Home » Archief » Muzelvrouwtjes trollen met Hans Konings, die nu snel al zijn tweets aan het wissen is


[08.03.2019]

Muzelvrouwtjes trollen met Hans Konings, die nu snel al zijn tweets aan het wissen is

Peter Breedveld


Bron: Showzama

Hans Konings, de man die ik volgens de officier van justitie strafbaar heb beledigd door zijn uiterlijk belachelijk te maken, is als een gek alle sporen aan het wissen van zijn obsessie voor Hassnae en mijn persoontje. Maar veel van mijn volgers hebben hem in de smiezen en zo werd hij gisteren betrapt op het wissen van een stuk over mij van zijn website, dat desalniettemin nog via de wayback machine is in te zien. Hier is een alternatieve versie. Het is het zoveelste bewijs dat Konings een godsonmogelijke hoeveelheid tijd en energie heeft gestoken in het framen en beledigen van mijn persoontje.

Konings had al vrijwel al zijn tweets over Hassnae en mij gewist. Dat heeft hij gedaan toen bekend werd dat het OM mij wil vervolgen wegens belediging. Hij wist dat eerder dan ik, want ik was niet thuis toen de dagvaarding werd bezorgd, en moest meer dan een week wachten op de volgende kans om die in ontvangst te nemen. Tot die tijd, dus nog bijna vijf maanden nadat ik door de politie werd verhoord, heeft hij al die tweets gewoon open en bloot laten staan, waar iedereen ze kon zien, ook de officier van justitie.

Kleurrijke beschrijving

Ik zag Jan Dijkgraaf, die dus Femke Halsema voor stinkhoer uitschold en die rechters impotent wil beuken als ze hem onwelgevallige vonnissen vellen, enorm veel plezier hebben om mijn dagvaardig. Hij suggereerde dat ik niet kan bewijzen dat aan mijn kleurrijke beschrijving van het hoofd van Konings acht jaar lang aan intensieve terreur door Konings voorafging.

Maar we zijn natuurlijk niet dwaas, Hassnae en ik, en we hebben rekening gehouden met het feit dat Konings zijn tweets zou wissen. Het verbaasde me juist dat hij ze nog zo lang liet staan. We hebben screenshots gemaakt. Ik heb daar al een selectie van op Twitter geplaatst en merk dat mensen zich nu pas goed realiseren hoe erg die bagger van Konings daadwerkelijk was. Dat ik dus niet zomaar uit het niets besloot een stukje aan hem te wijden.

De tweets

We beginnen met deze mededeling van Konings:

 

 

Hans Konings heeft er zin in op een warme juli-avond. Hij gaat het ‘muzelvrouwtje’ van de ‘schoolkrantredacteur’ trollen. Voor de niet-ingewijden: de schoolkrantredacteur ben ik, het is een scheldnaam die Jan Dijkgraaf voor me heeft verzonnen. Het muzelvrouwtje is Hassnae. Konings noemt haar zo omdat ze een Marokkaanse moslim is.

Konings bekent hier dus open en bloot dat hij trollt, en hij gebruikt daarvoor denigrerende, racistische, islamofobe en seksistische kwalificaties. Deze verklaring van Hans Konings, dat hij geen racistische troll is, zou dus door de factcheckers van NRC als ‘onwaar’ worden gekwalificeerd, al weet je het nooit met die rakkers. Ik zeg ‘onwaar’, wat zegt u?

 

 

Muzelvrouwtje, muzelvrouwtje, muzelvrouwtje. Konings krijgt er geen genoeg van. Vreselijk veel plezier heeft hij in zijn racistisch-seksistische gescheld. En dan huilend naar de politie rennen als je iets terugzegt.

 

 

En dit is maar een kleine selectie. Hans Konings heeft zo fanatiek op ons zitten schelden gedurende zo’n enorm lange periode (sinds 5 november 2011, zoals door de politie is vastgesteld) dat het voor ons onmogelijk was om alles te screenshotten. Wel is er nog het één en ander aan verwijderde tweets in de google-cache blijven hangen.

