Home » Archief » The Post Online; door Nazi’s, voor Nazi’s


[21.09.2014]

The Post Online; door Nazi’s, voor Nazi’s

Peter Breedveld

vak9

Ach, maar natuurlijk. Het ligt weer aan mij. Ik heb weer niet goed gelezen volgens Thomas van Aalten. Of sterker nog: ik lees dingen die hij niet zou hebben geschreven. Van Aalten heeft dus niet geschreven dat nieuwe journalistieke inititiatieven als De Correspondent en Jalta zinloos zijn omdat de tegelzetter uit Dalfsen niet weet wie Baudet is en dat zijn moeder gewoon de Volkskrant leest en ‘echt niet verbeten achter de knoppen zit: o, journalistiek initiatief, red mij toch!’

Nee, schrijft Van Aalten, hij heeft alleen wat tegen initiatieven waarmee ‘duidelijk geageerd wordt tegen het bestaande, zeker als de politieke kleur zo benadrukt wordt.’ Nou, dat is op zich een interessant standpunt, waarmee ik het totaal niet eens ben en dat getuigt van enorme intellectuele lafheid. Helaas onderbouwt Van Aalten die stelling niet, hij is het zelf die met die tegelzetter aankomt, en met zijn moeder, en met de inwoners van Elst (GLD), als argumenten voor de zinloosheid van De Correspondent en Jalta. Volgens mij heb ik dus precies gelezen wat Van Aalten geschreven heeft, maar probeert hij zich nu uit zijn eigen zompige moeras te wurmen omdat hij is overtuigd door mijn argumenten.

Voorbij het eigen gelijk

Van Aalten maakt het helemaal bont door een journalistiek initiatief te noemen dat zijn goedkeuring wél kan meedragen, namelijk The Post Online, voorheen De Jaap. Die site, papegaait Van Aalten de makers na, gaat ‘Voorbij het eigen gelijk’.

Geweldig! Van Aalten keurt initiatieven af waarmee geageerd wordt tegen het bestaande, vooral als de politieke kleur zo benadrukt wordt, maar De Jaap vindt hij wel goed, en die is opgericht door Bert Brussen als protest tegen Joop.nl van de Vara en tegen de ‘politieke correctheid’. Nu moet ik eerlijk zeggen dat Brussen daarmee niet ageerde tegen iets dat bestond, want Joop.nl was alleen nog maar aangekondigd, toen Brussen al apestront ging. De site bestond nog niet eens.

Om Van Aalten om de oren te slaan met die holle frase ‘Voorbij het eigen gelijk’, keek ik even in de Twitter-tijdlijn van The Post Online, daar vis je de bewijzen dat die allesbehalve ‘voorbij het eigen gelijk’ opereert, zo uit. The Post Online heeft zichzelf diep ingegraven in het Eigen Gelijk, het Heilige Gelijk van The Post Online is in marmer gebeiteld, zogezegd.

Racisten goed, antiracisten slecht

De eerste tweet, die ik zag was al bingo: ‘Anti-Fascisten belagen Powned en ThePos Online – En Constant Kusters houdt het netjes’. Vrij vertaald: Antifascisten slecht, fascist goed (Constant Kusters is de leider van de extreemrechtse NVU). Dat is precies wat je bij The Post Online kunt verwachten, dat mensen die protesteren tegen racisme de boeven zijn en de racisten de helden. Dat is waar het Brussen, die Marokkanen wegzet als Rifapen, vanaf het begin om te doen is geweest: een racistisch tegengeluid tegen de vermeende politieke correctheid van Joop.nl.

Dus lekker voor je, Van Aalten, maar je bent een luie denker, een intellectuele sloddervos, een prutser. Je gooit met je kont weer om wat je met je handen hebt rechtgezet.

Nieuwsgierig geworden door de tweet van The Post Online, volgde ik de link die erbij stond en kwam terecht bij dit verslag van een demonstratie van antifascisten tegen racistisch politiegeweld. Daar kwamen uiteraard de rechtse media op af om ruzie te zoeken, zoals rechtse media constant doen bij demonstraties van allochtonen en linkschmensen. Zuigerige vragen stellen, zich opdringen, treiteren, de weg belemmeren en als hun slachtoffers daar niet sportief op reageren, hebben zij het weer gedaan en wordt er gejankt over bedreigde persvrijheid en zo.

Voor de rechter verschijnen

Zo ook in dit verslag, waarin de antifascisten de zwarte piet krijgen toegespeeld omdat ze weigeren te praten met Powned en The Post Online. “Meningsvrijheid bedreigd, boehoe!”. Daarna krijgt Nazi Constant Kusters een veer in zijn reet want hij weet tenminste wat vrijheid van meningsuiting is. Daaronder foto’s van NVU’ers met borden: ‘De islam moet uit Nederland weg’. Voorbij het eigen gelijk.

Maar het schokkendste aan dit alles is dat het verslag is geschreven door Robert van den Engel, die aanstaande woensdag voor de rechter moet verschijnen omdat hij iemand maandenlang heeft geterroriseerd, geïntimideerd, bedreigd en belasterd vanwege zijn mening.

Daarnaast is Van den Engel een virulente racist en een seksist die al jarenlang vrouwen bedreigt met verkrachting, oproept mensen op te hangen en dood te schieten en zijn Twitter-account voorzag van foto’s van brandende kruisen en leden van de Ku Klux Klan met witte puntmutsen. Lees hier de details.

Fascistische site

Dat The Post Online een ranzige, racistische, fascistische site is en altijd is geweest, wordt ondubbelzinnig bevestigd door de samenwerking met Robert van den Engel. De redactie van The Post Online zegt hiermee: wij werken graag samen met racistische psychopaten die mensen stalken, bedreigen, terroriseren en belasteren vanwege hun mening, wij hebben alleen moeite met linkschmensen. Robert van den Engel en Constant Kusters zijn oké, antiracisten moeten dood. Zie ook de oproep van The Post Online om de website Krapuul kapot te maken.

Grote geldschieter van The Post Online is De Balie-directeur Yoeri Albrecht, part-time Nazi, die vorig jaar zat te janken dat ik hem bedreigd zou hebben. Up yours, vieze vuile hypocriete leugenaar. En ik verbreek de vriendschap met IEDEREEN die met The Post Online samenwerkt of die site aanprijst of promoot.

Houdt mijn omgeving Nazi-vrij.

