Home » Archief » De EO doet een ramesartje


[31.12.2014]

De EO doet een ramesartje

Peter Breedveld

wint13

Gisteren was er heel veel te doen rond het weggefotoshopte decolleté van EO-presentatrice Jojanneke, die een televisieserie over de Amsterdamse Wallen presenteert. Gelukkig hebben we Judith Valentijns blog Pink Bullets, want door die geretoucheerde tieten mist de rest het echte, urgente nieuws: Jojanneke en de EO liegen ons voor.

Volgens de EO is zeventig procent van de in de prostitutie werkzame vrouwen gedwongen. Dat schrikbarend hoge cijfer figureert in veel rapporten en nota’s, vooral van politici die de prostitutie willen verbieden. Afgelopen zomer zag ik het al weerlegd worden op deze website van een vrouw die zelf prostituée is, Felicia Anna. Daarmee riskeer je een hoog WC-eendgehalte, natuurlijk, maar Anna onderbouwt haar betoog nauwkeurig, met bronnen en strakke logica.

Schattingen van politiemensen

Kort en goed: dat hoge aantal gedwongenen komt uit een politierapport en is gebaseerd op schattingen van politiemensen en op interviews met twee gedwongen prostituées. De zeventig procent van de EO, betoogt Anna in dit Engelstalige stuk, waar Pink Bullets naar verwijst, is gebaseerd op cijfers van het OM en gaat over gevallen die door de rechter zijn behandeld.

Dat is net als beweren dat negentig procent van de Nederlanders met een Marokkaanse achtergrond crimineel is omdat je als politieman vrijwel alleen met Nederlandse Marokkanen in aanraking komt die ergens van worden verdacht. In haar Nederlandstalige stuk haalt Anna rapporten aan, onder andere van een christelijke (!) organisatie, met beduidend lagere schattingen van het aantal gedwongen vrouwen in de prostitutie.

Gedwongen prostitutie moet hard aangepakt

Laat ik maar even speciaal en nadrukkelijk vermelden dat wat mij betreft gedwongen prostitutie niet hard genoeg kan worden aangepakt, anders krijg ik daar weer gezeur over.

Maar een reportage over prostitutie moet, net als alle andere reportages en óók als die van de EO zijn, gebaseerd zijn op feiten. De EO en Jojanneke manipuleren feiten om hun boodschap kracht bij te zetten dat de prostitutie verderfelijk is en afgeschaft moet worden. Ze doen het expres, want uit het stuk op Pink Bullets blijkt dat Anna de EO heeft gevraagd naar haar bronnen en nul op het rekest heeft gekregen.

Ik zie niet waarom dit anders is dan Perdiep Ramesar die een Shariadriehoek en een Jihad-belt uit z’n duim zuigt om aan te tonen hoe gevaarlijk moslims zijn.

Nieuwe sloot leugens

Ik ben hier geweldig boos om. We worden de hele dag door alle media voortdurend voorgelogen met de kennelijke bedoeling ons kneedbaar te maken voor politici die dingen willen verbieden en afschaffen. Of het nou gaat om moslims en Arabieren, vluchtelingen, anti-zwartepietbetogers, de vrije artsenkeuze en nu weer prostitutie, constant zie ik journalisten in de weer om de weg te effenen voor nieuwe maatregelen uit Den Haag en om kritische geesten de mond te snoeren. Door middel van leugens, gegoochel met cijfers en manipulatie van feiten.

Dat moet stoppen. Ik wíst dat al die vrome praatjes van ombudsmannen en hoofdredacteuren over zelfreflectie en ‘dit gaat ons allemaal aan’, naar aanleiding van de zaak Ramesar, hol en betekenisloos waren. Maar om in één adem door gewoon een nieuwe sloot leugens voor ‘journalistiek’ te verkopen… Ik word er moedeloos van. De journalistiek is helemaal verrot. Ik heb weinig hoop meer. Gisteren zat ik naar een aflevering van Newsroom te kijken, over journalisten die checken en dubbelchecken en niks uitzenden als ze niet absoluut zeker zijn van hun zaak en zich zo heilig bewust zijn van hun eigen feilbaarheid. You wish, buddy, you wish. Niet in mijn stoutste dromen. Journalisten zijn evangelisten. Niet alleen die van de EO, maar allemaal.

