Home » Archief » Nikabs en vrouwentepels


[24.08.2019]

Nikabs en vrouwentepels

Peter Breedveld

We zijn nu in Londen, waar we het heel erg naar onze zin hebben, en wat me opviel is dat zoveel mensen hier een gezichtssluier dragen. Het barst hier sowieso van de moslims, niet alleen immigranten, maar ook veel toeristen uit de Golfstaten. Ze laten zich door de drukke winkelstraten Regent Street en Oxford Street vervoeren in fietstaxi’s met speakers waar spuuglelijke Arabische muziek uit schettert.

Je zou kunnen zeggen dat die moslims het straatbeeld hier nogal beheersen. Komt nog bij dat half Londen is opgekocht door Arabische moslims. Ze bezitten hier de belangrijke hotels, het gezichtsbepalende warenhuis Harrods is in handen van een Arabische moslim en ze bezitten zelfs één of meerdere voetbalclubs.

Londen is dus nogal geïslamiseerd, om het op zijn Duks te zeggen.

Vrouwelijk naakt

Je zou daarom verwachten dat alle vrouwen hier kuis gekleed gaan, dat alcohol is verboden en dat je voor een stukje varkensvlees moet aanbellen bij een haveloze deur in een donker steegje en dat je dan een wachtwoord moet zeggen en veel geld moet meebrengen en door allemaal smalle gangetjes naar een bedompte ruimte wordt geleid waar witte boze mannen zwijgend spare-ribs zitten weg te knagen.

Niets van dat alles.

Want wat je in Londen óók veel ziet, is vrouwelijk naakt. Schandalig lage décolletés, beha-loze borsten die achter dunne hemdjes wiegen, blote schouders, naakte benen, ronde billen die zich niet door miniscule hotpants laten inperken, vrouwentepels die door fijne stof heenpriemen; man, je ziet hier meer dan op het strand. Als ik wat bijbelvaster was dan ik ben, had ik mijn beide ogen nu moeten uitrukken, Mattheus 5 indachtig.

En vóór het lunchuur begint hier het drinken al. Staan de Londenaren op straat met hun enorme pinten. Dat gaat door tot lang na middernacht. Gewoon in het openbaar!

Varkenslever

Weet je wat we als eerste gedaan hebben, toen we aankwamen? Geluncht in St. John, één van mijn allerfavorietste restaurants. Varkenstong heb ik er gegeten, heerlijk! Er stond ook varkenslever op de kaart, en allerlei andere delen van varkens. En dat mag zomaar! In Londen! Waar de burgemeester een MOSLIM is!

Dat is wat Londen zo fantastisch maakt. Iedereen kan hier zichzelf zijn. Als je halfnaakt wilt lopen, laat iedereen je gang gaan, en iedereen weet dat je dat Britse vrouwen geen twee keer hoeft te zeggen. De flinterdunne niemendalletjes die ze zelfs dragen als het 10 graden vriest, zijn legendarisch. En als je zelfs je gezicht wilt bedekken, maakt ook niemand daar een probleem van.

Totaal anders dan in het bekrompen, verkrampte Nederland, waar de hoeveelheid kleiding, die een vrouw moet dragen, vrij precies bepaald is. Niet teveel en zeker ook niet te weinig. Precies genoeg.

Dakloze bedelaars

Niet dat Londen het paradijs is. Weet u wat echt schandalig is? Al die dakloze bedelaars hier. De straten zijn er vol mee. Jonge mannen die niet eens schoenen hebben, die zich kennelijk nergens kunnen wassen, die apathisch achter hun papieren kopjes zitten, nederig dankuwel zeggend voor elke munt die in erin valt, maar die door de meeste mensen worden genegeerd.

Ze richten slaaphoekjes in met matrassen of karton, claimen een stukje stoep van twee bij een halve meter. Gisteren zag ik zo’n slaapplek waar de eigenaar iets huiselijks aan probeerde te geven met een kleine kaktus in een plastic bakje. Het brak mijn hart. Ze hebben niets, maar vooral ook niemand. Die ene man heeft die halfdode kaktus.