Als alle lezers van Frontaal Naakt, het enige echte dissidente geluid in Nederland, de enige site die zowel racisme- als antisemitismebestrijding serieus neemt, nou maandelijks twee euro zouden storten, zouden de makers van deze website volkomen autonoom zijn! Stort op rekeningnummer NL59 RABO 0393 4449 61 (N.P. Breedveld, Rabobank Rijswijk), SWIFT BIC RABONL2U o.v.v. ‘Frontaal Naakt’. Lees hier waarom ik om donaties bedel.

Peter Breedveld, 21.09.2014 @ 15:01

[Home]
 

60 Reacties

op 21 09 2014 at 15:22 schreef Sasha Berkman:

Je hebt helemaal gelijk Peter. Ik snap ook niet dat er SPers aan die dreksite meewerken.

op 21 09 2014 at 16:41 schreef Pickelhaube:

Niet alleen in de tweede kamer, maar ook in de rest van de samenleving is er geen behoefte aan de infantiele spelletjes van Powned en al helemaal niet die van Robert van den Engel of de Jaap. Dat hele gescherm met de “persvrijheid” en net doen of die in het geding is als je ze buitensluit, terwijl ze zelf willens en wetens gingen rellen kennen we nu wel en het voegt verder niets toe aan het medialandschap.

Dat er dus overal maatregelen worden getroffen om zulke figuren weg te houden is niet meer dan logisch. Nou nog even het omroepbestel uitwerken en het internet aftrappen.

op 21 09 2014 at 17:10 schreef Ralph van der Geest:

En een lul als Martin Sommer in de Volksche Haat & Lasterbode maar trachten mensen wijs te maken dat Nederland helemaaaaaaaaaaaal niet racistisch is: allemaal verbeelding aldus de meneer die tevens de wereld aan tracht te praten dat kerstbomen in het VK verboten! zijn.
De Telegraaf Media Groep waar men lacht om verdrinkende vluchtelingen, de Volkskrant, voormalig verzetskrant tot nazi-pamflet verworden Trouw, POWNed, NRC met zijn uit het oosten overgewaaide anbtisemitisme,dat nazi-blog van Bert-‘rifapen’- Brussen..ze zijn zo langzamerhand allemaal even bruin.

op 21 09 2014 at 17:53 schreef Ralph van der Geest:

O ja, en Alexander Pechtold van D66- die door sommigen wordt opgevoerd als zeg maar de laatste fatsoenlijke politicus van rechtse huize die het bovendien tegen Wilders durft op te nemen – is ook definitief door het ijs gezakt met zijn recente opmerking in Buitenhof dat het fascistische GeenStijl (waar men anderen wil uitroeien middels besmetting met het ebola virus) een ‘serieus medium’is. Nee: behalve Frontaalnaakt, Krapuul en een nog een paar weblogs zoals dat van Rob van Kan zijn er geen serieuze media meer. De rest is een stel hoeren dat er steeds engere taal uitslaat.

op 21 09 2014 at 19:39 schreef Michiel Mans:

Word je nou nooit moe van jezelf Peter?

Toegegeven, je hebt zaken anders voorstellen dan ze zijn -ik schrijf het subtiel- wel tot nieuwe hoogten gestuwd.

op 21 09 2014 at 19:43 schreef Jeroen S. van den Heuvel:

Het is een godwin maar alweer waar. http://persmuseum.nl/wp-content/uploads/1718.jpg

op 21 09 2014 at 20:52 schreef Peter:

Nee Michiel Mans, ik word nooit moe van mezelf.

Ik zou zeggen: begin maar met onderbouwen. Maar dat zal wel weer teveel gevraagd zijn.

op 21 09 2014 at 20:56 schreef Pickelhaube:

@Michiel Mans

Beetje gratuit commentaartje zo. Zou je dat misschien willen onderbouwen? Leuke reactie was dat trouwens van je op de Jaap, om ISIS en de AFA op één hoop te gooien. Dat vind je verder wel een juiste voorstelling van zaken?

op 21 09 2014 at 22:26 schreef Franco:

Frontaal Naakt vond ik altijd zeer de moeite waard, een mooi domein voor de vrije geest. Maar de laatste tijd gaat het hier steeds meer over wat andere websites publiceren en wat daar mis mee is.
Vorige week bijv. een lange tirade tegen een man van de Joodse Omroep. Ik ken deze figuur niet en heb ook geen kritiek op de kritiek op hem van Peter Breedveld, maar het komt allemaal zo verbeten over. Wat is er misgegaan waardoor deze leuke en vooral inspirerende website tot een soort van loopgraaf is geworden? (is niet denigrerend of beledigend bedoeld)
Kom op mensen, verras ons weer eens en keer terug naar hoe het ooit begonnen is, daaraan hebben de mensen behoefte. Juist nu!

op 22 09 2014 at 05:59 schreef Pickelhaube:

Wat is die Robert Engel toch ook een stuk vuil. Op DeJaap schrijft hij:

Je doet voorkomen dat de mensen van extreemrechts mij kennen. Dat is niet zo. In tegenstelling tot de extreemlinksen. Die weten precies wie ik ben, wat ik doe, waar ik werk en meer van die dingen. Mensen lopen langs om een stiekem een foto te maken, en geven af en toe hints waar ze mij van kennen. Best intimiderend, ook als je minutenlang door een van die types wordt aangestaard.

Dat schrijft iemand die Peter en Hassnae op Schiphol volgt en filmt. Het is te hopen dat er een dossier over zo’n nazi is.

Wat ik trouwens opvallend vind, is dat Engel niets zegt over de neonazi’s die zich bij de GeenStijl demo wilden voegen, waar ook nog het een en ander aan arrestaties plaatsvond. Terwijl de AFA’s verder niets misdeden, los van het niet meer beantwoorden van zijn zuigvragen. Het achterbakse is dat hij net doet of hij geen sympathie heeft met de NVU, terwijl uit zijn verhaal blijkt dat hij de AFA bevooroordeeld bejegende en kritiekloos in de anus van Kusters kroop.

Dat hele spelletje van DeJaap dat ze “voorbij het eigen gelijk” zouden zijn moet echt ophouden. Ze hebben extreemrechtse sympathieën. Klaar.

op 22 09 2014 at 06:10 schreef Pickelhaube:

De teneur van die “vragen” kan je trouwens opmaken uit zijn stukje, waarin hij schrijft:

Voor het begin van de demonstratie is er niks aan de hand. Mensen lopen met borden en vallen bij een klein beetje doorvragen door de mand.

Zuigvragen dus. Een objectieve journalist loopt niet mee om mensen door de mand te laten vallen, heeft niets met objectieve verslaggeving te maken. Zo iemand hoeft ook niet beschermd te worden als andere journalisten, want zijn rol is die van agitator, niet journalist.

en in een reactie eronder:

En je kunt lullen wat je lullen wilt, en vinden van de man wat je wilt, maar Kusters ziet er stukken beter en verzorgder uit dan een kale met een baard van Antifa.

