Home » Archief » NRC wil kennelijk het partijblad van JA21 zijn


[21.02.2022]

NRC wil kennelijk het partijblad van JA21 zijn

Peter Breedveld


Scène uit: Halfaouine (Férid Boughedir, 1991)

De redactie van NRC Handelsblad heeft kennelijk niks geleerd van het Forum voor Democratie-debacle, of ze verkeert erover in staat van ontkenning. Het Forum-debacle: Thierry Baudet was een onbekende corpsbal met corpsbalpraatjes die nergens aan de bak kwam, in paniek naar een bron van inkomsten zocht en daarom maar een partij oprichtte om mee te doen aan de Tweede Kamerverkiezingen. Alle media, waaronder NRC, sprongen bovenop deze “boy wonder”, “frisse wind door de politiek”, knap en charmant, belezen, Marlon Brando-blik en ach, die racistische nazipraatjes, dat waren “studentikoze provocaties”.

NRC voerde campagne voor Baudet (ook voor onder meer Jan Roos, maar die haalde het niet), die prompt met twee zetels in de Tweede Kamer kwam, waarna NRC maar bleef schrijven dat dit “uit het niets” was, alsof Baudet niet niet uit de media weg te slaan was. Alsof hij door het journaille niet over een rode loper en door een haag van palmtakken het Binnenhof was binnengeloodst.

Gevolg: er zit nu een groep nazistische complotgekken in de Kamer de andere Kamerleden te bedreigen en dat roept zoveel weerzin op, dat de mensen niet eens meer een wenkbrauw optrekken bij de rabiaat-racistische tirades van Wilders en companen. Bedankt, NRC-luitjes!

Mooie ovens van Hitler

Daar zullen ze bij NRC van geleerd hebben, zou je denken. Maar niks hoor, met de gemeenteraadsverkiezingen in het verschiet heeft de krant een nieuwe favoriete nazipartij gevonden: JA21, de partij van moslimvreter Joost Eerdmans, die de joodse Arnon Grunberg live op televisie toebeet dat die het aan zichzelf te danken had dat boze burgers hem schreven dat Adolf ook hem had moeten vergassen en die toch nooit is gecanceld of zelfs maar enig risico liep om gecanceld te worden, en Annabel Nanninga, die het jammer vindt dat de mooie ovens van Adolf Hitler niet meer worden gebruikt en nog veel meer, en het desondanks toch tot senator heeft weten te schoppen, want witte rechtse mensen mogen echt rabiaat antisemiet zijn zonder dat hun carrière maar enig gevaar loopt.

Toch is het uitgerekend JA21 dat roept dat Nederland wordt bedreigd door “woke”, dus dat je niks meer mag zeggen en zo, en NRC, dat vrijdag al een interview had met de Grote Denker Joost Eerdmans die daarin mocht uitleggen wat een keurige, fatsoenlijke rechtse rakker hij was zonder dat NRC ook maar één kritische vraag stelde over Joden die zelf om de antisemitische bagger vragen die de achterban van Joost en zijn vrienden hen stuurt, of over zijn racistische beleid als Rotterdamse wethouder, ging nu braaf verslag doen van een congres dat JA21 had georganiseerd over woke.

Academische vrijheid

NRC maakt zichzelf ook heel druk om de bedreiging door woke, want het heeft al een stuk of twintig artikelen over het thema gepubliceerd, die er vrijwel allemaal op neerkomen dat in Amerika de academische vrijheid is afgeschaft onder druk van de woke-beweging en hier in Nederland gaat het ook hard, want een docent werd door een student gekapitteld omdat hij het n-woord zei.

Terwijl echt de enigen aan de universiteiten, wier academische vrijheid en vrijheid van meningsuiting keer op keer op keer wordt beknot, medewerkers en studenten zijn die zich kritisch uitlaten over domrechts, over de westerse geopolitiek en die opkomen voor de Palestijnen. Dat heb ik al vele keren aangetoond.

Maar nee, NRC presenteert JA21 als de “anti-woke-partij” en schrijft over “senator Annabel Nanninga, die op website GeenStijl al jaren over het onderwerp schreef.” O, is dát waar Annabel Nanninga over schreef, in plaats van over “dobbernegers”, ebola als oplossing voor het vluchtelingenprobleem, dat moslims geen recht hebben op privacy en de “rijke en machtige joden” met hun “kilometers uitgerolde lange tenen” die altijd maar zitten te zeiken als een ex-SS’er ook eens wat wil zeggen op de Dodenherdenking.

Rare ideeën verspreiden

Wie jarenlang haar brood heeft verdiend met dergelijke weerzinwekkende racistische en antisemitische haatbagger, en het toch nog tot senator heeft geschopt, maakt zichzelf onsterfelijk belachelijk met haar gejammer over woke, en dát is wat NRC zou moeten schrijven, áls het zo nodig over een niet-bestaand probleem wil schrijven, in plaats van wéér die rare ideeën te verspreiden en dan ook niet eens eerlijk te vermelden dat de eerste spreker, de mislukte Batman-schurk Zihni Özdil, het uitzinnige statement uitbraakte dat woke “de postmoderne KuKluxKlan” is.

