Home » Archief » Bij de herdenking van de Februaristaking horen géén racistische opruiers


[27.02.2018]

Bij de herdenking van de Februaristaking horen géén racistische opruiers

Peter Breedveld

Zes jaar geleden is het alweer dat Annabel Nanninga, toen nog redacteur van GeenStijl, het heel grappig vond om tijdens de minuut stilte in het kader van de Dodenherdenking quasi-onnozel te tweeten of er iemand dood was of zo. Ze deed toen ook iets voor de NCRV die dat niet zo grappig vond en haar de deur wees.

GeenStijl ging apeshit, begon een hetze tegen de NCRV en schold de mensen, die over Nanninga hadden geklaagd, uit voor ‘kromschedelige NSB’ers’. Nanninga zou op GeenStijl in het kader van de Dodenherdenking later nog schrijven dat de rijke en machtige Joden, met hun kilometers uitgerolde tenen, eens moesten ophouden het monopolie over die herdenking op te eisen en ze zou nog haar bewondering uitspreken voor een bona fide Nazi, een echte, in dienst van Hitler en met Nazi-Uniform en alles. O ja, en ze schreef dat het mooi zou zijn als er een aanslag zou worden gepleegd op de Joden.

Dit alles tussen het dagelijkse stemmingmaken door tegen allochtonen, moslims en iedereen die niet wit is.

Makkelijk oordelen

Daarna ging Nanninga werken voor The Post Online. (Het Jodenhaten gaat GeenStijl zonder haar ook prima af. Je moet GeenStijl-redacteur Bart Nijman eens zien twitteren als Israël aan de beurt is op het Euro Songfestival) De hoofdredacteur van The Post Online babbelde eens dat het makkelijk oordelen is over de Nazi’s die joden in de ovens duwden, want dat is wijsheid achteraf. Volgens Bert Brussen weten we nu dat zoiets verkeerd is, maar hoe moesten die Nazi’s dat weten? Zij zagen hun daden in een heel ander licht, dus daar moeten we mild over oordelen.

Dit alles tussen het dagelijkse stemmingmaken door tegen allochtonen, moslims en iedereen die niet wit is.

Je zou denken dat iedereen met een greintje fatsoen in z’n flikker het er wel mee eens zou zijn dat dergelijk antisemitisch, racistisch schorem niet op een herdenking hoort van de Februaristaking, het gewelddadig onderdrukte, grootschalige protest in Nederland tegen de jodenvervolging door de Nazi’s. Terecht heeft de organisator van de herdenking van de staking in Hilversum, Arthur Graaff, laten weten dat GeenStijl, het aan GeenStijl gelieerde Powned, The Post Online en WNL en De Dagelijkse Standaard niet welkom zijn. Logisch, anders sta je straks met je vrome porem nog naast een NVU’er of een snotneus van Erkenbrand het verzet tegen de jodenvervolging te herdenken.

Geest van de Februaristakers

Maar dit is Nederland, en de burgemeester van Hilversum is de dwaas Pieter Broertjes, onder wiens leiding de Volkskrant elke pretentie van objectieve journalistiek overboord heeft gezet. Broertjes maakt een nummertje van het weren van GeenStijl & Co, maakt Graaff verdacht in de media en hij is bij de herdenking weggebleven uit protest tegen het weren van ‘de pers’, want dat is volgens hem tegen de geest van de Februaristakers.

Pardon? “Pers”? The Post Online, GeenStijl, Powned en De Dagelijkse Standaard zijn racistische opruiers die nooit ergens “verslag” van komen doen maar altijd herrie komen schoppen en zichzelf tot nieuwsonderwerp maken. WNL is een haatpropagandakanaal tegen moslims, allochtonen, vluchtelingen en iedereen die niet op Wierd Duk lijkt, die daar elke dag een podium krijgt om de kijkers en luisteraars klaar te stomen voor de door hem zo vurig gewenste gewapende clash met politieke aardverschuiving na.

Meisje in elkaar geslagen

Er is gisteren een 14-jarig meisje in elkaar geslagen omdat ze een hoofddoek droeg. Dit soort geweld, dat in rap tempo toeneemt in Nederland, is het directe gevolg van het gehits van deze media, van het racisme dat inmiddels genormaliseerd is door politiek en media.