Bij de neonazi’s gaat het ineens om hun uiterlijk. Schijnbaar waren de vragen die hij Kusters stelde weer minder kritisch. Wat moet je verder ook aan zielsverwanten met wie je het eens bent vragen?

op 22 09 2014 at 06:54 schreef Peter:

Beste Franco, mijn reisverslag over Bali heb je zeker over het hoofd gezien, evenals, pak ‘m beet, mijn kritiek op Nederlandse stripwinkels. De stukken van René Süss sla je dan zeker ook over. Een analyse van het gedachtegoed van Anders Breivik vind je blijkbaar niet interessant. Vond je het filmpje over de hemelse beha ook niet leuk?

Je begrijpt wel waar ik heen wil, toch? Je lult uit je nek. Laten we eens zien hoe het op FN ooit begonnen is. Kijk, in het allereerste stuk reageert Ad Kolkman op wat Geert Mak heeft gezegd en wat daar mis mee is. In mijn eerste stuk op FN reageer ik op wat Joost Eerdmans heeft gezegd en wat daar mis mee is. In mijn tweede stuk reageer ik op wat een Sliedrechtse predikant heeft gezegd en wat daar mis mee is. Enzovoort.

Je begrijpt waar ik heen wil, hè, Franco? Je lult maar wat. Je zit maar een beetje te trollen. Bij Frontaal Naakt gaat het altijd over wat er elders gezegd is en wat daar mis mee is. Er zijn al heel wat hoaxes doorgeprikt, leugens ontkracht en drogredenaties geanalyseerd. Frontaal Naakt is nota bene begonnen omdat mijn opiniestukken door alle redacties werden afgewezen. Toen dacht ik: nou, dan begin ik toch lekker zelf een medium.

Vorige keer schreef ik over de terreur van een man die jij niet kent. Wat voor boodschap heb ik eraan dat jij Paul Damen niet kent? Kennelijk interesseert het jou niet dat je in Nederland wordt geïntimideerd, en dat zulks extreme vormen aanneemt, als je niet met de stroom meezwemt. Dan is FN dus sowieso niks voor jou en dan is het ook nooit wat voor je geweest. Prima hoor, maar lees het dan allemaal niet, het is tenslotte niet verplicht.

Ik ga toch ook niet naar een forum voor badmintonliefhebbers om te zeiken dat ze daar alleen maar over badminton lullen en waarom het niet over judo kan gaan?

Nou, houdoe, Franco, het ga je goed. Oogklepjes op, oordopjes in, en alleen nog maar sites lezen waar het over mensen gaat die jij kent. Zoals Gordon en Katja Schuurmans.

op 22 09 2014 at 07:42 schreef Franco:

Beste Peter, dank voor je uitgebreide reactie, die stel ik erg op prijs. Mogelijk heb ik me niet helemaal goed uitgedrukt, waardoor ik vrees dat je me niet helemaal begrepen hebt. Frontaal Naakt ken ik beter dan je denkt, ik bezoek de site al vanaf het eerste begin en heb ik altijd zeer gewaardeerd. Na je tijdelijke stop ben ik weer hoopvol teruggekeerd. En inderdaad de recente stukken die je noemt over Bali en die van René Süss heb ik met interesse geconsumeerd. Ik wilde je in alle vriendschap aangeven -maar doe ermee wat je wilt- dat het mij opvalt dat je nogal verbeten bent over sommige andere sites als bijvoorbeeld TPO. Dat is je volste recht en als je vindt dat je daarmee moet doorgaan, mijn zegen heb je! Je bent er tenminste weer en dat is het belangrijkste.
Maar ik zag die verbetenheid zich al geruime tijd geleden zich ontwikkelen n.a.v. je ergernis over het rioolmedium waarna je het bijltje erbij neer wilde gooien. Ik vreesde toen al dat je je -nogmaals alle begrip- te veel liet meesleuren door emoties waardoor Frontaal Naakt steeds meer van zijn oorspronkelijke en aangename toon dreigde te verliezen.
Conclusie: FN is mij dierbaar en ik wens je alle goeds!

op 22 09 2014 at 07:51 schreef Peter:

O, het gaat om de ‘verbetenheid’. Het gekke is dat allerlei types uit bepaalde hoek dat woord opeens gebruiken om mij te kwalificeren: ‘verbetenheid’.

So what als ik verbeten ben? Ben je mijn moeder soms? Dan bén ik maar verbeten, waar het om draait, is of het een beetje klopt wat ik zeg.

Enige empathie zou ook mooi zijn, want lekker makkelijk oordelen over mijn ‘verbetenheid’, terwijl je nadrukkelijk aangeeft niet te zijn geïnteresseerd in de oorzaak van die ‘verbetenheid’, namelijk de jarenlange terreur van Domrechts tegen mijn persoontje, daar heeft niemand wat aan.

Verder schrijf ik wat ik wil en hoe ik wil en als je dat niet zint, rot je maar op, Franco. Zal me roesten.

op 22 09 2014 at 08:24 schreef Mario:

lol @ Pickelhaube

“ziet er stukken beter en verzorgder uit dan een kale zuigende en zelfbenoemde hoernalist met een baard en bril van TPO”

Robert van den Engel kan beter zijn waffel houden en zich keurig scheren voor hij eerdaags voor de rechter moet verschijnen.

op 22 09 2014 at 10:02 schreef Michiel Mans:

-“Ik zou zeggen: begin maar met onderbouwen. Maar dat zal wel weer teveel gevraagd zijn.”-

Ik schreef de snode sneer eigenlijk alleen voor jouzelf Peter. Voor wat dat waard is. Na mijn al jaren bestaande ban verwachtte ik niet dat je het zou plaatsen.

Welu, ik wil het best onderbouwen, voor de lezers alhier ter leering ende vermaeck. Echter alleen als ik de belofte krijg van je dat je het (in de comments) plaatst (inclusief de links).

op 22 09 2014 at 10:13 schreef Peter:

Nou, dat dacht ik niet, Michiel Mans, dat ik een medewerker van The Post Online carte blanche geef. Dan staan de verdachtmakingen en beschuldigingen van antisemitisme tegen mijn persoontje straks gewoon op mijn eigen site mét mijn toestemming.

Hoe dom denk je eigenlijk dat ik ben?

