Home » Archief » Alleen nog maar doen wat De Telegraaf wil


[08.10.2017]

Alleen nog maar doen wat De Telegraaf wil

Peter Breedveld


Scène uit Häxan (Benjamin Christensen, 1922)

Afgelopen donderdag werd bekend dat het Openbaar Ministerie opnieuw onderzoek gaat doen naar het auto-ongeluk, dat afgelopen zomer werd veroorzaakt door een suikerpatiënt die onwel werd. Heel Domrechts ging toen aspestront, omdat dan eindelijk die terroristische aanslag, waar het zo vurig naar verlangt, een feit was, maar de politie ontkende alles.

Onder aanvoering van Leon de Winter en De Telegraaf vormde zich toen de agressiefste lobby in de recente vaderlandse geschiedenis, want die aanslag lieten ze zich niet zomaar door de neus boren. Daardoor kunnen we spreken van het grondigst onderzochte en gedocumenteerde auto-ongeluk uit de wereldgeschiedenis, met een uitgebreide reconstructie in het NRC Handelsblad als slotstuk, waarna er geen enkel misverstand meer over kon bestaan: het was een ongeluk, geen aanslag.

Het mag niet baten, De Winter en zijn posse blijven vanaf de zijlijn blèren en onrust zaaien, niet gehinderd door enige kennis van wat dan ook. De automobilist die het ongeluk veroorzaakte, is namelijk een Marokkaanse moslim en dús is het een aanslag.

En daarom doet het Openbaar Ministerie opnieuw onderzoek. Opnieuw wordt er mankracht en tijd en energie besteed aan een reeds uitputtend onderzocht incident, omdat Domrechts dat wil.

Witte man

Vorige week werd er een echte aanslag gepleegd in Las Vegas, met een ontstellende hoeveelheid doden. De dader is een witte man. Dit feit werd in het NOS-Journaal vermeld. Hetzelfde schorem, dat in het geval van het ongeluk met de suikerpatiënt brulde dat diens etniciteit en de religie was verzwegen, is nu in alle staten omdat de huidskleur van de schutter in Vegas werd benoemd. Kamerlid Martin Bosma kreeg een rolberoerte en klaagde dat de huidskleur van de witte man niet relevant was, en dat het bovendien wel leek of Sylvana Simons hoofdredacteur was geworden van het Journaal, want ‘witte man’ is “linkse politiekcorrecte actievoerderstaal”. Je hoort namelijk ‘blanke man’ te zeggen als het gaat om een vertegenwoordiger van het superieure Herrenvolk.

Opnieuw haastte iedereen zich om de toorn van Domrechts tot bedaren te brengen. Er verschenen hele analyses in de krant en de voltallige redactie van het NOS-Journaal legde verantwoording af voor het verderfelijke gebruik van het begrip ‘witte man’, en voor de afgrijselijke zonde van het benoemen van iemands huidskleur, want dat doe je alleen als de dader een donkere huidskleur heeft. Stel je voor, zeg, dat alle witte mannen straks afstand moeten gaan nemen van één eenzame wolf, die zich overigens om allerlei waarschijnlijk zeer begrijpelijke redenen gedwongen zag 59 mensen dood te schieten.

Existentiële eenzaamheid

Want ook dat privilege krijgen witte massamoordenaars: empathische beschrijvingen van hun existentiële eenzaamheid, zoals deze analyse van dezelfde klojo die, als hij een onschuldige zwarte man doodgeschoten ziet worden, stemmetjes in zijn hoofd hoort die zeggen dat die zwarte het er wel een beetje naar gemaakt heeft. En die de mensen, die verontwaardigd zijn over de manier waarop de media berichten over zwarte slachtoffers, beschuldigt van de ‘de Ziekte van Zie-je-wel’.

Iedereen beeft voor Domrechts, dus is een ongeluk een aanslag en een aanslag een roep om zingeving, mits gepleegd door een vertegenwoordiger van onze superieure beschaving. Onder is boven, boven is onder en Baudet kwam ‘uit het niets’ in de Tweede Kamer. Helemaal uit het niets, kwam geen koortsachtige campagne van de media aan te pas.

Boodschappen duurder

De Domrechtse dictatuur is officieel geworden met het regeerakkoord van ons nieuwe kabinet. Het bestaat voornamelijk uit symboolpolitiek: geen verruiming van het Kinderpardon, vluchtelingen krijgen geen uitkering meer en de boodschappen worden duurder, gevangenen komen minder snel vrij, ontslag wordt makkelijker en de rijken krijgen belastingverlaging. De natte droom van elke Telegraaf-lezer. Mensen reageren geschokt dat de ChristenUnie, die in de nieuwe coalitie zit, zich hiervoor laat lenen, maar die mensen hebben de afgelopen jaren gewoon niet goed opgelet.