Het lijkt me in de geest van de Februaristaking te zijn dat je tegen die fuckers zegt dat ze moeten opbokken. Geen racistische fascisten op een herdenking in het kader van de Jodenvervolging. En het is goed dat fellow-travellers als Pieter Broertjes daar ook wegblijven.

Is het Vrije Woord u écht lief? Help me dan met een financiële bijdrage. Deze website wordt elke dag bedreigd door de virtuele knokploegen van Domrechts, malafide Nederlandse journalisten en zelfs door de vicepremier. Steun Frontaal Naakt. Doneer aan de enige dwarsdenkende, onafhankelijke site van Nederland. Stort wat u missen kunt op rekeningnummer NL59 RABO 0393 4449 61 (N.P. Breedveld, Rabobank Rijswijk), SWIFT BIC RABONL2U o.v.v. ‘Frontaal Naakt’. Lees hier waarom dat niet met PayPal kan. Nog liever heb ik dat u op Frontaal Naakt adverteert of mij inhuurt. Mail mij.

Peter Breedveld, 27.02.2018 @ 08:13

[Home]
 

1 Reactie

op 27 02 2018 at 08:35 schreef Peter:

Kom maar op met de jijbakken en drogredenaties: Leesfrontaalnaakt@gmail

 


Home

Archief

 

STEUN FRONTAAL NAAKT MET EEN TIKKIE!

 

 

OF VIA PATREON!

 

 

Let op: Toelating van reacties en publicatie van opiniestukken van anderen dan de hoofdredacteur zelf betekent geenszins dat hij het met de inhoud ervan eens is.

 

pbgif (88k image)
 

MEEST GELEZEN IN 2024

O Richard K., martelaar van de Afgehaakten

O Liever Wilders dan Yesilgöz

O Hoe Albert Heijn constant probeert ons te bestelen

O Kankerhomo

O Harde Por

O Zijn onze universiteiten antisemitische Hamasbolwerken?

O De meest gelezen stukken van 2023

O Willem Kraan zou met Scharwachter en Dibi hebben meegeprotesteerd

O Neem PVV-stemmers serieus!

O De verpletterende charme van de supertolerante Gidi Markuszower

 

MEEST GELEZEN EVER

O Caroline van der Plas, dwangmatige leugenmachine

O Caroline van der Plas is de Nederlandse Donald Trump

O YouPorn

O Iedereen haat Sander Schimmelpenninck omdat hij écht onafhankelijk is

O Wierd Duk de pro-Russische complotdenker

O Domme Lul

O Frans Timmermans kan het einde van de domrechtse ijstijd zijn

O Wierd Duk en Jan Dijkgraaf, hoeders van het fatsoen

O De koning van het uittrekken van de damesslip

O Haatoma

 

pbgif (88k image)
 

CONTACT
Stuur uw loftuitingen en steunbetuigingen naar Frontaal Naakt.

 

NIEUWSBRIEF
Ontvang gratis de Frontaal Naakt nieuwsbrief.

 

pbgif (88k image)
 

BLURBS
“How does it feel to be famous, Peter?” (David Bowie)

“Tegenover de enorme hoeveelheid onnozelaars in de Nederlandse journalistiek, die zelfs overduidelijke schertsfiguren als Sywert, Baudet en Duk pas ver in blessuretijd op waarde wisten te schatten, staat een klein groepje van ondergewaardeerde woestijnroepers. Met Peter op 1.” (Sander Schimmelpenninck)

“Frontaal Naakt dient een publiek belang” (mr. P.L.C.M. Ficq, politierechter)

“Peter schrijft hartstochtelijk, natuurlijk beargumenteerd, maar zijn stijl volgt het ritme van zijn hart.” (Hafid Bouazza).