Als je onderbouwing voldoet aan mijn kwaliteitseisen, plaats ik ‘m en anders niet.

op 22 09 2014 at 10:24 schreef Mario:

“Ik schreef de snode sneer eigenlijk alleen voor jouzelf Peter. Voor wat dat waard is. Na mijn al jaren bestaande ban verwachtte ik niet dat je het zou plaatsen.

Dan ben je een sneu mannetje, Michiel. Maar dat was mij al bekend voordat je die, overigens terechte, ban te pakken kreeg.

op 22 09 2014 at 11:35 schreef Pyt van der Galiën:

Overigens denk ik niet dat men bij AFA ook maar één seconde wakker ligt van hetgeen een medewerker van TPO zegt. Dit terzijde.

op 22 09 2014 at 11:36 schreef Michiel Mans:

-“Als je onderbouwing voldoet aan mijn kwaliteitseisen, plaats ik ‘m en anders niet.”-

Ik wist het wel.

-“Dan staan de verdachtmakingen en beschuldigingen van antisemitisme tegen mijn persoontje straks gewoon op mijn eigen site mét mijn toestemming.”-

Ik heb veel op mijn ‘domrechtse’ geweten Peter, maar die beschuldigingen heb ik nooit gedeeld. En dat weet je.

op 22 09 2014 at 11:59 schreef frans:

Wil je beweren Peter dat AFA en Int. Socialisten niet racistisch zijn ? Dat het geweldige groepen zijn die de maatschappij steunen ? Ja als dat zo is begin ik toch te twijfelen aan je denkvermogen !

op 22 09 2014 at 12:11 schreef Peter:

maar die beschuldigingen heb ik nooit gedeeld. En dat weet je.

Dat wist ik niet, want ik heb je stem niet gehoord tijdens het rumoer, maar het doet me groot genoegen, Michiel.

En kom op, schrijf je onderbouwing, laat zien waar ik het mis op of de werkelijkheid geweld aandoe en gebruik je gezonde verstand. Dan plaats ik die reactie.

op 22 09 2014 at 12:46 schreef Michiel Mans:

-“Dat wist ik niet, want ik heb je stem niet gehoord tijdens het rumoer, maar het doet me groot genoegen, Michiel.”-

Waar was je ‘angst’ voor mogelijk aankomende verdachtmakingen mijnerzijds dan op gebaseerd?

Een onderbouwd tegenbetoog komt er vandaag of morgen aan.

op 22 09 2014 at 12:56 schreef Sasha Berkman:

Frans, hoe kan het toch dat zulke trieste lieden als als jij denken dat ze grote denkers zijn?

op 22 09 2014 at 15:37 schreef Mario:

Hey Frans, waarom denk jij dat AFA en IS “racistisch” zouden zijn? Laat je onderbouwde argumenten maar horen! Pak ik alvast de popcorn.

op 22 09 2014 at 20:05 schreef Robin:

-“Frans, hoe kan het toch dat zulke trieste lieden als als jij denken dat ze grote denkers zijn?”-

Vervang het eerste woord door Sasha.

-“En kom op, schrijf je onderbouwing, laat zien waar ik het mis op of de werkelijkheid geweld aandoe en gebruik je gezonde verstand. Dan plaats ik die reactie.”-

Hopelijk plaats je de reactie van Michiel Mans, ook als je het er niet mee eens bent.

op 22 09 2014 at 20:10 schreef Peter:

Dacht je echt dat hier alleen reacties staan waar ik het mee eens ben, Robin?

op 22 09 2014 at 22:04 schreef Haes:

Peter, dat kunnen types als Robin zich gewoon niet voorstellen. Zij zouden nooit reacties plaatsen waar ze het niet mee eens zijn. Dat is nu vrijheid van meningsuiting in de uitleg van de PVV.

op 22 09 2014 at 22:36 schreef Sasha Berkman:

zo,Robin kan woorden in zinnen vervangen. Weten we dat ook weer.trol.

op 22 09 2014 at 23:09 schreef Robin:

-“Dacht je echt dat hier alleen reacties staan waar ik het mee eens ben, Robin?”-

Omdat je eerder schreef: “Als je onderbouwing voldoet aan mijn kwaliteitseisen, plaats ik ‘m en anders niet.”

En natuurlijk weet ik, dat je hier ook reacties plaatst, waar je het (helemaal) niet mee eens bent!

@Haes Ik kan mij zo ongeveer alles (nu) wel voorstellen, omdat ik vrijwel alle blogs al jaren volg.

@Sasha Jou volg ik ook al jaren als meestal
niets toevoegende scheldende extreem linkse reageerder.

op 23 09 2014 at 00:04 schreef Marcus Lucas:

Sterk stuk. Wat ik kan toevoegen is dat TPO daarbij linkse partijen, bewegingen en denkers tegen elkaar probeert uit te spelen.

TPO heeft een eigen politieke agenda. Ze hebben een pesthekel aan alles wat links is. Ze bieden alleen ruimte aan linkse columns als die verdeeldheid en wantrouwen aanwakkeren, en partijpolitiek zijn.

Of als een links iemand een rechts standpunt inneemt. Daar zijn ze ook gek op. Helemaal als dat ook nog een PVV-achtig standpunt is.

Voorbij het eigen gelijk? Nee. Verraad aan principes en idealen.

op 23 09 2014 at 04:03 schreef Leo Schmit:

Michiel Mans – ’ten years after’. Ben benieuwd of hij wat bijgeleerd heeft

op 23 09 2014 at 05:52 schreef Maarten:

@Peter en al die mensen hier die het (vorige) artikel niet goed gelezen hebben.
Het klopt exact zoals Peter het verwoord. En het lijkt er inderdaad op dat van Aalten er ook iets van heeft begrepen. Hij trekt het zich alleen zo erg aan, terwijl de boodschap toch helder is: we kunnen niet om de invloed van dit soort politiek gekleurde blogs heen.

Goed stuk!

op 23 09 2014 at 06:24 schreef Peter:

Robin, mijn kwaliteitseisen zijn:

-De reactie mag niet één grote ad hominem zijn.

-Geen dom gejijbak.

-De reactie moet enigszins begrijpelijk zijn.

-Geen ellenlange copypaste.

-Geen oproep tot het uitroeien van wie dan ook, dat mag in Nederland alleen als je domrechts bent.

-Niks waardoor ik in moeilijkheden kan raken omdat domrechtse media dan weer gaan blèren dat ik dit of dat en zus en zo.

-geen linkje naar één of ander filmpje met verder niks. Daar heb ik nog de grootste hekel aan.