Opdringerig ventje

Nog iets anders: die Jojanneke, die zat eerst bij GeenStijl. Eerder al las ik van dat opdringerige ventje met die bloedlip, die van Powned naar de EO is overgestapt en op Twitter zag ik tijdens de Sinterklaasintocht in Gouda Powned en EO-medewerkers driftig met elkaar in de weer om de anti-zwartepieters een ‘publicitaire nachtmerrie‘ te bezorgen.

Ik vind het opmerkelijk, dat de omroep van Bas en Barbara het zo goed kan vinden met de hufters van de Roze Khmer, maar het zijn natuurlijke bondgenoten, realiseer ik me meteen. In de woorden van Rob ‘Edge of Europe’ van Kan: ‘GeenStijl en de EO hebben nu eenmaal heel veel met elkaar gemeen qua opgeheven vingertjes en spruitjesmoraal’.

Doneer aan de enige dwarsdenkende, onafhankelijke site van Nederland. Stort wat u missen kunt op rekeningnummer NL59 RABO 0393 4449 61 (N.P. Breedveld, Rabobank Rijswijk), SWIFT BIC RABONL2U o.v.v. ‘Frontaal Naakt’. Lees hier waarom dat niet met PayPal kan. Nog liever heb ik dat u op Frontaal Naakt adverteert of mij inhuurt. Mail mij.

Peter Breedveld, 31.12.2014 @ 12:49

[Home]
 

21 Reacties

op 31 12 2014 at 13:53 schreef MNb:

“We worden de hele dag door alle media voortdurend voorgelogen”
Daar ben ik inderdaad moedeloos van geworden.

op 31 12 2014 at 14:43 schreef Leo Schmit:

Ik word nooit door de media voorgelogen. Gun ze geen blik waard, geef er geen cent aan uit en blijf toch goed op de hoogte. Nou ja toegegeven, ik weet nog steeds niet wie er in de Yalta lijst van 25-1 toprechtsers staan, maar soit, who cares.

op 31 12 2014 at 16:01 schreef Thomas E:

Die EO. Ik zal ze eens een ander percentage uit de losse pols geven: 70% van het EO-volk is schijnheilig. En 100% krijgt angst aangepraat.

Laat de EO eerst maar beginnen om het begrip ‘gedwongen prostitutie’ eens helder te definiëren voordat zij er percentages op loslaten. Felicia Anna toont bijvoorbeeld aan dat ‘mensenhandel’ een zaak van interpretatie is en lang niet altijd resulteert in seksslavernij. En als je een beetje ruim definieert valt ook de dagelijkse dwang van bijvoorbeeld heroïne scoren onder gedwongen prostitutie. En hoe kwalificeer je de huisvrouwhoertjes, die door hun eigen echtgenoot gedwongen worden om bij te dragen in het gezinsinkomen?

op 31 12 2014 at 16:42 schreef Ralph van der Geest:

Dat liegen en bedriegen, verzinnen en manipuleren is heel groot geworden in Nederland. En let maar op: Ramesar wordt nog een keer de Muhammed Saeed al-Sahaf (Iraakse Min. van ‘Informatie’ tijdens oorlog 2003) van de fascistische dictatuur Nederland. En die tuthola Jojanneke wordt dan Kniertje die met een pannetje soep langs de deuren gaat van de zieke minder bedeelden die geen dokter meer kunnen betalen. Ten minste, als die zieke minder bedeelden blank zijn en een portret van wannabe massamoordenaar Wilders en Andries Knevel aan de muur in de woonkamer hebben hangen.

op 31 12 2014 at 17:14 schreef Mark van der Beer:

Grappig dat jullie Perdiep Ramesar in dit bericht noemen, hij was met name één van de mensen die ook beweerde dat het kommer en kwel was in de prostitutie in veel van zijn (inmiddels ingetrokken) berichten.

