Home » Archief » Ramautarsing moet boeten voor onze zonden


[03.03.2018]

Ramautarsing moet boeten voor onze zonden

Peter Breedveld

Yernaz Ramautarsing meent dat onze samenleving dommer wordt als homo´s rechten krijgen. Dat is makkelijk te logenstraffen want in Oeganda, waar homo´s vervolgd worden, is het gemiddelde IQ 84 en in Nederland, waar homo´s rechten hebben, is dat 100. Maar dat doet er niet toe, het gaat er nu even om dat iedereen weer zo vreselijk geschokt is want wie had dat nou gedacht van iemand van het Forum voor Democratie?

Ramautarsing heeft nog meer erge dingen gezegd, blijkt uit screenshots van een discussie in een Whatsapp-groepje. Heel Nederland toetert weer van verontwaardiging, want hij blijkt het dus écht te menen, van die zwarten en dat lagere IQ, vindt dat wat blank is, blank moet blijven, dat de staat criminelen met kunnen “poppen” en hij heeft ook gezegd dat mensen met Down de samenleving veel geld kosten en dat we dus niet nog meer mensen met Down moeten willen.

En dan heb je het gevreten, natuurlijk, want je komt in Nederland met veel weg, van opmerkingen over inferieure zwarten tot vergoelijking van seksueel geweld, maar er zijn twee dingen die je de kop kunnen kosten: 1) je noemt een racist geen racist en 2) je mag het woord Down niet ijdel gebruiken.

Afschuwelijk en misselijkmakend

De lijsttrekker van D66 in Amsterdam, Reinier van Dantzig, komt superlatieven tekort om uiting te geven aan zijn geschoktheid en verontwaardiging. “Afschuwelijk” vindt hij de uitspraken van Ramautarsing, en “misselijkmakend”. Hij vindt dat Annabel Nanninga moet ingrijpen.

Dat is toch om je gek te lachen? Annabel Nanninga, dat is die van de “dobbernegers“, van de “mooie ovens van Hitler“, waar ze nog een paar moraalridders vergeten waren in te doen. Nanninga bewondert een Nazi, moet braken van gemengde relaties, vindt dat de rijke en machtige joden van die kilometers lange tenen hebben, dat mensen die klagen over gescheld met “kanker” of “mongool” ‘tyfus achter hun oogbollen‘ verdienen, Nanninga werkte voor GeenStijl, waar een homo met een mening een “smerige kutnicht” is en voor The Post Online, waar Marokkanen “rifapen” zijn en vrouwen met een mening “zeikhoeren” of “sneue hoeren die mogen sterven”.

Hitler en Goebbels

Ik bedoel Godverdomme, Van Dantzig, hypocriete dweil, ook jij hebt altijd weggekeken toen dit soort discours werd genormaliseerd, en nu ga je heilige verontwaardiginkje spelen omdat een troglodiet dezelfde dingen zegt in een Whatsapp-groepje? Niet eens in de media, niet op GeenStijl, The Post Online, in de Metro, De Telegraaf of Elsevier, maar een besloten Whatsapp-groepje? En dan ga je Annabel Nanninga vragen in te grijpen? Dat is hetzelfde als Adolf Hitler vragen om Goebbels in toom te houden.

Dit tuig roept al jaren wat het van plan is met allochtonen, zwarten, moslims, joden, homo’s en vrouwen. Het staat overal gewoon zwart op wit, is na te beluisteren en te bekijken op YouTube, en ik breng het hier op Frontaal Naakt bijna dagelijks onder de aandacht. Ramautarsing zegt helemaal niets wat de rest van het Schorem voor Demagogie niet al eerder gezegd heeft, dus waarom nu die verontwaardiging? Is het omdat Ramautarsing bruin is?

Slecht geweten

Telegraaf-clown Wierd Duk, intussen, is helemaal niet geschokt door Ramautarsings racistische, homofobe, seksistische en ableïstische uitspraken. Duk spreekt er schande van dat iemand van dat Whatsapp-groepje gelekt heeft.