-Geen verdachtmakingen van mijn persoontje. Frontaal Naakt is het enige Nederlandse medium waar dat niet mag; je kunt er verder overal voor terecht.

op 23 09 2014 at 06:39 schreef Vipsania Agrippina maior:

Laat die brave Van Aalten rusten, ik werd vaker met dit bittere stemgeluid op BNR. Dat mainstreamgeluid is pas eng (waarom wordt zo iemand aangenomen? Niet om haar radiostem, zoveel is zeker.)

op 23 09 2014 at 09:19 schreef Sasha Berkman:

Robin: ja als je AFA met ISIS vergelijkt is alles extreem links :)
Ik zou me me als ik jou was meer zorgen maken over je rechtse soortgenoten, de racisten, revisionisten en en haatzaaiers van bv dejaap. Jij moet het van hen hebben toch?

op 23 09 2014 at 09:26 schreef Pickelhaube:

Nou, ik ben benieuwd naar de inhoudelijke weerlegging van Mans. Of was het weer een *kuch* losse flodder, zoals we dat van de cryptoPVV’ers van DeJaap gewend zijn?

op 23 09 2014 at 10:22 schreef Michiel Mans:

Repliek op: The Post Online; door Nazi’s, voor Nazi’s

“Door Nazi’s”

Is een site waar bijvoorbeeld Kamerleden als Bram van Ojik (GL) en Ronald van Raak (SP) publiceren of zelfs specifiek columns voor schrijven, een site ‘door Nazi’s’? Ook ‘erkende’ linksige mensen als Miko Flohr en groenlinksige Huub Bellemakers schrijven er. Een andere contributant, de laatste tijd overigens niet meer, is Mihai Ticu, die ook op FN is te vinden. Waarmee FN dan met nazi’s heult.

Jan Jaap de Ruijter levert vrijwel wekelijks een of meer bijdragen, en correspondeert voor TPO met mensen in Iraq over de invloed van ISIS daar. Is JJR een nazi? Ook die gore fascist Arnold Karskens, onder andere bekend als nazi-jager, staat bij TPO op de loonlijst. Over het nazigehalte van de recent door TPO aangetrokken Malou van Hintum durf ik zelf niet eens te beginnen.

Allemaal mensen die er alleen mogen (of willen) schrijven om tweedracht e.d. te zaaien in linkse kringen, zoals Marcus Lucas beweert in de comments?

Ik weet dat Peter bijzonder gebeten is op Bert Brussen en Robert Engel, maar maakt deze persoonlijke ‘vete’ en antipathie, van Brussen en Engel nazi’s?

Tot slot ondergetekende. Ik mag dan jaren g

op 23 09 2014 at 11:02 schreef Pickelhaube:

Dat linkse mensen zich in hun opportunisme voor het karretje van zo’n donkerbruine site laten spannen toont verder niets aan, Michiel. Zelfs GeenStijl had ooit nog een SP columnist in dienst.

en Bellemakers is vooral een vriend van Bert die voor de richting binnen GL staat die vindt dat je wat moet doen met de “meningen” van racisten. Bij de PvdA zie je die gekkies ook wel. Karskens is natuurlijk een islamofobe totaal idioot (zie Pauw gisteren) die met iedereen ruzie heeft en daarom als wrakhout bij de Jaap aanspoelde. Die is al van het padje sinds Talitha van Zon.

Bizar dat je het psychopate gedrag van Robert van den Engel trouwens een “persoonlijke vete” noemt, terwijl hij Peter bedreigt, tot op de luchthaven aan toe stalkt, zich eigenlijk gewoon misdadig opstelt.

op 23 09 2014 at 11:11 schreef dewanand:

namaste Peter, miaauw,

Wist jij dat er een direct verband is tussen iemand’s politieke voorkeur en de seksuele fetishen van die persoon? Ja, individuele seksualiteit en politieke voorkeuren lopen synchroon.

Waarom?
Omdat politiek een collectief balts ritueel is en de politici moeten het volk letterlijk stijf praten, denk aan massa hysterie en hoe een charismatische politicus een hele zaal geil maakt, vb Geert Wilders: hele zaal gilde minder, minder, minder…., en hij komt klaar: ‘Ok dan regel ik het even voor jullie’, de Indo-Germaanse wonderdokter voor problemen met marokkaanse losers.

Hierom vind ik Wieroe zo slim en wijs als Hindoe Nazi Kat. Hij leerde mij om mijn soort consequent te modelleren als mensapen die in verstedelijkte biotopen hokken. En hij heeft honderd procent gelijk. Wij zijn aapjes, helaas zonder staarten.

maar goed, iedere mensaap heeft een seksuele fetisch en dat mag volgens artikel 1 van de grondwet, gelukkig. Nazi zijn mag, eet dan geen bami, telo, couscous en roti meer. En ook geen goedkope Marokkaanse sperzieboontjes meer eten, als NaziLander.

dewa en Wieroe
hindoe fundamentalisten

op 23 09 2014 at 16:17 schreef Michiel Mans:

Tot slot ondergetekende. Ik mag dan jaren geleden als ‘racist’ uit de kast gekomen zijn, maar dat maakt geen nazi van me. Waar blijkt dat uit? Dat AFA mij als zodanig wegzette in 2006 toen ik een demo organiseerde tegen religieuze gekte, en solidariteit met Denemarken (Mohammed-cartoon rellen), is een standaard praktijk van AFA. Zij drukken zo’n beetje alles rechts van GL in de (extreem)rechtse hoek, waarbij ze immer grossieren in valse propaganda. Het blijven hele enge lui. Met knokploegen in uniform (SS) zwart. Knokploegen om demonstraties die ze niet zinnen te verstieren, of met geweld uit elkaar te slaan. Hun tegenstanders noemen ze altijd fascisten en-of racisten. Soms zijn ze dat ook in meer of mindere mate. Zolang deze groepen zich bij demo’s echter aan de regels houden, geen reden om er op los te slaan. Bij misdragingen is het bovendien aan de politie om op te treden. Dat dit niet altijd gebeurt, is een ander verhaal.

Vreemd overigens dat AFA geen behoefte voelde om de pro-ISIS demonstranten een voet dwars te zetten. De menslievende bewogenheid, het anti-racisme van AFA of de Internationale Socialiste

op 23 09 2014 at 16:28 schreef Sasha Berkman:

Die shitsite maf dan niet alleen door nazis gemaakt zijn,een substantieel deel is dat wel degelijk en de harde kern vaste reaguurders daar zijn allemaal breivickgekkies.

op 23 09 2014 at 17:34 schreef Marcus Lucas:

Michiel, het is volgens mij te simpel om het af te doen als persoonlijke vetes. Peter onderbouwt alles. Het is geen arbitrair gescheld.

