze tijd is.” (Esther Gasseling)

“Nu weet ik het zeker. Jij bent de antichrist.” (Sylvia Witteman)

“Ik ben dol op Peter. Peter moet blijven.” (Sheila Sitalsing)

“Ik vind hem vaak te heftig” (Hans Laroes)

“Schrijver bij wie iedereen verbleekt, weergaloos, dodelijk eerlijk. Om in je broek te piesen, zo grappig. Perfecte billen.” (Hassnae Bouazza)

“Scherpe confrontatie, zelfs als die soms over grenzen van smaak heen gaat, is een essentieel onderdeel van een gezonde democratie.” (Lousewies van der Laan)

“Ik moet enorm lachen om alles wat Peter Breedveld roept.” (Naeeda Aurangzeb)

“We kunnen niet zonder jouw geluid in dit land” (Petra Stienen)

“De scherpste online columnist van Nederland” (Francisco van Jole)

“Elk woord van jou is gemeen, dat hoort bij de provocateur en de polemist, nietsontziendheid is een vak” (Nausicaa Marbe)

“Als Peter Breedveld zich kwaad maakt, dan wordt het internet weer een stukje mooier. Wat kan die gast schrijven.” (Hollandse Hufters)

“De kritische en vlijmscherpe blogger Peter Breedveld” (Joop.nl)

“Frontaal Naakt, waar het verzet tegen moslimhaat bijna altijd in libertijnse vorm wordt gegoten.” (Hans Beerekamp – NRC Handelsblad)

“De grootste lul van Nederland” (GeenStijl)

“Verder vermaak ik mij prima bij Peter Breedveld. Een groot schrijver.” (Bert Brussen)

“Landverrader” (Ehsan Jami)

“You are an icon!” (Dunya Henya)

“De mooie stukken van Peter Breedveld, die op Frontaal Naakt tegen de maatschappelijke stroom in zwemt.” (Sargasso)

‘De website Frontaal Naakt is een toonbeeld van smaak en intellect.’ (Elsevier weekblad)

“Frontaal Gestoord ben je!” (Frits ‘bonnetje’ Huffnagel)

“Jouw blogs maken hongerig Peter. Leeshonger, eethonger, sekshonger, geweldhonger, ik heb het allemaal gekregen na het lezen van Frontaal Naakt.” (Joyce Brekelmans)

‘Fucking goed geschreven en met de vinger op de zere plek van het multicultidebat.’ (jury Dutch Bloggies 2009)

Frontaal Naakt is een buitengewoon intelligent en kunstig geschreven, even confronterend als origineel weblog waar ook de reacties en discussies er vaak toe doen.’ (jury Dutch Bloggies 2008)

‘Intellectuele stukken die mooi zijn geschreven; confronterend, fel en scherp.’ (Revu)

‘Extreem-rechtse website’ (NRC Handelsblad)

‘De meeste Nederlanders zijn van buitengewoon beschaafde huize, uitzonderingen als Peter Breedveld daargelaten.’ (Anil Ramdas)

‘Peter Breedveld verrast!’ (Nederlandse Moslim Omroep)

‘Breedveld is voor de duvel nog niet bang’ (Jeroen Mirck)

‘Nog een geluk dat er iemand bestaat als Peter Breedveld.’ (Max J. Molovich)

‘Godskolere, ik heb me toch over je gedróómd! Schandalig gewoon.’ (Laurence Blik)

 

pbgif (88k image)
 

 

(Advertentie)
 

 

pbgif (88k image)
 

LINKS

 

 

RSS RSS