Maar dat laat NRC weg, want Özdil moet worden gepresenteerd als genuanceerde rechtse rakker, die heus erkent dat institutioneel racisme bestaat. Annabel Nanninga wordt door NRC nota bene opgevoerd als verdediger van het vrije woord, terwijl ze het openlijk betreurde dat de mooie ovens van Adolf Hitler niet meer in gebruik zijn toen iemand op een haar onwelgevallige manier gebruikmaakte van het vrije woord en er sowieso bij GeenStijl een dagtaak van maakte om iedereen die zij niet mocht het vrije woord te ontnemen.

Domrechtse meningenpolitie

En dit valt mij, zelf herhaaldelijk verschrikkelijk te grazen genomen door de domrechtse meningenpolitie, waaronder NRC Handelsblad, steeds weer op: elke sarcastische en ironische opmerking die ik maak, in de zee van genuanceerde, goed onderbouwde pleidooien voor tolerantie, verdraagzaamheid en de multiculturele samenleving die Frontaal Naakt is, wordt door andere media uit de context gehaald, verdraaid, verknipt en vervalst om mij weg te zetten als extreemlinkse antisemiet, terwijl de uitspraken van de echte rabiate antisemieten en racisten uit de context worden gehaald om ze op te hemelen als megatolerante boodschappers van het harmoniemodel.

JA21 doet het al erg goed in de peilingen, met een verdubbeling van het aantal Kamerzetels dat de partij bij de vorige verkiezingen haalde, en als kwaliteitskrant zou je dan op het verderfelijke gedachtegoed van JA21 moeten wijzen, in plaats van dat, keurig ontdaan van alle scherpe kantjes, als enige remedie tegen die verschrikkelijke wokies te presenteren.

 

 

 

Become a Patron!
 

Is het Vrije Woord u écht lief? Help me dan met een financiële bijdrage. Doneer aan de enige dwarsdenkende, onafhankelijke (maar echt) site van Nederland. Rekeningnummer NL59 RABO 0393 4449 61 (N.P. Breedveld, Rabobank Rijswijk), SWIFT BIC RABONL2U. Lees hier waarom dat niet met PayPal kan, maar steunen via Patreon kan weer wel en sinds kort ook met een Tikkie. Wordt dat symbool van de Hollandse krenterigheid tenminste voor iets nuttigs ingezet. Adverteren? Mail mij.

Peter Breedveld, 21.02.2022 @ 13:31

[Home]
 

1 Reactie

op 21 02 2022 at 13:32 schreef Peter:

Reageren? Leesfrontaalnaakt@gmail.com.

 


Home

Archief

 

STEUN FRONTAAL NAAKT MET EEN TIKKIE!

 

 

OF VIA PATREON!

 

 

Let op: Toelating van reacties en publicatie van opiniestukken van anderen dan de hoofdredacteur zelf betekenen geenszins dat hij het met de inhoud ervan eens is.

 

pbgif (88k image)
 

MEEST GELEZEN IN 2024

O Richard K., martelaar van de Afgehaakten

O Liever Wilders dan Yesilgöz

O De aangifte van Wilders is een greep naar de macht over onze taal

O Hoe Albert Heijn constant probeert ons te bestelen

O Domheid is een kanker en we zitten nu in stadium 4

O Het terloopse nazisme van Caroline van der Plas

O Kankerhomo

O Harde Por

O Vrij Nederland: Peter Breedveld had toch weer gelijk

O Zijn onze universiteiten antisemitische Hamasbolwerken?

 

MEEST GELEZEN EVER

O Caroline van der Plas, dwangmatige leugenmachine

O Caroline van der Plas is de Nederlandse Donald Trump

O YouPorn

O Iedereen haat Sander Schimmelpenninck omdat hij écht onafhankelijk is

O Wierd Duk de pro-Russische complotdenker

O Domme Lul

O Frans Timmermans kan het einde van de domrechtse ijstijd zijn

O Wierd Duk en Jan Dijkgraaf, hoeders van het fatsoen

O De koning van het uittrekken van de damesslip

O Haatoma

 

pbgif (88k image)
 

CONTACT
Stuur uw loftuitingen en steunbetuigingen naar Frontaal Naakt.

 

NIEUWSBRIEF
Ontvang gratis de Frontaal Naakt nieuwsbrief.