We hebben geen linkse media. Laffe hielenlikkers hebben we. Links als scheldwoord. In de VS is ‘liberal’ een geuzennaam.

Bijv. Stewart/O’Reilly. Elkaar inhoudelijk totaal afbranden. Tegelijk een basis van respect. Bill Maher ook geweldig. Schuwt geen enkel debat.

Van Gogh hield daar ook van. Heftig debat zonder taboes. Hij leek meer respect te hebben voor opponenten met een ruggengraat, dan voor hielenlikkers en meelopers die met principes schipperen.

Alsof hij er energie uithaalde. Hij genoot daar zichtbaar van. Die kracht heb ik nog nooit ontdekt bij TPO Brussen/Paternotte. Daar moet je jouw principes bij de deur laten. ‘Voorbij eigen gelijk’.

Alsof het moet passen in hun hokje. Ze houden niet van debat zonder taboes. Ze voeren nep-debat dat zij zelf sturen. Zoekend naar bevestiging. Ah, ironie: zoekend naar hun eigen gelijk.

Wie alleen bezig is met het onder controle proberen te krijgen van opponenten (bij Peter zelfs met intimidatie) laat geen ruimte voor echte polemieken. Zij smoren het debat. Zij smoren het vrije woord.

op 23 09 2014 at 18:26 schreef Pickelhaube:

@Michiel

Wat een bezopen redenatie: eigenlijk zeg je iets parallel aan: “ik verkracht graag babies, maar dat kan je me niet kwalijk nemen, want ik ben in ieder geval geen moordenaar”. Je pleidooi voor racisme kende ik nog niet, maar nu vind ik je een nog onsmakelijker figuur. Dit soort pleidooien las ik al eerder bij mensen als David Duke. Maar als ik kijk naar je racisme, gecombineerd met je verheerlijking van wapengeweld, kom ik toch heus uit op een nazi. Vanwaar die verlegenheid daarover? Is de beeldvorming niet opportuun?

op 23 09 2014 at 18:51 schreef Pickelhaube:

Front National is niet racistisch, want er zitten ook Algerijnen bij. Zoiets beargumenteert Michiel. *gaap*

op 23 09 2014 at 19:48 schreef Jeroen S. van den Heuvel:

Die Marcus Lucas zou ooit bij krapuul komen schrijven maar dat ging niet door want ik had Paternotte een keer een “nepjournalist” genoemd en dat kon echt niet, want Paternotte was de nestor-journalist van Twitter, aldus Marcus Lucas. Dus kon Marcus Lucas onmogelijk voor krapuul komen schrijven. Heeft hij inmiddels het licht gezien? Knap hoor. Pas na een jaar of drie.

op 23 09 2014 at 21:49 schreef Robin:

Peter schreef: “De reactie moet enigszins begrijpelijk zijn.”

Dat zal Michiel Mans heus wel lukken.

Sasha Berkman schreef:”Ik zou me me als ik jou was meer zorgen maken over je rechtse soortgenoten”

Dat laat ik liever aan jou over, want ik heb
daar niet al te veel zorgen over.

Sasha Berkman schreef verder: “de harde kern vaste reaguurders daar zijn allemaal breivickgekkies.”

Ga daar dan ook eens reageren i.p.v. hier
op het veilige honk.
Trouwens de meeste reageerders daar zijn geen breivickgekkies!

op 23 09 2014 at 22:02 schreef Beukman:

Ralph: “behalve Frontaalnaakt, Krapuul en een nog een paar weblogs zoals dat van Rob van Kan zijn er geen serieuze media meer. De rest is een stel hoeren dat er steeds engere taal uitslaat.”

Geen serieuze media, waar heb ik dat eerder gehoord. Omgekeerd nemen de hoeren Frontaal Naakt en Krapuul niet serieus. Sektarisch denken kunnen we allemaal. Nog even en we krijgen een Leesadvies over de sites die we beter niet kunnen bezoeken. Bij de hoeren ben ik zulks al tegengekomen.

Als moderne consument zeg ik: er zijn geen goede en slechte blogs, er zijn goede en slechte stukkiesschrijvers. Als ik op een blog dat hier wordt afgeserveerd als fascistisch een goed of interessant stukkie tegenkom, dan belet niets me om dat te lezen. Als ik omgekeerd een goed stukkie op FN tref, een blog dat elders evenmin mag rekenen op al te frisse kwalificaties, dan lees ik dat ook met plezier.
Moderne consumenten verafschuwen verzuiling. Ze walgen van inteelt. En op zijn tijd gaan ze naar de hoeren, aan deze of gene zijde van de schutting.

op 23 09 2014 at 23:12 schreef Marcus Lucas:

Jeroen, je maakt een privé mailwisseling uit 2011 openbaar. Dat vind ik niet cool. Het was een gewoon overleg. Netjes. Niks raars.

Ik was gevraagd voor Krapuul maar heb bedankt voor het aanbod. Ik heb toen twee voorbeelden gegeven. De ruzie met Paternotte en de retoriek op Krapuul over het Israël-Palestina conflict.

Ik wilde toen niet betrokken raken in dergelijke ruzies. Dat is nog steeds zo. Ik heb geen zin in puberale bullshit op internet.

We hebben het toen op een nette manier overlegd. Ik heb bedankt voor het aanbod. Ik twijfelde. Dan is het beter het niet te doen.

Ik ben overigens ooit ook gevraagd om voor DeJaap/TPO te gaan schrijven, en daar heb ik ook vriendelijk voor bedankt. Met als reden: dat is niks voor mij.

Ik blog tegenwoordig bij Blog Online. Een prima netwerk van journalistieke bloggers. Maar inderdaad niet heel polariserend of activistisch. Dat past, qua stijl en commerciële inslag, beter bij me.

op 23 09 2014 at 23:20 schreef dewanand:

namaste Fnaakters, en Peter,

Men heeft de zaak Breivik A.B. grondig verder zitten uitpluizen na het terroristisch delict op het eilandje Utøya, zie deze link wikipedia:

Aanslagen in Noorwegen 2011
http://nl.wikipedia.org/wiki/Aanslagen_in_Noorwegen_2011

zie dit eens:

‘Ik geloof dat dit mijn laatste bijdrage is’, waarna hij tekent als ‘Andrew Berwick, Justiciar Knight Commander, lid van de Noorse en Europese Orde der Tempeliers.’ 22 juli is ‘dag 82’ in het boek van Breivik,

http://www.volkskrant.nl/vk/nl/6972/Aanslagen-in-Noorwegen/article/detail/2816629/2011/07/25/Profiel-Anders-Breivik-Ik-ben-een-rustig-type-en-behoorlijk-tolerant.dhtml

Trieste zaak was dat deze gewetenloze psychopaat een Lone Wolf was die dus als martelaar en held van Blank/Germaans Europa het vuile Rambo klusje wilde opknappen. En dit is niets nieuws onder de zon, nee dit is hoe Collectieven van mensapen hen zaken regelen, met de blote vuist, stokken, speren, bolo’s, of nu AK47.