Fuck, man! En in Nederland gaat het ook hard die kant op. Daar werd daklozen pas nog een eigen plek in Amsterdam geweigerd. Ze mogen er niet zijn, worden overal weggetreiterd en gesard door de politie.

Met je boerka.

 

Become a Patron!

 

Is het Vrije Woord u écht lief? Help me dan met een financiële bijdrage. Deze website wordt elke dag bedreigd door de virtuele knokploegen van Domrechts, malafide Nederlandse journalisten en zelfs door de vicepremier. Afgelopen maandag moest ik voor de rechter verschijnen wegens belediging van een racistische troll! Steun Frontaal Naakt. Doneer aan de enige dwarsdenkende, onafhankelijke site van Nederland. Stort wat u missen kunt op rekeningnummer NL59 RABO 0393 4449 61 (N.P. Breedveld, Rabobank Rijswijk), SWIFT BIC RABONL2U o.v.v. ‘Frontaal Naakt’. Lees hier waarom dat niet met PayPal kan, maar steunen via Patreon kan weer wel. Nog liever heb ik dat u op Frontaal Naakt adverteert of mij inhuurt. Mail mij.

Peter Breedveld, 24.08.2019 @ 08:46

[Home]
 

1 Reactie

op 24 08 2019 at 08:46 schreef Peter:

Reageren? Leesfrontaalnaakt@gmail.com.

 


Home

Archief

 

STEUN FRONTAAL NAAKT MET EEN TIKKIE!

 

 

OF VIA PATREON!

 

 

Let op: Toelating van reacties en publicatie van opiniestukken van anderen dan de hoofdredacteur zelf betekenen geenszins dat hij het met de inhoud ervan eens is.

 

pbgif (88k image)
 

MEEST GELEZEN IN 2024

O Richard K., martelaar van de Afgehaakten

O Liever Wilders dan Yesilgöz

O De aangifte van Wilders is een greep naar de macht over onze taal

O Hoe Albert Heijn constant probeert ons te bestelen

O Domheid is een kanker en we zitten nu in stadium 4

O Het terloopse nazisme van Caroline van der Plas

O Kankerhomo

O Harde Por

O Vrij Nederland: Peter Breedveld had toch weer gelijk

O Zijn onze universiteiten antisemitische Hamasbolwerken?

 

MEEST GELEZEN EVER

O Caroline van der Plas, dwangmatige leugenmachine

O Caroline van der Plas is de Nederlandse Donald Trump

O YouPorn

O Iedereen haat Sander Schimmelpenninck omdat hij écht onafhankelijk is

O Wierd Duk de pro-Russische complotdenker

O Domme Lul

O Frans Timmermans kan het einde van de domrechtse ijstijd zijn

O Wierd Duk en Jan Dijkgraaf, hoeders van het fatsoen

O De koning van het uittrekken van de damesslip

O Haatoma

 

pbgif (88k image)
 

CONTACT
Stuur uw loftuitingen en steunbetuigingen naar Frontaal Naakt.

 

NIEUWSBRIEF
Ontvang gratis de Frontaal Naakt nieuwsbrief.

 

pbgif (88k image)
 

BLURBS
“How does it feel to be famous, Peter?” (David Bowie)

“Tegenover de enorme hoeveelheid onnozelaars in de Nederlandse journalistiek, die zelfs overduidelijke schertsfiguren als Sywert, Baudet en Duk pas ver in blessuretijd op waarde wisten te schatten, staat een klein groepje van ondergewaardeerde woestijnroepers. Met Peter op 1.” (Sander Schimmelpenninck)

“Frontaal Naakt dient een publiek belang” (mr. P.L.C.M. Ficq, politierechter)

“Peter schrijft hartstochtelijk, natuurlijk beargumenteerd, maar zijn stijl volgt het ritme van zijn hart.” (Hafid Bouazza).