Waarom was iedereen ook alweer tegen de islam? Vanwege de homo’s, en “onze” vrouwen, en de vrije democratische rechtstaat was het toch? Flikker toch op, jullie zijn allemaal bigotten. Ramautarsing, dat is jullie slechte geweten. Hij is jullie levende portret van Dorian Gray, de spiegel van jullie zwarte ziel, jullie Monster van Frankenstein.

Ga niet achter hem aan, zuiver je eigen ziel.

Is het Vrije Woord u écht lief? Help me dan met een financiële bijdrage. Deze website wordt elke dag bedreigd door de virtuele knokploegen van Domrechts, malafide Nederlandse journalisten en zelfs door de vicepremier. Steun Frontaal Naakt. Doneer aan de enige dwarsdenkende, onafhankelijke site van Nederland. Stort wat u missen kunt op rekeningnummer NL59 RABO 0393 4449 61 (N.P. Breedveld, Rabobank Rijswijk), SWIFT BIC RABONL2U o.v.v. ‘Frontaal Naakt’. Lees hier waarom dat niet met PayPal kan. Nog liever heb ik dat u op Frontaal Naakt adverteert of mij inhuurt. Mail mij.

Peter Breedveld, 03.03.2018 @ 13:02

[Home]
 

1 Reactie

op 03 03 2018 at 13:04 schreef Peter:

Iets te zaniken? Leesfrontaalnaakt@gmail.com

 


Home

Archief

 

STEUN FRONTAAL NAAKT MET EEN TIKKIE!

 

 

OF VIA PATREON!

 

 

Let op: Toelating van reacties en publicatie van opiniestukken van anderen dan de hoofdredacteur zelf betekenen geenszins dat hij het met de inhoud ervan eens is.

 

pbgif (88k image)
 

MEEST GELEZEN IN JUNI

O Aso’s in de trein

O Waarom zijn christenen van die hardvochtige klootzakken?

O Huub Stapel is een klootzak

O Het gilde van het bruine gajes

O Lampies ontdekken: extreemrechts is best linke soep

O Mag geen omvolking zeggen

O Harde stukjes poep

O Niet zien is geloven

O Wilders: domme lul of geniale schurk?

O Ook Jezus was een harteloze bullebak

 

MEEST GELEZEN EVER

O Caroline van der Plas, dwangmatige leugenmachine

O Caroline van der Plas is de Nederlandse Donald Trump

O YouPorn

O Iedereen haat Sander Schimmelpenninck omdat hij écht onafhankelijk is

O Wierd Duk de pro-Russische complotdenker

O Domme Lul

O Frans Timmermans kan het einde van de domrechtse ijstijd zijn

O Wierd Duk en Jan Dijkgraaf, hoeders van het fatsoen

O De koning van het uittrekken van de damesslip

O Haatoma

 

pbgif (88k image)
 

CONTACT
Stuur uw loftuitingen en steunbetuigingen naar Frontaal Naakt.

 

NIEUWSBRIEF
Ontvang gratis de Frontaal Naakt nieuwsbrief.

 

pbgif (88k image)
 

BLURBS
“How does it feel to be famous, Peter?” (David Bowie)

“Tegenover de enorme hoeveelheid onnozelaars in de Nederlandse journalistiek, die zelfs overduidelijke schertsfiguren als Sywert, Baudet en Duk pas ver in blessuretijd op waarde wisten te schatten, staat een klein groepje van ondergewaardeerde woestijnroepers. Met Peter op 1.” (Sander Schimmelpenninck)

“Frontaal Naakt dient een publiek belang” (mr. P.L.C.M. Ficq, politierechter)

“Peter schrijft hartstochtelijk, natuurlijk beargumenteerd, maar zijn stijl volgt het ritme van zijn hart.” (Hafid Bouazza).