Dus het patroon is duidelijk, het collectief maakt haar eigen martelaars, beulen, boeven, politici en hoeren, als redeloze poppetjes aan touwtjes.

Ja, de mensapen biotoop analyse is perfect.

thanks Wieroe,

dewa en Wieroe

op 24 09 2014 at 06:58 schreef Pickelhaube:

Marcus, waar de neuk heb je het over? Ik openbaarde hierboven helemaal niets van mijn briefwisseling met Bert. Deed ik een paar jaar geleden al, want het is natuurlijk wel een geestesziek figuur. Maar als ik zulke mailtjes publiek maak, sta ik volledig in mijn recht.

Een normaal overleg was het niet. Als jij denkt dat het gehoon over Joden en het divagedrag van Bert normaal was, moet je je echt na laten kijken. Het ziekste vond ik trouwens niet Bert, maar het groepje daar omheen dat helemaal idolaat van hem was.

op 24 09 2014 at 07:05 schreef Pickelhaube:

Overigens begrijp ik dat je zelf niet bij die redactievergadering aanwezig was, Marcus en anderen napraat als je zegt dat het een “gewoon” overleg was?

op 24 09 2014 at 08:13 schreef Haes:

Ha Dewanand,
Goed te zien dat Wieroe blijkbaar weer op het nest is teruggekeerd.

op 24 09 2014 at 14:28 schreef Marcus Lucas:

Pickelhaube, gaat niet over jou. Ik ken jou helemaal niet.

op 24 09 2014 at 16:31 schreef Pickelhaube:

Oh excuus. Ik heet ook Jeroen en openbaarde nog wel eens wat diepgestoorde stukjes uit de correspondentie met Brussen. Ik zie het nu ook; my bad.

op 24 09 2014 at 17:09 schreef Marcus Lucas:

Dat was wat kortaf. Ik bedoel: ik wist niet dat je ook Jeroen heet. Ik reageerde op Jeroen S. van den Heuvel. Hij maakt de inhoud van een privé mailwisseling die hij met mij in 2011 had openbaar. Dat vind ik niet cool. Het was een normaal, net overleg. Niks raars aan. Zijn offensieve toon richting mij, zoveel jaar later, slaat nergens op.

Ik heb bedankt voor Krapuul, so what? Ik heb ook bedankt voor TPO. Ik ben nooit op enige redactievergadering geweest. Sorry voor het misverstand, maar dat komt door de bizarre reactie van Jeroen S.

Brussen ken ik niet en dat blijft zo. Ik vind hem geen goede schrijver. Los van de rechtse inhoud vind ik zijn schrijfstijl niet prettig. Dat kan voorkomen. Ik kom er gewoon niet doorheen. Zo’n tekst. Bij Van der Galien van het obscure DDS-blog heb ik dat ook. Onleesbaar.

Andere rechtse bloggers kan ik wel volgen. Als het een samenhangend verhaal is dan krijg ik een nieuw inzicht.

Maar goed, zulke dingen verschillen natuurlijk per persoon. Ik vind Peter bijvoorbeeld ook een prettige schrijfstijl hebben. Ik hoef het niet met ieder detail eens te zijn om iemand te volgen in zijn/haar argumentatie. Daarom reageerde ik op dit blog met: sterk stuk.

op 24 09 2014 at 19:14 schreef dewanand:

citaat ref:
op 24 09 2014 at 08:13 schreef Haes:

Ha Dewanand,
Goed te zien dat Wieroe blijkbaar weer op het nest is teruggekeerd.

antw:

ja he Haes,

En Wieroe was dagje op pad in onze hoge zelfmoordflat (dirk costerplein delft), uiteindelijk bleek hij gestrand te zijn op de balkon van de vijfde verdieping, pal boven mijn appartement en rond 02:00 uur van afgelopen donderdag haalde ik hem op bij mijn boze bovenbuurman die net bezig was met een verkenningstocht van de witte jungle van een vrouwelijke mensapinnetje en ik denk dat hij er al met zijn stokje in porde toen ik daar zo laat aanbelde om een Hindoe Nazi Kat. Ja ja, stoor een Hollander niet als hij in die oerhollandse blanke jungle port met zijn witte stokje tussen zijn witte balletjes.

Wieroe zweert bij de heerlijke Nazi Kattenbrokjes uit duitsland anno 1940, het Derde Arische Katten Rijk van zijn grote, kleingeschapen Katten Fuhrer met de originele, geile katten snor.

dewa en wieroe

op 25 09 2014 at 17:55 schreef Egbert:

Dus Jeroen S. van den Heuvel/Krapuul gaat hier privecorrespondentie openbaar maken. En niet ongemanipuleerd. Straks ook werkgevers erbij, Jeroen S.? En juist op FN natuurlijk, niet bij jou thuis. Lekker betrouwbaar, Krapuul.

op 25 09 2014 at 21:46 schreef Sasha Berkman:

“Die Marcus Lucas zou ooit bij krapuul komen schrijven maar dat ging niet door want ik had Paternotte een keer een “nepjournalist” genoemd en dat kon echt niet, want Paternotte was de nestor-journalist van Twitter, aldus Marcus Lucas. Dus kon Marcus Lucas onmogelijk voor krapuul komen schrijven. Heeft hij inmiddels het licht gezien? Knap hoor. Pas na een jaar of drie.”

Ik zie hier geen privecorrespondentie in.

op 29 09 2014 at 18:31 schreef NOS: Verlengstuk nazi-blog | Krapuul:

[…] hoeren hun diarree de vrije loop laten. ‘Door nazi’s voor nazi’s’ zo schreef polemist Peter Breedveld nog niet zo lang geleden. Het is dus ook niet zo verbazingwekkend dat de […]

Nieuwe reactie
Naam:
E-mail:
Homepage:
  Afbeelding invoegen
 

 


Home

Archief

 

STEUN FRONTAAL NAAKT MET EEN TIKKIE!

 

 

OF VIA PATREON!

 

 

Let op: Toelating van reacties en publicatie van opiniestukken van anderen dan de hoofdredacteur zelf betekent geenszins dat hij het met de inhoud ervan eens is.