Ik zou willen dat iedereen zich realiseert in wat voor krankzinnige situatie we (nou ja, ik niet: jullie) ons hebben gemanoeuvreerd na al die jaren van hysterische stemmingmakerij tegen vluchtelingen, moslims en wat ooit de trots van Nederland was: de sociale verzorgingsstaat.

Etnische stem

In Gülen-krant De Kanttekening las ik wat opmerkelijke citaten van politicoloog André Krouwel (die van het Kieskompas) die mensen, die DENK en NIDA stemmen, beticht van een ‘puur etnische stem zonder enige inhoud’.

Dat is misschien waar, maar dat geldt zeker ook voor al die mensen die VVD en CDA hebben gestemd en zelfs voor veel mensen die hebben gestemd op partijen als GroenLinks en de ChristenUnie. Ook hún stem is een etnische stem. De verkiezingscampagnes gaan de laatste jaren zo nadrukkelijk over de moslims, de allochtonen en onze eigen superieure beschaving, dat de kiezer het voor lief neemt dat ze straks haar boodschappen niet meer kan betalen. Die bruinen kunnen het tenminste ook niet, en we kunnen straks in elk geval wel allemaal het Wilhelmus uit ons hoofd.

Is het Vrije Woord u écht lief? Help me dan met een financiële bijdrage. Deze website wordt elke dag bedreigd door de virtuele knokploegen van Domrechts, malafide Nederlandse journalisten en zelfs door de vicepremier. Steun Frontaal Naakt. Doneer aan de enige dwarsdenkende, onafhankelijke site van Nederland. Stort wat u missen kunt op rekeningnummer NL59 RABO 0393 4449 61 (N.P. Breedveld, Rabobank Rijswijk), SWIFT BIC RABONL2U o.v.v. ‘Frontaal Naakt’. Lees hier waarom dat niet met PayPal kan. Nog liever heb ik dat u op Frontaal Naakt adverteert of mij inhuurt. Mail mij.

Peter Breedveld, 08.10.2017 @ 11:11

[Home]
 

25 Reacties

op 08 10 2017 at 13:06 schreef Martijn:

Ik zou – als witte niet-moslim – in staat zijn NIDA te stemmen als ik Rotterdam woonde.

Die reactie van Bosma kan op scholen gebruikt worden, als comedy-/lesmateriaal.

op 08 10 2017 at 13:08 schreef sum:

Het OM is de hoer van domrechts geworden. Ze lieten Ismail Ilgun een viodeoblog met excuses maken voor een bullshit reden. Surfen ze bij powned niet natuurlijk, de helden van het OM.

op 08 10 2017 at 13:23 schreef Hans van der Zijpp:

Hallo Peter,
Dat het OM nog een onderzoek wil doen door druk van “de rechtse mens” is pure speculatie. Voor het zelfde geld vindt het OM het lastig zich voor te stellen hoe een onwelwordend persoon vol gas op kan trekken. Elke automobilist voelt aan dat dat niet logisch is.
Hans van der Zijpp

op 08 10 2017 at 15:27 schreef Mario:

“Alleen nog maar doen wat De Telegraaf wil”

lol
https://www.youtube.com/watch?v=8B7xr_EjbzE

Andere versie:

blanco

Ah, toe, wie kent tegenwoordig niet ‘de Telegraafrellen’.
https://nl.wikipedia.org/wiki/Telegraafrellen

Fascist fucks/ fuck ups.

op 08 10 2017 at 17:24 schreef Gerard Matthijssen:

“Mensen reageren geschokt dat de ChristenUnie, die in de nieuwe coalitie zit, zich hiervoor laat lenen, maar die mensen hebben de afgelopen jaren gewoon niet goed opgelet.”

Ik mag mezelf daar ook toe rekenen. In de verkiezingsdebatten in maart dit jaar verdedigde Gert-Jan Segers tegen Wilders nog de burgerrechten van islamitische Nederlanders. Dat stemde me hoopvol. Maar dat Segers sterk anti-islam is heeft Hassnae Bouazza in maart op deze site aangetoond: en dat vanwege een verschil in visie op Jezus.