 

pbgif (88k image)
 

BLURBS
“How does it feel to be famous, Peter?” (David Bowie)

“Tegenover de enorme hoeveelheid onnozelaars in de Nederlandse journalistiek, die zelfs overduidelijke schertsfiguren als Sywert, Baudet en Duk pas ver in blessuretijd op waarde wisten te schatten, staat een klein groepje van ondergewaardeerde woestijnroepers. Met Peter op 1.” (Sander Schimmelpenninck)

“Frontaal Naakt dient een publiek belang” (mr. P.L.C.M. Ficq, politierechter)

“Peter schrijft hartstochtelijk, natuurlijk beargumenteerd, maar zijn stijl volgt het ritme van zijn hart.” (Hafid Bouazza).

“Ik vind dat je beter schrijft dan Hitler” (Ionica Smeets)

“Peter is soms een beetje intens en zo maar hij kan wél echt goed schrijven.” (Özcan Akyol)

“Jij levert toch wel het bewijs dat prachtige columns ook op weblogs (en niet alleen in de oude media) verschijnen.” (Femke Halsema)

“Literaire Spartacus” (André Holterman)

“Wie verlost me van die vieze vuile tiefuslul?” (Lodewijk Asscher cs)

“Pijnlijk treffend” (Sylvana Simons)

네덜란드 매체 프론탈 나크트(Frontaal Naakt)에 따르면, 네덜란드 라 (MT News)

“Echt intelligente mensen zoals Peter Breedveld.” (Candy Dulfer)

“De Kanye West van de Nederlandse journalistiek.” (Aicha Qandisha)

“Vieze gore domme shit” (Tofik Dibi)

“Ik denk dat de geschiedenis zal uitmaken dat Peter Breedveld de Multatuli van deze tijd is.” (Esther Gasseling)

“Nu weet ik het zeker. Jij bent de antichrist.” (Sylvia Witteman)

“Ik ben dol op Peter. Peter moet blijven.” (Sheila Sitalsing)

“Ik vind hem vaak te heftig” (Hans Laroes)

“Schrijver bij wie iedereen verbleekt, weergaloos, dodelijk eerlijk. Om in je broek te piesen, zo grappig. Perfecte billen.” (Hassnae Bouazza)

“Scherpe confrontatie, zelfs als die soms over grenzen van smaak heen gaat, is een essentieel onderdeel van een gezonde democratie.” (Lousewies van der Laan)

“Ik moet enorm lachen om alles wat Peter Breedveld roept.” (Naeeda Aurangzeb)

“We kunnen niet zonder jouw geluid in dit land” (Petra Stienen)

“De scherpste online columnist van Nederland” (Francisco van Jole)

“Elk woord van jou is gemeen, dat hoort bij de provocateur en de polemist, nietsontziendheid is een vak” (Nausicaa Marbe)

“Als Peter Breedveld zich kwaad maakt, dan wordt het internet weer een stukje mooier. Wat kan die gast schrijven.” (Hollandse Hufters)

“De kritische en vlijmscherpe blogger Peter Breedveld” (Joop.nl)

“Frontaal Naakt, waar het verzet tegen moslimhaat bijna altijd in libertijnse vorm wordt gegoten.” (Hans Beerekamp – NRC Handelsblad)

“De grootste lul van Nederland” (GeenStijl)

“Verder vermaak ik mij prima bij Peter Breedveld. Een groot schrijver.” (Bert Brussen)

“Landverrader” (Ehsan Jami)

“You are an icon!” (Dunya Henya)

“De mooie stukken van Peter Breedveld, die op Frontaal Naakt tegen de maatschappelijke stroom in zwemt.” (Sargasso)

‘De website Frontaal Naakt is een toonbeeld van smaak en intellect.’ (Elsevier weekblad)

“Frontaal Gestoord ben je!” (Frits ‘bonnetje’ Huffnagel)

“Jouw blogs maken hongerig Peter. Leeshonger, eethonger, sekshonger, geweldhonger, ik heb het allemaal gekregen na het lezen van Frontaal Naakt.” (Joyce Brekelmans)

‘Fucking goed geschreven en met de vinger op de zere plek van het multicultidebat.’ (jury Dutch Bloggies 2009)

Frontaal Naakt is een buitengewoon intelligent en kunstig geschreven, even confronterend als origineel weblog waar ook de reacties en discussies er vaak toe doen.’ (jury Dutch Bloggies 2008)

‘Intellectuele stukken die mooi zijn geschreven; confronterend, fel en scherp.’ (Revu)

‘Extreem-rechtse website’ (NRC Handelsblad)

‘De meeste Nederlanders zijn van buitengewoon beschaafde huize, uitzonderingen als Peter Breedveld daargelaten.’ (Anil Ramdas)

‘Peter Breedveld verrast!’ (Nederlandse Moslim Omroep)

‘Breedveld is voor de duvel nog niet bang’ (Jeroen Mirck)

‘Nog een geluk dat er iemand bestaat als Peter Breedveld.’ (Max J. Molovich)

‘Godskolere, ik heb me toch over je gedróómd! Schandalig gewoon.’ (Laurence Blik)

 

pbgif (88k image)
 

 

(Advertentie)
 

 

pbgif (88k image)
 

LINKS

 

 

RSS RSS