 

pbgif (88k image)
 

MEEST GELEZEN IN JANUARI

O Richard K., martelaar van de Afgehaakten

O Kankerhomo

O Hoe Albert Heijn constant probeert ons te bestelen

O De meest gelezen stukken van 2023

O Neem PVV-stemmers serieus!

O Aylin Bilic kan beter zwijgen over Theo van Gogh

O Tegen racisme zijn is het nieuwe haatzaaien

O De beste boeken die ik in 2023 las

O Eigen vrije doorvaart eerst

O De verpletterende charme van de supertolerante Gidi Markuszower

 

MEEST GELEZEN EVER

O Caroline van der Plas, dwangmatige leugenmachine

O Caroline van der Plas is de Nederlandse Donald Trump

O YouPorn

O Iedereen haat Sander Schimmelpenninck omdat hij écht onafhankelijk is

O Wierd Duk de pro-Russische complotdenker

O Domme Lul

O Frans Timmermans kan het einde van de domrechtse ijstijd zijn

O Wierd Duk en Jan Dijkgraaf, hoeders van het fatsoen

O De koning van het uittrekken van de damesslip

O Haatoma

 

pbgif (88k image)
 

CONTACT
Stuur uw loftuitingen en steunbetuigingen naar Frontaal Naakt.

 

NIEUWSBRIEF
Ontvang gratis de Frontaal Naakt nieuwsbrief.

 

pbgif (88k image)
 

BLURBS
“How does it feel to be famous, Peter?” (David Bowie)

“Tegenover de enorme hoeveelheid onnozelaars in de Nederlandse journalistiek, die zelfs overduidelijke schertsfiguren als Sywert, Baudet en Duk pas ver in blessuretijd op waarde wisten te schatten, staat een klein groepje van ondergewaardeerde woestijnroepers. Met Peter op 1.” (Sander Schimmelpenninck)

“Frontaal Naakt dient een publiek belang” (mr. P.L.C.M. Ficq, politierechter)

“Peter schrijft hartstochtelijk, natuurlijk beargumenteerd, maar zijn stijl volgt het ritme van zijn hart.” (Hafid Bouazza).

“Ik vind dat je beter schrijft dan Hitler” (Ionica Smeets)

“Peter is soms een beetje intens en zo maar hij kan wél echt goed schrijven.” (Özcan Akyol)

“Jij levert toch wel het bewijs dat prachtige columns ook op weblogs (en niet alleen in de oude media) verschijnen.” (Femke Halsema)

“Literaire Spartacus” (André Holterman)

“Wie verlost me van die vieze vuile tiefuslul?” (Lodewijk Asscher cs)

“Pijnlijk treffend” (Sylvana Simons)

네덜란드 매체 프론탈 나크트(Frontaal Naakt)에 따르면, 네덜란드 라 (MT News)

“Echt intelligente mensen zoals Peter Breedveld.” (Candy Dulfer)

“De Kanye West van de Nederlandse journalistiek.” (Aicha Qandisha)

“Vieze gore domme shit” (Tofik Dibi)

“Ik denk dat de geschiedenis zal uitmaken dat Peter Breedveld de Multatuli van deze tijd is.” (Esther Gasseling)

“Nu weet ik het zeker. Jij bent de antichrist.” (Sylvia Witteman)

“Ik ben dol op Peter. Peter moet blijven.” (Sheila Sitalsing)

“Ik vind hem vaak te heftig” (Hans Laroes)

“Schrijver bij wie iedereen verbleekt, weergaloos, dodelijk eerlijk. Om in je broek te piesen, zo grappig. Perfecte billen.” (Hassnae Bouazza)

“Scherpe confrontatie, zelfs als die soms over grenzen van smaak heen gaat, is een essentieel onderdeel van een gezonde democratie.” (Lousewies van der Laan)

“Ik moet enorm lachen om alles wat Peter Breedveld roept.” (Naeeda Aurangzeb)

“We kunnen niet zonder jouw geluid in dit land” (Petra Stienen)

“De scherpste online columnist van Nederland” (Francisco van Jole)

“Elk woord van jou is gemeen, dat hoort bij de provocateur en de polemist, nietsontziendheid is een vak” (Nausicaa Marbe)

“Als Peter Breedveld zich kwaad maakt, dan wordt het internet weer een stukje mooier. Wat kan die gast schrijven.” (Hollandse Hufters)

“De kritische en vlijmscherpe blogger Peter Breedveld” (Joop.nl)

“Frontaal Naakt, waar het verzet tegen moslimhaat bijna altijd in libertijnse vorm wordt gegoten.” (Hans Beerekamp – NRC Handelsblad)

“De grootste lul van Nederland” (GeenStijl)

“Verder vermaak ik mij prima bij Peter Breedveld. Een groot schrijver.” (Bert Brussen)

“Landverrader” (Ehsan Jami)

“You are an icon!” (Dunya Henya)

“De mooie stukken van Peter Breedveld, die op Frontaal Naakt tegen de maatschappelijke stroom in zwemt.” (Sargasso)

‘De website Frontaal Naakt is een toonbeeld van smaak en intellect.’ (Elsevier weekblad)

“Frontaal Gestoord ben je!” (Frits ‘bonnetje’ Huffnagel)

“Jouw blogs maken hongerig Peter. Leeshonger, eethonger, sekshonger, geweldhonger, ik heb het allemaal gekregen na het lezen van Frontaal Naakt.” (Joyce Brekelmans)

‘Fucking goed geschreven en met de vinger op de zere plek van het multicultidebat.’ (jury Dutch Bloggies 2009)

Frontaal Naakt is een buitengewoon intelligent en kunstig geschreven, even confronterend als origineel weblog waar ook de reacties en discussies er vaak toe doen.’ (jury Dutch Bloggies 2008)

‘Intellectuele stukken die mooi zijn geschreven; confronterend, fel en scherp.’ (Revu)

‘Extreem-rechtse website’ (NRC Handelsblad)

‘De meeste Nederlanders zijn van buitengewoon beschaafde huize, uitzonderingen als Peter Breedveld daargelaten.’ (Anil Ramdas)

‘Peter Breedveld verrast!’ (Nederlandse Moslim Omroep)

‘Breedveld is voor de duvel nog niet bang’ (Jeroen Mirck)

‘Nog een geluk dat er iemand bestaat als Peter Breedveld.’ (Max J. Molovich)

‘Godskolere, ik heb me toch over je gedróómd! Schandalig gewoon.’ (Laurence Blik)

 

pbgif (88k image)
 

 

(Advertentie)
 

 

pbgif (88k image)
 

LINKS

 

 

RSS RSS