Home » Archief » Wees een baas, steun Frontaal Naakt met een luizig euro’tje


[08.11.2018]

Wees een baas, steun Frontaal Naakt met een luizig euro’tje

Peter Breedveld


Scène uit: Adventures of Zatoichi

Van de week verscheen een rapport van de Nationaal Coördinator Terrorismebestrijding en Veiligheid (NCTV) over extreemrechts, en de onthutsende conclusies die dáárin stonden! Dat extreemrechts een bedreiging voor de rechtsorde vormt, dat extreemrechts geweld toeneemt, dat racisme en xenofobie worden verspreid via rechtse blogs als E.J. Bron, De Nieuwe Realist, Geenstijl, PowNed, The Post Online en De Dagelijkse Standaard. Dat er verbanden worden gelegd tussen IQ en ras!

Nee! Echt? Wat een knappe koppen daar bij die NCTV, zeg! Die zijn niet van gisteren!

Dit leest u nu al meer dan tien jaar op Frontaal Naakt, maar als het hier staat, met bronnen en links en screenshots en wat al niet keihard bewezen, dan hoeft niemand daar wat mee te doen want die tóón, en de wóórdkeuze! En wat maak je je toch druk om GeenStijl, en het gaat wel ver, hoor, wat je over The Post Online schrijft, en ach, racisme hebben we helemaal niet in Nederland, dat zijn een paar gekken op het Internet, en hoe kom je erbij dat het bestormen en bombarderen van gemeentehuizen en bedreigen van politici onder de bezielende leiding van Geert Wilders geweld zou zijn, zeg!

Trollenleger

Het NCTV krijgt hier veel geld voor (en dan nog weigert die een direct verband tussen extreemrechts en Baudet en Wilders te leggen, alsof Breivik Wilders niet 1678 keer in zijn manifest noemt, alsof Baudet niet precies dezelfde racistische theorieën verspreidt als E.J. Bron), ik word verketterd en bedreigd, belasterd en besmeurd, zelfs de vice-premier zat achter me aan, een enorm leger van trollen belaagt me zelfs op mijn werk, ik word geïntimideerd en laatst moest ik zelfs (en niet voor het eerst) naar het politiebureau komen omdat ik een extreemrechtse troll in zijn hemd had gezet. Daar dreigde de politie meteen al met een boete van vijfduizend euro. Vijfduizend! Euro! Omdat ik iets terugzeg tegen een obsessieve cyberstalker!

Stank voor dank. En dan zet ik een linkje naar Patreon.com op mijn site, waar mijn lezers de pijn een béétje kunnen verzachten, hun waardering kunnen laten blijken door maandelijks een luizg euro’tje te doneren en dat levert me na een jaar of zo het verpletterende maandelijkse bedrag van 20 euro op.

Ik steek mijn nek uit, maar als puntje bij paaltje komt, blijf ik met de lege zak achter.

Ik bedoel wat de fuck mensen, kan zelfs één nietig euro’tje er niet van af, voor al die ellende die ik me op de hals haal, terwijl ik jullie op een vermakelijke manier onderwijs? Tegelijk aan het lachen maak én nog het één en ander bijbreng?

Publiekelijk bedanken

Zeg me dat het niet waar is. Zeg me dat je die grote, rode Patreon-knop tot nu toe over het hoofd hebt gezien en je dáárom niet hebt gecommitteerd aan één maandelijks euro’tje als beloning voor alle moeite.

Een paar mensen, nog geen twee handen vol, beloont me regelmatig met een donatie. Sommigen zijn nog heel gul ook. Ik durf ze nooit te noemen, want ik weet niet of ze willen dat het bekend wordt dat ze een site steunen die in de media en door de politiek wordt verketterd. Laatst deed ik het per ongeluk op Facebook, iemand publiekelijk bedanken, en die schrok zich een ongeluk. Maar dat die mensen weten: ik ben jullie innig dankbaar.

De rest: steun Frontaal Naakt. Ik weet dat Patreon uit zichzelf vijf dollar invult bij het te doneren bedrag, maar dat kun je veranderen. Vroeger dacht ik: als een kwart van mijn lezers maandelijks een of twee euro zou doneren, dan zou ik mijn baan kunnen opgeven (een achillespees omdat het dé manier is om me via mijn werkgever de mond te snoeren, dat althans te proberen) en me helemaal op Frontaal Naakt kunnen richten en de gesel van extreemrechts kunnen worden, en van iedereen die probeert een dictatuur te vestigen (of dat nou moslims zijn of Metoo-psycho’s of het slag anti-racisten dat Sinterklaas wil opblazen).