 

 

Waarom doet Konings dat nou, Hassnae steeds uitschelden en beschimpen? Hij beweert dat er ‘één en ander’ aan vooraf is gegaan en dat wij notoire ruziezoekers zijn.

 

 

Maar ik ken die hele Hans Konings niet. Hij was er opeens met zijn allesverzengende obsessie en in het begin heb ik nog wel geprobeerd om met hem in gesprek te gaan, maar er was niks met hem aan te vangen. Vooral ook omdat hij een trio vormde met de nog veel obsessievere en fanatiekere trollen Ans Aarsema en Arnold Cuijk alias Captain Iglo.

De smerigste tweet die hij er uitgooide was echter een grap – zelf zei hij later dat het ‘satire’ was – naar aanleiding van de dood van Hassnae’s moeder in 2016. Voor buitenstaanders lijkt er misschien niet zoveel aan de hand, want haar moeder wordt niet eens genoemd, maar de tweet is een ingenieus gifmengsel, ontworpen om zoveel mogelijk emotionele schade aan te richten. De tweet maakt deel uit van een één-tweetje met Captian Iglo:

 

 

Konings kondigt een scheiding tussen mij en Hassnae aan. Hij geeft daar een heel specifieke datum voor. Waarom? Dat houdt hij nog even geheim, zegt hij treiterig. Maar Hassnae en ik en veel bevriende moslims weten meteen precies wat hij bedoelt. Op 17 maart eindigt de islamitische rouwperiode van veertig dagen na de dood van Hassnae’s moeder.

Als je toch weet hoeveel intens verdriet Hassnae had en nog steeds heeft van het verlies van haar moeder, dan draait je maag hiervan om. Het duizelt me nu opnieuw van woedend ongeloof dat iemand zo vals, zo laag, zo afschuwelijk harteloos en grenzeloos kan zijn.

Het is mentale verkrachting. Konings zit in onze privélevens te poeren en deinst er zelfs niet voor terug, ook nog in de context van die enorme lawine van racistische haattweets van de voorgaande jaren, de dood van Hassnae’s moeder te gebruiken voor een zoveelste smerige sneer over onze relatie, die hem geen donder aangaat. Die relatie tussen een moslima en een witte ongelovige, die zit veel boze witte mannen al vele jaren vreselijk dwars.

En nogmaals, dit is het topje van een enorme ijsberg. Acht jaar lang heeft Konings zich dagelijks bezondigd aan deze vuilgheid, deze racistische, seksistische drek. En als hij een transvriendin van me kan kwetsen, dan zal hij ook dat niet laten:

 


 

O die Hans, hilarisch vindt-ie zichzelf. Hier maakt hij een grote strontbal van zijn racisme, zijn xenofobie, zijn vrouwenhaat, moslimhaat, zijn transvrouwenhaat, homohaat, zwartenhaat en wat niet al:

En het OM schaart zich aan de zijde van dit monster? Wat mis ik hier? Wat zie ik over het hoofd?

Zelfs Hans Konings zelf heeft in de gaten dat hij hier niet slachtoffer is, maar dader. Daarom wist hij die tweets en die stukken op zijn website. Hoe kan de officier van justitie dit niet zien? En heeft hij in de gaten dat Konings koortsachtig bewijs aan het vernietigen is?

Misselijkmakende bagger

Misschien had Konings nooit rekening gehouden met de mogelijkheid dat het tot een rechtszaak zou komen. Misschien is hij een kortetermijndenker, die de gevolgen van zijn eigen handelen niet overziet. Misschien heeft hij al die tijd oprecht gemeend dat er niks mis is met zijn tweets. Dat er niks racistisch en seksitisch aan is, dat de astronomische hoeveelheid niet volkomen bizar is. Misschien is hij zich pas recent gaan realiseren dat hij alle perken te buiten is gegaan.