“Ik vind dat je beter schrijft dan Hitler” (Ionica Smeets)

“Peter is soms een beetje intens en zo maar hij kan wél echt goed schrijven.” (Özcan Akyol)

“Jij levert toch wel het bewijs dat prachtige columns ook op weblogs (en niet alleen in de oude media) verschijnen.” (Femke Halsema)

“Literaire Spartacus” (André Holterman)

“Wie verlost me van die vieze vuile tiefuslul?” (Lodewijk Asscher cs)

“Pijnlijk treffend” (Sylvana Simons)

네덜란드 매체 프론탈 나크트(Frontaal Naakt)에 따르면, 네덜란드 라 (MT News)

“Echt intelligente mensen zoals Peter Breedveld.” (Candy Dulfer)

“De Kanye West van de Nederlandse journalistiek.” (Aicha Qandisha)

“Vieze gore domme shit” (Tofik Dibi)

“Ik denk dat de geschiedenis zal uitmaken dat Peter Breedveld de Multatuli van deze tijd is.” (Esther Gasseling)

“Nu weet ik het zeker. Jij bent de antichrist.” (Sylvia Witteman)

“Ik ben dol op Peter. Peter moet blijven.” (Sheila Sitalsing)

“Ik vind hem vaak te heftig” (Hans Laroes)

“Schrijver bij wie iedereen verbleekt, weergaloos, dodelijk eerlijk. Om in je broek te piesen, zo grappig. Perfecte billen.” (Hassnae Bouazza)

“Scherpe confrontatie, zelfs als die soms over grenzen van smaak heen gaat, is een essentieel onderdeel van een gezonde democratie.” (Lousewies van der Laan)

“Ik moet enorm lachen om alles wat Peter Breedveld roept.” (Naeeda Aurangzeb)

“We kunnen niet zonder jouw geluid in dit land” (Petra Stienen)

“De scherpste online columnist van Nederland” (Francisco van Jole)

“Elk woord van jou is gemeen, dat hoort bij de provocateur en de polemist, nietsontziendheid is een vak” (Nausicaa Marbe)

“Als Peter Breedveld zich kwaad maakt, dan wordt het internet weer een stukje mooier. Wat kan die gast schrijven.” (Hollandse Hufters)

“De kritische en vlijmscherpe blogger Peter Breedveld” (Joop.nl)

“Frontaal Naakt, waar het verzet tegen moslimhaat bijna altijd in libertijnse vorm wordt gegoten.” (Hans Beerekamp – NRC Handelsblad)

“De grootste lul van Nederland” (GeenStijl)

“Verder vermaak ik mij prima bij Peter Breedveld. Een groot schrijver.” (Bert Brussen)

“Landverrader” (Ehsan Jami)

“You are an icon!” (Dunya Henya)

“De mooie stukken van Peter Breedveld, die op Frontaal Naakt tegen de maatschappelijke stroom in zwemt.” (Sargasso)

‘De website Frontaal Naakt is een toonbeeld van smaak en intellect.’ (Elsevier weekblad)

“Frontaal Gestoord ben je!” (Frits ‘bonnetje’ Huffnagel)

“Jouw blogs maken hongerig Peter. Leeshonger, eethonger, sekshonger, geweldhonger, ik heb het allemaal gekregen na het lezen van Frontaal Naakt.” (Joyce Brekelmans)

‘Fucking goed geschreven en met de vinger op de zere plek van het multicultidebat.’ (jury Dutch Bloggies 2009)

Frontaal Naakt is een buitengewoon intelligent en kunstig geschreven, even confronterend als origineel weblog waar ook de reacties en discussies er vaak toe doen.’ (jury Dutch Bloggies 2008)

‘Intellectuele stukken die mooi zijn geschreven; confronterend, fel en scherp.’ (Revu)

‘Extreem-rechtse website’ (NRC Handelsblad)

‘De meeste Nederlanders zijn van buitengewoon beschaafde huize, uitzonderingen als Peter Breedveld daargelaten.’ (Anil Ramdas)

‘Peter Breedveld verrast!’ (Nederlandse Moslim Omroep)

‘Breedveld is voor de duvel nog niet bang’ (Jeroen Mirck)

‘Nog een geluk dat er iemand bestaat als Peter Breedveld.’ (Max J. Molovich)

‘Godskolere, ik heb me toch over je gedróómd! Schandalig gewoon.’ (Laurence Blik)

 

pbgif (88k image)
 

 

(Advertentie)
 

 

pbgif (88k image)
 

LINKS

 

 

RSS RSS