Leuk kerstcadeautje

Die hoop heb ik lang geleden opgegeven, maar je zou me tenminste kunnen belonen voor mijn strijd en de hoge prijs die ik ervoor betaal, zodat ik mijn vriendin af en toe mee uit eten kan nemen, en boeken kan kopen, en een leuk kerstcadeautje voor mijn kinderen.

Adverteren kan ook, hè. Zoals Herman van der Helm doet. Of me inhuren voor schrijfwerk. Ik weet niet door wie je dat nu laat doen, maar het lijkt nergens naar. Huur iemand die kan schrijven. Huur mij.

Hoe dan ook: wees een baas, steun Frontaal Naakt.

 

Become a Patron!

 

Is het Vrije Woord u écht lief? Help me dan met een financiële bijdrage. Deze website wordt elke dag bedreigd door de virtuele knokploegen van Domrechts, malafide Nederlandse journalisten en zelfs door de vicepremier. Steun Frontaal Naakt. Doneer aan de enige dwarsdenkende, onafhankelijke site van Nederland. Stort wat u missen kunt op rekeningnummer NL59 RABO 0393 4449 61 (N.P. Breedveld, Rabobank Rijswijk), SWIFT BIC RABONL2U o.v.v. ‘Frontaal Naakt’. Lees hier waarom dat niet met PayPal kan, maar steunen via Patreon kan weer wel. Nog liever heb ik dat u op Frontaal Naakt adverteert of mij inhuurt. Mail mij.

Peter Breedveld, 08.11.2018 @ 08:07

[Home]
 

1 Reactie

op 08 11 2018 at 08:09 schreef Peter:

Put your money where your mouth is! Leesfrontaalnaakt@gmail.com.

 


Home

Archief

 

STEUN FRONTAAL NAAKT MET EEN TIKKIE!

 

 

OF VIA PATREON!

 

 

Let op: Toelating van reacties en publicatie van opiniestukken van anderen dan de hoofdredacteur zelf betekenen geenszins dat hij het met de inhoud ervan eens is.

 

pbgif (88k image)
 

MEEST GELEZEN IN 2024

O Richard K., martelaar van de Afgehaakten

O Liever Wilders dan Yesilgöz

O De aangifte van Wilders is een greep naar de macht over onze taal

O Hoe Albert Heijn constant probeert ons te bestelen

O Domheid is een kanker en we zitten nu in stadium 4

O Het terloopse nazisme van Caroline van der Plas

O Kankerhomo

O Harde Por

O Vrij Nederland: Peter Breedveld had toch weer gelijk

O Zijn onze universiteiten antisemitische Hamasbolwerken?

 

MEEST GELEZEN EVER

O Caroline van der Plas, dwangmatige leugenmachine

O Caroline van der Plas is de Nederlandse Donald Trump

O YouPorn

O Iedereen haat Sander Schimmelpenninck omdat hij écht onafhankelijk is

O Wierd Duk de pro-Russische complotdenker

O Domme Lul

O Frans Timmermans kan het einde van de domrechtse ijstijd zijn

O Wierd Duk en Jan Dijkgraaf, hoeders van het fatsoen

O De koning van het uittrekken van de damesslip

O Haatoma

 

pbgif (88k image)
 

CONTACT
Stuur uw loftuitingen en steunbetuigingen naar Frontaal Naakt.

 

NIEUWSBRIEF
Ontvang gratis de Frontaal Naakt nieuwsbrief.

 

pbgif (88k image)
 

BLURBS
“How does it feel to be famous, Peter?” (David Bowie)

“Tegenover de enorme hoeveelheid onnozelaars in de Nederlandse journalistiek, die zelfs overduidelijke schertsfiguren als Sywert, Baudet en Duk pas ver in blessuretijd op waarde wisten te schatten, staat een klein groepje van ondergewaardeerde woestijnroepers. Met Peter op 1.” (Sander Schimmelpenninck)

“Frontaal Naakt dient een publiek belang” (mr. P.L.C.M. Ficq, politierechter)

“Peter schrijft hartstochtelijk, natuurlijk beargumenteerd, maar zijn stijl volgt het ritme van zijn hart.” (Hafid Bouazza).

