Home » Archief » Beledigende asielzoekers


[18.05.2019]

Beledigende asielzoekers

Peter Breedveld

Tachtig asielzoekers hebben zich het afgelopen jaar schuldig gemaakt aan belediging, zag ik in dit bericht in NRC Handelsblad. De afgelopen week waren er weer een hoop Telegraaf-lezers en politici heel erg boos omdat het ministerie van Justitie in zijn jaarlijkse rapportage van misdrijven door asielzoekers de zware misdrijven, zoals poging tot moord en verkrachting, waren ‘weggemoffeld’ onder het kopje ‘overige’.

Belediging, maak ik op uit het staatje in het bericht in NRC, verdient wèl een eigen, aparte vermelding. Tachtig gevallen van belediging maar liefst. U begrijpt dat dit mij in het bijzonder interesseert omdat ikzelf binnenkort voor de rechter moet verschijnen wegens belediging. Een racistische troll op Twitter heeft Hassnae en mij namelijk acht jaar lang obsessief belaagd met racistische, seksistische, islamofobe, homofobe, transfobe haattweets en toen zei ik een keer wat terug en nu word ik vervolgd wegens belediging.

Ja, slik maar even, inderdaad. Onderaan dit stuk ziet u hoe me financieel kunt steunen.

Vuilbekkende asielzoekers

Maar genoeg over mij. Tachtig vuilbekkende asielzoekers zitten dus in hetzelfde schuitje als ik. Ik moet wel zeggen dat ik vind dat ik meer coulantie verdien voor mijn belediging dan een asielzoeker. Ja, kom zeg, word je gastvrij opgevangen in een ander land, begin je meteen mensen uit te schelden. Ik zou, in elk geval totdat ik een vaste verblijfsstatus had, een beetje op mijn tóón en wóórdkeuze letten.

Onze premier is zich ‘rot geschrokken’ van de misdaadcijfers en vindt dat de schuldige asielzoekers “als Zoef de Haas” het land uit moeten.

Ik kan er niks aan doen maar door dit soort details, die belediging en Zoef de Haas, neem ik die ophef over die weggemoffelde feiten nog minder serieus dan ik sowieso gedaan zou hebben. Rutte past zijn taalgebruik aan de domste imbecielen onder de kiezers aan, maar hoezo Zoef de Haas? Nu heb ik toevallig ook gezien dat op Netflix de klassieke kleuterserie De Fabeltjeskrant weer nieuw leven is ingeblazen en hieruit deduceer ik dat Rutte dus ook Netflixt, hoe druk hij ook is, en dat hij om één of twee of drie uur ’s nachts een paar afleveringen van De Fabeltjeskrant heeft zitten kijken. Of misschien heeft hij De Fabeltjeskrant wel zitten bingen.

Gutmenschen van de VVD

U vindt het vast schandalig dat ik een beetje zit te ginnegappen over die moordende en verkrachtende asielzoekers, die door de geitewollen Gutmenschen van de VVD ook nog eens worden weggemoffeld, maar dat rotschrikken om die cijfers is een jaarlijks terugkerend ritueel dat vooral bedoeld is stemming te maken tegen asielzoekers, zo van zie je wel, we halen criminelen binnen en ze zitten aan onze vrouwen.

Maar Theoloog des Vaderlands Stefan Paas heeft gisteravond even wat zitten googelen en presenteert in dit interessante Twitter-draadje een paar harde feiten waaruit blijkt dat de ophef over die misdaadcijfers hysterisch is. Van de 22.000 in een opvangcentrum verblijvende asielzoekers in Nederland (0,13 procent van de totale bevolking) hebben er vier iemand verkracht. In totaal zijn er in 2018 1900 verkrachtingen gepleegd, dus dat is 0,2 procent. Met de nodige correcties voor geslacht en leeftijd (altijd een steen des aanstoots voor racisten die dit soort meetmethoden niet begrijpen) zijn asielzoekers niet bovengemiddeld crimineel.

Dat is waarom die zware misdrijven zijn ‘weggemoffeld’ onder het kopje ‘overige’. Het waren er simpelweg te weinig. Politiek gezien niet handig, natuurlijk, want inmiddels zou je moeten weten dat zoiets meteen wordt gebruikt om je weg te zetten als een politiekcorrecte knuffelracist die de ongemakkelijke waarheid verdoezelt. Dan ben je iemand die het hat gewusst, maar willens en wetens onze vrouwen en kinderen heeft overgeleverd aan de barbaarse horden uit Afrika en Azië.

Held van de politieke incorrectheid

Maar waarom moet Stefan Paas dit googelen, waarom wordt zoiets niet meteen uitgezocht door een NRC-journalist?