Maar die officier van justitie, die is voor mij het grootste raadsel. Hij heeft die tweets gezien. Hij heeft het verslag van de politie gelezen, hij heeft de screenshots gezien. Hij heeft al die misselijkmakende bagger gezien en besloot toen om mij te vervolgen.

Ik kan dat nog steeds niet geloven.

 

Become a Patron!
 

Is het Vrije Woord u écht lief? Help me dan met een financiële bijdrage. Deze website wordt elke dag bedreigd door de virtuele knokploegen van Domrechts, malafide Nederlandse journalisten en zelfs door de vicepremier. Het afgelopen jaar ben ik als verdachte verhoord op het politiebureau en ging ook het klagen bij mijn baas weer een nieuwe, onverkwikkelijke fase in met de fascistische troll Jan Dijkgraaf. Steun Frontaal Naakt. Doneer aan de enige dwarsdenkende, onafhankelijke site van Nederland. Stort wat u missen kunt op rekeningnummer NL59 RABO 0393 4449 61 (N.P. Breedveld, Rabobank Rijswijk), SWIFT BIC RABONL2U o.v.v. ‘Frontaal Naakt’. Lees hier waarom dat niet met PayPal kan, maar steunen via Patreon kan weer wel. Nog liever heb ik dat u op Frontaal Naakt adverteert of mij inhuurt. Mail mij.

Peter Breedveld, 08.03.2019 @ 10:56

[Home]
 

39 Reacties

op 08 03 2019 at 12:02 schreef Trawant 777:

Zou die officier van Justitie geen stroman van het FVD zijn, ze zitten overal tussen tegenwoordig.

op 08 03 2019 at 15:26 schreef Sum:

Hoe hoger je komt hoe meer racisten je tegenkomt.

op 08 03 2019 at 21:05 schreef Hans V.:

Echt Trawant , jij ziet spoken . Waarom in vredesnaam een stroman van FVD ?

op 08 03 2019 at 21:37 schreef William R:

kom op mensen, allemaal elke maand een dollar bijdragen aan Frontaal Naakt. Niet alleen niet alleen Hans Konings zal er van balen dat zijn aangifte het tegenovergestelde als resultaat heeft, heel populistisch domrechts zal begrijpen dat er meer nette mensen zijn dan haatdragende afzeikers.

op 09 03 2019 at 16:04 schreef Petra Doog:

Ik zal hier wel verketterd worden, maar dit kleine lijstje van Konings doet mij nog niet “obsessief” aan. Ik ga ervan uit dat het OM een wijs besluit zal nemen.

op 09 03 2019 at 16:33 schreef Ikzelf:

Al eens op de datums gelet, Petra? Da’s toch wel obsessief, als je jaar in, jaar uit hetzelfde infantiel pesterige gedrag blijft vertonen.
Maar ja, op het internet, waar ‘way over the top’ trollen en stalken schering en inslag is, is men natuurlijk al heel wat gewend, inmiddels.

op 09 03 2019 at 16:45 schreef AltJohan:

De zaak is ook onderwerp van discussie op sargasso

http://sargasso.nl/je-suis-peter-breedveld/

op 09 03 2019 at 17:10 schreef sjonnie:

Godsamme wat een dom gelul altjohan, alsof je elke bezoeker in jouw huis gaat toestaan om in elke hoek van de kamer te gaat zitten schijten.
Het OM lult wel vaker dom uit zijn nek (Nomads,Tjoelker,Kloppenburg et cetera).