“Ik vind dat je beter schrijft dan Hitler” (Ionica Smeets)

“Peter is soms een beetje intens en zo maar hij kan wél echt goed schrijven.” (Özcan Akyol)

“Jij levert toch wel het bewijs dat prachtige columns ook op weblogs (en niet alleen in de oude media) verschijnen.” (Femke Halsema)

“Literaire Spartacus” (André Holterman)

“Wie verlost me van die vieze vuile tiefuslul?” (Lodewijk Asscher cs)

“Pijnlijk treffend” (Sylvana Simons)

네덜란드 매체 프론탈 나크트(Frontaal Naakt)에 따르면, 네덜란드 라 (MT News)

“Echt intelligente mensen zoals Peter Breedveld.” (Candy Dulfer)

“De Kanye West van de Nederlandse journalistiek.” (Aicha Qandisha)

“Vieze gore domme shit” (Tofik Dibi)

“Ik denk dat de geschiedenis zal uitmaken dat Peter Breedveld de Multatuli van deze tijd is.” (Esther Gasseling)

“Nu weet ik het zeker. Jij bent de antichrist.” (Sylvia Witteman)

“Ik ben dol op Peter. Peter moet blijven.” (Sheila Sitalsing)

“Ik vind hem vaak te heftig” (Hans Laroes)

“Schrijver bij wie iedereen verbleekt, weergaloos, dodelijk eerlijk. Om in je broek te piesen, zo grappig. Perfecte billen.” (Hassnae Bouazza)

“Scherpe confrontatie, zelfs als die soms over grenzen van smaak heen gaat, is een essentieel onderdeel van een gezonde democratie.” (Lousewies van der Laan)

“Ik moet enorm lachen om alles wat Peter Breedveld roept.” (Naeeda Aurangzeb)

“We kunnen niet zonder jouw geluid in dit land” (Petra Stienen)

“De scherpste online columnist van Nederland” (Francisco van Jole)

“Elk woord van jou is gemeen, dat hoort bij de provocateur en de polemist, nietsontziendheid is een vak” (Nausicaa Marbe)

“Als Peter Breedveld zich kwaad maakt, dan wordt het internet weer een stukje mooier. Wat kan die gast schrijven.” (Hollandse Hufters)

“De kritische en vlijmscherpe blogger Peter Breedveld” (Joop.nl)

“Frontaal Naakt, waar het verzet tegen moslimhaat bijna altijd in libertijnse vorm wordt gegoten.” (Hans Beerekamp – NRC Handelsblad)

“De grootste lul van Nederland” (GeenStijl)

“Verder vermaak ik mij prima bij Peter Breedveld. Een groot schrijver.” (Bert Brussen)

“Landverrader” (Ehsan Jami)

“You are an icon!” (Dunya Henya)

“De mooie stukken van Peter Breedveld, die op Frontaal Naakt tegen de maatschappelijke stroom in zwemt.” (Sargasso)

‘De website Frontaal Naakt is een toonbeeld van smaak en intellect.’ (Elsevier weekblad)

“Frontaal Gestoord ben je!” (Frits ‘bonnetje’ Huffnagel)

“Jouw blogs maken hongerig Peter. Leeshonger, eethonger, sekshonger, geweldhonger, ik heb het allemaal gekregen na het lezen van Frontaal Naakt.” (Joyce Brekelmans)

‘Fucking goed geschreven en met de vinger op de zere plek van het multicultidebat.’ (jury Dutch Bloggies 2009)

Frontaal Naakt is een buitengewoon intelligent en kunstig geschreven, even confronterend als origineel weblog waar ook de reacties en discussies er vaak toe doen.’ (jury Dutch Bloggies 2008)

‘Intellectuele stukken die mooi zijn geschreven; confronterend, fel en scherp.’ (Revu)

‘Extreem-rechtse website’ (NRC Handelsblad)

‘De meeste Nederlanders zijn van buitengewoon beschaafde huize, uitzonderingen als Peter Breedveld daargelaten.’ (Anil Ramdas)

‘Peter Breedveld verrast!’ (Nederlandse Moslim Omroep)

‘Breedveld is voor de duvel nog niet bang’ (Jeroen Mirck)

‘Nog een geluk dat er iemand bestaat als Peter Breedveld.’ (Max J. Molovich)

‘Godskolere, ik heb me toch over je gedróómd! Schandalig gewoon.’ (Laurence Blik)

 

pbgif (88k image)
 

 

(Advertentie)
 

 

pbgif (88k image)
 

LINKS

 

 

RSS RSS