Daarnaast schreef Perdiep ook een boek Slaven in de Polder dat ging over gedwongen prostitutie. De uitgever van dat boek is inmiddels gestopt met de verspreiding ervan nadat Trouw de betrouwbaarheid van de bronnen van Perdiep in twijfel trok.

Opvallend genoeg is Perdiep de derde die betrapt wordt op leugens over prostitutie, eerder waren daar al Patricia Perquin en Maria Mosterd.

Nog opvallender is het feit dat Lodewijk Asscher nu al naar twee verschillende bronnen heeft gerefereerd om zijn Wallenproject 1012 te verdedigen, waarbij prostitutieramen gesloten worden om zogenaamd mensenhandel tegen te gaan. Het eerste boek was dat van Patricia Perquin, het tweede boek van Perdiep Ramesar. En dat is dus nu onze vice-premier.

Ik denk dat de lijst met namen van reporters en journalisten, maar ook politici die gelogen hebben, de komende jaren nog flink gaat groeien. Jojanneke van den Berge is slechts een pion.

op 31 12 2014 at 17:58 schreef Arie Bombarie:

Het komt niet vaak voor Peter maar deze keer ben ik het helemaal met je eens. Dat 70% van de prostituees hiertoe gedwongen zou worden is klinkklare nonsens.

Toevallig heb ik sinds een paar jaar min of meer een relatie met een prostituee. Min of meer omdat ik niet goed weet hoe ik het een naam moet geven. Ik ben in ieder geval geen klant en ik hoef haar dus ook niet voor sex te betalen. Zijn we lovers? Heet het vriendschap plus?

Ze komt uit Oost-Europa en werkt eens in de zes weken gedurende een dag of tien in een seksclub ergens in Nederland. Nee, zij wordt niet gedwongen en wat ik van haar hoor is dat geen enkel meisje uit die club (en uit naburige clubs) wordt gedwongen.

Ik wil daarmee niet zeggen dat het niet gebeurt. Maar volgens mijn speelt gedwongen prostitutie zich voornamelijk heimelijk af… Meisjes die je kunt benaderen via een of andere sekssite. .

Nee, die vriendin van mij is niet zielig. Het werkt geeft haar op de een of andere manier ook een kick. Ze leidt een saai burgerlijk leventje in Oost-Europa waar niemand een flauw benul heeft van haar dubbelleven. Ze is er een gerespecteerd lid van de gemeenschap. Ze rookt daar niet en ze drinkt er niet.

Maar eens in de zes weken springt ze dus volledig uit de band. Dan gaat ze helemaal los. Ze is dan de koningin van de club en ze kickt op de aandacht van al die mannen.

Nee, ze gaat dus niet met iedere man naar een kamer. Als ze een potentiële klant onaantrekkelijk vindt of onsympathiek dan doet ze het niet. En ja dat mag van haar baas (die ze haar compagnon noemt. Ze werkt er namelijk als zelfstandige). “Ik ga mijzelf niet verlagen, zegt ze vaak tegen mij. Dan verdien ik maar wat minder”.

Of ik het niet moeilijk vind wat ze doet? Natuurlijk wel. En dat is nog niet eens zozeer het feit dat ze seks heeft met andere mannen. Op de een of andere manier kan ik dat mentaal afblokken. Nee, waar ik vooral moeite mee heb, is dat ze iedere nacht ook zoveel moet drinken. Ze krijgt namelijk commissie op de drank. En op zo’n nacht drinkt ze makkelijk twee à drie flessen champagne, als het er al niet meer zijn (Nee, ik overdrijf niet).…

Soms komt ze naar mij toe op half zeven ’s ochtends, dronken en met een ongelofelijk slecht humeur. Er is dan wat voorgevallen. Wat, daar praat ze niet over. Ik vraag er ook niet naar. Ik weet immers maar al te goed dat ik er toch geen antwoord op krijg.