Een rechter heeft als taak het gebazel van het OM te toetsen aan de wet.

op 09 03 2019 at 17:27 schreef Petra Doog:

Ik ken Twitter niet zo goed, maar als je iemand blockt zie je toch niks meer van die bagger en heb je er toch ook geen last van?
Snap dit nooit zo goed, waarom bellen Konings en Breedveld gewoon niet even met elkaar. Dat scheelt een hoop ellende.

op 09 03 2019 at 17:43 schreef Ikzelf:

Serieus, Petra? Heb je niets gelezen dan over een aangifte die gedaan is? Welk belletje heeft ooit een aangifte opgelost? Met welk belletje breng je een gefrustreerd stalker tot rede?
Je zou toch denken dat anno 2019 echt niemand meer in sprookjes geloofd, maar zo zie je maar.

Weet je wat iedereen een hoop ellende bespaard, Petra? Als iedereen eindelijk eens z’n gezonde verstand zou gebruiken en zich als ’n Mens zou gaan gedragen. Maar in dat sprookje geloof ik zelf allang niet meer.

op 09 03 2019 at 18:09 schreef Petra Doog:

Nu ben je aan het demoniseren, gefrustreerde stalker is niet de indruk die ik krijg van Konings. Het lijkt me een vrij gewone saaie man die blijkbaar regelmatig “belletje trekt” bij Breedveld. Gewoon negeren, of bel m op. Zul je vast zien dat het allemaal wel meevalt en dat ie voor rede vatbaar is. Dat is voor mij je als een mens gedragen.

op 09 03 2019 at 19:18 schreef sjonnie:

Je hebt wel een punt Petra, maar als ik het goed inschat is konings een
lul met vingers die niet voor rede vatbaar is.

op 09 03 2019 at 20:26 schreef Ikzelf:

Ik begin voorzichtig aan te begrijpen waarom domrechts lacht om het ’theedrinken’. Gezellig een telefoontje plegen als de dagvaarding op je deurmat ligt. Tuurlijk, joh, valt vast ’n goed gesprek mee te voeren.

Had je me toch bijna te pakken, Petra. Je ging echter de mist in omdat je blijft volharden dat iemand die jarenlang stalkt en beledigt ‘best wel voor rede vatbaar is’. Zo naïef kan met de beste wil niemand zijn. Is dit het nieuwe trollen?

op 09 03 2019 at 20:34 schreef Petra Doog:

Je snapt m’n punt niet. Dat “jarenlange stalken” wordt overdreven. Block die man! En als je dat te makkelijk vindt, dan bel je m op.
Wat ik niet snap, is dat je je zo over de kling laat jagen door een saaie burgerman op Twitter die je niet eens kent en waar je niks mee te maken hebt. Het is nu niet bepaald zo dat ie bij je in de tuin staat te schreeuwen.

Konings wordt hier nu tot een soort monster gemaakt, terwijl hij waarschijnlijk gewoon ons aller buurman zou kunnen zijn, waar je op de buurtbbq waarschijnlijk gewoon een gezellig praatje mee kan maken.

op 09 03 2019 at 20:57 schreef sjonnie:

Of luistert het nieuwe trollen naar de naam “ikzelf”. Retorische vraag.

op 09 03 2019 at 21:18 schreef Egbert:

Petra Doog: “Je snapt m’n punt niet”. Tuurlijk, gewoon blokkeren en de aangifte is weg. Eigen schuld, F.

“Ik ga ervan uit dat het OM een wijs besluit zal nemen”. Dat hébben ze al gedaan: aangifte aangenomen, vervolging.

“als je iemand blockt … heb je er toch ook geen last van?” (íets te naief gespeeld. Je hebt jezelf hier verraden).

“saaie burgerman” enzovoort enzovoort. Zet je echte naam maar eens op internet, dan praten we verder.