“Ik vind dat je beter schrijft dan Hitler” (Ionica Smeets)

“Peter is soms een beetje intens en zo maar hij kan wél echt goed schrijven.” (Özcan Akyol)

“Jij levert toch wel het bewijs dat prachtige columns ook op weblogs (en niet alleen in de oude media) verschijnen.” (Femke Halsema)

“Literaire Spartacus” (André Holterman)

“Wie verlost me van die vieze vuile tiefuslul?” (Lodewijk Asscher cs)

“Pijnlijk treffend” (Sylvana Simons)

네덜란드 매체 프론탈 나크트(Frontaal Naakt)에 따르면, 네덜란드 라 (MT News)

“Echt intelligente mensen zoals Peter Breedveld.” (Candy Dulfer)

“De Kanye West van de Nederlandse journalistiek.” (Aicha Qandisha)

“Vieze gore domme shit” (Tofik Dibi)

“Ik denk dat de geschiedenis zal uitmaken dat Peter Breedveld de Multatuli van deze tijd is.” (Esther Gasseling)

“Nu weet ik het zeker. Jij bent de antichrist.” (Sylvia Witteman)

“Ik ben dol op Peter. Peter moet blijven.” (Sheila Sitalsing)

“Ik vind hem vaak te heftig” (Hans Laroes)

“Schrijver bij wie iedereen verbleekt, weergaloos, dodelijk eerlijk. Om in je broek te piesen, zo grappig. Perfecte billen.” (Hassnae Bouazza)

“Scherpe confrontatie, zelfs als die soms over grenzen van smaak heen gaat, is een essentieel onderdeel van een gezonde democratie.” (Lousewies van der Laan)

“Ik moet enorm lachen om alles wat Peter Breedveld roept.” (Naeeda Aurangzeb)

“We kunnen niet zonder jouw geluid in dit land” (Petra Stienen)

“De scherpste online columnist van Nederland” (Francisco van Jole)

“Elk woord van jou is gemeen, dat hoort bij de provocateur en de polemist, nietsontziendheid is een vak” (Nausicaa Marbe)

“Als Peter Breedveld zich kwaad maakt, dan wordt het internet weer een stukje mooier. Wat kan die gast schrijven.” (Hollandse Hufters)

“De kritische en vlijmscherpe blogger Peter Breedveld” (Joop.nl)

“Frontaal Naakt, waar het verzet tegen moslimhaat bijna altijd in libertijnse vorm wordt gegoten.” (Hans Beerekamp – NRC Handelsblad)

“De grootste lul van Nederland” (GeenStijl)

“Verder vermaak ik mij prima bij Peter Breedveld. Een groot schrijver.” (Bert Brussen)

“Landverrader” (Ehsan Jami)

“You are an icon!” (Dunya Henya)

“De mooie stukken van Peter Breedveld, die op Frontaal Naakt tegen de maatschappelijke stroom in zwemt.” (Sargasso)

‘De website Frontaal Naakt is een toonbeeld van smaak en intellect.’ (Elsevier weekblad)

“Frontaal Gestoord ben je!” (Frits ‘bonnetje’ Huffnagel)

“Jouw blogs maken hongerig Peter. Leeshonger, eethonger, sekshonger, geweldhonger, ik heb het allemaal gekregen na het lezen van Frontaal Naakt.” (Joyce Brekelmans)

‘Fucking goed geschreven en met de vinger op de zere plek van het multicultidebat.’ (jury Dutch Bloggies 2009)

Frontaal Naakt is een buitengewoon intelligent en kunstig geschreven, even confronterend als origineel weblog waar ook de reacties en discussies er vaak toe doen.’ (jury Dutch Bloggies 2008)

‘Intellectuele stukken die mooi zijn geschreven; confronterend, fel en scherp.’ (Revu)

‘Extreem-rechtse website’ (NRC Handelsblad)

‘De meeste Nederlanders zijn van buitengewoon beschaafde huize, uitzonderingen als Peter Breedveld daargelaten.’ (Anil Ramdas)

‘Peter Breedveld verrast!’ (Nederlandse Moslim Omroep)

‘Breedveld is voor de duvel nog niet bang’ (Jeroen Mirck)

‘Nog een geluk dat er iemand bestaat als Peter Breedveld.’ (Max J. Molovich)

‘Godskolere, ik heb me toch over je gedróómd! Schandalig gewoon.’ (Laurence Blik)

 

pbgif (88k image)
 

 

(Advertentie)
 

 

pbgif (88k image)
 

LINKS

 

 

RSS RSS