Dat de ChristenUnie gaat meedoen aan een regeerakkoord met Rutte, waarin de vloer wordt aangeveegd met de rechten van o.a. erkende vluchtelingen, is inderdaad schokkend (het gelinkte artikel van Grutjes.nl). De hetze tegen vluchtelingen en migranten in het algemeen, en moslims, zal doorgaan; om daarmee mensen tegen elkaar op te zetten en om de aandacht af te leiden van het asociale beleid, dat zeer velen aan de onderkant van de samenleving gaat treffen.

De ChristenUnie zal een slechter vluchtelingenbeleid voor zijn rekening gaan nemen. Jesse Klaver van GroenLinks heeft zich hieraan niet medeplichtig willen maken.

op 08 10 2017 at 18:34 schreef ex-cellentie:

we worden omringd door randdebielen – aangevoerd door randdebielen

hoe moet je dan nog stemmen ?

op 08 10 2017 at 21:03 schreef Chakir:

‘De kiezers van deze partijen zijn meestal volstrekt ongeïnteresseerd in de inhoud. Als je ze vraagt wat Denk of Nida hebben gestemd in de gemeenteraad of welke moties ze hebben gesteund, dan weet vrijwel niemand dat. Het is een puur etnische stem zonder enige inhoud.’ Aldus de weledelzeergeleerde Smeerkees in het Kwadraat Crouwel. Denk zit niet eens in de Raad en in de TK moet iedereen het allemaal nog laten zien omdat een stel zompige witte mannen zo nodig máánden nodig hebben om een regeerakkoord te bekokstoven.
Die link naar Grutjes zegt voor mij veel: de simpele zielen worden genaaid en het is allemaal de schuld van de domme zwartjes die btw geeneens weten waarom ze überhaupt stemmen, laat staan op wie, volgens C. Nou, ik kom wel uit Rdam en ga met overtuiging stemmen volgend jaar. Op NIDA godverdomme!

op 09 10 2017 at 17:12 schreef ex-cellentie:

Dit staat in de volkskrant van 07-10-17

“De coalitie hoop met de beperkingen van burgerrechten tegemoed te komen aan het breed levende idee onder Nederlanders dat nieuwkomers meer profiteren van de verzorginsstaat dan zij . Om draagvlak voor vluchtelingenopvang te behouden is het verstandig rekening te houden met deze gevoelens”

Zo ziet u maar aanslagen op moskeeën en meer van dat gewelddadige gedrag wordt beloond. Dat is het signaal wat ze afgeven die idioten .

op 09 10 2017 at 17:56 schreef Peter:

Heb je daar een link bij, Ex-cellentie?

op 09 10 2017 at 19:05 schreef Fred:

Even opgezocht..lukte eerst niet, was niet letterlijk overgenomen.

https://www.volkskrant.nl/opinie/rutte-iii-stel-eerlijke-kansen-tegenover-de-beperking-van-burgerrechten~a4520632/

op 09 10 2017 at 21:03 schreef Hassan:

Is dus precies wat excellente al zei, he Fredje. Integratie is fascisme. Alleen als je je eigen verlogent mag je hier blijven, maar geld krijg je pas als je lekker met de witte meedoet. Wat een stelletje nazies daar in Den haag!!!

op 09 10 2017 at 21:33 schreef AdL:

Ene meneer van der Zijpp, omdat ie in het bezit van een rijbewijs is, vindt en denkt dat hij de medische wijsheid in pacht heeft. Ik denk met mijn ervaringsdeskundigheid als diabeet wel het antwoord te hebben. Namelijk dat in geval van een hypo er spiertrekkingen ontstaan die niet te beheersen zijn. Dat weet iedere medicus mogen we hopen. Dus het OM laat zich voor een karretje spannen en dat is het!

op 10 10 2017 at 02:30 schreef Sasha Berkman:

Hassan (met 2ss’n) ik ben altijd pro integratie geweest en tegen assimilatie. Even to the point blijven please.

op 10 10 2017 at 03:51 schreef ex-cellentie:

excuses dat ging verkeerd

plaatje kreeg ik http://i66.tinypic.com/2cft6yf.jpg zo dus binnen

(sorry ik ben niet zo handig met dat soort zaken)

op 10 10 2017 at 03:57 schreef ex-cellentie:

En nog erger

hier is de bron

https://www.volkskrant.nl/opinie/rutte-iii-stel-eerlijke-kansen-tegenover-de-beperking-van-burgerrechten~a4520632/

