Home » Archief » Weg met de antisemiet Baudet, leve de antisemiet Nanninga!


[26.11.2020]

Weg met de antisemiet Baudet, leve de antisemiet Nanninga!

Peter Breedveld

Politicoloog Cas Mudde duidt in een Engelstalig stuk de opkomst en ondergang van Thierry Baudet en schrijft dat de media, verliefd op Baudet, zijn openlijke racisme, seksisme, vergoelijking van seksueel geweld en zijn fascistische denkbeelden afdeden als studentikoze provocaties.

Als dat niet vrijwel letterlijk is wat ik drie jaar geleden al schreef, geschokt als ik was door de halsstarrigheid waarmee journalisten weigerden Baudets woorden letterlijk te nemen. Dat ze hem woord voor woord citeerden dat hij redacties en universiteiten wilde zuiveren van linkse elementen en zich dan hardop afvroegen wat hij daar nou eigenlijk mee bedoelde.

Nazi-idioom

Baudet is nooit een mysterie geweest. Hij beleed zijn racisme openlijk, koketteerde openlijk met nazi-gedachtegoed, leende opzichtig uit het nazi-idioom en het kon niemand wat schelen. Journalisten en commentatoren hebben zich maanden lang vrolijk gemaakt om woorden als “boreaal”. Als hij openlijk zei dat Nederland zich aan de rand van de afgrond bevond door de schuld van migranten, wilden ze van hem weten of hij eigenlijk een vriendin had.

Nu dan eindelijk voor de hele wereld duidelijk is dat deze nazi kennelijk andere nazi’s aantrekt, die antisemitische grappen maken en in antisemitische complottheorieën grossieren, is iedereen geschokt en ook dát vind ik kwalijk. Het racisme, de tirades tegen gekleurde volkeren die de witte beschaving bedreigden, het gebazel van zijn kameraad Theo Hiddema over de aangeboren slechtheid van Marokkanen, het gemijmer van partij-ideoloog Paul Cliteur over de deportatie van moslims waren nooit enig obstakel voor Baudet en zijn FvD. Behalve wat bloggers en een docent hier en daar (die vervolgens meteen aan de schandpaal werd genageld door de media, vooral het Algemeen Dagblad was daar fanatiek in) had nie-mand er moeite mee. Nie-mand.

Maar antisemitisme! Dán moet je hangen. Een partijgenoot onthult nu in De Telegraaf dat Baudet denkt dat Soros verantwoordelijk is voor de corona-epidemie, niet begrijpt wat er nou verkeerd is aan antisemitisme en dat hij zegt dat iedereen die hij kent, antisemiet is (wat ik geloof, antisemitisme is springlevend onder de mensen) en zie hoe geschokt iedereen is! Zijn eigen partijgenoten doen nu alsof ze echt dachten dat ze zich hadden aangesloten bij een volkomen normale, legitieme conservatieve partij. Vieze vuile gore hypocrieten.

Fascistoïde praktijken

Dat het FvD een racistische, fascistische partij was, werd door verschillende mensen van meet af aan geduid. Niet alleen door mij, en ik ben daarvoor gedemoniseerd, geïntimideerd, bedreigd, belasterd en zelfs vervolgd, maar ook door bijvoorbeeld blogger Ikje, die heel systematisch het geflirt van Baudet met het nazisme chroniqueerde, en dat hij sprak op een Vlaamse IJzerwake en dergelijke, en die door journalist (!) Wierd Duk en zijn trollen werd bedreigd en daarom besloot er maar mee op te houden. En de media, die altijd twee weken apestront gaan als iemand twittert dat Baudets stropdas niet matcht met zijn pak, zwegen over deze fascistoïde praktijken. Journalistenvakbond NVJ, die helemaal overstuur raakt als je weigert iemand van PowNews te woord te staan, zwijgt.

En nu dan eindelijk de mainstream-media óók hebben ontdekt dat Baudet een nazi is, worden de onderzoeksjournalisten die dat na grondig onderzoek allemaal hebben blootgelegd, gefeliciteerd door politicoloog Merijn Oudenampsen. Well, fuck me gently with a chainsaw, maar daar word ik echt vreselijk pissig om. Benieuwd waar die “onderzoeksjournalisten” hierna mee komen. Het schijnt, en vergeet niet dat u het hier voor het eerst las als het straks op alle voorpagina’s staat, dat Adolf Hitler fout was in de oorlog.

Jawel.

Aanslag op de Joodse gemeenschap

Goed, nu zijn we straks van Baudet af, hebben de media hun lesje geleerd en zullen ze voortaan wat alerter zijn bij de hondefluitjes van de volgende populist die zich aandient.