In het licht van de hoer-roeperij van Bart Nijman, die vorige week werd weggemoffeld door alle media en zelfs door de baas van journalistenvakbond NVJ Thomas Bruning, zodat opzettelijk de schijn werd gewekt dat Nijman was geschorst door Twitter omdat hij een kritische vraag over een moslimvrouw stelde, kan ik me weer niet aan de indruk onttrekken dat de media, ook het degelijke NRC, graag garen spinnen bij het beeld van de moordende en verkrachtende asielzoeker en tegelijk het beeld van de veelgeplaagde witte held van de politieke incorrectheid overeind houden door zijn misdragingen opzettelijk te verzwijgen.

Asielzoekersbus

Wel zorgelijk vind ik het bericht over de asielzoekersbus in Ter Apel dat afgelopen week ook heel Domrechts een orgasme bezorgde. Sommige asielzoekers kunnen blijkbaar niet met hun poten van hun vrouwelijke medepassagiers afblijven en daarom worden ze voortaan vervoerd in een aparte bus.

Ongetwijfeld gaat het ook hier weer om een relatief klein aantal eikels en gedraagt het merendeel van de asielzoekers zich keurig. Misschien is die bus een overdreven reactie op enkele incidenten die veel ophef veroorzaakten, maar hoezo wordt het aanranden van vrouwen als een onvermijdelijk gegeven beschouwd, die een aparte busdienstregeling noodzakelijk maakt? Hoezo ben je niet als Zoef de Haas het land weer uitgeflikkerd als je iemand aanrandt? En kijken alle passagiers lijdzaam toe als er onder hun ogen een meisje wordt aangerand?

Maar nu vindt u me zeker Wierd Duk.

 

Become a Patron!

 

Is het Vrije Woord u écht lief? Help me dan met een financiële bijdrage. Deze website wordt elke dag bedreigd door de virtuele knokploegen van Domrechts, malafide Nederlandse journalisten en zelfs door de vicepremier. Binnenkort moet ik voor de rechter verschijnen wegens belediging van een racistische troll! Steun Frontaal Naakt. Doneer aan de enige dwarsdenkende, onafhankelijke site van Nederland. Stort wat u missen kunt op rekeningnummer NL59 RABO 0393 4449 61 (N.P. Breedveld, Rabobank Rijswijk), SWIFT BIC RABONL2U o.v.v. ‘Frontaal Naakt’. Lees hier waarom dat niet met PayPal kan, maar steunen via Patreon kan weer wel. Nog liever heb ik dat u op Frontaal Naakt adverteert of mij inhuurt. Mail mij.

Peter Breedveld, 18.05.2019 @ 11:02

[Home]
 

1 Reactie

op 18 05 2019 at 11:03 schreef Peter:

Reageren? Leesfrontaalnaakt@gmail.com.

 


Home

Archief

 

STEUN FRONTAAL NAAKT MET EEN TIKKIE!

 

 

OF VIA PATREON!

 

 

Let op: Toelating van reacties en publicatie van opiniestukken van anderen dan de hoofdredacteur zelf betekenen geenszins dat hij het met de inhoud ervan eens is.

 

pbgif (88k image)
 

MEEST GELEZEN IN 2024

O Richard K., martelaar van de Afgehaakten

O Liever Wilders dan Yesilgöz

O De aangifte van Wilders is een greep naar de macht over onze taal

O Hoe Albert Heijn constant probeert ons te bestelen

O Domheid is een kanker en we zitten nu in stadium 4

O Het terloopse nazisme van Caroline van der Plas

O Kankerhomo

O Harde Por

O Vrij Nederland: Peter Breedveld had toch weer gelijk

O Zijn onze universiteiten antisemitische Hamasbolwerken?

 

MEEST GELEZEN EVER

O Caroline van der Plas, dwangmatige leugenmachine

O Caroline van der Plas is de Nederlandse Donald Trump

O YouPorn

O Iedereen haat Sander Schimmelpenninck omdat hij écht onafhankelijk is

O Wierd Duk de pro-Russische complotdenker

O Domme Lul

O Frans Timmermans kan het einde van de domrechtse ijstijd zijn

O Wierd Duk en Jan Dijkgraaf, hoeders van het fatsoen

O De koning van het uittrekken van de damesslip

O Haatoma

 

pbgif (88k image)
 

CONTACT
Stuur uw loftuitingen en steunbetuigingen naar Frontaal Naakt.

 

NIEUWSBRIEF
Ontvang gratis de Frontaal Naakt nieuwsbrief.

 

pbgif (88k image)
 

BLURBS
“How does it feel to be famous, Peter?” (David Bowie)

“Tegenover de enorme hoeveelheid onnozelaars in de Nederlandse journalistiek, die zelfs overduidelijke schertsfiguren als Sywert, Baudet en Duk pas ver in blessuretijd op waarde wisten te schatten, staat een klein groepje van ondergewaardeerde woestijnroepers. Met Peter op 1.” (Sander Schimmelpenninck)

“Frontaal Naakt dient een publiek belang” (mr. P.L.C.M. Ficq, politierechter)

“Peter schrijft hartstochtelijk, natuurlijk beargumenteerd, maar zijn stijl volgt het ritme van zijn hart.” (Hafid Bouazza).