Ik ben weer eens in een valkuil getrapt waar ik zelf zo de pest aan heb ; het is dus een opinie en niet een uitspraak – ik ga me derhalve een tijdje in een hoekje schamen

verdomme altijd anderen wijzen op bronnen checken etc en zelf niet doen en zelfs elders posten alszijnde waarheid

sorry

op 10 10 2017 at 13:19 schreef Hans van der Zijpp:

Beste AdL, bedankt voor uw info. Ik ging er (ten onrechte) van uit dat de man vanuit stilstand volgas op was getrokken, en dat leek me lastig qua coordinatie als je onwel bent. Dat het OM zich laat sturen door de Telegraaf blijft evenwel pure speculatie.
Vriendelijke groet, ene meneer van der Zijpp

op 10 10 2017 at 13:28 schreef Peter:

LOL! Eerst schrijven dat ‘Voor het zelfde geld vindt het OM het lastig zich voor te stellen hoe een onwelwordend persoon vol gas op kan trekken. Elke automobilist voelt aan dat dat niet logisch is.’

En dan praatjes over ‘pure speculatie’.

op 10 10 2017 at 13:33 schreef Hans van der Zijpp:

Ja dat was ook speculatie. Ik weet niet waarom het OM extra onderzoek wil. Dit was mijn gok.
vrgr Hans

op 10 10 2017 at 15:09 schreef Chakir:

Hans’ wegen zijn ondoorgrondelijk. Net zoals die het OM en de NPO. In fact: van IEDEREEN die naar de gunsten van schizorechts hengelt.

op 11 10 2017 at 00:51 schreef Kazonga:

@op 10 10 2017 at 13:33 schreef Hans van der Zijpp:

Wellicht omdat je een weinig invoelende lul bent, die zich niet voor kan stellen dat bij een epilepsie aanval mensen ook spieren verkrampingen kan hebben? #figures

op 11 10 2017 at 15:10 schreef Mario:

“Ja dat was ook speculatie. Ik weet niet waarom het OM extra onderzoek wil. Dit was mijn gok.”

Jij en zoveel van die onnozele domplotdenkertjes, Hans. Je ondeskundigheid tonen, onderwijl hopende dat er iets van je shit blijft plakken.

Weet je, beste Hans van der Zijpp, de onderbuikmeninkjes van types zoals jij doen er verder niet toe. Jij, doet er verder niets toe. Je papegaait hetgeen je met enige regelmaat toegeworpen krijgt, al dan niet via socialmedia als twatter en faecesboek.

Rood vlees en aarsmaden. Dat is je leven.

Types zoals jij, die hun ondoordachte bagger denken te kunnen ventileren, tssssk.

@Peter, sorry (voor dubbelpost)

op 12 10 2017 at 14:05 schreef vander f:

Even nog over die hypo,
in m’n werk als verpleegkundige de laatste 25 jaar de meest uiteenlopende reacties gezien van mensen op een te laag bloedsuiker gehalte.
Van suf, slaperig, afwezig en slap tot enorm opgefokt, agressief, forse spierspanning etc. het hele spectrum.
Wel eens gedacht dat iemand een epilleptisch insult had of een herseninfarct aan het doormaken was.

Dat zo iemand wonderlijk gedrag vertoont, agressief is naar omstanders/politie en dan opeens met de blik op oneindig vol op het gas gaat is niet ondenkbeeldig.
En dan vervolgens achteraf niet meer weten wat er is gebeurd.
Kan gewoonweg gebeuren, kunnen ze gerust nog even extra navragen aan artsen en deskundigen , die zullen met dezelfde uitspraak komen.
Nog even opschrijven in een mooi rapportje, publiceer dat in de krant zodat eennieder het kan nalezen,
discussie gesloten.

Behalve op Twitter et al natuurlijk,
daar weet men alles toch beter en is stompzinnig onderbuiken tot een ware kunst verheven.
Vol met zelfbeklagende goden in hun persoonlijke universum.

op 12 10 2017 at 21:43 schreef ikzelf:

Punt is, vander f, dat dat alles allang geschreven, gezongen en gefloten is, maar nu dus toch weer voor de zoveelste keer onder de loep genomen gaat worden, omdat die onderbuik maar niet wil zwijgen en het OM als de dood is dat de stank van die diarree blijft hangen.
Helaas beseft het OM nog steeds niet dat die buikloop zal blijven, ongeacht de resultaten van dat onderzoek — die resultaten interesseren de boze burger immers niet: die zijn toch allemaal maar resultaat van een complot, met geconstrueerde en alternatieve feiten en schijnwerkelijkheden. Net zoals alle andere rapporten en feiten gepubliceerd en even hard genegeerd zijn. Wie zich niet wil laten informeren kun je niet wijzer maken.