Wat ze mij wel heel vaak heeft verteld is dat klanten haar niet meer kunnen kwetsen. Maar waar ze nog altijd nog wel heel slecht tegen kan is om de treurige levensverhalen van sommige van haar klanten te moeten aanhoren. Een prostituee in een seksclub is namelijk ook psycholoog van haar beroep.

Hoe dan ook. Ik respecteer het werk dat ze doet. Het is een van de zwaarste beroepen die ik ken. En dan te bedenken dat ze dit werk vroeger voor veel langere periodes deed. Maar dat trekt ze tegenwoordig mentaal en fysiek niet meer.

op 31 12 2014 at 18:17 schreef Eh:

Zo triest dat feiten misinterpreteren weinig stof doet opwaaien. Die uitholling, het niet principieel en oprecht willen scheiden van feiten en mening/belang, voelt als zeer schadelijk , schadelijker dan het lijkt.

op 31 12 2014 at 19:24 schreef Pickelhaube:

Okee, ik las het stukje van Felicia Anna met veel belangstelling, maar heb toch een puntje van kritiek. Ze schreef, om het aantal van die 70% mensenhandel weg te redeneren:

Human trafficking consists out of basically two types: forced prostitution and exploitation. These are two different things not to be confused with each other, even though for the law they fall under the same category.

Sorry hoor, maar ik vind het een goede zaak dat de wet die twee hetzelfde vindt. Zo zouden loverboys met hun aanpak bijvoorbeeld onder “exploitation” vallen, terwijl het een goede zaak is dat die ook gewoon als mensenhandelaren aangepakt worden.

Maar haar betoog had dat argument nog niet eens nodig, want het is al voldoende om vast te stellen dat het om 70% van de strafzaken en niet gevallen van prostitutie betreft

op 31 12 2014 at 22:41 schreef Mark van der Beer:

@Pickelhaube
Dat is niet iets om mensenhandel weg te redeneren, maar of je iemand dwingt (wat vaak met geweld gepaard gaat) en wat letterlijk slavernij is, of dat je er nu achteraf met iemand’s geld vandoor gaat vind ik wel twee verschillende dingen.

Wat er zou moeten gebeuren, is dat men dwang moet scheiden van uitbuiting. Op die manier kan er geen verwarring meer ontstaan over hoe vaak beide voorkomen, en kan men ook cijfers van beide tezamen niet meer misbruiken om het erger te doen lijken dan het is.

Dwang kan dan harder gestraft worden, omdat dat een hardere misdaad is dan iemand zijn geld alleen afpakken.
Iemand die een prostituee dwingt buit haar namelijk altijd uit, maar iemand die een prostituee uitbuit dwingt haar lang niet altijd om dit werk te doen.

Bovendien valt onder deze uitbuiting veel zogenaamde 50/50 deals. Dat zijn deals waarbij de mensenhandelaren en de prostituee een afspraak hebben, dat zij haar helpen om hier naartoe te komen, alles voor haar te regelen, huisvesting, papierwerk e.d. (iets dat uitzendbureau’s in veel andere branches doen), in ruil voor 50% van haar inkomen.

Zo’n wederzijdse afspraak vindt ik van een hele andere orde dan iemand dwingen

op 01 01 2015 at 00:01 schreef Brenda van der Veer:

Orthodox christenen hebben geleerd dat zij door te vloeken meer zieltjes winnen dan wanneer zij constant over Jezus praten. Dat zijn Geenstijl en DDS. Gelukkig nieuwjaar allemaal.

op 01 01 2015 at 16:57 schreef Ralph van der Geest:

Kijk, ook de chef van genocide-staat Israël’s Propaganda Kompagnie CIDI Esther Voet is doelbewust aan het liegen om stemming te trappen….
http://www.krapuul.nl/overig/nieuws/944413/3-brandstichtingen-in-moskeeen-en-esther-voet-cidi-verzint-synagoges-waar-je-bij-staat/

op 01 01 2015 at 20:50 schreef MNb:

Houd je ook in 2015 taai, PB.

op 01 01 2015 at 22:51 schreef excellentie zwembad:

tsja rookverbod, pietverbod, pubertijdverbod allemaal oorzaak van pseudowetenschap en leugens van de pers . Ik geloof gewoon niks meer omdat pers en wetenschap niet onafhankelijk opereren. Dit soort EO geleuter hoort daar ook bij. We zitten in een zure huisvrouwen revolutie waar alles dat leuk, geil en vies is moet worden verboden! En dan komt men altijd met cijfertjes die achteraf verzonnen zijn of minstens zeer betwistbaar zijn en daar vinden die zuren huisvrouwen revolutionairen dan altijd wel weer een domme journalist om een programma te maken opdat andere zure huisvrouwen heel hard SCHANDE SCHANDE kunnen roepen . Ondertussen is ons ooit zo vrije en relaxte Nederland een oord waar slecht hele saaie mensen of mensen met zoveel geld dat de wet voor hen niet geld lol te beleven valt . Vuurwerkverbod al genoemd?

op 02 01 2015 at 16:43 schreef Egbert:

re Ralph, over @Esther_Voet met haar verzonnen synagoges (of: zijn ze misschien juist weggevaagd uit Uppsala in die aanslagen? #HelpEstherVoetUitDeBrand).

Lachen om de schunnigheid dat ze daarna “solidariteit” vraagt, eh eist, van de journaliste die haar betrapte.

Ik ben het trouwens niet eens met de FN tweet die Voet zoiets als de ‘slechtste direkteur possible voor CIDI’ noemde. Ik vind haar juist de best passende: liegen voor Israel, de IS oorlog naar Nederland halen (anti moslim=altijd goed; met geweld=nog beter), misbruiken van de jodenvernietiging voor politiek doel: CIDI en Voet hebben elkaar gevonden.

Ben nog wel benieuwd waarom Onno Hoes uit het CIDI bestuur stapte. Waarschijnlijk heeft Beatrix laten weten dat haar burgemeester niet voor een vreemde mogendheid hoort te werken, zoiets. (Denk maar niet dat het om afkeer van CIDI’s moslim-bashen ging).

op 02 01 2015 at 19:03 schreef Egbert:

Jojanneke in HP/DeTijd vandaag: “die cijfers komen van Warner ten Kate, landelijk officier van justitie mensenhandel/mensensmokkel.”

Er bestaat blijkbaar een Nationaal Rapporteur Mensenhandel bij het OM (Corinne Dettmeijer. Vreemd trouwens dat zoiemand ‘rapporteur’ heet, en niet gewoon ‘onderzoeker’). Recent rapport: juli 2014, over 2009-2013. Paragraaf 2.6: van de 750 rechtszaken in die periode volgden er circa 70% veroordelingen voor mensenhandel. Let op 1: mensenhandel hierin is ook slavernij in champignonkwekerijen en zo. En ook 2: dit zijn rechtszaken. Dus 30% wordt niet veroordeeld in een zaak. Een knappe fantast die hieruit een getal kan halen voor 100% van de prostitutie.

Ik voorspel aan hoog natte vinger gehalte in die uitspraken van OvJ Ten Kate. Gelukig heeft Jojanneke nog genoeg tijd om de uitzending bij te knippen opnieuw in te spreken.

op 04 01 2015 at 11:27 schreef EO presenteert valse cijfers over gedwongen prostitutie | TarshishOrichalcum:

[…] EO presenteert valse cijfers over gedwongen prostitutie. Ach ach ach, wat zitten ze toch met SEKS in hun […]

op 05 01 2015 at 16:06 schreef cRR Kampen:

Nou we ’t er toch over hebben, PB, stuur dat koppie alsjeblieft maar op.