“Ik vind dat je beter schrijft dan Hitler” (Ionica Smeets)

“Peter is soms een beetje intens en zo maar hij kan wél echt goed schrijven.” (Özcan Akyol)

“Jij levert toch wel het bewijs dat prachtige columns ook op weblogs (en niet alleen in de oude media) verschijnen.” (Femke Halsema)

“Literaire Spartacus” (André Holterman)

“Wie verlost me van die vieze vuile tiefuslul?” (Lodewijk Asscher cs)

“Pijnlijk treffend” (Sylvana Simons)

네덜란드 매체 프론탈 나크트(Frontaal Naakt)에 따르면, 네덜란드 라 (MT News)

“Echt intelligente mensen zoals Peter Breedveld.” (Candy Dulfer)

“De Kanye West van de Nederlandse journalistiek.” (Aicha Qandisha)

“Vieze gore domme shit” (Tofik Dibi)

“Ik denk dat de geschiedenis zal uitmaken dat Peter Breedveld de Multatuli van deze tijd is.” (Esther Gasseling)

“Nu weet ik het zeker. Jij bent de antichrist.” (Sylvia Witteman)

“Ik ben dol op Peter. Peter moet blijven.” (Sheila Sitalsing)

“Ik vind hem vaak te heftig” (Hans Laroes)

“Schrijver bij wie iedereen verbleekt, weergaloos, dodelijk eerlijk. Om in je broek te piesen, zo grappig. Perfecte billen.” (Hassnae Bouazza)

“Scherpe confrontatie, zelfs als die soms over grenzen van smaak heen gaat, is een essentieel onderdeel van een gezonde democratie.” (Lousewies van der Laan)

“Ik moet enorm lachen om alles wat Peter Breedveld roept.” (Naeeda Aurangzeb)

“We kunnen niet zonder jouw geluid in dit land” (Petra Stienen)

“De scherpste online columnist van Nederland” (Francisco van Jole)

“Elk woord van jou is gemeen, dat hoort bij de provocateur en de polemist, nietsontziendheid is een vak” (Nausicaa Marbe)

“Als Peter Breedveld zich kwaad maakt, dan wordt het internet weer een stukje mooier. Wat kan die gast schrijven.” (Hollandse Hufters)

“De kritische en vlijmscherpe blogger Peter Breedveld” (Joop.nl)

“Frontaal Naakt, waar het verzet tegen moslimhaat bijna altijd in libertijnse vorm wordt gegoten.” (Hans Beerekamp – NRC Handelsblad)

“De grootste lul van Nederland” (GeenStijl)

“Verder vermaak ik mij prima bij Peter Breedveld. Een groot schrijver.” (Bert Brussen)

“Landverrader” (Ehsan Jami)

“You are an icon!” (Dunya Henya)

“De mooie stukken van Peter Breedveld, die op Frontaal Naakt tegen de maatschappelijke stroom in zwemt.” (Sargasso)

‘De website Frontaal Naakt is een toonbeeld van smaak en intellect.’ (Elsevier weekblad)

“Frontaal Gestoord ben je!” (Frits ‘bonnetje’ Huffnagel)

“Jouw blogs maken hongerig Peter. Leeshonger, eethonger, sekshonger, geweldhonger, ik heb het allemaal gekregen na het lezen van Frontaal Naakt.” (Joyce Brekelmans)

‘Fucking goed geschreven en met de vinger op de zere plek van het multicultidebat.’ (jury Dutch Bloggies 2009)

Frontaal Naakt is een buitengewoon intelligent en kunstig geschreven, even confronterend als origineel weblog waar ook de reacties en discussies er vaak toe doen.’ (jury Dutch Bloggies 2008)

‘Intellectuele stukken die mooi zijn geschreven; confronterend, fel en scherp.’ (Revu)

‘Extreem-rechtse website’ (NRC Handelsblad)

‘De meeste Nederlanders zijn van buitengewoon beschaafde huize, uitzonderingen als Peter Breedveld daargelaten.’ (Anil Ramdas)

‘Peter Breedveld verrast!’ (Nederlandse Moslim Omroep)

‘Breedveld is voor de duvel nog niet bang’ (Jeroen Mirck)

‘Nog een geluk dat er iemand bestaat als Peter Breedveld.’ (Max J. Molovich)

‘Godskolere, ik heb me toch over je gedróómd! Schandalig gewoon.’ (Laurence Blik)

 

pbgif (88k image)
 

 

(Advertentie)
 

 

pbgif (88k image)
 

LINKS

 

 

RSS RSS