Had u gedacht. De sloten van het partijkantoor van het FvD waren nog niet eens vervangen en daar kwamen journalisten en andere grote denkers al met hun voorstel voor de opvolging van Baudet: de verstandige, beschaafde Annabel Nanninga.

Dus straks kan Merijn Oudenampsen de onderzoeksjournalisten bedanken die na maanden intensief graafwerk hebben ontdekt dat Annabel “dobberneger” Nanninga vindt dat de rijke en machtige joden van die lange tenen hebben, dat ze het betreurt dat de mooie ovens van Hitler niet meer worden gebruikt, dat het mooi zou zijn als er een aanslag komt op de joodse gemeenschap en dat ze een nazi bewondert, een echte Hitler-nazi uit de Tweede Wereldoorlog.

En ja, ze vindt ook dat moslims geen grondrechten zouden moeten hebben, maar dat vinden we zelf allemaal ook, nietwaar.

 

 

Become a Patron!
 

Is het Vrije Woord u écht lief? Help me dan met een financiële bijdrage. Deze website wordt elke dag bedreigd door de virtuele knokploegen van Domrechts, malafide Nederlandse journalisten en zelfs door de vicepremier. Vorig jaar moest ik voor de rechter verschijnen wegens belediging van een racistische troll! Steun Frontaal Naakt. Doneer aan de enige dwarsdenkende, onafhankelijke site van Nederland. Stort wat u missen kunt op rekeningnummer NL59 RABO 0393 4449 61 (N.P. Breedveld, Rabobank Rijswijk), SWIFT BIC RABONL2U o.v.v. ‘Frontaal Naakt’. Lees hier waarom dat niet met PayPal kan, maar steunen via Patreon kan weer wel. Nog liever heb ik dat u op Frontaal Naakt adverteert of mij inhuurt. Mail mij.

Peter Breedveld, 26.11.2020 @ 08:53

[Home]
 

1 Reactie

op 26 11 2020 at 08:54 schreef Peter:

Reageren? Leesfrontaalnaakt@gmail.com.

 


Home

Archief

 

STEUN FRONTAAL NAAKT MET EEN TIKKIE!

 

 

OF VIA PATREON!

 

 

Let op: Toelating van reacties en publicatie van opiniestukken van anderen dan de hoofdredacteur zelf betekent geenszins dat hij het met de inhoud ervan eens is.

 

pbgif (88k image)
 

MEEST GELEZEN IN 2024

O Richard K., martelaar van de Afgehaakten

O Liever Wilders dan Yesilgöz

O Hoe Albert Heijn constant probeert ons te bestelen

O Kankerhomo

O Domheid is een kanker en we zitten nu in stadium 4

O Harde Por

O Het terloopse nazisme van Caroline van der Plas

O Zijn onze universiteiten antisemitische Hamasbolwerken?

O Vrij Nederland: Peter Breedveld had toch weer gelijk

O Er is niks meer om respect voor te hebben

 

MEEST GELEZEN EVER

O Caroline van der Plas, dwangmatige leugenmachine

O Caroline van der Plas is de Nederlandse Donald Trump

O YouPorn

O Iedereen haat Sander Schimmelpenninck omdat hij écht onafhankelijk is

O Wierd Duk de pro-Russische complotdenker

O Domme Lul

O Frans Timmermans kan het einde van de domrechtse ijstijd zijn

O Wierd Duk en Jan Dijkgraaf, hoeders van het fatsoen

O De koning van het uittrekken van de damesslip

O Haatoma

 

pbgif (88k image)
 

CONTACT
Stuur uw loftuitingen en steunbetuigingen naar Frontaal Naakt.

 

NIEUWSBRIEF
Ontvang gratis de Frontaal Naakt nieuwsbrief.

 

pbgif (88k image)
 

BLURBS
“How does it feel to be famous, Peter?” (David Bowie)

“Tegenover de enorme hoeveelheid onnozelaars in de Nederlandse journalistiek, die zelfs overduidelijke schertsfiguren als Sywert, Baudet en Duk pas ver in blessuretijd op waarde wisten te schatten, staat een klein groepje van ondergewaardeerde woestijnroepers. Met Peter op 1.” (Sander Schimmelpenninck)

“Frontaal Naakt dient een publiek belang” (mr. P.L.C.M. Ficq, politierechter)

“Peter schrijft hartstochtelijk, natuurlijk beargumenteerd, maar zijn stijl volgt het ritme van zijn hart.” (Hafid Bouazza).