op 06 01 2015 at 07:22 schreef Ingmar:

Lees vooral ook dit artikel van Molly Crabapple over de Human Traficking Intervention Courts in New York: Special Prostitution Courts and the Myth of ‘Rescuing’ Sex Workers.

op 15 01 2015 at 09:29 schreef Wim Raven:

Nederlanders kennen toch zo goed Engels? Lees dan een buitenlandse krant; er zijn echt wel goede.

op 15 01 2015 at 15:33 schreef Leugens CU/SGP/EO over seks, prostitutie etc. | bijbelsekshoeren:

[…] EO presenteert valse cijfers over gedwongen […]

op 22 06 2015 at 12:43 schreef Brief aan hoerenlopers | bijbelsekshoeren:

[…] EO presenteert valse cijfers over gedwongen […]

Nieuwe reactie
Naam:
E-mail:
Homepage:
  Afbeelding invoegen
 

 


Home

Archief

 

STEUN FRONTAAL NAAKT MET EEN TIKKIE!

 

 

OF VIA PATREON!

 

 

Let op: Toelating van reacties en publicatie van opiniestukken van anderen dan de hoofdredacteur zelf betekenen geenszins dat hij het met de inhoud ervan eens is.

 

pbgif (88k image)
 

MEEST GELEZEN IN 2024

O Richard K., martelaar van de Afgehaakten

O Liever Wilders dan Yesilgöz

O De aangifte van Wilders is een greep naar de macht over onze taal

O Hoe Albert Heijn constant probeert ons te bestelen

O Domheid is een kanker en we zitten nu in stadium 4

O Het terloopse nazisme van Caroline van der Plas

O Kankerhomo

O Harde Por

O Vrij Nederland: Peter Breedveld had toch weer gelijk

O Zijn onze universiteiten antisemitische Hamasbolwerken?

 

MEEST GELEZEN EVER

O Caroline van der Plas, dwangmatige leugenmachine

O Caroline van der Plas is de Nederlandse Donald Trump

O YouPorn

O Iedereen haat Sander Schimmelpenninck omdat hij écht onafhankelijk is

O Wierd Duk de pro-Russische complotdenker

O Domme Lul

O Frans Timmermans kan het einde van de domrechtse ijstijd zijn

O Wierd Duk en Jan Dijkgraaf, hoeders van het fatsoen

O De koning van het uittrekken van de damesslip

O Haatoma

 

pbgif (88k image)
 

CONTACT
Stuur uw loftuitingen en steunbetuigingen naar Frontaal Naakt.

 

NIEUWSBRIEF
Ontvang gratis de Frontaal Naakt nieuwsbrief.

 

pbgif (88k image)
 

BLURBS
“How does it feel to be famous, Peter?” (David Bowie)

“Tegenover de enorme hoeveelheid onnozelaars in de Nederlandse journalistiek, die zelfs overduidelijke schertsfiguren als Sywert, Baudet en Duk pas ver in blessuretijd op waarde wisten te schatten, staat een klein groepje van ondergewaardeerde woestijnroepers. Met Peter op 1.” (Sander Schimmelpenninck)

“Frontaal Naakt dient een publiek belang” (mr. P.L.C.M. Ficq, politierechter)

“Peter schrijft hartstochtelijk, natuurlijk beargumenteerd, maar zijn stijl volgt het ritme van zijn hart.” (Hafid Bouazza).