“Ik vind dat je beter schrijft dan Hitler” (Ionica Smeets)

“Peter is soms een beetje intens en zo maar hij kan wél echt goed schrijven.” (Özcan Akyol)

“Jij levert toch wel het bewijs dat prachtige columns ook op weblogs (en niet alleen in de oude media) verschijnen.” (Femke Halsema)

“Literaire Spartacus” (André Holterman)

“Wie verlost me van die vieze vuile tiefuslul?” (Lodewijk Asscher cs)

“Pijnlijk treffend” (Sylvana Simons)

네덜란드 매체 프론탈 나크트(Frontaal Naakt)에 따르면, 네덜란드 라 (MT News)

“Echt intelligente mensen zoals Peter Breedveld.” (Candy Dulfer)

“De Kanye West van de Nederlandse journalistiek.” (Aicha Qandisha)

“Vieze gore domme shit” (Tofik Dibi)

“Ik denk dat de geschiedenis zal uitmaken dat Peter Breedveld de Multatuli van deze tijd is.” (Esther Gasseling)

“Nu weet ik het zeker. Jij bent de antichrist.” (Sylvia Witteman)

“Ik ben dol op Peter. Peter moet blijven.” (Sheila Sitalsing)

“Ik vind hem vaak te heftig” (Hans Laroes)

“Schrijver bij wie iedereen verbleekt, weergaloos, dodelijk eerlijk. Om in je broek te piesen, zo grappig. Perfecte billen.” (Hassnae Bouazza)

“Scherpe confrontatie, zelfs als die soms over grenzen van smaak heen gaat, is een essentieel onderdeel van een gezonde democratie.” (Lousewies van der Laan)

“Ik moet enorm lachen om alles wat Peter Breedveld roept.” (Naeeda Aurangzeb)

“We kunnen niet zonder jouw geluid in dit land” (Petra Stienen)

“De scherpste online columnist van Nederland” (Francisco van Jole)

“Elk woord van jou is gemeen, dat hoort bij de provocateur en de polemist, nietsontziendheid is een vak” (Nausicaa Marbe)

“Als Peter Breedveld zich kwaad maakt, dan wordt het internet weer een stukje mooier. Wat kan die gast schrijven.” (Hollandse Hufters)

“De kritische en vlijmscherpe blogger Peter Breedveld” (Joop.nl)

“Frontaal Naakt, waar het verzet tegen moslimhaat bijna altijd in libertijnse vorm wordt gegoten.” (Hans Beerekamp – NRC Handelsblad)

“De grootste lul van Nederland” (GeenStijl)

“Verder vermaak ik mij prima bij Peter Breedveld. Een groot schrijver.” (Bert Brussen)

“Landverrader” (Ehsan Jami)

“You are an icon!” (Dunya Henya)

“De mooie stukken van Peter Breedveld, die op Frontaal Naakt tegen de maatschappelijke stroom in zwemt.” (Sargasso)

‘De website Frontaal Naakt is een toonbeeld van smaak en intellect.’ (Elsevier weekblad)

“Frontaal Gestoord ben je!” (Frits ‘bonnetje’ Huffnagel)

“Jouw blogs maken hongerig Peter. Leeshonger, eethonger, sekshonger, geweldhonger, ik heb het allemaal gekregen na het lezen van Frontaal Naakt.” (Joyce Brekelmans)

‘Fucking goed geschreven en met de vinger op de zere plek van het multicultidebat.’ (jury Dutch Bloggies 2009)

Frontaal Naakt is een buitengewoon intelligent en kunstig geschreven, even confronterend als origineel weblog waar ook de reacties en discussies er vaak toe doen.’ (jury Dutch Bloggies 2008)

‘Intellectuele stukken die mooi zijn geschreven; confronterend, fel en scherp.’ (Revu)

‘Extreem-rechtse website’ (NRC Handelsblad)

‘De meeste Nederlanders zijn van buitengewoon beschaafde huize, uitzonderingen als Peter Breedveld daargelaten.’ (Anil Ramdas)

‘Peter Breedveld verrast!’ (Nederlandse Moslim Omroep)

‘Breedveld is voor de duvel nog niet bang’ (Jeroen Mirck)

‘Nog een geluk dat er iemand bestaat als Peter Breedveld.’ (Max J. Molovich)

‘Godskolere, ik heb me toch over je gedróómd! Schandalig gewoon.’ (Laurence Blik)

 

pbgif (88k image)
 

 

(Advertentie)
 

 

pbgif (88k image)
 

LINKS

 

 

RSS RSS