(Let op: die “petra doog” weet héél goed wat hij/zij hier doet).

op 09 03 2019 at 21:21 schreef Egbert:

niet voor publicatie. Sorry Peter voor de opmaak. Cursief had niet gemoeten. Moest zijn “Eigen schuld FN”. Hup FN.

op 09 03 2019 at 22:30 schreef Petra Doog:

Volgens mij is Egbert een troll, ga eens Inhoudelijk in op mijn argumenten. Nu de vervolging een feit is, is het natuurlijk “te laat”, met iets meer menselijke interactie en begrip had het echter voorkomen kunnen worden, dat is mijn punt. Ik vind de karaktermoord op Konings in het stuk van Peter niet handig en niet nodig.

op 10 03 2019 at 00:18 schreef Ikzelf:

Daarentegen getuigt de karaktermoord op Peter en zijn partner door die alleszins voor rede vatbare, aardige man, met wie je zo ’n babbeltje zou kunnen maken tijdens de buurtbarbecue, uiteraard volkomen van alle begrip en menselijkheid. Welja.

Voor alle duidelijkheid: elk monster is iemands buurman.

op 10 03 2019 at 11:53 schreef AltJohan:

@Ikzelf: het kan toch iemand zijn met 2 gezichten?

Kan ook verklaren waarom hij tweets ging wissen.

op 10 03 2019 at 13:33 schreef Petra Doog:

Nu is het al een monster, dat bedoel ik dus. Je kan ook je eigen problemen veroorzaken hè? Waarom die saaie gast niet negeren in plaats van m op te blazen tot onnodige proporties en m daarmee nog een podium te bieden ook. Karaktermoord..? Schrijft die man een column op de voorpagina van de krant ofzo?

op 10 03 2019 at 13:43 schreef Robbert:

Volgens mij is deze ‘Petra’ dhr. Konings zelf. Of in ieder geval iemand uit z’n netwerk…

op 10 03 2019 at 14:12 schreef Petra Doog:

Is het zo moeilijk te verwerken dat iemand anders tegen zaken aankijkt dan jij? Lekker inhoudelijk argument.

op 10 03 2019 at 14:18 schreef Pretvogel:

Ik kwam er laatst achter, dat mijn eigen oom ( waar ik geen contact meer mee heb ), zo’n twitter held is. Zo’n Wierd Duk clone. Een man met een rood aangelopen kop, als een tomaatje. Briezend, tierend, met het schuim op de bek, over zijn eigen toetsenbord kwijlend, zwaar overspannen, terwijl zijn ogen uit zijn kassen puilen.

Woorden als : teef, hoer, geiten neuker, slet, homo, flikker, neger, poep aap, kanker, dit/dat, passeren de revue

Het mannetje is in zijn échte leven, een of andere tapijtverkoper, die bedeesd de klanten helpt. Maar op het net is hij een FVD/PVV superheld

S’savonds naar je Vinex wijk gaan en als vrouwlief in bed ligt, achter je toetsenbord kruipen, om de moslims te beschimpen, vier uur per dag.

Wat een knullige stumper

op 10 03 2019 at 14:53 schreef Ikzelf:

De woorden ‘monster’ en ‘karaktermoord’ zijn door jou, Petra, hier geïntroduceerd. Ik draai de door jou aangereikte spiegel enkel om.

Hou er maar mee op. Je zit je hier uit de naad te werken om de veroorzaker van de ellende kost wat kost te verdedigen, terwijl je het slachtoffer voortdurend afvalt. Om nog maar te zwijgen van het feit dat je het slachtoffer aanwrijft dat hij te weinig inspanningen heeft gedaan om met de veroorzaker op minder gespannen voet te komen.
Sorry, Petra, maar je draait de wereld volledig op z’n kop. Je mag gerust ‘anders’ tegen zaken aankijken, maar dit moet toch zelfs in jouw ogen een tikkeltje scheef zijn.

op 10 03 2019 at 15:13 schreef Robbert:

Nee hoor Han.. eh Petra, dat kan zeker, maar U gaat hier zo nadrukkelijk voor dhr. Konings liggen dat er voor mijn gevoel een beetje een luchtje aan zit. Dát en het feit dat U niet lijkt te bestaan. My two cents, carry on… ;)

op 10 03 2019 at 15:38 schreef Egbert:

Hi Petra Doog of wie je ook bent: je stelde dat je zo iemand moet blocken en opgelost. Ook: “Het OM *zal* …”. Je hebt dus niet door dat er al een aangifte is gedaan door die “saaie man” die “belletje trekt”. (Dit schreef ik al eerder hoor, met je ‘ga eens inhoudelijk in op mijn argumenten’).