“Ik vind dat je beter schrijft dan Hitler” (Ionica Smeets)

“Peter is soms een beetje intens en zo maar hij kan wél echt goed schrijven.” (Özcan Akyol)

“Jij levert toch wel het bewijs dat prachtige columns ook op weblogs (en niet alleen in de oude media) verschijnen.” (Femke Halsema)

“Literaire Spartacus” (André Holterman)

“Wie verlost me van die vieze vuile tiefuslul?” (Lodewijk Asscher cs)

“Pijnlijk treffend” (Sylvana Simons)

네덜란드 매체 프론탈 나크트(Frontaal Naakt)에 따르면, 네덜란드 라 (MT News)

“Echt intelligente mensen zoals Peter Breedveld.” (Candy Dulfer)

“De Kanye West van de Nederlandse journalistiek.” (Aicha Qandisha)

“Vieze gore domme shit” (Tofik Dibi)

“Ik denk dat de geschiedenis zal uitmaken dat Peter Breedveld de Multatuli van deze tijd is.” (Esther Gasseling)

“Nu weet ik het zeker. Jij bent de antichrist.” (Sylvia Witteman)

“Ik ben dol op Peter. Peter moet blijven.” (Sheila Sitalsing)

“Ik vind hem vaak te heftig” (Hans Laroes)

“Schrijver bij wie iedereen verbleekt, weergaloos, dodelijk eerlijk. Om in je broek te piesen, zo grappig. Perfecte billen.” (Hassnae Bouazza)

“Scherpe confrontatie, zelfs als die soms over grenzen van smaak heen gaat, is een essentieel onderdeel van een gezonde democratie.” (Lousewies van der Laan)

“Ik moet enorm lachen om alles wat Peter Breedveld roept.” (Naeeda Aurangzeb)

“We kunnen niet zonder jouw geluid in dit land” (Petra Stienen)

“De scherpste online columnist van Nederland” (Francisco van Jole)

“Elk woord van jou is gemeen, dat hoort bij de provocateur en de polemist, nietsontziendheid is een vak” (Nausicaa Marbe)

“Als Peter Breedveld zich kwaad maakt, dan wordt het internet weer een stukje mooier. Wat kan die gast schrijven.” (Hollandse Hufters)

“De kritische en vlijmscherpe blogger Peter Breedveld” (Joop.nl)

“Frontaal Naakt, waar het verzet tegen moslimhaat bijna altijd in libertijnse vorm wordt gegoten.” (Hans Beerekamp – NRC Handelsblad)

“De grootste lul van Nederland” (GeenStijl)

“Verder vermaak ik mij prima bij Peter Breedveld. Een groot schrijver.” (Bert Brussen)

“Landverrader” (Ehsan Jami)

“You are an icon!” (Dunya Henya)

“De mooie stukken van Peter Breedveld, die op Frontaal Naakt tegen de maatschappelijke stroom in zwemt.” (Sargasso)

‘De website Frontaal Naakt is een toonbeeld van smaak en intellect.’ (Elsevier weekblad)

“Frontaal Gestoord ben je!” (Frits ‘bonnetje’ Huffnagel)

“Jouw blogs maken hongerig Peter. Leeshonger, eethonger, sekshonger, geweldhonger, ik heb het allemaal gekregen na het lezen van Frontaal Naakt.” (Joyce Brekelmans)

‘Fucking goed geschreven en met de vinger op de zere plek van het multicultidebat.’ (jury Dutch Bloggies 2009)

Frontaal Naakt is een buitengewoon intelligent en kunstig geschreven, even confronterend als origineel weblog waar ook de reacties en discussies er vaak toe doen.’ (jury Dutch Bloggies 2008)

‘Intellectuele stukken die mooi zijn geschreven; confronterend, fel en scherp.’ (Revu)

‘Extreem-rechtse website’ (NRC Handelsblad)

‘De meeste Nederlanders zijn van buitengewoon beschaafde huize, uitzonderingen als Peter Breedveld daargelaten.’ (Anil Ramdas)

‘Peter Breedveld verrast!’ (Nederlandse Moslim Omroep)

‘Breedveld is voor de duvel nog niet bang’ (Jeroen Mirck)

‘Nog een geluk dat er iemand bestaat als Peter Breedveld.’ (Max J. Molovich)

‘Godskolere, ik heb me toch over je gedróómd! Schandalig gewoon.’ (Laurence Blik)

 

pbgif (88k image)
 

 

(Advertentie)
 

 

pbgif (88k image)
 

LINKS

 

 

RSS RSS