op 12 10 2017 at 22:12 schreef dewanand:

============== [wfor1346:54]

N1. ziehier Peter, moordzaak Anne he, het is toch gewoon een TBS patient, blank, 27 jaar, Michael P. Kan jij niet uitzoeken wat het exacte aantal blanke criminelen is in Nederland en het aantal per etnische groep, want dan kan je de kans berekenen dat je vermoord of verkracht wordt door een specifieke mensapen soort, en daar zijn er nu toch ruim 200 soorten van in Nederland. Absolute aantallen zeggen meer over de kans en prevalentie per streek.

N2. Percentages worden vaak verdraait en sluw uitvergroot door DOMrechtsen en xenofoben van alle soorten he, relatief tov elkaar dus, en dat geeft een vertekend beeld van de werkelijkheid.

N3. (citaat media) Lichaam vermiste Anne (25) gevonden in Zeewolde
Foto: ANP
Gepubliceerd: 12 oktober 2017 18:01 Laatste update: 12 oktober 2017 21:55

Het lichaam van de 25-jarige Anne uit Utrecht is donderdag aangetroffen in Zeewolde. Dit meldt de plaatsvervangend hoofdofficier van justitie Rutger Jeuken tijdens een persconferentie.

https://www.nu.nl/binnenland/4950062/lichaam-vermiste-anne-25-gevonden-in-zeewolde.html#lichaam-van-vermiste-anne-gevonden-5

op 13 10 2017 at 15:11 schreef Mario:

@vanderF, ouwe hasjstampert van me;
“Behalve op geenstijl et al natuurlijk,
daar weet men alles toch beter en is stompzinnig onderbuiken tot een ware kunst verheven.
Vol met zelfbeklagende goden in hun persoonlijke universum.”

Zag je mijn minieme verandering in de tekst?

Nieuwe reactie
Naam:
E-mail:
Homepage:
  Afbeelding invoegen
 

 


Home

Archief

 

STEUN FRONTAAL NAAKT MET EEN TIKKIE!

 

 

OF VIA PATREON!

 

 

Let op: Toelating van reacties en publicatie van opiniestukken van anderen dan de hoofdredacteur zelf betekenen geenszins dat hij het met de inhoud ervan eens is.

 

pbgif (88k image)
 

MEEST GELEZEN IN JUNI

O Aso’s in de trein

O Waarom zijn christenen van die hardvochtige klootzakken?

O Huub Stapel is een klootzak

O Het gilde van het bruine gajes

O Lampies ontdekken: extreemrechts is best linke soep

O Mag geen omvolking zeggen

O Harde stukjes poep

O Niet zien is geloven

O Wilders: domme lul of geniale schurk?

O Ook Jezus was een harteloze bullebak

 

MEEST GELEZEN EVER

O Caroline van der Plas, dwangmatige leugenmachine

O Caroline van der Plas is de Nederlandse Donald Trump

O YouPorn

O Iedereen haat Sander Schimmelpenninck omdat hij écht onafhankelijk is

O Wierd Duk de pro-Russische complotdenker

O Domme Lul

O Frans Timmermans kan het einde van de domrechtse ijstijd zijn

O Wierd Duk en Jan Dijkgraaf, hoeders van het fatsoen

O De koning van het uittrekken van de damesslip

O Haatoma

 

pbgif (88k image)
 

CONTACT
Stuur uw loftuitingen en steunbetuigingen naar Frontaal Naakt.

 

NIEUWSBRIEF
Ontvang gratis de Frontaal Naakt nieuwsbrief.

 

pbgif (88k image)
 

BLURBS
“How does it feel to be famous, Peter?” (David Bowie)

“Tegenover de enorme hoeveelheid onnozelaars in de Nederlandse journalistiek, die zelfs overduidelijke schertsfiguren als Sywert, Baudet en Duk pas ver in blessuretijd op waarde wisten te schatten, staat een klein groepje van ondergewaardeerde woestijnroepers. Met Peter op 1.” (Sander Schimmelpenninck)

“Frontaal Naakt dient een publiek belang” (mr. P.L.C.M. Ficq, politierechter)

“Peter schrijft hartstochtelijk, natuurlijk beargumenteerd, maar zijn stijl volgt het ritme van zijn hart.” (Hafid Bouazza).