Nog een argument? “Dat ‘jarenlange stalken’ wordt overdreven” schrijf je. Is alleen zo als je geen datums kunt lezen.

“niet bij je in de tuin” – alsof jij niet weet wat internet is. Troll.

“met iets meer menselijke interactie”. Wie ben jij om dat te eisen? Heb jij een voorbeeld? Hoe zijn die laaghartige posts een uitnodiging te praten? Waarom verdedig jij die lul door te downplayen en publicaties te ontkennen terwijl je met opzet het fijne er niet van wil weten?

op 10 03 2019 at 17:14 schreef Petra Doog:

Blijkbaar is een aantal van jullie niet gewend aan afwijkende meningen hier. Dan ga je overal trollen en spoken zien.

Een helder antwoord op de kernvraag heb ik ook niet gezien. Waarom blockt Peter die Konings niet gewoon, opgeruimd staat netjes. Waar komt die drang vandaan overal ‘monsters’ te willen zien en de strijd aan te gaan. Dan ben je toch gewoon niet goed bij je hoofd?

Iemand die je daadwerkelijk in real life lastigvalt, daar moet je wel iets aan doen. Maar een saaie pik op internet zonder platform kun je laten voor wat het is.

De situatie waar Peter inzit is een keuze, die stelling durf ik wel aan.

Desondanks ben ik bereid telefonisch te bemiddelen tussen beide heren. Denk dat we die aangifte zo van tafel hebben.

op 10 03 2019 at 17:24 schreef Noompje:

Die Petra toch

https://www.telegraph.co.uk/news/2661567/Petra-the-Blue-Peter-dog-was-a-fake.html

op 10 03 2019 at 18:34 schreef Sasha Berkman:

Petra, ben je echt zo dom of snap je niet dat die eikel waarvoor jij het opneemt, aangifte heeft gedaan tegen Peter?

op 10 03 2019 at 19:09 schreef Robbert:

‘Petra’ is niet dom, hooguit ietwat doorzichtig ;-)

op 10 03 2019 at 19:35 schreef Peter:

O, man, zitten jullie je weer allemaal op de kast te laten jagen door een troll? Exit Petra Doog.

op 11 03 2019 at 10:13 schreef Petra Doog:

Net even gebeld met Konings, hij is bereid om met jullie in debat te gaan. Is daar belangstelling voor?

op 11 03 2019 at 10:42 schreef sjonnie:

In debat Petra? Absurd gewoon, eerst maar eens die aangifte van tafel.

op 11 03 2019 at 12:35 schreef Robbert:

*proest* Zou me niks verbazen als we binnenkort vernemen dat Pe… eh dhr. Konings de aanklacht inderdaad intrekt :-p

op 11 03 2019 at 20:22 schreef sjonnie:

Beste sjonnie op 11 03 2019 at 10:42.
Om verwarring te voorkomen verzoek ik u vriendelijk een andere naam te kiezen. Of om mij te verzoeken dat te doen.
Dank!

op 12 03 2019 at 08:55 schreef Peter:

Zeg Petra Doog, met je pseudoniem en je dynamische IP-nummer, je bent een troll en ik heb je geblockt, en dat je dan toch weer met een ander IP-nummer binnendringt om te trollen, bewijst dat je een troll bent. Wees zo vriendelijk op te krassen en weg te blijven.

op 12 03 2019 at 17:55 schreef PRETVOGEL:

Peter

Je bent een trollenmagneet

Is het niet beter om een pseudoniem te gebruiken ? En opnieuw te beginnen. Ik heb zelf ook negentien pseudoniemen. De AIVD weet vast wie ik ben, al doe ik geen vlieg kwaad ( te lui en te laf )

Ik bedoel, dat is internet hé. Als pownews je eenmaal bekend heeft gemaakt, is het dam van het hek, of hoe zeg je dat ? hehehehe

hek van de dam heheheheheheheheheh

Nee, maar ik meen het. Dit is geen leven voor jou en je vriendin.

op 12 03 2019 at 17:58 schreef pretvogel:

sorry, mijn zoon

Ik dacht dat je mij geblokt had. Ik voelde mij al in de steek gelaten etc

omg

Nieuwe reactie
Naam:
E-mail:
Homepage:
  Afbeelding invoegen
 

 


Home

Archief

 

STEUN FRONTAAL NAAKT MET EEN TIKKIE!

 

 

OF VIA PATREON!

 

 

Let op: Toelating van reacties en publicatie van opiniestukken van anderen dan de hoofdredacteur zelf betekent geenszins dat hij het met de inhoud ervan eens is.

 

pbgif (88k image)
 

MEEST GELEZEN IN JANUARI

O Richard K., martelaar van de Afgehaakten

O Kankerhomo

O Hoe Albert Heijn constant probeert ons te bestelen

O De meest gelezen stukken van 2023

O Neem PVV-stemmers serieus!

O Aylin Bilic kan beter zwijgen over Theo van Gogh

O Tegen racisme zijn is het nieuwe haatzaaien

O De beste boeken die ik in 2023 las

O Eigen vrije doorvaart eerst

O De verpletterende charme van de supertolerante Gidi Markuszower

 

MEEST GELEZEN EVER

O Caroline van der Plas, dwangmatige leugenmachine

O Caroline van der Plas is de Nederlandse Donald Trump

O YouPorn

O Iedereen haat Sander Schimmelpenninck omdat hij écht onafhankelijk is

O Wierd Duk de pro-Russische complotdenker

O Domme Lul

O Frans Timmermans kan het einde van de domrechtse ijstijd zijn

O Wierd Duk en Jan Dijkgraaf, hoeders van het fatsoen

O De koning van het uittrekken van de damesslip

O Haatoma

 

pbgif (88k image)
 

CONTACT
Stuur uw loftuitingen en steunbetuigingen naar Frontaal Naakt.

 

NIEUWSBRIEF
Ontvang gratis de Frontaal Naakt nieuwsbrief.

 

pbgif (88k image)
 

BLURBS
“How does it feel to be famous, Peter?” (David Bowie)

“Tegenover de enorme hoeveelheid onnozelaars in de Nederlandse journalistiek, die zelfs overduidelijke schertsfiguren als Sywert, Baudet en Duk pas ver in blessuretijd op waarde wisten te schatten, staat een klein groepje van ondergewaardeerde woestijnroepers. Met Peter op 1.” (Sander Schimmelpenninck)

“Frontaal Naakt dient een publiek belang” (mr. P.L.C.M. Ficq, politierechter)

“Peter schrijft hartstochtelijk, natuurlijk beargumenteerd, maar zijn stijl volgt het ritme van zijn hart.” (Hafid Bouazza).

“Ik vind dat je beter schrijft dan Hitler” (Ionica Smeets)

“Peter is soms een beetje intens en zo maar hij kan wél echt goed schrijven.” (Özcan Akyol)

“Jij levert toch wel het bewijs dat prachtige columns ook op weblogs (en niet alleen in de oude media) verschijnen.” (Femke Halsema)

“Literaire Spartacus” (André Holterman)

“Wie verlost me van die vieze vuile tiefuslul?” (Lodewijk Asscher cs)

“Pijnlijk treffend” (Sylvana Simons)

네덜란드 매체 프론탈 나크트(Frontaal Naakt)에 따르면, 네덜란드 라 (MT News)