“Ik vind dat je beter schrijft dan Hitler” (Ionica Smeets)

“Peter is soms een beetje intens en zo maar hij kan wél echt goed schrijven.” (Özcan Akyol)

“Jij levert toch wel het bewijs dat prachtige columns ook op weblogs (en niet alleen in de oude media) verschijnen.” (Femke Halsema)

“Literaire Spartacus” (André Holterman)

“Wie verlost me van die vieze vuile tiefuslul?” (Lodewijk Asscher cs)

“Pijnlijk treffend” (Sylvana Simons)

네덜란드 매체 프론탈 나크트(Frontaal Naakt)에 따르면, 네덜란드 라 (MT News)

“Echt intelligente mensen zoals Peter Breedveld.” (Candy Dulfer)

“De Kanye West van de Nederlandse journalistiek.” (Aicha Qandisha)

“Vieze gore domme shit” (Tofik Dibi)

“Ik denk dat de geschiedenis zal uitmaken dat Peter Breedveld de Multatuli van deze tijd is.” (Esther Gasseling)

“Nu weet ik het zeker. Jij bent de antichrist.” (Sylvia Witteman)

“Ik ben dol op Peter. Peter moet blijven.” (Sheila Sitalsing)

“Ik vind hem vaak te heftig” (Hans Laroes)

“Schrijver bij wie iedereen verbleekt, weergaloos, dodelijk eerlijk. Om in je broek te piesen, zo grappig. Perfecte billen.” (Hassnae Bouazza)

“Scherpe confrontatie, zelfs als die soms over grenzen van smaak heen gaat, is een essentieel onderdeel van een gezonde democratie.” (Lousewies van der Laan)

“Ik moet enorm lachen om alles wat Peter Breedveld roept.” (Naeeda Aurangzeb)

“We kunnen niet zonder jouw geluid in dit land” (Petra Stienen)

“De scherpste online columnist van Nederland” (Francisco van Jole)

“Elk woord van jou is gemeen, dat hoort bij de provocateur en de polemist, nietsontziendheid is een vak” (Nausicaa Marbe)

“Als Peter Breedveld zich kwaad maakt, dan wordt het internet weer een stukje mooier. Wat kan die gast schrijven.” (Hollandse Hufters)

“De kritische en vlijmscherpe blogger Peter Breedveld” (Joop.nl)

“Frontaal Naakt, waar het verzet tegen moslimhaat bijna altijd in libertijnse vorm wordt gegoten.” (Hans Beerekamp – NRC Handelsblad)

“De grootste lul van Nederland” (GeenStijl)

“Verder vermaak ik mij prima bij Peter Breedveld. Een groot schrijver.” (Bert Brussen)

“Landverrader” (Ehsan Jami)

“You are an icon!” (Dunya Henya)

“De mooie stukken van Peter Breedveld, die op Frontaal Naakt tegen de maatschappelijke stroom in zwemt.” (Sargasso)

‘De website Frontaal Naakt is een toonbeeld van smaak en intellect.’ (Elsevier weekblad)

“Frontaal Gestoord ben je!” (Frits ‘bonnetje’ Huffnagel)

“Jouw blogs maken hongerig Peter. Leeshonger, eethonger, sekshonger, geweldhonger, ik heb het allemaal gekregen na het lezen van Frontaal Naakt.” (Joyce Brekelmans)

‘Fucking goed geschreven en met de vinger op de zere plek van het multicultidebat.’ (jury Dutch Bloggies 2009)

Frontaal Naakt is een buitengewoon intelligent en kunstig geschreven, even confronterend als origineel weblog waar ook de reacties en discussies er vaak toe doen.’ (jury Dutch Bloggies 2008)

‘Intellectuele stukken die mooi zijn geschreven; confronterend, fel en scherp.’ (Revu)

‘Extreem-rechtse website’ (NRC Handelsblad)

‘De meeste Nederlanders zijn van buitengewoon beschaafde huize, uitzonderingen als Peter Breedveld daargelaten.’ (Anil Ramdas)

‘Peter Breedveld verrast!’ (Nederlandse Moslim Omroep)

‘Breedveld is voor de duvel nog niet bang’ (Jeroen Mirck)

‘Nog een geluk dat er iemand bestaat als Peter Breedveld.’ (Max J. Molovich)

‘Godskolere, ik heb me toch over je gedróómd! Schandalig gewoon.’ (Laurence Blik)

 

pbgif (88k image)
 

 

(Advertentie)
 

 

pbgif (88k image)
 

LINKS

 

 

RSS RSS