“Ik vind dat je beter schrijft dan Hitler” (Ionica Smeets)

“Peter is soms een beetje intens en zo maar hij kan wél echt goed schrijven.” (Özcan Akyol)

“Jij levert toch wel het bewijs dat prachtige columns ook op weblogs (en niet alleen in de oude media) verschijnen.” (Femke Halsema)

“Literaire Spartacus” (André Holterman)

“Wie verlost me van die vieze vuile tiefuslul?” (Lodewijk Asscher cs)

“Pijnlijk treffend” (Sylvana Simons)

네덜란드 매체 프론탈 나크트(Frontaal Naakt)에 따르면, 네덜란드 라 (MT News)

“Echt intelligente mensen zoals Peter Breedveld.” (Candy Dulfer)

“De Kanye West van de Nederlandse journalistiek.” (Aicha Qandisha)

“Vieze gore domme shit” (Tofik Dibi)

“Ik denk dat de geschiedenis zal uitmaken dat Peter Breedveld de Multatuli van deze tijd is.” (Esther Gasseling)

“Nu weet ik het zeker. Jij bent de antichrist.” (Sylvia Witteman)

“Ik ben dol op Peter. Peter moet blijven.” (Sheila Sitalsing)

“Ik vind hem vaak te heftig” (Hans Laroes)

“Schrijver bij wie iedereen verbleekt, weergaloos, dodelijk eerlijk. Om in je broek te piesen, zo grappig. Perfecte billen.” (Hassnae Bouazza)

“Scherpe confrontatie, zelfs als die soms over grenzen van smaak heen gaat, is een essentieel onderdeel van een gezonde democratie.” (Lousewies van der Laan)

“Ik moet enorm lachen om alles wat Peter Breedveld roept.” (Naeeda Aurangzeb)

“We kunnen niet zonder jouw geluid in dit land” (Petra Stienen)

“De scherpste online columnist van Nederland” (Francisco van Jole)

“Elk woord van jou is gemeen, dat hoort bij de provocateur en de polemist, nietsontziendheid is een vak” (Nausicaa Marbe)

“Als Peter Breedveld zich kwaad maakt, dan wordt het internet weer een stukje mooier. Wat kan die gast schrijven.” (Hollandse Hufters)

“De kritische en vlijmscherpe blogger Peter Breedveld” (Joop.nl)

“Frontaal Naakt, waar het verzet tegen moslimhaat bijna altijd in libertijnse vorm wordt gegoten.” (Hans Beerekamp – NRC Handelsblad)

“De grootste lul van Nederland” (GeenStijl)

“Verder vermaak ik mij prima bij Peter Breedveld. Een groot schrijver.” (Bert Brussen)

“Landverrader” (Ehsan Jami)

“You are an icon!” (Dunya Henya)

“De mooie stukken van Peter Breedveld, die op Frontaal Naakt tegen de maatschappelijke stroom in zwemt.” (Sargasso)

‘De website Frontaal Naakt is een toonbeeld van smaak en intellect.’ (Elsevier weekblad)

“Frontaal Gestoord ben je!” (Frits ‘bonnetje’ Huffnagel)

“Jouw blogs maken hongerig Peter. Leeshonger, eethonger, sekshonger, geweldhonger, ik heb het allemaal gekregen na het lezen van Frontaal Naakt.” (Joyce Brekelmans)

‘Fucking goed geschreven en met de vinger op de zere plek van het multicultidebat.’ (jury Dutch Bloggies 2009)

Frontaal Naakt is een buitengewoon intelligent en kunstig geschreven, even confronterend als origineel weblog waar ook de reacties en discussies er vaak toe doen.’ (jury Dutch Bloggies 2008)

‘Intellectuele stukken die mooi zijn geschreven; confronterend, fel en scherp.’ (Revu)

‘Extreem-rechtse website’ (NRC Handelsblad)

‘De meeste Nederlanders zijn van buitengewoon beschaafde huize, uitzonderingen als Peter Breedveld daargelaten.’ (Anil Ramdas)

‘Peter Breedveld verrast!’ (Nederlandse Moslim Omroep)

‘Breedveld is voor de duvel nog niet bang’ (Jeroen Mirck)

‘Nog een geluk dat er iemand bestaat als Peter Breedveld.’ (Max J. Molovich)

‘Godskolere, ik heb me toch over je gedróómd! Schandalig gewoon.’ (Laurence Blik)

 

pbgif (88k image)
 

 

(Advertentie)
 

 

pbgif (88k image)
 

LINKS

 

 

RSS RSS