“Echt intelligente mensen zoals Peter Breedveld.” (Candy Dulfer)

“De Kanye West van de Nederlandse journalistiek.” (Aicha Qandisha)

“Vieze gore domme shit” (Tofik Dibi)

“Ik denk dat de geschiedenis zal uitmaken dat Peter Breedveld de Multatuli van deze tijd is.” (Esther Gasseling)

“Nu weet ik het zeker. Jij bent de antichrist.” (Sylvia Witteman)

“Ik ben dol op Peter. Peter moet blijven.” (Sheila Sitalsing)

“Ik vind hem vaak te heftig” (Hans Laroes)

“Schrijver bij wie iedereen verbleekt, weergaloos, dodelijk eerlijk. Om in je broek te piesen, zo grappig. Perfecte billen.” (Hassnae Bouazza)

“Scherpe confrontatie, zelfs als die soms over grenzen van smaak heen gaat, is een essentieel onderdeel van een gezonde democratie.” (Lousewies van der Laan)

“Ik moet enorm lachen om alles wat Peter Breedveld roept.” (Naeeda Aurangzeb)

“We kunnen niet zonder jouw geluid in dit land” (Petra Stienen)

“De scherpste online columnist van Nederland” (Francisco van Jole)

“Elk woord van jou is gemeen, dat hoort bij de provocateur en de polemist, nietsontziendheid is een vak” (Nausicaa Marbe)

“Als Peter Breedveld zich kwaad maakt, dan wordt het internet weer een stukje mooier. Wat kan die gast schrijven.” (Hollandse Hufters)

“De kritische en vlijmscherpe blogger Peter Breedveld” (Joop.nl)

“Frontaal Naakt, waar het verzet tegen moslimhaat bijna altijd in libertijnse vorm wordt gegoten.” (Hans Beerekamp – NRC Handelsblad)

“De grootste lul van Nederland” (GeenStijl)

“Verder vermaak ik mij prima bij Peter Breedveld. Een groot schrijver.” (Bert Brussen)

“Landverrader” (Ehsan Jami)

“You are an icon!” (Dunya Henya)

“De mooie stukken van Peter Breedveld, die op Frontaal Naakt tegen de maatschappelijke stroom in zwemt.” (Sargasso)

‘De website Frontaal Naakt is een toonbeeld van smaak en intellect.’ (Elsevier weekblad)

“Frontaal Gestoord ben je!” (Frits ‘bonnetje’ Huffnagel)

“Jouw blogs maken hongerig Peter. Leeshonger, eethonger, sekshonger, geweldhonger, ik heb het allemaal gekregen na het lezen van Frontaal Naakt.” (Joyce Brekelmans)

‘Fucking goed geschreven en met de vinger op de zere plek van het multicultidebat.’ (jury Dutch Bloggies 2009)

Frontaal Naakt is een buitengewoon intelligent en kunstig geschreven, even confronterend als origineel weblog waar ook de reacties en discussies er vaak toe doen.’ (jury Dutch Bloggies 2008)

‘Intellectuele stukken die mooi zijn geschreven; confronterend, fel en scherp.’ (Revu)

‘Extreem-rechtse website’ (NRC Handelsblad)

‘De meeste Nederlanders zijn van buitengewoon beschaafde huize, uitzonderingen als Peter Breedveld daargelaten.’ (Anil Ramdas)

‘Peter Breedveld verrast!’ (Nederlandse Moslim Omroep)

‘Breedveld is voor de duvel nog niet bang’ (Jeroen Mirck)

‘Nog een geluk dat er iemand bestaat als Peter Breedveld.’ (Max J. Molovich)

‘Godskolere, ik heb me toch over je gedróómd! Schandalig gewoon.’ (Laurence Blik)

 

pbgif (88k image)
 

 

(Advertentie)
 

 

pbgif (88k image)
 

LINKS

 

 

RSS RSS